pascal070 - 0-1 overwinning op ajax in de arena op 7 november 2010
  •
    fcdenhaag12 - ado kampioen 2002-2003
  •
    JanBos - 1991 zuiderpark tegen Roda.. twintig minuten voor tijd 1-3 achter... wordt het zomaar 5-3! ik werd gek! allemaal op Midden-Noord trouwens...
  •
    vsx7404 - In het seizoen van 2008/2009 wist ADO Den Haag zich op de laatste speeldag te handhaven in de eredivisie. Na een erg slechte reeks waarbij veelal in de laatste minuten de punten verloren gingen (Sparta, Willem II, Feyenoord en Heerenveen) moest ADO Den Haag het opnemen tegen Vitesse. Ze wisten deze wedstrijd met 3-1 te winnen van Vitesse met 2 doelpunten van Danny Buijs en 1 doelpunt van Karim Soltani. Ricky van Wolfswinkel wist nog wel tegen te scoren maar dat maakte voor ADO Den Haag verder niet uit.
  •
    sef-zidane - aanwezigheid in europa 1987 en het kwalificeren in seizoen 2010/2011 naar europa
  •
    jertje11 - Terugkeer naar Eredivisie in 2003.
  •
    070Joost - Promotie via nacompetitie op 18 mei 2008 Na een dramatisch verlopen seizoen onder Wiljan Vloet was ADO in de nacompetitie heer en meester in de drie ronden die afgewerkt moesten worden. 07/08
  •
    herio - De hakbal van keeper Hansen in de 95ste minuut. 2-2 tegen PSV. Een prachtige start van het seizoen!
  •
  •
    ADO/S/070 - Een keer kwamen 2 voetballers naar ons school toe!!! we mochten met ze voetballen en we kregen ook handtekeningen!!! :P
  •
    FCDenHaag05 - de 2-2 in de arena laatste doelpunt van saeijs en blessuretijd ..heerlijk!!!!!
  •
    jaimyfcdh - 7de in de eerste divisie en toch nog promoveren via playoffs.
  •
    ado12 - de promotie naar de eredivisie in 07/08. wat een geweldig moment. het hele seizoen slecht voetbal. uiteindelijk op de 6 plaats geëindigd. een plek in de nacompetitie gekregen omdat de kampioen een periodetitel had gewonnen. dan kom je in de finale tegen rkc. laatste wedstrijd in den haag op 18 mei. ik was helemaal teleurgesteld omdat er werd gezegd dat het uitverkocht was. om half 12 kijk ik voor de laatste keer op de ado site, in de hoop dat er nog kaartjes zijn. ik spring een gat in de lucht als ik lees dat er nog 800 kaarten beschikbaar zijn. snel met mijn vader in de auto met 140 over de snelweg. 2 kaarten voor vak J. en dan wint ado met 2-1 wat een geweldige middag. en daarna natuurlijk eindeloos de wedstrijd terugkijken GEWELDIG!
  •
    Pesie95 - Laatste wedstrijd in Zuiderpark.
  •
    j.verhoek - Groningen uit de Penalty van Matavz op de lat.
  •
    Lwubben198 - De goal van Mike van Duinen tegen FC Twente. Man wat gingen we los op de tribune!
  •
    youririepe - europa leugue voetbal
  •
    mike070 - natuurlijk de promotie in 2003 en in 2008 en tegen 020 0-1 maar ook de 2-2 tegen feyenoord uit was leuke herinnering
  •
    Ruben.V - Het hele seizoen 2010/2011.
  •
    Gibbsy - De overwinningen op Ajax. En de Europa League spelen.
  •
    dhfc86 - De mooiste wedstrijd was uit bij 020 op een woensdagavond. De eerste helft werden we helemaal weg gespeeld bij rust stonden we met 2-0 achter....tijdens de rust begonnen ze te zingen haags kwartiertje....en in de 2e helft in de blessuretijd scoren we gewoon 2x iedereen werd helemaal waus... dat was kickuh...
  •
    St0rm - Behalen Europees voetbal in het seizoen 2010/11. Vele hoogtepunten dat seizoen (o.a. overwinningen op Ajax & PSV).