Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool

Laatste update:

Liverpool heeft zaterdagmiddag opnieuw duur puntenverlies geleden in de Premier League. De ploeg van manager Jürgen Klopp kwam op bezoek bij West Ham United niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Opvallend moment was een ruzie tussen Klopp en Mohamed Salah, kort voordat de Egyptische spits mocht invallen.

Klopp besloot rigoureus in te grijpen na de verrassende derbynederlaag tegen Everton (2-0). Salah, Darwin Núñez, Dominik Szoboszlai en Ibrahima Konaté moesten allen genoeg nemen met een reserverol, terwijl de Nederlanders Virgil van Dijk, Ryan Gravenberch en Cody Gakpo juist het vertrouwen kregen van de Duitse manager.

Bij West Ham had manager David Moyes basisplaatsen in petto voor de ex-Ajacieden Edson Álvarez en Mohammed Kudus. Harvey Elliott, die voorkeur kreeg boven Salah, zorgde voor het eerste wapenfeit van de wedstrijd. Nadat een bal verkeerd werd gekopt door Gakpo vond de rechtsbuiten het zijnet.

Liverpool domineerde en dacht met een klein halfuur op de klok een strafschop te krijgen toen er een overtreding op Gakpo werd gemaakt door Angelo Ogbonna, die later in de aanval bovendien de bal tegen zijn uitgestoken hand kreeg aangeschoten door Luis Díaz.

Doordat de vleugelaanvaller van Liverpool eerder in de aanval millimeters buitenspel stond, ging de bal uiteindelijk niet op de penaltystip. The Reds drongen verder aan en kwamen vijf minuten voor rust het dichtst bij de openingstreffer, echter zag Díaz zijn verrassende doelpoging in de korte hoek op de paal belanden.

De ploeg van Klopp had weinig te duchten van West Ham, maar kwam vervolgens toch tegen de verhouding in op achterstand. Een van richting veranderd schot van Bowen kon nog net worden gekeerd door Alisson Becker. Uit de hoekschop die volgde was de sluitpost alsnog kansloos op een kopbal van de aanvaller van West Ham: 1-0.

Liverpool kwam furieus uit de kleedkamer bij aanvang van de tweede helft en wist veelvuldig voor het nodige gevaar te stichten. Zo was Gravenberch tot twee keer toe dicht bij de gelijkmaker, waarna Mac Allister uit een verdekt schot voor de 1-1 zorgde.

De achterstand werd halverwege de tweede helft op curieuze wijze helemaal omgebogen. Een schot van Gakpo ging via Ogbonna, Soucek én West Ham-sluitpost Alphonse Areola in het doel van de thuisploeg: 1-2. Het doelpunt zou uiteindelijk op naam komen van Soucek.

Hoewel Liverpool veruit de betere ploeg was en ook de gevaarlijkste kansen creëerde, vocht West Ham zich toch nog een keer terug in de wedstrijd. Een kwartier voor tijd genoot Michail Antonio alle tijd en ruimte om van dichtbij raak te koppen op aangeven van Bowen. De Jamaicaan ontsnapte volledig aan de aandacht van de Liverpool-defensie.

Klopp bracht daarop drie frisse wissels binnen de lijnen en hoopte met Salah en Darwin Núnez nog iets te forceren. Opvallend genoeg kreeg de Duitser het kort voor de invalbeurt aan de stok met de Egyptenaar, die duidelijk niet was gediend van de laatste woorden die hem werden ingesproken.

Het gewenste effect sorteerde de invalbeurt van Salah niet, daar Liverpool bleef steken op een gelijkspel. Elliott was met een vlammend schot op de bovenkant van de lat nog het dichtst bij. Voor de ploeg van Klopp gaat het seizoen als een nachtkaars uit.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Arsenal en City hun wedstrijden wint morgen, dan is het denk ik wel afgelopen voor Liverpool. Vervelende einde voor Klopp, maar ze verdienen het dit jaar minder dan hun concurrenten

27 april 2024 om 15:34

Tuurlijk is het over voor Liverpool.
City EN Arsenal gaan niet ineens 3 wedstrijden verliezen

27 april 2024 om 15:38

Gewaagde uitspraak hoor. Het was al afgelopen na ons gelijkspel in Manchester haha.

Dit vind ik echt erg. Oprotten Salah, oprotten. Ik waardeer alles wat je voor de club hebt gedaan maar dit…
Klopp zo behandelen gaat echt niet door de beugel. Toch zag je dit al van mijlenver aankomen. Het hele seizoen winnen we wedstrijden op karakter ipv kwaliteit. Het karakter is verdwenen. Helaas. Op naar volgend seizoen en afscheid nemen van onze superster.

27 april 2024 om 15:37

Salah is topscorer voor Liverpool maar zit op de bank en mag opdraven wanneer het 2-2 staat.
Verder weten we niet wat er gezegd is en wie de schuldige is.
Als Arsenal fan mag hij van mij snel weg. Probeer maar 17 PL doelpunten te vervangen.

27 april 2024 om 15:41

Hij zit uiteraard op de bank omdat hij maanden slecht speelt niet omdat hij topscorer is. Verder heb ik die 2 wel vaker zo tekeer zien gaan, dus ik zoek er niet zoveel achter.

27 april 2024 om 15:43

€20m per jaar, bijna 32 en nog maar 1 jaar contract. Met het salaris Salah en Thiago zouden we alleen al €30m per jaar besparen. Maar goed Salah mag van mij blijven. Maar als er €100m+ geboden wordt vanuit de zandbak zou ik dat accepteren voor een 1 jarig contract

27 april 2024 om 15:46

Ik geloof er niet in dat een Saudi club nog veel geld gaat neertellen voor hem. Hij speelt 1 seizoenshelft minder en mag gelijk vertrekken. Geen respect of vertrouwen meer in hem?

27 april 2024 om 15:52

Ik zeg niet dat hij moet oprotten vanwege zijn kwaliteit. Hij moet oprotten vanwege respectloos gedrag. Dit hoort totaal niet bij een club als Liverpool. En ik zeg dit natuurlijk ook met een kater en emotie… niet te serieus nemen. Maar ben er even goed zat van. Kut seizoen

27 april 2024 om 16:02

Het stond nog 1-2 toen Salah klaar stond voor de wissel. Het gebeurde allemaal tegelijk waardoor er denk ik alles uitkwam bij hun allebei. Vind het wel opvallend dat Klopp hem zo vaak bank zet laatste tijd terwijl hij heeft bewezen zeer duurzaam te zijn met drukke schema.

27 april 2024 om 16:06

Ik heb al een aantal jaar geroepen dat Salah echt niet zo goed is als dat vaak beweerd wordt. Ja zijn cijfers zijn aardig, maar als je alle wedstrijden hebt gekeken zie je ook dat die enorm veel kansen verprutst op een laconieke manier. Het team werkt dan keihard om iets te creëren en meneer verprutst het dan weer omdat die voor eigen succes gaat of balverlies lijdt. Tijd voor een frisse wind op Anfield. Wie weet kan onze kale knikker er nog iets van maken.

27 april 2024 om 16:19

Z'n cijfers zijn aardig zegt ie 😭😭😭 Hiermee haal je je reactie gelijk al onderuit incl alles wat je daaronder plempt. Bruh, mischien moet je maar eens opzoeken wie de top 5 best presterende PL aanvallers ooit zijn qua ratio (over lange termijn) en dan goed kijken wie als enige winger zelfs daar opduikt èn zelfs bij het bovenkader behoort. Ondanks 20 wedstrijden minder dan Henry dezelfde hoeveelheid goals in Europa. En zo blijft de lijst maar doorgaan, en doorgaan en doorgaan.

27 april 2024 om 18:48

Anfield, ik zou niet eens reageren op zulke mensen. Dit zijn dezelfde mensen die nu gaan zeggen dat een Ronaldo nooit zo goed is geweest. Opvallend altijd dat je ze nooit hoort, maar zodra een speler ouder begint te worden en daardoor (logischerwijs) minder gaat presteren komen ze ineens als paddestoelen tevoorschijn. Lekker makkelijk om Salah op z’n 32e te beoordelen. Waar was je een paar jaar geleden?

27 april 2024 om 15:39

Dat je je zo laat beïnvloeden door een voetbalspelletje vind ik ook echt erg. Betrokken bij 300 doelpunten in 345 wedstrijden en dan mag hij “oprotten”.

27 april 2024 om 15:40

Ach, overdrijven is ook een vak. Genoeg voorbeelden van sterspelers die een woordenwisseling kregen met de coach. Dat jij hem alleen daarom al gelijk bij het grofvuil wil zetten zegt m.i. veel. De enige die hier een big deal van maken zijn de media en hun clickbait prioriteiten. Klopp heeft er ook wel af en toe een handje van om spelers af te katten. (en hoe in godsnaam noemt de schrijver van dit artikel hem doodleuk een spits (!), vrij gênant, aanvaller KDB, wingback Konate?)

27 april 2024 om 15:45

Ik snap nooit de commoties als een speler een woordenwisseling heeft met zijn coach, dit hoort er gewoon bij. Naar mijn mening werd het wel is tijd, misschien prikkel je Salah zo wel ipv al dat geknuffel. Maar wel eens met je over het laten gaan van Salah nu we er nog een mooie prijs voor kunnen krijgen. Op dat vlak moeten we wat koelbloediger worden, op tijd afscheid nemen van onze sterspelers zoals Pep altijd goed doet.

27 april 2024 om 16:01

Kom op nou, dit baseer je toch niet aan de hand van deze actie? Dit soort dingen gebeuren. Om meteen te zeggen dat iemand moet oprotten is ook overdreven. Dit soort kleine akkefietjes komen vaker voor in worden vaak naar een paar minuten alweer vergeten.

Er moet een hoop gebeuren als Liverpool opnieuw wilt strijden voor de titel. Als ik Slot was zou mijn eerste opdracht zijn om Salah te behouden. Draait iets minder maar als je zo’n aanvaller nog een seizoen extra kan prikkelen dan is het makkelijk voor de transitie. Draait statistisch gezien geen slechte jaar en probeer dat maar te vervangen.

Liverpool bar slecht en begon met weinig motivatie aan de wedstrijd. West Ham was ook slecht en gelukkig hebben zij een balans gevonden. Tweede positie kan niet meer misgaan en hopelijk dat City nog een keer uitglijd en Arsenal niet.

27 april 2024 om 15:37

Nee, we starten een nieuw tijdperk met Slot en hoe gek het ook klinkt dat zou beter zonder Salah zijn. Hij wordt er niet jonger op en als je een mooi bedrag krijgt gewoon aanvaarden. Met dat geld herinvesteren, zijn doelpunten zullen moeilijk op te vangen zijn maar wat hij voetballend brengt niet.

27 april 2024 om 15:50

Waarom alleen de best presterende ooit op zijn positie, Salah zo gretig willen verkopen maar Robertson of Van Dijk die de afgelopen 2 seizoenen zwaar wisselvallig zijn niet? Ik snap jou logica niet Hendo. Dus als KDB een top seizoen draait, laatste 4 wedstrijden minder (net zoals het hele team) dan moet City hem volgens jou verkopen? Wat jij zegt is het tegenovergestelde van logisch. 1 speler als zondebok en de rest verdient nog een kans. Nogmaals, waarom zeg je niet dat we VVD, Robertson en Allison moeten verkopen?

27 april 2024 om 15:51

Je kan een nieuwe tijdperk starten met Salah. Hij heeft een mindere periode. Als je er nog veel geld kan voor vangen dan kan het. Maar ik zie dat niet gebeuren en je kan beter zo’n ervaren doelpunten machine erbij hebben.
Als nieuwe trainer kan je zo’n handvat er beter bij hebben. Dat maakt het makkelijker voor de transitie naar een leven zonder Salah. Je hebt iets om terug op te vallen als de nieuwe ideeën nog niet helemaal wilt werken.

27 april 2024 om 15:57

De afgelopen twee seizoenen, ondanks 2 maanden out, bijna 85 g/a. Dat zijn ronduit unieke cijfers, ongekend zelfs voor een winger, maar neen, dát is de speler die koste wat het kost weg moet. Echt, schiet mij maar lek

27 april 2024 om 16:01

Omdat er clubs uit het midden-oosten bereid zijn om 100 miljoen neer te leggen voor een 32-jarige Salah. Als er ploegen komen die bereid zijn om zo een bedrag neer te leggen voor Virgil of Allison zou ik er hetzelfde over denken. Alhoewel ik wel denk dat Salah zijn vetrek makkelijker op te vangen is, hoe gek het ook klinkt als je zijn stats zie. Maar ik vind hem voetballend te weinig brengen als hij niet scoort waardoor we het anders kunnen opvangen. En ook is het gewoon een feit dat bewezen is, dat Salah veel scoort maar in de laatste fase van het seizoen als het spannend wordt niet presteert. Het was meestal Mane die er ons doorheen trok met belangrijke doelpunten. Ik vind ook dat we gewoon een voorbeeld moeten nemen aan Pep, en op tijd moeten verkopen.

27 april 2024 om 16:01

Salah kan zijn 'mojo' onder een nieuwe trainer wel weer vinden. Zoals gezegd zou hij wat mij betreft alleen weg mogen voor de hoofdprijs. Mocht dit niet zou zijn dan hoop ik dat ie verlengd voor nog een seizoen en anders transfervrij de deur uit vind ik ook geen ramp. Voor alles wat ie gedaan heeft de afgelopen jaren. Liverpool gaat afscheid nemen van Matip, Thiago en misschien ook wel van nog een aantal anderen zoals Salah, Kelleher en wie weet wat er deze zomer gebeurt. Er moet wat concurrentie bij voor bijvoorbeeld van Dijk, Trent, Endo en voorin ook. Zodat alles weer op scherp komt te staan en niemand 'zeker' is van zijn plek elke week.

27 april 2024 om 16:03

@anfield1892

Ik denk dat nu zo een beetje de juiste moment voor Salah is om te vertrekken. Puur omdat je nog een astronomisch bedrag voor hem kan krijgen. En gezien zijn leeftijd het heel snel achteruit zal gaan. Liverpool moet door selecteren.

27 april 2024 om 16:06

Er was ooit een tijd dat United een nieuw tijdperk zou beginnen met Rashford en Martial. Het hoeft helemaal geen slecht idee te zijjn om je veteranen te behouden. Kroos is nog steeds een topper bij Real en zelfs Modric heeft nog meerwaarde. Je gaat zulke goede spelers niet even vervangen. Althans, dat is zeer lastig. Liverpool kan zomaar weer magere jaren tegemoet gaan

27 april 2024 om 16:08

Wanneer men in het voetbal te lang op successen uit het verleden gaat teren, zal het het begin van de ondergang zijn. Kijk naar manu, arsenal, Barcelona, Juventus, etc.

27 april 2024 om 16:13

Modric en Kroos zijn wel slechte voorbeelden. Die hebben het nooit van hun atletisch vermogen moeten hebben, dat zijn zo intelligente spelers die denken sneller dan de rest, die zullen dat nooit verleren. Maar ook Perez heeft op tijd verkocht het was niet altijd op een mooie manier, maar het pakte toch altijd positief uit. Casillas, Ramos, Raul, Ronaldo, Benzema, Hierro…

27 april 2024 om 16:16

Ik denk dat je Salah en de kwaliteiten die hij nog heeft op z'n 32e enorm onderschat. Hij kan zo nu en dan nog altijd een man voorbij met een actie. Op het hoogste niveau zie je dat nog bij Real, PSG, Trossard, Lamine Yamal, Diaz(wisselvallig).

Gezien Salahs fysiek en als het volgend seizoen meezit t.o.v. dit seizoen, dan heb je gewoon weer een speler in Salah dat een van de beste is op zijn positie.

27 april 2024 om 16:28

32 jaar is een gevaarlijke leeftijd in het topsport, het kan ineens heel snel bergaf gaan. Dit seizoen is hij een tijdje uitgeweest met een blessure wat al niet van zijn gewoonte is, en dit is ook de PL iedereen moet op 100% van zijn kunnen zijn ,anders verzuip je. Als je 100 miljoen krijgt moet je dat gewoon aanvaarden, we zijn geen bejaardenhuis waar spelers uitbollen. Net zoals bij de transfer van Coutinho, gewoon goed herinvesteren.

27 april 2024 om 16:35

Tja, Messi, Ronaldo, Modric, Kroos, Giggs, Chiellini, Maldini, Silva, Benzema, Ramos, Xavi, Iniesta, Lothar Matteüs, zo een hele rits spelers uit de losse pols die ook na hun 32e nog absolute wereldtop waren.

27 april 2024 om 16:39

Dus als er zoals vorige zomer een club 120 mil neerlegt voor Salah dan zou je hem niet laten gaan?

27 april 2024 om 16:51

Tuurlijk niet, kijken naar de afgelopen 7 seizoenen is hij onvervangbaar, voor 120 miljoen is er niet iemand die hem kan evenaren. Vooral in de grote wedstrijden zijn we kansloos zonder hem. Als je zo graag 100 miljoen wil, waarom niet Nunez voor 70 en Gravenberch voor 30 wegdoen? Jij denkt volgens mij echt na een handjevol gewonnen wedstrijden tegen het rechterrijtje dat we het wel redden zonder hem. Ik bedoel, zelfs in dit seizoen heeft hij ondanks 2 maanden eruit nog betere cijfers dan Mane in zijn allerbeste seizoen ooit (37 vs 32) Wat precies aantoont dat het dus niet is "maak niet uit wie je op de vleugels zet bij dit team, wereldklasse cijfers gegarandeerd". Totaal niet zelfs, ik probeer tot frustratie aan toe uit te leggen dat hij uniek is. Voor 120 miljoen gaat City niet iemand kopen die KDB gaat evenaren (héél mischien Witz) terwijl noem aub èèn RW die gemiddeld 45 g/a gaat halen aankomde 7 seizoenen...

27 april 2024 om 15:43

Je moet gewoon cashen voor een 32 jarige buitenspeler zodra dat kan. Geld herinvesteren in nieuwe talenten.

27 april 2024 om 15:44

Dachten ze over kane ook bij tottenham. Je moet een team smeden. Arsenal heeft ook geen elite spelers maar spelen goed voetbal.

27 april 2024 om 15:47

We moeten het nog zien zonder Kans bij Spurs. Het ziet er nu uit dat ze geen CL voetbal gaan spelen en met Kane hebben ze vele jaren er wel in gespeeld.

27 april 2024 om 16:07

Arsenal heeft meer spelers van absolute top kwaliteit dan Liverpool momenteel. Daar schaar ik Saliba, Gabriel, Rice, Odegaard en Saka onder zoals ze nu spelen. Liverpool zet daar Van Dijk, Allison en Salah tegenover. Thiago ook als hij weer ooit fit gaat worden.

27 april 2024 om 16:23

Ik zet zowel Robertson als Trent gelijk aan Van Dijk en mischien iets erboven. Scheelt niet veel, maar toch. Voor de rest heeft Arsenal een geweldig team gebouwd, die geef ik ze met plezier. Spelen het leukste voetbal, een groep jonge gretige honden. No offence, maar ik gun het hun 1000% meer dan City.

27 april 2024 om 16:43

Mag je Robbo, Trent en Macallister ook bijrekenen.

27 april 2024 om 17:01

Macallister dit seizoen ook ijzersterk. Mag je met recht een dragende speler noemen

27 april 2024 om 18:11

Voorafgaand aan het seizoen toen kane vertrok werd er gezegt dat spurs 7e of 8e zou eindigen in die regio maar spele eind van seizoen nog vol voor ucl plek wat ik gewoon erg knap vind van hun.

Slot moet hier niet in stappen. Hij zal uiteindelijk de klappen moeten vangen die al bij klopp zijn begonnen.

27 april 2024 om 15:46

Of hij kan een nieuwe start maken.

27 april 2024 om 16:45

Dit is wat Liverpool juist nodig heeft, een nieuwe frisse wind. Perfecte moment om in te stappen.

We zijn helemaal uitvorm en het is totaal niet om aan te zien, maar de titel had er überhaupt nooit ingezeten hoor. De beslissingen die we al tegen ons gehad hebben dit seizoen zijn absurd gewoon, zo creeer je wel een soort haat of toch veel frustraties tegenover het ooit zo mooie spelletje. Gewoon die VAR afschaffen een voorbeeld nemen aan Zweden. En ja ik weet iedere ploeg heeft er last van, althans toch 19 ploegen dan…

27 april 2024 om 15:45

En Liverpool heeft nooit de VAR dit seizoen en vorige seizoenen niet mee gehad wou je zeggen?
Dan kan ik ook zeggen dat bij ons vorig seizoen de titel er nooit ingezeten had ivm alle arbitrale dwalingen etc, etc.

Nee jullie zijn dit seizoen gewoon niet goed genoeg en worden waarschijnlijk gewoon terecht 3e ondanks alle arbitrale dwalingen.

Dat City meer mee heeft ben ik wel met je eens. Hopelijk komt daar binnenkort een eind aan.

Bizarre fase ook met Areola en Gakpo. Volgens mij was de bal gewoon in het spel en flatert Taylor enorm.

27 april 2024 om 15:49

Eigenlijk wel benieuwd naar wat er was gebeurd als Gakpo niet gestopt was, die bal had meegenomen en afgerond. Dan had de Var er namelijk naar kunnen/moeten kijken en had het kunnen zijn dat het alsnog een goal was geweest. Maar al met al is de arbitrage in Engeland echt om te janken zo slecht

27 april 2024 om 16:03

Vond dat ook een bijzonder moment. Vervolgens probeert hij zijn fout te verdoezelen door de West Ham fysio's het veld in te brengen voor Areola, die blijkbaar het spelletje meespeelt(?) en doet alsof hij verzorging nodig heeft.

Het is iedere speelronde weer raak met die scheidsrechters in Engeland.

Gewoon ons hele seizoen weggegooid in ongeveer een maand tijd. FF cup, EL èn de Premier League op vrij onnodige wijze weggegeven. Vooral belachelijk en onacceptabel veel tegengoals geslikt in die tijd. Vergelijk dat eens met Arsenal. Voor de rest hoop ik dat Michael een grote schoonmaak gaat houden. Met stipt op 1 staat uiteraard Nunez, 2 seizoenen dusdanig veel kansen verprutst dat hij in beruchte lijstjes opdook. Een meme online. Bedankt voor je inzet, maar een spits die chronisch faalt in zijn primaire taak - afmaken - heeft niks te zoeken bij de absolute wereldtop. Voor de rest hebben we een wereldklasse verdediger nodig aangezien daar de laatste fase een groot probleem lag.

27 april 2024 om 16:05

Eens. Als zou ik Nuñez toch nog 1 seizoen behouden.. maar wel een speler zoals Isak oid aantrekken. Laat ze het maar uitzoeken wie er gaat spelen in de punt.

Er zijn spelers die van mij weg mogen voor de juiste prijs maar zal er ook continuïteit moeten zijn en niet de hele bezem er doorheen gehaald moeten worden komende zomer.

27 april 2024 om 16:07

Een nieuwe goede centrale verdediger is zeker gewenst. Maar zullen we ook wel even een vergrootglas op bijvoorbeeld Trent zetten? Hoe vaak die zich verdigend laat aftroeven is schokkend. Afgelopen week nog bij de 2-0 van Everton stond die erbij en keek er naar. Prima dat hij heel goed kan voetballen. Dat ie veel assists enzo levert is ook top! Maar ik heb liever dat hij nog maar de helft aan assists per seizoen levert als dat betekent dat hij zijn 1e taak... Namelijk verdedigen een stuk beter uit gaat voeren.

27 april 2024 om 16:14

@Kiezer, precies, jij bent ook iemand die weet dat Nunez, Diaz, Gravenberch, Gakpo stuk voor stuk géén Edwards aankopen zijn. Wat mischien wel alles verklaart in deze. @Stengun, eens hoor, Trent is defensief al jaren fragiel, maar ja, geldt dit niet voor heel veel backs? Ik bedoel, zelfs de iconische Marcelo was defensief - vooral laatste seizoenen - ronduit matig. Moeten we dan een Mendy back nemen? Offensief om te gieren maar defensief ijzersterk? Trent naar het middenveld lijkt me al jaren een prima idee. Ook Diaz moeten we het over hebben, voetballend goed, flitsend voetenwerk etc, maar zijn eindproduct oftewel rendement is simpelweg niet genoeg...

27 april 2024 om 16:09

Wanneer ben je tevreden als Liverpool fan? Kampioen worden of niet, is dat het? Momenteel schat ik de selecties van City en Arsenal nog hoger in en die hadden geen echt off-year. Ik zou Nunez niet vervangen, maar erbij houden. Die gozer is nog jong zat om stappen te maken. Veel spitsen werden pas goed op hun 26e.

27 april 2024 om 16:29

Goede vraag. Eerlijk? Vergeleken met vorig seizoen hebben we niks te klagen. Elke LFC fan zou begin dit seizoen tekenen voor een overtuigende 3e plaats met minder dan 10 punten achterstand op City/Arsenal. Alleen wat mij steekt is de manier waarop. Gewoon een klassiek geval van choken. Alles weggeven in bekant 1 maand tijd. Volstrekt onnodig zelfs, aangezien het wisselbeleid (opstellingen) van Klopp in cruciale wedstrijden debet waren aan de downfall. Nunez mischien als invaller erbij houden, toch wel een sympathieke gozer met een goede kop qua marketing/technisch commercieel, maar dit seizoen moeten we echt een top spits kopen willen we serieus meedoen voor de PL. Oh ja, en zelfs de CL klopt alweer aan onze deur, met een Nunez behoor je niet bij de kanshebbers. Wil hem overigens niet als dé zondebok aanwijzen, aangezien het gehele team incl sterspelers deelde in de malaise.

Iemand enig idee waarom Klopp niet Salah in de basis zette?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren