Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht zwaait man met 188 duels voor de club op slotdag alsnog uit

Laatste update:

De wegen tussen FC Utrecht en Sean Klaiber gaan definitief scheiden. De rechtsachter gaat spoedig een contract ondertekenen bij het Deense Brøndby IF, zo weet Voetbal International vrijdagavond te melden. Utrecht houdt een miljoen euro over aan de transfer. Hugo Novoa van RB Leipzig moet het vertrek van Klaiber gaan opvangen in de Domstad. Utrecht wil de Spanjaard graag op huurbasis overnemen.

Volgens de voetbalkrant bevinden de gesprekken tussen Utrecht en Brøndby zich al in de eindfase. Het Deense BK schrijft dat Klaiber een contract gaat tekenen tot medio 2025 bij zijn nieuwe club. Utrecht mag dus een miljoen euro bijschrijven. Dat is lekker meegenomen, want de club nam Klaiber een jaar geleden nog transfervrij over van Ajax. Zijn contract liep in het Galgenwaard Stadion door tot medio 2025

Met de terugkeer van Klaiber in 2022 hoopte Utrecht oude tijden te herleven. De geboren Nieuwegeiner kwam tussen 2014 en 2020 al uit voor de Domstedelingen. In die periode ontwikkelde hij zich tot sterkhouder van zijn club en verdiende hij zo in 2020 een transfer naar Ajax. In Amsterdam wist Klaiber niet door te breken en een zware blessure hield hem lange tijd aan de kant. Hierdoor besloot hij in 2022 dus terug te keren bij Utrecht.

Utrecht wil Klaiber dus vervangen met Novoa. De Spaanse rechtsachter staat te boek als groot talent en werd afgelopen seizoen verhuurd aan het Zwitserse FC Basel. Of Leipzig zo laat nog wil meewerken aan een verhuur is onduidelijk. De Duitse transfermarkt sloot om 18:00 uur, dus tijd om een vervanger te halen is er niet meer voor die Roten Bullen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi, vond hem niet meer de Klaiber die hij was toen hij naar Ajax vertrok. Hebben nu alleen Ter Avest, ben benieuwd naar die Novoa of dat wat is.

1 september 2023 om 19:08

Hoop wel dat ter Avest een aantal duels de kans krijg ben altijd wel tevreden over hem vooral verdedigend zit hij er altijd kort op. Over Sean ben ik het met je eens leuke persoonlijkheid maar qua voetbal heeft hij niet meer zijn niveau gehaald.

1 september 2023 om 19:14

Hoop ook zeker dat ze Ter Avest de kans gaan geven, zeker verdedigend gezien is die vele malen beter dan Klaiber.

We hebben daar toch Ter Avest? Die doet het prima. En als die uitvalt kun je gewoon een jongen van Jong FC inzetten of desnoods vd Maarel. Doodmoe word ik van al die aankopen. Geef jeugd gewoon de kans.

Met een beetje zelfspot zou die snappen dat hij eigenlijk een wannabe is die het toch heeft gered. Wat natuurlijk veel knapper is dan zijn voetbal kwaliteiten.

Ben ik in de war of is/was Novoa een aanvaller die op een hele andere plek speelt als Klaiber ?

Heb Klaiber nooit meer de Klaiber gevonden voordat hij naar Ajax verkaste. Wel een keiharde werker, maar vind Ter Avest net iets vaardiger…. Wat ik alleen echt niet begrijp is waarom ze Tommy St Jago nu laten gaan, dat was echt een verdediger met veel potentie voor zijn blessure. Maar goed…. Ik snap momenteel wel meer niet van mijn cluppie…

Ajax krijgt overigens een deel van die transfersom. Hij werd voor 0 euro en een doorverkooppercentage verkocht. Staat niets over in dit artikel (op moment van schrijven).

Utrecht is zelf bezig met een rechtsbuiten die rechtsback moet gaan spelen. Een Spanjaard van Leipzig, huur.

Het is jammer dat Klaiber van die harde voeten heeft, kan hard hollen en goed verdedigen, maar is aanvallend gezien echt te zwak om de hele zijkant te bespelen. Zeker na zijn blessure nooit meer op niveau gekomen. Succes in Denemarken Sjaan!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren