Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
El_Guaje7
Algemeen
Vrienden (25)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 20 maart 2009
  • El_Guaje7
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 6.779
  • jaar (--)
  • 25
Persoonlijke berichten
30 maart 2011 om 21:41
#94

Is dat nou Jimmy Jump met Figo in je afbeelding? Geweldige vent!

1 april 2011 om 19:58
#95

Respect voor het plaatje van jou ! Briljante man die Jimmy Jump

2 april 2011 om 19:18
#96

Inderdaad! Torna la Champions! Vind het altijd mooi als de sportbladen dat weer koppen na een tijdje Cl-loos voetbal haha.

Zal niet makkelijk worden tegen Shakhtar, thuis moet je echt een goed resultaat neerztten om uit niet een ontzettend moeilijke wedstrijd te krijgen. Wat denk jij?

14 april 2011 om 18:40
#97

Wat heb jij tegen Rayo?

26 april 2011 om 05:22
#98

Hoe kan jij die Raulvilla een compliment geven voor zo''n onjuiste, waardeloze en subjectieve post mbt het artikel ''Ik heb een redelijke carrière gehad en hoop dat ik in stijl kan afsluiten''.

Ik vind dat jij een ban moet krijgen voor het hanteren van vriendjespolitiek.

27 april 2011 om 11:08
#99

@el_guaje7

`,`,que? Hoe zo omdat ik mij begin te ergeren aan het subjectieve gedoe over van der Sar van enkele leden hier? Het begon zelfs zó lachwekkend te worden dat hij `,geen zekere`, keeper werd genoemd. Geen zekere haha wat een grap zonder de beste man had Barcelona die beker meegenomen met 3-0 op het bord. En dat maakt Raulvilla duidelijk.`,`,

Jij geeft een groen randje aan Raulvilla voor het duidelijk maken dat Casillias wel een zekere keeper is? Niks mis mee lijkt me. Alleen maakt Raulvilla dat duidelijk door leugens te verkondigen. Hij zei namelijk dat Casillias niet meer dan 10 blunders in zijn carriere heeft gemaakt, maar dat is helemaal niet waar. Ik heb zelf een youtube filmpje waar maar liefst 19 blunders van Casillias opstaan. Ook zegt Raulvilla dat Casillias de beste reflexen ter wereld heeft, en dat dat gewoon een feit is. Hoe kan dat in godsnaam een feit zijn als het niet is aan te tonen wie de beste reflexen heeft? Dat is hetzelfde als dat ik zeg `,`,nani de beste spelers ter wereld is, feit.`,`, Dat is toch een subjectieve opmerkinging! Raulvilla had ook door middel van objectieviteit en waarheden kunnen aantonen dat Casillias een wereldkeeper is, maar hij bewandelt de tegenovergestelde weg juist.

Jij weet helemaal niet wat objectiviteit is als je voor zo`,n waardeloze en subjectieve post een compliment geeft.

6 mei 2011 om 02:52
#100

Eindelijk ''''fan'''' geworden van Barca? Dat doe je goed!

8 mei 2011 om 01:40
#101

Mooie youtube filmpje van Iniesta, hij is zo goed

Alleen al zijn aanname is van een heel hoog niveau. Ik betrap hem bijna nooit op een verkeerde aanname. Hij heeft volledige controle over de bal, zowel met links als met rechts. Hij weet al wat hij gaat doen voordat hij de bal krijgt, soms kapt hij spelers weg met zijn aanname. Dat zie ik bijna niemand doen. Onvoorstelbaar dat een speler met weinig snelheid zo goed kan dribbelen. Het lijkt alsof het hem geen moeite kost, zo makkelijk gaat hij zijn tegenstanders voorbij. Als hij een betere schot had dan zou hij zeker de beste speler ter wereld zijn

Ik vind hem zelfs nog briljanter dan Xavi

Dit is overigens ook een mooie filmpje
http://www.youtube.com/watch?v=,pjzha4fz2j4&feature...

10 mei 2011 om 17:30
#104

waarschuwing?waarvoor?

11 mei 2011 om 00:21
#105

Volgend seizoen kan je weer genieten van Rayo

11 mei 2011 om 22:45
#106

Gefeliciteerd met het kampioenschap, mede Culé fan Gruwelijkk mooi !!!

11 mei 2011 om 22:56
#107

Ja, dat zou prachtig zijn! We zullen het zien op 28 Mei.. Ik ga genieten

11 mei 2011 om 23:08
#108

Gefeliciteerd man. Jullie verdienen het. Trouwens, ik hoorde laatst het leuke verhaal dat Barca in 2004 Iniesta bij Atletico heeft aangeboden in ruil voor Perea. Atletico weigerde en daarom ging het niet door. Dat kan je je nu toch haast niet meer voorstellen? :D

Aangepast op 11 mei 2011 om 23:09 door .

12 mei 2011 om 14:52
#109

Ik denk dat het vooral aan vermoeidheid ligt bij Forlan. De man kwam van het WK terug en Quique liet hem gelijk spelen. De eerste 5 wedstrijden scoorde hij 3 keer, maar daarna is het fysiek bergafwaarts gegaan met hem. Deze zomer heeft hij ook nog eens de Copa America. Dus ik twijfel of het nog wel snel goed gaat komen met hem. Als Barca 10 miljoen voor hem neerlegt, mag je hem hebben. Met wat extra rust na de zomer zie ik hem nog wel zeker 2 seizoenen spelen.

Aangepast op 13 mei 2011 om 14:05 door .

17 mei 2011 om 19:26
#111

Hehe, sorry dat ik nu pas antwoord. Forlan naar Besiktas lijkt inderdaad een done-deal. Ik zou het jammer vinden, want ik vind hem nog steeds een topspits die bij een topclub hoort.

Cesc? Tja, wat kan ik zeggen. Ik heb in het verleden gezegd dat hij voor mijn part mag vertrekken, maar als ik hem zie spelen, dan wil ik hem helemaal niet kwijt. Ik houd van die jongen. Dus als hij echt naar Barca wil, dan gun ik hem dat. Het is voor hem allemaal ook lastig en ik ben zelf ook wel soms te kritisch op hem. Samen met Van Persie is hij de afgelopen jaren de enige speler die loyaal is gebleven aan de club. Dat hij heimwee krijgt, kan ik wel begrijpen.
Volgens mij weet niemand op dit moment of Arsenal bereid is om Cesc te verkopen. Zelfs mensen binnen de club hebben daar geen idee van. Alleen Wenger en Cesc zullen het weten. Echter als een club met een goed bedrag komt, dan valt er altijd wel te praten met Wenger. Dus het zal vooral afhangen van wat Barca voor Cesc over heeft.

Aangepast op 17 mei 2011 om 19:26 door .

23 mei 2011 om 00:20
#112

Rossi en Jose Angel? Dat doet Barca geweldig. Twee jonge, technische spelers van topkwaliteit met veel ervaring.

29 mei 2011 om 01:27
#113

Gefeliciteerd met de 4e Cl!
El Guaje liet toch even zijn klasse zien he ? Meesterlijke aanname en perfect gekrulde schot in de kruising.

30 mei 2011 om 19:53
#114

Barca dik verdiend CL gewonnen. Geweldige club. Geweldige spelers

31 mei 2011 om 20:21
#115

Visca Barca Amigo!
3-1 Gefeliciteerd.

15 juni 2011 om 13:12
#118

Allereerst.. Wat leuk dat je het hierover hebt. Sorry voor mijn trage reactie.. ben ontzettend druk en probeer af en toe op mensen te reageren.

Je vraag was:
wat is volgens jou de ideale opstelling voor Argentinië voor de Copa America aankomende zomer?

Je opstelling is:
romero, Zabaleta, Burdisso, Samuel, Zanetti, Mascherano, Cambiasso, Banega, Messi, Agüero en Dí Maria.

Ik vind dat je een hele goede opstelling hebt. Het is tenminste gebalanceerd.. als we dit willen vergelijken met het WK elftal..

Echter ben ik wel van mening dat Argentinie geen 4-3-3 moet spelen. Simpelweg omdat hun middenveld te weinig voetballende kwaliteiten heeft om echt te heersen, de aanval te weinig mee-verdedigt en de verdediging bij Argentinie staat niet als een huis. Om over de keeper maar te zwijgen. Romero is een goede lijnkeeper. Heeft een goede reflex, maar is op dit moment bij lange na niet de keeper die dit Argentinie kan dragen. Deze man is nog te onrustig.. en meer rust gaat hij nooit krijgen. Dat heb je of dat heb je niet (is niet echt aan te leren). en hij heeft het simpelweg niet.

Ik zou met Argentinie daarom ook echt met een 4 2 3 1 of zelfs een 442. systeem willen spelen.

4 2 3 1
Waar Masherano en Cambiasso voor de verdediging spelen en die ondersteunen. Hetzelfde eigenlijk met het Nederlands elftal.. de verdediging is niet zo sterk als die van Brazilie/ Portugal of Spanje.. dan moet je vanuit het middenveld ondersteuning bieden om alles dichte gooien. Mascherano en Cambiasso in de rol van Van Bommel en De Jong. Banega moet samen met Aguero en Lucho gonzalez spelen. Maar Lucho is niet geselecteerd. Dan zou evt Pastore op die positie moeten spelen. Maar hij is echt niet goed genoeg. Zijn aanname is te slecht voor die positie.. hij heeft teveel tijd nodig om een bal goed onder controle te houden. Eigenlijk mist Argentinie een speler naast Banega die goed aan de bal is, verdedigend werk verricht en een goede close control heeft.. Ik dacht zelfs aan Tino Costa op die positie. De overige 2 posities zijn voor Messi en Aguero weggelegd. Aguero is zoveel beter dan zijn concurrenten. Higuain is een goede afmaker.. maar voetballend is hij gewoon minder dan Aguero. Millito is dit jaar gewoon zwaar uit vorm. Di Maria is op zijn best als wissel. Dat is hij altijd geweest. Als hij als wissel binnenkomt speelt hij heel goed. Als basisspeler hangt het van de vorm van de dag. En Tevez kun je erin brengen als je meer furie voorin wilt hebben. Tevez is een kasse speler.. op de een of andere manier komt t niet uit bij Argentinie.. schijnt dezelfde looplijnen als die van Messi te hebben en daardoor hem in de weg te lopen. Echter denk ik dat dit eerder een probleem is die een trainer kan oplossen. Alleen de trainers bij Argentinie de laatste jaren zijn echt de draad kwijt.

Betreft de verdediging.. Zanetti is echt een stuk minder dan pakweg 5 jaar geleden. Hij is een nuttige speler.. maar Argentinie heeft andere spelers op het veld nodig om de strijd aan te gaan. Otamendi heeft zo een 20 wedstrijden gespeeld dit seizoen als rechtsback bij Porto. Heeft 13 wedstrijden van de uefa cup gespeeld. Dus zo slecht heeft hij het niet gedaan. Garay is naar mijn mening samen met Burdisso de beste centrale duo van Argentinie op dit moment. Burdisso is ervaren en is een beest. Garay is rustig en een echte leider in de verdedigingslinie. Dat heeft hij bij Zaragoza laten zien. Speelt weinig bij real.. maar als hij speelt is hij goed. Ik had graag ook Gonzalo Rodriguez, Samuel en Musacchio als backup. Samuel is naar mijn mening de beste Argentijnse verdediger. Alleen was hij weer veel geblesseerd.. ik vind hem ook na die lange blessure van 2 jaar.. niet meer zijn oude niveau halen (alleen vorig jaar nog enigszins in de Cl). Argentinie moet daarom nu beginnen met het inzetten van jongere verdedigers die er over 3 jaar op het WK staan. Millito/samuel/zanetti zullen er dan niet meer zijn. Geen basis in ieder geval.. hehe. Maar een verdediging met Burdisso Samuel Garay Otamendi zou momenteel best goed kunnen. Hoewel ik toch liever Burdisso centraal heb. En met het oog op de toekomst zou een verdediging met Ansaldi Burdisso/samuel(op den duur Musacchio) Garay Otamendi ook een goede zijn.

Maar wat jij aankaart is precies het probleem bij Argentinie. Er zijn te weinig echt goede verdedigers op dit moment die een vaste plaats hebben bij een topclub in Europa. En dat is gewoon samen met de keeperspositie de achilleshiel van Argentinie. Vandaar dat ik echt met 2 keiharde bikkels net voor de verdediging zou spelen.. met Banega in de rol van de speler die de bal komt ophalen.

Eirk Lamela en Pastore vind ik niet goed genoeg voor de basis. Over Maxi heb ik een dubbel gevoel.. op de een of andere manier speelt hij redelijke wedstrijden voor Argentinie. Lamela is een goede voetballer.. maar zo goed ook weer niet. River Plate gaat dit seizoen degraderen. En daar is hij 1 van de smaakmakers..maar dat is niet moeilijk bij een degradatiekandidaat. Ik vind dat hij vaak zichzelf overschat met zijn acties. Misschien over 2 jaar.. als hij dit jaar naar Milan verkast. Ik had nog liever eigenlijk Lucho in de selectie. Maar die krijgt op de 1 of andere manier nooit een kans. Vandaar dat ik hoop dat de trainer Tino Costa meeneemt. Hij heeft fantastische wedstrijden gespeeld voor Valencia dit seizoen. Hij moet alleen minder wisselvallig zijn. Echter hij is de enige in heel de Argentijnse selectie die het doel van de tegenpartij meer dan eens van afstand torpedeert en heeft samen met Banega een fantastische pass..

Tegen spanje speelde Argentinie dacht ik wel met Banega Cambiasso en Mash op het middenveld. Samen met Maxi en Tevez en Messi in de aanval. Banega heerste op het middenveld. Ik vind hem zo goed.. maar hij moet er net zin in hebben. Ik werd gek (niet letterlijk.. maar bij wijze van) op het Wk
toen ik de selectie van Maradona zag.. Alsof dat niet erg genoeg was.. ging hij met zijn slechte selectie.. de meest ongebalanceerde middenveld opstellen. Tjah. Als mensen dan zeggen Messi blinkt niet uit.. dan moet ik toch lachen. Wie kan uitblinken.. als niks, helemaal niks van het elftal klopt. Ik zou als speler nooit hebben gespeeld als ik Di Maria was en daar werd neergezet. Zelfs als Veron zijnde. Iedereen wist dat hij niet meer zijn niveau haalde. Ik vind dan ook dat de Argentijnse spelers tijdens het WK hun verantwoordelijkheid hadden moeten nemen. Dat deden ze niet.. en dat getuigt niet van karakter hebben. En hier komen we nu eigenlijk precies bij het punt waar we moeten zijn.. dit is een voetballend klasse selectie.. maar met teveel timide sobere persoonlijkheden. Er zit niet echt een krachtige persoonlijkheid tussen. Samuel is een beest.. maar geen passarella of Ayala in de kleedkamer. Messi Higuain Tevez en Aguero hebben allen evenveel dan wel meer talent als Batistuta.. maar hebben niet zijn persoonlijkheid. Er loopt geen persoonlijkheid als een Redondo of een Simeone op het veld. Tevez worstelt met zichzelf en het enige wat hij heeft is een ijzersterke drive om door te gaan. Goed voor de ploeg.. maar hij is geen persoonlijkheid. Nog niet. In hem zie ik trouwens wel de persoon met de meeste persoonlijkheid. Naar mijn mening was het gemis van Zanetti en Riquelme in de kleedkamer op het Wk ook voornamelijk een gemis van persoonlijkheden. Mensen die weten wat er moet gebeuren.

Dus de 4231
Romero
Ansaldi Budisso/samuel Garay Otamendi
Mash en Cambiasso
Messi Banega Tinocosta
Aguero

4-4-2
Romero
Otamendi Burdisso/samuel Garay Ansaldi
Banega Cambiasso Mascherano Tino Costa/pastore
Messi Aguero

Als ik zo kijk dan lijkt dit elftal iets wat te defensief. Maar de enige reden hiervoor is dat er simpelweg geen goede verdediging en keeper aanwezig is. Een verdediging die ook goed op elkaar ingespeeld is. Ik vind het daarom ook erg Jammer dat Biglia en Gago niet de ontwikkeling hebben gemaakt wat wel voor ze was voorspeld. Gago is een betere voetballer dan Mascherano.. Als Gago nu gewoon een verdienstelijke middenvelder was.. dan kon Mascherano serieus naar de verdedigingslinie schuiven. Hoewel ik hem daar misschien te gevaarlijk vind.. aangezien hij te vaak op de rem drukt en over de schreef gaat. Maar hij kan dit echt wel aan. Ook vind ik het erg jammer van Gaby millito.. die had er ook veel beter voor moeten staan nu. Blessures hebben zijn carriere toch wel geteisterd. Daarom hoop ik dat Garay en Musacchio echt de komende jaren uitgroeien tot verdienstelijke verdedigers in Europa. Want doen ze dat niet.. dan doet Argentinie voor spek en bonen mee met het WK. Je kan zo een voorhoede hebben... maar tijdens het Wk moet elke linie sterk zijn of voldoende ondersteund.

Ik ben benieuwd wat jij van mijn betoog vindt. Nogmaals sorry voor de late reactie.

Aangepast op 15 juni 2011 om 13:23 door diegopeladona.

19 juni 2011 om 12:23
#119

Ik heb nog even de selectie van Argentinie voor de Copa bekeken. Hij heeft Ansaldi/ Muscchio/samuel en Tino Costa niet opgeroepen. Dus tjah.. voor mij zitten hier 3 spelers bij die in de toekomst wat voor Argentinie kunnen betekenen. Maarja.. we zien wel wat de Copa ons brengt.

19 juni 2011 om 23:14
#120

Dit zijn de verdedigers die Batista heeft opgeroepen. Ik denk dat hij wil experimenteren met de verdediging. Naar mijn mening heeft hij toch belangrijke spelers in de verdediging achterwege gelaten.. helaas.

Javier Zanetti (internaziole), Pablo Zabaleta (manchester City), Nicolas Burdisso (AS Roma), Nicolas Pareja, Marcos Rojo (beiden Spartak Moscow), Gabriel Milito (barcelona), Ezequiel Garay (real Madrid), Luciano Monzon (boca Juniors)

Dus zelfs Otamendi heeft hij niet geselecteerd.

Betreft Messi en Aguero deel ik helemaal jou mening. En ook over Banega en Tino Costa ben ik het met je eens. Ik had echt niet verwacht dat hij zo goed zou spelen.

Betreft Tevez..
Het probleem van Tevez is niet zijn looplijnen maar de tactiek van de coach. De trainer moet dit zien en dus Tevez instructies geven. Tegen Spanje speelde hij een fantastische wedstrijd samen met Banega. Dus het kan wel. Alleen Maradona die had er een zooitje van gemaakt.

Betreft Zanetti... Je kan alleen maar respect voor zo een speler hebben. Maar toch heeft hij al lange tijd niet een fatsoenlijke wedstrijd gespeeld voor Argentinie. Als ik Zanetti nog in het Argentijnse elftal zou plaatsen.. dan zou ik hem in de rol van Verdedigende middenvelder doen. Niet meer als vleugelverdediger.. hij kan dan bijvoorbeeld de positie van zo een verdediger even overnemen als die een sprint naar voren trekt (zabaleta/ansaldi/otamendi etc..) dan gaat Zanetti even daar staan.
De reden daarvoor is dat de snelheid en explosiviteit er gewoon van af is. Hij moet het nu meer hebben van zijn positiespel. Ik ben daarom ook benieuwd waar Batista hem gaat neerzetten.
Ik vind echt niet dat je Zanetti nog 1 op 1 op een Hulk moet zetten. Wel als je het tactisch op slot gooit met Cambiasso en een centrumverdediger... zone dekking. Maar niet als back die zijn duels continu met een dynamische speler moet aangaan. Hulk is niet mee.. maar het gaat om de voorbeeld.

Ik ben ook echt benieuwd hoe deze selectie het gaat doen.. Maar ik vrees dat ze verdedigend te zwak zijn..

25 juni 2011 om 11:04
#121

Ben nog flink aan het nagenieten van de cup...

Wat hebben mensen het Barcelona misgunt, wat is er een kritiek gekomen. Eerst zou madrid het op voetbalgebied wel winnen, later ging de horde achter de speciale trainer aan, op een manier van vele praatjesmakerij.

Heb besloten om er na de winst niet meer naar om te kijken... Behalve dan kort na de winst, toen heb ik even hier en daar m''n gram gehaald. Ik lees de artikelen overigens nog wel hoor en m''n profiel houd ik ook wel in de gaten... maar niet meer de posts.

Groet,
Spion

27 juni 2011 om 23:59
#122

Zo, de reis gaat a.s. vrijdag via Svizzera, lago di maggiore, Milano naar de riviera dei fiori... en als er nog wat tijd over is via la France, weer huiswaarts...

Wellicht toch even slikken als ik in de prijzenkast van AC Milan 7 cups ofzo ga zien...

Wat een heerlijk gevoel om op reis te gaan in de wetenschap dat de speciale trainer zijn slag verloren heeft. Nu nog de oorlog, die volgt in het komende seizoen, want als ik me niet vergis zal een tweede jaar zonder CL en/of kampioenschap toch echt een ontslag óf een seppuko van de opperrat uit de voetballerij, de special trainer, betekenen...

Lets hope so.

Overigens, een tweede finale op Wembley over 2 jaartjes... Mag van mij ook meteen een herhaling zijn van het afgelopen jaar.... nevermind.

Adios amigo!

Visca el Barça!

Aangepast op 28 juni 2011 om 00:00 door Spionkop.

29 juni 2011 om 01:30
#123

Wat moeten we met Fabregas? Snap jij het?

Aangepast op 29 juni 2011 om 01:32 door Azulgrana01.

1 juli 2011 om 01:51
#124

Ik betwijfel of de komst van Fabregas wel gunstig zal zijn.

Als Fabregas komt zal Iniesta vaker voorin spelen vrees ik. Fabregas zal dan vaak spelen op de plek van Iniesta en Iniesta zal dan naar de voorhoede verhuizen. Dat zou zonde zijn aangezien Iniesta geniaal is op het middenveld. Voorin is hij toch stukken minder.

En zoals je al zei: Fabregas zal in de topwedstrijden niet spelen. Pep zal dan waarschijnlijk voor Busquets-xavi-iniesta gaan. De vraag is of hij wel tevreden zal zijn met deze rol. Aan aan een ontevreden Fabregas hebben we niks.

Er lopen ook een aantal zeer talentvolle middenvelders rond in onze jeugdopleiding (rafinha, Sergi Roberto) . Wat gaat er met hun gebeuren? Met Fabregas erbij zal het moeilijker voor hun worden om door te breken. Ik hoop niet dat ze hetzelfde lot als Bojan tegemoet gaan.

Wat zal er dan overigens met Keita gebeuren? Je hebt Busquets/mascherano, Xavi/fabregas en Iniesta/thiago. Alle posities op het middenveld zijn dan dubbel bezet. Keita zal dan overbodig worden.

Wel positief is dat blessures makkelijker opgevangen kunnen worden en meer rust aan de spelers kan worden gegund. Daar ben ik het met je eens. We zullen dan ook een extra wapen hebben tegen het verdedigende spel van Mourinho. In deze opzichten zou het wel een gunstige versterking kunnen zijn.

Alexis Sanchez zou wel zonder twijfel een fantastische aankoop zijn. Groot talent, goeie dribbel, goeie steekpass, technisch, kan zowel links, recht als in het centrum spelen. Zijn transfer moet zo snel mogelijk worden afgerond.

Maar goed, niets is nog zeker, we zullen zien wat er de komende weken gaat gebeuren.


Aangepast op 1 juli 2011 om 02:39 door Azulgrana01.

1 juli 2011 om 01:55
#125

Nog even een remindering complimentje:

The Special five!

Hoe kom je erop!

Mijn Pekingeend verhaal van vannacht is bijna net zo briljant.... alleen klinkt jouw Special Five niet meer zo geweldig als toen en is het ongetwijfeld te provocerend om nog eens toe te laten nadat de balans na alle clásicos afgelopen seizoen zelfs nog door een dislectische beer in winterslaap nog gemaakt kan worden.

Maar nog altijd alle lof voor jou, The Special Five zal voor mij een herinnering zijn aan de revanche op het ''ererondje'' van die bloedzuiger na het ''inter-debacle''.

Groet,
Spionkop

1 juli 2011 om 15:36
#126

jij ook fijne vakantie en vergeet je tandenborstel niet!

Adios en inderdaad, heeeeerlijke gedachte... de Cl-beker en kampioen.

13 augustus 2011 om 18:45
#127

Ja ik ben benieuwd hoe het uit zal pakken. Ik had ergens gelezen dat Pep een 3-4-3 systeem wilt hanteren in thuiswedstrijden, maar ik weet niet of het waar is.

18 augustus 2011 om 19:52
#128

Het wordt inderdaad genieten, zeker als el Guaje meer van zulke goals gaat maken

5 oktober 2011 om 23:04
#134

Haha, ja ik neem mijn woorden terug. Geweldige aankoop! Alleen jammer dat hij een blessuregolf met zich heeft meegebracht

Wat vind je trouwens van 3-4-3? Dat loopt nog niet echt in mijn ogen.

19 oktober 2011 om 02:41
#135

Wel jammer dat ze die optie niet hebben toegepast, maar daar zullen ze wel hun redenen voor hebben. Met Fontas en Muniesa hebben we ook potentiele vervangers in huis voor Puyol en Abidal, die beide al op leeftijd zijn. Ik heb mijn hoop echt op Muniesa gevestigd en ik hoop dat Pep hem minuten zal gunnen dit seizoen (met name in de Copa). Muniesa beschikt over alle aspecten om een complete centrale verdediger van wereldniveau te worden, hij is niet bijzonder lang (net als Puyol tegen de 1.80).

Maar fysiek is hij heel sterk, zijn sprongkracht is echt goed waardoor hij ondanks zijn lengte toch meestal zijn kopduels wint. Hij is enorm snel, hij zal er door geen enkele aanvaller zomaar uitgelopen worden bij een counter of dergelijk. Hij gaat duels altijd agressief in (op de bal wel te verstaan), dus hij toont geen angst/terughoudendheid. En voetballend is hij naar mijn mening net als Pique: is technisch aan de bal, houdt van inschuiven, is goed in de combinaties en heeft ook inzicht. Ik vind hem een véél groter talent als Fontás en Bartra.

Hoe denk jij hierover ? Of heb je Muniesa nooit echt gevolgd ?

Aangepast op 19 oktober 2011 om 02:43 door Xaviola.

15 april 2012 om 11:21
#136

hoezo heb je een waarschuwing?

12 januari 2013 om 18:13
#137

Heee die ouwe Vamosbarca!

Ja zeker, kan het beter aan jou vragen. Eerst introduceer je dat forum aan me en dan ben je er zelf pleiten haha. Druk gehad? Gefeliciteerd met de titel hehe.

17 oktober 2022 om 23:45
#138

Per 90 minuten:

tackles: 3,46 vs 1,71
geslaagde tackles: 2,33 vs 1,24
% dribblers tackled: 54,5 vs 38,9
pressures: 25,1 vs 22,4
% succesful: 26,4 vs 26,0
blocks 2,04 vs 1,83
intercepties: 1,30 vs 1,31

Defensief heeft hij Gavi zoals verwacht op elk vlak buiten intercepties (met een minuscule achterstand) afgetroefd. Enkele met een immens verschil ook overigens.

passes: 61,24 vs 49,35
% succesful: 90 vs 87
onder druk: 8,74 vs 7,15
totale afstand: 1078,91 vs 675,13
progressieve passes: 4,37 vs 2,91
progressieve afstand: 239,49 vs 132,98
keypasses: 0,95 vs 0,70
passes into final 3rd: 4,73 vs 4,51

Dit is waar de meeste mensen schrikken. Ook op vlak van passing wordt Gavi op letterlijk elk vlak afgetroefd met 1 uitzondering. Camavinga is meer bij het spel betrokken, geeft meer passes, doet dat ook nog eens nauwkeuriger en productiever (meer voorwaarts, meer gevaar uit zijn passes). Ook hier weer enkele enorme verschillen.

touches: 73,91 vs 63,50
slechte aannames: 1,31 vs 2,02
balverlies: 1,24 vs 2,18
dribbels: 1,53 vs 1,44
% geslaagd: 65,6 vs 56,9
carries: 55,27 vs 51,41
afstand: 143,37 vs 125,29
shot creating actions: 2,26 vs 2,02

Zelfde verhaal, scoort beter op elk vlak en weer vaak met een groot verschil. Is veel vaker aan de bal, maakt alsnog minder fouten aan de bal en raakt de bal minder vaak kwijt. Bovendien wederom productiever, gaat meer voorwaarts en dribbelt meer.

Shots: 0,87 vs 1,20
% op doel: 41,7 vs 25,8
goals/shot: 0,17 vs 0,06
avg distance: 23,60 vs 14,50
goals: 0,15 vs 0,07 (beide twee goals maar Gavi meer minuten vandaar)

Camavinga schiet veel minder vaak maar haalt er wel dezelfde productie uit omdat hij veel nauwkeuriger is. Dat op zich betekent dat minder vaak schieten net positief is en ook die statistiek in zijn voordeel uitvalt aangezien je als team veel minder vaak de bal verliest voorin. Bovendien doet hij dat van gemiddeld maar liefst 10 meter (!!!) verder dan Gavi.

Het is heel simpel hoor. Camavinga heeft Gavi vorig seizoen simpelweg op zowat elk vlak afgetroefd: dribbelen, passing, defensief, productief spelen... Hij was objectief gewoon veel en veel beter. Het enige dat in Gavi's voordeel spreekt is dat hij vaker speelde. Als Gavi echter bij Madrid had gespeeld en die concurrentie had gehad die Cama heeft was dat ook niet waar geweest.

Nogmaals: zelfs Cama komt imo niet in de buurt bij Bellingham dus dat Gavi daar als eerste verkozen werd is echt een absolute farce.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 9 september
Ajax volgt de verrichtingen van Wesley nauwlettend. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren