Ajax schakelt snel na vertrek Dest en haalt Klaiber op bij FC Utrecht

Donderdag, 1 oktober 2020 om

Sean Klaiber vervolgt zijn loopbaan definitief bij Ajax, zo brengt de Amsterdamse club via de officiële kanalen naar buiten. De 26-jarige rechtsback doorliep met succes de medische keuring in de Johan Cruijff ArenA en tekende daarna een driejarig contract, met een optie voor nog een seizoen. Klaiber gaat in Amsterdam met rugnummer 5 spelen. Volgens Voetbal International is met de transfer een bedrag van circa vijf miljoen euro gemoeid, een bedrag dat door bonussen en een doorverkooppercentage verder kan oplopen. De verbintenis van Klaiber bij FC Utrecht liep nog bijna twee jaar door.

De Telegraaf meldt zelfs dat de maximale transfersom uitkomt op zeven miljoen euro, waardoor Klaiber voor FC Utrecht de duurste zelfopgeleide speler ooit is die wordt verkocht. Dit record stond toe nu toe op naam van Bart Ramselaar, die in 2016 voor 4,3 miljoen naar PSV verkaste. Klaiber werd in de afgelopen dagen ook genoemd als mogelijke aanwinst van Parma, maar Ajax is dus uiteindelijk zijn nieuwe werkgever geworden.

Is de komst van Sean Klaiber en Davy Klaassen wel of niet nodig bij Ajax?

Voetbalzone legt Klaiber en Klaassen onder een vergrootglas met behulp van sportanalysebedrijf SciSports.Lees artikel

Klaiber is de beoogde opvolger van de naar Barcelona vertrokken Sergiño Dest, al is er geduchte concurrentie in de persoon van Noussair Mazraoui. De rechtsback is na Antony, Mohammed Kudus en Maarten Stekelenburg de vierde aanwinst van Ajax voor dit seizoen. Klaiber, die trainer Erik ten Hag al kent van hun gezamenlijke periode bij FC Utrecht, verlaat de Domstedelingen met 153 wedstrijden (9 doelpunten en 21 assists) achter zijn naam. Hij maakt mogelijk zondag in de uitwedstrijd tegen FC Groningen al zijn debuut voor Ajax.

"Sean kwam dertien jaar geleden binnen als een klein mannetje, die ervan droomde ooit voor FC Utrecht te mogen spelen in de Eredivisie", begint technisch directeur Jordy Zuidam op de site van FC Utrecht. "Hij vertrekt nu als een kerel en een onbetwiste basisspeler. Sinds zijn komst naar FC Utrecht heeft Sean zich zowel op als naast het veld ontwikkeld tot de mens en de voetballer die hij nu is. Afgelopen jaar hebben we met Sean gesproken over zijn toekomst. Toen toonde hij zijn commitment aan FC Utrecht door zijn contract verlengen."

"Het doel was toen dat Sean zichzelf verder zou ontwikkelen en als er een passende vervolgstap in zijn carrière voorbij zou komen, tegen de juiste voorwaarden voor FC Utrecht, een transfer te maken. Sean heeft aangegeven voor deze kans bij Ajax te willen gaan. In de onderhandelingen met Ajax is er een goede deal tot stand gekomen, wat erg belangrijk is voor de club. We willen Sean bedanken voor zijn periode bij FC Utrecht. Hij heeft daarin een belangrijke bijdrage geleverd bij de opbouw van de club, tot waar we nu staan. Verder wensen wij hem veel succes in zijn verdere carrière."

Terugkijken: Voetbalzone leert Sean Klaiber kennen in Meet The Players
Meer video's

Poll

Denk jij dat Sean Klaiber een basisplaats afdwingt bij Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

182 reacties (laatste reactie door hansi)
1 oktober 2020 om 12:38

Vrij lachwekkende transfer inderdaad die niet echt rijmt met de visie van Ajax om de jeugd op het eerste plan te zetten. Dan gaat het maar om een speler die als back-up gaat fungeren, maar wat voor signaal geeft dit nou precies af? Buiten het feit dat de beste man expliciet zijn aversie tegen de club meerdere malen heeft laten ventileren. Dit komt dan ook weer uit de koker van Ten Hag, die de volgende middelmatige voetballer na Labyad binnenhaalt bij Ajax onder het mom van “er zo fijn bij Utrecht mee samengewerkt te hebben”. Vind het trouwens ook geen mals transferbedrag (zal wel rond de 7 miljoen uitkomen), zelfs voor Ajax. Wat vinden de Ajacieden hiervan?

1 oktober 2020 om 12:40

Dit moet je zien in het grotere geheel. Een speler kan nog zo’n grote muil hebben. Desnoods komen ze op de fiets naar Ajax. Als ze zelf mogen komen. En vanaf Utrecht is dat mooi te doen

1 oktober 2020 om 12:42

Als back-up is het gewoon een prima speler. Ook die jeugdspelers zijn er namelijk nog niet klaar voor, stel er gebeurt wel wat ernstigs met Mazraoui, kan je beter vertrouwen op Klaiber dan op een jeugdspeler (in de Eredivisie, Europees komt hij zwaar te kort). Het gaat mij gewoon puur om het bedrag wat echt bizar hoog ligt. De helft had ik voldoende gevonden, ik kan me ook niet voorstellen dat er geen betere spelers rondlopen, maar het schijnt dat de directie persé een Nederlander wilde. Zijn uitspraken, tja dat is gewoon oerdom en hij staat dan ook 2-0 achter.

1 oktober 2020 om 12:45

Je kunt niet van de opleiding van ajax verwachten dat je permanent een nieuwe rechtsback klaar hebt staan. Dest, Mazraoui en Veltman waren alledrie eigen jeugd opties uit de opleiding waarbij Dest en Mazroui eigenlijk vlak na elkaar doorbraken. Dan moet het wel raar lopen als er weer een nieuwe klaargestoomd was.

1 oktober 2020 om 12:46

Als eredivisie back-up is hij fantastisch maar om daar nou zo'n 6-7 miljoen euro voor te betalen. Maar goed..mocht hij tegenvallen of niet meer nodig zijn dan verkoopt Marc 'netto' Overmars hem toch wel weer voor hetzelfde bedrag of zelfs meer.

1 oktober 2020 om 12:47

De laatste 10 jaar komt de rechtsback al uit de eigen jeugd opleiding als ik me niet vergis. Althans, de 1e keuze. Van der Wiel, Van Rhijn, Veltman, Tete, Dest en Mazraoui. Niet gek als er tijdens een lichting een keer een ontbreekt op die positie.

1 oktober 2020 om 12:49

Ik vind het ook geen toptransfer Blindevogel maar wat jij zegt dat het niet echt rijmt met de visie van Ajax om de jeugd op het eerste plan te zetten, klopt natuurlijk niet. Misschien komt Klaiber pas na Timber in de rangorde en doet Ajax bewust een pure backup aankoop voor als Mazraoui en Timber geblesseerd zijn. Dan is 5-7 miljoen wel veel geld maar goed, Ajax heeft ook weer een goede transferzomer gedraaid qua inkomsten.

1 oktober 2020 om 12:49

Messibazoer, je vergeet Dest zelf te noemen.

1 oktober 2020 om 12:51

Als je jeugdspelers (Dest) weggaan, dan kun je slechts een B junior opstellen. Vast en zeker dat er binnen vier jaar weer een nieuwe degelijke back of beter is, maar de aanwas van jeugdspelers is niet broodjes bakken

1 oktober 2020 om 12:52

@Myvision, Klaiber wordt echt niet gehaald als 3e back up. Die is gewoon nummer 2 achter Mazraoui, en terecht. Voor Eredivisie begrippen een prima back. Alleen wordt dat door zijn uitspraken en prijskaartje een beetje weg gezet.

1 oktober 2020 om 12:52

@Myvision, Klopt inderdaad, zal hem erbij zetten. Thanks.

1 oktober 2020 om 12:53

MessiBazoer en daarnaast zijn Rensch en Timber centrale verdedigers! En ik ben een groot voorstander, om spelers op hun natuurlijke positie te laten spelen.

1 oktober 2020 om 13:00

Blinde Vogel,Ik als Ajacied ben trots erop dat onze club het zo goed doet dat weZelfs voor dit soort breedte aankopen gewoon 7 miljoen probleemloos kunnen neertellen. Concurrenten komen altijd babbelen dat dit niet strookt met deVisie dat Ajax inzet op de eigen jeugd. Maar kijk verder dan je neus lang is en zie even hoeveel jeugd er altijd gebruikt wordt bij Ajax. Klaiber heeft ervaring en is fysiek verder dan de jeugd. Jongens als Rensch en Timber komen net kijken. Zelfs grote talenten als Brobbey, Unuvar en Taylor merken nu pas wat er fysiek gevraagd wordt op het hoogste niveau.Klaiber heeft al jarenlang ervaring hiermee. Dat populistisch gelul altijd van gasten dat ze anti Ajax zijn is poppenkast. Zodra Ajax interesse toont weten ze niet hoe snel ze naar Amsterdam toe moeten rennen. Wij zijn Ajax!

1 oktober 2020 om 13:01

Sulejmanii. Tsja wat is iemand zijn natuurlijk positie? Met jouw logica was Dest dan nu nog steeds buitenspeler geweest en Mazraoui nog steeds middenvelder. Ik denk dat Rensch (die vooral) en Timber zeer spoedig op en over het rechtsback niveau van Klaiber heen gaan. Mijn insziens dus totaal onnodige aankoop. Verwacht een route a la Kristensen voor hem, omdat ie ook wel vergelijlbare kwaliteiten als Kristensen heeft. En die werd uiteindelijk ook weer voor 5,5 miljoen gesleten, dus veel verlies zal er ook niet op geleden worden.

1 oktober 2020 om 14:01

@inkemontana het probleem is niet dat Rensch en Timber minder talent hebben. Ten Hag en Overmars hebben eigenlijk al aangegeven dat zij beiden opties zijn voor zowel Schuurs als Mazraoui. Alleen niet beiden tegelijk, dat is nog te licht en onervaren. En nou heeft Ajax met Schuurs een speler die nu zijn eerste hele seizoen gaat spelen en met Mazraoui een speler die al een jaar kwakkelt met blessures. Dus je kan er eigenijk al van uit gaan dat die er beiden tegelijk een paar wedstrijden niet bij zijn in de loop van het seizoen. Dan Maakt het niet uit of Rensch en Timber grote talenten zijn, die twee naast elkaar is ook tegen de meeste eredivisie clubs te licht en te onervaren zeker wanneer er in de vorm van Gravenberch nog een andere 18 jarige speler voor staat. De jeugd de kans geven is prima. Maar we moeten niet doen alsof er achterin ooit succesvol 3 (of zelfs maar 2) tieners naast elkaar in het veld hebben gestaan wat over langere tijd goed uitpakte (er zal vast wel iemand een wedstrijd tegen RKC kunnen vinden of zo waar het een keer wel werkte).

1 oktober 2020 om 14:01

ja, is inderdaad veel voor Klaiber, maar 20miljoen voor Dest is ook veel.als Dest voor 10m was verkocht was dat ook goed geweest en dan Klaiber voor 3m.alleen: alles is tegenwoordig 2x zo duur. Dus voor Ajax een prima deal waarbij ze geld zat overhouden en die 7m voor Klaiber is het nieuwe 1,5m.waar Ajax (en de gehele voetbalmarkt) een jaar of 8 geleden nog 5m voor de topscoorder van de eredivisie betaalden (na lang wikken en wegen) wordt er nu lachend 7m voor een back-up voor een back betaald. Welkom in het huidige voetbal.

1 oktober 2020 om 14:16

Als Mazraoui interland verplichtingen heeft, geschorst wordt, geblesseerd raakt wil je iemand die vlak daarachter staat. Dat heb je met deze jongen.kracht, snelheid, ok Techniek matig.hier gaat hij vanaf nu aan werken en zich ontwikkelen.in het begin dacht ik ook dat Donny zoveel slechter was dan Klaassen.dat Maza ook geen topper was. Kunst is spelers te halen die zich verder ontwikkelen

1 oktober 2020 om 15:09

Hij dacht toentertijd waarschijnlijkjax dat is te hoog gegrepen voor mij. Om mij nu populair te maken roep ik dat ik daar Nooit ga ballen.vervolgens ontwikkelde hij zich steeds verder, drive, scoren, het team op sleeptouw nemen als het moet en zijn pasie en inzet brachten hem ondanks een beperkte techniek toch bij Ajax.ik denk dat hij van grote waarde kan zijn in de CL, al was het alleen maar als Maza kapot is.aan zijn techniek moet hij en dat kan gelukkig wel gaan werken

1 oktober 2020 om 16:06

Het enige wat lachwekkend is, is jouw absurde analyse. Jij redeneert naar het antwoord dat je wil geven, terwijl het veel simpeler is. Dest wilde perse weg. Vervolgens ruilt Overmars de ene backup in voor de andere en houdt daar 16 miljoen euro plus bonussen aan over. Die flauwekul dat Ajax elk seizoen een nieuwe CL waardoge rechtsback op zou moeten kunnen leiden is nodeloos geraaskal, LTS Zwakstroomniveau, meer niet. Straks om 5 uur gaan de CL balletjes weer rollen, dan kan EtH beter een stand-in met ervaring hebben voor Mazraoui dan de 17 jarige Rensch. Maar goed, ik snap het wel, de vijand die 21 miljoen plus bonussen voor een bankzitter vangt terwijl savonds de CL hymne afgespeeld gaat worden waarna Ajax uit zon balletje geplukt wordt, wat nog meer miljoenen belooft, is ook slikken. Je ego moet toch een manier vinden om daarmee om te gaan, he?

fantatastiche aankoop ehhhh... Dit was natuurlijk al duidelijk dat het ging gebeuren maar dit is echt niet het niveau wat je wil hebben en veel te duur betaald.

1 oktober 2020 om 12:36

Ik hoop dat Ajacieden hem zullen steunen. Daar heeft die jongen en de club Ajax meer aan dan hem af te kraken nog voordat hij een bal geraakt heeft in een Ajaxshirt.

1 oktober 2020 om 12:40

Ik verwacht toch een soort Lurling-scenario toen hij naar Feyenoord ging. Staat al 2-0 achter bij de harde kern. Het zal mij weinig schelen wat hij in het verleden heeft geroepen over “ons”, dat heeft Scherpen ook gedaan. Gewoon hard werken als je de kans krijgt en het komt uiteindelijk allemaal wel goed.

1 oktober 2020 om 12:41

Klaiber heeft in de jeugd al bij Ajax gespeeld

1 oktober 2020 om 12:43

@Ajaxxxlove, Verschil met Scherpen is, dat Scherpen het deed toen hij een ventje van 14 ofzo was. Klaiber deed dit op zijn 24e..

1 oktober 2020 om 12:55

Jawel, maar aan de andere kant kan Klaiber nu wat minuten gaan maken in een lege arena, en laten zien dat hij wel wil vechten voor de club. Misschien helpt dat dan ook wel voor de acceptatie onder de fans.

1 oktober 2020 om 12:56

Het valt en staat gewoon met hoe hij en het team presteren bij Ajax. Maakt ie onderdeel uit van een generatie die goed presteert dan is het allemaal vergeven. Gaan ze er kansloos af in de Championsleague en worden ze tweede in de competitie (bij wijze van) dan is hij de eerste waar de achterban over struikelt. Haal ze weer de halve finale en speelt hij een goede pot in de kwartfinale dan is hij ineens een ''godenzoon''. zo gaan die dingen.

1 oktober 2020 om 13:00

Ajaxlove sta er hetzelfde in, die oerdomme uitspraken zullen me een worst wezen! Wat te duur, maar wel een echte liefhebber hij was kapot na die domme gele kaart en de beker daardoor miste. Gewoon knallen voor ons, dan komt het goed.

1 oktober 2020 om 13:02

@Ajaxxxlove, Ben ik met je eens, we moeten er niet te zwaar aan tillen. Maar of hij al veel minuten gaat maken, lijkt me niet.

1 oktober 2020 om 13:43

Lijkt mij ook niet Messibazoer! Maar dit is wel hét moment om je te laten zien. De druk van duizenden supporters die uitfluiten staat er niet op. Je kan jezelf laten zien en wie weet slijt het wraakgevoel onder de harde kern al voordat ze weer het stadion in mogen.

1 oktober 2020 om 13:46

De club Ajax heeft er het meest aan als hij weer vertrokken is en hij de jeugd geen seconde langer in de weg zit.

1 oktober 2020 om 14:08

En welk toptalent uit de jeugd loopt hij momenteel in de weg?

1 oktober 2020 om 15:05

Alles boven de 16 jaar oud, nee dat is wat over dreven. Maar geen van de talenten is slechter die op RB kan spelen, Musampa, van Gelderen (geblesseerd) en van der sloot onder andere.

1 oktober 2020 om 15:12

Lurling was bang. Klaiber neemt het desnoods in zijn eentje op tegen de hele meute. Dat is zijn sterkste punt en dat kan Ajax heel goed gebruiken Europees.deze man kent geen ontzag voor tegenstanders. Dat heeft hij ook bewezen in de wedstrijden tegen Ajax, wie er ok tegenover hem stond

1 oktober 2020 om 15:43

Cas1, Ik heb dat altijd een bijzonder fenomeen gevonden. Dat opladen van Utrecht tegen Ajax. spelen ze een wereldpot om er vervolgens de week erna kansloos af te gaan tegen VVV-Venlo. Als je toch zo goed kunt voetballen dan is dat toch doodzonde dat je dat niet week in week uit kunt laten zien.

1 oktober 2020 om 17:25

Ach, voordat de harde kern weer in het stadion zit is het 2022. Tot die tijd zal de Arena niet volledig bezet zijn met alle corona regels gok ik. En het is allemaal of niet, aldus de harde kern. Dus geen probleem.

1 oktober 2020 om 12:36

Voor een back up vind ik het niveau niet verkeerd, maar 1) veel te duur, en 2) in de jeugd lopen 2 jongens die hem voor het einde van het jaar voorbij zijn. Als je geld hebt ga je af en toe ook vreemde dingen doen blijkbaar.

1 oktober 2020 om 12:38

Denk inderdaad niet dat hij van het juiste klaiber is om bij Ajax te spelen

1 oktober 2020 om 12:38

Ik vind het bijzonder dat we al 3 maand lezen dat Dest op concrete interesse van Bayern ( en later Barca) kan rekenen en dat Overmars dan met deze jongen komt aanzetten, waar ze bovendien nog eens veel te veel voor betalen. Knap werk van Utrecht, dat wel maar ben beter gewoon van Ajax en Overmars. Maar goed, voor hetzelfde geld valt deze transfer gewoon mee hoor en dan kraait er niemand nog naar zijn prijskaartje.

1 oktober 2020 om 12:39

Is gewoon een prima breedte aankoop.brengt kracht en felheid mee als het moet en is ook aanvallend niet slecht.als Ajax mee wil doen om alles moet het ook zulke spelers achter de hand hebben die iets anders brengen dan alleen voetballend vermogen.

1 oktober 2020 om 13:06

Dank je, altijd goed om een paar beukers in je team te hebben. Soms lukt het voetballend niet en dan moet je naar plan B. Deze gozer helpt daar bij. Daarnaast ook goed voor op de training: houdt iedereen scherp

1 oktober 2020 om 14:29

Geef die jongen eens een kans.. Enne.. Het is veels te duur of teveel betaald..

Die heeft dus ook geen ruggengraat na zijn uitspraak in 2017.

1 oktober 2020 om 12:35

Ach is een uitspraak om een beetje populair te doen bij de achterban. Uiteindelijk ziet hij ook wel in dat hij nu gewoon meer gaat verdienen en dat een kans om bij Ajax te spelen niet vaak voorbij komt. Ook is dit ideaal voor zijn CV, mocht die nog een keer naar het buitenland willen. Ajax staat toch wel beter dan fc Utrecht

1 oktober 2020 om 12:37

Jij doet die afspraak nu wel te makkelijk af. Hij geeft duidelijk aan dat hij liever naar Feyenoord of PSV zou gaan. Zonder dat er ook maar enige interesse voor hem was. Rasechte Utrechter, dus die uitspraak is niet om populair te doen, gewoon dom achteraf.

1 oktober 2020 om 12:42

Ajax stond al op zijn cv, want hij komt uit de jeugdopleiding...

1 oktober 2020 om 13:02

@mvdk: Hij heeft al eerder bij ons gespeeld, maar zeker niet lang. Dit is echt een speler uit de Utrecht-opleiding vind ik.

1 oktober 2020 om 13:22

Je kunt het ook van uit zijn perspectief bekijken: hij werkt voor de club waar hij een persoonlijke hekel aan heeft. Nu moet hij wel juichen als Ajax wint. Grotere wraak bestaat er toch niet?

Super blij mee!! NOT

1 oktober 2020 om 13:00

Prima aankoop hoor. Als rechtsback inderdaad hetgeen we zoeken vanwege zijn felheid in de duels en agressieve manier van verdedigen. Hij moet zich nog wel verbeteren in aanvallend opzicht, maar dat moest Tagliafico ook.

1 oktober 2020 om 13:23

Plus Ajax wilt ook de Nederlandse identiteit behouden. Dit was misschien wel de ‘beste’ beschikbare back.

1 oktober 2020 om 14:05

Mwa, zou dan toch voor Fosu Mensah zijn gegaan. Die heeft nog maar een contract voor volgend jaar en is pas 22 jaar.

1 oktober 2020 om 14:17

Zou ik ook hebben gedaan. Ik kan me ook niet voorstellen dat Overmars hier niet eerst naar zou hebben gekeken. Misschien is er ook een gesprek geweest, maar is dit niet naar buiten gebracht?

Prima om achter de hand te hebben, maar geen basis materiaal

1 oktober 2020 om 12:50

En dat is precies waar hij voor gehaald is.

1 oktober 2020 om 12:54

Inderdaad, al vind ik minimaal 5 miljoen, en maximaal 7 miljoen, wel erg veel..

1 oktober 2020 om 13:08

Ik denk niet dat Ajax voor minder geld wat beters kan krijgen (anders hadden ze dat wel gedaan)

1 oktober 2020 om 13:51

Ze zullen hem over 2 jaar ongetwijfeld ook wel weer voor zo'n bedrag kunnen verkopen. Genoeg clubs uit de onderste regionen van de Bundesliga of de PL of grotere clubs uit andere kleine competities die wel interesse hebben in de backup van Ajax.

Bedankt de RvC van deze drama aankoop.

1 oktober 2020 om 12:39

Overmars is toch verantwoordelijk als Technisch Directeur?

1 oktober 2020 om 12:42

@Andres, Overmars is alleen verantwoordelijk voor de goede aankopen natuurlijk

1 oktober 2020 om 13:33

Ik wou dat mijn leidinggevende mij dan ook alleen gaat beoordelen op de successen Zal ook wel lekker zijn

1 oktober 2020 om 12:41

Als Overmars een Botman verkoopt is ie een held, maar wanneer Klaiber wordt gekocht ligt het aan de RvC. Helder verhaal.

1 oktober 2020 om 12:54

In zekere zin heb je gelijk. Alleen wil de directie/RVC perse een Nederlandse speler. Ben benieuwd of Overmars ook bij Klaiber was uitgekomen als dat niet het geval was.

1 oktober 2020 om 13:23

Het was een wens van de RVC om de selectie een meer Nederlands gezicht te geven. Geen harde eis.

1 oktober 2020 om 14:31

Ach, iedereen loopt Klaiber nu af te zeiken, ook wel een beetje zijn eigen schuld, maar ik vind het wel een goede back up. Veel goedkoper ga je ze niet vinden

1 oktober 2020 om 13:04

@ajax/acmilan: wat een onzin reactie. De RvC controleert alleen maar, die gaat niet inhoudelijk erover. Dat is Overmars. En ik sta niet te springen om Klaiber, maar voor de bank begrijp ik het wel. Om dan direct Klaiber een drama aankoop te noemen gaat mij veel te ver.

1 oktober 2020 om 13:47

@ajax/acmilan hij is gehaald als 2e of 3e keus. Daar moeten we hem als aankoop op beoordelen. Naast 4 basis spelers is ook de helft van de bank vertrokken of verhuurd. Je komt zo op 10-12 spelers die weg zijn. Je hebt de bank ook nodig, dat kun je, en heeft Ajax ook gedaan, deels opvangen met eigen jeugd, maar je kan niet met alleen maar 17, 18 of 19 jarigen gaan spelen. Als je dan als 2e-3e keus met Klaiber aan komt zetten lijkt me dat helemaal niet verkeerd, zeker niet in de eredivisie.

Bij Utrecht oke. Hoop dat ajax hem alleen gebruikt als nous geblesseerd of geschorst is en dat hij de beker wedstrijden speelt

1 oktober 2020 om 12:38

Eerstvolgende bekerwedstrijd is hij nog geschorst .

1 oktober 2020 om 13:19

Tenzij hij beter speelt dan mazraoui, maar dat lijkt onwaarschijnlijk

Hahahah nu kan Labyed hem eens flink terugpakken en aanspreken, hypocriet eerste klas.

Mensen, laten we nu het zover is hem dan maar steunen en hopen dat ie het goed gaat doen.

1 oktober 2020 om 13:05

@formus: Eens, is niet de favoriete versterking wat mij betreft, maar hij verdient de kans. Op voorhand iemand afbranden is in mijn ogen alleen maar triest. Zal toch vooral de backup van Nous zijn en hoop dat als Ten Hag een beroep op hem doet, hij er staat!

1 oktober 2020 om 13:41

@4ever4ajax hij is ook niet mij favoriete versterking, maar hij is gehaald als 2e of zelfs 3e keus. En op dat niveau moeten zijn aankoop dan ook beoordelen. Als hij was gekomen voor de basis was het een dramatische aankoop. Als standin achter Nous en eventueel Timber kun je, zeker in de eredivisie, best met Klaiber aan komen zetten.

Jammer dat er geen beter alternatief is gevonden. 5 miljoen plus eventuele bonussen van naar het schijnt 2 miljoen is gewoon teveel voor deze speler. Het is notabene een reservespeler.

Leuke backup, toch jammer van die uitspraken. Staat gelijk 3-0 achter bij de supporters

1 oktober 2020 om 13:34

Die supporters mogen voorlopig toch niet naar het stadion dus uitgefloten wordt hij toch niet

Staat mij op het netvlies als een harde werker en een back met een goede drive. Als backup prima zou je denken, maar ik denk dat deze man door veel 'fans' niet echt welkom zal worden geheten. Ik denk dat je er wel een toto op kan zetten dat de f-side later vanmiddag nog met een statement komt. Vanaf mijn kant in ieder geval, welkom!

1 oktober 2020 om 12:39

Inderdaad, gaan we straks weer een reactie krijgen van die droeftoeters. Wat denken ze wel niet, moet ie het dan gewoon weigeren? Grote club, veel meer poen? En stiekem denk ik op 1 of andere manier dat ie het beter gaat doen dan velen verwachten. Of misschien hoop ik dat wel teveel 😉

1 oktober 2020 om 12:48

Als de F-side een graadmeter gaat worden voor goed beleid kunnen we de club beter opdoeken. Klaiber is gewoon best oke als back up maar wel een beetje duur.

Tja nu Dest weg is zul je toch een back-up bacl nodig hebben en is Klaiber misschien wel de beste optie. Transfermarkt is ook al bijna gesloten.

Enorm blij mee! Dit is de nieuwe Dani Alves. Man, ik snap dit soort aankopen dus echt niet. Haal dan niemand als dit het kaliber is wat we halen, slaat nergens op...

1 oktober 2020 om 13:21

Het kaliber klaiber is prima als back up. Ook wel bijzonder als je achternaam een anagram is op kaliber

Vind het gewoon een bijzondere aankoop. De ajax aanhang ziet het helemaal niet zitten en is 'slechts' 2e man op rb terwijl je geen onaardige jeugd daar hebt lopen met timber en eventueel Rensch.

1 oktober 2020 om 12:37

Timmer en Rensch zijn van nature geen rechtsback

1 oktober 2020 om 13:02

Die werden als centrale verdedigers geboren 'natuurlijk'...het is goed wat ervaring achter de hand te hebben maar dat missen we centraal ook. Okay je kan daar Martinez en Alvarez neerplanten maar dat is geen succes gebleken. het is toch wel zonde dat ze Pierie hebben laten gaan, nu moet je er nog een bijhalen als backup voor Schuurs.

1 oktober 2020 om 13:06

Zonde dat ze Pierie hebben laten gaan? Botman zal je bedoelen!

Prima 2e keus! Brengt een hele hoop strijd en staat zn mannetje, niks mis mee

Voor de breedte nog niet eens een hele slechte aankoop, goeie reserve rechtsback.

Niet heel logisch to be honest. Het Lijkt erop dat Ten Hag lang heeft blijven zeuren bij Overmars voor deze transfer want anders kan ik niet echt goed bedenken waarom dit een meerwaarde zou zijn voor Ajax.

Welkom Sean! Deze jongen is gewoon een prima back-up speler. Toch vraag ik mijzelf af waarom Ajax niet heeft geinformeerd naar Jonas Svensson van Az.. Dat had toch meer mijn voorkeur gehad.

1 oktober 2020 om 12:47

Svensson zou veel meer hebben gekost vermoed ik.

1 oktober 2020 om 14:10

Denk je wel dat ze er naar geinformeerd zouden hebben? Wat zou hij gekos moetent hebben 10-12 miljoen?

1 oktober 2020 om 14:13

Minimaal dat en daar gaan ze natuurlijk geen reserve back voor kopen.

Blijkbaar ziet Ten Hag iets wat ik niet zie, aan de andere kant is hij duidelijk gehaald als back-up en is hij voor die positie wellicht degelijk genoeg. Van die uitspraken over Ajax in het verleden kan ik verder niet echt wakker liggen, zo werkt de voetballerij nou eenmaal. Het was natuurlijk goedkoop punten scoren van Klaiber, maar of hij echt zo'n aversie had jegens Ajax waag ik te betwijfelen.

1 oktober 2020 om 12:44

Ten Hag ziet wel meer dingen die velen niet zien. Promes op 10, Labyad in de spits, Alvarez als middenvelder etc.

ik laat me graag verassen, maar we moeten niet wakker liggen om uitspraken van 3-4jaar geleden vind ik

Gemengde gevoelens. Maar we hebben er veel geld voor kunnen vangen en dat kunnen we met de corona crisis goed gebruiken als buffer. Ik hoop voor Sean dat hij een kans krijgt om te laten zien wat hij in huis heeft en op die manier ook de ajacieden over kan halen. Onze "aanval op de top 3" kunnen we ook weer in de ijskast zetten.

1 oktober 2020 om 12:41

Niet lullig bedoelt, maar met Klaiber was die top 3 ook geen realistisch scenario geweest. Daar heeft Utrecht simpelweg de middelen en spelers niet voor. Is verder ook geen schande.

1 oktober 2020 om 13:09

Aanval op de top 3 had gekund.. Maar dan echt op nummer 3. In nederland spreken sportief al jaren van top 2. Incidenteel komt een andere club met speldenprikje en nog minder vaak een echte harde rechtse hoek.. Laatste keer feyenoord die kampioen werd.

1 oktober 2020 om 13:49

Volgens mij bestaat er wat verwarring over die uitspraak. Utrecht wil het de traditionele top 3 lastiger maken en heeft dus een kwaliteitsinjectie in de groep gegooid in deze transferwindow. 3e, of 2e worden is in deze fase nog niet aan de orde maar staat wel op de roadmap van de FC. Wie er dan 2e of 3e wordt verchilt al jaren tussen psv, feyenoord en az.

Dat de transfer op komst was, is duidelijk. Ik ben vooral benieuwd wat Klaiber zelf te zeggen heeft.Ik cringe eerlijk gezegd n beetje bij het plaatje van dit artikel. Het Ajax logo bij n boos fanatiekFCUface.Naar mijn idee blijft de fc nu wel n beetje als verliezer achter.. Ik vind het niet indrukwekkend veel geld en Utrecht verliest hiermee gewoon een wapen.

Succes met deze poessie! Zo grote mond hebben over Ajax en dan wel heen gaan! Ma voor dit bedrag ben ik er niet rouwig om want klaiber is weliswaar een harde werker met redelijk wat kracht en snelheid ma komt echt een hoop techniek te kort.

Hadden ze beter Floranus kunnen ophalen bij Heerenveen of al vroeg Zeefuik kunnen terughalen

1 oktober 2020 om 12:48

Zag trouwens dat 'doelwit' op links (Cufré) voor 1,2 miljoen naar Mallorca is. Kansje laten liggen om Tagliafico op te vangen gok ik

1 oktober 2020 om 13:25

Kon dit niet geloven, dus ik heb het gechecked en wat je zegt is ook nog zo. Dus PSV heeft een top back met een prachtige trap uit Bundesliga gekocht voor rond de 8, Cufre ging voor 1.2 miljoen, maar Overmars betaald 5 tot 7 miljoen voor huis tuin en keuken back Sean Kleiber, want het zou en moest een Nederlander zijn (rvc wilde dit). De markt zit vol koopjes, maar dat vereiste van Nederlanderschap nekt je hier om een echte kwaliteitsimpuls te geven aan je team. Wat is dit zonde.

1 oktober 2020 om 17:15

Dan nog, ik had liever Floranus gezien.

Haha, kan hier wel om lachen. Vrij matige aankoop zeg, had het wel mooi gevonden als Sean bij Utrecht bleef als krijger uit de regio. Denk dat hij voor een basisplaats bij Ajax tekort komt. Vijf miljoen ook veel geld voor een back-up. Kan wellicht zo aansluiten in de rij bij Cassiera, Orejuela, Marin, Maggallan en co.

Je kunt een hoop vinden van deze transfer, maar laten we als supporters hem vooral (warm) verwelkomen en succes wensen! Het is zeer degelijke back-up vleugelverdediger. Laten we niet vergeten dat Klaiber zelf ook niets doen aan de hoogte van de transfersom. Welkom! 💪🏻

Klaibers welkomst video must be like: Klaiber in gesprek prive met een mattie. Ey je kreeg veel kritiek he van je laatste woorden. Tsja zag het ja, jammer. Was toch om beetje Ajax te irriteren toch, te stoken misschien maken we dan kans tegen ze. Want ze hebben een gruwelijke team man. Wat een club. Je zou er maar spelen zeg. Nja zal niet maar zou wel een droom zijn. Klaiber in zn slaap, gebeld worden. Ja hallo met Marc spreek ik met Klaiber piepppppp. Welkom Klaiber. Problem solved haha. Nee maar oke back up, alleen wel veel geld. Dat is een vraagteken. Maar prima back up, ook nog maar 26 jaar.

Ben benieuwd naar deze aankoop... Los van het feit dat Ajax zich dit natuurlijk makkelijk kan permiteren, even een besefmomentje dat Ajax dus net zo veel uittrekt voor een reserve back (7M inc bonussen) als dat Feyenoord heeft gedaan voor haar recordaankoop. Geen wonder dat concurreren met Ajax een gigantische opdracht is en blijft voor Feyenoord.

Vond hem bij Utrecht wel prima maar niet geweldig. Had niet het idee dat hij qua niveau boven de rest uit stak en zat daar geloof ik wel prima op zijn plek. Zal vooral naast Labyad gaan spelen op de bank denk ik, aangezien Nous een niveau beter is. Maar ik laat me verassen, ondanks de hoge aanschafwaarde voor een reserve rechtsback.

Hopen dat de jeugd hem komend seizoen in gaat halen, dan kan je hem wel weer lozen voor een paar miljoen volgend jaar.

Als je het kostenplaatje wegdenkt lijkt hij me toch een aardige versterking voor in de breedte die ook echt wel zijn minuten gaat maken, en ik verwacht ook wel dat hij zich redelijk staande gaat houden. Ik gun hem in elk geval dat hij het goed gaat doen, want mijn god, wat wordt er ontzettend moeilijk gedaan over deze transfer - hij wordt al afgebrand voordat hij ook maar een seconde gespeeld heeft. Go Sean, laat het maar zien!

Mooie stap voor Klaiber. Heeft altijd alles gegeven voor de club. Totaal niet verwacht dat Ajax hem zou halen, maar het is hem gegund. Voor Utrecht zou het slim zijn om geen vervanger te halen. Laten we Troupee een half jaar eens de kans geven. De miljoenen bewaren voor de winterstop. Er is ook meer behoefte aan een goeie spits of centrale verdediger.

1 oktober 2020 om 13:49

helemaal met je eens, hoewel centrale verdediger.....willem is weer terug

Ik begrijp Overmars wel. Na het plotselinge vertrek van Dest en de nadere sluiting van de transfermarkt moet je toch snel een beslissing nemen en betaal je eerder teveel. Dit zag je niet aankomen. [/sarcasme]

Prima aankoop van Ajax. Hij is geen balkunstenaar, maar soms moet iemand de beuk erin gooien en daar is Klaiber niet vies van. Het is ook belangrijk om dit soort spelers in je selectie te hebben. Helemaal als Tagliafico weg zou gaan.

Ik denk dat we deze speler een kans moeten geven. Heeft zich altijd goed door ontwikkeld en hoop dat die bij ajax de lijn door zet. Is fysiek een sterke speler en toch net iets anders dan dat we al hebben lopen bij Ajax. Ik gun hem het beste en hopelijk gaan we er nog veel plezier aan beleven.

Prima aankoop. Volgens mij weet iedereen die zelf op een redelijk niveau heeft gevoetbald dat je het met teveel tieners gewoon niet gaat redden. Met Klaiber (26) en wellicht Klaassen (27) breng je na het vertrek van Zyech en Veltman ook op dat vlak weer wat balans in de selectie. En wanneer jezelf 25 miljoen krijgt voor Dest is 7 miljoen natuurlijk niet zo bijzonder. Zeker niet wanneer je er vanuit mag gaan dat Overmars er over 2 jaar minimaal 5 miljoen voor gaat vangen.

1 oktober 2020 om 12:56

het is te hopen dat alle tieners willen luisteren naar iemand die van een 'kleine' club als Utrecht vandaan komt. Mbt Klaassen ben ik daar minder bang voor, heeft een ajax verleden

1 oktober 2020 om 12:59

Precies. Ik snap al dat pessimistisch gedoe niet. Laten we eerst maar is zien wat die brengt voordat we hem de grond in stampen. Als back-up voor nouri lijkt me dit gewoon een prima optie. Dan kan je wel zeggen dat we het uit de jeugd moeten halen maar dan komen mensen met Rensch en Timber aanzetten die van origine nog geen eens rechtsback zijn. Daarnaast gaan er weer een hoop wedstrijden gespeeld worden dit seizoen dus een brede selectie is dus wenselijk.

1 oktober 2020 om 13:12

Ach lekker laten lullen die negatievelingen die het nu al als miskoop betitelen hij is gewoon al jaren een stabiele speler bij de FC en kost beduidend minder als BV wijndal die na een paar goede wedstrijden al in het Nederlands elftal wordt gepraat , of hij het red dat zien we wel het lijkt mij wel een goede speler voor de rechtsback positie , ooit werd Cruijff ook weggehoond toen hij Wouters kocht bij de FC zelfs v Basten vond het belachelijk maar daar kwam hij snel achter dus ach we zien het toch wel ?

Ik denk eigenlijk dat het een paniekaankoop is. Iedereen zegt wel slechte speler maar zit ongetwijfelt wel rek in!

1 oktober 2020 om 13:00

Hardwerkende speler. Wellicht trekt die zich op aan t niveau van de rest en kan die wel mee. Ik hoop t

1 oktober 2020 om 13:29

Hij is gehaald als backup en op dat niveau moet je hem denk ik als aankoop ook beoordelen. Ajax is geen City waar ze 30 spelers hebben die in de top mee kunnen. Ten Hag heeft het altijd over 14/15 basis spelers, daar moet je hem ook niet bij rekenen. Maar Ajax heeft toch een backup nodig van Mazraoui.

Net zoals veel Ajax haters hier maar ondertussen wel genieten van het Ajax spelletje en de mooie technische spelers en helemaal in Europa maar t niet toe willen geven en in de plaats daarvan gaan bashen op vz

Ik weet eigenlijk niets van hem behalve het drama van de gemiste finale. Aan mijn vrienden uit Utrecht: wat kunnen we van hem verwachten?

1 oktober 2020 om 13:53

inzet, vechtlust, kan redelijk verdedigen, loopt af en toe wel nog wat te dromen en soms te traag terug vanuit de aanval, maar heeft wel een goed schot in de benen.

Laten we hem gewoon de kans geven. Wellicht kan die zich optrekken aan t niveau van de andere spelers van Ajax. Hardwerkende speler die niet verzaakt als back-up.

Laat die jonge toch lekker zien wat hij kan. Als straks blijkt dat hij een prima back-up is, hoor je weer niemand. Toen Schone transfervrij overkwam had ook niemand zijn waarde verwacht, om er maar is een te noemen. Wacht het lekker af. Hij kan niet slechter uitvallen dan de verwachtingen die we nu hebben als supporters

Wat een gezeur, voer voor de media. Hij heeft 1x zich na een wedstrijd ongelukkig uitgedrukt en er wordt net gedaan alsof hij de allergrootste Ajax hater ooit is (was 😉). Ik begrijp dat er vanuit Utrecht onvrede zal zijn over de transfer maar vanuit Ajax moeten we ons niet zo aanstellen. Ik hoop in ieder geval dat hij het redt.

Een dikke middelvinger naar de fans van Ajax. Ongelofelijk.

Prima aankoop die niet gaat zitten zeuren op de bank maar accepteert reserve te zijn. iedereen denkt dat wij zomaar topspelers op de bank kunnen zetten. deze jongen heeft genoeg eredivisie ervaring en is prima als backup voor mazraoui. Prima balans zo in de selectie.

Beetje karakter in een jonge ploeg, prima toch.. We zeggen allemaal wel eens wat doms of op dat moment logisch

Ik dacht even dat de interesse van Parma iets positiefs zou zijn, in de zin dat hij dan daarheen ging. Helaas heeft het alleen de prijs verder opgedreven waardoor hij binnen komt als te dure backup die met zijn uitlatingen uit het verleden al 2-0 achter staat. Denk dat hij op zich best een redelijke backup is hoor. Ook al heeft hij niet zoveel potentie als de jongens uit de jeugd (timber, Rensch), het is geen slechte speler op zich. Alleen wel te duur imo en gezien de supporters hem nu al niet kunnen pruimen, verwacht ik niet dat het een gelukkig huwelijk wordt.

Heeft de F-side al gereageerd? Hahaha. OT: vreemde aankoop. Omdat er zo nodig persé een Nederlander binnen moet worden gehaald geef je even 5 tot 7 miljoen uit voor een bankzitter. Ik hoop voor hem dat Mazraoui na dit seizoen vertrekt, dan kan hij aankomend jaar nog een beetje basis spelen voordat hij voorbij wordt gestreefd door een aanstormend talent.

1 oktober 2020 om 13:37

Volgens mij weet hij heel goed dat hij 2e keus is. Als hij de komende 2 jaar een paar wedstrijden mee kan pikken dan is het prima, daarna verkoop je hem ongetwijfeld weer door voor een vergelijkbaar bedrag aan een leuke club in een andere kleine competitie of misschien zelfs wel aan een club in het rechter rijtje van de Bundesliga of de PL.

Net als vele uit Den Haag, Utrecht en Rotterdam, spreken ze graag de drommen Ajax hatende supporters naar hun mond, maar als het puntje bij het paaltje komt, weten ze niet hoe snel ze moeten tekenen.je kunt die jongen zo'n slappe uitspraak voor altijd nadragen of hem in ieder geval waarderen voor de moed dat hij geen bang jongetje is, dat het in zijn broek doet voor in dit geval de Utrechtse haat clan, terwijl hij er wel ook woont. Dat Overmars teveel voor hem betaald is duidelijk maar hij is ervaren en Nederlander. Als hij goed in zijn taak speelt kan het een nuttige speler zijn.

1 oktober 2020 om 13:26

Hans Somers heeft zich wel aan zijn belofte gehouden.

Je verkoopt je tweede en derde rechtsback voor prima prijzen en vervolgens niet tevreden met deze aankoop. Ik kan mij niet voorstellen dat hij minder presteert dan de eerdere twee. Ik zie alleen een probleem als de nieuwe aankoop geen wedstrijd ritme heeft er plots wel moet staan!!

Wat is er mis met een ervaren speler die er direct staat als back-up voor Mazraoui?

Rugnummer 5, dat geeft vertrouwen

1 oktober 2020 om 14:00

Alsof het al niet erg genoeg is dat hij het Ajax shirt aan heeft, worden we ook nog constant herinnert aan het feit dat hij 5 miljoen heeft gekost, is dat om de ajacieden te pesten of wat? Ik vermoed een vooropgezet plan om Ajax intern te saboteren, let maar op, de ene na de andere sterspeler wordt binnenkort met brancard van het veld gedragen. Bewust dan wel onbewust omdat hij het tempo niet aan kan. Nja, ze houden de competitie wel spannend zo en het kan alleen maar beter zou je zeggen qua aankopen om er toch een positief tintje aan te geven.

Goede back-up voor Ajax, denk niet meer dan dat. Zeer goede aanvallende kwaliteiten, dus ik zie hem misschien ook nog wel basis spelen. Wens hem succes en hopelijk kan hij het tegendeel bewijzen. Vraag me wel af wie Utrecht nu wil gaan halen als vervanger, als ze dat al gaan doen.

Dramatisch, geldverspilling en straks gaat hij ook nog spelen en daarmee punten kosten gezien zijn rugnummer. Zullen we in ieder geval duidelijk en continue kunnen zien hoeveel geld is weggooid aan z'n rugnummer 😂. Had gehoopt op een overeenkomst met Klaassen, daar zou ik wel gelukkig van worden.

Ik zie mensen praten over zijn uitspraken in het verleden? Welke uitspraken? Dat ie voor Utrecht speelt en dan Ajax de minste club vind? Ligt iedereen daar van wakker?kom op zeg, Utrechter in hart en nieren... dan zeg je zoiets wel eens.prima aankoop als je het mij vraagt, wel te duur. Check ff youtube interview van vandaag: "bedankt voor de goede tijd". Gewoon een top gozer die alles gaat geven voor Ajax.

Enorm treurig. Ik hoop dat rugnummer 5 niet doelt op het feit dat hij in de basis gaat belanden, want daar moet ik echt niet aan denken. 5 miljoen is ook nog eens veel en veel te veel. Overmars handelt hier puur op dat ten Hag het een geweldenaar vindt, maar ik moet er niet aan denken dat we straks een Klaiber in de CL gaan zien. Vreselijk.

Prima aankoop! Wat hij 3 jaar geleden heeft gezegd is ook gewoon logisch als je voor Utrecht speelt. Nu hij bij Ajax zit zal hij straks zeggen nooit naar Feyenoord te willen. Dan is hij voor vele ineens weer de held! Geeft het niveau van de gemiddelde supporter aan. Laten we hem een goeie kans geven, hem vooral steunen en welkom heten! Welkom Sean!

Hij is er. Dus ik ga voor hem juichen. Simpel. En ik hoop dat hij met zijn instelling een 2e Nico wordt

1 oktober 2020 om 14:36

Hier hetzelfde, en laten we hem pas beoordelen na een heel seizoen. Als hij als reserve zijn meerwaarde heeft ben ik tevreden.

Wat een reacties weer, ongelooflijk.. Ajax moest snel schakelen met de deadline van de transferwindow in gedachte, daarbij ook het vertrek van Dest. 5 miljoen is misschien aan de forse kant, maar dan heb je tenminste wel een back-up die er meteen zal staan, iemand waarop je kan terug vallen. Moest Ajax dan weer in het buitenland gaan scouten en daar een Kristensen of Orejuela aantrekken, die nog eerst een aantal maanden moeten aanpassen? Nee, inderdaad. Klaiber staat er meteen en Ajax heeft de positie om voor een reserve dit te kunnen betalen. Maar de meesten denk aan de korte termijn en daar is waar het misgaat. Groeten.

1 oktober 2020 om 15:24

Nee, jeugdopleiding gebruiken. Die zijn niet minder dan Klaiber dan moet je niet voor breedte aankopen gaan, ik dacht dat we met Orejuela en Kristensen al genoeg voorbeelden hadden van te matig material voor teveel geld. Jeugdspelers zijn goedkoper, kennen het systeem beter en hebben de potentie om een hoger niveau te halen. Van Gelderen zou (mits fit) binnen no-time Klaiber voorbij zijn gestreeft, van der Sloot idem en Musampa is ook niet minder.

Prima breedte versterking voor Ajax, maar dit vind ik wel zwak van Klaiber. Heeft zich meer dan eens negatief uitgesproken over Ajax, maar nu blijkt dat ineens toch allemaal niet meer zo belangrijk te zijn.

Ach, voor de ED een prima rechtsback, geen topper of hoogvlieger, nogal een draver maar een prima rechtsback als alternatief voor blessuregevoelige Mazraoui. Voordeel is dat Klaiber dit zelf ook weet, ondanks dat hij uiteraard zijn best zal doen om 1e keus te worden. Als je weer een talent had gehaald die een potentiele topper had moeten worden hebben die weer geen geduld, willen ze weer weg na 5 wedstrijden geen basis. Klaiber zal rustig zijn contract uitdienen als tweede keus, je komt toch wel aan je wedstrijden.

Geluk voor hem dat er geen publiek meer mag zitten in de Arena voorlopig. Die zal het ontzettend zwaar krijgen als het daar vol zit met 55000 man supporters. Heb er weinig vertrouwen in, maar laat me uiteraard graag verrassen. Ben benieuwd of hij mee kan komen in het spel.

We zien wat Bayern de laatste jaren doet met huurlingen of aankopen in de breedte. Neem Sandro Wagner of nu weer Kramaric, die nooit voor de basis gehaald zouden worden. Het is een efficiã«nte manier om in mindere fases als team met name in de Bundesliga niet te ver terug te zakken. In die zin zie ik de transfers van Labyad en Klaiber ook. Cruijff haalde vroeger ook Arnold Scholten naar Ajax.

Als backup een prima speler , zal zolang Nous fit blijft niet veel spelen . Ten Hag kent hem dus hij haalt hem niet voor niets , weet heel goed wat hij aan Klaiber heeft .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1521
2.Vitesse158
3.PSV137
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. ÜnüvarAanvaller
E. ten HagUnknown
A. OnanaKeeper60
D. BlindVerdediger61
AntonyAanvaller64
Q. PromesAanvaller61
D. TadićAanvaller64
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

1 fan
Verdediger, 26 jaar

In de wandelgangen

Zondag 25 oktober
Manchester City gaat toeslaan bij Partizan Belgrado. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren