buitenspelval
Algemeen
Vrienden (11)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 10 december 2012
  • buitenspelval
  • 200 punten
  • Lid
    + Bewezen lid
  • Geen ban
  • 9.002
  • jaar (--)
  • 11
Persoonlijke berichten
10 maart 2016 om 10:56
#12

Beste buitenspelval, jouw inbreng is niet ongezien. Soms praat je tegen een muur, maar er zijn ook mensen die aan de andere kant van de muur met een beker toch mee proberen te luisteren en toch wat oppikken. Vandaar dat ik jouw betoog centraal heb gesteld. Ik vind jouw inhoudelijke reacties heel waardevol en vind dat we dat complimentensysteem vooral zo moeten gebruiken. Zo bereiken we de andere leden beter. We hoeven het niet allemaal eens te zijn met elkaar, maar laten we fair van gedachten wisselen en van elkaar leren. Dank voor jouw bericht, waardeer ik echt.

21 april 2016 om 03:44
#13

Hi Ajax broeder, wat een tof bericht van je man! Dat waardeer ik echt, ik heb al een paar berichtjes gehad van diverse leden. Dat doet toch wel wat met je, ookal doen we niets meer dan reageren op een forum.

Ik heb een waarschuwing gehad, omdat ik compliment had gegeven. Op wat ik een ludieke grap vond, en dat kon een moderator niet waarderen. Dat vond ik zo teleurstellend, omdat ik vrijwel nooit de regels overtreed. En een ieder met respect probeer te behandelen, tof dat jij dat ook ziet. Ook verdwijnen er steeds meer leden, waar ik de reacties graag van lees. Zoals die Belg 'iedereen komt', kende je hem ook van dit forum? Hij ging af en toe over het randje, maar voegde veel toe en zorgde voor leuke discussies.

Dat zijn dingetjes waardoor ik minder reageer, maar ik ben nog wel altijd en bijna geheel de dat door op vz. Ook tijdens het werk, en geloof me ik geniet heel erg van jou reacties. Dat heb ik je al vaker gezegd, het is vooral smullen als je de anti Ajacieden de baas bent met gewoon woorden. Dat zie ik nog altijd.. :D Jou reacties lees ik graag, van Hennie, Thugvz, Joenepsv, Shorty1991, Guadalajara, Lee112, King Eric, Jeffrey zo ff uit m'n hoofd. Maar dat is het denk ik een beetje, de lol is er een beetje af aan het gaan op die manier. Laatst ook weer punten mindering, om iets onbenulligs. Al heb je ook een redelijke mod, met Arie Vink kan je prima een gesprek voeren.

Ik hoop echt dat we kampioen worden, die spanning is echt om te snijden!

22 april 2016 om 23:25
#14

Beste buitenspelval,

Excuses voor mijn Posts waar af en toe een negatieve lading in zat. Ik probeerde eigenlijk al eerder excuus te maken maar dit kwam niet helemaal goed over denk ik.

Met vriendelijke groet, toss

3 mei 2016 om 02:34
#15

Beste buitenspelval,

Geen enkel probleem man, ik reageer ook bijna altijd wat later op persoonlijke berichten. Omdat ik bijna altijd op de app actief ben, ondanks dat het zo een matige app is. Thanks voor je aardige feedback man, altijd leuk om te horen van een gewaardeerd lid als jij zeker bent.

Die constatering van jou, kan nooit ver van de waarheid zitten. De' verhuftering' van de huidige maatschappij, is inderdaad overal voelbaar. Al vind ik al die terroristische daden, van de laatste jaren nog een stuk erger. Soms heb ik echt zo iets van, waar gaat het toch heen met deze wereld..

Het is eigenlijk sinds de website een nieuwe layout had gekregen, kregen denk ik dan andere mensen de macht. Alleen met mods Arie Vink en Jeffrey, zijn heel redelijk en kan je een prettig gesprek mee voeren. En inderdaad jammer allemaal, maar dingen lopen helaas nou eenmaal hoe ze lopen.

Veel andere leden hadden een soort van haat/liefde reactie met hem denk ik, ik had overigens niet eens door dat hij Google zoveel gebruikte. En ik begrijp wat je zegt, hij maakte het erg bont soms en was soms onredelijk. Maar juist voor al die dingen had ik bewondering, dat een man zoveel mensen de stuipen het leef joeg bij wijze van spreken. Net als Ajax Expert, die was helemaal erg en was een jaar of vier geleden actief. Dat soort gasten brachten leven in de brouwerij, al was het natuurlijk over het randje.

We laten ons sowieso nooit uit het veld slaan, bijna alles uit het leven bestaat uit vechten en opstaan..

Man man, nog 1 wedstrijd te gaan! Het gejank van alle Anti Ajacieden is te heerlijk, vooral uit Eindhoven idd en omgeving. Bovendien als we de titel binnen halen, is deze titel voor mij zoete wraak toen we in 2007 een goal tekort kwamen. DIe traumatische dag ben ik echt niet vergeten..

Het ga je goed, en we gaan op naar de 34e titel..

Groetjes

1 juni 2016 om 03:46
#16

Sorry voor de late reactie, ben amper op de desktop versie van voetbalzone actief.

Het is mij inderdaad ongeveer hetzelfde vergaan, maar helaas doet het nog steeds pijn. Al heeft het inmiddels min of meer een plaatsje. Tegen de Graafschap dat blijft wrang, vind jij het ook zo walgelijk van eigen 'fans' . Dat die 18 jarige zijn huis werd beklad, na die gemiste kans.

Na een minuut of 10 begonnen bij mij de twijfels al, vanaf het begin zat ik niet lekker. Het was te inspiratieloos maar al helemaal futloos. Persoonlijk heb ik Sneijder nooit een echte Ajacied gevonden, volgens mij is hij meer Utrecht supporter.

Net als 2007 onder Ten Cate, toen we ook een goal tekort kwamen. Is dit toch wel een tweede Ajax trauma, dat ik bewust meemaak. Ik kijk ook uit naar het nieuwe seizoen, en Peter Bosz vind ik een leuke verassende keuze. Dat hij bij Feyenoord heeft gespeeld interesseert me geen reet, hoe sta jij daarin?

11 juli 2016 om 02:16
#17

Hoi Buitenspelval,

Geen enkel probleem, omdat ik zelf ook voornamelijk op mijn mobiel actief ben. En prive-berichten heel laat zie, en ook een stuk later op reageer.

Het gaat goed man, ik hoop met jou ook! Ik maak me alleen wat zorgen over ons clubje, ik ben blij met die Colombianen. Omdat er eindelijk wat spelers met temperament zijn gekomen, maar ik heb die kanonnen nog niet gezien. Hoe willen de CL halen, zonder ervaring/aankoop die er gelijk staat.

Eens, en daar ben ik bang voor. Als de resultaten tegenvallen, zullen de capuchon helden als eerst de kop van Bosz eisen. Ik hoop dat Van der Hoorn, het goed gaat doen in Engeland. Het klinkt raar maar dat geloof ik wel, hij is niet zo goed over de vloer maar lengte en kracht heeft hij wel wat daar een pre is. Bovendien is hij altijd correct geweest, naar alles en iedereen. En dan vind ik het oneerlijk, dat Veltman heilig is verklaard terwijl hij ook veel cruciale fouten heeft gemaakt. Maar dat is een jongen van de club, daar zal het mee te maken hebben.

Hoop dat RVC nu nog doorpakt, met iig een ervaren speler ala Guardado bij Psv. Hopen dat onze aankopen het goed gaat doen, zoals ik eerder vermeldde was ik ook blij met beide heren uit Zuid Amerika.

Groetjes...

26 augustus 2016 om 13:01
#18

Hey Buitenspel,

Dat klopt inderdaad. Heeft meerdere oorzaken: enerzijds inderdaad minder tijd, anderzijds raakte ik snel het plezier erin kwijt en was ik het erg vaak oneens (te vaak) met de andere moderators en de manier van modereren. In de groep daar iets aan veranderen bleek erg lastig, dus dan kan je er maar beter uit stappen.

Groot voordeel is inderdaad dat ik weer lekker mijn mening kan geven zonder daarbij neutraal te hoeven over komen. Typt een stuk beter, ook om af en toe even discussie te kunnen voeren of simpelweg frustratie over je club (ajax) weg te kunnen schrijven. Zal me inderdaad weer vaker actief zien deelnemen

Greetz

31 augustus 2016 om 20:20
#19

Hey!

Zelfs als Ajacieden ben je het af en toe oneens welke koers je club moet varen inderdaad. Maar uiteindelijk wil je allemaal hetzelfde en dat is dat Ajax succesvol is.

Het is ook mooi om te discussieren erover en met een goede discussiepartner, zoals er hier wel een paar rondlopen, is het ook mooi elkaar te overtuigen met feiten.

Je hebt inderdaad gelijk, hoewel ik er weer wat verbetering in vind komen op het moment, was er 'vroeger' een vastere kern met leden die bekend stonden om een goede discussie.

Tegenwoordig zie je meer 'losse' leden die grappig denken te zijn of mensen proberen uit te dagen, wat af en toe voor irritatie kan zorgen. Maar goed, zoals ik zei vind ik de laatste tij er weer wat verbetering in zitten.

Zal je in ieder geval weer vaker zien tussen de discussies op de verschillende artikelen

Greetz

1 september 2016 om 14:17
#20

Graag gedaan

2 september 2016 om 19:45
#21

Graag gedaan, je had gewoon gelijk.

14 september 2016 om 14:06
#22

Beste buitenspelval,

Ik zag nu het bericht op mijn profielpagina pas, terwijl ik je vandaag opnieuw een compliment kon geven. Ik waardeer je uitgebreide en neutrale inbreng enorm. Gelukkig zijn er nog voetballiefhebbers hier die weten te relativeren, en niet enkel reageren uit clubhaat of hooliganisme.
We hebben het zwaar te verduren gehad in Twente, met al het negativisme hier als gevolg. Daarbij werd ik onterecht beschuldigd door moderators van meerdere accounts (een IP-conflict is hen compleet vreemd), waardoor ik er na de competitie wel klaar mee was hier.

Ik ben blij dat de competitie weer is begonnen en we nu weer gewoon over voetbal en ambities kunnen praten (al zijn we er bestuurlijk ook nog niet). Dat heeft me toch doen besluiten hier weer te komen, en de kortzichtige en opruiende reacties van velen gewoon te negeren.

Laten we er een mooi voetbalseizoen van maken!

26 september 2016 om 03:22
#23

Nog bedankt voor je bijval, in het topic van gister over die Psv-aanhang en Makkelie. En ik had ook tegen hem verteld, alles rondom de 'vermeerpop' heb ik veroordeld en met de grond gelijk gemaakt.

Maar veel Psv-ers konden het niet hebben, met wat ik zei ik was ook verrast het kwam geen moment bij me op. Zeker ook als je de uitkomst in ogenschouw neemt, wat voor ons een traumatische dag was.

Was jij ook zo content met de laatste wedstrijd?

Gr

14 oktober 2016 om 12:15
#29

Geen probleem hij was volledig verdiend. Misschien dat je ook kan ophouden met mijn gedachten te verwoorden, hoef ik je niet meer te bestoken met complimenten

9 februari 2017 om 08:43
#31

Hey, meer dan welkom!

Zijn het soms ook wel eens niet eens met elkaar haha.
Maar heb het als mod toen ook al eens aangegeven, altijd keurige, duidelijke, uitgebreide reacties!

13 april 2017 om 11:55
#32

Goed dat je in het verweer komt tegen de grapjes met Alzheimer. Helaas heeft mijn vader ook jong-dementie en net als jij erger ik mij dood aan dit soort praktijken.

13 april 2017 om 12:28
#33

Beste Buitenspelval,

Te triest voor woorden vind ik sommige leden, op het gebied van onvolwassenheid (je aanvallen op forumnaam oa) en het strooien met ziektes!

Ik begreep je betoog heel goed, mijn vader heb ik aan longk*** verloren. En het woord k***, hoor ik ook nog veel te vaak buiten context. Kwetsend en walgelijk maar het zal voornamelijk ontwetend zijn, denk ik maar dan bij mij zelf. En vooral jongeren vinden het stoer, soms zeg ik er zelfs wat van. Als ik één groepje jongeren al bewuster kan maken, dan was het mij al allemaal waard. Bovendien moet je je gezegend voelen, als je niet met k*** of een andere ernstige ziekte in je directe omgeving te maken hebt gehad. Ik waardeer je in ieder geval heel erg als lid, en zoals ik vaker gezegd heb lees ik je reacties heel graag en met veel plezier! En ben ik het bijna altijd eens met je, behalve over Younes volgens mij die vind ik niets toevoegen haha. Ik ken je niet eens, maar toch vind ik je een topgoster en persoon. Het beste voor jou en je gezin/fam! Groetjes Sulejmanii

13 april 2017 om 19:32
#34

Beste Buitenspelval,

Te triest voor woorden vind ik sommige leden, op het gebied van onvolwassenheid (je aanvallen op forumnaam oa) en het strooien met ziektes! Ik begreep je betoog heel goed, mijn vader heb ik aan longk*** verloren. En het woord k***, hoor ik ook nog veel te vaak buiten context. Kwetsend en walgelijk maar het zal voornamelijk onwetendheid zijn, denk ik maar dan bij mij zelf. En vooral jongeren vinden het stoer, soms zeg ik er zelfs wat van. Als ik éã©n groepje jongeren al bewuster kan maken, dan was het mij al allemaal waard.

Bovendien moet je je gezegend voelen, als je niet met k*** of een andere ernstige ziekte in je directe omgeving te maken hebt gehad. Ik waardeer je in ieder geval heel erg als lid, en zoals ik vaker gezegd heb lees ik je reacties heel graag en met veel plezier! En ben ik het bijna altijd eens met je, behalve over Younes volgens mij die vind ik niets toevoegen haha.

Ik ken je niet eens, maar toch vind ik je een topgoster en persoon. Het beste voor jou en je gezin/fam!

Groetjes Sulejmanii

12 december 2017 om 02:37
#35

Wat ben jij een ongelooflijke zeiksnor Avey. Degene die triest post ben jij hier, niet Sulejmanii. Waar jij je niet allemaal druk om maakt in het leven. Je klaarzang is in tegenstelling tot die van Sulejmanii inhoudsloos, roept pure irritatie op. Wat is er in hemelsnaam verkeerd en triest aan als iemand graag uitgebreid verslag doet van de wedstrijd en daar vijf minuutjes voor het fluitsignaal de tijd voor vrijmaakt, zodat hij het gelijk kan plaatsen en het de meeste lezers trekt? Zielig dat je daar overheen valt.

@sulejmanii

Hé maatje, jij ook gefeliciteerd met de mooie overwinning op Psv! Was een hele leuke wedstrijd, het was in de Arena was ook aangenaam vertoeven vandaag. Ik ben blij dat we de koploper nog in zicht hebben en hopelijk is AZ de volgende die we kunnen inlopen. De contouren van een vaste basis worden in ieder geval steeds meer zichtbaar
image: http://www.voetbalzone.nl/images/smilies/smile.gif...
Na een moeilijke start begint de machine onder Keizer eindelijk op stoom te geraken.

Leuk verslag heb je geschreven. Mooi ook dat je Keizer een hart onder de riem durft te steken, net zoals je dat een tijdje terug ook bij Veltman deed. Beiden zijn weet ik ook bepaald niet je grootste idolen

. Er zijn er hier velen die daar een voorbeeld aan kunnen nemen.

Ga vooral door met het maken van je verslagen, ze lezen lekker weg en het is prettig, dat je naast verslaan ook nog je persoonlijke opinie geeft en daarmee discussies wilt losmaken. Er is hier de laatste tijd al genoeg sprake van inhoudsloze kretologie, negativisme en gezeik om te zeiken.

--------------------------------------------------...
Was je zelf op tijd in de Arena? En Az is vaak ook lastig, dus ik hoop van ganser harte dat we met drie punten vertrekken. En Groningen is natuurlijk niet in goede doen, maar ik hoop op puntverlies en dat Psv nog een beetje van slag is. En precies voor het eerst, zag ik wat van contouren en echt een idee waar ik veel over geklaagd had. En er blijkt ook een flinke dosis lef in die Keizer te zitten, tegen Psv met drie verdedigers doen velen hem niet na.

Haha dat klopt, Veltman en Keizer zijn niet mijn idolen. Maar ik vind het essentieel om geen 'zwartkijker' te zijn, en ik vind als je geloofwaardig wilt zijn moet je met de billen bloot durven. Mijn kritiek op beide heren is je ongetwijfeld niet voorbij gegaan. Maar ik zie Veltman al een maand of twee zeer constant en solide presteren, dus dan vind ik dat ik dat ook moet aangeven. Anders ben je niet integer vind ik, hij had ook een zo goed als foutloze periode van drie of vier maanden onder Frank. Maar helaas zakte dat als een kaartenhuis in elkaar, maar op een of andere manier heb ik het gevoel en de hoop dat hij deze lijn doortrekt. De tijd zal het ons leren, en Keizer idem dito hij had Cocu gewoon overklast.

Veel leden denken dat je iets tegen je eigen club hebt, of juist op geen succes hoopt maar dat is natuurlijk een misvatting. Mijn zorgen komen juist uit grote liefde voor onze cluppie, en ik hoop natuurlijk ten aller tijden het beste voor onze club. En daar hebben veel mensen andere inzichten in, maar persoonlijk vind ik dat juist leuk want het levert veel discussie voer. Ik werd ook vaak als een Veltman hater weggezet, maar mijn kritiek was dat een van de beste spelers aanvoerder moest worden. En niet iemand die het langst bij de selectie zit, maar nog steeds onbetrouwbaar, de raarste dingen doet, iets te vaak over het randje gaat en zelfde foute beslissingen blijft maken. Maar zoals ik net al zei, hij is al maanden foutloos bezig en belangrijk voor ons en dat gun ik die jongen van harte dan. En dan moet dat ook uitgelicht worden vind ik, want als iets goed is dan is het goed idem dito vice versa.

Nogmaals bedankt voor al je complimenten, dat is voor een ieder leuk om te krijgen! Andersom lees ik jouw reacties ook heel graag, zeker als je bepaalde leden van republiek dient met heerlijke woorden. Bovendien zijn we het meestal wel grotendeels eens met elkaar, en dat is belangrijk het zou niet leuk meer zijn als een ieder het overal mee eens was.

21 december 2017 om 23:55
#36

"als" die geweldige Keizer niet was ontslagen was hij nu nog coach van Ajax geweest.

14 februari 2018 om 10:55
#37

Hey Buitenspelval,

Graag gedaan. Dit was juist zo'n topic waarop ik wilde reageren, maar toen ik jouw reactie zag hoefde ik niet meer. Precies zoals ik erover denk namelijk

Greetz

19 februari 2018 om 13:53
#38

Grappig.
Iemand betichten van het feit dat diegene niet 'inhoudelijk' op je reageert, om vervolgens precies datgene te doen waar je die persoon van beticht.
Classic!

Ik kan me ook nog een andere discussie van ons herinneren, welke over de spelregels ging. Ik kan de discussie niet meer voor de geest halen, maar jij riep moord en brand dat jij gelijk had en probeerde me dure woorden mij af te bluffen, totdat ik met bewijzen kwam en je reageerde niet meer.

Vervolgens lees ik op jouw pagina een reactie als: " zeker als je bepaalde leden van republiek dient met heerlijke woorden."
Met andere woorden: Dat is gewoon jouw ding. Een beetje popi jopi proberen te doen, wat luxe woordenschat ertegenaan gooien en hopen dat je iemand kan afbluffen. Jammer dat ik daar niet gevoelig voor ben he?

26 april 2018 om 17:14
#41

Hoi buitenspelval, ik kan het me voorstellen indien je het niet leuk vind dat ik op je persoonlijke pagina reageer, echter hoop ik dat je mijn excuses wilde lezen onder onze discussie, ik weet namelijk niet of je al begonnen bent met mijn reacties skippen.

30 oktober 2018 om 09:50
#42

Ik heb je een privébericht gestuurd, vooralsnog geen reactie gekregen! Groet Adelante

14 januari 2019 om 12:14
#44

Over vertraging gesproken..
Excuses voor mijn late reactie, zie serieus nu pas dat je een bericht op mijn profielpagina geplaatst hebt.

Veel weet ik niet meer van je reactie, maar nog wel dat ik het een goede reactie vond en ook goed onderbouwd.

Wat betreft onze meningsverschillen in eerdere artikelen. Water under the bridge..
En misschien ging ik destijds iets te fel op de man reageren en verloor ik een beetje mijn eigen mening en idealen uit het oog.

Overigens zegt dit niet dat ik het nu altijd met je eens ben he, dus ik verheug me op nieuwe discussies. Wel met een vriendelijkere ondertoon dan destijds.

Groet,
Isco24

24 januari 2019 om 09:01
#45

Goedemorgen man,

Gisteren kon ik helaas niet meer inloggen, dus lees nu pas je antwoord op mijn reactie in het Michiel Kramer stuk en wil even nog antwoorden op je laatste vraag:

"wat Venema betreft: die jongen is nog jong maar zeer talentvol. Ik zou hem oprecht wekelijks de kans geven. Maar oké, ik zie hem niet elke week spelen zoals jij. Hij zal er wellicht nog niet aan toe zijn. Hebben jullie overigens die Belgische spits Dessels niet in de selectie?"

Dessers mocht inderdaad vertrekken en Utrecht was al rond met de Graafschap over een verhuur voor de rest van het seizoen.
Helaas voor alle partijen raakte Dessers in een oefenduel op trainingskamp (langdurig) geblesseerd dus is de huur niet doorgegaan.

Hij komt absoluut te kort voor Utrecht, ondanks zijn redelijk goede statistieken. Als je hem ziet voetballen, lijkt het wel of je comedy capers zit te kijken. Is te traag, voetbalt niet goed mee en ook grote kansen gaat mis.
We hebben ook Makienok als diepe spits, maar ook hij is geblesseerd.

Vandaar dat ik wel blij ben met Kramer, want naast Venema heb je geen echte spits in de gelederen. Venema is in mijn ogen de nummer 1 spits voor Utrecht in de toekomst, maar momenteel is het nog te vroeg voor hem om wekelijks basisspeler te zijn.
Of er nog andere opties dan Kramer waren, durf ik niet te zeggen. Zuidam komt steeds met onverwachts nieuws (getuige de transfer van Bazoer), dus weet echt niet of er nog andere gegadigden waren maar op zich is het zonder risico. Als Kramer niet voldoet, mag die na een half seizoen weer vertrekken

Fijne dag!

Isco24

5 juni 2019 om 11:10
#46

Hee kerel,

Sorry zie je berichtje nu pas.. Ik zie die prive-berichten for some reason altijd over het hoofd! Op mijn beurt kan ik jou nu dus ook feliciteren met het feit dat we inderdaad met (twee) tastbare prijzen zijn geëindigd, geweldig!

Groeten,
Sander

12 juli 2019 om 14:12
#47

Hi Buitenspelval,

Helaas ja, dit was weer eens een discussie waarbij ik het nieuwsbericht bleef verversen in afwachting van een reatie. Inderdaad toch wel het leukst om op niveau, of iets dat daarbij in de buurt komt, een discussie te kunnen voeren. Al is een beetje stoken soms ook wel leuk.

We gaan elkaar vast wel weer tegen komen!

Gr,

8 september 2019 om 10:23
#48

Hoi buitenspelval,

Dank voor het accepteren van mijn verzoek! Heb het gedaan omdat ik het vaak met je reacties eens ben. Daarnaast waardeer ik je gematigde toon, waarbij je nooit provocerend bezig bent. Fijne dag!

21 september 2019 om 12:32
#49

Hey buitenspelval, bedankt voor het accepteren van m'n verzoek! Jouw reacties zijn héél vaak goed onderbouwd en daar kan ik van genieten in een tijd waar argumenten en inzicht ver te zoeken zijn. Groet

28 september 2019 om 11:03
#50

Sorry, was niet mijn bedoeling om je te verwarren. Constant Kante en ikzelf kennen elkaar van een ander voetbalforum (soccernews) en daar werden wij (liefkozend) Waldorff en Statler genoemd .

28 september 2019 om 19:12
#51

Hoi Buitenspelval, ik (en Constant) komen ook al jaren niet meer bij Soccernews, daar hebben ze gewoon van de een op de andere dag de reactiemogelijkheid uitgezet en ook nog eens alle historie verwijderd. Ik denk dat we samen goed waren voor meer dan 100.000 reacties. Het was daar ook veel meer een community dan hier, maar de kwaliteit van de site was dan weer aanzienlijk minder.hier is het meer inhoudelijk. Op zich ook wel leuk hoor, maar mis toch nog wel een beetje het gevoel van het kennen van de mensen. We hebben ook meerdere malen een borrel georganiseerd waar dan tussen 10 en 20 man op af kwamen, zodat je wist met wie je online communiceerde, was beregezellig.maar goed, dat kon jij niet weten . En met betrekking tot Derksen, ik vind hem een onprettige persoon. Een beetje een bully. Vroeger toen hij nog met Jansma in een programma zat (sport Inside geloof ik), wist hij wel beter dan de blaaskaak uit te hangen, want dan had hij meestal mensen met kennis tegenover zich, die zich niet lieten afbluffen. Daarna heeft hij bij Voetbal Inside vooral slappe mannen om zich heen gevonden, die vooral hard kunnen lachen om zijn (in mijn opinie) hele flauwe grapjes, maar inhoudelijk is het erg, erg mager.

2 oktober 2019 om 00:04
#52

Goedeavond, bedankt voor je reactie op het vriendschapsverzoek. Ik kan vaak genieten van je zéér inhoudelijke reacties gepaard met constante respect voor de leden. Ik ken je al heel lang, van de tijden van je discussies met gutihaz tot vandaag . Groet Paternoster

Aangepast op 2 oktober 2019 om 00:18 door Paternoster.

21 november 2019 om 15:24
#53

Hoi man, Ik wou je even bedanken en complimenteren over je betoog aan Ajax ene de verbinding met het Jodendom en de stad Amsterdam op het artikel over Lex Immers.heb het ideee dat heel weinig mensen de cultuur en geschiedenis van Mokum kennen en ze maken excuses voor de haat, maar posten dan wel dat het racisme zo erg is in Nl.als geboren en getogen Joodse Amsterdammer, gigantisch Ajax fan, en geschiedenis student kon ik je reactie enorm waarderen.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 20 mei
Juventus gaat de koopoptie in het contract van Alvaro Morata niet lichten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren