Skede
Algemeen
Vrienden (3)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 11 maart 2012
  • Skede
  • 199 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 8.710
  • jaar (--)
  • 3
Persoonlijke berichten
9 november 2018 om 15:35
#4

Ik onderbouw graag en zulke fabeltjes wat die even de wereld in hielp, ach dan onderbouwen we het gewoon even. Ben geen PSV supporter, maar wel trots op onze clubs in Europa!

9 december 2018 om 09:17
#5

Geweldige reactie in het Labyad topic over zijn 'clubliefde'!
Ik had zelf bij het lezen van het artikel zelf ook al iets van 'maar zei hij niet ooit exact hetzelfde over Psv...' dus zeker mooi dat jij hem dan eventjes had gevonden.

En dus eerst al die rare verhalen over dat PSV hem terug wilde maar dat hij koos voor Ajax, terwijl hij zichzelf drie keer met hangende pootjes had aangeboden bij Psv, en nu dit weer. Beetje een fantast, deze jongen.

1 maart 2019 om 17:09
#6

Ach, we begonnen wat emotioneel naar elkaar toe, nietwaar Harrie? Uiteindelijk ben ik jouw bijdrages prima gaan waarderen. Altijd de nuance proberen te vinden. Verschil is dat ik het iets eerder zie haha...... Over Rosario begon ik een week of 3 of 4 geleden al. Toen vond je hem nog een van de beste PSVers. Blijkbaar houd jij liever langer vast aan een speler of opstelling. Hoeft helemaal geen verkeerde eigenschap te zijn. Ik communiceer ietwat directer en ben sneller geneigd in te willen grijpen. Uiteindelijk denken we best wel hetzelfde over het spelletje. Fijne dag nog........

22 september 2020 om 15:39
#7

En uiteraard is mijn reactie al verwijderd...

2 oktober 2020 om 22:06
#8

Hey Skede, hebben ze nou jouw Paok slaag reactie weggehaald? Kreeg net bericht dat die van mij (granadaloos) weg was gehaald omdat het een reactie was op een verwijderde post.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 27 oktober
Warner Hahn traint vanaf maandag mee bij PEC Zwolle. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren