Laatste discussies op het voetbalnieuws

07:35
‘Real Madrid zit met handen in het haar en denkt aan verhuur'

22 april om 09:14
1

Bij 164 betrokken bij een doelpunt in 228 wedstrijden waarvan maar 53% van de wedstrijden de volle 90min gespeeld is. Dus eigenlijk in 120 wedstrijden betrokken bij 164 goals. Jemig... In mijn boek is dat effectief van de bovenste plank. Rendement van hier tot de maan.

07:20
Van Hooijdonk ergert zich aan Ajacied: ‘Een boete van een maandsalaris?’

22 april om 08:56
0

men kan zich beter afvragen waarom Hunter zo opgefokt was, zou t niet kunnen zijn dat hij niet begreep dat ie niet kon starten na de 3 goals vorige keer, dat ie niet begreep waarom er niet een aantal kritieke spelers rust werd gegund, dus lijkt me meer iets dat Hag en broeders zich zouden moeten aantrekken

08:24
‘Gevaar’ voor dominantie van Ajax: ‘Zoals Bayern of PSG, ik geloof daar wel in’

22 april om 08:54
1

We moeten nou ook niet gaan overdrijven, natuurlijk er is een kans dat dit gebeurd. Op dit moment voert Ajax echter een aantal jaren niet bepaald de boventoon in de eredivisie. Na het kampioenschap van Feyenoord verwachtten ook velen dat Feyenoord weer kon blijven meedraaien, kijk waar ze nu staan.
Kijk daarnaast hoe de Portugese competitie zich heeft ontwikkeld nadat fc Porto deze won. Ondanks deze winst van Porto is Benfica met enige regelmaat kampioen geworden. Succes in europa is geen garantie op hegemonie voor Ajax in de eredivisie. Volgend jaar kan alles weer anders zijn.

08:24
‘Gevaar’ voor dominantie van Ajax: ‘Zoals Bayern of PSG, ik geloof daar wel in’

22 april om 08:47
1

Dit roept men al 20 jaar. Ajax is al zoveel jaren de rijkste club met de grootste naamsbekendheid en fanbase.
Ondanks al die miljoenen doet PSV nog steeds mee om de titel en is het de meest succesvolle Nlse club van de afgelopen 30 jaar.
Ajax vist in een vijver van maximaal 20 miljoen aan transfersommen. Wat koop je daar nu voor?
Dit beleid van spelers meer dan 3 miljoen aan salaris geven, gaat enkel goed als er gepresteerd wordt en is russisch roulette zoals in de tijd van van Basten en Jol. Een ongelooflijk groot deel van de begroting gaat op aan salaris.

08:24
‘Gevaar’ voor dominantie van Ajax: ‘Zoals Bayern of PSG, ik geloof daar wel in’

22 april om 08:43
1

We zijn bijna 5 jaar geen kampioen geworden. Als we in een grotere competitie zouden spelen zou het kunnen, nu willen je beste spelers altijd vertrekken aan het eind van het seizoen

07:50
Luuk de Jong: ‘Dat die quotering nog zo hoog is, is eigenlijk wel apart’

22 april om 08:39
1

Gun het hem van harte al die lof voor zn kopacties. ga hier niets zeggen over de kwaliteiten van de gemiddelde eredvisieverdediger.die zullen wel goed zijn,anders ben je geen verdediger eredivisie..toch ?

07:35
‘Real Madrid zit met handen in het haar en denkt aan verhuur'

22 april om 08:19
1

Als Madrid zijnde nu maar eens op de blaren zitten. Bale gewoon lekker zijn poot stijf houden en het geld binnenharken. Misschien dat bepaalde clubs het zo eens leren om na te denken als ze spelers contracteren.

06:47
‘Gerommel van de eerste orde’ bij PSV: ‘Bij Ajax kunnen meerdere spelers dat’

22 april om 08:04
1

Denk dat het wel duidelijk is dat van Bommel niet veel toevoegt aan PSV. Heb namelijk niet het gevoel dat ze vanwege de trainer bovenaan staan maar meer gewoon door de mazzel en kwaliteit van de spelers. Daarnaast zoals hierboven genoemd herken je heel erg de hand van van Marwijk. Waardeloos voetbal maar wel resultaat. Wat is Ajax dan een verademing om naar te kijken.

07:02
Zidane: ‘Voor mij is hij momenteel de beste nummer negen van de wereld’

22 april om 07:45
1

De beste imo niet maar zeker wel een van de. Hoeveel spitsen heeft real gehad maar hij bleef altijd de nummer 1. Ondanks de vele trainers die real heeft gehad.

07:20
Van Hooijdonk ergert zich aan Ajacied: ‘Een boete van een maandsalaris?’

22 april om 07:43
1

Het was gewoon dom van The Hunter. Maar van het shirt uittrekken begrijp ik. Het was zo'n belangrijke goal, die weleens beslissend kan zijn voor #34. Die elleboogstoot vond ik veel erger, waarom, je staat 0-1 voor en dan benadeeld je je ploeg. Maar goed tegen Vitesse moeten we ook zonder hem kunnen scoren en winnen !!

07:20
Van Hooijdonk ergert zich aan Ajacied: ‘Een boete van een maandsalaris?’

22 april om 07:41
1

"nee, ik kan me niet herinneren dat ik ooit mijn shirt heb uitgetrokken en dat doe ik ook niet meer."

Ik snap dat het natuurlijk een nietszeggende wedstrijd was die van Persie al snel vergeten is, maar ik weet nog wel een vrije trap ergens in 2002 tegen Dortmund. Toen Pierre die scoorde ging ook gelijk het shirt uit alleen dat was nog in de tijd dat je daar geen gele kaart voor kreeg. Maar het blijven gewoon dingen die je, zoals Levchenko al zei, impulsief uit emotie doet bij ontlading

07:20
Van Hooijdonk ergert zich aan Ajacied: ‘Een boete van een maandsalaris?’

22 april om 07:38
1

Idd niet slim van zo'n ervaren speler en dan met name die 2e geel.. had zomaar rood kunnen zijn.. Huntelaar is nog nooit kampioen geworden en is echt zn missie om de titel te pakken met Ajax.. Hij besefte zeer goed het belang van de 0-1 En dus oprechte blijdschap en is die gele kaart zeker niet slim maar enigzins begrijpelijk

07:20
Van Hooijdonk ergert zich aan Ajacied: ‘Een boete van een maandsalaris?’

22 april om 07:36
1

Heel amateuristisch inderdaad om geel op te lopen door het uittrekken van je shirt. Waarom doen spelers dat eigenlijk, wat is daar de toegevoegde waarde van?

23:45
Fluitconcerten voor PSV: ‘Ik vraag me af waarom dat zo moet zijn’

22 april om 07:22
1

Heel bijzonder dat Guti zo geadoreerd wordt door de supporters. Want we hebben 'm vrij weinig gezien dit seizoen. Of komt dat vanwege de 8 miljoen dat er voor hem betaald is en dat ze veel van 'm verwachten ? Enfin, Van Bommel is eigenzinnig dus die zal 'm nog wel negeren, want anders laat hij zijn kop naar de supporters hangen en dat zal hij niet willen....

20:48
‘Erik ten Hag staat nu bovenaan heel veel lijstjes van topclubs’

22 april om 01:41
0

Iedereen doet net alsof Ten Hag het allemaal heeft geflikt, maar dit komt echt grotendeels door de jeugdopleiding van Ajax die op de schop is gegaan ongeveer 8 jaar geleden. Spelers als Donny, Frenkie, De Ligt zijn spelers die daaruit voortkomen. Oke en wat als er spelers vertrekken naar het buitenland. Ja vervangen gaat zeker niet lukken. Maar er komen genoeg talenten aan die op een andere manier Ajax 1 weer terug naar de top kan brengen. Ekkelenkamp, Noa Lang, Gravenberch, Unuvar, Brobbey. Ik denk dat er elk seizoen makkelijk twee uitzonderlijke talenten hun stempel gaan drukken. Als je de selectie nog aanvult met buitenlandse talenten uit Zuid Amerika dan ben je er. Bovendien zijn er ook spelers verhuurd, zoals Sierhuis. Verder heb je Cerny die ook erg goed doet in Jong Ajax, dus waarom die twijfel. Vroeger sprak iedereen over Donny, Nouri en Cerny. Maar niemand had het over De Ligt en Frenkie, toen Nouri speelde sprak zowat niemand over deze spelers? Ja talent hebben ze allemaal, maar je moet ook doorzettingsvermogen hebben en men moet vooral bescheiden blijven en die twee elementen bezitten De Ligt en Frenkie. Dus de lijst vam zulke spelers die ik opsomde dat zal de onderkant zijn, er zullen uit alle hoeken ineens een speler zo gaam ontwikkelen dat ze ineens de lat zo hoog legt voor de anderen. Sontje Hansen kan misschien zo iemand zijn. Of een Sierhuis. Of misschien wel Noa Lang. Want nu is het vizier gericht op Gravenberch en Unuvar, maar vaak is dat geen garantie dat ze door blijven pakken. Verder heeft iedereen het over De Ligt en Frenkie, maar ik vind Donny toch een klasbak hoor. Eentje die je echt gaat missen wanneer die niet speelt. Hij loopt zich vaak vrij, passt vaak zuiver. Enorme loopvermogen, gevaarlijk voor het doel. Frenkie die heeft nog te vaak hele domme fouten. En tegen fysiek sterke tegenstanders heb je weinig aan Frenkie. Maar Frenkie zorgt wel voor balans omdat hij precies andere kwaliteiten bezit dan Donny. Ze vullen elkaar perfect aan. In mijn ogen moet je deze twee middenvelders altijd samen laten spelen in Ajax en Oranje. Anders fungeert Frenkie niet. Donny trekt namelijk heel vaak het middenveld kapot van de tegenstander. Hij zorgt met zijn slimme looplijnen dat de tegenstander uit balans raakt. Ja ook zonder bal kan je de tegenstander pijn doen. Verder is hij erg zakelijk met de bal. Ik denk echt dat als Donny weggaat dat Ajax pas echt in de problemen komt. Een pitbull, die overal te vinden is op het veld.

23:10
Theo Janssen snapt niets van wissel PSV in minuut 93: ‘Even serieus...’

22 april om 01:32
1

heel nederland valt over van bommel,slechte keuzes,arrogantie ,lelijk spel etc etc. Over zijn basis 11 ben ik het ook niet mee eens. Maar psv levert in competitieverband gewoon een wereldprestatie. Voetbalt wel monder naar de mogelijkheden als daadwerkelijk kan maargoed dat kiest hij,de punten worden wel binnegeharkt. Het is allemaal ajax ajax ajax dat real en juventus uitschakelt. Een team met een dubbele bankrekening met mogelijkheden en 40% betere selectie. En tot 3 rondes voor het einde is het dat cluppie nog niet gelukt ehv voorbij te streven. Alleen doelpunten meer gemaakt Dus ......

22:03
Clubtopscorer sorteert voor op vertrek: ‘Ik sta niet open voor de KKD’

22 april om 01:11
1

Ff wat centrum spitsen op een rij in de eredivsie met hun goals in gespeelde wedstrijden:

Huntelaar 14 goals bij Ajax in 25 wedstrijden
Lammers 14 goals bij Heerenveen in 28 wedstrijden
Dolberg 11 goals bij Ajax in 22 wedstrijden
Tenvrede 10 goals bij NAC in 27 wedstrijden
Novakovich 9 goals bij Fortuna in 26 wedstrijden
Van Duinen 8 goals bij Zwolle in 29 wedstrijden
Jorgensen 5 goals bij Feyenoord in 22 wedstrijden
Johnsen 5 goals bij AZ in 20 wedstrijden
Grot 4 goals bij VVV in 29 wedstrijden

Dan zit hij nog aan een prima kant, zeker als je in een ploeg speelt die onderaan hangt en je als spits amper ballen krijgt

23:45
Fluitconcerten voor PSV: ‘Ik vraag me af waarom dat zo moet zijn’

22 april om 00:36
1

De supporters gedragen zich ook als verwende kinderen die niet weten hoe voetbal in elkaar zit en misschien beter naar een film kunnen gaan. Ondanks de beperkte middelen staat PSV na 31 wedstrijden gelijk met een team dat een goede kans heeft om de Champions League finale te gaan spelen, PSV heeft niet zo heel vaak vaker gescoord in een seizoen en heeft een aantal punten behaald dat meestal goed is voor het kampioenschap. En dan nog is het niet goed, men vergeet dat je bij voetbal ook een tegenstander hebt en dat je ook kunt verliezen. Slechts één team wordt kampioen. Ondanks meerdere kampioenschappen werd Cocu door een deel van het publiek verguisd. Van Bommel werd de eerste seizoenshelft bewierookt, PSV speelde met veel druk naar voren, scoorde veel en behaalde veel punten. Nu zou diezelfde coach er niets meer van kunnen. Ongelofelijk vind ik zoiets. Zo opportunistisch, dom, kortzichtig.

00:00
Mbappé: ‘Ik ga de duels van Real Madrid als toeschouwer bewonderen’

22 april om 00:27
1

Je bent inderdaad onderdeel van een project wat niet gaat slagen. De competitie heeft te weinig aanzien om grote spelers te halen die je de CL bezorgen.

23:45
Fluitconcerten voor PSV: ‘Ik vraag me af waarom dat zo moet zijn’

22 april om 00:27
1

Hmm, Leo Driessen was toch steeds in het duel complimenten aan het uitdelen over dat het PSV publiek zo optimistisch bleef ondanks het zwakke spel. De teleurstelling heerst gewoon in Eindhoven. Ze stonden 5 punten voor en gaan naar de arena waar ze na een uur op matchpoint stonden en dan gaat het in een week zo mis dat doelsaldo essentieel is geworden. En dan krijg je de graafschap en ADO thuis met dit voetbal en nipte overwinningen. Men hoopt op minimaal 4 a 5 goals in beide duels en krijgt er 5 in beide duels samen.

20:26
‘Ik denk dat FC Groningen - Ajax beslissend was in de titelstrijd’

22 april om 00:16
1

En nu de feiten over Ajax Prestaties seizoen 2018/2019 Strijden nog voor alle prijzen! • Eredivisie nummer 1 • KNVB Bekerfinale • Halve finale Champions League Eredivisie - Koploper met 77 punten uit 31 wedstrijden - 107 doelpunten gescoord - Gemiddeld 73% balbezit per wedstrijd - Minste overtredingen van alle clubs; 305 - Rode kaarten: 2 - Gele kaarten: 31 - Meeste schoten op doel: gemiddeld 6.5 per wedstrijd - Meeste clean sheets: 15 KNVB Beker - Finale 5 mei 2019: Willem ll vs AJAX UEFA Champions League - Halve finale: AJAX vs Tottenham Hotspurs - 16 wedstrijden gespeeld en slechts 1x onterecht verloren (Real Madrid). - Superploegen als Bayern München, Real Madrid en Juventus met Ronaldo scheel getikt en uitgeschakeld - Eerste ploeg in de geschiedenis die na het spelen van 3 voorrondes doordringt tot de halve finale - Jongste ploeg in de Champions League - Meeste punten verzameld Coëfficiëntenlijst: 30 Volgens Calimero Nederland komt dit door; - KNVB - VAR - UEFA - FIFA - Scheidsrechters - Geluk - Etc. Het tegendeel is waar. Voorbeeld; Tegenstanders van PSV hebben dit seizoen maar liefst 8x rood gekregen. PSV heeft 8 penalty’s mogen nemen. Tegenover Ajax; 2 rode kaarten voor een tegenstander. Terwijl Ajax (zie hier boven) de meest offensieve ploeg is van NL. En de meest sportieve (minste overtredingen). Ik weet het; de waarheid doet pijn.

23:45
Fluitconcerten voor PSV: ‘Ik vraag me af waarom dat zo moet zijn’

22 april om 00:06
1

5 [email protected] Lachwekkend slecht en Jij kijkt alle wedstrijden van Psv? Nee dus! net als Davilla7
Echt weer zo een teletekst supporters of media na praters, als PSV alle kansen benut die ze iedere wedstrijd krijgen staan elke week met de rus op ruime voorsprong en kan je lekke makkelijk voetballen.
Ze hebben ook vandaag weer bijna 90 minuten op de helft van de tegenstander gespeeld die met 10 man voor de pot gaat liggen.
Bij jouw clubje gaan de kansen er wel in en bij PSV moeizamer!

23:45
Fluitconcerten voor PSV: ‘Ik vraag me af waarom dat zo moet zijn’

22 april om 00:01
1

Misschien zijn de supporters alvast naar de titel aan het fluiten...

23:10
Theo Janssen snapt niets van wissel PSV in minuut 93: ‘Even serieus...’

21 april om 23:57
1

erg vreemd inderdaad. die jongen kan 30 seconden meedoen om vervolgens weer de douche onder te duiken. laat dat een jeugdspeler invallen die nog blij is dat hij even het veld op mag

23:45
Fluitconcerten voor PSV: ‘Ik vraag me af waarom dat zo moet zijn’

21 april om 23:53
1

Mensen kopen een seizoenskaart voor de steekpassjes van Guti, voor de traptechniek van Pereiro, maar toch zeker niet voor de honderden balletjes breed van Rosario. Volledig terecht dat de supporters er klaar mee zijn. Je speelt tegen thuis tegen ADO met 2 controleurs die iedere vorm van basistechniek ontbreken, en dat terwijl je zulk materiaal op de bank hebt zitten. Het is angsthazenvoetbal en PSV-onwaardig.

23:45
Fluitconcerten voor PSV: ‘Ik vraag me af waarom dat zo moet zijn’

21 april om 23:52
1

Uhh... oude wedstrijd zitten terugkijken? Of artikel van een paar weken geleden gecopy-paste? Sfeer was prima vandaag, hooguit een zucht gehoord als er afspeelmogelijkheden vooruit waren en er werd gekozen voor een bal in de breedte. Erg kunnen lachen om de roep om Guti. Stoer van MvB dat hij Guti ook in liet vallen!

21:45
Sneer naar ‘schoonspringer’ Salah: ‘Het duiken zou van mij een 9,9 krijgen’

21 april om 23:35
1

Met de VAR volgend jaar in Engeland, gaat dit er ongenadig uitgaan. Waarmee ik niet wil zeggen of dit nu wel of niet een penalty is. Verwacht je maar aan meer gele kaarten en retrospectieve bans. Zijn als de pest in Engeland voor dit soort gedrag. Met dat jaar dat ze hebben kunnen oefenen, verwacht ik trouwens een hele strakke VAR daar. Hebben ook het meeste geld, dus dat mag ook wel.

23:10
Theo Janssen snapt niets van wissel PSV in minuut 93: ‘Even serieus...’

21 april om 23:35
1

Hendrix hoort gewoon basisspeler te zijn. Niet dat hij nou zo geweldig is, maar hij is echt wel een paar klassen beter dan Rosario. Rosario is de slechtste speler uit de clubgeschiedenis die tot meer dan 30 wedstrijden in een seizoen gaat komen. Ja, daar durf ik mijn geld wel op te zetten. Zelfs een Brenet sloeg vorig seizoen een hoger niveau aan. En die toonde ook wat meer beleving.

23:10
Theo Janssen snapt niets van wissel PSV in minuut 93: ‘Even serieus...’

21 april om 23:34
1

Vooralsnog blinkt van Bommel vooral uit in onbegrijpelijke wissels en opstellingen. De eerste weken/maanden prima, maar daarna eigenwijs, star en doet alsof hij alles wel weet en de achterban gek is. Dit uit zich in domme uitspraken, onbegrijpelijke wissels en bizarre opstellingen. Ook deze wissel is daar weer een voorbeeld van. Wat denkt hij hier nu mee te bereiken? Waardeloos dit. Hij jaagt de selectie tegen zich in het harnas. Dit gaat zich uiteindelijk wreken. Hij is nog verre van een top-trainer.

Meeste reacties

Afgelopen week
Laatste 24 uur
De volgende leden hebben de afgelopen week de meeste reacties geplaatst.
De volgende leden hebben de afgelopen 24 uur de meeste reacties geplaatst.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren