Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord moet het afleggen in verlenging tegen AS Roma en ligt eruit

Laatste update:

Feyenoord heeft het donderdag niet gered tegen AS Roma. De ploeg van Arne Slot leek in de returnwedstrijd van de kwartfinale van de Europa League via een laat kopdoelpunt van Igor Paixão naar de laatste vier te gaan, maar invaller Paulo Dybala dwong met een weergaloze goal een verlenging af: 2-1 na reguliere speeltijd. In de dertig extra minuten was Roma oppermachtig. Via doelpunten van Stephan El Shaarawy en Lorenzo Pellegrini werd het 4-1. Roma staat in de halve finale tegenover Bayer Leverkusen.

Arne Slot kende geen geheimen voor Mourinho. Behoudens de rechtsbuitenpositie, waar Alireza Jahanbakhsh de voorkeur genoot boven Paixão, kon de opstelling van Feyenoord vooraf ingevuld worden. Dat lag anders bij AS Roma, dat naast Dybala ook Tammy Abraham moest missen aan de aftrap. De aanvallers vielen later wel in. Georginio Wijnaldum had in tegenstelling tot de heenwedstrijd in De Kuip nu een basisplaats.

Na precies een uur spelen kreeg Feyenoord de bal niet uit de eigen strafschopgebied. Leonardo Spinazzola kon uit de kluts schieten en zag de bal via een half blok van Jahanbakhsh binnenvallen: 1-0 voor Roma. Feyenoord kwam niet meer onder de druk vandaan en kwam goed weg bij een hoekschop. Chris Smalling legde met het hoofd klaar voor Gianluca Mancini, die zijn inzet via een melee van spelers op de doellijn naast zag eindigen.

Voor Georginio Wijnaldum zat de wedstrijd er al na twintig minuten op. De middenvelder van AS Roma schudde met een van pijn vertrokken gezicht 'nee' richting zijn ploeggenoten en ging op de grond zitten. Het lijkt erop dat Wijnaldum een hamstringblessure op heeft gelopen. El Shaarawy viel in voor de geblesseerde Oranje-international. In de eerste minuut na rust ontsnapte Feyenoord nog aan een tegendoelpunt. Pellegrini liep van heel dicht bij het doel tegen een lage voorzet aan. Justin Bijlow voorkwam in samenwerking met de paal op miraculeuze wijze een tegendoelpunt.

Bryan Cristante slaagde er in de 76ste minuut wél in om Bijlow te kloppen, maar de treffer werd ongeldig verklaard vanwege een duwfout van Tammy Abraham. Uit het niets kreeg Igor Paixão het Stadio Olimpico luttele minuten later stil. De invaller, slechts 1,67 meter van stuk, kopte feilloos raak uit een voorzet van Sebastian Szymanski: 1-1. Feyenoord zat op rozen, maar de vlak daarvoor ingevallen Dybala leverde AS Roma alsnog een verlenging op. De Argentijn draaide onder druk van Gernot Trauner met een weergaloze aanname weg en schoof binnen: 2-1.

In de vierde minuut van de verlenging die creëerde Feyenoord een gigantische kans voor de ongelukkig spelende Santiago Giménez. De spits kon uit de kluts schieten, maar vuurde over. Kort daarna raakte Roger Ibañez namens Roma de paal met een kopbal uit een hoekschop. In minuut 101 viel alsnog de derde Italiaanse treffer. Abraham kon de bal laag voorzetten, waarna Stephan El Shaarawy binnenliep: 3-1.

Feyenoord moest de achtervolging in en trok in de tweede helft ten aanval. David Hancko leverde de bal op een fatale plek in, waarvan Roma profiteerde. Abraham zag zijn schot nog gekeerd worden, waarna Pellegrini de rebound intikte: 4-1. Giménez pakte nog rood vanwege een wilde trap met de noppen vooruit op Mancini, zo constateerde scheidsrechter Anthony Taylor aan de zijlijn na een VAR-ingreep.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja ze stonden ook wel te slapen de laatste minuten, zag het al gebeuren dat roma er nog 1 maakt en ja hoor.. Ben geen Feyenoorder, maar ben de laatste die wil dat Roma wint.

20 april 2023 om 23:43

Tsja. Na de rust kwam Feyenoord ook wel heel treurig uit de startblokken hoor. Dan moeten we als Nederlandse ploegen toch maar weer accepteren dat we het onderspit delven tegen te k**ploegen van Mourinho.

De verhalen over wat voor weergaloze topspits Gimenez gaat worden mogen ook wel weer even de ijskast in. Het enige wat hij vandaag raakt is op schandalige wijze een knie van de tegenstander.

Het was een knap avontuur van Feyenoord maar het zit er helaas op. Dan kunnen ze zich nu rustig focussen op het binnenhalen van het kampioenschap.

20 april 2023 om 23:44

Roma de terechte winnaar. Eerste helft staat Feyenoord goed hoog. Tweede helft, wat je zegt, vergeet je te voetballen en zak je te diep in. Tactische omzetting van Slot pakt dit keer dan ook wel heel slecht uit. Geen afspeel mogelijkheden op de zijkant.

20 april 2023 om 23:46

Ik hoor Kees en Wimpie net zeggen dat het dicht bij elkaar lag. Weet niet welke wedstrijd zij gekeken hebben, maar Roma was gewoon de hele wedstrijd de betere helaas.

20 april 2023 om 23:47

Knap dat jij op basis van vandaag kunt zeggen dat Gimenez geen topspits gaat worden. Waar heb jij jouw glazenbol gekocht?

20 april 2023 om 23:49

@Houtapp Oh dat zie ik al sinds het begin hoor kerel. Zul je aan mij denken als hij over 4 jaar op de bank zit bij Fulham?

20 april 2023 om 23:49

Gimenez verzuipt vaak in de grotere wedstrijden in Europa. Was vorige wedstrijd tegen Roma ook al. Hij is nog maar 21, dus er is nog zat aan te verbeteren.

20 april 2023 om 23:49

Wellicht dat het legioen zich eens kan gaan gedragen, zodat je je team ook in zulke uitwedstrijden kan steunen… kan ook nog wel eens wat uitmaken

20 april 2023 om 23:53

Vooral dat, je mist echt je supporters hier ook. Wereld van verschil.

20 april 2023 om 23:55

Heel onverwacht dat ajacieden opeens Gimenez op de korrel nemen. Nee, niet zijn makkelijkste wedstrijden, maar laten we even kijken hoe het van het weekend weer gaat. Wel een topploeghoor dat Roma.

20 april 2023 om 23:55

En tegen Lazio Roma was hij wel goed?

20 april 2023 om 23:57

@ikweetalles11, dit is nou net het probleem. Ja hij doet het prima in de Eredivisie, maar in de EL valt hij tot nu toe gewoon tegen.

20 april 2023 om 23:58

@PSVChamps

Het Legioen dat vandaag ook met honderden aanwezig was en wat zonder incidenten is verlopen?

20 april 2023 om 23:59

@EeidivisieAjax: Chapeau, toch weer even je moment gevonden om even je gal te spuwen? Dit is een team die ten opzichte van vorig jaar 9 nieuwe spelers in de basis hebben staan, gemiddeld het jongste team van de EL hebben en op kampioen koers zijn. Daarnaast zit er nog voldoende rek in, dus ik ben trots op die mannen. Ze hebben het voor zo’n 1e seizoen samen echt heel goed gedaan.

21 april 2023 om 00:03

Dikke bullshit natuurlijk, die jongen is net 22 en mag ik vragen waar je Brobbey over 4 jaar ziet? Kozakken Boys?

21 april 2023 om 00:03

@preditor helemaal mee eens kerel, daarom zeg ik toch ook dat het knap avontuur was. Ik weet niet wat jij leest, maar ik zei het niet

21 april 2023 om 00:03

Haha echt knap hoor! Hij speelt voor het eerst in Europa. Speelt voor het eerst tegen topverdedigers en jij weet nu al dat het niks gaat worden. Riep je dat ook, zoals velen, na het eerste seizoen van Zlatan bij ajax??? Echte kenner ben jij…

21 april 2023 om 00:04

Valt tegen in de EL? Viel tegen deze ronde, daarvoor gewoon 5 goals gemaakt.

21 april 2023 om 00:05

Laat je niet opnaaien, joh.
Totaal niet waard. Gewoon een mooie Europese campagne met , wat je zegt, een elftal vol potentie.

21 april 2023 om 00:05

@kuipkez, als Brobbey zo doorgaat als de 2e helft van dit seizoen zou ik zeggen FC Utrecht ofzo. Weet alleen niet waarom dat relevant is voor dit topic ?

21 april 2023 om 00:06

was "gewoon" verlenging. Roma wint terecht, maar was geen walk in the park voor Roma.

21 april 2023 om 00:08

Wat immens triest om de reacties van EredivisieAjax en Ajax1812 dan te lezen inderdaad. Stiekem genieten van de uitschakeling (niets mis mee trouwens) en dan als een stel kinderen zout in de wonden strooien. Bah.

Nou ja, vandaag terecht verloren. Eerste helft gelijk qua niveau, tweede helft was duidelijk voor Roma. En als je dan klasbakken als Dybala en Abraham erin kan gooien, dan weet je dat je een sterk team hebt. Klasse gespeeld Feyenoord. Het was net niet goed genoeg helaas. Ik heb echter soms wel genoten van de prachtige combinaties. Met (spaarzame) momenten zag je echt hoeveel voetbal erin zit.

21 april 2023 om 00:11

@EredivisieAjax Omdat jij met je glazen bol kan zien dat Gimenez niets gaat worden op basis van een tweetal wat mindere wedstrijden. Een beetje kansloos en populair doen voor de bune noemen we het maar.

21 april 2023 om 00:16

De frustratie bij jullie Ajacieden is weer aandoenlijk.

21 april 2023 om 00:23

Inderdaad. Het verschil in individuele kwaliteiten gaf uiteindelijk de doorslag.

21 april 2023 om 00:24

Ik lees vrij weinig frustratie toch? Trouwens, er lopen wel een paar geweldige spelers rond bij Feyenoord waar ik als ajacied flink jaloers van word. Geertruida, Kokcu, Hartman. Bij vlagen vind ik die Scymanski (sorry, hoe schrijf je dat?) ook echt een fijne speler. Jammer dat hij volgend jaar weg is. Ik vond Feyenoord bij vlagen echt sterk. Volgens mij verlies je hem vooral door de breedte van de bank. Als je ziet wat Mourinho nog even in kan brengen.... Bij Feyenoord zitten er gewoon geen pareltjes op de bank.

21 april 2023 om 00:28

Roma alles behalve een topploeg. Wel met een toptrainer en een paar topspelers. Feyenoord wel terecht verloren met 4-1 was niet nodig geweest als ze wat anders de kleedkamer uit kwamen en na de 1-1 wat meer gefocust waren. Al met al kan feyenoord terugkijken op een geweldig seizoen met een klein zuur europees nasmaakje. Ik heb het al vaker verkondigd, als NLse ploeg mourinho uitschakeling lijkt toch onmogelijk. Enige voordeel is misschien dat het elftal nu minder snel leeggekocht zal worden.

21 april 2023 om 00:34

Topploeg? Je hebt het over de nummer 4 van de Serie A...

21 april 2023 om 00:41

Kuipkez, als brobbey zo doorgaat als hij nu doet, wss bij ihatarren op de bank een potje fifa. Maar dat betekent toch niet dat er geen kritiek gegeven mag worden op gimenez. Aan het begin zag ik het niet echt in hem zitten. In de loop van het seizoen heeft hij mij overtuigd dat hij meer is dan een simpele ballenafwachter. Hij weet zichzelf op zn tijd ook zelf goed vrij te spelen. Maar hij heeft in de wedstrijden tegen roma toch niks klaargespeeld? Er waren al mensen die hem een goede transfer toedienden en in hem een potentiële wereldspits zagen. Ik weet niet waar hij gaat eindigen maar hij is opzij feyenoord op dit niveau zeker nog niet uitgeleerd. Afmaken kan hij zeker maar hij weet op dit niveau toch nog net niet goed genoeg in die positie te komen. Niks mis mee en ik hoop dat jullie nog minimaal 1 of 2 jaar van hem kunnen genieten, dan kan zowel feyenoord als hijzelf groeien. Nu maar kijken hoe de CL hem straks vergaat. En om weer even snel terug te komen op brobbey, ook hij heeft een hele goede periode gekend onder ten hag, met goed spel en goals in zowel de competitie als de CL. Zo blijkt maar dat huidige vorm niet heel veel zegt

21 april 2023 om 00:59

Mangalista, vind het een beetje jammer dat je denkt dat ik geniet van de uitschakeling. Ik was vanavond voor Feyenoord en heb dat ook duidelijk laten merken in live meepraten.

21 april 2023 om 01:04

Voor europa league begrippen zeker wel een topploeg. Zie smalling, spinazzola, dybala, abraham, pellegrini en matic el shaarawy etc. Toch flinke namen hoor. Al met al fantastiche EL campagne van Feyenoord en ben zeker trots op ze.

Moet wel zeggen dat bij een kampioenschap van feyenoord moet er toch flink kwaliteit bij voor in de champions league. Trauner heeft het 2 jaar zeer goed gedaan maar voor CL gaat die te kort komen maar zeker een fijne back up zijn. Feyenoord moet ook meer middenvelders hebben die echt basis kwaliteit zijn. Onze 2de en 3de keuzes zijn gewoon veel te matig. Voorhoede moet ook echt een impuls hebben want jahanbakhsh en idrissi kunnen echt niet in de CL. Paixao is nog jong en kan door groeien. Dilrolsun en walemark indien fit is ook niet van juiste kwaliteit. Het is voor op top niveau echt een te smalle selectie

21 april 2023 om 01:05

Ach, zo zal het altijd zijn. Beide kanten op, bij een verlies van je club en het daarbijhorende kritiek van rivaliserence supporters wordt al vaak gedacht aan misgunnen en provocatie. Ik heb als ajacied gewoon deze wedstrijd gekeken met een goede vriend van mij die voor feyenoord is, tuurlijk ben ik veeeel mnder rouwig om deze uitschakeling dan hij is, maar jammer vind ik het zeker. Het enige wat ik minder zou kunnen verdragen is een eventuele europese bekerwinst van feyenoord. Omdat het dan wss nog jaaaaren in mn gezicht gewreven wordt als ajacied zijnde xd.

21 april 2023 om 01:19

Samhan, Dybala en spinazzola zijn zeker topwaardig, el shaarawy en Matic zijn vergane glorie, vooral zo'n matic is een speler die perfect bij mourinho past, maar hij is bv echt niet beter dan alvarez of sangare op dit moment (ik noem specifiek kokcu niet omdat kokcu toch echt een ander type speler is, soms wel vergelijkbaar qua positie). Abraham is idd een goede voetballer maar zeker geen topper, anders was het er in de PL ook wel uitgekomen, wel is jij beter dan er over het algemeen bij feyenoord staat en dat is geen schande. Pellegrini wil ik je gelijk ingeven, erg goede voetballer die wel een stapje hoger aankan. Maar ook die zou ik het predikaat "topspeler" nog niet willen meegeven. Zo kom ik qua topspelers uit op dybala, spinazzola en heel eventueel pellegrini. Qua trainer weet ik niet wie ik liever zou hebben, de romanticus in mij zegt slot, maar de winnaar in mij kiest echt voor Mourinho. Nu even inhaken op je 2e alinea. ervanuitgaande dat kokcu vertrekt moet er sws een middenvelder bijkomen, want op CL niveau zie ik timber dit niet opvangen. Trauner moet vervanger worden, in de ED opbouwend heel goed maar in topwedstrijden valt hij steeds vaker door de mand, persoonlijk zou ik geertruida naar het centrum halen en opzoek gaan naar een goede rechtsback. Ik ben wel fan van pedersen maar hij kan het CL niveau nog lang niet aan. Buiten dit zal er ook een extra aanvaller bij moeten komen. Jahanbakhs kan dit sowieso niet aan, idrissi is teveel een momenten voetballer, paixiao heeft de potentie maar kan het niet trekken zoals sinisterra bv deed. Dilrosun is niets meer dan een leuke invaller en walemark heb ik persoonlijk te weinig voor langere tijd in ectie gezien om hem goed te kunnen beoordelen. We hoeven van feyenoord ook niet te verwachten dat ze direct meestrijden om overwintering, dat zal namelijk compleet aan de loting liggen. Ze moeten gewoon zorgen dat ze minimaal 3e worden en wat extra europese centjes en naamsbekendheid/coefficenten binnenharken. Dan kan je door de jaren heen rustig groeien als club zowel nationaal als internationaal.

21 april 2023 om 01:32

De koopgoot. "Fantastische Europese campagne"? Met kunst en vliegwerk door uit de poule met midgetland en sturm graz (waarbij iedereen op gelijke punten eindigt) onthutsend zwak shakthar. En de eerste tegenstander van niveau er kansloos uit vliegen. Sorry hoor, maar dan heb ik meer respect voor AZ. Die slaan dit seizoen structureel boven hun gewicht in Europa. Gewoon matig gespeeld vandaag. En kansloos met afgetekende cijfers eraf. Overigens is het geen gekke uitslag gezien clubs en budgetten. Maar fantastisch campagne is natuurlijk onzin. Dit was Feyenoord wel verplicht aan haar stand gezien tegenstanders in het voortraject.

21 april 2023 om 02:01

Ik zie wel wel wat verschil met Gimenez met de bal aan zijn voet (counter of met mindere snelheid worden afgegeven), hij perfect kan af maken maar wanneer het voor hem onvoorspelbaar word of een hogere pass word gegeven hij deze vaak mist? Ik kan het mis hebben, misschien de statistieken erbij pakken maar voor wat ik nu herinner zijn bijna zijn doelpunten perfecte intikker zijn. Dit wil niet zeggen dat hij slecht is of goed maar vanaf de grond schieten en afmaken is hij zeker 1 vd beste van de Eredivisie. Dit is geen kritiek op jou reactie, ik zie je wat ik zie en ik kijk niet alle wedstrijden van Feyenoord maar het lijkt mij meer een soort Veerman met zijn geplaatste schoten dan een bv. Van Persie die nog met een afzwabberende bal kon.Edit: Ik moet eerlijk zeggen dat Feyenoord het echt goed doet en heeft gedaan in de EL, ik was voor Feyenoord voor vanavond net zoals AZ, ik zat met dezelfde zenuwen als PSV een wedstrijd zo ver in de EL en CFL zou zitten en ik heb vandaag en op basis van vorige vs Roma echt respect gekregen voor eerdere jaren van Ajax maar nu ook van Feyenoord. Mijn vraag Is dit echt Feyenoord met deze selectie volgend jaar net zo goed zonder Arne Slot? Is Slot echt het succes of geef iemand dezelfde spelopvatting en dan doen ze het misschien minder of even goed als Slot? Ik ben benieuwd.Vooralsnog zie ik Feyenoord groeien vanaf beneden naar boven, de jeugd en de kwaliteit op het veld tot het financiële beleid. Het gevaar komt denk ik van een andere club die ook, Feyenoord, PSV en Ajax vanaf de jeugd al een aantal jaar met goed beleid gaan groeien en in elke jeugdafdeling goed scout, met goede prestaties tot gevolg vanaf de jeugd tot het 1e en dat is ol dit moment toch echt AZ. AZ had, als het over het spel gaat voor mijn gevoel dit jaar 2e moeten worden. Zij spelen met een mooie balans en ook in de jeugd, Jong en Youth, zie je ze uitblinken. AZ heeft het de afgelopen weken laten af weten maar ik geloof oprecht dat zij na een gelijkspel tegen Ajax in Eindhoven dat ze nog steeds de 2e plek pakken. Zij spelen net zo goed voetbal als Feyenoord. Daar kunnen PSV en Ajax nog wat van leren. Vanmiddag de halve finale van AZ in de youth league, ik hoop dat mensen er naar gaan kijken en zien waar ik denk dat het beleid van AZ op is gebaseerd.

21 april 2023 om 06:33

Ik ben Ajacied maar ben bang dat je hierin gelijk krijgt.

21 april 2023 om 07:56

Tientallen opgepakt kerel, helaas.

21 april 2023 om 12:29

Fantastisch heb ik niet gezegd. Gewoon mooie Europese campagne. Met een grotendeels nieuw elftal.

20 april 2023 om 23:48

Denk dat het vooral conditioneel op was.
Feyenoord heeft zich tekort gedaan door mee te gaan in dit spel. En ook door te starten met Alireza ipv Paixao daarmee geef je eigenlijk al aan dat je gaat tegenhouden. Als ze gingen voetballen zag je dat Roma het moeilijk had. Doodzonde.
Verder had Trauner het moeilijk tegen bewegelijke spelers. Helaas, dat had Slot al moeten zien bij de 2-1 en moeten wisselen.
Kokcu Bijlow, Hancko en Geertruida kunnen mee op dit niveau. De rest (nog) niet.

20 april 2023 om 23:52

Trauner ook, speelde uitstekend. Kokcu is de beste Nederlandse middenvelder.

20 april 2023 om 23:55

Beste nummer ‘8’ in de Eredivisie op dit moment wel ja.

20 april 2023 om 23:56

Trauner was waardeloos en Kökcu speelde onopvallend en is niet Nederlands

20 april 2023 om 23:58

Wat Trauner ook. Die was niet goed, veel te kwetsbaar. Leuk dat je goed kunt inspelen, maar op dit niveau moet Trauner echt beter verdedigen.

20 april 2023 om 23:58

Trauner zag er twee keer niet goed uit.

20 april 2023 om 23:58

Mss minder dominant en verloren met toch wel een flinke uitslag, maar vreemd genoeg heb ik toch genoten van Feyenoord. Er zaten echt een aantal geweldig uitgespeelde kansen tussen, waar Kökcu echt tot de laatste sec veruit de beste Feyenoorder was. Die gast trekt in de laaste minuten gewoon een sprint om een bal terug te veroveren op eigen helft en staat vervolgens weer vrolijk in de zestien van de tegenstander te combineren, echt niet normaal wat een groei hij heeft doorgemaakt. Jammer genoeg had de rest het fysiek wat moeilijker en werd het verschil gemaakt door Abraham en Dyabala.

20 april 2023 om 23:58

@bocherief, Zo jammer dat hij gekozen heeft om uit te komen voor Turkije. Beste Nederlandse middenvelder zou ik zelf niet zeggen, want voor mij staat Frenkie op eenzame hoogte, maar daarna komt Kokcu zeker wel.

20 april 2023 om 23:58

Trauner uitstekend? Die werd aan alle kanten voorbij gelopen.

20 april 2023 om 23:59

Ik vond Kokcu heel erg wegvallen de tweede helft. Dan hoop je toch dat hij voetballend Feyenoord kan bevrijden. Wiefer vond ik niet verkeerd spelen, omdat hij vaak nog wel de voetballende oplossing probeerde te zoeken. Alleen na de wissels kon hij geen medespelers meer vinden.

20 april 2023 om 23:59

Kokcu liep de hele wedstrijd alleen op het middenveld omdat wieffer en simanski niet mee konden komen

21 april 2023 om 00:00

Kokcu speelde gewoon goed. Al het gevaar startte via hem met passes tussendoor. Hij kan er niks aan doen dat Slot zo lang met die matige Alireza bleef spelen. En Wieffer moest echt nog wennen aan dit niveau

21 april 2023 om 00:00

Trauner niet man. Je zag tegen Ajax al dat zijn gebrek aan snelheid Feyenoord een keer opbreekt. Daardoor kon Tadic scoren. Ook vandaag kon El Sharaawy scoren doordat hij te langzaam was, en liet hij zich als draaischijf gebruiken door Dybala bij de 2-1. Ook vorig jaar verloren we de finale doordat hij onder de bal door ging. Aan de bal was hij vandaag prima, in eredivisie is het een topper en zijn z’n gebreken te compenseren met z’n kwaliteiten, maar op dit niveau is het helaas net te weinig.

Wel trots op Feyenoord

21 april 2023 om 00:02

Kokcu is wel Nederlands, wat een kansloze opmerking pavelnedved.
En hij is beter dan frenkie, spelen op dezelfde positie, kokcu is dominanter, meer creativiteit dmv diepteballen en een echte box to box speler

21 april 2023 om 00:02

Niet alleen de matige Alireza, maar ook de matige Idrissi. Jouw favoriete speler was nergens te bekennen net zoals Alireza.

21 april 2023 om 00:04

pavelnedved11: Wat een vreemde opmerking. Kökcu heeft gewoon een Nederlands paspoort. Dus omdat hij voor Turkije uitkomt is hij niet Nederlands? Wie ben jij omdat ze bepalen. Werk jij voor de IND, of wat?

21 april 2023 om 00:10

Bochherief Hij is (ook) Nederlands, maar komt niet voor Nederland uit, ik denk dat pavel er niet per se iets slechts mee bedoelde.

21 april 2023 om 00:11

Hij is gewoon de beste speler in de eredivisie punt uit, niemand komt in de buurt

21 april 2023 om 00:13

@Boch: Kokcu is inderdaad Nederlands. Maar natuurlijk zeker niet beter dan Frenkie. Kom op. Dat slaat echt nergens op

21 april 2023 om 00:14

Simons? Kudus? Noem ik er al 2 die ik liever in mijn team zou hebben. Bedoel hierbij totaal niet dat ik kocku een slechte speler vindt, by far beste speler van feyenoord, maar beste van de eredivisie ben ik het niet mee eens

21 april 2023 om 00:17

Tijd om te gaan slapen bocherief, want als jij Kokcu serieus beter vindt dan denk jij niet helder na.

21 april 2023 om 00:21

Alireza hoop echt dat we afscheid van hem nemen. Helemaal klaar mee. Wordt erin gezet voor defensieve zekerheid maar verdedigt daarna niet. Verder iedere actie of pass naar de tegenstander.

21 april 2023 om 00:24

Trauner speelde echt heel matig vandaag en Kökçü is een Turkse middenvelder. Maar voor de rest ben ik het helemaal met je eens.

21 april 2023 om 00:26

Kokcu beter dan Frenkie de Jong zegtie, het internet kan weer uit voor vandaag... 😂

21 april 2023 om 00:44

Szymanski wil ik ook nog wel het voordeel van de twijfel geven. Maar Hoe goed gimenez het in de loop van dit seizoen ook gedaan heeft. Dit niveau is jammer genoeg nog niet aan hem toebedeeld. Geen schande maar dat is jammer genoeg wel een feit. iig genoeg jaren en potentie om er naartoe te groeien

21 april 2023 om 00:47

De beste speler van feyenoord sws. Top 3 speler ED wss ook. Maar beste durf ik niet te zeggen. In topwedstrijden brengt hij minder dan bv een kudus, simons en tadic brengen. Een totaal andere positie natuurlijk, maar ik prefereer dan toch bovenstaande 3. Wel denk ik dat kokcu bij de hele ed en bij een groot deel van de EL zonder twijfel in de basis zou staan

21 april 2023 om 03:56

als Kokcu zo doorgaat gaat hij het verder schoppen dan Frenkie die alleen maar balletjes terug speelt en geen risico’s neemt

21 april 2023 om 06:12

Bocherief ik zie je dit steeds pushen man. Toch lig ik elke x weer dubbel

21 april 2023 om 00:04

Je moet wel heel dom zijn als je Arne Slot of Kokcu bent en bij Feyenoord wilt blijven.

21 april 2023 om 00:17

Echt dom ja, om te blijven bij een club die kampioen wordt. Vorig jaar heeft doorgeselecteerd om een niveau hoger dus de EL aan te kunnen. Zouden nu dus ook kunnen, maar eigenlijk ben je gewoon aan het provoceren

21 april 2023 om 00:25

Daar hebben ze zeker goed voor geïnvesteerd, vraagje gaat Feyenoord nu ook salaris plafond omhoog gooien en nog betere spelers en risico’s lopen of zouden ze op dit niveau blijven spelen. Komen straks natuurlijk wel wat miljoentjes binnen

21 april 2023 om 00:38

Nee hoor meneer Ik volg gewoon Feyenoord en Kokcu, wat moet je met zo een belachelijke zwakke aanvallers? Alireza, Idrissi zijn allebei prutsers en Gimenez speelt verstopptje. Zou het op zijn minst zonde vinden voor Kokcu als hij bleef want nu is het tijd voor de overstap.

21 april 2023 om 00:42

Als Slot zijnde wil je dit misschien uitbouwen en kijken hoever je komt in de CL? Is toch niets dom aan?

21 april 2023 om 00:55

Wat wil je in godsnaam in de CL gaan doen met dit ploeg als Roma je zo domineert? Die zijn al jarenlang niet meer in de CL geweest en ik weet de The Chosen One is speciaal is maar tegen een top club van ieder ander land krijgt hij gewoon pak slaag hoor, zou nu je kans pakken en naar England vluchten ook al mag ik hem heel graag.

Pauloooo wat een geweldige controle en finish. Ik zat net te denken stop met alle ballen op Spinnazola en random voorzetten in de 16 besluiten ze 1 keer mooi te combineren en gelijk raak. Verdiend

20 april 2023 om 23:03

Mooi doelpunt inderdaad. Roma heeft toch wel een zwak bij mij als ik Totti en De Rossi daar op de tribune zie zitten.

20 april 2023 om 23:06

Francesco Totti, wat een fenomeen was dat! Hoopte dat Zaniolo hem ging opvolgen, jammer hoe dat gelopen is..

20 april 2023 om 23:11

Eens. Jammer hoe dat is gelopen inderdaad. Hopelijk zien we snel een nieuwe soort Totti in Rome.

20 april 2023 om 23:47

Bij mij waren ze alle credits al verloren ma 2014. Met Mourinho erbij niet beter op geworden.

20 april 2023 om 23:51

Wat is er gebeurd in 2014? Trouwens Mourinho is een wereldgozer man, maar snap wel dat er alleen mensen zijn die van m houden of hem niet kunnen uitstaan.

20 april 2023 om 23:57

Pellegrini begint toch redelijk in de buurt te komen voor een nieuwe soort Totti te zijn. Geboren en getogen in Rome ook een jeugdproduct van AS Roma. Draagt ook al de kapiteinsband en is natuurlijk een geweldige voetballer zou voor vele topclubs een aanwinst zijn.

21 april 2023 om 00:00

Ja prachtige spelers totti en de rossi man! Totti heeft balotelli een keer schandalig geschopt waardoor je nooit meer op een voetbalveld zou mogen staan en de rossi gaf kazim een belachelijke elleboog. Maar blijf lekker dickriden

21 april 2023 om 00:05

Als je zo redeneert was zelfs Zidane geen prachtige speler omdat hij Materazzi een keer een schandalige kopstoot heeft gegeven. Niet miepen en niet liegen maar erken de klasse.

Als ie fit is blijft het een heerlijke speler. Maakt echt het verschil.

Wat een goal zeg, echt een klasse speler

Dybala is echt te goed voor die houthakkers vereniging..

20 april 2023 om 23:42

Houthakkers vereniging, Was Feyenoord het hout?

21 april 2023 om 00:08

Ik vind het meer bloedzuigers dan houthakkers. Maar dat is altijd met Italiaanse ploegen en al helemaal als Mourinho het voor het zeggen heeft. Verder is Dybala een weergaloze speler die gewoon bij een absolute topclub hoort te spelen.

21 april 2023 om 07:06

Ja het is ook heel raar, hele zure reacties alsof Feyenoord onterecht is uitgeschakeld.

20 april 2023 om 23:48

Houthakkers vereniging? Snap je frustratie. Maar over 2 wedstrijden is Roma terecht door. Zonde, want feyenoord was er heel dichtbij.

Dat is Dybala zoals de voetballiefhebber er graag naar kijkt. Behendig, flitsend en natuurlijk veel techniek. Én een fijne trap.

20 april 2023 om 23:44

Toch een beetje Messi-light. Jammer dat die 'maar' bij Roma speelt. Zou voor vrijwel de gehele Europese top een aanwinst zijn.

20 april 2023 om 23:46

Alleen erg blessuregevoelig. Daarom ook weg bij Juve. Hier deed ie wel goede dingen overigens.

20 april 2023 om 23:47

Nee, anders had ie er wel gespeeld. Qua talent zou die het wel redden, maar te veel pijntjes en te wisselvallig.

20 april 2023 om 23:48

Niet als die maar de helft van het jaar kan spelen en daarvan ook nog eens maar een fractie op afspraak is. Verder wel een prachtige goal

20 april 2023 om 23:48

Juist ook mooi dat die hier de sterspeler kan zijn, en ruimte krijgt om z'n eigen ding te doen. Bij een topclub is dat lastiger, en daarnaast moet die zich dan na elke blessure terugvechten in het team, terwijl die bij Roma een zekerheid is mits fit.
Hij maakt hier dus veel meer minuten dan bij een echte topclub, wat juist mooi is toch?

Of beter gezegd. Bijlow helpt As Roma door veels te laat uitkomen toen de bal halve meter achter was. Had veel eerder moeten reageren! Dan had hij niet zo paniekerig weg moeten werken.

20 april 2023 om 23:07

Wellenreuther hijgt in zijn nek 😉

20 april 2023 om 23:32

Bijlow de schuld geven.. oké next😂

20 april 2023 om 23:35

Het was alsnog een ingooi. Dus hoe helpt Bijlow? Bijlow is overigens juist degene die Feyenoord er nog lang bij heeft gehouden. Een paar hele sterke reddingen

20 april 2023 om 23:52

Huh? Wow! (Ik schrok)
Als Bijlow gewoon eerder had gereageerd dan was de bal eerder naar de spits toe dan kon Feyenoord de verdediging in oorde stellen. Nu randje zestien bij een ingooi een scrimmage veroorzaken terwijl dat helemaal niet had gehoeven. De schuld kan je zeker naar Bijlow schrijven.

20 april 2023 om 23:41

Wat een onzin. Ingooi is toch beter dan een corner.

20 april 2023 om 23:46

Veel Feyenoorders reageren doorgaans ook een beetje kinderachtig in het hele keepersdebat door Cillessen overal en nergens de schuld van te geven. Maar je kan lastig zeggen dat Bijlow schuldig is aan deze uitschakeling. Hij heeft ze er ongelooflijk lang ingehouden en echt een hoop goede reddingen gemaakt.

20 april 2023 om 23:50

Bijlow hiervan de schuld willen geven. Dan ben je gewoon aan het zoeken...sneu zeg

20 april 2023 om 23:55

The special one

21 april 2023 om 00:03

Houd jij je maar bezig met je eigen clubje, die gaan het kampioenschap nog weggeven. Ik ga er speciaal voor jou voor duimen

21 april 2023 om 00:07

FR010, niet op reageren. Kansloos gedrag. Bijlow keepte inderdaad prima.

21 april 2023 om 00:31

Niks kansloos, vorige week helemaal popie jopie doen. Dan moet je op de blaren zitten. Nooit de special one disrespecten.

20 april 2023 om 23:51

Helemaal mee eens, fijn dat jij dit ook ziet. Als Bijlow alerter was geweest dan had hij de bal fatsoenlijk weg kunnen werken en was het geen ingooi/corner geworden.

Wat ben ik aant genieten van Dybala ondanks de score

Feyenoord gaat eraan hoor. Of maken we ons op voor een heuse Remontada? Haha balen!

Toch ergens zonde dat dybala daar speelt…

Een Romaatje te groot..

20 april 2023 om 23:45

En Dybala-jongens werken ook niet mee.

21 april 2023 om 00:00

Dat middenveld van hun is anders ook niet draMatic.

21 april 2023 om 00:01

Dit is niet goed voor m'n Hartman

21 april 2023 om 00:17

Ik heb wiefer dat jullie hiermee stoppen

21 april 2023 om 00:29

Quilindschy pakte wel weer snel geel vandaag. Bijlowpez gebeurt dat niet zo vaak.

21 april 2023 om 00:31

Schiet hem er Mourinho.

21 april 2023 om 07:24



1. Kijk eens wat een taalenten we hier hebben op VZ.

Al die Feyenoorders die altijd zeiken dat alvarez smerig is, kijk die overtreding van jullie spits nu ff terug.

20 april 2023 om 23:44

1 overtreding vergelijken met iemand die het veelvuldig doet. Je begrijpt zelf wel hoe krom dat is toch?

20 april 2023 om 23:49

Naja 1 schandalige overtreding en 1x een smerig stukje theater opvoeren en beide in 1 wedstrijd.

20 april 2023 om 23:53

Dat praat ik niet goed, maar het kan iedereen weleens een keer overkomen. Dat theater is denk ik wel blijvend. Ben er geen fan van, maar als we vanavond door zijn theater hadden gewonnen had ik het niet erg gevonden.

20 april 2023 om 23:57

De opmerking van Wac79 gaat niet over hoe vaak, maar hoe smerig? Lastig om daarop te reageren? Begrijpelijk lezen blijft een lastig ding.

21 april 2023 om 00:31

Bovendien is het bij Gimenez ook verre van eenmalig hoor. Kan me in de laatste paar weken al meerdere overtredingen, schwalbes en theaterstukjes voor de geest halen. Echt een prima spits maar net zo'n klootzak op het veld als Edson wat dat betreft, mag je er best 1 of 2 van hebben rondlopen in je ploeg hoor, alleen maar goed.

20 april 2023 om 23:44

Was dat het enige wat je kon onthouden van deze wedstrijd? Gefeliciteerd. Vanaf nu beschouwen wij Alvarez als een lieverdje.

20 april 2023 om 23:45

Enige verschil is dat hij wel de juiste kleur kaart er voor krijgt..

20 april 2023 om 23:52

Verschil is dat wij het niet verdedigen. Terecht rood, dat moet er uit. Jouw comment zegt dat je het gezeik op Alvarez onterecht vindt en hem wil verdedigen....dan snap je het niet

20 april 2023 om 23:53

Helemaal mee eens. Alvarez is absoluut geen lieverd, maar zo smerig deze overtreding! Hiermee kun je iemand naar blesseren

20 april 2023 om 23:59

Wac79, wat is je punt precies? Dat was gewoon een rode kaart. Alvarez is ook een smerige en naar mijn mening beperkte speler. Hij heeft niet voor niets zoveel gele kaarten in notabene de Nederlandse competitie.

21 april 2023 om 00:01

Je vergelijkt 1 incident met 30 incidenten. Dat het een f*cking smeriger overtreding was, is een feit.

21 april 2023 om 00:29

Pure frustratie omdat hij er tegen een Italiaanse subtopper niet aan te pas kwam. Reality check voor Giménez.

Het beste team heeft vandaag gewonnen in, wat mij betreft, de leukste wedstrijd van deze week. Feyenoord en AS Roma hebben gestreden voor wat ze waard zijn en dat maakte dit een heerlijk spektakelstuk! Roma-Leverkusen in de halve finales en hopelijk Roma-Juventus in de finale. Mourinho zit echt op zijn plek bij Roma!

20 april 2023 om 23:50

Nee, mourinho moet ff de uefa pakken en dan naar city of psg om de CL te winnen

21 april 2023 om 00:02

Naar City? Zie je het al voor je.. de geoliede City-trein veranderd in een afgrijselijke, maar uiterst effectieve Mourinho-ploeg? Meh..

21 april 2023 om 00:05

Maar wel met cl winst. Daar gaat het de sjeik om

21 april 2023 om 00:26

Na vanavond ben ik nog meer overtuigd geraakt van het feit dat hij de perfecte man is voor Chelsea.. Wij zitten met een enorme identiteitscrisis dankzij cowboy Boehly Boem en wie kan ons nu beter de kleur op de wangen meppen dan Mourinho??

21 april 2023 om 00:31

Moet je niet willen, zou voor Zidane gaan.

Helaas gestreden maar verloren van een beter team. De bank maakt het verschil. Tot 2 minuten voor tijd was het een sprookje, nu een kater. Trots op het team. Nu de accu opladen en op naar zondag.

20 april 2023 om 23:54

Roma helaas een maatje te groot. Wel weer genoten van onder andere Kökçü en Geertruida. En nu inderdaad koppie leegmaken en op naar zondag. Volle bak richting die Coolsingel.

Nou ja, jammer. Dan maar kampioen worden. Ik ben niet heel erg kapot van. Het waren ook goede goals van Roma. We zijn niet genaaid en er is niets raars gebeurd. Gewoon op waarde geklopt. Dat kan gebeuren en dan is het ook prima.

Rode kaart van Santi is echt dom. Die mis je nu gewoon de eerste poulewedstrijd volgend seizoen.

20 april 2023 om 23:49

Als het bij eentje blijft. Dit worden er vast meer. Wat een tackle..

20 april 2023 om 23:52

Ik hoop dat ze hem dan al verkocht hebben. Een typisch voorbeeld van te groot voor het servet maar te klein voor het tafellaken. Zit echt aan zijn plafond. 2 keer tegen Roma door de mand gevallen

21 april 2023 om 00:00

Denk dat je hem nog niet zo moet afserveren. Als je al ziet wat voor stappen hij dit seizoen heeft gezet. Daar zit nog lekker veel rek in. Drogba en Giroud namen ook de tijd tot hun 25/26e😉. Maar zonder gekkigheid, gaan we nu doen alsof je carrière mislukt is als je niet bij Real of City hebt gespeeld? Deze jongen gaat volgens mij echt meer dan prima terecht komen.

21 april 2023 om 00:03

En tegen het andere Roma beslissend. Dus wat is het nu?

21 april 2023 om 00:16

Bizarre conclusie na net één seizoen in Europa @HamsballHenry

21 april 2023 om 00:32

Tegen Lazio en Shaktar stond hij er gewoon hoor. 21 jaren jong pas hé..

21 april 2023 om 00:47

“Dan maar kampioen worden”… Je zegt t alsof t n straf is :-D

Het is niet de beker he; als je geen kampioen wordt, dan maar de beker pakken ;-)

Eerst een ongeldige tegengoal en dan heb je Trauner die sinds zijn terugkeer loopt te schutteren. Ik hoop dat Slot teruggaat naar Lutsha in het centrum met Pedersen op rechts. De vleugels hebben we helemaal niks aan gehad ze brengen niemand in stelling. Idrissi lekker na dit seizoen teruglaten gaan naar Sevilla en Alireza verkopen aan een Griekse club. Roma is echt een afgrijselijke ploeg om tegen te spelen. Dit is onze eigen schuld dat we niet vanuit eigen kracht hebben gespeeld.

20 april 2023 om 23:50

Waar was de ongeldige tegengoal dan?

20 april 2023 om 23:54

De ingooi die een corner was. Dat snap je toch zelf ook wel? Die bal was een halve meter over de achterlijn

20 april 2023 om 23:54

Bedoelde meer het ingooi momentje.. uit frustratie noemde ik het een ongeldige tegengoal😅

20 april 2023 om 23:56

Nee dat snap ik zelf niet, dat is namelijk geen ongeldige tegengoal. BIj het geven van de ingooi ontstaat een nieuwe situatie. Niks ongeldigs aan.

20 april 2023 om 23:58

Er ontstaat een nieuwe situatie door een fout waar een goal uit valt. Dat is toch best logisch?

20 april 2023 om 23:58

Ah oke, duidelijk.

20 april 2023 om 23:59

Nee dat is niet waar ik aan dacht toen je het over een ongeldige goal had. Daar is namelijk gewoon niks ongeldigs aan.

21 april 2023 om 00:03

Beetje zoals die 4-3 tegen Psv eerder dit jaar?

21 april 2023 om 08:56

Heb jij nou gewoon een account aangemaakt gisteren na de match om hier te lopen stieren?

21 april 2023 om 08:55

Zie je nu al de hele tijd afgeven op Trauner en zelfs vragen voor een nieuwe CV, maar hij speelt gewoon solide sinds zijn terugkeer. Deze wedstrijd was echt zijn enige mispeer tot nu toe.

maatje te groot. zij brengen Dybala en Abraham, wij pedersen en dilrosun. en dan toch nog zo dichtbij zijn. 5 minuten verwijderd van een halve finale. helaas, helaas. dagje balen en dan op naar het kampioenschap. kampioenschap en kwartfinale EL, zou ik van te voren voor tekenen.

20 april 2023 om 23:46

Die brengen zij natuurlijk alleen omdat ze niet fit waren. Zijn 2 absolute sterren daar

20 april 2023 om 23:48

snap ik. maar tis wel illustratief voor de machtsverhoudingen. tis geen geweldig team maar hebben echt een paar ziekelijk goeie spelers.

20 april 2023 om 23:49

Ja maar het geeft evengoed aan hoeveel kwaliteit ze hebben

20 april 2023 om 23:52

Daar ligt ook sowieso een aanzienlijk verbeterpunt; de aanval. Giminez heeft potentie, maar voor de rest vind ik het geen jongens waar je in de CL mee aan kunt komen zetten. Jahankbakhsh, Idrissi (huurling), Dilrosun, Paixao (nog best wisselvallig), Danilo, Walemark; dat is veel te mager. Ik denk dus ook dat Feyenoord nog wel leuke aanvallers uit de hoed tovert deze zomer.

21 april 2023 om 00:19

denk dat deze wedstrijd er voor heeft gezorgd dat Gimenez er volgend seizoen nog is. werd over 2 wedstrijden compleet voor het blok gezet door Roma. is gewoon nog niet klaar voor zo'n stap. Paixao gaat aankomend seizoen wel basis speler worden en heb daar echt wel vertrouwen in. maar er moet nog een linksvoor komen en 2 nieuwe rechtsvoor. alireza is het gewoon echt niet en dilrosun al helemaal niet. Ook een extra spits ipv Danilo. vervanger voor Kokcu (helaas) en Geertruida zie ik ook wel vertrekken. gaat lastig worden maar met CL geld en inkomsten Kokcu+geertruida heb je 80/90 miljoen binnen. waar een lekker deel van naar gerichte versterkingen kan.

Bijlow
Aankoop
Trauner
Hancko
Hartman
Aankoop
Wieffer
Bullaude
Aankoop
Gimenez
Paixao
21 april 2023 om 18:23

80/90 miljoen euro is wel erg overdreven, tenzij je echt de absolute hoofdprijs voor Kokcu ontvangt. Hoe dan ook komt er inderdaad veel geld vrij, dus Feyenoord heeft zeker de middelen deze zomer om zich te versterken. Ik ben dus ook wel nieuwsgierig hoe dat project uit gaat pakken. Leuk om te volgen.

Geweldig, wat een heerlijk gevoel. Fantastische wedstrijd van onze kant. Goed verdedigd en net als vorige week veldspel ook prima. Na die 1-0 wist ik dat we doorgingen. Helaas door het uitvallen van Smalling werd het nog spannend met de 1-1 maar gelukkig een wereldse invalbeurt van Dybala met een prachtige goal waardoor de verlenging kwam. Waarin we mega volwassen speelde. Matic ook top gespeeld en iedereen eigen wel. Slot toch afgetroefd door The Special One. Gefeliciteerd met de titel feyenoorders. Maar Europees toch te zwak.

20 april 2023 om 23:48

Gefeliciteerd! Afgetroefd vind ik een groot woord overigens. Mourinho met zn elektrische fiets in een race tegen Slot op een eenwieler. Nog knap dat Slot zo dichtbij was. Tactisch was het lange tijd prima en had Slot het (met de vorige wedstrijd erbij) beter voor elkaar dan Mourinho

20 april 2023 om 23:52

Selectie van Roma is 200m meer waard dan dat van Feyenoord. Als Feyenoord die bank had van Roma was het heel anders gelopen.

20 april 2023 om 23:55

@peperbus038 - Daar zat ook inderdaad het grote verschil. Dergelijke nuances hoor je nooit van een Mourinho, maar het verschil in budget is duizelingwekkend en dan praten we "slechts" over AS Roma. In dat opzicht haalt Feyenoord er naar mijn mening veel meer uit dan AS Roma. Op waarde geklopt vandaag, maar met het verschil in mogelijkheden als een hele grote nuance.

20 april 2023 om 23:58

Ik vind het toch altijd een beetje makkelijk om het op budget te gooien. Vorige week was dat verschil ik budget er ook, en wist Feyenoord gewoon te winnen. Het is dus geen onmogelijke tegenstander.

21 april 2023 om 00:07

Vorige week viel er wel een marktwaarde van 75m geblesseerd uit. Laten dat nu net twee spelers zijn die vandaag het verschil maakten...


Het luchtkasteel uit Rotterdam Zuid heeft haar Waterloo gevonden in Rome, de stad van de klassieke Oudheid! Nu heeft een luchtkasteel natuurlijk weinig waarde ten opzichte van zo’n klassieke beschaving. Keizer Mourinho liet dat goed zien aan de idealistische senator Arne.

Volgens mij hebben we allemaal wel kunnen zien dat dit Feyenoord niet zo goed is als iedereen beweert. Roma wint met 4-1 en zou van een ploeg als City en Real zwaar op de broek krijgen. Dan was die 4-2 tegen Lazio zo slecht nog niet.

Wat overblijft is een kampioenschap door een zwak psv en ajax. Ik zie het kaartenhuis wel in elkaar denderen na het vertrek van Slot.

Hebben we allemaal van Kokcu genoten jongens?

20 april 2023 om 23:47

Speciaal om dit te posten een account aangemaakt op deze site. Ik vind dit oprecht nog treuriger dan de uitschakeling van vanavond.

20 april 2023 om 23:49

Wat een klein kindje ben je toch door zo te reageren. Jullie hebben werkelijk alles meegekregen met deze scheids. Echt alles. Gefeliciteerd jullie hebben vandaag verdiend gewonnen maar vooral door de reserve tijd

20 april 2023 om 23:51

Is zijn eerste post met een account wat hij net heeft aangemaakt. No way dat die jongen daadwerkelijk Roma-supporter is.

20 april 2023 om 23:52

Mwah, dit verlies ligt echt alles behalve aan de scheids. Roma gewoon overduidelijk sterker, helaas.

20 april 2023 om 23:54

Je noemt iemand anders een klein kind maar zelf geef je de scheids de schuld... Ook zeer overdreven, Feyenoord kwam er amper aan te pas. Misschien hadden ze eerder moeten voetballen.

20 april 2023 om 23:57

@ajax1812, zeker was Roma sterker, maar de scheids hielp niet mee. Duwtje Abraham bij jagen mag door, Szymanski doet hetzelfde mag het niet. Dat soort 50/50 gevallen werden regelmatig beslist in het nadeel. Ik ben ook benieuwd naar de lijnen bij buitenspel.
Maar al met al gewoon niet in het eigen spel gekomen, speler als Alireza echt lozen komend seizoen.
Misten kwaliteit om echt een vuist te maken

20 april 2023 om 23:57

Welke reservetijd? Er werd in de 89e min gescoord.

21 april 2023 om 00:00

Toch wel geinig om dit te horen van een Feyenoord supporter in een seizoen met wel 10 dubieuze beslissingen van de scheidsrechter in het voordeel van Feyenoord

21 april 2023 om 00:02

Eens dat 50/50 beslissingen vaak in het nadeel van Feyenoord waren, aan de andere kant heb ik Feyenoord ook genoeg overtredingen zien maken waar niet voor gefloten werd, onder andere die waar Pellegrini geblesseerd bleef liggen, waar Feyenoord een gevaarlijke counter uit kreeg. Al met al is Taylor gewoon een belachelijk slechte scheidsrechter.

Jammer dat Feyenoord het niet gered heeft.

21 april 2023 om 08:46

@fr010frdam de arbiter hielp niet mee? Komop man, ik zie je zo vaak op dit forum en je pretendeert altijd objectief te zijn, maar het is zo doorzichtig als wat. Ook altijd van die gepikeerde reacties op anderen die een ander club dan Feyenoor supporten ('houd jij je maar bezig met je eigen clubje, die gaan het kampioenschap nog weggeven. Ik ga er speciaal voor jou voor duimen'', heerlijk calimero gedrag wanneer het je niet zint. Feyenoord is gister afgebluft in de verlenging door Roma, absoluut geen schande aangezien Roma gewoon beter is dan Feyenoord en daarnaast ook nog een betere (en vooral een meer ervaren) trainer heeft. Je pakt de titel dit jaar, als je dit aan het seizoen had gehoord had je hier voor getekend.

20 april 2023 om 23:52

Duidelijk een troll account, vandaag ingeschreven... 1 reactie ...

Als dit het hoogtepunt van je seizoen is, feliciteer ik je.

Maar ik zou eigenlijk willen zeggen: "koop een doos condooms en doe wat leuks"

20 april 2023 om 23:53

Graag, mag niet hopen dat dit soort zich voortplant

20 april 2023 om 23:52

Door een zwak ajax? Die hadden vorig seizoen dan zeker 10-20 punten meer dan feyenoord nu?

20 april 2023 om 23:58

Wil er eigenlijk geen woorden aan wenden na een zure nederlaag, maar je kunt niet beweren dat het minder spannend is. Het is toch ook al het hele seizoen crisis in Amsterdam? Feyenoord doet het goed en is stabiel, maar Ajax is gewoon zwak dit seizoen. Daar kan Feyenoord van profiteren, en dat hebben ze gedaan.

21 april 2023 om 00:00

Net zoals dat Ajax de afgelopen seizoenen heeft geprofiteerd van een zwak Feyenoord en Psv. Zo kan je iedere prestatie omlaag halen.

21 april 2023 om 00:04

Exact johan!

21 april 2023 om 00:11

Is dat zo? Ik ga even natellen, maar 20 punten lijkt me uitgeslotenLees nu je sarcasme voor wat betreft ajax. Maar heb t al nagezocht, ajax verloor 4 punten in laatste 5 wedstrijden, en eindigde op 83. Feyenoord kan max 85 halen. Scheelt dus 2 punten na 28 speelronden

21 april 2023 om 00:14

@oenieboy
Die crisis is dan ook wel een enorme hype, maar ze zijn inderdaad minder dan de laatste jaren. Vorig seizoen stond Ajax voorafgaand aan speelronde 30 op 72 punten, PSV op 68 en Feyenoord op 61. Dit seizoen staat Feyenoord op 70 punten en de anderen op 62. Dit scheelt echt niet zoveel.

21 april 2023 om 00:34

@johan, Ajax liet zien echt goed te zien. Grote teams werden met machtsvertoon verslagen. Dit Feyenoord pakt de punten stabiel, maar heeft nu enkel een goede poulefase gehad. Het verschil tussen Ajax en Feyenoord vind ik nog groot. Daarmee wil ik niets afdoen op de prestatie van Feyenoord. Die worden terecht kampioen.

20 april 2023 om 23:53

Een gefrusteerde Ajax supporter die zijn gram nu even haalt omdat zijn clubje ineen is gestort. Feyenoord krijgt een berg geld binnen waarmee Slot het team nog beter gaat maken.

20 april 2023 om 23:55

Cringe

21 april 2023 om 00:00

Die zogenaamde keizer heeft beduidend meer te besteden en kan spelers als Dybala binnenhalen. Dat is wel even andere koek dan een Dilrosun of een Idrissi met een huurconstructie. Ik snap dus niet helemaal waarom je aan het provoceren bent, want kijkend naar wat Feyenoord uit de middelen haalt, mag een AS Roma zich natuurlijk flink schamen.

Een zwak Ajax en PSV? Ze zijn inderdaad niet sterk. Vergeet echter niet te vermelden dat die twee selecties nog steeds duurder zijn dan die van Feyenoord. Tja, wie is dan de gek? Feyenoord wordt kampioen met een aanzienlijk goedkopere ploeg ten opzichte van de ene en ook een goedkopere ploeg ten opzichte van de ander. Je zou kunnen stellen dat Feyenoord in ieder geval nog een kaartenhuis heeft dat intact is momenteel. Stil maar, jochie...

21 april 2023 om 00:02

Ik hou op dit forum alleen mensen een spiegel voor waar men weigert in te kijken.

21 april 2023 om 00:08

Nee hoor. Je probeert te provoceren omdat een andere club kennelijk een keer beter presteert dan de club waar jij wat mee hebt (binnen Nederland). Dat is altijd het grappige aan dit soort betogen. Het ligt er erg dik bovenop, ook al probeer je nog zo goed de AS Roma fanboy te acteren. Wordt volwassen en reageer gewoon inhoudelijk. Zo moeilijk is het niet...

21 april 2023 om 00:10

In jouw geval zou ik ook de spiegel omdraaien zodat je er zelf niet in hoeft te kijken 👍🏻

Tsja, jammer voor Feyenoord maar over 2 wedstrijden is Roma gewoon de terechte winnaar. Jammer voor Feyenoord dat Dybala en Abraham fit genoeg waren om in ieder geval in te vallen. Toch wel de belangrijkste spelers van Roma, lekker als Mourinho zijnde dat je die nog even kunt inbrengen. Bij drie doelpunten betrokken nadat ze binnen de lijnen kwamen. Verder zie je dat veel spelers in de eredivisie het goed doen maar nog niet zo goed zijn als veel Feyenoorders denken. Een Giminez is op zijn kans in de verlening vandaag gewoon 2 wedstrijden onzichtbaar. Ook geen schande tegen een stugge tegenstander als Roma. Hij moet wel zijn nare maniertjes afleren , ook voor de rode kaart viel me dat al op. Voor de meeste Feyenoorders vind ik het jammer, met degene die een ff te grote mond kregen en deden alsof Feyenoord hoogstpersoonlijk de 6e plek voor Nederland heeft binnengesleept heb ik geen medelijden

We hebben aardig wat versterkingen nodig willen we in de CL poule enige rol van betekenis spelen. Daar kom je waarschijnlijk nog sterkere tegenstanders tegen dan AS Roma

20 april 2023 om 23:46

Allereerst een nieuwe CV en 2 nieuwe vleugels. Een rechtsback zou ook niet verkeerd zijn.

20 april 2023 om 23:50

De vleugelaanvallers die we hebben zijn idd wel armoedig. In Paixao heb ik nog wel vertrouwen maar met Idrissi en Jahanbahaksch kan je niet aankomen in de CL

20 april 2023 om 23:54

Beide vleugels en Trauner doorselecteren. Verder de jongens die we verkopen goed vervangen. Wordt weer een drukke zomer.

20 april 2023 om 23:59

Of een rechtsback halen en Geertruida centraal zetten

21 april 2023 om 00:01

Trauner was eerst nog de gevierde man bij Feyenoord, en nu moet hij weg? Ik zou eerder kijken naar de vleugelaanvallers en daar veel geld aan spenderen. En het verlies van kokcu kun je bijna niet opvangen, dat is echt de spil van het elftal.Edit: en een goede 6, Wieffer lijkt te veel gehyped.

21 april 2023 om 00:06

@oenieboy, trauner is te traag voor het hogere niveau. Misschien kijken of De Vrij al terug wil

21 april 2023 om 00:06

Trauner hoeft van mij niet weg, maar Geertruida en Hancko lijkt me een beter centrum

21 april 2023 om 00:06

Ik ben zelf nooit een fan geweest van Trauner. Vind hem maar onzeker ogen.

21 april 2023 om 00:09

@oenie
Trauner is subliem in de Eredivisie, maar het is duidelijk dat hij het stapje hoger niet aan kan. Vandaag wederom zeer matig en debet aan tegendoelpunten. Dit was in de finale tegen Roma ook al fataal.

21 april 2023 om 00:38

Hij mist wendbaarheid en snelheid op dit niveau. Verder is een creatieve 8 als vervanging van Kokcu nodig (die gaat een transfer maken) en nieuwe vleugelspelers. Het wordt weer een drukke zomer.

21 april 2023 om 01:38

Trauner doorselecteren? Die moeten we koesteren

20 april 2023 om 23:48

Hooguit 1 sterkere ploeg. Roma zit -zeer waarschijnlijk- volgend jaar gewoon in pot 2 bij de CL loting als ze zich plaatsen. Die zijn door de overwinning van vanavond gestegen naar plek 11 op de UEFA club ranking.

20 april 2023 om 23:55

Volgens mij zit feyenoord in pot 4 en dan zou betekenen dat je 3 sterkere tegenstanders hebt. Tenzij city kampioen wordt en de CL wint. Zover ik weet gaat dan de kampioen van Nederland naar pot 1.

21 april 2023 om 00:02

Nederland staat inmiddels 6e op de coefficientenlijst. Volgens mij komen de landskampioenen van de top 6 + de winnaar van de CL en de EL in pot 1 terecht. Is alleen even de vraag of ze daar de huidige lijst voor gebruiken of net zoals bij de plaatsing die van een jaar geleden (dan zou Portugal nog de nr 6 zijn).

21 april 2023 om 00:27

De nieuwe lijst (wij 6) gaat pas in vanaf seizoen 24/25, laatst nog opgezocht omdat ik benieuwd was wat er gebeurd met psv/ajax volgend jaar.
dus feyenoord moet geluk hebben met idd een city die kampioen wordt en de cl wint, zie ik overigens nog wel gebeuren

20 april 2023 om 23:51

Voor de TD van Feyenoord zijn dit soort wedstrijdjes heerlijk om het kaft van het koren te scheiden. Vooral in de breedte. Bijlow, Hancko, Geertruida, Kokcu prima. Gimenez en Hartman komen er ook wel. Dan heb je Szymanski, Wieffer en nog wat andere twijfelgevalletjes en de rest gewoon niet goed genoeg. Waanzinnig knap wat Slot met dit materiaal al presteert en volgend seizoen gaat hij met de CL-miljoenen en gericht aankoopbeleid echt wat groots neerzetten denk ik

20 april 2023 om 23:54

Ik vond kokcu ook echt beroerd. Wiefer kan je niet veel nog van verwachten

21 april 2023 om 00:11

@vigo

Kokcu maakte precies 0 fouten in de hele wedstrijd en begint de aanleiding naar de goal, het is niet zijn probleem dat Alireza zo een prutser is, zet him neer in Roma en ze scoren er minimaal 5 in de eerste helft.

Zonde, feyenoord was erg dichtbij. Ben wel echt onder de indruk van Hancko, erg goede verdediger. En zoals wel vaker de laatste tijd niet van Wieffer. Naar mijn idee veel te veel gehyped laatste tijd.

20 april 2023 om 23:52

Misschien gehyped, misschien ook wel logisch. Speelde een jaar geleden in de KKD, daarna lang geblesseerd en nu wekelijks top moeten presteren. Uiteindelijk krijg je een keer een terugval lijkt me.geef hem nog een seizoen op dit niveau met Europese wedstrijden waarin de handelingssnelheid beduidend hoger moet zijn en ik ben oprecht benieuwd waar hij dan staat

21 april 2023 om 00:04

Wieffer is inderdaad gehyped. Die jongen is ongelofelijk snel gekomen en past zich enorm snel aan aan het niveau maar dit is dan toch nog te snel en dat merk je.

Zuur, zonde en onnodig. Erg waardeloos dat je zo kort voor tijd in de reguliere speeltijd de deksel op de neus krijgt, terwijl je met 2-1 nog niet heel lang geleden op uitgoals door was geweest (Spurs😅). Jammer dat in de verlenging Feyenoord toch echt afgetroefd werd op snelheid en efficiëntie. Dit is de typische Mourinho uitschakeling, maar ze hebben ook wel veel individuele kwaliteit. Zal Feyenoord volgend seizoen Roma wel treffen in de Champions League. 3x is scheepsrecht hoor. Sterkte aan de Feyenoorders en de Nederlandse voetbalfans. Dubbelblij met AZ vanavond!

20 april 2023 om 23:57

Tja, Feyenoord brengt Danilo en Dilrosun. Roma brengt Dybala en Abraham. Dit is gewoon een normale uitslag gezien de verhoudingen. Denk dat geen enkele Feyenoorder hier echt enorm mee zal zitten, ik voel zelf in ieder geval berusting.
Succes met de strijd tegen PSV de komende weken. Mag toch hopen dat we gewoon weer samen de CL in gaan de komende jaren.

Ruimschoots zie ik op mijn pushbericht, stuur die redacteur even langs het Riagg in vredesnaam. Voor zijn eigen bestwil en die van zijn omgeving

Gewogen en te licht bevonden. Helaas het zat er niet in vandaag. Teveel spelers onder hun niveau.

20 april 2023 om 23:53

Ik schrik in dit soort potten vaak van t niveau kokcu. Wiefer had t zwaar maar komt ook net kijken dus dat snap ik wel. Maar je hoopt dat kokcu soms even Feyenoord bij de hand pakt. Hancko wel echt een fijne verdediger! Ook Geertruida kan je op rekenen

20 april 2023 om 23:56

Kokcu had z'n handenvol op het middenveld. Speelde praktisch alleen daar aangezien wieffer en simanski te kort kwamen vandaag

21 april 2023 om 00:09

Haha "ik schrik", aldus Perez. Kokcu kan het niet alleen en speelde sowieso 80 minuten goed en vorige week nog man van de wedstrijd. Onzinnig om hem te bekritiseren

Jammer. Vond Feyenoord tot de 2-1 de betere ploeg. Dybala was een plaag. Die maakt echt het verschil.

20 april 2023 om 23:49

Klopt de wissels hebben vooral het verschil gemaakt. Daarintegen vond ik ons ook slordig met de bal en zenuwachtig ogen op veel momenten. Al met al heeft roma terecht gewonnen vind ik.

20 april 2023 om 23:53

Ja, ik denk dat je gelijk hebt. Uiteindelijk wel. Zulke ballen als die Lopez op het belangrijke moment speelt of missers als die van Gimenez breken je op. Dan heeft Roma meer diepte in de selectie en dan kun je wel stellen dat ze betere zijn. Jammer, want dit Feyenoord kan gewoon heel aardig voetballen.

21 april 2023 om 00:03

Klopt maar vanavond terecht eruit geknikkerd door een beter roma

21 april 2023 om 00:07

Denk dat Roma niet enkel in de breedte beter is maar ook individueel. Er lopen een aantal jongens met enorm veel kwaliteit zoals een Smalling, Matic, Spinazzola & Dybala. Dat is echt kwaliteit die we in de eredivisie niet hebben.

AS Roma wordt de winnaar van Europa League, let maar op!

20 april 2023 om 23:53

Mag toch hopen van niet…. Gun het ze niet echt

21 april 2023 om 00:04

Sevilla zit er ook nog in hè die kunnen er ook wel wat van!

Erg jammer. As Roma was een stuk sterker, maar blijft jammer! Hopen dat az doordendert. Kokcu blijft een goede speler. Dybala lijkt wel te goed voor dit niveau.

Wat een seizoen voor de Italiaanse ploegen. Na al die mindere jaren gewoon 5 Italiaanse ploegen in een halve finale en zeker eentje al in een finale. En ja de loting zat niet tegen maar ook dan moet je het nog waarmaken.

21 april 2023 om 00:04

Klopt, je moet het waarmaken. Maar het de lotingen zijn wel bizar voordelig geweest. Als je dit resultaat niet had, moest je je schamen.

GERNOT GERNOT hou die man voor je in de 88e minuut niet laten draaien Gernot. Wat een kut avond

Vandaag terecht verloren. Slechts bij fasen goed gevoetbald, Roma vooral de bovenhand, meer kansen en vooral slimmer.

Verloren van de meest verschrikkelijke ploeg van Europa. Maar eerlijk is eerlijk Roma heeft meer kwaliteit. De wissels waren van zo’n groot verschil, dat heeft Feyenoord de das om gedaan. Gestreden als leeuwen, maar de pijp is leeg. Een lang seizoen voor Feyenoord, de breedte is net niet goed genoeg. Op naar het kampioenschap!

20 april 2023 om 23:53

Ik zou het niet erg vinden als de pijp helemaal maar ook helemaal leeg is, dan kunnen we alsnog een echte prijs winnen in Amsterdam 😁. Ondanks dat Roma misschien geen topploeg is, is het absoluut geen schande om van hun te verliezen. Jullie hebben gewoon een mooi europees seizoen gehad en daar mogen jullie trost op zijn.

Zij brengen Dybala en Abraham in, wij Dilrosun en Danilo. Dat zegt het allemaal.

5 minuten waren we er van verwijderd, zo jammer dit.

Toch zo zonde als maar kan, je was heel heel dichtbij. Maarja, het zij Italianen en hij blijft immers the special one. Feyenoord mag trots zijn, maar toch zonde.trauner maakt meerdere fouten bij de goals en Hancko die verder echt weergaloos speelde moet stappen voor buitenspel bij beiden goals. We moeten eens een keer echt afkijken bij Italianen, Gimenez was helemaal nergens tegen Roma en die frustraties kwamen eruit. Gelukkig AZ door, en Nice er gewoon uit... NL kan misschien nog over Frankrijk heen?

21 april 2023 om 00:06

Over Frankrijk heen? Vergeet dat. De zesde plek is al prima, het hoogst haalbare voor een "arm" voetballand als Nederland!

21 april 2023 om 08:59

Dat Nederland geen topland is qua binnenlandse competitie, a la, maar 'arm' voetballand? We hebben gewoon 3 clubs met een mooi Europees verleden die in de afgelopen 5 jaar een halve finale CL, finale Europa League, finale Conference League en halve finale Conference League hebben gehaald hé? En dat door 3 verschillende clubs, waarvan eentje nog niet eens tot de eerdere 3 clubs behoorde met een rijke Europese prijzenkast.

Mourinho verslaan (in KO fase) is ontzettend lastig.
En die Dybala blijft een geweldige speler, als hij fit en gemotiveerd is.

Dybala was een dikke maat te groot. Gefeliciteerd Romeinen, uiteindelijk verdiend gewonnen en we kunnen het toernooi ondanks deze nederlaag met opgeheven hoofd verlaten. Nu vol voor de titel.

Schandalige arbitrage...
Vorige week een strafschop tegen waar je vraagtekens bij kon stellen..
En vandaag word ie niet gegeven.. Om maar te zwijgen over 't vasthouden van Trauner...
Verder haal je zelf geen voldoende met Wieffer als leidend voorbeeld

20 april 2023 om 23:59

Scheids heeft geen grote fouten gemaakt en was ook niet tegen feyenoord.

21 april 2023 om 00:02

Dus de handsbal eerste helft was geen strafschop "vorige week werd ie gegeven bij, natuurlijke houding lichaam.. Terwijl er nu een uitgestrekte arm was".. . Waar trauner werd vastgehouden "enorm duidelijk" was geen strafschop .. Zullen we ze uit de spelregels halen dan

21 april 2023 om 08:51

@patrick81, lees aub even op internet de omschrijving van een handsbal. Dan kom je er al gauw achter dat dit een goede beslissing is geweest van Taylor en de VAR. De bal gaat namelijk via zijn eigenlijk lichaam en dat terwijl hij springt. Je verliest gister niet door de arbitrage. Buiten die kans van Szymanski en wat afstandsschoten heb je niet genoeg kansen gecreëerd, Roma wel. En dat is daarnaast ook een ploeg van Mourinho, zo'n beetje de meest notoire winnaar in Europa. Is geen schande om te verliezen van Roma, maar niet gaan doen alsof dit door de arbitrage kwam.

21 april 2023 om 13:45

Zoals ik aangaf in mijn comment.. Haal je zelf totaal geen voldoende... Betreft de handsbal hij komt eerst op de arm van de verdediger mijn inziens een evne zuivere of geen zuivere strafschop zoals vorige week bij Wieffer... Het vasthouden van Trauner moge geen discussie om zijn.. Daar past 1 straf op...
Verder was het gister een beetje de jongens tegen de mannen... De ervaring van Roma met Mourinho voorop waren doorslaggevend... Om maar te zwijgen over de wissels die ze brachten.. Pure CL niveau

Poeh, toch nog flink afgedroogd, jammer!

Boe We waren er bijna, maar goed Roma was sterker. Helaas.

Tja, erg zonde, maar hard gestreden. Feyenoord is nog steeds aan het bouwen en heeft op bepaalde posities net te weinig stootkracht. Dat is ook geen schande als je ziet waar de club vandaan komt. Roma werkt met een beduidend hoger budget en kan spelers als Dybala halen. Dat zijn jongens die op een goede dag op elk niveau het verschil kunnen maken.

Terecht uiteindelijk natuurlijk.

Maar zij brengen Dyballa, Abraham en El Shaarawy. Wij Danilo, Dilrosun en Pedersen.

Dan is het nog knap dat je héél dicht bij was.

Nu focus op de titel binnenslepen en versterken richting volgend seizoen. Zal ook een signaal zijn voor de Gimenez' (domme rode kaart...) en Wieffers van het team dat ze nog veel te leren hebben voor ze een echte stap kunnen maken.

Feyenoord (en Ajax) afgestraft en pak slaag van de Italianen

Bijlow super
Slot stomme wissels voorin
Kocku niet gezien
Trauner slecht
Roma noodgedwongen wissels in het begin

EL is wat anders dan CL
wel jammer voor ons

21 april 2023 om 00:00

Even serieus. Was die eerste goal geen fout van bijlow. Volgens mij had die alle tijd om nog te duiken, maar dacht hij dat de bal naast ging.

21 april 2023 om 00:04

Bijlow vond ik matig vandaag, had inderdaad twee van de tegendoelpunten moeten hebben. Verder onzeker gekeept waardoor hij corners weggaf. Vraag me echt af of Wellenreuther niet had moeten blijven staan.

21 april 2023 om 09:03

Door Bijlow werd het juist geen veegpartij voor ons vandaag. Hij kwam bij die eerste goal van de korte hoek naar het midden van het doel sprinten en die 2e goal was van zo dichtbij zo hard, voordat je springt hangt ie al.

Bijlow speelde echt een geweldige pot, snap echt niet waar je het vandaan haalt dat hij matig speelde. Dat je hem wil vervangen door Wellenreuther omdat die 2 leuke reddingen had in 11 wedstrijden vind ik al helemaal absurd, maar goed, meningen verschillen.

21 april 2023 om 00:27

Stomme wissels voorin? Volgens mij scoorde één van zijn wissels voorin, waardoor er nog verlengt werd...

21 april 2023 om 10:56

Ja. in de competitie gaat hij volop met al zijn voorhoede spelers de slag aan. Nu was het angst, links en rechts eruit voor nieuwe links en rechts

Wel dom dat feyenoord nu al weet dat hun spits er de eerste 2 potjes in de CL niet bij is.

20 april 2023 om 23:56

Ja dat was echt een domme rode kaart. Smerig van Santi.. 😞

Het was net niet genoeg, geen schande.

Voor Feyenoorders zal het op dit moment misschien niet zo voelen (hopelijk wel), maar Feyenoord mag echt trots zijn! Ik ben heel erg onder de indruk van het niveau tegen zo'n Europese subtopper. Ook de eigen jeugd was van een heel, heel hoog niveau. Dit Feyenoord is verreweg de beste in de Eredivisie, gaan verdient kampioen worden en kunnen hopelijk verder bouwen volgend seizoen. Als een club zo'n goed beleid voert, geniet ik ervan wanneer dat wordt beloond.

21 april 2023 om 00:29

Fijn om te horen! Ik hoop op meer spannende klassiekers zonder gekkigheid. De eredivisie is gebaat bij minstens drie sterke clubs en met AZ en Twente erbij wordt het alleen maar leuker.

21 april 2023 om 09:05

Mooie reactie, bedankt kerel! Het voelt nu nog zuur maar Sirius zei het hierboven al, in ogenschouw nemend waar Feyenoord vandaan komt is het echt ontzettend knap wat er dit seizoen allemaal gebeurd.

Goed, dan maar een leuke CL campagne volgend jaar om deze pijnlijke avond weg te spoelen.

Zuur, na de goal van dybala voelden wij allen de bui wel hangen. Wel top gestreden! De wisselbank maakte het verschil

Toch best knap gespeeld door Feyenoord. Helaas konden zij de laatste 3 minuten niet overleven tegen Roma. De bank maakt dan toch het verschil. Dybala en Abraham inbrengen is toch anders dan Danillo en Pedersen. Heel erg jammer. Ik vondd Hancko ,Kokcu , Bijlow en Geertruida echt goed spelen. Gimenez was matig (maar kreeg ook weinig aanvoer) maar ik heb me (weer) bijzonder geïrriteerd aan Idrissi en jahanbaksh

Ik wil alle Ajacieden tijdens live meepraten van harte feliciteren met de overwinning van Roma.

20 april 2023 om 23:53

Heb oprecht niet veel Ajacieden moeilijk zien doen in live meepraten.

21 april 2023 om 00:04

Ik heb zeker niet over alle Ajacieden! Maar er waren toch een aantal flink bezig. Geeft niet is mijn frustratie nadat we tot 2 minuten voor het einde in de halve finale stonden maar een uiteindelijk gewoon te kort kwamen.

21 april 2023 om 00:27

Benoem dan ook de Ajaxcieden die wel Feyenoord en AZ steunden. Het is maar net waar je op let.

21 april 2023 om 08:54

Jouw glas is half leeg merk ik. Er zijn zat Ajacieden die Feyenoord gewoon een halve finale hadden gegund. Maar dat kleinzinnige gedrag en die ''minder dan Ajax-houding'' onder Feyenoorder is schrijnend. Het lijkt een beetje op een chronisch minderwaardigheidscomplex wat totaal niet nodig is. Je hoeft niet altijd met Ajax bezig te zijn he, focus gewoon op Feyenoord dat dit jaar een dijk van een seizoen in de Eredivisie neerzet.

Feyenoord gewoon overal net die halve seconde tot seconde te laat. Balletjes die er bij roma doorheen vallen worden bij Feyenoord met een grote teen van een roma speler geblokt. Helaas is dat het verschil vandaag geweest. Je kan het over van alles gaan hebben; scheids was een drama, trauner zit er 2x naast, kansjes die er zijn worden niet afgemaakt en noem het op maar uiteindelijk is het tempo van roma gewoon net iets te snel geweest voor feyenoord vandaag. Jammer maar zeker geen schande. Het was een mooie campagne dit seizoen Feyenoord-supporters. Jullie hebben genoeg om trots op te zijn. Helaas was vandaag gewoon net een brug te ver.

Zo doodzonde dit, vooral omdat de 1-0 niet via de juiste regels ging, ingooi terwijl het een corner was.
Loopt de wedstrijd heel anders maar ze hebben gestreden Feyenoord, nu op naar de CL want dat is zeker binnen.

Roma terecht gewonnen,maar toch zuur dat het door een gigantische dwaling van de arbitrage gebeurt

20 april 2023 om 23:54

Dwaling? Welke dwaling?

20 april 2023 om 23:56

Hij heeft het over de ingooi

21 april 2023 om 00:02

Denk dat de meeste liever een corner dan een ingooi hebben.
Bijlow had het ook even kunnen aangeven bij de scheids. Roma wilde graag een corner met Abraham in de sputs.

Onzin ruimschoots in minuut 89 stond je nog in de halve finale

20 april 2023 om 23:54

4-1 is gewoon ruimschoots.

Gestreden als leeuwen, maar als je eerlijk bent was Roma gewoon beter. Maar je was zo dichtbij. Zonder die toverbal van Dybala ben je door. Genoten van Geert en Orrie. Hancko ook weer prima. Hartman en Bijlow ook. Maar de rest was niet top en dan red je het niet tegen Roma. En Roma heeft de gunfactor ook niet, wat een bloedzuigers.

Toch wel een beetje geflateerde nederlaag, maar je zag deze wedstrijd hoe Feyenoord eigenlijk steeds meer grip verloor op het duel naarmate de wedstrijd vorderde. Dat ze uit het niets de 1-1 maken en zo plots het duel over de streep lijken te trekken was erg knap, maar uiteindelijk heeft Roma niet onterecht gewonnen. Even zuur voor Feyenoord, maar toch een prima Europees seizoen met kwartfinale EL. Toch weer progressie geboekt dit seizoen, want de EL is veel zwaarder dan de Conference League.

Leuke wedstrijd om te kijken man, jammer dat het niet gelukt is.. wat ging er mis? Kwaliteit denk ik, per stuk zijn al die spelers toch een stukje beter en dat maakte het verschil vanavond.

Onnodig weggeven ook al is Dybala een god, Slot had best in de 88e minuut Lopez er extra in kunnen doen en gewoon wat tijd kunnen rekken.

Vind Traumer een heel goede speler maar is er zo een die het op de beslissende momenten laat afweten. Zonde, zal daarom nooit echt top worden.

Was te verwachten dit toch. Was valse hoop met slechts een 1-0 voorsprong en een uitwedstrijd te gaan. Wanneer een Nederlandse club spelen tegen een sluwe Italiaanse counterploeg met ongeveer het drievoudige budget speelt betekend dat 99 vd 100 keer uitschakeling. Desondanks knap verlenging eruit gehaald

In het begin toen ze AS Roma hadden geloot, dacht ik dat ze er uit gingen.
Deed Feyenoord uiteindelijk ook, maar met veel meer tegengas dan ik oorspronkelijk dacht. Ze hebben het goed gedaan, de volgende ronde was zelfs in handen. Hoe ze het de laatste jaren doen Europees geeft mij hoop dat ze het goed zullen doen in de CL volgend seizoen.

21 april 2023 om 00:17

Ik zou er niet op rekenen. In de CL zitten veel sterkere ploegen dan Roma. Kijk maar naar Ajax dit jaar, tegen Napoli en Liverpool.
Feyenoord is kansloos in de CL.

21 april 2023 om 00:32

Ajax had het ook niet getroffen met de loting. Mee eens dat Feyenoord zo'n loting ook niet zal redden, maar wat dat betreft moet het meezitten. Overigens is een derde plek in de CL poule een prima resultaat.

23 april 2023 om 15:30

Derde moet toch kunnen.
We hebben Vitesse ook zien winnen van Tottenham.

Achteraf terechte winnaar. Maar had na de gelijkmaker heel anders kunnen lopen. Weet iedereen wel wat ik bedoel. Erna geen moment meer gehad op kansje na.

Feyenoord heeft een vrachtwagen in Trauner en een non
-voetballer als rechtsbuiten. Ik heb nog nooit een rechtsbuiten zo slecht zien passen en niet eens een actie zien maken. Waar blijven de oldschool pingelaars met de acties van de straten? Wow wat triest hoe dribbels tegenwoordig achteruitgaan.

Terechte overwinning voor AS Roma. Heel pijnlijk wel. Nog 2 minuten tegaan + blessure tijd. Het is wat het is. Duidelijk dat Trauner tekort komt voor dit niveau. Geertruida, hancko en Kokcu duidelijk de beste aan Feyenoord kant. Wiefer stond toch ook wel vaak goed en Hartman zal ook mee kunnen. Onze Pool had 1 goede bal denk ik en verder laten zien dat die absoluut geen 10 miljoen waard is. Dilrosun wederom laten zien dat die echt tekort komt. Die zou beter een jaar bij Fortuna moeten spelen. Ben benieuwd of die zou opvallen.

Leek nergens op. 2e helft en verlenging helemaal weggespeeld. Hancko en Geertruida moeten het nieuwe centrale duo worden. Wieffer, Szymanski en Gimenez kwamen ook veel te kort. Volgend jaar maar ook een nieuwe rechtsback halen. Alleen Kokcu, Hancko, Paixao en Hartman scoorde een voldoende. De rest was 3x niks

21 april 2023 om 00:26

Giminez had het erg lastig tegen die goede verdedigers en als je dan ook nog matige vleugelaanvallers hebt die weinig gevaar creëren dan heb je als spits zijnde echt kut wedstrijden. Die matige vleugels brak Feyenoord ook op naar mening mening, als je nu nog een Sini zou hebben... Wiefer komt er ook wel het is al een godswonder dat die jongen tot op heden zo makkelijk aansluit. Je kon op den duur gewoon merken dat hij conditioneel het erg lastig had.

Ik hoop eerlijk gezegd dat Kokcu en Geertuida worden verkocht en dat het elftal verder intact blijft. Met dat geld kan je dan gerichte kwaliteitsaankopen doen. Feyenoord had een paar keer leuk combinaties, het is een jong team met erg veel potentie. Het is alleen lastig als Nederlandse club om aan een goed elftal te bouwen gezien je zo makkelijk leeg wordt gekocht. Want zo'n Hancko die kan straks ook maar zomaar weg zijn, die speelt eigenlijk altijd een ruime voldoende.

Vond de scheids erg matig, echter Roma verdient door. Wel trots op mijn club en hebben gestreden, maar het was helaas niet genoeg. Vorige jaar finale conference league en nu kwart finale Europa league. Bijzonder wat we hebben gepresteerd met bijna een geheel nieuw elftal.
Op naar het kampioenschap!

Hoop wel dat paixiao nu basis gaat worden, verlies vanavond was terecht!
Maar idrissi kan echt niet meer!

Jammer voor fey. Leuke matcj alleen mourinho wint altjjd van nl. Nu komen er weer grappig ajaxcieden maar focus op je eigen team en gun je rival iets. Dyballa wel klasse apart. Jammer maar feyenoorders wees trots op je team

Roma gewoon helemaal verdient gewonnen. Na de 2e helft leek Feyenoord gewoon op ofzo. Het was alleen maar de thuisploeg die bleef aanvallen. En het is natuurlijk niet niks om wissels zoals Dybala en Abraham te hebben. Jammer voor Feyenoord want ze waren er wel dichtbij na die 1-1.

De wedstrijd duurde helaas 5 minuten te lang. Zo ontzettend jammer, maar al met al wint Roma hier wel terecht. Gewoon de betere. Niks schandaligs aan, gelet op verschil in selectiewaarde en kwaliteit. Wel heel jammer. Het was toch wat geweest... halve finale Europe League. Hopelijk dat deze veldslag niet teveel invloed heeft op de wedstrijd zondag tegen Utrecht.

Overigens: wat een bizar seizoen beleven de Italiaanse clubs in Europa.

Tsja, jammer dat je er nu uitvliegt. Maar.....overall bekeken is de Eredivisie toch niet zo zwak (zesde coimpetitie van Europa, dat al zoveel spelers heeft verloren aan de echte topcompetities), in tegenstelling tot wat veel leden hier vaak beweren. En ja niet alle Eredivisiespelers maken het in de top, maar als je de zesde competitie van Europa bent zit er nog veel rek in diverse spelers. Dat is in het verleden ook vaker zo geweest als de Eredivisie weer eens een goede periode had.

En ja, het gaat zelfs beter dan in de dagen waar de hier vaak bewierookte spelers Sneijder, Robben en van Persie nog in de Eredivisie speelden. In die dagen (rond 2004) werd PSV (met een nog jonge Robben) zelfs "het lachertje van de Champions League" genoemd en werd Ajax (mer vd Vaart, Sneijder en Nigel de Jong) uitgeschakeld door een niet bepaald sterk Club Brugge. En kijk waar voorgenoemde spelers zijn geeindigd.....

Er is dus nog hoop. Jullie moeten gewoon erkennen dat de Eredivisie een opleidingscompetitie is en geen topcompetitie, iets wat het ook nooit zal worden.

Wie het laatst lacht, lacht het best. En dat was zoals vrijwel altijd Mourinho.

Complimenten voor een goede Europese campagne.
Roma iets beter, maar je was er toch dichtbij. Knap werk.
Ik wil bij PSV ook weer eens een Europese campagne met veel buzz en positiviteit.

Ik had na 85 min aanvallers er af gehaald en verdedigers ingebracht, dan maar lelijk.. maar dybala is wel klasse apart, weet niet og het geholpen had

Wat zijn Alireza en Idrissi slecht zeg dat die 2 nog steeds basis staan is echt een raadsel

Feyenoord was gisteren niet in beste doen. Roma is ook gewoon een prima ploeg. Wel een stelletje zuigers op het veld. Geertruida is echt heel goed.

Doodziek van de nederlaag maar trots op mn club. Over twee wedstrijden gezien gaat de juiste ploeg door maar waren we dichtbij. Dat ze een halfgeblesseerde wereldkampioen nodig hadden om ons te stoppen zegt genoeg. Mourinho mooie kerel. En nu.... op naar de Coolsingel.

Zo dan flinke afstraffing nog. Wordt nog wat in de cl???

Dit Feyenoord verdient een groot compliment, omdat het in staat was, dit seizoen op positieve manier aan naamsbekendheid te werken in Europa.
Voor Roma zou het schandalig zijn als ze door een Nederlandse volksclub , met zelf een begroting en spelerswaarde die tien keer groter is, dan de club uit zuid zouden zijn uitgeschakeld.
En Feyenoord? nogmaals mijn compliment vooral ook hoe er werd geknokt, toen er nog 3 minuutjes op de klok stond met nul procent perspectief.
Met zo'n mentaliteit die ik zag, kan menig team van minimaal gelijkwaardig niveau hier een voorbeeld aannemen.
Waar een ander het koppie zou laten hangen, ging Feyenoord stug door!

Je kunt over Mourinho zeggen wat je wil maar hij blijft toch fenomenaal op dit soort avonden. Ik heb ook het idee dat hij geen moment bang is geweest om uitgeschakeld te worden ondanks de nederlaag in de Kuip. Op het moment dat die 2-1 valt dan weet je eigenlijk ook gewoon dat het klaar is voor Feyenoord ondanks dat ze nog een half uur hebben om alsnog een goal te maken. Desalniettemin mag Feyenoord toch wel terug kijken op een uitstekend Europees seizoen met een aantal fantastische wedstrijden in de Kuip en uitgeschakeld worden door het Roma van Mourinho is echt geen schande.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren