Skede
Algemeen
Vrienden (5)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 11 maart 2012
  • Skede
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 11.023
  • jaar (--)
  • 5
Persoonlijke berichten
9 november 2018 om 15:35
#4

Ik onderbouw graag en zulke fabeltjes wat die even de wereld in hielp, ach dan onderbouwen we het gewoon even. Ben geen PSV supporter, maar wel trots op onze clubs in Europa!

9 december 2018 om 09:17
#5

Geweldige reactie in het Labyad topic over zijn 'clubliefde'!
Ik had zelf bij het lezen van het artikel zelf ook al iets van 'maar zei hij niet ooit exact hetzelfde over Psv...' dus zeker mooi dat jij hem dan eventjes had gevonden.

En dus eerst al die rare verhalen over dat PSV hem terug wilde maar dat hij koos voor Ajax, terwijl hij zichzelf drie keer met hangende pootjes had aangeboden bij Psv, en nu dit weer. Beetje een fantast, deze jongen.

1 maart 2019 om 17:09
#6

Ach, we begonnen wat emotioneel naar elkaar toe, nietwaar Harrie? Uiteindelijk ben ik jouw bijdrages prima gaan waarderen. Altijd de nuance proberen te vinden. Verschil is dat ik het iets eerder zie haha...... Over Rosario begon ik een week of 3 of 4 geleden al. Toen vond je hem nog een van de beste PSVers. Blijkbaar houd jij liever langer vast aan een speler of opstelling. Hoeft helemaal geen verkeerde eigenschap te zijn. Ik communiceer ietwat directer en ben sneller geneigd in te willen grijpen. Uiteindelijk denken we best wel hetzelfde over het spelletje. Fijne dag nog........

22 september 2020 om 15:39
#7

En uiteraard is mijn reactie al verwijderd...

2 oktober 2020 om 22:06
#8

Hey Skede, hebben ze nou jouw Paok slaag reactie weggehaald? Kreeg net bericht dat die van mij (granadaloos) weg was gehaald omdat het een reactie was op een verwijderde post.

29 oktober 2020 om 13:07
#9

Och ze hebben jouw reactie weggehaald nadat je hem ge-edit had? De ruimte om een lolletje te maken verdwijnt zo langzamerhand wel.

29 oktober 2020 om 13:19
#10

Ach ja, de moderatie hier is af en toe een beetje willekeurig hier. Zonde.

21 april 2021 om 13:37
#11

Waar je het geduld nog vandaan haalt om constant op Japie te reageren. Immens.

26 april 2021 om 14:06
#12

Ik snap het punt van Neville wat betreft de arrogantie van dat clubje wel, ik snap alleen niet waarom Feyenoord genoemd wordt. Feyenoord verdient op basis van helemaal niets enige inspraak, dat was mijn punt. Mijn mening is dat een prijs 20 jaar geleden er niet voor zou moeten zorgen dat je nu mag bepalen hoe het reilt en zeilt binnen het voetbal, daarom vind ik het noemen van Feyenoord met name apart. Kijk PSV overwintert nog wel eens, hebben nog tegen Atletico goed gespeeld in de CL in het recente verleden, dan heb je nog argumenten om mee te mogen praten. De enige prestaties van Feyenoord de laatste 10 jaar is het vernielen van een eeuwenoude fontein en heel wat decepties qua resultaten. Ik snap dat ik niet de meest sympathieke manier van verwoorden heb en dat mensen zich daardoor op de tenen getrapt kunnen voelen, maar anderszijds zeggen diezelfde mensen dat de Uefa en SL alleen maar hun eigen vriendjes groot willen houden, iets wat ze dus wel graag zouden zien bij hun eigen Feyenoord. Als Feyenoord 3 van de 5 jaren overwintert zul je mij niet horen, maar die mensen die nu om Feyenoord zeuren die teren net zo goed op het verleden als de mensen die hebben bepaalt welke clubs groot gehouden moeten worden.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 16 mei
Liverpool denkt aan Florian Neuhaus als vervanger van de waarschijnlijk vertrekkende Georginio Wijnaldum. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren