Brasileiro
Algemeen
Vrienden (9)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Zaterdag, 4 juni 2011
 • Brasileiro
 • 200 punten
 • Lid
 • Geen ban
 • 2.433
 • jaar (--)
 • Dublin
 • Msc Business and Administration
 • Field sales manager
 • 9
Persoonlijke berichten
3 juli 2012 om 02:39
#5

'ja geweldig nieuws ja, zeker als je weet hoe de club nu financieel in elkaar steekt. Dit is nu al de beste 'transfer' die Milan kan doen dit jaar. En dat is wel hoe ik het zie, gezien het feit dat er flink in zijn behoud is geinvesteerd!'

Het is heel laat, als ik niet via hier reageer zal je waarschijnlijk nooit meer terug lezen terwijl ik hier graag een antwoord op wil geven.

Dit is nou preciesssssss wat Galliani en Berlusconi wilden wat wij denken!!!!!! Ze wouden dat we T.silva als een transfer zagen!!!! Nu zien onze fans het ook zo...terwijl iedereen weet dat er nog meer kwaliteit nodig is naast T.silva. Vorig jaar spraken men om namen 'naast' T.silva.. grote namen naast Silva.. nu spreekt men: 'oh mijn god, T.silva gaat weg, we moeten hem behouden!!!, we wachten dit in spanning af, yessssss hij blijft... wat een aanwinst!!!'

Dit terwijl men sprak over een kwaliteitsprobleem.. ziet men nu het zonnetje stralen zoals het was.. waarom??? Omdat Galliani en Berlusconi dit gespeeld hebben!! Waarom hoor je nooit wat over een transfer van AC Milan speler dat die weg gaat, behalve als het bijna zeker is? Waarom hoor je nu opeens in alle kranten dat men een 'grote prijs vangt die niet te weigeren is!!!', Waarom is dat bod geweigerd, als die niet te weigeren is????? Een niet te weigeren bod kan je niet weigeren toch? Hoezo word Galliani in drukke plekken in Parijs gesignaleerd? Zodat iedereen foto's van hem kan maken en zeggen hij is hier voor een deal? Berlusconi word nu gezien als een held, omdat hij T.silva en Ibrahimovic aan boord hield. Dit terwijl Berlusconi ons Mister X beloofde. Dit terwijl AC Milan kwaliteit in de verdediging mist. Dit terwijl AC Milan kwaliteit op het middenveld mist.

Een blinde kan zien dat je met Antonnini en Abate als backs geen Champions League gaat winnen, Centrale verdediging is wel oké.. maar daar kan ook wel een naam bij... wat doet Yepes in de selec,tie????yepes is toch geen Milan materiaal??? Acerbi is een jongen voor de toekomst.. daar van kan je niet verwachten dat hij er gelijk staat en grote wedstrijden in de Champions League vlamt. Mexes is een redelijke verdediger.. best betrouwbaar voor de wedstrijden in de Serie A, maar voor de Champions League heb je meer nodig. Maar als dat zo blijft kan ik er wel mee leven.. dat is geen probleem.

. Dat een middenveld met namen als : Konstant,traore,ambrosini(op deze leeftijd en vorm) etc. gaat geen potten kunnen breken.. Montolivo,nocerino zijn goed.. niet absolute topniveau maar daar ben ik zeer tevreden mee, die kunnen een hoge niveau bereiken. maar wie zet je naast of achter hen?? We moeten ons schamen voor de basis 3mans middenveld als dit het blijft... Ik heb altijd V.bommel,ambrosini etc. etc. verdedigd, maar laten we eerlijk zijn dat is geen Milan materiaal??? Berlusconi zegt dat hij de successen van de jaren 90 wil krijgen?? Denk je dat dit lukt met dit materiaal??

Over de aanval wil ik ook wat kwijt. Top!!!! Heerlijk!!! Als je de aanval vergelijkt met het middenveld en verdediging, dan kan er alleen maar een glimlach op je gezicht verschijnen. Dan heb ik het over de voorste 3 positie's dus de trequarista en de 2 spitsen. Voor de trequarista zijn Boateng,cassano,el Shaarawy en Robinho allen heerlijk... Voor de voorste 2 positie's heb je ook de keuze uit Ibrahimovic,pato,cassano,robinho en El Shaarawy... allemaal toppers dus.. zeer goed.. dat is de kwaliteit waar we naar moeten streven, ook op het middenveld en de verdediging.

Ik weet dat jij AC Milan goed volgt.. je weet dus dat onze verdediging zonder T.silva niet veel is.. hij houd ons al een aantal jaar op de been.(nesta helaas zeer veel geblesseerd geweest anders is dat ook een topper),

De situatie van AC Milan is vele malen beter dan zeer veel topclubs, AC Milan staat zoals jij wellicht weet rond de 250 miljoen in de rode cijfers.. maar als je naar het vermogen van Berlusconi kijkt.. dan is dat helemaal niets!!! Met 1 handtekening is alles weg!!! Als je kijkt naar welke spelers er zijn gekomen.. allemaal zeer goedkoop... allen gaan ze voor een groter bedrag weg.. dan klopt er toch iets niet??? Maar als Berlusconi eerlijk is, en niet liegt... en zegt dat er echt geen geld is en ook zegt dat hij van AC Milan houd, waarom verkoopt hij niet 30 á 40 % van AC Milan?? Er zijn veel mensen gekomen die het voor meer dan 200 miljoen wilden kopen!!! Weet je wat AC Milan met dat geld kan doen?? 100 Miljoen aflossen.. en voor 100 miljoen.. daar kunnen ze inkopen doen voor de komende 5, á 6 jaar en hoeven ze alleen maar elke transfermarkt een aantal spelers verkopen en voor dezelde bedrag spelers halen.. waarom doet hij dat niet dan??? Waarom houd hij ons al zolang voor de gek??? Waarom is hij zolang afwezig van AC Milan??? Omdat hij President was??? Absoluut niet!!!! Hij is te veel bezig met praktijken waar een Premier niet mee bezig moet zijn. Hij is zeer verkeerd bezig en is al lang niet met 'leiden van zijn land' of het 'leiden van AC Milan' bezig.

Berlusconi moet ons niet meer voor de gek houden, deze trucjes flikt hij al jaaareeen en ik trap er niet meer in. Er zijn veel Milan-fans die hier niet meer in trappen. Hij moet iets doen!!! Hij moet of investeren, of een deel verkopen als hij echt geen geld heeft en van AC Milan houd.

Berlusconi heeft vroeger zeer veel voor ons gedaan, daar ben ik zeer blij om. Hij heeft vroeger veel gegeven en was bezig met alleen AC Milan. Hij is misschien wel de meest succesvolle eigenaar geweest van een club. Hij heeft ons naar zeer veel prijzen geleid, maar wat hij nu doet is niet goed. Zoals ik al eerder zei, hij moet iets doen!!!

Galliani is een van de slimsteen sluwste zakenmannen in heel de voetbalwereld, hij krijgt contracten voor elkaar zoals geen ander!! Ik wil ze ook complimenteren, want deze heren hebben ons veel gegeven.

Ik ben niet blij met het bestuur en hoe de zaken gaan.. dit wou ik je mededelen, dit is ook hoe ik erover denk, je mag zelf bepalen hoe je de waarheid ziet. Ik weet dat jij AC Milan goed volgt. Ik volg ze echt al heel lang en weet wat er allemaal gaande is... ik hoop dat het goed komt. Trouwens ik wil niet dat je denkt dat ik altijd negatief ben over AC Milan, want AC Milan is mijn hart!!!! Ik hou van AC Milan en zal het ten alle tijden verdedigen als iemand er iets over zegt!!! Dit zeg ik omdat ik weet dat jij ook een rossoneri bent!! Dit is een heel lang stuk, bedankt als je er tijd voor neemt om het te lezen.

3 juli 2012 om 12:13
#6

Dit is een vertaalde zin van Tassoti onze legende.. die nu assistent van Allegri is:

We don’t know exactly which role Montolivo could be used in yet. We also still have to figure out what kind of player Bakaye Traoré exactly is.

De assistent van Allegri weet niet eens wat voor speler Traore is!!!!!!! Waarom is hij gehaald?? Omdat hij gratis is en men in Frankrijk goede verhalen over hem vertelden...

Ik weet dat er nog 1 of 2 spelers komen, dat is zo goed als zeker, Tassoti heeft ook gezegd dat ze voor 25 of 26 spelers willen zodat ze dit maal meerdere tactieken kunnen gebruiken.. want vorig jaar was het elke wedstrijd precies hetzelfde. Dat is dus wel goed nieuws. Lassana Diarra gaat denk ik niet komen, hij verdient 4,5 miljoen bij Real Madrid(te gek voor woorden voor een speler die niet een speelt) wat hij waarschijnlijk niet in wil inleveren... en ik vind en denk dat AC Milan niet zoveel aan hem moet betalen.

Ik hoop ook dat ze Boateng een linie terug halen, want dan kan AC Milan inderdaad een erg goede basisopstelling maken.

Ik heb natuurlijk ”,gewoon”, vertrouwen in AC Milan, want wie er ook komt of gaat we komen best ver. Alleen de laatste jaren winnen we niets.. behalve de landstitel van 2010/2011, maar het gaat wel goed komen.

Ik zou voor deze basisopstelling gaan, maar denk dat ze Boateng gewoon op 10 zetten.

Op de linksback positie hebben ze al zeer veel gezegd en telkens hun mening veranderd, dus ik weet absoluut niet wie daar komt te staan. Wel weet ik dat ze met niemand ”,echt”, tevreden zijn.

Edit:

Robinho en El Shaarawy rouleren dan met Cassano en Pato.

Aangepast op 3 juli 2012 om 12:14 door AC_MILAN22.

3 juli 2012 om 13:42
#7

wowww ik heb gezien wat voor namen Brazilie kan inzetten tijdens olympische spelen.. daarmee zouden ze gewoon met het WK mee kunnen doen hahaha.. die defensie is abnormaal...

22 juli 2012 om 10:12
#8

Inderdaad Coutinho wat een speler is dat. Let maar op hij wordt de ster dit seizoen van Inter. Helemaal als Sneijder vertrekt.

24 juni 2014 om 11:34
#10

Klopt, dat heb ik ook gemerkt hoor. In ieder topic moeten ze aangeven dat Brazilie bevoordeeld wordt, etc. Maar ik laat me niet meer gek maken..

24 juni 2014 om 11:51
#11

Ja dat vind ik ook. Ik was voorstander van het team die de Conf Cup heeft gewonnen. Maar sommige namen spelen niet zo goed, zoals Paulinho, Hulk. Dit was al de 3e slechte wedstrijd van ze. Gelukkig maakte Fred wel een doelpuntje.

Ik vind echt dat Fernandinho hoort te spelen. Paulinho, hoe graag ik hem ook mag, moet banken imo. Ik heb nog steeds me twijfels over Hulk. Ik vind hem werelds als hij goed speelt, maar als hij matig speelt dan verpest hij heel veel kansen.

Dani Alves baart me ook zorgen. Alle aanvallen (mexico, Kroatie en Kameroen) gingen via zijn kant. Hulk verdedigd ook heel slecht mee.

Maar toch geloof ik dat we minimaal de halve finale zullen halen. Wssn komen we dan tegen Duitsland te spelen. Dan moet het wel veel beter. Vooral het middenveld.

24 juni 2014 om 23:43
#12

R9 beste speler ooit. Heb jij hem in zijn Inter tijd zien spelen?

28 juni 2014 om 22:21
#13

Precies. Maar laat je niet gek maken hoor, want die 200m mensen die voor Brazilie juichen zullen toch niks van de haat merken.

Fernandinho deed het veel beter dan Paulinho. Nu dat Gustavo geschorst is, hoop ik dat Ferandinho als Volante kan gaan spelen en Ramires als segundo volante. Ik heb er nog steeds heel veel vertrouwen in. Tegen Duitsland wordt het echt billen knijpen (nog erger dan vndg denk ik).

29 juni 2014 om 16:24
#14

Ik vind Chile eerlijk gezegd lastiger om te bespelen dan Colombia hoor. Colombia geeft zoveel ruimte weg (vooral via Cuadrado) en daar zullen wij van profiteren. Maar Colombia is wel doeltreffender en efficiënter. Het zal sowieso een lastige wedstrijd worden.
Wat een moeilijke route hebben we ook?! Chile, Colombia straks Duitsland/frankrijk en in de finale Arg/ned. Niet normaal. Als we dit toernooi winnen dan is het dik verdiend, ongeacht wat de mensen op vz zeggen.

Dat is een optie ja. Mssn brengt David wel wat stabiliteit op het middenveld.
Of met Hulk in de spits en Fernandinho, Ramires, Oscar, Neymar en wellicht Paulinho er achter. Fred is niet in vorm en Jo voegt op dit moment niks toe. Maar ja, ik zie Scolari dit echt niet doen.

Aangepast op 29 juni 2014 om 16:26 door blink182.

16 juli 2014 om 23:14
#15

Shit man, ik heb zo`,n lange verhaal getypt en ik zie nu dat het niet ging

Ff samengevat dan.

In mijn ogen moet Zico de bs worden. Dit is mijn eerste optie, met Ramalho als zijn assistent.
Als 2e optie een buitenlandse bs. Veel van ons zullen het niets vinden, maar als we Rusland 2018 willen winnen, dan moet je echt alles overwegen.

Ik weet echt niet wie, als oud prof naast Zico, het takenpakket zou kunnen overnemen. Er schiet maar 1 naam mijn kop in en dit is Dunga. Maar tsja, hij zal niet meer aangesteld worden denk ik.

Wat betreft Scolari, tsja, aan de ene kant vind ik het lullig voor hem, maar ik denk dat wij helemaal opnieuw moeten beginnen. Ik denk niet dat de CBF niet respectvol was jegens hem. De CBF heeft hem niet ontslaan maar hem gewoon een kans gegeven om zelf een ontslag in te dienen om wat imago schade te beperken. Wel vind ik het niet leuk dat iedereen met vingers naar Scolari wijst. Ik vind dat iedereen zijn verantwoordelijkheid moet dragen.

Ik zal een van deze dagen wat op jou profiel gooien. Sorry voor dit kort berichtje, maar ben nog al gefrustreerd.

Aangepast op 16 juli 2014 om 23:17 door blink182.

27 maart 2015 om 00:36
#16

Hey,

Ik reageer even op je persoonlijke pagina want zou hier wel graag wat langer over willen praten! Zoals je zelf al hebt aangegeven, Marcelo is een opmerkelijke keuze. Ik zou hem liever in de basis willen zien dan Filipe Luis die al maanden niet speelt bij Chelsea. Ik vind ook dat bijvoorbeeld Coutinho wel eens in de basis mag staan ipv Oscar. Maar nu moet ik er wel bij zeggen dat Oscar wel liet zien dat hij belangrijk is voor Brazilie. Maar puur als je kijkt naar hun huidige vorm bij hun club, dan is Coutinho nu gewoon superieur aan Oscar.

Verder vind ik het ook opvallend dat Robinho gekozen word, je geeft zelf aan dat dat meer komt omdat er waarschijnlijk een gebrek aan beter is. Maar dan was ik toch liever voor Felipe Anderson gegaan. Het klopt dat hij pas dit seizoen echt zijn waarde heeft laten zien bij Lazio, maar het gaat toch om hoe ze het op dit moment doen en hij heeft zeker wel een plekje bij het Braziliaanse elftal verdiend als je het mij vraagt.

Veel plezier zondag trouwens!

13 juli 2016 om 10:12
#17

Hey Brasileiro!

Ik vroeg me af of jij me wat meer kon vertellen over Gabigol? Het gerucht gaat in de Italiaanse pers dat Juventus een persoonlijk akkoord met de speler zou hebben bereikt, en dat ze nu met de club aan het onderhandelen zijn over een transfer. Zou om een bedrag van 18 miljoen excl. bonussen gaan voorlopig. Ik ken hem enkel van naam en deels youtube, is het zo'n goede speler?

Grts A.

17 juli 2016 om 00:46
#18

Hey wat vind je van de nationale ploeg van Brazilie? Ik ben zelf ook voor Brazilie ben immers geen Braziliaan maar heb wel sympathie voor ze. Volg ze al sinds 2006. Moet zeggen dat Brazilie al jaren geen indruk meer op mij maakt. Ze spelen totaal niet overtuigend. Vind ook dat de bond verkeerde keuzes maakt. Snap bijvoorbeeld niet dat spelers als Elias, Renato, Gabriel en Fernandino nog steeds bij Brazilie spelen. Dramatisch echt waar. Brazilie moet met creatieve spelers spelen. Marcelo thuis laten is echt dom. Lucas verdiende tijdens de Copa sowieso een basisplaats. Ik weet niet heel veel van die nieuwe coach van Brazilie maar ik hoop nu toch echt dat er een coach wordt aangesteld die goed en attractief voetbal laat spelen.

26 juli 2016 om 19:48
#19

Hey man! Geen probleem! Ik hoop dat je genoten hebt van je vakantie. Bedankt voor de uitgebreide uitleg in ieder geval, ik weet niet of Juve nu nog in de markt is voor Gabigol, door de ontwikkelingen rond Higuain, maar ik hoop het eigenlijk wel, zeker als Zaza vertrekt, want aan de hand van jouw uitleg en van wat Youtube beelden ben ik helemaal om dat betreft Gabriel Barbosa, wat een talent zeg. Heeft echt alles van een pure spits, er hangt iets speciaals rond die jongen dat ik (nog) niet goed kan thuisbrengen.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 20 mei
Barcelona wil Chelsea aftroeven in in de strijd om Sevilla-verdediger Jules Koundé. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren