Kakadu
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 6 december 2011
  • Kakadu
  • 150 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 3.622
  • jaar (--)
  • 1
Persoonlijke berichten
8 mei 2013 om 07:39
#1

http://www.voetbalblog.nl/nieuws/nieuwe-arsenal-sh...

8 mei 2013 om 17:43
#2

Graag gedaan

18 december 2013 om 21:57
#3

"klopt, zijn Engels is belabberd en buiten hemzelf spreken alleen Kashia en Qazaishvili het."

Haha, hilarische reactie!

Edit: ben blind

Aangepast op 18 december 2013 om 21:58 door MonsieurM.

18 december 2013 om 22:19
#4

Haha, moest hem maken

25 april 2016 om 07:38
#5

Haha ik lees nu je reactie trouwens pas omtrent die Totti topic. Ik weet niet wat jij weinig salaris vindt, maar 3,4 miljoen euro per jaar vind ik in ieder geval geen klein salaris. Ja wellicht als je het vergelijkt met wat Man City, Real of Man United uitbetaald aan salarissen, maar dat moet, en zeker een club als AS Roma, men niet als maatstaf willen gebruiken.

Maar goed, ik heb misschien te veel Football Manager gespeeld, maar ook daar heb je dan spelers die op een gegeven moment hun kwaliteiten langzaam beginnen te verliezen, vooral op conditioneel en fysiek vlak. Die spelers zijn ook in de simulator nog in staat om wedstrijden voor je te beslissen, maar halen ook de angel uit je spel, als jij een totti in de spits hebt staan, of erachter, moet je wel beseffen dat dat ten koste van een hoop wendbaarheid en snelheid gaat. Ja hij was beslissend, maar wel uit dode spelsituaties, ik zie hem niet meer zo snel zoiets afdwingen aan de bal.

Het is maar net hoe je het bekijkt, maar begrijp me niet verkeerd, ik ben groot fan van het voetbal wat Totti heeft laten zien. Als persoon zit er hier en daar nog wel een haak aan (spugen in mensen hun gezicht e.d., ook wel eens gelinkt aan racistische uitlatingen. Maar er is een tijd van komen, en een tijd van gaan. Bij Udinese kan een Di Natale af en toe nog wel opdraven, maar daar ligt de lat ook minder hoog. En Di Natale, verdient itt Totti nog niet eens1 miljoen per jaar.

20 augustus 2021 om 16:13
#6

Beste kakadu,

ik je zie het het onderwerp over de dreigementen van de Jonge over het terugschroeven van publiek helemaal volspammen. Ik kan zelf niet reageren omdat ik geen niveau 3 heb vandaar even dit persoonlijke berichtje. Ik zou je de tip mee willen geven hetzelfde motto na te streven in dit soort discussie wat ik zelf ook doe. Mijn Motto is "always be the smartest in room". hiermee doel ik niet direct op intellect, maar het constant proberen in te schatten van een situatie of discussie. opmerking als "eng ventje", "ik voel me dan inderdaad verheven" zijn volstrekt onnodig en ook onnodig provocerend. Mensen zijn schapen en dit is natuurlijk een discussie die veel emotie opwekt bij mensen. Ik gun mensen de lol niet mij op de kast te krijgen met opmerkingen of provocerende taal. Laat ik even voorop stellen dat ik zelf , net als jij, er ook in sta dat men zich gewoon aan de regels moet houden om ervoor te zorgen dat iedereen kan blijven genieten van naar het stadion gaan. Ik heb van dichtbij mee mogen maken wat covid voor gevolgen kan hebben, Maar ik probeer altijd de emotie van iemand mee te nemen in mijn eigen reactie. Maar misschien verplaatst ik mezelf teveel in mijn mede mens en denk ik te deescalerend.

De opmerking over die kaulo kop gaan natuurlijk alle grenzen voorbij, maar er zijn nou eenmaal heel veel mensen die in de emotie reageren. ik vind het dan wel Sonde om te zien dat iemand als jij, die een discussie probeert te voeren zich dan toch uit de tent laat lokken door erop te reageren en het in te zetten op iemands IQ. Dat is zulke verspeelde energie. Mensen zitten in de emotie van hun spelletje en Nederlanders zijn nou eenmaal een volkje dat denkt "wanneer mij is wordt opgedragen, doe ik het niet, puur omdat het me wordt opgedragen." En er zijn (helaas) veel mensen die te veel met emotie reageren in plaats van een beetje afstand van de situatie te nemen, hoe moeilijk dat soms ook kan zijn.

in ieder geval. Dit was geen bericht om je af te fakkelen, maar een goedbedoelde tip voor de volgende keer. Discussie is goed, maar zorg er altijd voor dat je boven de discussie kunt blijven staan.

groeten,

Reserve Coach

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren