Gooner4
Algemeen
Vrienden (5)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 10 september 2008
  • Gooner4
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 19.729
  • jaar (--)
  • Helden
  • 5
Persoonlijke berichten
6 januari 2011 om 12:11
#1

Het lijkt mij wel een groot verschil of je wordt uitgefloten door je eigen publiek of door de supporters van de tegenstander...

27 januari 2015 om 23:09
#3

Tja,

maar als je die wedstrijden bekijkt uit engeland, en vervolgens uitspraken hoort van de nederlandse clubs die ambitie hebben verder te willen komen in de CL ... dan vraag ik me ook af in welk 19 eeuws huis die wonen... , met zoveel pase (snelheid) als daar in 10 minuten gespeeld word, zoveel pase heeft een nederlandse wedstrijd in 90 minuten nog niet, want een eredivisie club zou op zijn na 5 minuten.

27 januari 2015 om 23:34
#4

Dat klopt ook,

maar de clubs die het wel kunnen, doen het niet. ( alleen PSV afgelopen jaren )
enige wat de andere toppers&subtoppers doen is verkopen.

9 augustus 2015 om 21:40
#5

Ramsey op de 10 is vreselijk, hij vertraagt het spel daar veel te veel. Hij moet naast Coq spelen, z'n loopvermogen heeft hem de mogelijkheid heel het veld af te lopen. En als hij het dribbelen en hakjes gedoe niet afleert dan moet hij maar een paar matchen banken, zo makkelijk is het.

Sanchez, Oxlade op welke plaats ze je ook zet, ze moeten gewoon spelen vind ik. Zorgen beide voor veel meer dreiging en crosses. Zeker Oxlade was de beste, desondanks z'n balverlies. Moet gedaan zijn met allemaal middenvelders op de flanken te spelen, iemand moet banken en ik denk dat het jammer genoeg Cazorla of Ozil is.

10 augustus 2015 om 00:00
#6

Ik denk dat Wenger gewoon beetje teveel medelijden heeft en iedereen speeltijd wil gunnen, maar zo gaat dat niet meer. Hij moet toch duidelijk een keus maken wie er gaat spelen en hen ook laten spelen op de plaats waar ze het best uit de verf komen.

Ik neig ook naar Ozil, Cazorla doet het zeker uitstekend de laatste tijd, maar Ozil z'n overzicht en passing is fenomenaal soms. Het beste is dat je ze kan afwisselen en zo 2 toppers hebt en als Ramsey niet stopt kan Cazorla zoals je zegt eentje lager spelen. Ozil heeft gewoon iemand nodig die denkt zoals hij dat doet, Benzema is hierbij het beste. Ze speelden samen en kennen elkaar. Giroud is gewoon te traag voor zijn steekballen.

10 augustus 2015 om 12:50
#7

Ik hoop het.

En tja, Wenger.. Ik dacht dat hij verliefd was op jonge Franse spelers, zo blijkt het dan toch niet te zijn tenzij ze gratis zijn of voor een schijntje op te halen. Walcott moet gewoon af en toe spelen, omdat hij slim loopt, maar daar blijft het bij. The Ox zet acties zelf op, verdedigt, en werkt gewoon beter af. Jammer dat we een topper op de 10 hebben, maar dat hij maar alleen Sanchez heeft voor z'n uitstekende passen.

22 oktober 2015 om 13:18
#8

Waren ''gewoon'' blanken met een capuchon op die werden aangevallen. Geen donkere jongens,

Kan geen kwaad om even het filmpje te bekijken...

9 december 2015 om 21:56
#9

Dankje voor de site, een stuk beter dan de stream waarop ik het aan het kijken was.

9 december 2015 om 22:20
#10

Thanks voor de site man, is beter dan waarop ik keek. Nederlands commentaar is nog fijner! Gefeliciteerd alvast met het resultaat. Laten we niet kijken naar de manier waarop.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 3 juni
De familie van Ajax-target Arda Güler is op huizenjacht in Amsterdam. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren