Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord mist kans op kans en blijft ver verwijderd van mirakel

Laatste update:

Feyenoord is in de derde voorronde van de Europa League uitgeschakeld door AS Trencin. De formatie van trainer Giovanni van Bronckhorst verloor de heenwedstrijd in Slowakije vorige week met liefst 4-0 en slaagde er donderdagavond in de eigen Kuip niet meer in die schade te repareren: 1-1. De Rotterdammers kenden een droomstart en creëerden vervolgens voldoende kansen, maar een comeback zat er uiteindelijk niet meer in.

Ondanks dat Feyenoord voor een schier onmogelijke opgave stond, zette het wel alles op alles om een wonder te realiseren. Het elftal van Van Bronckhorst schoot furieus uit de startblokken en had uiteindelijk razendsnel een voorsprong te pakken. Nadat Robin van Persie en Jens Toornstra al waarschuwingsschoten hadden afgelost, tekende Eric Botteghin in de achtste minuut voor de 1-0. De verdediger kopte binnen uit een hoekschop en bezorgde Feyenoord zo de start die het zich wenste. De ploeg kon echter niet lang genieten van zijn voorsprong, want amper zestig seconden na de openingstreffer zorgde Antonio Mance aan de overzijde alweer voor de gelijkmaker.

De spits werd op fraaie wijze weggestoken door Hamza Catakovic en rondde vervolgens koelbloedig af oog in oog met Kenneth Vermeer, die het doel van Feyenoord verdedigde in plaats van Justin Bijlow. De Rotterdammers stapelden vervolgens kans op kans, maar slaagden er in de eerste helft niet meer in een tweede doelpunt te maken. Zo schoot Van Persie uit kansrijke positie over, stuitte Steven Berghuis op doelman Igor Semrinec en werden twee zekere treffers op en vlak voor de doellijn voorkomen door Trencin, na pogingen van respectievelijk Toornstra en Tonny Vilhena. Overigens mocht Feyenoord van geluk spreken dat het de rust haalde met elf man: een grove overtreding van Berghuis op slag van rust werd door scheidsrechter Jakob Kehlet slechts met geel bestraft.

Na de onderbreking ging Feyenoord door met het missen van kansen, al was de eerste grote mogelijkheid in de tweede helft voor de bezoekers. Vermeer voorkwam met goed keeperswerk echter dat Joey Sleegers kon scoren. Aan de overzijde tikte Van Persie bij de eerste paal naast. De vedette was na 65 minuten voetballen opnieuw dicht bij een doelpunt, maar zag zijn schot uit de draai ditmaal gekeerd door Semrinec. De doelman van Trencin had ook een antwoord op een poging van Sam Larsson en kwam goed weg toen Botteghin van dichtbij naast kopte en Larsson geheel vrijstaand hoog over vuurde.

Met nog twintig minuten op de klok ebde het geloof in een mirakel langzaam weg bij Feyenoord. Van Bronckhorst haalde Van Persie naar de kant ten faveure van Dylan Vente en zag zijn ploeg in de slotfase nog enkele uitstekende kansen missen. Zo stuitte opnieuw Botteghin op Semrinec en belandde een schot van Tyrell Malacia, via de vingertoppen van Semrinec, op de paal. De pas zeventienjarige Wouter Burger maakte zeven minuten voor tijd als invaller overigens nog zijn debuut voor Feyenoord, maar een andere toegift was het publiek in De Kuip uiteindelijk niet meer gegeven.

Denk jij dat Giovanni van Bronckhorst het seizoen afmaakt als trainer van Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erg jammer voor het Nederlands voetbal dat Feyenoord er niet in is geslaagd om de 4-0 verlies van de heenwedstrijd goed te maken. Het is toch wel zorgwekkend voor het Nederlands voetbal dat er dit seizoen net als vorig seizoen maar 2 Nederlandse clubs zijn vertegenwoordigd in de groepsfase van een Europees toernooi terwijl er in de voorgaande jaren meestal 4 Nederlandse clubs waren per seizoen in de groepsfase van de EL of CL. 1 van de redenen dat het niveau van de Nederlandse clubs achter uit gaat is het kunstgras want doordat er nu nog kunstgras is in Nederland komen er minder snel goede voetballers naar de Eredivisie en ik hoop dat de Knvb vanaf volgend seizoen al het kunstgras verbied in de Eredivisie.

16 augustus 2018 om 22:23

Mee eens op zich over het kunstgras, maar dit is natuurlijk niet meer dan een regelrechte blamage van Feyenoord. Ze moeten zich echt diep en diep schamen.

16 augustus 2018 om 22:30

Zullen ze niet doen hoor, van Persie zal zo wel zeggen dat het al beter was dan zondag. Ik hoop dat men zich herpakt want het lijkt echt drama te worden dit seizoen. Misschien zouden ze eens eindelijk durven Gio eruit te gooien en proberen te zoeken naar een buitenlandse trainer zoals Sami Hyypia. Is bekend in Nederland, heeft het goed gedaan bij Leverkusen en zoekt een kans om zich te bewijzen.

Maar helaas is van Geel er nog...

16 augustus 2018 om 22:38

Gio staat zowat te janken bij zn interview. Denk dat hij de bui al voelt hangen.

16 augustus 2018 om 22:55

Het heeft misschien deels te maken met kunstgras, maar Nederland is ook een te conservatief land man. Nederlanders willen altijd hun eigen cultuur bewaken en nooit meegaan met de internationale wetten. Laat Ajax overnemen door een mega investeerder, maar dan gaat het ten koste van talenten. Onzin man, als talenten goed genoeg zijn, dan haken ze echt wel aan. Bovendien moeten wij het doen met middelmaat en die worden zogenaamd gekocht door de Nederlandse topclub. Als ook Van Persie de beste is van Feyenoord en Clasie niet eens kan aanhaken, dan is de conclusie dat de Nederlandse aanwas nooit goed is geweest. Het beleid in Nederland is gewoon bagger man. Laat Nec, Grafschap enz door paar rijke mensen over kopen. Kijk elk competitie heeft dat, waarom is Nederland altijd de enige die liever ten onder gaat met bagger dan winnen met de beste middelen? Wij slaan altijd door met successen uit het verleden man. Kijk naar VD, Kijkshop, Ajax 1995, WK 2010, WK 2014. Na een succes stort het gewoon in man met alles. Feyenoord 2002 en daarna is het niks meer geworden. Arrogantie moet eruit man. Anders gaan wij nooit meer in de kwartfinale komen van de CL. Kijk hoeveel geld Engeland, Spanje, Frankrijk, Italie en Duitsland al hebben. Komen wij met ons gierige 25 miljoen aan man. Gaat helemaal nergens meer over. Geld open trekken en koop spelers in Eredivisie, zodat het geld in Nederland blijft ipv buitenland.

17 augustus 2018 om 00:44

Maar Erodinho, deze landen hebben veel meer inwoners en tegenwoordig veel meer tv-geld te besteden door die aantallen inwoners. Dat draai je nooit meer om. Het is al super knap dat de NL'se clubs ooit zulke succes in Europa hebben gehaald, want toen waren de financiële middelen ook al veel minder maar op basis van talent en tactische kwaliteiten kwamen we toen ver. Dit wordt helaas steeds lastiger te evenaren. En een suikeroom kan 1 club misschien helpen, maar die gaat niet opkunnen boksen tegen de Engelse, Spaanse, Duitse en Italiaanse clubs door de algemene (financiële) kracht van de competitie.

17 augustus 2018 om 00:51

@erodihnho hoewel ik het volledig met je eens bent blijft het een lastig verhaal. Maar je onderbouwing dat Nederland achterloopt op de wereldtop omdat we als Hollanders krampachtige zijn met oog op innovatie en voetbal(beleid) evolutie en daarbij te veel blijven hangen in succes van het verleden; valt naar mijn inziens geen spelt tussen te krijgen!

17 augustus 2018 om 07:07

Maar Trencin bewijst hier toch juist dat je niet heel veel geld nodig hebt?

16 augustus 2018 om 22:24

Hmm. Ik ken een club met kunstgras. Schakelde zojuist Feyenoord uit in de voorronde Europa League

16 augustus 2018 om 22:29

Trencin speelde vorige week niet in eigen stadion

17 augustus 2018 om 00:32

Hun eigen stadion heeft ook kunstgras.

16 augustus 2018 om 22:24

Sluit ik me bij aan. Nederlands voetbal is armzalig en speelt totaal geen rol in Europa. Met Feyenoord die voorop staat in de sh*tvoetbal polonaise.

16 augustus 2018 om 22:42

De heenwedstrijd was echt een afgang van de grootste categorie. Dat was gwn lachwekkend. Als je dan zo'n achterstand goed wil maken in de return, heb je simpelweg wat geluk nodig dat de bal af en toe goed valt. Dat geluk hadden ze vandaag niet. Telkens stond er wel een verdediger net op tijd in de weg en anders was er wel weer die (fantastisch keepende) keeper. Ook de spits van trencin blijkt echt een killer. Het zat er gwn niet in, heel jammer vor het nederlandse voetbal...

16 augustus 2018 om 22:58

Hoewel ik absoluut geen voorstander ben van kunstgras, moet ik wel aangeven dat Trencin zelf een (belabberde) kunstgras mat heeft.

Dat gezegd hebbende, er zijn enkele oorzaken hiervoor aan te wijzen de afgelopen jaren.

- onderschatting van de tegenstander (vooral de voorgaande jaren, nu beseffen de meeste clubs wel hoe het er voor staat)
- een voorspelbare vorm vd Hollandse school. Balbezit is heilig, maar het is allemaal veel gebrei achterin, dat is ook voor tegenstanders met mindere kwaliteit makkelijk te te bespelen.
- De EL werd niet altijd even serieus genomen door sommige clubs
- selecties waren niet op orde. Zie Ajax voorheen (en zie het verschil met Ajax nu). Feyenoord heeft een voor een Nederlandse topclub niet meer dan redelijke selectie die absoluut nog niet klaar was voor Europa en ook AZ mag zich echt schamen.

16 augustus 2018 om 23:02

Feyenoord zet NL in europa voor lul. Je verliest 5-1 totaal dat is om je rot te schamen. Bij geen enkele club wordt dit getoloreerd behalve bij feyenoord. Als met nu nog zegt dat ze een topclub zijn... pure onzin. We leven niet meer in de jaren 70 wat dat betreft.

16 augustus 2018 om 23:21

Het is inderdaad een schande, maar vorig jaar PSV tegen Osijek niet gezien? Vergeten wat Ajax presteerde tegen Rosenborg? Het is inderdaad een wanprestatie maar dat betekent nog geen einde van de wereld..

16 augustus 2018 om 23:25

Ik schreeuw al jaren dat ze zichzelf geen topclub meer mogen noemen

16 augustus 2018 om 23:29

Dat wij , Ajax en PSV dat jaar geen EU voetbal speelden was toch echt incidenteel. Tis raar om maar resultaten tegen Steuau etc te vergelijken met deze westrijd tegen Trencin. Trencin! Ja men was verbaast over die westrijden toen. Maar dat was in een hele andere fase van Europees voetbal.


Vind t ook erg jammer van vanaaf. Zie graag meer ploegen en toch ook voor de punten.
Als je dan deze westrijd nog met 8-1 had kunnen winnen is dat extra zuur!

17 augustus 2018 om 01:19

Lekker belangrijk of het incidenteel was. Een Osijek kun je gewoon vergelijken met dit Trencin hoor. En ook Rosenborg met een vele malen lagere begroting dan Ajax was gewoon een nederlaag. Het gaat gewoon om de teloorgang van het totale NL voetbal. Ook de prestatie van AZ telt daarin mee. Alleen als Vitesse zijnde kun je best verliezen van Basel, dat gewoon veel meer europese ervaring heeft.

17 augustus 2018 om 03:33

Het is zeker geen einde van de wereld. Totaal nier zelfs. Maar wanneer ze 2 wedstrijdjes achter mekaar hebben gewonnen tegen tja degradatiekandidaten zijn hun de eerste die weer komen bluffen over titelkansen. Nogmaals die slogan “geen woorden, maar daden” geld allang niet meer voor Feyenoord. Vroeger 20 jaar terug was het de slogan voor hun. Maar het is allang geen hardwerkende club meer. Die met strijd en passie speelt.

17 augustus 2018 om 03:39

Lastig hoor , vindt dat Feyenoord echt heel lelijk verliest zowel kwa cijfers 4-0 als speelbeeld (smerig spel/rode kaarten) icm jaren wanprestatie Europees voetbal. Maar goed nu kunnen ze weer concentreren op eredivisie om zo weer Europees voetbal aftedwingen volgend jaar

17 augustus 2018 om 00:10

Kunstgras, niks kunstgras. Slecht beleid en verkeerde zuinigheid. AZ uitgeschakeld door verkeerde zuinigheid waardoor je de voorronde begint met een spits die al afgeschreven is. Net zag ik weer zo’n Larsson over het veld dartelen met z’n naar binnen komen, maar afdrukken ho maar. Vervolgens heb je in Ayoub, Amrabat en Vilenha veel soort gelijke spelers waarbij Vilenha de beste is. Maar een creatieve middenvelder die zijn goaltjes mee pikt ho maar. Boetius is ook weer zo goed als afgeschreven met zijn gedrag. Je elftal is uiteindelijk matig en niet in balans. Vitesse is gewoon genaaid en gad pech. Van Basel verliezen is geen schande, zeker niet met een dusdanig minimaal verschil, maar ze hadden nog kans, maar zijn genaaid met die rode kaart. Misschien dat clubs er eens van gaan leren. Ajax heeft ook tot twee keer toe de deksel flink op de neus gekregen voordat ze er eens voor gingen zorgen dat de selectie vroeg op orde was. Misschien doet AZ dat volgende keer ook en betalen ze die paar ton extra zodat ze wel met fatsoenlijke spits aan de voorronde beginnen. Of haalt van geel wel die creatieve middenvelder. We gaan het zien hopen dat Ajax en PSV de groepsfase CL halen dan zijn de eerste acht bonuspunten binnen.

17 augustus 2018 om 00:38

Voor NL voetbal idd erg jammer voor iedereen en natuurlijk ook Feyenoord. Er was nu wel wat meer inzet maar Berghuis jonge wat een aanslag. Die moet alsnog door Feyenoord geschorst worden als je Boetius schorst dan moet je Berghuis zeker schorsen wat een aanslag.

Feyenoord heeft zowel achterin qua snelheid een probleem maar ook op het middenveld te weinig fysiek. Als je tegen Feyenoord speelt zet je gewoon je loper met fysiek tegenover clasie en die kan dat dan helemaal niet bijbenen.... Dat is telkens het geval als je Clasie naar achter dringt loopt hij in de weg voor de rest ga je dan aanvallen dan is hij pas bij de 16 van de tegenstander als de tegenstander al weer een counter op zet. HIj is gewoon telkens te laat. Als de bal bij hem in de buurt komt is hij wel een pitbull en lijkt het alsof hij veel inzet toont en ballen verovert maar hij laat nog veel meer gaten vallen. UIt bij Trencin was dat het probleem.

Tja voor Feyenoord eigenlijk gewoon een drama van ongekende omvang. 1-1 tegen een club van het niveau Top Oss. Het allerergste is dat het vandaag nog makkelijk had gekund ook. Nog nooit een ploeg zoveel kansen zien missen en ik heb toch al aardig wat potjes gezien.

Er zaten pechmomenten in maar ook gewoon ronduit domme momenten. Toornstra die niet met de bal bezig is maar met zijn tegenstander bij een enorme kans, Berghuis die een krankzinnige overtreding maakt, het weggeven van 2 enorme kansen. (wat eigenlijk al teveel is tegen zo'n ploeg, want je gaat nooit 8 goals maken.)

Een totaal fiasco. Seizoen lijkt me voor Feyenoord eigenlijk al weggegooid.

16 augustus 2018 om 22:25

Tja dat dacht ik ook bij de uitschakeling van PSV vorig seizoen tegen minstens zo'n onbeduidende ploeg. Niet dat ik Feyenoord kansen toedicht voor de titel maar het blijft eredivisie. Een paar wedstrijden winnen en het staat er weer anders voor. En weggegooid? Alsof Feyenoord alles op de EL gooit? Europees voetbal kost je punten in de eredivisie. Dus wie weet hoe het loopt...

16 augustus 2018 om 22:48

Bij PSV stond er vorig seizoen tenminste wel een mooie selectie (combinatie van talent en ervaring ) en doen ze tenminste echt hun best technisch gezien om er wat van te maken. Dat het tegen Osijek fout ging zal ik ook nooit begrijpen zeker niet na het seizoen wat volgde.

17 augustus 2018 om 00:31

Begin vorig seizoen had vrijwel iedereen PSV ook allang afgeschreven.

17 augustus 2018 om 01:22

En Feyenoord met Van Persie, Berghuis, Vilhena, Vermeer, aangevuld met eigen jeugd is geen mooie selectie en combinatie van talent en ervaring? Wat een flauwekul zeg.

16 augustus 2018 om 22:25

Waarom wordt altijd Top Oss erbij gehaald? Komoptop!

16 augustus 2018 om 22:34

Tsja de slechtste club in de eerste divisie moeten we er even bij pakken

16 augustus 2018 om 22:28

Ben het voor het grootste deel met je eens. Maar juist het feit dat er zoveel gecreëerd wordt maakt de afstraffing iets draagbaarder. Uiteindelijk liever dit dan met 2-0 winnen waarbij dat de enige kansen waren.

16 augustus 2018 om 22:29

Oneens. 1-1 kan echt niet.

16 augustus 2018 om 22:31

Haha, wat een onzin K. Van Linnen. Het is niet meer draagbaar door een 1-1 tegen dit kansloze elftal. Schandalig, een aanfluiting. Erger me kapot

16 augustus 2018 om 22:35

Zoveel mensen zoveel meningen. Vind het ook niet kunnen, maar zie liever veel kansen, dan weinig kansen.

17 augustus 2018 om 05:58

Ja dit was toch al beter dan een week geleden. Het tegendoelpunt kwam echt heel onverwacht. Daarna heeft trencin de deur dicht gezet en kwam feyenoord er gewoon niet langs met al die kansen. Tja als de bal er niet in wil. Maarja ik zie inderdaad liever 27 kansen dan 1

16 augustus 2018 om 22:31

Het seizoen is nog niet weggegooid, daar ben ik het dus niet met je eens.
De rest echter wel.
Het was bedroevend, zwak, dramatisch en onthutsend slecht.
Meer kan en wil ik er ook niet meer over zeggen.
We hebben het over een nieuw stadion, ik hoop echt met heel mijn hart dat dat teweeg brengt wat wordt gezegd.
Dat dat ons laat aansluiten bij de top.
Want als ik dit zie dan zijn PSV en Ajax nog wel wat stapjes verder, pijnlijke constatering.

Ik blijf wel achter Feyenoord staan en hoop dat ze dit seizoen vlammen.
Ik heb er wel echt een hard hoofd in helaas.

16 augustus 2018 om 23:06

Voor het hele Nederlandse voetbal is dit een groot drama. Hopelijk weten PSV en Ajax zowel aanzien als belangrijke punten te verzamelen.

Trencin heeft misschien het budget van een club als Top Oss, maar ze hebben wel een paar leuke spelers in de selectie. Gecombineerd met hun spelopvatting zouden ze het zeker niet slecht doen in de Ed.

Of het seizoen al is weggegooid zou nu normaliter wat te vroeg zijn om te roepen. Maar gezien de kwaliteit van de selectie, de weinig sprankelende tactiek én de grote kwaliteit die zowel Ajax als PSV hebben zie ik niet gebeuren dat Feyenoord überhaubt mee gaat doen om het kampioenschap.

16 augustus 2018 om 23:38

Dat is dus de fout die iedereen al maakt! Nederlands voetbal is paar niveaus gezakt en de rest is niet zo slecht als men hier denkt. De Slowaken speelden hewoon georganiseerd voetballen en hebben echt paar spelers die goed kunnen ballen en makkelijk mee kunnen met de (sub)top van de eredivisie.

17 augustus 2018 om 00:16

Doe ff normaal. Die Slowaken waren bar en bar slecht en werden volledig, maar dan ook echt volledig onderste boven gevoetbald. Dat maakte het nog erger want daardoor is de wedstrijd van vorige week een nog grotere schande. Twee kansen een goal. Een paar keer leek het erop dat ze zich onder de druk konden uitvoetballen, maar werd het ook snel genoeg weer verprutst. Er kwam altijd wel een speler vrij van Feyenoord bij corners. En zeker zes keer mocht een speler van Feyenoord in de 16 vrij schieten. Dat noem ik niet echt een georganiseerde ploeg. De enige die je goed kan noemen is de keeper....

Bizar. Zelden een wedstrijd gezien waarin een ploeg zoveel pech had. Het klinkt misschien belachelijk na een 4-0 en een 1-1, maar Feyenoord had met een beetje geluk zomaar door kunnen gaan, want het had echt recht op 6-7 goals vandaag.

16 augustus 2018 om 22:24

Minstens. Echt krankzinnig werd het na die bal van de lijn en op de paal. Doodzonde.

16 augustus 2018 om 22:25

@cabinessence

je hebt er pas recht op als je je kansen benut, dat is namelijk ook een kwaliteit

16 augustus 2018 om 22:28

@japie_krekel:

Ik heb Feyenoord vandaag aardig wat kansen zien missen die toch echt meer met pech dan met gebrek aan kwaliteit te maken hadden.

16 augustus 2018 om 22:29

Ja Japie dat is ook zo'n makkelijke dooddoener maar soms zit het gewoon echt niet mee. En dan kan je er niks aan doen.

16 augustus 2018 om 22:29

Klopt Japie, maar meteen ook de grootste dooddoener op een voetbalforum. Diegene die het meest scoort is het beste. Punt. Klaar de discussie.

16 augustus 2018 om 22:30

@cabinessence

ze hadden wel wat pech maar zelfs dan moet je over 2 wedstrijden gewoon van AS Trencin winnen natuurlijk. ze hebben vandaag kansen gehad maar het voetbal was wederom niet indrukwekkend

16 augustus 2018 om 22:32

@k.vanlinnen

dat niet, ik zeg nergens dat AS Trencin vandaag dit gelijkspel had verdiend maar in de eerste wedstrijd gingen die wel een stuk zorgvuldiger met hun kansen om als wij vandaag

16 augustus 2018 om 22:38

@cabinessence. Als PSV fan zul je weten dat je geluk ook afdwingt. Waarom wordt PSV kampioen en presteert Ajax tot dusver naar naar behoren in Europa? Doordat Lozano, Bergwijn, Tadic en Neres 2 klassen beter zijn dan Berghuis, Larsson en Boetius.

16 augustus 2018 om 22:26

Als Trencin alle kansen thuis had afgemaakt was zelfs 6-7 goals vandaag niet eens genoeg geweest..

16 augustus 2018 om 22:33

Mag je zeker nog eens aanhalen. Maar en uit en thuis, zeker Europees zijn een wereld van verschil. Uit kan je eigenlijk best heel goed in blok spelen om daarna thuis het verschil te maken.

16 augustus 2018 om 22:28

Tja afmaken is ook een kwaliteit, dan kan je wel zoveel creeren maar als je het niet afmaakt dan heb je nergens recht op. Ik snap echt niet dat je niet gewoon met 4 aanvallers vandaag speelt. Als je naast Van Persie Vente neer had gezet had je veel meer kans op het afmaken van die kansen, en je moet toch wat. Jorgensen word in ieder geval gemist, al is dat niet eens een goal machine maar een goede voetballer. Ben benieuwd hoe Feyenoord dit probleem weet op te lossen in de competitie.

16 augustus 2018 om 22:29

Niet eens. Feyenoord heeft het alsnog aan zichzelf te danken. We zijn keer op keer niet in staat om een heel seizoen professioneel te blijven.
Mentale zwakte is al jaren het manco bij Feyenoord. Het is genant hoe we vrijwel elk seizoen (op 1 na, dankzij superprof Kuyt) een fase kennen waarin het bi-zar slecht is.
Gelatenheid en geen absolute scherpte zijn dodelijk voor topsporters. Dat is het verschil (nog meer dan het geld) tussen Feyenoord en de top in Nederland.

16 augustus 2018 om 22:30

Het is natuurlijk geen pech meer als je zoveel kansen mist. Gewoon gebrek aan kwaliteit. RVP die niet scherp meer is, Larsson die zelfs aan Heerenveen niets meer toe zou voegen als hij zo speelt, Berghuis die uitvorm is en middenvelders die lopen te stuntelen (Toornstra en Vilhena).

16 augustus 2018 om 22:31

Trencin had thuis7 goals kunnen maken dus dan was feyenoord alsnog niet door als je zo beredeneerd zoals jij.

16 augustus 2018 om 22:33

Zag totaal geen vuur bij feyenoord. Vergeleken met de wedstrijd ajax - Luik klapte ajax er als een tank boven op dat miste ik bij feyenoord heel erg. Had het feyenoord gegunt om Nederland mede op de kaart te zetten. Ik geloof niet in het "geluk" hebben om te score of wat dan ook. Je schiet raak of je schiet mis en scoor je niet dan mist dat of aan jou kwaliteit of de doelman was beter van kwaliteit. Als we toch over gelukt spreken sluit ik me bij @blackpool aan.

16 augustus 2018 om 22:53

Als je geen vuur hebt gezien heb je denk ik een andere wedstrijd zitten kansen. Feyenoord ging er toch echt voor, creëerde kans na kans, maar het is natuurlijk niet gek dat na 60 minuten het geloof een beetje wegebt...

16 augustus 2018 om 22:37

Vorige week gewoon een waanzinnige collectieve wanprestatie geleverd en vandaag had je tot in de lengte der jaren kunnen doorspelen, maar had je nog niet extragescoord. Zoveel kansen, als er ook maar 1 of 2 extra in die eerste helft vielen.. Pfff. Die verdediger die die bal waanzinnig knap eruit plukt, die keeper die de gekste ballen eruit vist, ballen op de paal of rakelings naast. Man, man. Kunnen in tegenstelling tot de laatste week in elk geval niet zeggen dat de wil ontbrak (ja, het spel was niet goed, maar bijna 30 kansen...)

Maar die 1-0 en 1-1 is ook Feyenoord in een minuut samengevat: het ene moment vol hoop, om het daarna direct te zien instorten.

16 augustus 2018 om 22:37

Ontzettend veel zat tegen vandaag inderdaad, met 22 doelpogingen had Feyenoord zomaar 6 keer kunnen scoren, zonde. Het enige wat overigens niet tegen zat was de gele kaart voor Berghuis, dat had ook zomaar rood kunnen zijn wat mij betreft, gefrustreerde trap.

16 augustus 2018 om 22:38

Je hebt natuurlijk nergens recht op als je zo faalt in de afronding, zoveel kansen missen is veel meer dan alleen maar pech, pure onkunde. Tevens hadden zij er vorige week met iets meer zorgvuldigheid ook nog drie extra kunnen maken, Feyenoord kwam daar met 4-0 nog goed weg.

het resultaat van 6 jaar Van Geel

16 augustus 2018 om 22:22

Japie ben het nooit met je eens. Deze comment heb je wel gelijk.

16 augustus 2018 om 22:26

@professorfim

mooi! hopelijk volgen er meer

16 augustus 2018 om 22:31

Te makkelijk. Er staan voldoende spelers met genoeg kwaliteit op het veld om Trencin op te rollen. Er heerst alleen geen topsportklimaat bij Feyenoord. Dat is niet aan Van Geel toe te schrijven, maar aan de gehele technische staf en de spelers.
Je verliest door een gebrekkige focus van het team. Vorig jaar verlies je in Europa alles omdat ze in hun broek staan te poepen. Kennelijk is er waanzinnig slechte psychologische begeleiding voor die spelers en wordt er te weinig van ze geëist.

17 augustus 2018 om 00:00

@feye88

dus Van Geel kan je niet de schuld geven van het feit dat er geen topsportklimaat heerst? hij geeft zijn geld liever uit aan twijfelachtige spelers dan aan een goede scouting, naast een jeugdopleiding de belangrijkste levensader voor elke Nederlandse voetbalclub .

hij haalt twijfelgevallen als Kazim en Clasie binnen als opvolgers van sterspelers als Pelle en Clasie en hij durft een trainer niet te corrigeren die Ziyech, op dat moment de beste nummer 10 in de Eredivisie linksbuiten wil zetten waardoor we die misliepen en het moesten doen met Immers en later Toornstra

Kramaric op dat moment een veelscorende spits in de Europa League laat hij lopen voor 2,5 miljoen maar hij trekt wel Vejinovic van AZ aan voor 3,5 miljoen. vorig jaar heeft hij 30 miljoen euro tot zijn beschikking en haalt er louter miskopen voor. hij haalt zelfs Boetius terug die overal is geflopt, zelfs bij Feyenoord zelf voor zijn vertrek

laten we aub niet gaan doen of Van Geel niet mede schuldig is aan het ontbreken van een topsportklimaat bij Feyenoord

17 augustus 2018 om 00:10

Japie, je kunt ook alleen maar focussen op de slechte dingen die hij heeft gedaan. Dat geeft aan dat je bevooroordeeld bent en geen objectieve mening meer kunt vormen.
Vorig jaar heeft hij Van Persie, Berghuis, Haps, St Juste, Boetius en Larsson binnengehaald.
Daarvan kun je de laatste twee en miskoop noemen. Maar Van Persie en Berghuis zijn kwalitatief de beste twee spelers die we hebben. St Juste en Haps zijn helaas vaak geblesseerd, maar zijn voor Eredivisiebegrippen prima backs.
Onder Van Geel zijn we financieel gezond geworden en hebben we in de laatste jaren veel prijzen gepakt.
Dat is de andere kant van het verhaal dat jij niet benoemt. Ik ben ook geen enorme van geel fan (hij kan goed schoon schip maken, maar het spelersbeleid kan met wat meer lef), maar om hem de schuld te geven als het mis gaat is echt te kort door de bocht.
Hij is mede verantwoordelijk, maar je benoemt alleen hem. Nu ben je gewoon makkelijk aan het scoren.

17 augustus 2018 om 00:30

@feye88

ik benoem zeker niet alleen Van Geel. ik heb al meerdere keren aangegeven dat Gio ook hopeloos faalt als hoofdcoach. beiden leveren een totale wanprestatie

Kuyt en RvP wilden sowieso afbouwen bij Feyenoord, ook als Van Geel er niet had gezeten dus dat vind ik niet perse zijn verdienste. Pelle kwam via de zoon van Koeman binnen omdat er geen geld was dus nam Koeman het heft zelf in handen om transfervrij Pelle naar Feyenoord te halen

Van Geel heeft zeker niet alles slecht gedaan, hij heeft echt fantastisch gesaneerd waar ik hem zeer dankbaar voor ben en wat gewoon een uitstekende prestatie was. het kampioenschap was ook geweldig en hebben we voor een groot deel aan hem te danken.

het probleem is alleen dat zijn aankoopbeleid altijd matig tot slecht is, dat was bij Ajax zo en nu bij Feyenoord is dat weer het geval. hij kan een goede selectie voor de korte termijn neerzetten maar geen goede selectie voor de lange termijn die kapitaal vertegenwoordigt

de man zit er nu 6 jaar wat erg lang is en soms is het dan ook een keer tijd voor een frisse wind. de chemie tussen Van Geel en Feyenoord lijkt uitgewerkt

16 augustus 2018 om 22:34

Gedeeltelijk mee eens.. Die neerwaartse spiraal was voor de komst van Van Geel al lang ingezet. Van Geel is niet bij machte gebleken om daar een ommekeer in aan te brengen, dat is duidelijk.
Het kampioenschap en de andere prijzen hebben wel veel verbloemd of we kunnen het behalen van deze prijzen zelfs uitzonderlijk knap noemen.....

16 augustus 2018 om 22:38

De gedeeltelijke spiraal was voor zijn komst al lang ingezet? Hij heeft ons nota bene uit de put gehaald en in een opwaartse spiraal gebracht?!

16 augustus 2018 om 22:50

Ok, maar blijkbaar glijdt Feyenoord weer die neerwaartse spiraal in. Dus eruit halen en eruit houden zijn twee afzonderlijke zaken...

16 augustus 2018 om 23:01

Ja, zeer vervelend dat van Geel die beslissende ballen net niet gemaakt had en o.a. Haps en Jorgensen geblesseerd geschopt heeft. Hoe in een week tijd alles ineens kan veranderen zeg.

Had Brands jouw club vorig jaar ook de neerwaartse spiraal in geholpen na de eigen zeperd?

16 augustus 2018 om 23:29

@mgvm

als Van Geel wat beter had ingekocht dan had je nu adequate vervangers gehad voor een Haps en Jorgensen. al jaren weigert hij geld te investeren om een goed scoutingsapparaat op poten te zetten en nu zien we het resultaat. een spelersgroep die amper transferwaarde of sportieve meerwaarde heeft en geen geld om te investeren in betere spelers. hij steekt zijn geld liever in allerlei twijfelachtige of oude spelers op hun retour dan in een goede scouting, dat zegt imo al genoeg over zijn beleid

korte termijn beleid om snel succes te boeken is leuk voor even maar helaas houd het nooit lang stand en dat onder vinden we nu helaas

16 augustus 2018 om 22:42

Die 6 jaar van Geel leverde Feyenoord na 18 jaar een landstitel op... En hij zorgde dat het financieel een stuk beter gaat in Rotterdam. Maar ik snap het wel hoor, er moet een zondebok aangewezen worden als het slechter gaat. En dan vergeten we opeens wat mensen werkelijk hebben gepresteerd. Als je een zondebok zoekt, kijkt naar de spelers, die hebben een wanprestatie geleverd.

16 augustus 2018 om 23:00

@romarky

die 6 jaar Van Geel heeft er ook voor gezorgd dat er vorig jaar bijna 30 miljoen is weggegooid aan middelmaat en dat er nu ook geen kapitaal op het veld staat waardoor je zeer povere jaren tegemoet gaat. je zegt verder dat het door hem nu financieel een stuk beter gaat maar hoe komt het dan dat we geen spelers kunnen kopen momenteel?

geld voor versterkingen is er niet en gaat er ook niet komen uit uitgaande transfers omdat de huidige Feyenoord spelers amper transferwaarde vertegenwoordigen en de selectie is een bonte collectie van pure middelmaat. tel uit je winst

de spelers hebben idd een wanprestatie geleverd maar wie heeft deze selectie bij elkaar gekocht?

16 augustus 2018 om 23:22

Als Gio spelers als Haps, Amrabat, Larsson en Tapia aan de praat zou krijgen danstaat er genoeg kapitaal op het veld. Die gasten zijn het voetbbalen ‘opeens’ verleerd (net als de rest vh team). Ik heb zelden zoveel diepe dalen en enkele pieken, elkaar kort opvolgend, gezien bij 1 team met 1 trainer als bij dit feyenoord met gio

16 augustus 2018 om 23:32

@ijsmuts

wat heeft Amrabat nou bewezen op Eredivisie niveau? die was niet eens regelmatig beslissend bij Utrecht. Larsson deed het leuk bij Heerenveen maar was daar ook al superwisselvallig, Tapia same story bij Twente. alleen Haps deed het geweldig in de Eredivisie en in Europees verband bij Az

Van Geel heeft gegokt op een stel twijfelgevallen die niet wekelijks uitblonken in de Eredivisie zoals bv een Ziyech dat wel deed bij Twente en die gok is helaas totaal verkeerd uitgepakt. die spelers raak je aan de straatstenen niet meer kwijt of je gaat ze verkopen aan een Groningen ofzo met zwaar verlies

16 augustus 2018 om 22:51

Beetje onzinnig, zei je twee jaar geleden dan ook het resultaat van vier jaar van Geel?

16 augustus 2018 om 23:05

@fcrrr

ik was toen idd ook al kritisch op hem omdat ik ook kijk naar de lange termijn en hij haalde allemaal spelers zonder restwaarde of grote transferwaarde. nu zie je daarvan het resultaat en dat voorspelde ik toen al.

als er financieel geen groei is stagneert je sportieve groei uiteindelijk ook en dat zien we nu gebeuren. hij heeft jarenlang gesaneerd om ons vervolgens weer in een economische crisis terug te brengen. een korte termijn visie om snel succes te boeken is leuk voor even maar houd nooit lang stand

veel mensen lieten zichzelf zand in de ogen strooien door een paar prijzen waarvan alleen het kampioenschap heel indrukwekkend was maar ik voorspelde toen al dat dit zou gaan gebeuren

Je zeggen wat je wil maar het zat vanavond echt tegen! Bal op de paal, de kans van Toornstra, directe tegengoal na een overtreding op Clasie en ballen die van de lijn werden gehaald. Desondanks had Feyenoord hier gewoon 5/6/7 goals kunnen maken. Niemand kan in ieder geval zeggen dat passie ontbrak want ze hebben er hard voor gestreden en je zag echt verbetering t.o.v. afgelopen zondag, maar die ballen moeten er nog in!

16 augustus 2018 om 22:26

Pech of onkunde? als je van de 28 schoten maar 7 op doel krijgt en geen goals maakt dan kan ik dat geen pech meer noemen. ze hadden minimaal moeten winnen maar zelfs dat is te veel gevraagd.

16 augustus 2018 om 22:27

En dan vragen mensen zich af waarom we YNWA op het einde wordt gezongen. Triest dat het teletekstpubliek zich weer zo moet laten gelden. Op naar Excelsior

16 augustus 2018 om 22:33

Als je dit pech noemt is er niets meer te redden. Die lichte die op Clasie was geen overtreding maar die van Berghuis was donkerrood. De kansen zo missen is ook puur kwaliteit en vorm van deze spelers. Ik snap dat je veel goals moet maken maar door zo gehaast te spelen gaat er neer fout dan goed. Trencin was echt zo slecht dat je er zo makkelijker heen kon voetballen maar alles ging te gehaast. Veel passie maar weinig intelligentie in het spel. Echt zonde want met meer rust aan de bal win je echt makkelijk. Of het genoeg was weet ik niet want ook Trencin kreeg in de 2e helft weer een paar hele goede kansen. Echt heel jammer dit.

Feyenoord: Exit.
Ook in de eredivisie moeten ze uitkijken dat ze niet in het rechterrijtje belanden.

16 augustus 2018 om 22:23

Jou zie je ook nooit in een Feyenoord- of Ajax-topic zonder te provoceren he urrie. Ik zie je nog niet zo heel lang op de site maar je bent al een bekende inmiddels. Moe wordt je er van.

16 augustus 2018 om 22:25

Zijn de laatste tijd veel gebruikers die provoceren. Die ruudgeels is daar ook een van. Triest dat dit anno 2018 nog gebeurt. Hopen op Ajax en PSV die maar doorstoten naar de groepsfase.

16 augustus 2018 om 22:30

Idd daarbij komt dat zolang je de kansen creeert er niet veel aan de hand is. Zodra ze geen kansen meer creeeren ga ik me pas zorgen maken.

On topic: Jammer, maar was te verwachten dat ze het niet zouden halen. Ik snap dan ook niet dat er wederom dezelfde negatieve reacties komen. Dit was een onmogelijke opgave.

16 augustus 2018 om 22:47

Provoceren? Ik stel hier gewoon een conclusie dat Feyenoord gewoon erg matig is. Wellicht doet dit jou pijn maar er moet wat veranderen wil feyenoord leuk meedraaien dit jaar.
Daar is niks provocerends aan.
Erg flauw dat je zo reageert koevoet.

16 augustus 2018 om 23:02

Je stelt 'gewoon een conclusie'? Uitkijken dat ze niet in het rechterrijtje eindigen zeg je na 1 (weliswaar droevige) Eredivisiewedstrijd, dat schaar ik inderdaad onder de noemer provoceren ja. Vandaag speelde Feyenoord niet eens dramatisch, alleen ze maakten de vele kansen niet af, er zat veel meer in vanavond. Desalniettemin een afgang van jewelste dit tweeluik maar dat zegt verder niks over de potentiële eindstand in de ED. Bovendien doelde ik niet enkel op deze reactie van je, maar op meerdere reacties, in zowel Feyenoord als Ajax topics, die ik de laatste week/weken voorbij heb zien komen. Het valt gewoon op dat je altijd zeer subjectief reageert in topics die niet over je eigen clubje gaan, als jij het niet provocerend vindt is dat prima, maar ik (en aardig wat anderen waarschijnlijk ook) ervaren dat wel zo.

16 augustus 2018 om 22:25

Als ze zo spelen gebeurt dat in ieder geval niet

16 augustus 2018 om 22:28

Tuurlijk ben ik het niet eens met wat hierboven gezegd wordt maar vond Feyenoord ook niet eens bijzonder spelen ofzo, die enorme kansen kwamen vooral vanwege het gebrek aan kwaliteit van Trencin, wat dit extra pijnlijk maakt. Hoe is het mogelijk dat Feyenoord zo vaak in een 3 tegen 3 of 4 tegen 4 situatie kwam? Trencin hoefde letterlijk alleen maar achterin te hangen, dat mislukte zelfs al...

16 augustus 2018 om 22:32

Ze speelde tegen pakweg top oss 2 miljoen budget? En spelen alsnog gelijk thuis en uit 4-0 pakslaag.
Feyenoord moet elke ploeg vrezen zelfs de grafschap en emmen.

Jaaaaaa! Trencin is door.
Dik verdiend.

Feyenoord is echt achterlijk slecht, wat een drama.
Hier moet pas echt een schoonmaak komen.
Nog voor een nieuw stadion.

16 augustus 2018 om 22:28

Vraag me af waarom je Feyenoord bij je favoriete clubs hebt staan en waarom zo blij? Dit is toch gewoon dramatisch voor het Nederlands voetbal?

16 augustus 2018 om 22:33

Gast! Het is sarcasme.
Sorry dat het niet zo overkwam.
Ik ben totaal niet blij, verre van.

Ik ben een Feyenoord supporter in hart en nieren.
Ik vond vandaag alleen dat het echt heel erg slecht was.
Sterker nog, ze hadden de blamage van vorige week teniet kunnen doen, kunnen laten zien dat vorige week niet het Feyenoord was wat we verwachten.
Helaas bleek dat een utopie.

Nu maar, zoals van Geel waarschijnlijk zal reageren, Gio laten zitten en gaan voor de enige haalbare prijs, de KNVB beker.

16 augustus 2018 om 22:37

Misschien bedoelt hij het sarcastisch, want hij wil dat er een grote schoonmaak gaat plaatsvinden. Dit is heel jammer voor het Nederlands voetbal. Hopelijk gaan ajax en psv de Nederlandse eer hoog houden.

16 augustus 2018 om 22:40

Inderdaad sarcastisch lol, maar alles is wel de keiharde waarheid. Ook al heeft van Bronckhorst prijzen gepakt met Feyenoord, ik vind gewoon nog steeds niet dat hij de geschikte trainer is.

Gestreden als leeuwen helaas zat het niet mee. Feyenoord supporters ongelooflijk dikke pluim voor de sfeer hebben er alles aan gedaan. Helaas.

16 augustus 2018 om 22:33

Dit is nou precies hét probleem bij Feyenoord. Er wordt door het legioen meer waarde gehecht aan 'strijden' dan aan voetbal waar een idee achter zit. Dat klappen slaat toch ook nergens op? 5-1 over twee wedstrijden tegen de nummer 5 van Slowakije is een complete afgang. Het Legioen begint zo langzamerhand een karikatuur van zichzelf te worden.

16 augustus 2018 om 22:46

Hou toch op, zeg. Er wordt door het Legioen waarde gehecht aan goed spel en aan resultaten. Strijden zal je altijd moeten doen, omdat je wil winnen en daar wordt geen waarde aan gehecht, maar van je verwacht. Er wordt al jaren geklaagd en gezegd dat het spel niet goed is.

Vorige week heeft de groep de complete storm over zich heen gekregen, vandaag kregen ze onze steun vanaf het begin om de ommekeer te krijgen in een sfeervolle Kuip. En de groep gaf vandaag ook eens alles.

16 augustus 2018 om 22:48

Gestreden als leeuwen. Daar is ook alles mee gezegd! Dit is een schande! Gun volgend jaar Heracles maar een kans in het Europees voetbal want Feyenoord bakt er echt niks van

mensen die denken dat Feyenoord er weer bovenop is door een aantal kansen te creeren tegen ijselmeervogels gaan nog schrikken dit weekend. overigens plaatsvervangende schaamte door het massale ynwa een kinderhand is in de kuip snel gevuld en toont ook wel de ambities geen wonder dat ze altijd maar blijven aanmodderen het wore gewoon geaccepteerd eigenlijk bijna toegejuigd wat een armoe wat een armoe

16 augustus 2018 om 22:26

Wat moet je anders dan? Vreemd dat onvoorwaardelijke steun met een schuin oog bekeken moet worden.

16 augustus 2018 om 22:29

Ik zie nu al een aantal reacties van Breekijzertje. En dat zegt eigenlijk al voldoende. Gewoon niet op reageren....

16 augustus 2018 om 22:32

Waarheid is hard he gewoon een groot gedeelte zwakzinnigen op de tribune onderling op de tribunes ook erg veel onvrede er zijn schijnbaar ook supporters die wel wat meer ambieren dan 1 puntje uit 2 potjes tegen trencin en terecht.

16 augustus 2018 om 22:48

Zeg jij nou niks over zwakzinnig....
Je kan alleen maar provoceren en irritant doen.
Het IQ van een paraplu helaas.
Zouden ze een eis aan moeten stellen op VZ.

16 augustus 2018 om 23:02

Laat staan op basis van zijn spelling. Dan mag je het wat mij betreft niet over' zwakzinnigen' hebben.

16 augustus 2018 om 22:33

Jij snapt kennelijk de tekst You'll never walk alone niet.
In voor- en tegenspoed simpele ziel.

16 augustus 2018 om 22:36

je laat je op de kop spugen 2 keer tegen trencin en gaat als een malloot ynwa zingen sucses met jullie ambities zo komen jullie wel hogerop waar maak ik me eigenlijk druk om.
leg de lat nog maar wat lager! wik genieten wel

16 augustus 2018 om 22:43

Je weet wat never betekent?
Je kunt ontevreden zijn en tegelijkertijd je club steunen. Bij het Legioen zit Feyenoord wat dieper dan het laatste resultaat dat behaald is. Als je met de supporters in het stadion zou praten zou je geen enkele tevreden supporter tegenkomen. Maar dat is iets anders dan stoppen met je support geven.
Maargoed, ik praat tegen een muur.

16 augustus 2018 om 22:52

In voor- en tegenspoed, dat is zeker waar en dat is ook wat de club Feyenoord zo’n mooie club maakt maar het is ook een van de redenen dat Feyenoord zo vaak crisis kent. Het ontbreekt namelijk aan de mentaliteit van een topclub. Nu wil ik niet zeggen dat Feyenoord standaard aan kan haken bij Ajax en PSV (daar heeft men niet genoeg geld voor) maar er moet wat aan de mentaliteit gebeuren want daar kun je ook ver mee komen. En mentaliteit begint ook bij supporters, en dan bedoel ik niet dat je de stad moet verbouwen maar je mag die jongens gewoon op de klote geven, laat dat vak zondag de eerste 15 minuten lekker leeg, dat is een statement, zowel naar spelers als naar de club. Miss wordt er dan eens nagedacht over hoe bepaalde zaken binnen Feyenoord verlopen, het is een schande voor de 2e club van Nederland. Maar dat gepamper met YNWA helpt niks

16 augustus 2018 om 23:07

Dan kun je dat vak vaak leeg laten. Dat heeft geen enkele invloed en gaan deze gasten niet beter van spelen. Feyenoord staat mijlenver achter op Ajax en PSV. We pakken in ieder geval wat prijzen. Het scoutingapparaat zal als eerste drastisch moeten worden gewijzigd. Ik zie nu vooral ex eredivisie en oud Feyenoorders terugkomen. Waar zijn de zuid Amerikanen of Oost Europese mogelijkheden?

16 augustus 2018 om 23:12

Ben ik het zeker mee eens. Die gasten gaan er idd niet ineens beter van spelen maar er moet een ommekeer ontstaan binnen de club, iedereen ziet dat behalve de technische staf, de coach en de spelers. Dan maar drastische maatregelen om aan de bel te trekken in plaats van den applaus na een 5-1 nederlaag tegen de nr 5 van Slowakije (over 2 wedstrijden). Er moet iets gaan gebeuren!!!

16 augustus 2018 om 23:18

Ben ik met je eens maar dit probleem ligt niet zozeer bij de selectie maar bij degenen die de selectie hebben samengesteld en opstelt. En dus van Geel en Gio. Daarnaast moeten we eerst eens afwachten hoe het er gaat uitzien met een voltallige selectie. Een Tapia en Jorgensen Haps kan er voor zorgen dat het wat beter gaat lopen.

Matchfixing, zie geen andere verklaring voor deze 1-1.

Na de 1-0 had ik toch nog hoop, maar gewoon meteen de 1-1 wat de eindklap was.
Zoveel kansen, het had bij rust gewoon 3-1 moeten zijn.

Feyenoord en Vitesse er beiden uit, maar Feyenoord moet zich gewoon kapot schamen.

Zeer slecht dit voor het Nederlands voetbal.

Ach, moeten we niet van staan te kijke . Nl voetbal stelt geen zak meer voor laatste jaren. Deal with it.

16 augustus 2018 om 22:24

Correctie, Feyenoord stelt geen zak voor.

16 augustus 2018 om 22:28

Correctie, ik vrees dat het Nederlandse voetbal wel degelijk geen zak voorstelt. 5-1 over twee wedstrijden tegen Trencin is daar een schoolvoorbeeld van.

16 augustus 2018 om 22:40

Fraxz: Koeral heeft hier gewoon gelijk en heeft jouw correctie hier dus niet nodig. Feyenoord, Vitesse en AZ liggen er alledrie al uit.... PSV en Ajax kunnen nog instromen richting CL, maar ook dat is nog geen enkele garantie voor beide clubs.
Dat we met slechts 2 teams op dit moment van de competitie in Europa actief zijn, zegt inderdaad dat het Nlse voetbal geen zak meer voorstelt......

16 augustus 2018 om 22:43

Dat is jullie ambitie tegenwoordig.
Als Ajax maar geen kampioen word is het seizoen in zuid geslaagd. wat een armoe

16 augustus 2018 om 22:46

Rosenborg was inderdaad niet best, Nice daarentegen is echt geen schande dat je daar 2 maal gelijk tegen speelt, zeker met de Nouri gebeurtenis in het achterhoofd. De 'snaveltjes' zijn altijd te horen, Ajax heeft in de afgelopen 60 jaar maar 1 keer Europees voetbal gemist, namelijk vorig jaar.. Wat ben je een in- en intrieste supporter als je uitkijkt naar mei omdat Ajax dan (misschien) niks gewonnen heeft, ongekend haha! Bovendien acht ik de kans op lege handen voor Feyenoord vele malen groter dit jaar hoor, en kom nou niet met die Cruijff schaal aan want die is werkelijk niets waard als je weer 20+ punten achter de kampioen op plek 4 ofzo eindigt of wel soms?

17 augustus 2018 om 09:26

Ik begrijp je punt prima. Ik snap alleen niet waarom je termen als 'neusjes' en 'snaveltjes' in de mond neemt. In was het de afgelopen 4 jaar helemaal niet rustiger dan normaal hoor, er zijn maar weinig supporters zo kritisch op de eigen prestaties als Ajacieden, dus wat je zegt slaat nergens op. Nu niet ineens doen alsof je het prima vind dat Ajax succes heeft als je eerst stelt dat je niet kan wachten tot we in mei weer met lege handen staan, beetje tegenstrijdig vind je niet? Ik weet zeker dat er na de uitschakeling tegen Rosenborg nóg meer reacties waren dan op dit topic, zowel van Ajacieden zelf als van 'snaveltjes' van andere clubs zoals jij die noemt, of telt die benaming niet als honderden Feyenoorders of PSV'ers hun mening geven over de matige prestaties van Ajax?? Je club verliest zojuist met 4 goals verschil (!) van een club van het kaliber KKD en jij komt de neusjes en snaveltjes aanvallen, kom op nou zeg...

16 augustus 2018 om 22:26

Precies. Geniet er nou maar van als één club goed presteerd in Europa. Zoals Ajax onder Bosz.

16 augustus 2018 om 22:49

En alsnog lijken ze niet wakker geschut en denken ze nog ooit bij de absolute weteldtop te horen.

16 augustus 2018 om 22:23

Goed, maar miste wel veel kansen die hij een paar jaar geleden lachend erin schoot voor mijn gevoel

16 augustus 2018 om 22:28

als een oude man

16 augustus 2018 om 22:31

Een spits moet scoren dus slecht. Hoe kan je het nou goed noemen man man, totaal niet fit.

16 augustus 2018 om 22:23

Wist niet te scoren, zegt genoeg denk ik

Gio, tijd om heel snel je spullen te pakken!! Tactisch onbenul! Als jij al geen beleving en bezieling hebt, hoe kan je het dan wel van je team verwachten? Het is gewoon uitgewerkt en ik hoop dat ie deze week zijn ontslag indient

16 augustus 2018 om 22:25

Geen beleving en bezieling? Heb je überhaupt iets van de wedstrijd gezien. Gefeliciteerd! Je hebt je net gekwalificeerd voor meest belachelijke uitspraak van de avond!

16 augustus 2018 om 22:28

Mooi verhaal Timba! De eerste helft was uitstekend, maar daarna (zeker na de 53ste minuut) was de koek op en werd er niet meer gejaagd, zoals het in de eerste helft wel was. Dan mag je toch verwachten dat je een extra aanvaller brengt? Toornstra eruit en Vente erbij naast Van Persie? Of Larsson eruit (die geen knikker goed raakt) en Sinisterra erbij zetten? Nee, we gaan Nieuwkoop eruit halen voor Geertruida! Dat is dus wat ik bedoel! Hij ziet het niet..

16 augustus 2018 om 22:29

Nou ja, er zit deels wel waarheid in. Als je moet winnen wissel je niet een verdediger voor een verdediger..

16 augustus 2018 om 22:30

Het ging om de zin geen beleving en bezieling...

16 augustus 2018 om 22:31

Ja toch? Als je ziet dat je de druk en pressie verliest en dat Trencin gaat voetballen, dan breng je toch extra krachten voorin zodat je de druk kan herstellen? Hij wil het gewoon niet zien.. Hoe moet je elftal dat dan zien? Moeten ze maar wat aanmodderen zonder signaal van hun coach, van hun leider?

16 augustus 2018 om 22:35

Wazza, doe toch even normaal. In deze wedstrijd kan Gio toch niets verwijten. Ze hebben 28 keer op doel geschoten.

16 augustus 2018 om 22:47

Gio niks verwijten..? Er zijn zat spelers die niet redeneren en onze geweldige gio, wacht tot de 70sye minuut met ingrijpen.. er valt gio genoeg te verwijten! Het is een gewoon een laf bek je staat met rust 1-1 je moet 5 x scoren om uberhaut door te gaan. Maar we blijven gewoon met 4 man achterin rondlopen inplaats van meer druk naar voren te zetten!!

16 augustus 2018 om 22:51

Gio is alles te verwijten! Wat zou jij doen als coach, hetzelfde? Ook een verdediger voor een verdediger erbij brengen (en dan ook nog eens een verdedigende back voor een aanvallende) en lekker Sinisterra en Vente laten zitten? Of zou je alles op alles zetten? Totaal geen druk meer naar voren na 53 minuten, geen bal die goed valt en in het netje ligt, maar hey, niets aan het handje hoor! We hebben zoveel kansen gehad, dus ik hoef niet te wisselen?

16 augustus 2018 om 22:54

Je hebt vente toch zien invallen, die heeft geen duel gewonnen. Ik ben het met je eens dat Gio vervangen moet worden maar niet op basis van deze thuiswedstrijd. De uitwedstrijden bij Trencin en de graafschap waren abnormaal slecht.

16 augustus 2018 om 23:00

Ja in de 79ste minuut mag vente er een keer inkomen.. en dan verwacht jij dat hij het tij nog kan keren.. gio had in de rust al maatregelen moeten treffen en nieuwkoop eraf moeten halen voor vente!! Maar nee laten we wachten tot het laaste kwartier. Want dan gebeuren de wonderen namelijk!! Het is gewoon duidelijk gio is een tactische onbenul en moet lekker de eer aan zichzelf houden en opstappen!!

16 augustus 2018 om 23:07

Het is ook wel een beetje een optelsom Donelake. Ben gewoon pissed na vandaag én vorige week én zondag tegen De Graafschap.. Vandaag was het tot de 53ste minuut karakter en daarna kwaliteit. Puur door kwaliteit in je elftal creëer je de kansen, maar niet meer door het vol erop klappen. Dat Toornstra etc het niet vol houden is geen schande, maar wissel dan als coach.. Je moet het zelf wel zien als Gio zijnde, maar nee hoor.. Weet je wat, Geertruida! Die ga ik ff brengen! Damn, serious? Ik ben van mening dat je Vente gewoon in de rust of vlak na rust had moeten brengen om meer gevaar te veroorzaken. Ballen gingen er niet in, klopt, maar misschien wel met een mannetje meer voorin.. Op en erover.. Maarja..

Jezus wat moeten we nou toch met het Nederlandse voetbal. We hebben dan iig onze 2 sterkste clubs nog dus daar komt het nu op aan.

16 augustus 2018 om 22:25

Alweer ja.
Al jaren trekken PSV en Ajax de kar samen met AZ, en dit jaar is het nie5 anders.

16 augustus 2018 om 22:33

Niet anders? Volgens mij is AZ al uitgeschakeld door een ploeg uit het altijd sterke Kazachstan?

16 augustus 2018 om 22:33

Sorry hoor, maar Ajax en PSV laten ons net zo goed met grote regelmaat zitten. Als je kijkt door wie die clubs in het afgelopen decennium uit zijn geschakeld dan zitten daar ook de nodige blamages tussen. Daar doet een goed Europees seizoen tussendoor niets van af.

Vorig seizoen bijvoorbeeld alweer vergeten?

16 augustus 2018 om 22:35

Vorig jaar dan toch even niet.

16 augustus 2018 om 22:39

Zo @Sammerens, inderdaad.
Nu hoor je ze weer opeens hoor.
Ik zat 100% te juichen toen Ajax doorging afgelopen week.
Maar altijd van die irritante provocaties, hou dan gewoon je mond en hou je bezig met je eigen club.

16 augustus 2018 om 22:50

Er zijn er altijd een aantal. Bij elke club. Die t niet kunnen laten te provoceren. Als Ajax wint ligt volgens vele weer aan de tegenstander hoe zwak die wel niet was. Of Als PSV wint hebben ze 'mazzel' met de loting . Hoe dan ook, mensen hebben altijd wat te zeiken of provoceren. Ik baal iig mee want buiten dat we de punten nodig hebben, zie ik graag meer Nederlandse clubs Europees spelen. Gewoon puur omdat t mooi is. Nu zijn de punten belangrijk en kunnen we elkaar wel succes wensen. Onzin. Zodra en Nederlandse ploeg in Europa staat, duim ik mee. Als Nederland speelt , ben ik Voor Nederland. Zo simpel is t.

Je kan er zelf iig voor kiezen niet net zo kinderachtig te antwoorden. 'Neusjes'...

'Bah vies'..

16 augustus 2018 om 22:56

Precies, heb al 13 jaar een Feyenoord seizoenskaart maar voor t Nederlandse voetbal hoop ik het beste voor alle Nederlandse clubs vooral de situatie waarin we nu inzitten. Helaas zien de meeste mensen het alleen maar als leedvermaak. In Tsjechië speelt de kampioen en bekerwinnaar gewoon groepsfase. Fking Tsjechië

17 augustus 2018 om 01:01

@Sammerens. Laatste 5 jaar zijn Ajax en PSV goed voor bijna 60% van de punten. (59% afgerond) Ajax is goed voor meer dan 1/3e van punten die Nederland pakt. PSV iets meer dan 1/5e en AZ iets minder dan 1/5e. Die 3 ploegen pakken de punten. Hopelijk kunnen zowel PSV als Ajax zich plaatsen voor CL groepsfase (zou 0,8 punten meebrengen, 1,6 als allebei het halen dus) wat enorm veel punten zijn namelijk meer als de 4 ploegen die al actief waren dit seizoen hebben verdiend. Dan hopen dat ze 3 worden en minimaal 1 ronde overleven. Dan doe je gewoon degelijke zaken dit seizoen, sterker nog. Zou een topjaar zijn als het niet door 5 gedeeld zou hoeven worden, dan had je enorm veel kunnen stijgen. Dit seizoen staan we momenteel #32 op de lijst, uiteindelijk zal wel rond plek 12-18 eindigen na volledig Europees seizoen maar dat is dan echt omdat Ajax en PSV de kar trekken. Hij zegt daar - ondanks blamages van beide teams in recent verleden - eigenlijk niets verkeerd.

17 augustus 2018 om 10:00

Goh, de 2 ploegen die qua begroting minstens 2,5 a 3x zo veel te besteden hebben als de Nederlandse subtoppers halen in Europa meer punten? Wat bizar.....

Het is logisch dat ploegen met zo'n financiele voorsprong strijden om plek 1 en 2 en ook meer punten halen. Ze hebben de afgelopen jaren of directe plaatsing voor een groepsfase gehad, of slechts 1 playoff tegen een ongeplaatste tegenstander hoeven te spelen.

Ook zij hebben gewoon vaak ondermaats gepresteerd. Laten we de afgelopen seizoenen eens uitlichten:

13/14:
Ajax direct geplaatst voor poulefase CL, waarin de toenmalige nummer 11 van Italiã« AC Milan sterker bleek en tweede werd in de poule. Daarna stroomde Ajax naar de Europa League en werden ze met 6-1 vernederd door Salzburg.

Psv: CL kwalificatie tegen Zulte gewonnen, daarna er af tegen AC Milan en naar de Europa League.
In de EL poule uitgeschakeld door Ludogorets, Tsjornomorets en Dinamo Zagreb.

14/15:
Ajax: Direct geplaatst CL, derde in de poule en daarna El.
Europa League gewonnen van Legia, waarna Dnipro te sterk bleek in de achtste finale.

Psv: Kwalificatie EL overleefd en de poule met Dinamo Moskou, Estoril en Panathinaikos overleefd, waarna Zenith met 4-0 over 2 wedstrijden te sterk was.

15/16:
Ajax: CL kwalificatie verloren van Rapid Wien, EL kwali gewonnen van Jablonec door een schamele 1-0 over 2 wedstrijden. Vervolgens uitgeschakeld in een EL poule met Molde, Fenerbahce en Celtic.

Psv: Directe plaatsing CL en de poulefase knap overleefd, waarna Atletico te sterk was.

16/17:
Ajax: 5-2 over 2 wedstrijden verloren van Rostov. Daarna de uiterst knappe EL campagna die tot de finale reikte.

Psv: Directe CL plaatsing, kansloos laatste in een poule nog onder Rostov.

17/18:
Ajax: Europees uitgeschakeld door zowel de CL als EL kwalificatie te verliezen van respectievelijke Nice en Rosenborg.
Psv: Europees uitgeschakeld door de EL kwalificatie te verliezen van Osijek.

Nou sorry, maar als je kijkt naar de mogelijkheden dan hebben beide clubs 1 succesvol jaar gehad waarin ze boven zichzelf uitstegen, maar voor de rest hebben ze net zo goed gefaald door met regelmaat te verliezen van clubs die in verhouding kleiner zijn.

17 augustus 2018 om 11:34

AC Milan, Manchester United, Arsenal, Manchester City, Barcelona, Paris SG, Schalke, Lyon, Dynamo Kiev. Moet ik doorgaan?
Leuk he selectief resultaten pakken. Kom nou maar op met de succesverhalen van de laatste 10 jaar van Feyenoord.
Ik kan me 1 aardige CL campagne herinneren waarin ze niet veel hadden te melden, daarvoor allemaal uitschakelingen door weinig zeggende clubs.
Accepteer het maar, zonder Ajax, PSV en AZ zou Nederland nog veel verder afgezakt zijn.

17 augustus 2018 om 11:37

En zet nu eens de succesreeks in Europa van Feyenoord neer?
Oh wacht die is er niet. Of wil je de naamsbekendheid in Rome benoemen.

17 augustus 2018 om 17:43

Selectief resultaten pakken? Ik heb de resultaten van de afgelopen 5 seizoenen gepakt. Daar is niets selectiefs aan. Ik benoemde toch de uiterst knappe EL campagne van 2 seizoenen terug?

De manier waarop je Feyenoord er bij wilt betrekken zegt genoeg. Ter info: Feyenoord bakt er al jaren weinig van. Ik ben ook helemaal geen supporter van Feyenoord.

Als je gewoon realistisch bent en de feiten bekijkt dan hebben zowel Ajax als PSV het de afgelopen 5 jaar ook vaak laten liggen tegen de kleine tegenstanders. Een beetje nederigheid is op zijn plaats.

Nog bedankt Sven van Beek...

Hoe is het mogelijk dat feyenoord niet meer doelpunten heeft gemaakt, ongelofelijk!!! Maarja de gelijkmaker had ook nooit zo snel moete vallen... Zonde! Had gekund.

Blijft drama natuurlijk zo uitgeschakeld worden.
Alleen psv en ajax nog...

Toch zit er met een heel ander gevoel. Ze hebben nu tenminste laten zien dat ze willen. Kijk ze zijn niet zo goed en die gemiste kansen zijn geen pech, maar onkunde. En ja Berghuis en Van Persie blijken vooral de grote mannen op papier te zijn. Toch kan je dit soort wedstrijden veel beter verteren. Gewoon door de inzet. Vandaag heb ik mij wel gerealiseerd dat Larson verdacht veel op Younes lijkt, toch iets geleerd. En Clasie vond ik heel aardig. Hopelijk komt hij er nu aan. Het leed is vorige week al geleden, dus echt rot voel ik mij niet.

16 augustus 2018 om 22:24

Vond je Clasie de hele wedstrijd aardig?

16 augustus 2018 om 22:30

Misschien ligt mijn lat niet meer zo hoog 😋. Maar ja hij heeft een aantal goede pases gegeven. Hij was fel. Duidelijk beter dan de eerste twee wedstrijden.

16 augustus 2018 om 22:35

Clasie maakt natuurlijk de beslissende fout waar de 1-1 uit viel. Tweede helft wel aardig herstelt en strooide hij met mooie lange passes.

16 augustus 2018 om 23:08

Clasie, Bottheghin, Toornstra en Larsson waren echt dramatisch vandaag. Hoop dat we nog wat vervangers kunnen halen en nog wat kunnen slijten.

Hoe is het mogelijk dat feyenoord niet meer doelpunten heeft gemaakt, ongelofelijk!!! Maarja de gelijkmaker had ook nooit zo snel moete vallen... Zonde! Had gekund.

Blijft drama natuurlijk zo uitgeschakeld worden.
Alleen psv en ajax nog...

16 augustus 2018 om 22:40

Omdat alles te gehaast ging. Snap dat je 4 goals minimaal had moeten maken maar tegen dit Trencin liep je er dwars doorheen en met meer geduld soeel je rustiger die kansen uit. Werd gewoon hyper van het spel. Dan hoor ik Mario en Perez zeggen dat ze goed.speelde maar heb zoveel verkeerde passes gezien was niet normaal. Als je dan toch zoveel kansen ziet moet he je team toch echt met wat meer rust laten spelen want die kansen kwamen toch wel. Echt heel jammer want je had er zo 6 kunnen maken.

Ongelofelijk wat een kansen zijn er gemist. Jammer ook dat gelijk na die 1-0, de 1-1 valt. Anders had er misschien toch nog wel iets ingezeten. Het is niet anders.

16 augustus 2018 om 22:27

@frgioooo

Ja dat snap ik nog steeds niet wat slecht maak de 1-0 al heel vroeg dan heb je er nog goede hoop bij! en dan 50 sec ofzo later is het alweer 1-1 pff dat mag toch niet in het prof voetbal?

Jammer dat jullie het zo hebben verprutst met de uitwedstrijd wanneer jullie eerst thuis hadden gespeeld was je 100% een ronde verder geweest maarja dat zijn slappe excuses zoeken..

Een schande.
Voor het zoveelste jaar op rij laten ze Nederland vallen.
Ze moeten zich kapot schamen.
Bedankt Feyenoord!

16 augustus 2018 om 22:24

We laten vooral onszelf vallen. Vorig seizoen gingen Ajax en PSV niet de groepsfases in. Het seizoen daarvoor weer twee andere, het seizoen daarvoor weer. Het gaat gewoon niet meer veranderen. De hoop op veel Nederlands succes in Europa is op niets gebasseerd.

16 augustus 2018 om 22:27

Schei toch uit.
Ajax en PSV trekken al jaren de kar om die aanfluitingen van Feyenoord, Utrecht en Vitesse te compenseren.

16 augustus 2018 om 22:33

Haha Ajax gaat een keer naar een Europa League finale en meteen roepen hoe de kar wordt getrokken. Vorig seizoen uitgeschakeld door Bendtner notabene, en daarvoor met lucky overwinningen op City en Barcelona doorgegaan naar de Europa League om daar vervolgens vernederd te worden.

Vergeet niet wie als laatste een Europese prijs heeft gewonnen.

16 augustus 2018 om 22:40

Welke kar wordt er getrokken dan?
De kar met nederlagen die ons punten heeft gekost, van Ajax vooral.
Idioot gedrag zeg.
Met je compenseren.

16 augustus 2018 om 22:59

Er werd toch aatdig vaak .overwinterd. Dat je er daarna uitgaat ja .. klote. PSV idem. Overwinterde ook meestal en daarna gaat t mis. Maar dan niet tegen kleine ploegen. Vorig seizoen daargelaten. AZ ook jaren lang prima gepresteerd. Om te zeggen dat Ajax en of PSV de kar maar moet trekken is overdreven. Maar dit zijn wel de ploegen die de meeste punten binnen halen. Zelfs als ze uitgeschakeld werden in de 8e finales in de EL.

@ForzaZitterd,

Makkelijk reageren.
Lucky overwinningen weer. Dooddoener. Het waren overwinningen. Zie dat andere ploegen niet vaak doen. Altijd dat gezoek naar redenen als een ploeg wint. Vooral als t een ploeg is die je niet moet. ' het was Lucky.. ' 'B ploeg' .. ook zo'n eentje. B ploeg van een Barça speelt gewoon alles kapot hier in Nederland destijds...

Meer dan ooit zouden we elkaar moeten steunen. De een provoceert en de ander gaat er net zo kinderachtig tegenin. Vermoeiend.

16 augustus 2018 om 23:10

Het kost je wel steeds kampioenschappen. Psv is er niet minder van geworden met de vroege uitschakeling vorig seizoen.

16 augustus 2018 om 23:26

Dat is geen bla bla vriend. Leg t hierboven nog uit. Ajax PSV en ook AZ hebben de laatste jaren de meeste punten vergaard. Dat itt Feyenoord. Ik baal net zo met je mee omdat ik graag NL'se clubs in Eu zie. Nog niet eens in de eerste plaats om de punten. 1 keer in de laatste 60jaar geen EU voetbal gehad. Maar wel dat soort westrijden eruit pakken. Dat vaak overwinterde westrijden waren met vorig jaar als uitzondering. (Niet vreemd ook).
Waarom nou weer 'neusjes '.. net zo kinderachtig als provoceren.

16 augustus 2018 om 23:39

Wellicht interessant om eens na te gaan welke clubs daadwerkelijk 'de kar trekken' voor Nederland in Europa. Punten behaald in de laatste jaren zijn namelijk een stuk objectiever dan roepen dat andere Nederlandse clubs ook door weinig aansprekende tegenstanders worden uitgeschakeld. Jammer dat Feyenoord, AZ en Vitesse dit jaar hun score niet kunnen opvijzelen. Voor PSV en Ajax valt het nog te bezien.

16 augustus 2018 om 22:45

Ik snap niet zo goed dat jij zo uitvalt op Feyenoord.... Je haat zal er wel aan bijdragen, maar Vitesse en AZ zijn net zo kansloos gebleken.... Daarbij moet je eigen clubje het eerst nog maar eens laten zien volgende week... Die kunnen als troost iig in de EL actief blijven, maar ook de tegenstanders die Ajax en PSV treffen in de voorronde van de CL zouden in het verleden haalbaar moeten zijn, maar zo gaat het niet meer met ons Nlse voetbal....

Het simpele feit dat je deze wedstrijd met 8-1 had moeten en kunnen winnen maakt de uitschakeling eens zo pijnlijk...

16 augustus 2018 om 23:24

Het feit dat 8-1 misschien niet eens genoeg was als Trencin thuis al die kansen had afgemaakt maakt het nog pijnlijker..

16 augustus 2018 om 23:48

Exact. Maar ik bedoel meer dat ik het gewoon niet kan pruimen dat je nu, in de Kuip, er keihard overheen walst terwijl je vorige week als makke schapen naar de slachtbank bent geleid. Dan maakt het me niet eens uit dat deze wedstrijd gelijk blijft. Te triest voor woorden dat je het zo finaal laat afweten in Slovewakije.

Nou lekker kut dit. Zoooveeeel kansen echt het probleem van Feyenoord. Doelpuntjes maken. Gelukkig is alleen Rapid Wien door van Oostenrijk dus nog een kans om ze in te halen met PSV en Ajax.

16 augustus 2018 om 22:51

Zenit vergelijken met Feyenoord is zowat gelijk aan Dacia vergelijken met Audi.

16 augustus 2018 om 23:20

Een waarschijnlijk met zwart corrupt geld gekochte Audi dan. Dit soort uitslagen over 2 wedstrijden hebben wel een Oost Europees randje..

Feyenoord wordt niks dit jaar zou me niks verbazen als ze degraderen met dit circuselftal. Vooral als vilhena nog vertrekt. Van persie had beter kunnen stoppen vorig jaar, het doet pijn om zo een grote speler zo te zien schutteren.

16 augustus 2018 om 22:37

Och god, nu gaan ze weer degraderen. Wat een domme reacties kom je toch tegen af en toe. Van Persie verdient wel wat meer respect, ook dat is weer ver te zoeken.

16 augustus 2018 om 23:57

Ik hen juist enorm veel respect voor van persie. Ik bedoel gewoon dat ik het jammer vind dat hij zijn carriere moet afsluiten met een (waarschijnlijk) rampseizoen.

Een potje fifa was er niks bij.

Kwam laat thuis en niets gezien. Erg jammer mannen. Had gehoopt op een wonder! Als ik dan lees en hoor dat er een goal of 8 in hadden gekund is dat extra zuur natuurlijk.
Jammer mannen!

Dik verliezen van een niets zeggend clubje uit Slowakije. Schaam je kapot.

16 augustus 2018 om 22:25

Want feyenoord is wel een iets zeggend clubje? Zelfde niveau

16 augustus 2018 om 22:42

En AC Milan speelde hoe lang geen Europees voetbal?
Ik zie jou altijd provocerend reageren, echt een misselijk mannetje.

16 augustus 2018 om 22:49

Nee Feyenoord is dus nog slechter. Een complete wanvertoning van spelers en de technische staf. Normaal gesproken zou er met zulke prestaties koppen moeten rollen maar dat zal wel weer niet gebeuren.

16 augustus 2018 om 22:55

Geef gewoon mijn mening, een gezien de duimpjes omhoog, zijn er meerdere met mij eens @voetballR. Dat jij het niet kan verkroppen is een ander verhaal

17 augustus 2018 om 02:36

Ja duimpjes geven aan dat je gelijk hebt.. Zal niet zo zijn dat er wat 'haters' op dit forum zijn en die onzin van jou liken?

16 augustus 2018 om 22:26

zegt veel over jou clubbie

Het blijft gewoon doodzonde dat je het met de uitwedstrijd zo hebt laten liggen! want wat heb je een kansen gehad deze thuis wedstrijd... Hoe heb je daar met 4-0 kunnen verliezen man! schaam je

de spelers hebben wel gevochten dat is het enige positieve succes in de competitie..

En bedankt bronckhorst en van geel voor deze afgang.Je zet de club weer op de kaart op deze manier....en spitsen,kijk es in kroatie

Speel je hier nou een heel seizoen voor? :s

16 augustus 2018 om 22:49

Nee een aantal bekerwedstrijden.

Snap het echt niet meer hoor , je moet winnen met 5 goals verschil en begint met 4 verdedigers , twee verdedigende middenvelders en een linker spits uit vorm.heeft Feyenoord niet beter of snap ik het niet meer.

Tja ze zijn gewoon gelijkwaardige clubs, allebei bedroefend laag niveau,alleen Trecin heeft wel scoringsvermogen. Ach ja, feynoord eruit, vitesse eruit, AZ eruit. We doen onze veel gebruikte eredivisie bijnaam, mickey mouse competitie, eer aan

Pff jammer dat je het vorige week zo heb verneukt. Vandaag had het zomaar 10-1 kunnen worden 😂

seizoen is geslaagd tenminste een prijs nog 33 competitie wedstrijden en het seizoen 2019 2020 start

Schandalig! En leuk dat alle supporters zo positief blijven hoor en in de blessuretijd nog mooie liedjes zingen... maar ik vraag me af of ze door hebben wat voor consequenties dit heeft!

Een begroting van 60 miljoen tegenover 2 miljoen en weet niet eens 1 van de 2 keer te winnen.

Je beste spelers, Vilhena en Berghuis zullen schreeuwen om een transfer en je kan geen fatsoenlijke speler terug halen omdat je ook geen Europees speelt.

Mag toch hopen dat alle Feyenoord supporters stil blijven na een komende Europese zeperd van Ajax of Psv straks.

16 augustus 2018 om 22:39

Zou je die laatste zin toe kunnen lichten? Feyenoord moet nu afgemaakt worden, maar waarom zou dat niet voor Ajax en PSV gelden bij een zeperd? Heb vorig jaar genoeg gelezen na de Feyenoordwedstrijden in de CL. Vond je dat ook niet kunnen?

16 augustus 2018 om 23:00

Ja hoor, ik bedoel dat als Ajax of psv straks met 4-0 van Madrid gaat verliezen of kiev of bate te sterk is. Ik heb heel weinig mensen in mijn omgeving horen afgeven over Feyenoord... de meesten zaten, net als ik, met de staart tussen de benen en rosenborg in gedachte met jaloezie te kijken!! Dus geen idee waar je het over hebt!

16 augustus 2018 om 23:43

Dan heb je heel selectief gekeken Shenkie. Feyenoord werd volledig afgefakkeld na de wedstrijden tegen City en Shakhtar

Nou ze hebben alles gegeven. In de uitwedstrijd hebben ze t verkloot. Ben bang dat we inderdaad het mirakel van Rotterdam hebben aanschouwd. Het mirakel van kansen missen, want dat er geen 5 inliggen is echt een wonder te noemen...

Een wedstrijd als dit kan gebeuren. Ze hebben kansen zat gehad maar alles zat tegen.
De 4-0 uit was echt verschrikkelijk daar heb je het jezelf onnodig moeilijk gemaakt.

Larson werkt hard, maar wat is er met die jongen gebeurd. Lijkt niks op de jongen van Heerenveen.
Het lijkt verder wel dat Feyenoord gewoon niet kan voetballen zonder ene fystiek sterke spits (types als Kuyt, Pelle) en dat is toch erg. Ik zie al jaren in Zwolle beter combinatievoetbal dan ik zie bij het grote Feyenoord.

Trencin dik verdiend door.
5-1 winnen. Ze deden rustig aan vandaag stonden immers al met 4-0 voor. Lieten feyenoord komen.
De rotterdammers hadden veel kansen maar het zat er echt niet in.

Zelfs in eigen huis niet weten te winnen van zo'n nietig clubje. Ongelooflijk.
Wat een schande, wat een afgang, wat een vernedering.
Als dit wordt geaccepteerd door de leiding van Feyenoord staat het er nog erger voor dan gedacht met het ambitieloze beleid en het totale gebrek aan topsportklimaat.
Dit moet en mag je niet zomaar accepteren!

Nou hopelijk hebben ze hier wat van geleerd tis altijd leerzaam om tegen zo'n groot macht te voetballen

Erg jammer weer 2 Nederlandse ploegen minder in Europa

Had er al geen vertrouwen meer in, maar ze hadden in eigen huis minstens 0,3 punten moeten sprokkelen voor het nederlandse voetbal. Voor de uitwedstrijd had ik eigenlijk verwacht dat Feyenoord met 4-0 zou winnen. Valt erg vies tegen. ook na de punt verliezen van Vitesse en az heb ik er weinig vertrouwen meer in. Als ke ingehaald wordt door Denemarken is het wel ernstig

Voor vandaag gewoon pech natuurlijk gezien het aantal kansen. Aan de andere kant is het ook een kwaliteit om kansen te maken. In 360 minuten voetbal nu 1 doelpunt gemaakt. Dat is pijnlijk. Maar goed als je het vandaag ziet is het helemaal schandalig dat je in de heenwedstrijd met 4-0 verloren hebt. Het had vandaag nog gekund na die 1-0, maar ja ook dan geef je het zelf weer weg door vanaf de aftrap de 1-1 toe te staan. Dan houdt het op.

Jammer dat het zo heeft moeten eindigen, maar als je zoveel kansen krijgt en slechts één doelpunt weet te maken... ja dan kom je gewoon tekort voor Europa naar mijn mening. Dit geldt overigens niet alleen voor deze wedstrijd

seizoen is geslaagd tenminste een prijs nog 33 competitie wedstrijden en het seizoen 2019 2020 start

16 augustus 2018 om 22:36

Wa die Johan Cruijff schaal? Waar FC Bal op t dak 3 nog niet eens blij van wordt?!

seizoen is geslaagd tenminste een prijs nog 33 competitie wedstrijden en het seizoen 2019 2020 start

Beste dhr van Geel,

Gezien uw bord op schoot scouting wijs ik u graag op ene spits, Mance....
Speelt in slowakije bij een clubje, Trencin.....
Gvd man 2 mln begroting.....wat een wanbeleid en wanprestaties, 30 mln aan aankopen door de plee gejankt

16 augustus 2018 om 23:43

Mag hopen dat ie Mance en Azango vanavond nog naar de Kuip haalt

Ajax zal volgende week laten zien hoe je europees moet spelen. Hopelijk doet PSV dat ook.

16 augustus 2018 om 22:32

Net als vorig jaar zeker?

16 augustus 2018 om 22:35

Dit jaar doet Ajax het zeker beter.

16 augustus 2018 om 22:37

Nee net als 2 jaar terug.

Bij mijn club hebben ze domme supporters er tussen zitten hoor maar die Feijenoorders snap ik met alle respect helemaal niets van...bij de 68 minuten met nog 5 doelpunten te gaan zingen "Alles of niets" en de laatste 5 minuten "Niets is sterker dan dat ene woord"...beetje meer nadenken en eigenwaarde mag wel hoor pfff... Hoe help je je eigen club naar de klote zeg... Beetje meer realisme en kritische houding kan echt geen kwaad...om te janken dit!

16 augustus 2018 om 22:40

Dit mag je niet zegen want dan provoceer je.
maar je hebt helemaal gelijk je word Kansloos uitgeschakeld door trencin ondanks kansen ben je geen 1 x maar in de buurt geweest om nog door te gaan.
Maar geen enkele kritiek want er werd wat inzet getoond...ze hebben wel ambities in Rotterdam rechter rijtje is goed zolang ze maar inzet tonen.

Jammer voor het Nederlandse voetbal.....
Ze speelden goed roept men dan, het was een slappe hap, veel kansen maar ook echt heel veel slechte doelpogingen, en weinig fatsoenlijke voorzetten, drama met Toornstra en Larsson. Tegenstander van iets boven amateurniveau. Roepen dat we vorige week hebben we het laten liggen hebben, als we vorige week niet hadden verloren maar 0-0 hadden gespeeld, waren ze ook vandaag gewoon uitgespeeld. Gewoon mega slecht absoluut drama!

Jammer maar helaas, het had vanavond gekund maar naast de nodige pech ook wederom veel slordigheid en onkunde bij de afronding. Aan de andere kant hadden hun er zeker vorige week ook nog drie a vier extra kunnen maken dus tja... zo blijft het. Wederom een inktzwarte avond voor het Nederlandse voetbal.

In de competitie gun ik ze geen enkel punt, maar dit is wel erg jammer voor het Nederlandse voetbal. Nu moeten Ajax en PSV maar door naar cl en NL naar een hoger level tillen.

Feyenoord ga je kapot schamen geen andere woorden voor

Heeft Feyenoord eigenlijk de EL begroot? Anders zit er nu ook een gat in de begroting en moet er misschien afgezien worden van een inkomende transfer of zelfs een speler verkocht worden.
Ik hoop dat het bestuur van Feyenoord een begroting heeft opgesteld op basis van een worst case scenario en dus zonder EL inkomsten.

Bedankt voor de Nederlandse punten Feyenoord! Geweldige prestatie!

Je hebt er natuurlijk niks aan. Maar die bal van Vilhena, die van de lijn werd gehaald. Was dat niet gewoon hands en rood? Het zag er toch echt zo uit naar mijn mening, terwijl daar helemaal geen aandacht voor was.

16 augustus 2018 om 22:35

Nee, in de herhaling kon je zien dat de bal op de borst kwam.

Wat een stelletje prutsers zeg!! Zoveel kansen nodig om 1 keer te scoren.. lachwekkend gewoon!! En daarbij hebben we een trainer zonder ballen. Wachten tot de 70ste minuut met zijn wissels en wat voor wissels.. voor mij mag gio eruit en mag hij de halve selectie meenemen.. dit slaat werkelijkwaar helemaal nergens op!!

Behoorlijk armoedig voetbal. De vroege goal leek de ideale start om nog spanning te creëren en trencin onzeker te maken. Het mocht helaas maar 59 seconden duren. Ondanks de vele kanten vind ik dat Feyenoord zeer matig voetbalde. Het was toch veelal hotsenknosten voetbal. Verder vervelend dat Berhuis een verkeerde vorm van agressie liet zien. Het enige waar trots uit geput kan worden is de trouwe achterban..

Ik wil Feyenoord bedanken voor het behalen van 0.0001 punt voor coëfficiënten lijst. Binnenkort mag de landskampioen voorrondes Europa league spelen.

Binnen 7 jaar zullen er wel weer vette jaren aanbreken voor het Nederlands voetbal, zo gaat dat. Nu zijn de Belgjes beter zoals eind jaren 70 en begin jaren 80 maar dat blijft ook niet duren. Met onze jeugdwerking komt het wel goed.

Heb Feyenoord nu 4 x 90 minuten zien voetballen, dat is totaal 6 uur (best lang dus). Hierin heeft Feyenoord slechts 1 goal gemaakt door een verdediger (Bottegin) met een kopbal uit een corner. Ook heb ik 7 tegengoals gezien, dit komt dit jaar niet meer goed vrees ik....

16 augustus 2018 om 22:44

Achja, een paar seizoenen geleden 7 wedstrijden achter elkaar verloren. Daarna een reeks van meer dan 30 wedstrijden ongeslagen. Het tij kan zomaar keren.

Puur pech meer kan je niet over zeggen, had makkelijk 8 - 1 gekund.

16 augustus 2018 om 22:55

Pech...?!? Uit welk ei ben jij gekomen..pfff?!? Je zou een goede zijn voor Holland Casino..

Dat geneuzel over kansen missen. Trencin had er thuis wel twintig!!

Die Vermeer ook...pfff. Wegwezen kerel, niet normaal deze vernedering!!

Als je in de Kuip niet eens kan winnen van Trencin is het wel heel treurig gesteld met Feyenoord. Misschien was een overwinning vandaag iets om mee te nemen in aanloop naar Excelsior, maar zelfs dat lukte niet. Ze creëerde wel kans op kans maar wat heb je daaraan als je niet wint? De conclusie is dat Feyenoord niet kan winnen tegen de nummer vijf van Slowakije. Zelfs niet in de Kuip. We stellen niks meer voor in Europa als we op deze voet verder gaan, Feyenoord pakt amper punten in Europa terwijl het overgrote deel van Nederland beweert dat Feyenoord bij de top van Nederland behoort. Op basis van vroeger ja, maar de laatste jaren (vòòr Gio) pakte het geen enkele prijs(!) pas in 2016 won Feyenoord de Knvb beker na acht jaar geen prijs te hebben gewonnen. Dat is mager voor een club dat de derde begroting heeft van Nederland. Ook dit seizoen staat er weer pure middelmaat in het veld met een paar vedettes, dat is bij lange na niet goed genoeg om Ajax en PSV bij te benen. Dezelfde Ajax en PSV die meer dan 10 miljoen gaan binnenharken, mochten ze de groepsfase van de CL bereiken. Daardoor wordt de kloof nog groter.

Gio out! Bedankt en adios, ga maar amateurs trainen!

Oh wacht dat is Feyenoord al

Belachelijk dat Feyenoord over twee wedstrijden niet weet door te gaan tegen Trecin. Ik wil geen smoesjes horen het is gewoon om je voor te schamen. Zoals vandaag werd omgegaan met de kansen dat was lachwekkend. Feyenoord heeft vandaag echt wel de mogelijkheid gehad om de 4-0 weg te poetsen echter was de afronding van zeer zwak niveau. Verder vond ik het wisselbeleid van Gio erg laf. Geen beleving geen doorschuiven van verdedigers. Verder hekelde ik mij aan Larsson schokt over het veld geen passie en pit erij vandaag enkel een arrogante kop. Berghuis idem dito. Nee jongens dit Feyenoord gaat het dit seizoen zwaar krijgen.

Valt Feyenoord weinig te verwijten vind ik eerlijk gezegd. Ze hebben zo bizar veel pech gehad in de afronding. Normaal gesproken was het hier 8-1 geworden. Maar goed, dat telt niet. En toch hebben ze prima gespeeld, met overtuiging en passie. Wat dat betreft een mooie wedstrijd gezien. Wat betreft de uitslag niet. Van Persie had andere woorden moeten kiezen vind ik. Dit kun je zeggen als je 4-1 wint, niet bij 1-1.

17 augustus 2018 om 00:09

Weinig te verwijten??? Dit Trencin was zo slecht dat met raar hotseknots voetbal nog zoveel kansen krijgt maar.viiral mist had te maken.met disbalans en geen rust in het spel. Al die kansen.verdoezelen het vele balverlies en slechte passes en dan.vergeet je.nog de kansen in de 2e helft van Trencin. Dat kan en.mag toch nooit tegen dit uitermate.kleine ploegje? Hoi had geen tactisch plan behalve haast maken en dat zag he zich doorzetten bij het niet afmaken van de kansen. Erg zonde dit.

Kan iemand mij vertellen hoe Hamza Catakovic speelde? Ik had niet de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken.

Mvg,

Haal nou die spits van trencin antonio mance 23 jaar en heeft bewezen goals te kunnen maken !! Krowaat 21karaatsgoud !

16 augustus 2018 om 23:20

Na 7x hadden de meeste het wel begrepen. Mance maakte inderdaad een positieve indruk en zal zeker niet misstaan in de Eredivisie.

Mag ik dan opnieuw concluderen wat ik vorig jaar al riep.
Berghuis is een vervelend ventje en een matige voetballer.
Is leuk tegen de kleintjes, maar laat het in de belangrijke wedstrijden nagenoeg nooit zien.
Helaas laat ie deze nare trekjes in nagenoeg álle belangrijke wedstrijden zien.

Wat doet een Larsson en een clasie nog in de basis? Sorry hoor maar die gasten zijn rijp voor de keuken kampioen competitie! Feyenoord moet echt beter gaan inkopen want dit word echt lachwekkend

Tja, Nederlandse clubs én media dragen hier zelf aan bij. De tegenstanders kunnen er volgens Gijp en co. allemaal geen hout van, wat veel te kort door de bocht is. Daarnaast een matige voorbereiding op dit soort wedstrijden en matige mentale veerkracht.

Tja het Nederlands voetbal was al rip.
Uitschakeling van Feyenoord, AZ en Vitesse bevestigd het alleen maar weer.

Feijenoord heeft jaren moeten bezuinigen en moeten teren op de jeugd en good will van oud spelers. Als ik het goed heb zijn ze nu uit de schulden dus waarom niet doorpakken nu. Begin bovenaan met een TH voor een topclub en niet Van Geel, dan een toptrainer (bosz). Vervolgens de selectie onder de loep nemen en de zwakke plekken vervangen. Stop met scouten op zondagavond.
Kom op Feijenoord zorg dat je volgend seizoen wel jezelf laat zien in Europa. Dan krijg je meteen meer aanzien en willen buitenlandse spelers ook weer eerder komen.

hallo De oplossing is simpel Haal dick Advokaat of Moniz, Want dat keurige jongetje(gvb) is niet geschikt als trainer van Feyenoord! mvg ritje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren