Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
Peperbus038
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Donderdag, 6 augustus 2015
  • Peperbus038
  • 169 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 5.477
  • 37 jaar (27-12-1985)
  • Zwolle
Persoonlijke berichten
27 december 2017 om 13:18
#1

Omdat de reactie zijn gesloten hierbij toch mijn antwoord. Overal komt racisme voor. Ik heb ook niet anders beweert. Alleen wordt er in dit soort forums gereageerd vanuit emotie en niet uit rationaliteit; vaak nog meer zeer weinig kennis. Lees aub het rapport Integratie in zicht van het sociaal cultureel planbureau. Er zal een wereld voor je open gaan en je zal beseffen dat er veel racisme en verdeeldheid is in Nederland. Iedere keer als het onderwerp gerelateerd is aan Marokkanen dan gaat iedereen helemaal los hier en dat lees je de meest vreselijke dingen van mensen die niet geïnformeerd zijn. Mijn belangrijkste punt is dat heel veel mensen zich niet afvragen hoe het komt dat Marokkanen die geboren en getogen zijn in Nederland zich geen Nederlander voelen. Dat is toch vreemd. Veel mensen zijn zich niet bewust dat Marokkanen niet goed behandeld worden in Nederland. Het is nog erger want zij worden niet gezien als Nederlander maar zijn Marokkanen. Waarom zijn dit Marokkanen? Ze zijn toch geboren en getogen in Nederland. Waarom zijn het geen Nederlanders?

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 9 september
Ajax volgt de verrichtingen van Wesley nauwlettend. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren