JulesArts
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 23 januari 2017
  • JulesArts
  • 46 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 461
  • 27 jaar (27-3-1993)
Persoonlijke berichten
25 juli 2017 om 14:22
#2

Goedemiddag Jules,

Nogmaals, probeer je reacties kracht bij te zetten doormidden van argumenten in plaats van extra veel uitroeptekens en vraagtekens te gebruiken. Zoiets deden wij vroeger op MSN wanneer wij onze zin niet kregen maar alsjeblieft niet hier op een voetbalforum. Je komt door het gebruiken van veel uitroeptekens over als een gefrustreerde puber.

Er valt gewoon echt niet met jou te discussiëren. Ik kom met een feit en vervolgens stel jij dat het je niet uit maakt of het waar is of niet. Sorry maar dat is kleuterklas-mentaliteit. Je stelt ook dat ik boos word omdat jij Ajax niet de beste opleiding van de wereld vindt. Ik ben Spartaan in hart en nieren en geen Ajacied dus leg mij uit waarom ik daar boos over zou moeten zijn? Ajax is A, mijn club niet en B, als het een feit is kom er dan gewoon vooruit. Als Feyenoord of PSV cijfer-technisch gezien de beste jeugdopleiding hadden, dan had ik dat in plaats van Ajax opgeschreven simpelweg omdat dat een feit zou zijn geweest. Jij denkt dat het hebben van een beste jeugdopleiding een mening is maar dat is gewoon cijfermatig te bepalen. En stroomt er nu drie jaar niets door bij Ajax dan is een andere club in het bezit van de beste jeugdopleiding. Maar een suggestieve reactie plaatsen als ‘’ik zou niet naar Ajax gaan en 99 procent van de andere ook niet’’ is je goed recht maar beargumenteer dan ook welke opleiding er dan beter is en waarom dat zo is. Anders kom je niet zo sterk over en plaats je en on-onderbouwde reactie wat dus nietszeggend is. Je zou dus kunnen zeggen: Ik zou persoonlijk naar de opleiding van Feyenoord/psv gaan en dan erbij schrijven waarom je zou vinden dat die opleidingen beter zijn dan die van Ajax. Wellicht smaakt de koffie op de toekomst minder goed dan die op de Herdgang. Wie zal het zeggen? Maar de hoeveelheid afgeleverde spelers aan het profvoetbal is de enige graadmeter die je kunt gebruiken over de succesvolheid van een jeugdopleiding. Vandaar dat argument.

Vervolgens, ik citeer jou: ''jij komt meteen met ja ajax levert de meeste profs. Heb ik gevraagd welke clubs de meeste profs levert? Nee!’’. Ik reageer op een forum en mag mijn eigen mening verkondigen wanneer het duidelijk is dat andere mensen ergens naast zitten. ik beargumenteer daarmee mijn reactie zodat andere ook inzien waarom ze fout zitten met hun reactie. Dan kun je beweren dat dat argument nergens op slaat maar nogmaals, het is simpelweg een feit en een feit valt niet te weerleggen. Hoe graag jij dat ook anders zou willen zien. Het feit dat het jou niet uitmaakt of een feit klopt of niet doet daar niets aan af. Maar in dit geval is het een feit.

Overigens zie ik je hier wel vaker een ongefundeerde mening op het forum kalken waar anderen slecht op kunnen reageren, simpelweg omdat het een on-onderbouwd statement is zonder enige toevoeging. Als laatste zie ik je andere mensen op spelfouten aanvallen. Ik citeer jou: 'wat ik overigens wel kan, is vertellen dat twijfelen met een lange ij is en niet met een korte ei.’’ Indien we gaan beginnen over andermans spelfouten zeg ik enkel: lees je eigen reacties nog eens terug want het staat bol van de niet kloppende zinnen en andere misbelettering. Ikzelf schrijf overigens ook niet foutloos Nederlands, dat pretendeer ik ook niet maar ik val anderen daar ook niet op aan. Echter wanneer jij anderen gaat wijzen op spelfouten in hun reacties vermoed ik dat je steekhoudende argumenten op zijn en dan daar (met mensen op spelfouten wijzen) maar mensen persoonlijk probeert mee te raken. Simpelweg omdat het met je argumenten niet lukt.

Ik ga bij deze, de discussie afsluiten want nogmaals, wanneer het jou toch niet interesseert of feiten nu waarheid zijn of niet ben jij wat mij betreft een discussie niet waard.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 30 oktober
Bayern München heeft de beste papieren om Denis Zakaria over te nemen van Borussia Mönchengladbach. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren