Fctwent3
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 24 oktober 2007
  • Fctwent3
  • 117 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 3.914
  • Onbekend
  • Ootmarsum
  • 1
Persoonlijke berichten
12 januari 2010 om 19:00
#1

Twente met 5-0 verloren van Anderlecht Grtzz uit Amsterdam

19 augustus 2010 om 21:18
#2

www.fromsport.com, dan ff wedstrijd selecteren,topbeeld

9 augustus 2012 om 19:10
#3

hoi hoi
kijk op firstrowsports
daar kun je alles kijken ook de redivisie

http://www.thefirstrow.eu/
daar staat twente ook tussen
veel plezier

25 februari 2014 om 16:48
#4

Mijn reactie is wel wat laat. Dat komt doordat ik meestal via de app reageer.

De SV van PSV zorgt oa voor korting op wedstrijden. Bijvoorbeeld: NEC uit 35 euro voor leden met clubkaart/uitkaart. Leden van de SV krijgen 10 euro korting dus is de wedstrijd nog maar 25 euro met de bus. Op zich niet verkeerd lijkt me. Het is overigens niet zo dat de SV een aparte bus heeft o.i.d. Het is afhankelijk van wanneer je boekt en in welke bus je dan komt. Voorbeeld: Feyenoord uit zat ik, ik dacht in bus 11. Maar in die bus kunnen ook mensen zitten van de Sv.

Rond het stadion wordt geen bier meer geschonken. Zodra we op de snelweg zijn mag er bier gedronken worden. Iedereen mag 2 blikjes zelf meenemen en de rest moet je kopen (1 blikje 1 euro). Zodra je in de stad komt (rotterdam bijvoorbeeld) moet je bier op zijn of wordt het bewaard voor de terugreis. Of je gaat op het toilet 'zitten' haha.

Ik ga nu liever met de auto naar uitwedstrijden. Bepaal je zelf hoe laat je aanrijd en dergelijke. Een stuk fijner. Dit jaar zijn er wel meer combi's dan voorgaande jaren. Veel supporters van PSV gaan dan niet (mede doordat maar 30% uit eindhoven zelf komt) omdat ze dan om moeten reizen. Ze verkiezen dan steeds vaker het thuisvak. Maar dat zal overal zo zijn. Persoonlijk vind ik het uitvak gezelliger en ik heb verder geen reden om het anders te doen omdat ik uit de buurt van Eindhoven kom. Maar als er wedstrijden zijn die voor de thuissupporters veel goedkoper zijn dan voor ons dan verkies ik ook voor het thuisvak. Misschien volgend jaar maar eens regelen via jou bij twente - psv haha.

Over de wedstrijd: Ik vond het een spannende wedstrijd en ik vond Twente beter in de eerste helft maar PSV was zeer effectief (een van de weinige keren). De tweede helft vond ik PSV wel beter dan Twente. Al met al leek me dit een terechte uitslag (gelijkspel misschien ook wel). En zoals het er nu uit ziet gaat Twente het niet redden denk ik om Ajax in te halen, of ze moeten komende wedstrijd verliezen en thuis ook nog van jullie verliezen. Ik zou het niet erg vinden als jullie weer kampioen worden (kunnen ze daar in amsterdam tenminste niet zeggen dat ze 4 keer achter elkaar kampioen zijn geworden nu haha. Maar ik vraag me wel af wat Twente volgend jaar te zoeken heeft in de CL.

28 februari 2015 om 17:49
#5

Mwa mij zal je ook niet horen zeggen dat de Arena prachtig is.
Maar bij veel mensen overheerst nostalgie, het Engelse vind ik zelf prachtig, dus ook de adelaarshorst van Gae.
Maar anderzijds, de Arena is hypermodern...zelfs vandaag de dag gewoon nog state of the art en geroemd daarom.
We zien aan de toekomst denken soms iets te vaak als iets negatiefs vind ik.
Voor een voetbalclub met een eigen stadion zoals Twente zou het namelijk op den duur zeker financieel lucratief kunnen zijn door je stadion te exploiteren, dus concerten en andere evenementen.
Dat is dan pure winst.
Als je een modern stadion hebt zoals de Arena dan kan je hier veel in organiseren(denk aan het Ade/amf, Sensation, Toppers in concert)
Voetbal is niet zomaar voetbal, maar gewoon big business.... daar moet je gewoon zoveel mogelijk uit halen!

18 mei 2016 om 20:04
#6

@fctwent3
Even reageren op je reactie. Dank je wel hiervoor!
Maar laten we hopen dat het zover niet komt. Ik heb er nog niet meer dan het stuk op VZ over gelezen. Misschien gaat deze regeling niet door.
Maar de echte fans zullen vast blijven. Goed dat je je kaart hebt verlengd/gaat verlengen.

En ja wat je zegt over die leeghoofden......die zitten er bij mijn club ook hoor:-)
Greetz Hans

25 mei 2016 om 00:16
#7

Ik ben Ajacied, in hart en nieren.

Persoonlijk heb ik geen speciale plek voor FC Twente. Vaak genoeg ben ik kritisch geweest over FC Twente, vooral in de tijden dat de club in de problemen kwam en Munsterman deed alsof alles goed ging. Toen waren er enkele mensen die FC Twente verdedigde, dat het allemaal niet zo erg was. Ook de luchtigheid over de eerste boetes (ach, 45.000 euro boete voor Ziyech binnenhalen) begreep ik niet. Ik zag de kettingreacties van sancties al een tijdje geleden aankomen.

Maar de huidige beslissing kan ik niet begrijpen. De gegeven straf bestaat niet volgens de huidige regels, dan mag je hem ook niet opleggen. FC Twente is zoals ik het nu lees veroordeelt voor het nalaten van het tijdig informeren van de licentiecommissie omtrent Tadic, Corona en Engelaar. Daar zit een kern van waarheid in, maar dit is allang aan het oppervlakte gekomen. Waarom is de voorwaardelijke licentie dan niet ingetrokken ? dan had FC Twente inmiddels een half jaar tijd om zich voor te bereiden op een doorstart bij de amateurs en was alle onduidelijkheid niet ontstaan.

Ik heb helaas een vermoeden dat de Knvb bang was voor om FC Twente uit de competitie te halen voor de titelrace. Oprecht hoop ik dat ik hier geen gelijk in krijg, want dan heeft de voetbalbond de eigen regels mogelijk niet nageleefd omdat het Ajax niet 2 punten wilde laten uitlopen/inlopen op Psv. En dat zou competitievervalsing zijn, en een schandaal wat vele malen groter is als de fraude van Munsterman en die hele bende om hem heen. Het zou bovendien betekend hebben dat onze bond FC Twente onnodig aan het lijntje heeft gehouden en dat is ook heel kwalijk.

Ik gun het FC Twente supporters ook niet dat ze hun club verliezen, dat gun ik geen enkele supportersgroep. Voor de achterban van FC Twente heb ik toch altijd wel een bepaald respect gehad. Vocaal aanwezig, fraaie tifo, volle uitvakken en bovendien trouw aan hun club. Het enige kritiekpunt wat ik had was dat ze tijdens de periode Munsterman op een bepaalde moment te weinig kritiek op het eigen bestuur hadden die de trein lieten ontsporen. Maar goed, omdat nu nog te maken terwijl mensen hun club verliezen vind ik onnodig.

Ik hoop dat het beroep mijn vermoedens niet bevestigd, het zou beter zijn als FC Twente zijn oude licentie helemaal niet hoeft te verliezen. Heel veel sterkte de komende dagen in ieder geval, we wachten op de uitspraak.

25 mei 2016 om 22:04
#8

Zo, dat waren hele lappen tekst die je me gestuurd hebt.

Zoals ik al zei, heb ik veel sympathie met Twente, met name de oude tijd. Rijvers als trainer, later Kohn. Epi Drost, Willem de Vries, v/d Vall , Jeuring Phalplatz, noem maar op, ik heb ze gezien in de Kuip als ze tegen mijn club speelden. (v/d Vall is eigenlijk opgeleid bij Feyenoord)

Inderdaad, door mijn werk in de grafische sector kende ik de naam Munsterman al voordat hij bij Twente kwam. In die sector, met name bij het gewone "volk" en de bonden, had hij een zeer negatieve naam. Hij ging over lijken en wilde altijd zijn gelijk (en zijn winst) halen. De grafische bonden hebben veel met hem te stellen gehad. Toendertijd met al die kranten van Wegener heeft hij ook veel kapot gemaakt, alleen om zijn zin door te drijven joeg hij zelfs een bevriende directeur de deur uit.

Toen hij bij jullie kwam had ik er gelijk een hard hoofd in, en zei later tegen vrienden dat jullie beter Marktplaats.nl als sponsor konden nemen. Als het namelijk te mooi is voor worden, moet je het niet geloven. Helaas ... jullie zagen het anders in Twente en liepen in polonaise achter hem aan.

Ik hoop echt dat Twente door kan gaan, ook als de licentie afgenomen wordt en opnieuw gestart wordt in de JL. Daarvoor is het een te mooie club. Echter , je zult je verlies moeten nemen als club (de supporters ook) want alles is in naam van Twente gedaan. Die criminelen van het bestuur zouden apart aangepakt moeten worden. Fiod?

Als dat van die tv gelden doorgaat, en die mogen ze ook hebben van mij, dan geloof ik er oprecht in.

Ik heb diverse vrienden in Twente, 1 familie is zelf een sponsor van Twente, en ik dol ze nu wel een beetje (we gaan al jaren op vakantie met al die mensen, en dit jaar neem ik een kist Jupiler mee om alvast te wennen), maar hoop voorhun, en de meeste echte supporters dat twente er weer bovenop komt. Ik geloof niet zo in dat failliet scenario, denk dat dat iets is om druk op de Knvb te zetten.

In ieder geval, blijf positief en geloof in de zaak!!!!

Groet,

Ron

26 mei 2016 om 20:47
#9

Uiteraard zie je alles door je eigen clubbril waardoor kritisch zijn op je eigen club sowieso een lastig verhaal is. Maar juist dit soort vreselijke verhalen als bij FC Twente, maar in het verleden ook bij talloze andere clubs, bewijzen dat supporters toch daar moeite voor moet doen. Ik ben ook een voorstander ervan om supporters een belangrijke plek moeten krijgen om invloed op het beleid te kunnen uitoefenen. Want uiteindelijk betalen supporters altijd de rekening voor het falen van beleid. En reken maar, dat als FC Twente dit te boven komt en de supporters een stem geeft in haar beleid dat er voorlopig geen enkele luchtfietser meer zal hebben.

Verder hebben Ajax en FC Twente supporters nooit echt iets tegen elkaar. Sportief was het scherp de afgelopen jaren, omdat FC Twente zich in de top bevond. Maar als je ziet hoe de gezamenlijke actie tegen het moderne voetbal was bij de bekerfinale van 2011. Natuurlijk treiteren we elkaar af en toe als supportersgroepen, dat doen alle clubs. En zolang dat op normale wijze gebeurd is dat ook prima.

Ik ga het morgen volgen, ik ben ontzettend benieuwd wat eruit gaat komen. Mochten jullie toch bij de amateurs een doorstart moeten maken, ik zal het volgen en met jullie mee hopen dat jullie terugkomen.

14 juni 2016 om 11:23
#10

Dag Fctwent3, nog bedankt voor je bericht (lees em nu pas). De reden dat ik reageer op sommige Twente berichten is dat ik eigenlijk vind dat meer mensen van andere clubs op zouden moeten staan voor het behoud van Twente. Vandaar ik mijn kleine bijdrage maar lever. Ik denk ook niet dat iedereen tegen Twente is, tenminste dat is niet mijn ervaring als ik met collega's uit alle windstreken werk. Echter zijn dit vaak niet de types die achter internet zitten om reacties te plaatsen.

Als ik eerlijk ben vond ik al dat gezeik in het begin nog wel geinig, zul je wel begrijpen denk ik als concullega Tukker , maar nu zie ik echt mensen in mijn directe omgeving die niet meer weten hoe het verder moet. En dat vind ik echt treurig om te zien, de jennerij is er wel af ook bij mij. Het moet toch in Nederland mogelijk zijn dat de Knvb, Twente, schuldeisers, gemeente, andere clubs enz. goede afspraken te maken zodat Twente behouden blijft? Niemand is gebaat bij het verdwijnen van Twente, Heracles ook niet. Al is het alleen al om de derby (waar vaak gewoon rivaliteit heerst ipv blinde haat).

Ik denk en hoop dat het wel goed komt, alleen weet ik nog niet hoe (misschien met Wessels?). Succes met overleven in ieder geval, door dik en dun zou ik zeggen! We spreken elkaar.

17 juli 2016 om 23:15
#11

ha kerel,
bedankt voor je reactie. Mooi om te lezen, andersom ben ik het vaak ook met jou eens.
we gaan er met de supporters weer een mooi jaar van maken
en hopen dat we in de eredivisie blijven en we financieel ook overeind blijven!
ben vooral benieuwd wat er met ziyech gebeurd, wat denk jij?
hij zal wel wegmoeten om in categorie 2 te komen, daarbij hebben we nog wat
spelers nodig, met dit team redden we het niet.

17 juli 2016 om 23:27
#12

juist, ik ben het ook wel zat maar kan het soms niet laten.
Er zijn mensen die zo onredelijk onzin verkondigen dat ik er toch op reageer.
ja ziyech moet weg en denk en hoop ook op minimaal 10 mln met een doorverkooppercentage.

13 december 2016 om 06:14
#13

@sulejmanii

Sportieve reacite van je! zo kan het ook
image: http://www.voetbalzone.nl/images/smilies/smile.gif...
mmm ik ik vind niet dat jullie terecht hebben verloren... Ik vond Twente veel feller dan Ajax. Maar Ajax was wel de iets betere ploeg hoor.. meer balbezit maar voor de rest hadden beide ploegen niet echt gevaarlijke kansen

Gelijk spel was verdiend maar de gelukkigste heeft gewonnen
image: http://www.voetbalzone.nl/images/smilies/smile.gif...
Ik vond die Sanchez ofzo echt goed spelen bij Ajax
image: http://www.voetbalzone.nl/images/smilies/smile.gif...
dat word echt een Topper heel rustig aan de bal. overigens heb ik die Dolberg hele wedstrijd niet gezien hoor :x

Dat Viergever die hands maakt tjaa hij kon niet anders .. als hij dat niet deed had iemand van ons hem binnen geschoten

Graag gedaan kerel!

Naar jullie mogelijkheden hebben jullie het gewoon uitstekend gedaan, en dat is complimentwaardig. En wij waren veel te matig, Viergever is nooit Ajaxwaardig geweest. Ik hoop dat De Ligt zijn plek overneemt, en Sanchez is inderdaad een geweldenaar in wording.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 30 januari
Alireza Jahanbakhsh blijft Feyenoord trouw. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren