lausho
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 30 augustus 2016
  • lausho
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 8.394
  • 34 jaar (2-2-1988)
Persoonlijke berichten
12 februari 2017 om 23:03
#1

Lausho, beetje jammer weer je laatste reactie! Volgens mij heb je mijn reactie gericht aan adutchbrew, ook gelezen en daar ben ik uitgebreid in gegaan waarom ik mijn mening heb. Dat was geheel inhoudelijk, en daarbij heb ik toegegeven dat ik die opmerking niet had moeten zeggen. En ik vind ook dat het kinderachtig was van mij kant, wat ik ook had aangegeven als jezelfde club support. Dat je het toch niet eens hoeft te zijn over iedere beslissing? Daar is toch een forum voor? Ik vind het juist leuk om te discussiëren met alle leden. Ik respecteer je mening, en vind het leuk om het erover te hebben. Ik had ook gewaardeerd als je de video versa ook had gedaan, maar oké prima. Fijne zondag verder kerel!

Aangepast op 12 februari 2017 om 23:04 door Sulejmanii.

13 oktober 2017 om 04:50
#2

Ik dacht dat je zei dat je me niet meer wilde spreken, na die heftige discussies van maanden geleden.

Maar ik vond het leuk om weer een berichtje van het te ontvangen thanks daarvoor, we zijn het weliswaar nog altijd bijna nooit eens. Maar dat neemt niet weg, dat ik ook jouw reacties respecteer en graag lees.

Discussie vind ik leuk en interessant, maar dat is ook het doel van ieder forum.

13 februari 2018 om 02:48
#3

lausho
11 februari 2018 om 14:35

Het is lekker makkelijk afgeven op Veltman.. Zoals altijd het pispaaltje, ja hij verliest het eerste duel, maar hij zat alweer in het tweede duel toen Boere de bal op de geheel vrijstaande Tighadouni gaf.

Dat is dan ook het probleem.. het middenveld wordt continue overlopen, zo scoorde NAC ook al, toen liet Ziyech, Gustafsson gewoon weglopen, alleen daar heeft niemand het meer over als hij daarna mooi scoort.

Ten Hag maakt mijn inziens heel veel vreemde keuzes

--------------------------------------------------...
Lausho

Erg jammer vind ik jouw reactie, slaat ook helemaal nergens op vind ik! Bijna iedere week heb ik hier aangekondigd, dat Veltman dit seizoen een van de meest constante factoren is en verdedigend betrouwbaar is.

Hij maakt toch een grove fout wat hem niet meer overkomen met zijn ervaring? En daarbij zei ik OOK nog, dat die overgang niet makkelijk zal zijn van rb naar cv. En dat ik hem niks kwalijk nam, veel leden hier voelen zich te groot om hun mening aan te passen of iemand erkenning te geven als die dat verdiend.

Ik snap jou echt niet man, over Veltman en Keizer is iedere vorm van opbouwende kritiek slecht en fout. En je hebt geen enkele vorm van flexibiliteit, ik ben het vaak niet eens met reacties als het over Keizer en Bergkamp gaat. Maar ik veroordeel je niet, en lees je reacties want ook van Ajacieden met andere inzichten kan je wat leren.

Heb je wel opgelet? Hoeveel kritiek heeft Ziyech de laatste weken wel niet gehad, over zijn manier van juichen en verongelijkte houding.

En enkele keuzes van Ten Hag zijn inderdaad vreemd ben ik het mee eens, want experiment Frenkie slaat nergens meer op die moet op het middenveld. En de buitenspelers lijken met de handrem erop te spelen, maar die man is er net 3 wedstrijden. En hij is geen tovenaar natuurlijk, dus we moeten hem tijd gunnen Keizer had een hele voorbereiding.

Hahahaha nogmaals ik begrijp je echt helemaal niet man, maar alsnog lijk je me een prima kerel.

Fijne dag man!

8 mei 2019 om 21:52
#4

Zo zeg wat een blok bij van de Beek bij de 1-0, die speelt echt een 10, wint duels en sterk aan de bal.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 12 mei
Internazionale en Tottenham Hotspur azen op de handtekening van Sofyan Amrabat. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren