Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tv-programma in Uruguay: Ajax biedt volgende week op Luis Suárez

Laatste update:

Ajax wil werk maken van de terugkeer van Luis Suárez, zo beweert de Uruguayaanse journalist Enzo Olivera zondag tijdens een uitzending van het sportprogramma Polideportivo. Directeur voetbalzaken Marc Overmars brengt in de komende dagen een 'serieus bod' uit op de spits van Barcelona, zo is de verwachting van Olivera. "Overmars wil Suárez en opent de deuren van de Johan Cruijff ArenA voor hem", beweert de journalist.

De toekomst van Suárez was zondag onderwerp van gesprek in het praatprogramma van tv-zender Teledoce in Uruguay. De bekendste voetballer uit het Zuid-Amerikaanse land heeft een contract tot medio 2021, maar in Spanje wordt al rekening gehouden met een vertrek in deze zomer. Spaanse media meldden eerder deze week al dat Barcelona nog geen aanstalten heeft gemaakt om de verbintenis van Suárez, die in januari 34 jaar wordt, te verlengen en het ligt dan ook voor de hand dat de wegen binnen nu en een jaar gaan scheiden.

Heimir Hallgrimsson wil rentree Luis Suárez bij Ajax dwarsbomen

Ajax is niet de enige club met belangstelling voor Luis Suárez.Lees artikel

Donderdag verzekerde beIN Sports nog dat Suárez zijn loopbaan ook in Qatar kan vervolgen. Al-Arabi zou contact hebben gezocht met het management van de aanvaller. Uit de eerste contacten tussen het kamp-Suárez en Al-Arabi zou zijn gebleken dat het niet alleen om oriënterende interesse gaat: de Qatarese club zou ook naar de financiële voorwaarden bij een eventuele transfer hebben gevraagd. Het is onwaarschijnlijk dat Al-Arabi in staat is om het huidige salaris van Suárez, vijftien miljoen euro netto op jaarbasis, te evenaren. Hetzelfde geldt logischerwijs voor Ajax.

Bij Ajax is de rentree van Suárez altijd een serieuze optie geweest. De spits maakte tussen 2007 en 2011 furore bij Ajax en verdiende halverwege het seizoen 2010/11 een transfer naar Liverpool. “Maar dan moet alles passen”, gaf Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf. een jaar geleden aan. “Barcelona mag niet te veel voor hem vragen, de speler zelf zal salaris moeten inleveren en Ajax moet voorin een vacature hebben. Al zal de deur voor hem altijd open staan. Zo kan hij zijn woorden graag bij Ajax terug te keren waarmaken.”

Zie je Luis Suárez terugkeren naar Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De aanval is overvol bij Ajax maar voor iemand als Suarez wordt natuurlijk altijd plaats gemaakt.

16 augustus 2020 om 18:14

Mocht Suarez komen, wat zal er dan gebeuren met Tadic? Banken? En Huntelaar zal dan toch de selectie niet meer halen neem ik aan?

16 augustus 2020 om 18:16

Tadic zou dan zeer waarschijnlijk op 10 gaan spelen met Promes/Lang en Neres/Antony op de flanken. Traore zou dan verhuurd worden denk ik. Zou me ook niks verbazen als Neres (of Promes) vertrekt in dat geval.

16 augustus 2020 om 18:18

Maar als Neres weer fit is dan gaat hij toch niet op de bank zitten voor een speler als Promes? Denk dan eerder dat Neres en Anthony op de flanken spelen en dan zit je met Promes van 17 miljoen op de bank. Suarez is natuurlijk een geweldige speler maar denk dit ook wel wat problemen kan opleveren in de aanval. Van de beek is er namelijk ook nog.

16 augustus 2020 om 18:24

Promes dan slijten man (als Arsenal idd een dergelijk bod van rond de 30m op hem biedt).

16 augustus 2020 om 18:36

Die gaat dan op het middenveld spelen.

16 augustus 2020 om 18:46

Tja, we hebben het dan over Neres, Suarez, Tadic, Promes en Anthony die met zn 5en 4 basisplekken moeten vullen.. allen zullen gedurende het seizoen wel last krijgen van pijntjes en of serieuze blessures.. dus ik verwacht geen probleem, alle 5 zullen veel spelen.. Alleen vindt ik dat Lang dit seizoen ook gewoon een kans moet krijgen! Klopt nadrukkelijk op de deur en dit jaar moet hij het gaan laten zien en anders een stapje terug doen.. vd Beek zal als hij blijft iets meer naar achter moeten spelen lijkt me dan.. ook dat zal ten koste gaan van een ander, maargoed, de beste spelen toch.. als je je kunt versterken moet je dat doen!

16 augustus 2020 om 18:50

Kan je alvast vertellen dat Promes echt niet naar Arsenal gaat. Niemand heeft dat gemeld behalve the Sun. Is gewoon een sensatiebericht.

16 augustus 2020 om 18:59

Promes is een alleskunner. Die gaat op het middenveld spelen. Suarez op 9, Noa Lang op linksbuiten, Neres op rechtsbuiten, Tadic op 10 en Promes op 8. Anthonie kun je dan ook nog inbrengen. een goede nummer 6 aantrekken blijft essentieel voor Ajax.

16 augustus 2020 om 19:03

@Holland8, Promes op 8? Dat gaat never nooit gebeuren. En Van de Beek op de bank..?

16 augustus 2020 om 19:08

Holland8 heeft in een eerder topic aangegeven dat hij het zachtjes uitgedrukt niet zo ziet zitten in VD Beek (het gehele middenveld van Utrecht zou beter zijn). Is zijn goed recht natuurlijk, net zoals ik mag zeggen dat ik zijn reacties niet serieus neem.

16 augustus 2020 om 19:15

Dest gaat naar Juve of Bayern en Promes gaat net als bij Sevilla rechtsback spelen.

16 augustus 2020 om 20:06

@messibazoer In het zeer hypothetische geval dat Luis Suarez naar Ajax zou komen en dan natuurlijk een basisplaats zou krijgen in de spits zou ik Neres als rechtsbuiten opstellen, Noa Lang als linksbuiten en Tadic op 10. Promes moet natuurlijk ook spelen als onbetwiste basisspeler en als alleskunner is hij de beste optie voor 8. Een andere speler die waarschijnlijk goed kan spelen op de 8 positie is Kudus. Dat is ook een speler die gehaald is voor de basis op die positie. En dan heb je nog Gravenberch maar die moet vanwege alle kwaliteit in de selectie dan genoegen nemen met een plek op de bank. Een goede 6 blijft dan nog steeds essentieel.

16 augustus 2020 om 20:23

Tuurlijk joh. Promes op 8. Willen mensen overlopen worden ofzo? Wie gaat alles opvangen dan? Aangezien vd beek ook als een dolle aan valt. Ze vliegen allemaal het strafschopgebied in en de rest moet alles maar opknappen. Promes op 8 is echt de grootste blunder die je kan maken.

16 augustus 2020 om 20:30

@soccerfan_1 Promes kan aanvallen en verdedigen en is dynamisch. Dat is juist wat we nu op 8 missen.

17 augustus 2020 om 01:44

En Donny dan?

17 augustus 2020 om 11:31

@alkatorian De besten moeten spelen en daar hoort Donny helaas niet bij. Op 10 zijn er veel betere spelers dan Donny in de selectie. Op 8 zijn er veel betere spelers in de selectie. Op 6 is er een vacature maar ook voor die positie komt Donny tekort. Daar zal Ajax een speler van buiten moeten aantrekken. Een volwassen spelbepaler die voor balans in het elftal zorgt.

16 augustus 2020 om 18:17

Alsof Suarez voor een habbekrats bij Ajax gaat voetballen. Die kan verdient 15 miljoen netto per jaar in Barcelona. Die gaat echt niet de regen opzoeken voor 4 miljoen.

16 augustus 2020 om 18:21

Er bestaan ook voetballers met een clubvoorkeur. Luis is allang binnen, die kan zo maar nog eens een paar jaar de eredivisie aan flarden willen schieten. Plus het feit dat het voor 95% zeker is dat ajax rechtstreekse plaatsing heeft voor de CL, is het nog helemaal geen gekke gedachte. Dat jij als supporter van een andere club hem liever niet ziet komen is een hele andere discussie .

16 augustus 2020 om 18:27

Jou laatste zin heeft eigenlijk weinig te maken met mijn mening eerlijk gezegd. Ik als voetbalsupporter zie zo’n speler inderdaad liever niet komen. Maar de reactie is niet gebaseerd op dat ik het niet wil maar op wat ik denk. Ik denk niet dat hij zoiets zou willen. Er zijn zoveel voetballers met een clubvoorkeur maar dat wil niet zeggen dat hij daadwerkelijk komt. De meeste voetballers zijn binnen maar toch willen ze nog meer geld verdienen (en terecht). Spelers kunnen maar een korte periode voetballen dus willen ze zoveel mogelijk geld verzamelen.

16 augustus 2020 om 18:32

Dat zijn gewoon aannames die jij doet. Wellicht denkt Suarez hier heel anders over, dat weten wij nou eenmaal niet. Ik denk eerlijk gezegd toch dat grasveld gelijk had met zijn laatste zin.

16 augustus 2020 om 18:38

Het heeft niks te maken met dat ik Feyenoorder ben. Ik ben voetbalsupporter en dat is de reden dat ik hoop dat ik Suarez niet naar de eredivisie komt. Omdat het zo’n verschrikkelijk irritante speler is en totaal niet spoort. Dat is wat ik hoop. Maar wat ik denk is dat hij over het algemeen niet komt naar de eredivisie ivm het salaris. Die gaat nooit 4 miljoen bruto willen verdienen terwijl die op dit moment 15 miljoen netto verdient in het zonnige Barcelona.

16 augustus 2020 om 18:55

Suarez heeft ook gezien wat Ajax vorig jaar presteerde hé. 4 miljoen is geen habbekrats en gezien hij 33 is kan hij voor 2-3jaar prima bij Ajax spelen om z'n eind dertiger jaren nog in de VS of de woestijn te cashen. Dit is wel z'n laatste kans op nog een gewaardeerde CL ploeg.

16 augustus 2020 om 19:00

@arsenal, tja, ik vind Berghuis ook een heel irritante speler, maar die speelt ook in de Eredivisie. Verder denk ik dat het weinig uitmaakt of je 100 miljoen of 120 hebt. En Suarez is een gevoelsmens. Dat betekent niet dat ik denk dat hij komt. Ik weet ook niet of Ajax dat zou moeten doen. Maar we zullen het zien.

16 augustus 2020 om 19:01

4 miljoen bruto is zeker habbekrats vergeleken met 15 miljoen netto. Leuk dat Suarez heeft gezien dat Ajax (heel knap) de halve finale behaalde. Maar dat was gewoon een incident. Dus dat is totaal geen reden dat Suarez zou komen. Kyle66, met alle respect maar zeg nou zelf, berghuis zijn gedrag kun je nooit vergelijken met dat van Suarez. Suarez ligt op de grond 50 keer per wedstrijd en bijt mensen (meerdere keren). Dat is echt het laagste van het laagste. Voor zo’n speler ga ik geen respect voor hebben.

16 augustus 2020 om 19:05

@Arsenal890, Ik krijg het idee dat jij het niet ziet gebeuren. Ik ben het met je eens dat het enorme salaris verschil mee zal spelen. Maar je hebt ook zaken als het land etc. Tadic gaf ook aan dat zijn familie Nederland heerlijk vond, Tagliafico idem. Misschien heeft Suarez ook wel een hele goeie reden om bij Ajax te willen spelen.

16 augustus 2020 om 19:07

Hahaha oké, al deze reacties zeggen mij maar 1 ding: voor sommige mensen is het moeilijk op subjectief naar een andere club te kijken. Ik dacht de finale Europa league ook incidenteel was.

16 augustus 2020 om 19:08

Ik zal het geweldig voor de ED vinden als Suarez terug zou keren maar ik denk dat hij eerder voor de MLS kiest een nieuwe uitdaging , ik denk? Meer geld te verdienen en of je nou in de VS moet leven met zoveel miljoen of in Nederland dan is de keuze zo gemaakt.

16 augustus 2020 om 19:09

Is dat geen reden? Ajax speelde Schalke met Huntelaar in Amsterdam kapot in de EL met uiteindelijk een finale tot gevolg. Huntelaar was overtuigd dat hij daar weer wilde zijn en haalt een halve finale CL met Ajax. Ze hoeven met Suarez niet ineens weer halve finale te halen maar volgens mij vliegt Barcelona er nu toch ook voortijdig uit daar waar het bij Ajax niet verwacht wordt wel even de halve finale te halen.

16 augustus 2020 om 19:14

Haha kom op zeg myvision. Huntelaar was vaste bankzitter tijdens de halve finale en heeft echt 0.0 invloed gehad. Een slechter voorbeeld kan echt niet. Huntelaar wilde echt niet terug naar Ajax omdat ze Schalke kapot maakten? Volgens mij was dat de wedstrijd waar Ajax een doelpunt maakte met veel geluk via viergever in de verlenging. Kapot spelen zou ik eerder de 8-2 noemen van bayern. Messibazoer: dat is zeker waar. Maar Suarez is al lange tijd weg uit Nederland en voelt zich juist thuis in Spanje. Dus of dat een echte reden zal zijn betwijfel ik. In Miami is hij bijv veel dichter bij zijn familie in Uruguay. Is juist een reden om naar de mls te gaan. Maar ja, het blijft gissen dus we gaan het zien wat het wordt.

16 augustus 2020 om 19:23

Ik zeg helemaal niet dat Huntelaar invloed had in de CL campagne van Ajax vorig jaar. Ik geef aan dat het helemaal niet een utopie is om terug te komen en prachtige tijden met Ajax te beleven. Jij verdraait de boel en doet alleen maar aannames. Ik zeg heel duidelijk dat ik het heb over Ajax-Schalke 2-0, waar Younes ineens Messi was en waar we 4-0 hadden moeten winnen, waar ik zelf in het stadion zat en Huntelaar het Ajax publiek bedankte naderhand. Dat ze vervolgens de boel nog onnodig spannend maakte, net als tegen Lyon, dat zal ik zeker toegeven.

16 augustus 2020 om 19:32

Sorry dat had ik dan verkeerd gelezen. Maar het is toch echt een utopie dat Ajax nogmaals de halve finale haalt binnen enkele jaren. Die kans is erg klein en dat weten de aankopen ook. Tuurlijk heeft Ajax zich op de kaart gezet maar of je kan bedenken dat ze dat nogmaals doen binnen bij 5 jaar vraag ik mij af. Suarez weet dat ook heus wel en zal echt niet daarvoor terugkomen.

16 augustus 2020 om 19:42

Ze hebben het 2x binnen 3 jaar gedaan. EL in 2017 en CL in 2019.

16 augustus 2020 om 19:51

Geen probleem! De kans is ook zeker aanwezig dat je gelijk krijgt arsenal890, maar ik denk dat zijn beweegredenen niet alleen op financiële mogelijkheden gestoeld zijn.

16 augustus 2020 om 19:57

Soccerskins, inmiddels 2 keer in 4 jaar al kun je je afvragen of je de EL kan meenemen. Een EL zegt niet veel voor bijv Suarez. Myvision, dat kan zeker kloppen. Ik weet het niet. Misschien als die toch graag bij Ajax zou willen terugkeren en zijn kinderen in Nederland wil laten opgroeien. Dan is de kans zeker aanwezig. Maar voor ons blijft dat gissen. We zullen moeten afwachten wat Suarez ervan gaat vinden!

16 augustus 2020 om 20:26

@soccerskins "hahaha okã©, al deze reacties zeggen mij maar 1 ding: voor sommige mensen is het moeilijk op subjectief naar een andere club te kijken". Ik ben uitsstekend in staat subjectief naar een andere club te kijken...

16 augustus 2020 om 21:10

Arsenal890 Berghuis vind ik ook een nare goster met 0 sportiviteit, los van het bijt incident wat ik berghuis overigens nooit zal zie doen. Zie ik niet waarom hij zoveel beter is qua gedrag dan Suarez.

16 augustus 2020 om 21:27

Nou Sulejmani ... het verschil is m.i. toch groot...herhaaldelijk bijten, schwalbes, theater,.. hele nare gewoontes die man, probeer het eens los te zien van je clubvoorkeur.

17 augustus 2020 om 01:15

Precies, die kan niet meer naar Ajax komen. Ik denk dat hij naar de VS gaat.

16 augustus 2020 om 18:18

Kan mij niet voorstellen dat iemand als Suarez 15 miljoen aan salaris wil inleveren. Ik zie hem eerlijk gezegd nog wel ergens cashen in Amerika of China. Zou leuk zijn voor de Eredivisie als hij terug komt, maar het lijkt mij niet realistisch.

16 augustus 2020 om 18:24

Ff serieus, hoeveel geld wilt hij hebben dan? Verdient al jaren miljoenen per jaar, en hij zou bij Ajax ook gewoon 4 mil per jaar kunnen verdienen. Ik denk overigens dat Ajax dit pas doet als Tadic, Promes of Van de Beek vertrekt ( Tadic dan naar 10 ).

16 augustus 2020 om 18:28

4 miljoen bruto is natuurlijk niks vergeleken met 15 miljoen (!) netto. Dat lijkt mij logisch? Ik zou het wel weten als ik die keuze kon maken.

16 augustus 2020 om 18:37

Wat gaat die extra 11 miljoen nog toevoegen aan die 100 miljoen die hij al heeft? Dan kies je toch eerder voor het sportieve aspect en eventuele clubliefde.

16 augustus 2020 om 18:41

11 miljoen is veel hoor. Dat voegt zeker meer toe dan jij denkt. Elke voetballer wil veel geld verdienen. Iemand die dat gewend is gaat echt niet akkoord met 11 miljoen minder en totaal geen weerstand. ‘Sportieve aspect’?. Wat heeft Suarez nou in de eredivisie te zoeken? Helemaal niks. Clubliefde zegt ook niet veel. Je kan veel van een club houden maar dat wil niet zeggen dat ze dat daadwerkelijk gaan doen.

16 augustus 2020 om 18:47

Toch speel ik liever m’n laatste jaren als voetballer voor een mooie club met veel fans in de CL, dan in China of de Mls, maar we verschillen van mening daarin, dat kan. En het zou zomaar kunnen dat Suarez mijn mening beaamd.

16 augustus 2020 om 18:51

Het zou ook zomaar dat Suarez mijn mening beaamd. De kans is gewoon even groot hoor. Ik zou veel liever in bijv Miami wonen en meer geld verdienen dan in Amsterdam te wonen en dus ook minder geld te verdienen. Daar veranderen wij dus van mening. Maar we gaan het zien.

16 augustus 2020 om 18:56

En wie gaat hem dan wel 15miljoen betalen?

16 augustus 2020 om 19:04

Het zou mij trouwens ook niet verbazen als een club als Inter of Napoli, Suarez nog met een monstercontract naar de Serie A wil lokken. Ik zie Suarez niet zo snel meer terugkomen om in Emmen en Sittard te gaan voetballen, maar het zou wel leuk zijn

16 augustus 2020 om 19:04

Barcelona😜 Daarnaast kan bijv Miami hem ook genoeg geven. Meer dan die 4 miljoen bruto tenminste. Helemaal met je eens hoor andres13.

16 augustus 2020 om 19:05

@arsenal890 Het is toch totaal niet relevant dat jij Miami verkiest boven Amsterdam? Vrijwel elke speler van Ajax zou in het buitenland meer geld kunnen verdienen, maar toch zitten ze bij Ajax.

16 augustus 2020 om 19:06

@Andres13, ik zie eigenlijk geen enkele club hem meer dat salaris geven. Alleen China etc, maar waarom zou iemand een spits van 33/34 zo’n salaris geven.

16 augustus 2020 om 19:14

In de MLS gaat hij er ook enorm op achteruit qua salaris. Hoogste salaris ooit in de MLS was Ibrahimovic met 7miljoen dollar (als mijn bronnen kloppen). Ik zie Suarez niet naar Qatar of China willen gaan, maar als idd een Napoli oid komt kan het een lastig verhaal worden voor Ajax. Maar ze zijn niet bij voorbaat kansloos denk ik.

16 augustus 2020 om 19:23

Ik noem Miami als voorbeeld @markbal omdat dat een ploeg is waar hij aan gelinkt word. Uiteraard gaat hij in de mls op achteruit. Maar dat is toch bedrag hoger dan bij Ajax. Wie weet wil Beckham hem zo graag dat hij nog iets erbovenop wil gooien.

16 augustus 2020 om 20:13

Volgens mij is het heel menselijk om altijd meer te willen en krijg je het pas niet meer op, zonder het weg te geven, op het moment dat je nog eens 10x zo veel op je rekening hebt staan. Ik kan genoeg dingen bedenken waar je 10 miljoen extra, of meer, voor nodig hebt, boot, landhuis e.d. Natuurlijk heb je die ook voor een miljoen, maar er zijn er ook waarmee hij in een keer door die 100 miljoen die hij al heeft heen zou zijn.

17 augustus 2020 om 04:55

Ik lees herhaaldeijk dat jij zegt dat Suarez niet van 15 mil netto naar 4 mil bruto wilt. Maar ik hoop dat jij begrijpt dat wanneer Suarez zijn contract afloopt hij dergelijke bedragen in de VS ook niet gaat verdienen, alleen in China zou hij dat kunnen verdienen. Voetballers verdienen niet zo bijster veel in de VS. 4 mil bruto van Ajax is echt nog een goede deal voor Suarez plus hij speelt dan ook nog is CL. Ik denk persoonlijk aangezien hij herhaaldelijk heeft gezegd in het verleden dat hij ooit op een dag terug wil naar ajax dat de kans zeer groot is mits Ajax er werk van maakt dat Suarez terugkeert naar Amsterdam.

16 augustus 2020 om 18:51

Zou leuk zijn als die komt maar denk niet dat hij het doet. Gaat eerder voor een avontuurtje om lekker te cashen zodat die de toekomst van zijn familie en de generaties erop nog meer kan veiligstellen. Sportief heeft die toch al alles bereikt.

16 augustus 2020 om 20:15

Dit is gewoon wandelgangen hoor. Al vaker dit soort geruchten gehoord vanuit Zuid Amerika. Gewoon dikke onzin. Magoed voetbalzone heeft zijn clicks

16 augustus 2020 om 20:21

Waarom? Het kost alleen maar geld. Een Suarez zal altijd moeten spelen. Je hebt Promes, Antony, tadic, neres, en dan nog traore, Huntelaar en wat daar achter allemaal nog komt. Dit gaat Ajax nooit doen.

16 augustus 2020 om 20:28

Tuurlijk wel. We hebben het over Suarez. Aanvallers moet je ook triggeren om te spelen. Wie niet presteert bankt gewoon

16 augustus 2020 om 22:42

Suarez schiet er al 10 seizoenen op rij 16+ in in de PL en La Liga. Wint de gouden schoen. Is topscorer van zowel PL als La Liga geweest en staat nog bij Barcelona in de basis. Die gozer schiet er gewoon nog lachend 40 in hier.

Mocht dit waar zijn, gelijk doen. Suarez is nog altijd een buitenkansje, schiet er nog steeds 20/25 in de Spaanse competitie, laat staan in Nederland. Ook al staan de spitstalenten allemaal in de rij, ik zou hem altijd terughalen. Zou een droom zijn om deze geweldenaar na 9 jaar weer in de Arena te zien!

16 augustus 2020 om 20:19

Tja talent Traoré kan je wel uit de rij halen lijkt me😂 De fantasie in de verhalen hierboven zijn al leuk om te lezen. Maar wie weet.....

16 augustus 2020 om 20:54

Dan kunnen traore en brobbey verhuurd worden aan een middenmoot eredivisie wellicht Twente of ado

Nog een aanvaller is echt waanzin. Daarnaast geloof ik geen seconde dat Luis dit zelf wil. Die gaat lekker zakken vullen in de VS. Lekker dichter bij huis afbouwen. Overigens ook een goed verhaal richtingde selectie die net salaris hebben ingeleverd.

16 augustus 2020 om 18:20

Heel eerlijk denk ik ook niet dat hij interesse heeft in een contract bij Ajax, je hoort hem er de laatste tijd niet meer over.

16 augustus 2020 om 18:34

Heeft ie niet nog een huis in Amsterdam.

Klinkt ergens natuurlijk belachelijk bij een speler als Suarez, maar ik vraag me af of Ajax hier als team sterker van zou worden. Alles moet toch min of meer in het teken staan van hem

16 augustus 2020 om 18:26

Meen je dat nou? Suarez heeft wat blessures gehad maar dat is gewoon een topspits. Barcelona had een totale off day maar hij maakt alsnog echt een absolute wereld goal. Suarez in de ED is voor mij net zon stunt als Robben en per direct de beste aanvaller van Ajax.

16 augustus 2020 om 18:30

Dat hij geweldig is staat ook buiten kijf, absoluut. Ik vraag me echter af hoe Ajax zou functioneren als spelers als Tadic ineens dienend worden, in plaats van beslissend. De hele dynamiek van zo'n elftal verandert ineens

Zou echt super zijn! Voor Ajax, maar vooral ook voor het aanzien van de Eredivisie. Een Eredivisie waar Robben en Suarez voetballen zal enkel meer aantrekkingskracht hebben.

17 augustus 2020 om 01:47

Absoluut waar. En, weliswaar in mindere mate, ook de terugkeer van gasten als Van Der Wiel, Elia, El Ahmadi, enzovoorts draagt daaraan bij.

Goed nieuws als het kan moet Barcelona hem zelfs gratis laten gaan een van de grootste problemen van dit elftal. Is zeker al 2 jaar over zijn top.

16 augustus 2020 om 19:41

Gratis laten gaan is wel typisch voor het beleid van Barcelona. Hier kan je toch nog makkelijk 20 miljoen voor vangen, ondanks zijn leeftijd.

16 augustus 2020 om 19:52

Ik geloof niet dat er een club is die nog 20 miljoen euro wilt uitgeven aan een Suarez die al heel lang over zijn top is.

16 augustus 2020 om 20:30

Lol 20 miljoen zouden heel wat clubs bieden. Tegenwoordig is dat niks

16 augustus 2020 om 22:12

Een spits die jarenlang enorm belangrijk geweest is afdoen als 'een van de grootste problemen van dit elftal'. Wauw, van fans als jij moeten spelers het hebben hoor.

Dit wordt de afgelopen transferzomers iedere keer geopperd natuurlijk. Hoewel het nu voor het eerst is dat ik geloof dat Suarez Barcelona wel eens zou kunnen verlaten deze zomer, geloof ik alsnog niet dat hij teruggaat naar Ajax. Maar goed, als het toch mogelijk blijkt
..altijd doen

Net zoiets als het Verthongen verhaal.
Mijn hart ligt bij ajax bla bla bla bla en uiteindelijk voor het grote geld kiezen.
Dat zal bij Suarez ook zo zijn en ik geef hem daar groot gelijk in maar kom niet aan met een lul verhaal met mijn hart ligt bij ajax

16 augustus 2020 om 18:33

Ik vraag mij af of Ajax aangeklopt heeft bij Vertonghen deze zomer. Lekker nog in Lissabon wonen en bij Benfica voetballen is ook heerlijk voor 3 miljoen per jaar.

16 augustus 2020 om 18:48

Met alle respect, maar ik denk dat Ajax Vertonghen niet eens benaderd heeft. Het duo Blind-Vertonghen had vele malen te traag geweest en was op Europees niveau gewoon aan alle kanten voorbij gelopen. Suarez daarentegen is wel degelijk een versterking.

16 augustus 2020 om 18:53

We zoeken ook nog een goede 6. Blind had daar ook kunnen spelen met Vertonghen daarachter. Of Blind als linksback en Martinez op 6, ervan uitgaande dat Tagliafico vertrekt.

16 augustus 2020 om 19:20

Blind heeft de handelingssnelheid niet om op 6 te spelen in Europese wedstrijden. Daarnaast is hij qua snelheid ook te traag voor het middenveld. Ik zie in Vertonghen gewoon geen meerwaarde, want je hebt gewoon een enorm gebrek aan snelheid met hem en Blind samen op het veld.

16 augustus 2020 om 19:30

Blind heeft al aangetoond uitstekend te zijn op 6. Blind en Vertonghen hebben al aangetoond hun gebrek aan snelheid te kunnen compenseren.

16 augustus 2020 om 19:37

Blind speelde de wedstrijd van z’n leven tegen Bayern op 6

16 augustus 2020 om 20:12

Overmars had al aangegeven, alleen als Vertonghen als linksback zou willen spelen zou hij een poging doen. Maar Vertonghen wou liever op cv spelen

16 augustus 2020 om 20:32

Uitstekend te zijn op 6? Misschien een uitzonderlijke wedstrijd dan, bij United is hij niet voor niets van die positie weggeschoven. Ook vorig seizoen werkte het voor geen meter toen het geprobeerd werd.

16 augustus 2020 om 20:53

@ajaxbayern ik ken die stelling van Overmars niet. Ik vind Vertonghen ook gewoon een CV. Ik herinner me wel nog 1 wedstrijd van Vertonghen uit bij Utrecht als LB. Toen speelde hij werkelijk weergaloos.

Ik geloof er niks van. Het is druk voorin bij Ajax. Die hebben nu echt geen ruimte om Suarez dan ook nog een basisplaats te geven. Gaat bijvoorbeeld al ten kostte van de beste positie van Tadic. Als er mensen weggaan dan zou ik het wel een goede transfer vinden, maar ik zie het voorlopig nog niet gebeuren. Bij Barca is men er vast ook nog niet uit wie bij het door selecteren er allemaal weg mogen, dus een vertrek van Suarez lijkt mij daar ook nog geen thema. Wellicht als de huidige trainer en TD ontslagen zijn en er nieuwe zijn aangesteld.

Lijkt me sterk dat Ajax nog een aanvallend ingestelde speler gaat kopen.. Leg de focus aub op het middenveld. Als Ajax daar twee spelers (basis elftal kwaliteit) voor vind dat kunnen ze een rol van betekenis spelen in de CL. Zo niet, een of twee blessures (zonder blessures denk ik ook al) en je kunt het weer vergeten.

16 augustus 2020 om 18:41

Tadic of Promes kunnen ook op 10 spelen, heb je nog altijd een verdedigende middenvelder met duelkracht nodig en een linksbenige verdediger maar we kunnen Suarez prima inpassen. Neres - Suarez - Promes voorin. Tadic, van de Beek, Gravenberch op het middenveld. Eiting, Kudus en eventueel Promes, Martinez, Blind, Alvarez kunnen ook nog op het middenveld. Dan heb je Ekkelenkamp, Taylor, Labyad, Unuvar en Marin nog. Ik zou Terence Kongolo en Fosu-Mensah er nog bij halen voor de achterhoede.

16 augustus 2020 om 19:03

En waar laat je Anthony?

16 augustus 2020 om 20:03

Echt Terence Kongolo?mislukte compleet bij Monaco en speelt nu bij een degradatie kandidaat in de championsip. Ik mag hopen dat we dat soort spelers lekker naar Feyenoord of zo laten gaan. Niet alles wat in het buitenland speelt is een versterking.

16 augustus 2020 om 20:05

Dit is geen fifa? Je wilt een controlerende middenvelder die er direct staat.. Tadic op het middenveld?

Ik geloof hier niks van. Voorhoede is onze beste linie, niemand lijkt te vertrekken, we hebben zeer waarschijnlijk al dure toppers op de bank zitten en er komt veel zeer talentvolle jeugd aan. Sparen zou overkill zijn.

Mag van mij zeker komen. 100% meerwaarde hahaha. Al moet ik het eerst zien of Suarez zelf wel wilt. Hij verdient momenteel echt heel veel en dat lever je niet zomaar in. Dan moet ie echt heel veel met Ajax en Amsterdam/NL hebben.

nog 2 seizoenen bij Ajax zou niet verkeerd zijn voor Suarez en ajax, dan worden ze 100% zeker kampioen en komen ze misschien ook een ronde verder in de CL

Sommige hier denken echt dat Ajax absolute wereldtop is lol. Tuurlijk is Suarez een top aanwinst als hij zou komen. Belangrijk is dat je snelle behendige spelers om hem heen hebt en dat heeft Ajax met Promes, Neres en Antony. Je zou kunnen zeggen KjH out en Suarez in. Maar dit zou voor Ajax top zijn en tegelijk zou ook Barca heel blij zijn lol.

Als dit waar is dan is het de waanzin nabij eerst steun aanvragen bij het uwv en via de achterdeur spelers binnen halen. Spelers moeten salaris inleveren en dan dit knvb moet hier ingrijpen.

16 augustus 2020 om 18:50

Ja joh? Volgens mij maken alle Eredivisie clubs gebruik van overheidssteun, maar alleen Ajax mag dan geen spelers meer halen?

16 augustus 2020 om 19:14

@toekomst nee alle clubs zouden geen spelers mogen halen tenzij transfer vrij.

16 augustus 2020 om 19:21

Want dan kost het de club geen geld? Salaris, tekengeld en de commissie voor de zaakwaarnemer.. Het is allemaal gratis.. Zo hypocriet wat je hier probeert te doen.

16 augustus 2020 om 19:21

Je snapt hopelijk toch wel dat de voetbaltak binnen Ajax NV los staat van het kantoor/kantine/IT personeel binnen Ajax NV?? Het (ver)kopen van spelers is Ajax zijn manier van bedrijfsvoering. Daar verdient de club geld mee.

Een voetbalclub verbieden om spelers te halen is als KLM verbieden vliegtuigen aan te schaffen of Ford verbieden verbieden om onderdelen te kopen om auto’s te bouwen..

Zou wat zijn, alleen kan ik het me moeilijk voorstellen. Natuurlijk moet er qua salaris een hoop besproken worden, want Suarez verdient een astronomisch bedrag. Qua clubliefde zit het sowieso goed bij Suarez, die wil echt nog wel. Een voorhoede met Anthony, Suarez en Promes is meer dan dodelijk, Tadic samen met vd Beek en Martinez erachter - smullen. Barca zou dan voorin met Griezmann in het centrum kunnen gaan spelen, hem van de flank afhalen en hem zijn positie van Atletico teruggeven, daar ben ik erg benieuwd naar!

Eén van Suarez zijn beste vrienden is een Amsterdammer die daar nog steeds woont. Hij is één van de voornaamste redenen dat Luis nog steeds met veel liefde terug kijkt op zijn tijd in Amsterdam. Het is Suarez niet meer om het geld te doen, ik heb er ook geen enkele twijfel over dat Ajax en Suarez er redelijk makkelijk uit gaan komen als het zo ver gaat komen. Maar ik ben benieuwd of het zo ver gaat komen, ik geloof het niet echt moet ik zeggen.

Het is alleen reëel als Promes daadwerkelijk voor een goed bedrag naar Arsenal vertrekt. Dan moet die posititie ingevuld worden. Aan de andere kant, ze hebben dan 3 spitsen op leeftijd, Tadic, KJH en Suarez, dan zullen Brobbey en Hansen niet gaan bijtekenen denk ik.

Mocht Promes vertrekken naar Arsenal, dan heb je aan Suárez een goeie en een ervaren speler voor terug in de voorhoede. Maar goed, als dit allemaal maar waar is dit nieuws. Ik hoop van harte dat hij terug komt, dan krijgje weer: Ohoh Suawarez ohoh in de JC Arena

Denk dat er meerdere clubs zich zullen melden bij barca. 15 miljoen is een heel dik salaris wat hij daar krijgt En barca zal zeker nog wel 20 miljoen willen hebben. Het zou fijn zijn voor de status van de eredivisie maar denk dat Suarez nog een jaartje in Spanje blijft.

16 augustus 2020 om 19:03

Als Bayern Munchen woensdagavond wint van Olympique Lyon, dan gaat Ajax rechtstreeks naar de groepsfase van de Champions League (plus) 40 miljoen euro krijgen we. Alleen het salaris zal een struikelblok zijn idd. Of hij moet een echte clubliefde hebben voor Ajax, dat hij heel wat salaris wilt inleveren.

Als Ajax hem binnenhaalt, dan moet er wel een aanvaller vertrekken. Zou dat dan toch misschien Promes zijn, die afgelopen week in verband werd gebracht met Arsenal? Anders denk ik dat hij niet nodig is, omdat Ajax dan genoeg aanvallers van een prima niveau heeft. En ik weet dat Promes bij Ajax meestentijds vanaf de vleugels heeft gespeeld en dat hij de eerste twee oefenwedstrijden van dit seizoen als een nummer 10 heeft gespeeld, maar als hij vertrekt en Suárez binnengehaald wordt dan zal er waarschijnlijk geschoven worden en dan zal het denk ik zoiets worden (zie opstelling). Ondanks dat Suárez dit seizoen en vorig seizoen niet meer zo goed was als een paar jaar geleden, bleef hij desondanks toch best wel van waarde voor Barcelona en maakte hij toch zijn goals. Bij Ajax zal hij in de Eredivisie ook zeker van waarde zijn en gemakkelijk zijn goals maken, terwijl ik denk dat hij Europees ook echt wel van grote waarde voor Ajax zal zijn.

Onana
Dest
Schuurs
Blind
Tagliafico
van de Beek
Martinez
Antony
Tadic
Neres
Suárez

Natuurlijk top als hij komt, maar de kans acht ik zeer klein. Daarnaast hebben we voorin al veel opties en geloof eigenlijk niet dat Suarez zoveel terug wil in salaris.

16 augustus 2020 om 19:53

Goed gezien.

Onana, tagliafico, Blind, Alvarez, Promes, van De Beek, Gravenberch, Martinez, Neres, Suarez, Antony

Ik hoop het natuurlijk wel. Maar ik zie Suárez eerder als ruilmiddel in de deal met Lautaro Martínez.

Mijn eerste reactie als Ajacied was: halen die man! Maar na een beetje nadenken ben ik wel iets minder “happig”. Qua leeftijd is hij natuurlijk al aardig oud, maar daarentegen is hij nog steeds zeer goed en knalt hij ze er in Spanje nog regelmatig in. Opzich heeft Ajax al genoeg spitsen met Tadic, Huntelaar en Traore. Daarnaast hebben we ook nog Brobbey, speelde Labyad er ook laatst en heeft Ten Hag ook gezegd te willen experimenteren met Promes in de spits. Aan de andere kant zou je voor een speler van zijn kaliber gewoon een plek vrij moeten maken. Dan zet je Tadic op links of op 10. Daarnaast ben ik vooral benieuwd naar wat Barcelona nu nog zou vragen voor Suarez. Hij is oud, heeft een contract voor nog een jaar maar hij is nog de nummer een spits van Barcelona. Ik denk dat die nog wel minimaal 25 miljoen vragen en dat moet Ajax niet uitgeven aan een 33 jarige Suarez denk ik. Wellicht een ruil deal voorstellen met Tagliafico, Onana of Van de Beek? ;-)

Er moet nog veel water door de Prinsengracht voordat Suarez bij Ajax speelt maar het zou wel leuk zijn. Ik denk niet dat de huidige selectie compleet blijft dus speculeren dat er dan geen plek meer is voor een bepaalde speler, vind ik te vroeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren