Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander

Laatste update:

Montpellier heeft vrijdagavond in een verhit competitieduel de punten gedeeld met FC Nantes. De thuisploeg kreeg in de slotfase twee rode kaarten. Vooral over de tweede zal nog lang worden nagesproken.

Montpellier kwam net na het verstrijken van de reguliere speeltijd met tien man te staan, nadat Lucas Mincarelli de doorgebroken Nantes-aanvaller Bénie Traoré neerhaalde.

Daar bleef het niet bij, want drie minuten later mocht ook Arnaud Nordin inrukken na een onbesuisde actie. De middenvelder raakte met een karatetrap zijn tegenstander Nicolas Cozza vol in het gezicht.

Cozza kon uiteindelijk worden opgelapt, maar Nantes wist het overtal in de korte tijd die nog resteerde niet uit te buiten. Het bleef daardoor bij de 1-1 die op dat moment al op het scorebord stond.

Nantes doet door het gelijkspel goede zaken in de strijd tegen degradatie. De achterstand op nummer zestien Le Havre bedraagt momenteel vier punten. Montpellier staat op een twaalfde plaats in de Ligue 1.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rood ja, opzettelijk? Oog op de bal als ik het goed zie

27 april 2024 om 13:11

Sorry, ik moest toch even lachen om jou comment. Maar als je zo in komt dan kan dat niet anders zijn dan met het idee, misschien pak ik nog wat anders mee dan de bal! Deze mafkees kan je best een aantal wedstrijden toe laten kijken!

27 april 2024 om 13:26

Niet met je eens. Het is best mogelijk dat hij honderd procent voor de bal ging. Desondanks is het natuurlijk wel een rode kaart.

27 april 2024 om 13:30

Overdrijven is ook een vak. Dit ziet er ongelukkig uit, wel hard. Maar ongelukkig. Als je goed kijkt zie je dat die speler van Montpelier alleen maar naar de bal kijkt, hij heeft die speler van Nantes nooit gezien. En dat jij dan suggereert dat hij dit doet met het idee om maar iets te raken vind ik een beetje vreemd. Of deze speler moet een Nigel de Jong/Pepe geschiedenis, qua overtredingen, hebben, dan zou je een punt kunnen hebben, maar dan nog vind ik het een rare opmerking.

27 april 2024 om 16:49

Complete onzin. Dit is er eentje in de categorie Muller. Gewoon te hoog been en ongelukkig. Ja, rood, want je weet dat dit gevaar er ligt, maar niet meer dan dat.

27 april 2024 om 16:59

Iemand was me voor, maar ik moest ook denken aan Muller.
Ongelukkig en omdat hij zijn hoofd raakt ziet het er meteen eng uit, maar hij zag die man pas in zijn draai.
Het is onbeholpen, en wanneer je je been zo hoog op tilt loop je een risico, daarom ook gewoon terecht rood, maar ik heb zelf veel meer moeite met tackles waarbij iemand de speler voor zich ziet en hem dan raakt dan met dit.

27 april 2024 om 13:36

Ja dus? 🤣 toch hartstikke rood. Ook al is het per ongeluk.. breekt bijna zijn nek

27 april 2024 om 16:57

Je kunt hem geven

Bas Nijhuis hadden ze waarschijnlijk naar het scherm moeten roepen, zodra het spel stillag.

Zo als een wijs man ooit eens zij, voetbal is oorlog

Het grappige is, dat bijna het identieke gebeurden in de KKD vorige week..
Geen rood, voor jong AZ.

27 april 2024 om 14:22

Lewis Schouten kreeg toch gewoon rood? Of is het nog een keer gebeurd?

28 april 2024 om 14:30

Ohja klopt, hij kreeg wel rood.

Titel laat het erger lijken dan het werkelijk is.
Rood wellicht... maar heb ze erger en bewuster voorbij zien komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren