Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Utrecht-aanhang bombardeert man van 176 duels tot pispaaltje: ‘Onmenselijk’

Laatste update:

FC Utrecht is er zondagmiddag voor de vijfde wedstrijd op rij niet in geslaagd om met een overwinning van het veld te stappen. In de thuiswedstrijd tegen FC Volendam kwam de ploeg van Michael Siberbauer niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Voor Sean Klaiber was de remise niet het enige dat hem dwarszat. De verdediger heeft het gevoel dat hij het eerste mikpunt van kritiek is bij de Utrechtse aanhang. "Ik vind het onmenselijk."

"Het geluk is even niet aan onze zijde, maar ik vind dat we wel een goede wedstrijd hebben gespeeld", citeert De Telegraaf uit de mond van Klaiber. "Natuurlijk was het belangrijk om te winnen. Dat moet nu vrijdag dan maar gebeuren (tegen FC Groningen, red.). Ik vond wel dat we beter speelden dan de laatste weken. Ik denk dat we daar wel verder mee kunnen. Op een paar slordigheden na ben ik wel tevreden over mijn spel. Ik denk dat ik wel kan terugkijken op een stabiele wedstrijd en met een beetje geluk had ik twee goals voorbereid."

Het duel in stadion Galgenwaard telde liefst drie afgekeurde treffers, allen in het nadeel van Utrecht. "Ik denk dat ik niet de enige voetballer ben, die vindt dat de VAR enorm veel van de spelvreugde weghaalt", gaat Klaiber verder. "We hebben twee keer voor niks staan juichen. Dan gaat de VAR er nog naar kijken en sta je minutenlang te wachten. Je moet onderhand weer een warming-up gaan doen, zo lang sta je stil. Ik vind dat het gebruik van de VAR wel doorslaat. Het was bedoeld voor grote fouten. Dit is allemaal millimeterwerk. Dan schiet het toch door. Gebruik die VAR alleen voor de duidelijke dingen."

Voor Klaiber was het puntenverlies zeker niet het enige vervelende aan de middag. De rechtsback werd uitgefloten door de eigen aanhang. "Als ik één bal verkeerd speel, gaat het publiek meteen fluiten bij mij. Als iemand anders het doet niet. Dat is dan maar zo. Daar moet ik doorheen kijken en doorgaan. Ik ben niet de eerste bij deze club, die dit meemaakt. In het verleden hebben ze dat ook gedaan bij andere spelers. Ik vind dat heel slecht soms. Ik vind het zelfs een beetje onmenselijk. Ze denken toch niet dat spelers op het veld staan om expres fouten te maken. Je kunt toch beter positief blijven als iemand een keer een verkeerde pass geeft."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Huilen joh! Je kunt ook toegeven dat je hopeloos uit vorm bent en dat je er alles aan gaat doen om het tij te keren

2 april 2023 om 22:19

@Jiminho, Speelt inderdaad een tijdje zeer slecht, maar eigen spelers uitfluiten doe je gewoon niet. Je hebt alle recht om kritiek te uiten op de spelers, maar uitfluiten zorgt alleen maar voor minder zelfvertrouwen bij de spelers waardoor zij dus nog slechter gaan spelen.

3 april 2023 om 01:17

Ik vind dat je zeker jouw eigen spelers mag uitfluiten. Hoe willen de fans hun mening uiten dan? Liever dit dan; schelden en rellen.

Je hebt 1 hele grote fout gemaakt in de ogen van het publiek, Een fout die niet snel vergeven zal worden.

2 april 2023 om 22:02

Nou als je hem vandaag weer zag verdedigen. Werd gewoon in de luren gelegd door die #5 van Volendam. Op de meest kinderlijke wijze.

3 april 2023 om 00:38

Helemaal eens, die gasten kunnen ook eens bij zichzelf te raden gaan. Het zal niet op basis van een slechte bal zijn dat ze fluiten, als je het hele seizoen al onder de maat presteert nadat je als een grote meneer met naar eigen zeggen meer bagage weer terugkeert. Dan moet je ook incasseren als je geen enkele verbetering toont.

3 april 2023 om 15:44

Precies, was echt niet goed hoe hij verdedigend stond. Als hij aanvallend dan nog wat extra kon brengen maar deed hij ook niet. Had 3x de mogelijkheid om een afstandschot te doen maar ik weet niet of Silberbauer dit verboden heeft want niemand durft het te doen lijkt het wel.. Naast die nummer 5 had nummer 10 het ook niet lastig tegen hem.

2 april 2023 om 22:32

Doel je op zijn transfer naar Ajax? Als dat zo is, dan vind ik dat zo ontzettend zielig. Als ex-Ajacieden scoren voor Utrecht, juichen de fans net zo hard als wanneer het andere spelers zijn. Maar als een speler van Utrecht naar Ajax gaat, kan het ineens niet

2 april 2023 om 22:39

Daarom, beetje domme reactie inderdaad.

3 april 2023 om 08:19

Zielig of niet, het is wel de realiteit. Of denk je dat Berghuis met open armen zal worden ontvangen in Rotterdam of Vermeer in Amsterdam?

3 april 2023 om 08:20

@4fredondo: Nogmaals die overstap heeft er niks mee te maken. Het gaat erom dat je goed presteert en als het even niet lukt je in ieder geval helemaal de blubber werkt en dat doet hij niet.

3 april 2023 om 08:19

@4fredondo: Die overstap heeft er echt 0,0 mee te maken. De man is gewoon vreselijk uit vorm en denkt hij sinds zijn terugkomst dat hij echt goed kan voetballen. Hij kiest vrijwel altijd voor de ingewikkelde oplossing om maar te kunnen laten zien hoe goed hij wel niet is en verliest hij hierdoor 9 van de 10 keer de bal, dat is het probleem.

Er lopen er wel meer hoor die echt niet best zijn, maar van een professioneel voetballer mag je toch wel minimaal verwachten dat ze een teamgenoot, die 5 meter verderop staat, een bal in de schoenen kunnen passen.

Er zit totaal geen lijn en idee in het spel van Utrecht. Ik zit elke thuiswedstrijd weer braaf in het stadion hoor, maar gister tijdens de wedstrijd dacht ik er serieus over na om maar niet meer te gaan, het voetbal is zo in en in triest. De bezem moet echt eens door die hele club heen, zowel door de selectie als door de clubleiding.

Hij kwam terug als een big boy, die vertelde dat die zoveel beter was geworden door alleen al het trainen op ajax niveau blabla!

Nu kan je ze krijgen ook

2 april 2023 om 22:21

Dan nog steeds: superkinderachtig. 'Hoe was het bij het voetbal schat?' Kut, 0-0 tegen Volendam, maar wel lachen dat we die big boy Klaiber uitgefloten hebben en nu gaat hij huilie doen in de media!'

2 april 2023 om 22:30

Klaiber is wekenlang de zwakste schakel aan Utrecht kant. Beetje vreemd dat het publiek -die ondanks de resultaten in grote getallen aanwezig was vandaag- daar niks van mag vinden.
Vind je suggestie dat men het doet om thuis te kunnen opscheppen nog kinderachtiger dan het uitfluiten van Klaiber eigenlijk.

2 april 2023 om 22:39

Uitfluiten richting 1 speler is altijd laag en kinderachtig, mits die speler duidelijk geen inzet toont. Te gek voor woorden dat men Klaiber een overstap naar Ajax verwijt. Once in a lifetime opportunity was dat.

2 april 2023 om 22:47

Niemand verwijt hem dat. Heeft er 0 mee te maken, wel leuk om iets te verzinnen natuurlijk. Waarom worden Labyad en vd Hoorn niet uitgefloten? Leuk geprobeerd wel.

3 april 2023 om 07:27

Van de hoorn zou eigenlijk ook moeten worden uitgefloten, wat speelt die gozer slecht zeg.

Snap er niks van, het is al een tijdje gezapig, maar sinds spakenburg is het vertrouwen echt naar nul gegaan 😂

Speelde vandaag ook weer als een natte krant, elke keer over z'n schouder kijken als ze fluiten naar em.
Poosje op de bank met Sjaan, voor iedereen het beste.

3 april 2023 om 15:47

De pech alleen is dat Ter Avest ook totaal niet in vorm is. Lood om oud ijzer heb je dan.
Dan hou je nog 2 opties over, good old Mark v/d Maarel of Rawlins een kans gaan geven ( al vind ik die nog niet klaar voor het eerste ).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren