Pieterpost
Algemeen
Vrienden (8)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 1 juni 2007
  • Pieterpost
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 9.948
  • jaar (--)
  • Chauvinist
  • 8
Persoonlijke berichten
3 maart 2012 om 13:28
#1

hahaha Sorry, ik las inderdaad geen! We zitten inderdaad op 1 lijn.

23 maart 2013 om 04:38
#2

Wat denk je Psv Ajax?

23 maart 2013 om 12:46
#3

Depay moet dan wel spelen in Kerkrade, dan zie ik het wel goed komen.
Ajax dat zie ik Psv wel winnen, ik hoop dat het publiek er vol achter gaat staan.

28 augustus 2013 om 23:21
#4

Nou Pieter, het is hem niet geworden he met Psv? Ik had je nog willen waarschuwen maarja.............

29 augustus 2013 om 00:06
#5

Ja maar Bakkali is pas 17 ik weet eerlijk gezegd niet of hij al klaar voor is voor die beren bij Milan. Maar ik zie een grote toekomst in hem, als hij zich zo blijft ontwikkelen. Is het gewoon wauw.

22 februari 2014 om 23:58
#6

Haha speelde niet geweldig maar effectief he, o zo belangrijk voor dit Psv!

14 juni 2014 om 14:03
#7

Haha je had misschien toch wel gelijk, individuele krachten zeggen niet altijd wat. Zo is voetbal, en dat is juist mooi. Pracht prestatie.

25 februari 2016 om 19:53
#8

Ik ben opzoek naar de stunt die PSV zou hebben, kan het eigenlijk niet vinden kun jij me een handje helpen Pieter?

Zonder gekkigheid, PSV heeft gedaan wat het kon en Zoet heeft ze in de wedstrijd gehouden anders hadden ze echt verloren. Atletico was de gehele wedstrijd wel beter, alleen kwam PSV er uit het niets gevaarlijk uit maar schoten op goal waren er niet behalve 1 van Propper. Na de rode kaart had ik verwacht dat Atletico zou scoren, Oblak had in de tweede helft ook geen bal gezien, toch hield Zoet met zijn reddingen PSV in de wedstrijd.

Ik raad aan jou vooral aan. Niet zo onrealistisch en te optimistisch te zijn. Dit omdat PSV helemaal niks in Europa is, het voor de meeste spelers gewoon onbekende terrein is behalve Guardado. En omdat ze qua kwaliteit niet in de buurt komen van hun tegenstanders. Heel knap dat ze de poule door zijn gegaan, maar dat valt ook wel te betwijfelen. Iedereen wint tegenwoordig van United, dat zou een Ajax of een Feyenoord ook wel lukken. Zelfs Mydtyland ofzo lukt het. Ik neem aan dat je zo enthousiast was en zo optimistisch nadat het PSV lukte om na 9 jaar ofzo zich weer te plaatsten voor de volgende ronde. Maar je moet erkennen dat doorbekeren er niet in zit? Atletico gaat thuis echt geen tegendoelpunten krijgen je heb gezien hoe weinig mogelijkheden PSV kreeg.

Dit is geen schande, want bij Atletico lopen spelers die een Champions league finale hebben gespeeld, en ik hoop nogsteeds dat je niet denkt dat Marcelo minder is dan Willems, anders ga ik toch echt betwijfelen of je wel 27 jaar bent.

Ik spreek je wel weer 14 Maart.

18 april 2017 om 21:12
#9

Pieterpost
18 april 2017 om 19:29

En Wolfsburg mag dromen van Zyech, Sã£â¡nchez, Dolberg, Klaassen, de Ligt, Kluivert, Tete, Onana.

Pieterpost
18 april 2017 om 19:50

Dolberg is in potentie beter dan Gomez. Klaassen is sowieso beter dan waterdrager Gustavo. De Ligt is in potentie beter dan Bruma. En die keeper ken ik niet

Man man, zo Ajax gezind ken ik je niet! Al moet ik daarbij zeggen, dat ik je reacties altijd graag lees. Bovendien zijn ze nooit Anti-Ajax, of andere clubs maar gewoon realistisch en netjes.

23 april 2017 om 13:58
#10

Nogmaals bedankt, het Europese support van de rivalen /concurrentie doet me echt deugd! En de manier waarop, met het aardige spel en jeugd is inderdaad prachtig. Alleen vrees ik dat Lyon, min of meer een onmogelijke missie is. Ik ben al sinds 2008 dagelijks op deze website, echt min of meer mijn verslaving. :-) Op gegeven moment weet je wel, hoe de meeste leden 'zijn' en 'reageren'. Ik probeer altijd realistisch en objectief te reageren, al lukt dat natuurlijk niet altijd. Maar ik ben een voetbal liefhebber, en voel alleen gezonde rivaliteit tegen Feyenoord en Psv. Haha geen succes straks tegen ons, maar dat zul je begrijpen. Haha

3 augustus 2017 om 00:09
#11

Haha, wat grappig dat jij zelfs als Psv-er schold bij die wissel van Kluivert tegen Nice!😁 Ik lees reacties trouwens al jaren heel graag, ook in Ajax topics en van andere clubs zie ik je louter positieve en complimenteuze reacties plaatsen. 👏🏾

1 juli 2018 om 17:21
#12

Wat een baggerwedstrijd!

11 juli 2018 om 10:37
#13

Nou Pieterpost, je was toch oh zo overtuigd over die kopsterken Belgen tegen die oh zo minder kopsterke Fransen die alleen Varane hadden ?

17 september 2018 om 20:47
#14

Met hoeveel gaan jullie van Barca verliezen?

18 september 2018 om 09:27
#15

Zozo Pieter! Je bent verandert, vroeger zou je zeggen dat PSV gewoon zou kunnen stunten

20 september 2018 om 20:28
#16

Bedankt.

Ja, inderdaad, ik heb vrij lang gedacht dat Bergwijn zo'n "eeuwig talent" zou worden. Het zag er altijd heel leuk uit wat hij deed, maar zijn acties leverden te weinig op en echte progressie liet lang op zich wachten. Maar het gaat ineens hard met hem en ik ben heel blij dat ik in dit geval ongelijk heb gekregen.

5 juli 2021 om 15:16
#17

Pieter,

Als we Lammers halen nemen we heel veel risico. Heeft een jaar niet gespeeld en dan denk ik dat we op dit moment meer aan Bannis hebben.
Als je Lammers huurt en het is niks ben je weer een hoop geld kwijt. I zelf zou nooit op de naam Lammers gekomen zijn.

Pelle heeft zeker heel veel voor ons betekend maar was wel ouder en kwam met meer ervaring binnen en hij was gekocht.

We hebben zeker nog een centrumspits nodig ben ook zeer benieuwd waar ze op uit gaan komen.
En wat je zegt misschien val Lammers reuze mee er zal best wel voetbal en talent inzitten.

30 augustus 2022 om 16:57
#18

Brabantse vriend, sorry voor mijn late reactie! Maar ik denk dat je het inmiddels wel weet wellicht, ik ben altijd actief op de app dus ik zie reacties en persoonlijke berichten vrij laat.

Dankjewel kerel, ik durf geen voorspellingen te doen. Ik ben wat dat betreft altijd erg gereserveerd, al is dat niet super Amsterdams.

Ik ben meer het type van, ik laat me graag verrassen en dan kan het alleen meevallen. Hopelijk worden we tweede, ook zonder Mane is Liverpool wereldklasse.

Jullie ook veel succes, zeker met El Ghazi wat echt geen verkeerde speler is. Ik had hem graag bij Ajax gezien was altijd wel fan van hem, voorzie ik gewoon een eerste of misschien tweede plek in de el groep voor jullie.

11 maart 2023 om 13:00
#19

Haha dank voor je bericht!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 10 juni
Jeremie Frimpong kan zijn carrière vervolgen bij drie Europese grootmachten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren