Sammerens
Algemeen
Vrienden (10)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 12 augustus 2009
  • Sammerens
  • 200 punten
  • Lid
    + Bewezen lid
  • Geen ban
  • 11.233
  • 35 jaar (17-5-1983)
  • 10
Persoonlijke berichten
30 januari 2014 om 18:03
#1

Prachtig gesproken over Van de Sar en Courtois.

5 juni 2014 om 15:36
#3

Even een compimentje uitdelen, ik vind jouw reacties altijd heel helder en goed overdacht!

24 juli 2014 om 21:48
#4Sammerens

24 juli 2014 om 21:44

#76

favoriteimportantadd

En vervolgens vliegt Ajax er weer uit in de groepsfase, waarna de Ajax supporters allemaal weer klagen over pech, onrecht of omkoping. Vervolgens loten ze weer 'een makkie' in de EL, waarna na de loting volop reacties komen over de route naar de finale. 

Zoals gewoonlijk worden ze er dan de eerste de beste ronde alweer uitgeknikkerd, waarna men probeert de wanprestaties wegwuift omdat er in de groepsfase 1 wedstrijd gewonnen is van een al geplaatste grootmacht, de ploeg die won in de EL toch wel van heel hoog niveau is en wss de EL gaat winnen (en er vervolgens de volgende ronde ook uit ligt) of door te wijzen naar andere de 'grotere wanprestaties' van de andere Nederlandse ploegen.

Kortom: Beetje onnodig om op zo'n manier over de andere Nederlandse clubs te spreken, want de rijkste en grootste club van Nederland laat zich ook gewoon jaarlijks te kijk zetten. Het bovenstaande lijstje met waarschijnlijke smoezen doen daar niets aan af. 

Wees eens wat realistischer zou ik zeggen. Aberdeen was gewoon nr 3 in Schotland en Groningen 'slechts' de nummer 7 van Nederland. Dat ze op een andere en minder mooie manier voetballen zegt simpelweg niet alles. Volgens mij won een andere Nederlandse club ook niet beide potjes van de kampioen van die zogenaamde inferieure Schotse competitie. Waarom zou het dan vanzelfsprekend zijn dat onze nr 7 hun nr 3 wel op zou moeten rollen?

Bekijk alles eens wat meer in perspectief. Dan komt er misschien toch iets meer besef dat ploegen met minder bekende namen echt niet per definitie te doen zijn.

Goeie reacties heb jij altijd, zo ook deze

31 december 2014 om 15:23
#5

Welkom bij de club, veel succes en plezier

31 december 2014 om 15:42
#6

Dank je wel, insgelijks!

24 maart 2015 om 11:12
#7

Uitstekende reacties en goede onderbouwing..

2 juli 2015 om 11:16
#8

Ik zie net dat onze reacties waar we het over Cillessen hadden verwijderd zijn, maar ik wilde je nog even mijn complimenten overbrengen voor je onderbouwing van wat er mis ging bij de goal die Mexico tegen Nederland maakte. Ik had hem toen ook al meerdere keren teruggezien maar ik kon er voor mezelf niet precies uitkomen wat er nu precies misging. Het zag er voor mij gewoon niet goed uit. Nu ik hem net even terug heb gezien, met jouw onderbouwing erbij, zie ik zelf ook dat hij eigenlijk helemaal niet echt afzet. Je ziet ook wel eens keepers die bij zo'n bal echt naar de hoek schieten, maar daar leek dit in de verste verte niet op.

30 september 2015 om 15:34
#9

Je reacties op het onderwerp of Engeland nog de sterkste competitie heeft of niet zijn echt fantastisch en sterk over nagedacht. Altijd een plezier om jouw reacties te lezen.

3 augustus 2016 om 16:32
#10

Hoi,

Ik kon niet meer in het topic"http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=28... reageren, dus zal ik proberen om mijzelf via deze weg alsnog te verduidelijken.

Ik doelde er puur op dat een talent niet meteen na een goede reeks (wat zes wedstrijden kunnen zijn of een goede zes maanden maar daarvoor langere tijd niets gepresteerd te hebben) al denkt klaar te zijn voor het buitenland. Eriksen, Vertonghen, de Jong en Alderweireld om er een aantal te noemen waren spelers die ook geen haast hadden, zelfs Suarez en spelers zoals Fischer en Boilesen hadden ook die instelling.

Dat soort speler wilde eerst over een seizoen (soms anderhalf tot twee) eerst een meerwaarde betekenen voor Ajax voordat ze serieus aan het buitenland wilden denken. Iets wat ze in mijn ogen ook bewezen door niet op de eerste beste buitenlandse (lucratieve) aanbiedingen in te gaan. Jonge spelers die zo sterk in hun schoenen staan dat ze zich niet meteen zullen laten verleiden door het grote geld zijn zeldzaam. Waarvan je er naar mijn mening er niet genoeg van kunt hebben in onze opleiding (zelfde geld voor Feyenoord of Psv). Zodat spelers kunnen uitgroeien toch een sterktehouder, in de praktijk komt het erop neer wanneer ze dat stadium bereiken dat je ze maximaal twee seizoenen binnenboord kunt houden

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 17 augustus
Real Madrid gaat Internazionale aanklagen bij het CAS. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren