STORING
Algemeen
Vrienden (3)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 18 april 2010
  • STORING
  • 199 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 4.949
  • jaar (--)
  • 3
Persoonlijke berichten
6 februari 2015 om 12:57
#4

Hey,

ik was ook verbaasd over de kritiek van Waterreus, die feitelijk onjuist en onverwacht was. Gerbrands vind ik het nog te vroeg om veel zinnigs over te kunnen zeggen over zijn prestaties aangezien hij pas korte tijd bij PSV werkt. Kalezic en Langeler leveren denk ik uitstekend werk met de jeugd. Het is goed dat er nu veel oud- spelers binnengehaald worden die verstand van voetbal hebben, weten wat er in de top gevraagd wordt maar toch ook bekend zijn met de PSV- cultuur.

Cocu vind ik een geweldige trainer, snap niet dat er vaak toch veel kritiek op zijn functioneren is. Hij is sterk in het herkennen van de kwaliteiten van zijn spelers, op basis daarvan een strijdplan samenstellen en maakt ook spelers beter. Hiljemark, Bruma, Rekik, Depay, Wijnaldum, Willems en Arias zijn allemaal beter geworden onder Cocu in meer of mindere mate. Hij heeft (samen met Brands) toch wel een team neergezet dat kan knokken voor de punten als het voetballend niet lukt, iets wat in alle andere jaren zonder kampioenschap toch echt wel miste.

Brands weet ik niet goed wat ik daarvan moet vinden. Heeft lange tijd de verdediging enigszins genegeerd wanneer het ging om versterkingen binnenhalen, dat heeft er mede voor gezorgd dat er de afgelopen jaren geen kampioenschap is behaald. Sinds vorig seizoen heeft hij dit meer onder handen genomen en het resultaat is duidelijk zichtbaar. De verdediging die er nu staat is niet fantastisch, maar een stuk stabieler dan andere jaren, toen je bij iedere keer dat Isaksson, Marcelo of Derijck aan de bal was zenuwachtig werd. Ook werd het team niet tactisch samengesteld door als buitenspelers twee solisten binnen te halen ( Lens en Mertens) en vervolgens 5.5 miljoen te betalen voor Matavz die juist erg afhankelijk is van zijn buitenspelers.

Brands heeft nu een goed team samengesteld, maar daarbij zitten wel een aantal huurlingen, dat vond ik dan wel een redelijk terechte opmerking van Waterreus. Ik hoop van harte dat Rekik en vooral Guardado definitief vastgelegd kunnen worden. Vooral door het halen van Guardado, wat toch wel een enorme stunt is, krijgt Brands wel het voordeel van de twijfel bij mij.

Laten we inderdaad die 12 punten koesteren. PSV moet niet denken dat ze er al zijn, dan gaat het zeker fout. Alle wedstrijden tot en met Ajax thuis moeten 'gewoon' gewonnen worden, dan kan het haast niet meer mis gaan.

11 maart 2015 om 13:35
#5

Hey!

Guardado is zeker een geweldenaar. Het was vooraf zo'n speler waarvan je niet wist wat hij zou brengen. Opzich een gearriveerde naam in de voetballerij, maar niet iemand die in de belangstelling stond van een club als Schalke, Napoli of zijn eigen club Valencia bijvoorbeeld. Het is dan altijd even afwachten, want als je bij een Europese subtopper twaalfde (of niet eens) man bent, kan je dan van meerwaarde zijn in de Europese middenmoot, zoals Psv.

Gelukkig heeft hij mij positief verrast. Het is een bijtertje, dat was mij voor PSV al opgevallen. Bovendien heeft hij ervaring. Wat dat betreft was ik niet echt bang voor een geval wat Ajax voorheen nog wel eens had in de naam van Atouba, Tanio of die verdediger van Munchen die altijd geblesseerd was. Toch mooi om te zien dat hij het team op sleeptouw neemt. Wat ik nog veel belangrijker vind is de spelvreugde en de vrolijkheid die hij mee brengt. Isimat en hij zijn niet voor niets lievelingen in Eindhoven, we hebben de positiviteit nodig in Eindhoven en kunnen geen spelers als Lens of Toivonen gebruiken. Het is cliché, maar zelfs mijn vriendin is groot fan van de Mexicaanse soldaat, alleen al vanwege het feit dat hij met beide benen op de grond staat. Lekker in Knegsel wonen, spelend voor jongens als Bruma en Rekik waar hij voorheen met grote jongens op het veld stond.

Het zou werkelijk waar geweldig zijn als we hem binnen kunnen halen. Waar iedereen hier al snel positief over gestemd was keek ik het lange tijd aarzelend tegemoet. Hij moet wel voor langere tijd salaris inleveren en in Nederland spelen. Ik twijfelde bovendien of hij niet liever in PL of BPL wilde spelen, al was het maar een middenmoter. Het principe akkoord wat deze week naar buiten komt was daardoor geweldig nieuws voor mij, met Valencia komen ze wel akkoord verwacht ik namelijk!

Aangezien Wijnaldum en Depay wel gaan vertrekken, komt er zeker 45 miljoen vrij verwacht ik. Hiervan zal 10 miljoen moeten worden gebruikt om de financiën goed op orde te krijgen, eenzelfde bedrag zal wel naar de Herdgang moeten, om het complex mooier te maken en de jeugdopleiding een boost te geven. Dit zijn uiteraard grove schattingen, maar ik denk wel dat het ongeveer het plaatje wordt. Contractverlengingen met Willems en Arias moeten dit jaar nog gebeuren, geef ze maar 150% van hun huidige salaris, want die twee zien vertrekken zou een enorme aderlating zijn. Bovendien zijn het voor eredivisie begrippen uitzonderlijke backs. Persoonlijk vind ik Willems de enige van het huidige PSV die per direct de top van Europa aan kan. Enerzijds omdat hij zich op zijn positie kan meten met buitenspelers van de top (zie Hulk). Anderzijds omdat je op zijn positie simpelweg minder kwaliteit nodig hebt om top te zijn, de top is gewoon smaller voor linksbacks als je snapt wat ik bedoel.

Daarnaast hoop ik dat de prioriteit daarnaast deze zomer ligt bij Guardado en Isimat. PSV moet zorgen dat ze voor de zomer al principe akkoorden hebben liggen, zodat er bij de start van de zomer direct kan worden onderhandeld met de clubs. Bij wijze van spreken haal je ze 1 juli meteen binnen, zodat je rust in de tent hebt. Hetzelfde voor Wijnaldum en Depay: clubs mogen ze kopen, maar wel voor 1 augustus, zodat wij de tijd hebben vervangers te halen en deze vervangers alvast een maandje kunnen aanpassen, meetrainen en oefenwedstrijden spelen. PSV moet op zijn strepen gaan staan, maar dat is iets waar ik Brands blindelings in vertrouw.

Zuid Amerikanen doen het doorgaans goed in Eindhoven, een linksbenige verdediger erbij zou geen overbodige luxe zijn. Moreno is linksbenig, Reyes volgens mij rechts. Moreno zou dus een prima versterking zijn, dan hoef je Rekik wellicht niet eens te halen. Heb je meteen ervaring. Ik verwacht dat Guardado 6 miljoen zal zijn, Isimat en Moreno samen 8 of 9? Dan is er nog 10 miljoen over van het transferbedrag, de CL inkomsten niet meegerekend. Corona twijfel ik over, zou goed kunnen uitpakken, maar ik weet het niet zeker. Er moet in ieder geval naar een goede linksbuiten gezocht worden, hier kan 7 miljoen gereserveerd voor worden. Het middenveld, mits Guardado tekent, is wel prima. Maher op 10, Hendrix controlerend en Guardado in zijn vrijere rol. Vul het middenveld aan met wat talenten (misschien Andreas Pereirra transfervrij ophalen). Daarnaast Hiljemark back-up, Paal en Vloet standaard in de selectie. Dat zit wel snor, evenals een verdediging met Bruma, Moreno, Isimat, Willems, Arias, Koch, Brenet en Tamata, hoewel de laatste drie echt als reserves moeten fungeren. De aanval is met een vervanger voor Depay en daarnaast Luuk, Narsingh, Locadia, Jozefzoon en Bergwijn prima. Ik twijfel zelf wel aan Narsingh en Zoet, maar geef ze het voordeel van de twijfel. Mocht er geld over zijn, moet Brands naar die posities gaan kijken.

Zo, dat was ongeveer mijn complete visie op het huidige PSV hahaha! Sorry voor het lange verhaal. Over die CE, ik denk er wel overna om een CE te schrijven ja. Hendrix en Guardado stonden al bovenaan mijn lijstje. Ik heb deze week waarschijnlijk nog tijd ook. Ik hou je er even van op de hoogte en zal hem uiteraard eerst naar jou sturen!

Het kampioenschap is nog niet binnen, maar ik verwacht toch binnenkort wel in Eindhoven te zijn om het te gaan vieren. Ik snakte er dit jaar als geen ander naar, het brengt voor PSV en mij persoonlijk wel even wat rust ook. Heel veel plezier de komende wedstrijden en laten we niet hopen op een wonder :)

20 april 2015 om 12:25
#6

Eindelijk ja! Jij ook van harte gefeliciteerd! Ik was er bij tijdens PSV-Heerenveen en gister bij de huldiging, dus ik heb denk ik wat dagen nodig om goed te herstellen. Een kater heeft alleen nog nooit zo goed gevoeld!

16 februari 2018 om 10:02
#7

Ha Storing, heb ik toch nog een medestander wat betreft het frustrerende theater van velen tegenwoordig hahah. Veel mensen vinden het maar normaal en noemen het geduikel en theater vaak zelfs slim, daar doe ik niet in mee. We worden in werkelijk iedere andere sport uitgelachen door dit soort taferelen, en volledig terecht ook. Overigens ook de reden dat ik erg veel moeite heb met het kijken van wedstrijden op topniveau, daar zitten de grootste matennaaiers. Zelfs de hele Engelse competitie lijkt verpest te gaan worden door o.a. de invloeden van latijns-amerikaanse toneelspelers.
Gelukkig moeten we het in NL vooral doen met beperkte houthakkers die nauwelijks een schwalbe kunnen of durven maken haha. Bij ons heeft Wisgerhof het eens geprobeerd.
Succes met PSV en geniet ervan!

9 augustus 2018 om 11:35
#8

even een reactie ivm jou schrijven , jij hebt wel heel makkelijk kant timmer gekozen omdat volgens jou Heerenveen zich vreemd opstelde , nou wat blijkt nu de eisen van de heer Veerman waren te gortig niet de vraagprijs van Heerenveen.

Volgende keer even beide kanten van het verhaal aanhoren voordat je een conclusie trekt zou je sieren

24 maart 2019 om 18:59
#9

Het valt me de laatste erg op dat je steeds gigantische haat reacties post over Rabiot alsof het een crimineel is. Het is echt pure bullshit om Rabiot zo in een negatief daglicht te zetten. Als er iemand is waar je sympathie voor kunt hebben, is het Rabiot wel. Hij is een van de weinige voetballers die tenminste normaal doet en niet als een diva gedraagt op social media en geen gekke tatoeages, kleding, hoeden etc draagt en zich als een ster waant, zoals bij een Memphis Depay wel het geval is. Hij komt me dan ook absoluut niet over als iemand die het hoog in z'n bol heeft, zoals jij al 100 keer hebt gezegd op voetbalzone. Kijk maar eens naar de Instagram profiel van Rabiot. Daar zie je alleen maar leuke en normale foto's, zonder gekke kleding, tatoeages, arrogantie of dergelijke. Ik zie hem alleen maar foto's plaatsen die elke andere gemiddelde burger op Aarde ook zou plaatsen op Instagram. Hij postte zelfs een foto op Instagram waar hij, samen met Cavani, naar het Necker ziekenhuis is gegaan om kinderen te steunen die ernstig ziek zijn!!! En dan maak jij Rabiot uit voor een onsympathieke, verwend figuur die het veel te hoog in z'n bol heeft. Zoiets is gewoon een buitengewoon lachwekkend oordeel. Het valt me sowieso erg op bij jouw dat je alles in de media wat negatief is op Rabiot en ook nog eens enorm uit z'n verband is getrokken in negatieve zin, graag aanneemt zonder dat je weet of het echt waar is of dat je hem zelf persoonlijk kent. Het is buiten gewoon triest dat je zo sadistisch en rancuneus naar iemand kan zijn, terwijl je hem geen eens kent en er sowieso veel ergere mensen zijn in de voetbalwereld als Rabiot, die zo'n oordeel niet krijgen.
Het enige wat Rabiot doet, is dat hij geen nieuw contract ondertekend heeft bij PSG en dat is zijn goed recht. Hij doet niet aan gemene taferelen, zoals niet komen opdagen op de training om een breuk te forceren of dergelijke, terwijl dit bij vele andere voetballers wel het geval is.

12 maart 2023 om 03:29
#10

Jij zei ''de kampioenschap'', het moet zijn het kampioenschap*

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 3 juni
De familie van Ajax-target Arda Güler is op huizenjacht in Amsterdam. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren