Laatste discussies op het voetbalnieuws

16:47
Advocaat: ‘Toen ik het terugzag, begreep ik Van Boekel eigenlijk pas’

16 februari om 17:38
0

Ik snap die afgekeurde goal van ajax ook wel, alleen snap niet dat die van real goed gekeurd word. De jong word naar de grond gebracht waardoor je met een man minder in de verdediging staat. Dat is dan ook gewoon een doelpunt die afgekeurd moet worden. Vind het zelfs een identieke situatie.

17:05
Luuk de Jong: ‘Die twee halen het bloed onder je nagels vandaan’

16 februari om 17:25
1

En iedereen behalve PSV-ers irriteren zich enorm aan Luuk de Jong. Zodra het startsignaal door de scheids kent hij maar 1 stand: zeiken en zeuren bij de scheids. Het zou hem sieren als hij gewoon zijn mond houdt en niet bij elk zuchtje gaat vallen (en ja, soms krijgt hij onterecht de beslissing niet mee zoals vorige week). En ja, nu willen PSV-ers vast aangeven dat tadic de laatste tijd ook lekker bezig is wat dat betreft. En ja, dat vind ik ook verachtelijk...

16:47
Advocaat: ‘Toen ik het terugzag, begreep ik Van Boekel eigenlijk pas’

16 februari om 16:59
1

Dus Advocaat begrijpt dat een scheidsrechter die een fout heeft gemaakt later in de wedstrijd bewust nog een keer een fout maakt?
Bij mij komt dat over als een docent die iemand ten onrechte een voldoende heeft gegeven voor een proefwerk, en dat compenseert door later een laag cijfer te geven voor een proefwerk dat wel goed is gemaakt.

16:12
‘Memphis kan een van de drie beste spelers van de wereld worden’

16 februari om 16:58
0

Laat hem eerst maar de speler van Lyon worden, dan zien we wel verder. Tot op heden zijn het periodes geweest waarin hij zijn klasse, die hij zeker bezit, getoond heeft. Het verschil tussen een leuke speler en een topspeler is dat de topspeler het consequent toont. Vaak doen die spelers dat al op jonge leeftijd. Kijk naar Mbappe. In dat licht begint de tijd voor Memphis te dringen.

16:47
Advocaat: ‘Toen ik het terugzag, begreep ik Van Boekel eigenlijk pas’

16 februari om 16:57
1

Dat argument van 'niemand heeft iets gezien maar alsnog grijpt de VAR in' slaat natuurlijk ook nergens op. Ben het er mee eens dat de Var niet voor elke kleinigheid hoeft in te grijpen maar als de Var als enige in het stadion een overtreding constateert moeten ze natuurlijk wel ingrijpen.

16:12
‘Memphis kan een van de drie beste spelers van de wereld worden’

16 februari om 16:49
1

Het probleem bij hem is dat hij veel te veel afgeleid wordt door randzaken. Hij is altijd maar bezig met z´n imago en veel te ijdel. Dat mag natuurlijk, maar als dat zo belangrijk voor je is dan gaat het niet meer alleen om voetbal. Dan is het ook belangrijk hoe andere mensen je zien en dat is niet goed als je elke week moet presteren en overal over je gepraat wordt. Hij doet alsof het hem koud laat, maar dat doet het niet. Dat merk je aan z´n reacties en z´n houding. Sommige mensen groeien daar overheen bij het ouder worden, maar er zijn ook genoeg mensen die dat nooit zal lukken.

Bij hem bespeur ik toch ook wel wat narcistische trekjes en daar houden de mensen niet van. Hij merkt dat en kan het niet hebben dat mensen hem niet op handen dragen.

16:12
‘Memphis kan een van de drie beste spelers van de wereld worden’

16 februari om 16:40
1

Typisch zo'n speler waar geen pijl op te trekken is. Hij heeft het in zich om bij een absolute topclub te spelen. Het is vaak alles of niks en dan houd je het niet lang vol bij een club als Barca of Real.

16:12
‘Memphis kan een van de drie beste spelers van de wereld worden’

16 februari om 16:39
1

Wat een onzin, hij kan niet eens bij de beste tien komen.
Messi, Ronaldo, Mbappe, Hazard, De Bruyne, Silva, Ramos, Varane, Pogba, Modric.
Daar hoort Depay echt niet tussen hoor. Zelfs bij de beste 20 spelers niet. Bij de beste 50 spelers zou realistischer zijn voor Depay.

14:17
‘Rabiot ziet zichzelf als vervanger van Rakitic op Barça-middenveld’

16 februari om 16:37
0

Hij moet naar Tottenham gaan en Eriksen dan naar Real. Maar bij barca kunnen ze hem ook gebruiken, zeker als Rakitic gaat vertrekken. Anders is het middenveld wel erg gedegradeerd na het vertrek van Xavi, Iniesta en dan Rakitic. Met Arthur, Frenkie, Alena en een Vidal (op retour) heb je niet zulke wereldtoppers, maar uiteraard wel met veel potentie.

15:00
In de wandelgangen: Paris Saint-Germain vangt bot bij wereldkampioen

16 februari om 16:31
0

Hopelijk zit Liverpool op te letten. Mertens zou een goede speler zijn voor de voorhoede. Dan kan je mooi rouleren.

16:12
‘Memphis kan een van de drie beste spelers van de wereld worden’

16 februari om 16:26
1

Ik zie Memphis deze moeilijke periode wel weer te boven komen. Hij heeft bewezen een ijzersterke mentaliteit en wilskracht te hebben. Vorig seizoen was hij geweldig. Het lijkt me verstandig sowieso nog een jaar bij Lyon te blijven om jezelf daar te herpakken. Geweldig team en grote kans om er volgend jaar weer bij te zijn in de CL.

17:05
Luuk de Jong: ‘Die twee halen het bloed onder je nagels vandaan’

16 februari om 16:18
1

Iedere beoogde val die hij maakt bij een overtreding op hem gaan tegen de natuur wetten in. Verleden week nog hij wordt vastgehouden in een beweging naar voren hij weet een explosieve val naar achteren te creeeren. Zelf Newton kan hier geen antwoord op geven. Hij weet wekelijks de zijn collegas kaarten aan te naaien en scheidsrechters met zijn onmiddelijke geblaat tot verkeerde beslissingen te dwingen. Ook scheidsrechters lezen dit intervieiw waardoor deze spelers meteen op scherp stasn bij hun. In het kort een naaier.

14:17
‘Rabiot ziet zichzelf als vervanger van Rakitic op Barça-middenveld’

16 februari om 16:08
0

Tja, Arthur en De Jong hebben veel meer talent en voegen meer toe

17:05
Luuk de Jong: ‘Die twee halen het bloed onder je nagels vandaan’

16 februari om 15:38
1

En wij ergeren ons kapot aan dat hij helft van de wedstrijd met zijn handjes in de lucht staat te bedelen bij de scheidrechter voor een overtreding

14:17
‘Rabiot ziet zichzelf als vervanger van Rakitic op Barça-middenveld’

16 februari om 15:11
1

Geen respect voor Rakitic. Die man is zoveel beter dan Frenkie en Rabiot bij elkaar.

22:40
Lyon overtuigt niet in laatste wedstrijd voor ontmoeting met Barcelona

16 februari om 15:06
0

Ik volg Lyon niet zo, in Frankrijk staan ze mijlenver achter op Psg. De wedstrijden die ik heb gezien tegen PSG en City vond ik ze gevaarlijk spelen. Waren super snel in de omschakeling en kregen in die wedstrijden behoorlijk wat kansen. Ze wonnen ook nog eens van City en Psg. Het lijkt erop dat zij zich goed kunnen opladen voor een kraker. Barcelona mag ze absoluut niet onderschatten net als vorig jaar tegen Roma. Beide wedstrijden zal er geconcentreerd gespeeld moeten worden. Ik ben benieuwd, op naar dinsdag.

13:40
‘Ze lieten hun voeten spreken en geloofwaardigheid Ten Hag is nu in het geding’

16 februari om 14:54
1

Ik word echt ontzettend moe van meneer Spaan. Ajax heeft nou eenmaal een luxeprobleem en dan worden er spelers geslachtofferd. Ook lijkt Spaan geen tekst meer te kunnen schrijven zonder de naam 'donny van de Beek' even te noemen. In mijn ogen 1 van de spelers aan de kant van Ajax die wel makkelijk te vervangen is zonder kwaliteit in te leveren.

Nog erger is de pure arrogantie ten opzichte van Ten Hag. Een trainer beoordeel je op beslissingen (dat doet Spaan overigens wel), maar de publieke opinie (en dan met name de sportjournalistiek in z'n geheel) ziet schijnbaar liever een met een Amsterdams accent sprekende passant die net zoals velen achteraf toch niet zo goed blijkt te zijn.

14:17
‘Rabiot ziet zichzelf als vervanger van Rakitic op Barça-middenveld’

16 februari om 14:50
1

Adrian Rabiot en zijn zaakwaarnemer hebben zichzelf in de vingers gesneden met absurde salariseisen tijdens de onderhandelingen met Barcelona. Tien miljoen euro jaarlijks plus vijftien miljoen euro aan tekengelden is volstrekt belachelijk en heeft ervoor gezorgd dat Barcelona weer is gaan kijken naar de mogelijke komst van Frenkie de Jong. Nu de komst van de Nederlander is afgerond is er eigenlijk geen plaats meer voor Rabiot op het middenveld van Barcelona. Met Arthur, Frenkie de Jong, Riqui Puig en Carles Aleñá lopen er al vier middenvelders rond die speelminuten moeten gaan krijgen, waarom zou Barcelona dan nog de komst van Rabiot overwegen? En al helemaal niet tegen de salariseisen die hij stelt, dat zou volstrekt belachelijk zijn.

De enige situatie waarin Adrien Rabiot nog een transfer zou kunnen realiseren is wanneer Barcelona besluit om zowel Ivan Rakitic als Arturo Vidal van de hand te doen (wat ik extreem onverstandig zou vinden) en de Fransman zijn salariseisen naar beneden bijstelt.

12:50
‘Juventus ziet in ‘man van vijftig miljoen’ alternatief voor dure De Ligt’

16 februari om 14:47
0

Kon ff nergens anders reageren, maar dit is voor de poll; Wie is de beste Nederlander ooit die in de Premier League heeft gespeeld?

en dan zie ik dat RvP hoger scoort dan Sar?!?!?! Zelfs Jimmy Floyd zou hoger moeten staan dan Rvp..
Blijkbaar een generatie thing...

ON: Vind dat Militao per euro investering meer waard is dan De Ligt, want die zal richting de 100mil gaan waarschijnlijk.

13:40
‘Ze lieten hun voeten spreken en geloofwaardigheid Ten Hag is nu in het geding’

16 februari om 14:34
1

Ach ja, wat Ten Hag ook doet. Valentijn Driessen heeft er op maandag wel weer wat over te zeiken.

14:17
‘Rabiot ziet zichzelf als vervanger van Rakitic op Barça-middenveld’

16 februari om 14:28
1

Ik hoop met heel mijn hart dat deze Transfer niet plaats gaat vinden. Het Middenveld van barca is al overvol, Frenkie komt er nog bij en de toekomst ziet er rooskleurig uit met Arthur, Aleña en Pigui. Daarnaast beschikt men nog over Busquets die onomstreden is en Viral. Waarbij ook Coutinho, Boateng en Sergi Roberto nog op het middenveld kunnen spelen. Kom op Bartomeu/abidal leer eens van die stomme fouten uit het verleden en laat deze transfer eens links liggen. #ViscadelBarca

12:50
‘Juventus ziet in ‘man van vijftig miljoen’ alternatief voor dure De Ligt’

16 februari om 14:23
1

50 miljoen voor Militao. Wat een grap, deze jongen is echt een klasse minder en heeft niet het potentieel die de Ligt wel heeft. Paniek in de tent bij Juventus. Vooral dit soort aankopen gaan doen. Dan wordt de Italiaanse competitie vanzelf weer spannender.

14:17
‘Rabiot ziet zichzelf als vervanger van Rakitic op Barça-middenveld’

16 februari om 14:20
1

Wat is dit eigenlijk voor een speler? Kan iemand mij dat uitleggen die hem heeft zien spelen? Is dit het niveau waar Barca naar streeft? Hij heeft wel een grote naam en veel clubs hebben interesse in hem. Ben benieuwd.

14:17
‘Rabiot ziet zichzelf als vervanger van Rakitic op Barça-middenveld’

16 februari om 14:20
1

Ze hebben hem niet meer nodig lijkt mij. Rakitic zal wellicht weggaan na dit seizoen maar dan kan Barcelona alsnog met een middenveld spelen met Arthur, Busquets en Frenkie De Jong. En dan Vidal, Alena en Puig op de bank. Of ze gaan nog even door met Rakitic is ook prima.

12:50
‘Juventus ziet in ‘man van vijftig miljoen’ alternatief voor dure De Ligt’

16 februari om 14:11
1

Raiola zal De Ligt 100% naar Juventus willen brengen en hem zo goedkoop mogelijk proberen te maken voor Juventus. Dus ik zie Juventus nog steeds als topkandidaat om De Ligt in te lijven.

12:50
‘Juventus ziet in ‘man van vijftig miljoen’ alternatief voor dure De Ligt’

16 februari om 13:59
1

Vind dit een heel goed alternatief, Misschien zie ik Militao nog liever komen. Qua kwaliteiten niet maar ze prijskaartje waarschijnlijk wel

13:40
‘Ze lieten hun voeten spreken en geloofwaardigheid Ten Hag is nu in het geding’

16 februari om 13:56
1

Wederom waan van de dag. Ajax heeft een luxe probleem en dan moet er mensen geslachtofferd worden. Laat je hem erin moet je Dolberg buiten spel zetten. Moet je dat willen dan? En dan roepen we met z n allen dat Dooberg moet spelen.

13:40
‘Ze lieten hun voeten spreken en geloofwaardigheid Ten Hag is nu in het geding’

16 februari om 13:54
1

Zo moeilijk is het toch niet wie er uit moet? Dolberg en huntelaar moeten er uit.

13:40
‘Ze lieten hun voeten spreken en geloofwaardigheid Ten Hag is nu in het geding’

16 februari om 13:50
1

Als Tadic in de spits gaat spelen krijgt Ajax weer een ander probleem. Namelijk dat Ajax dan de spitsen Dolberg en Huntelaar ontevreden gaat maken. Zou ook zonde zijn van de ontwikkeling van Dolberg die juist weer beter in vorm begon te komen. En ook Huntelaar verdiend gewoon een basisplek aangezien hij goed presteert als spits van Ajax.

12:33
‘Dumfries kwam vorige week weg met een ippon en ik krijg nu penalty tegen…’

16 februari om 13:37
1

Gewoon een terechte klaagzang van GAE, die scheids was opnieuw weer helemaal de weg kwijt. Los van de vele fouten die die man maakt loopt hij vaak ook te marchanderen. Bah.

Meeste reacties

Afgelopen week
Laatste 24 uur
De volgende leden hebben de afgelopen week de meeste reacties geplaatst.
De volgende leden hebben de afgelopen 24 uur de meeste reacties geplaatst.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren