Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: AC Milan verbaasd over klacht van Barcelona over grasmat

Laatste update:

Barcelona kwam woensdagavond niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen AC Milan en na afloop beklaagden diverse spelers van de titelhouder zich over de slechte staat van het veld in het San Siro. Volgens Cadena Cope is de clubleiding niet doof voor het gemekker en gaat Barcelona een officiële klacht indienen bij de UEFA. Dit omdat het veld niet was besproeid.

In het bijzijn van de UEFA-gedelegeerde Amador Bernabéu beloofde Milan op woensdagmorgen dat het de grasmat voor en na de warming-up zou besproeien en dat dit in de rust nogmaals zou gebeuren. Op geen van de drie afgesproken momenten gebeurde dat en als resultaat lag het veld er erg slecht bij. Barcelona vindt het een goede reden om naar de Europese bond te stappen.

Adriano Galliani, vicevoorzitter van Milan, begrijpt dat de Spanjaarden niet tevreden waren over het veld. "We moeten de grasmat vervangen, maar hebben daarover nog geen akkoord bereikt met Internazionale", legde de sportbestuurder uit. "Als we een overeenkomst bereiken, dan kunnen we de mat na dit seizoen vervangen. In twee maanden tijd kan het nieuwe gras gelegd worden."

Update 29 maart 16:45 uur - AC Milan verbaasd over klacht van Barcelona over grasmat
AC Milan heeft met enige verbazing kennis genomen van het feit dat Barcelona een klacht zal indienen bij de UEFA over het veld in het San Siro. De Italianen maken op de officiële website bekend dat het veld inderdaad niet besproeid was, omdat de mat hierdoor alleen maar zou verslechteren. "Het veld, waar Barcelona daags voor de wedstrijd nog op heeft getraind, is goedgekeurd door de arbitrage en de UEFA-delegatie", benadrukt Milan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erg kinderachtig van Barcelona. Maak er gewoon geen punt van en laat komende dinsdag jullie klasse zien door te winnen van Milan.

29 maart 2012 om 11:34

Erg kinderachtig van Milan dat ze hun afspraken niet nakomen, of maak jij er in het dagelijkse leven nooit een punt van als iemand zijn afspraak niet nakomt en laat je het gewoon gaan? Mocht dat het geval zijn, zit je wel erg simpel in elkaar.

29 maart 2012 om 11:47

Soms moet je als je minder dan de tegenstander ben wat proberen he wat zou helpen om een goed resultaat te halen. Ze moeten gewoon niet zeuren en dinsdag op een perfecte grasmat laten zien dat ze alsnog van AC Milan kunnen winnen. Ze beginnen zo langzamerhand overal een punt van te maken daar bij Barcelona.

29 maart 2012 om 13:24

@ Ayoze

Ik vind het zo wel kinderachtig van de Milan als de Barcelona fans. Gellukig hebben de spelers en de leidingen etc. heel veel respect voor elkaar. De fans op deze site zijn echt triest bezig. Alleen naar elkaars team wijzen, het was gewoon een mooie sportieve wedstrijd!!

29 maart 2012 om 14:32

Was zeker een leuke en sportieve wedstrijd.
Maar blijft staan dat als je als club beloofd om het veld te sproeien op een paar momenten en er is zelfs een Uefa figuur bij dat je dan die afsrpaken moet nakomen.
Waarom maak je anders die afspraak.
Niet teveel over hebben lijkt me verder..volgende week gewoon weer een mooie wedstrijd bekijken.

29 maart 2012 om 14:55

@ Paddepoel

Ik kan beide kanten begrijpen, Barca wil dat de afspraken na gekomen worden dat is duidelijk en fair. Milans kant begrijp ik ook, kijk hoe slecht het veld was, als het nat was zou het dan niet misschien nog erger worden?

Ik vind het een beetje overdreven dat ze klagen bij de uefa maar het is gewoon hun recht. Ik denk toch dat het niet veel uit zal maken.

29 maart 2012 om 22:50

Afspraken kan je soms niet nakomen. Als door die afspraken na te komen het veld helemaal onbespeelbaar zou zijn, dan zou dat nog slechter zijn..

Laat ze maar klagen... Zou het iets uitmaken ?
Zijn dit de eerste tekenen kunnen zijn dat de hegemonie van Barcelona aan zijn einde komt... Velen zouden dat toejuichen... Maar als Barcelona de return gewoon wint, dan zal die hoop snel vervliegen...

29 maart 2012 om 14:41

Precies, laat zien wat je thuis kan. Milan mag toch zelf bepalen wat ze doen.
Heet toch niet voor niets "thuisvoordeel"
Waarom denk je dat de uitdoelpunten dubbel tellen?

29 maart 2012 om 14:59

Tuurlijk mag Milan zelf bepalen als ze het gras sproeien of niet.
Maar dan moet je het niet vantevoren gaan afsrpeken dat je het wel doet..helemaal niet zo officieel met een Uefa waarnemer erbij.
Dat is gewoon dom.
Zeg dan gewoon tegen Barca dat je zelf wel bepaald of je het sproeit of niet..dan heb je dit geouwehoer toch ook niet.

29 maart 2012 om 18:02

Zijn ze verplicht dit te doen als er een uefa waarnemer er bij is?
Zo ja, dan hoort dit nog een staartje te krijgen.
Zo niet, dan is het niet netjes maar gewoon slim gespeeld.

Roddels over geblesseerde spelers, die op het laatste moment toch fit zijn is ook zo'n tactiek, kijk maar naar het verhaal over Van Persie van vorig jaar.

Waarom mag dit niet minder netjes gedaan worden en schwalbes wel?
Hoort dit dan toch ook bij voetbal of niet?

Ach jezus toch, en nu dit weer?
Waarom klagen ze zo.
Jullie hebben nog 1 wedstrijd om door te komen hoor, en nee het ligt niet alleen aan het veld. Als jullie die kansen die jullie hadden afmaakten was er niks aan het handje.

29 maart 2012 om 11:37

Waarom moeten mensen toch telkens hun clubvoorkeur leidend laten zijn bij het innemen van standpunten?
Ik heb geen voorkeur voor een buitenlandse club, en kan me ongelooflijk ergeren aan alle Real-fans die alles wat met Barca te maken heeft afzeiken, en andersom. Het veld was toch slecht? En als men bij Milan beloofd heeft het veld te sproeien, en vervolgens die belofte niet nakomt, is het toch niet zo gek om daar wat van te zeggen?
Het lijkt wel of iedereen hier blind de mening van zijn club aanneemt, zonder ook maar enigszins rationeel, middels afwegingen, tot een standpunt te komen.

29 maart 2012 om 11:46

@ Geertje

Ben het volledig met je eens. Het veld was ook slecht en Barca moet daar wat van kunnen zeggen, want het is niet de 1e keer dat dit gebeurd. Het is dit seizoen geen toeval dat overal waar Barca komt het veld dramatisch is.

Maar nog vind ik wel dat spelers dit gewoon voor zich moeten houden. Thuis hebebn ze wel een goed veld. gewoon de voeten laten spreken.

29 maart 2012 om 12:25

geertje27,

Ik zag iedereen telkens uitglijden gister. Als je het had besproeit konden ze net zo goed gaan zwemmen.

Voor de rest heb je gelijk, maar zolang beide clubs zo verachtelijk doorgaan zullen de fans zich ook zo gedragen. Ze moeten iedereen die mekkert bij de scheids gelijk een kaart geven. Als ze met z'n allen weer de scheids omsingelen, geef ze allemaal maar een kaart. Real en Barca maken het voetbal kapot op deze manier. Gister toen Xavi ging klagen, terwijl er niets was, kreeg hij gelijk en gaf de scheids een gele kaart. Belachelijk!

29 maart 2012 om 18:57

Toch weer typerend dat iemand weer een groen randje krijgt omdat die iets negatiefs zegt over real madrid of de fans. Je zegt duidelijk en Real fans en niet barca fans maar slechts andersom waardoor je de nadruk let op real fans.

29 maart 2012 om 19:27

hij reageert toch ook met zijn bericht op een Real supporter en niet een Barca supporter, anders had het er vast en zeker andersom gestaan.

je moet je niet direct zo op je pik getrapt voelen en uitspraken interpeteren zoals jij dat wilt, af en toe verder kijken dan je neus lang is.

Hier word ik ook moe van, Neem je verlies gewoon ( al hebben ze gelijk gespeeld maar voelt als een verlies )
Ze moeten niet klagen maar spelen. Er zijn clubs waar het veld er nog slechter aan toe is.

29 maart 2012 om 11:25

Ze mogen blij zijn met een gelijk spel, het veld lag gisteren een beetje te vaak open voor Milan en Ibra kon zo binnen prikken en dan heb ik het nog niet over de kansen van Boateng en Robinho..

29 maart 2012 om 11:28

idd,vond Milan de betere kansen hebben gisteren.

29 maart 2012 om 11:30

Nou nou.. Dat zei ik ook weer niet maar de kansne waren gewoon gelijk op. Milan kon winnen maar Barca zeker weten ook. Ze mogen gewoon blij zijn met een gelijkspel en niet overal op zeuren maar ik erger me nu daar dood aan. Ze zeuren ook al over de arbitrage terwijl hij gisteren niet verkeerd floot. Ze beginnen Real trekjes te krijgen ( Ik probeer geen discussie over real barca te beginnen dus ga hier aub niet op in ) ..

29 maart 2012 om 13:28

Hij floot gister een beetje inconsequent alleen was hij zeker niet doorslaggevend. Ik vond hem ook best goed fluiten, liet af en toe het spel snel doorspelen etc.

29 maart 2012 om 14:17

niet blij zijn met gelijkspel als je gewoon beter was als milan is normaal hoor!

29 maart 2012 om 16:23

B@rca

Waar wil je heen? Als Ibra gewoon goed schoot zat Barca met de gebakken peren dus.. Jongen wees blij met een gelijk spel..

29 maart 2012 om 11:45

Dit is kwartfinale CL, de grootste en beste clubcompetitie die er is en er wordt op het veld van meervoudig winnaar en een van de grootste clubs van de wereld gespeeld. Waarom moet je z'n weiland dan accepteren?

Voetbalwereld zit echt simplistisch in elkaar. Als je CL zo belangrijk beschouwt als Uefa zijnde en er zoveel winst uit uithaalt, dan moet je op zijn minst de clubs verplichten om minimale conditites te creeren om het spel zo veel mogelijk te bevorderen. Anders krijg je weer Mourinho-praktijken, die het nodig vond om een paar ton zand over het veld te strooien.

In Amerika zullen ze zich vast wel weer kapot lachen over amateuristisch er weer in het voetbal aan toe gaat.

29 maart 2012 om 12:24

Stop dan met voetbal kijken en ga basketballen ofzo.
Het veld lag slecht, de voorzitter geeft aan dat ze dat niet zomaar konden veranderen omdat er geen akkoord is met de stadiongenoot, wat kan Milan dan doen?
Vragen of ze niet 2x in Nou Camp kunnen komen voetballen?
Wat een idiotie. De "buitenaardsen van barca" moeten ook op slechte velden kunnen spelen.

29 maart 2012 om 13:04

Als je niet begrijpt waarover ik het heb, waarom reageer je dan? Ik heb het over professionaliteit van de sport en de kijker een waardig product aanbieden. Ik vond het gisteren maar een saai wedstrijd en dat kwam grotendeeld door het veld. En als ik het goed begrijp, worstelt Milan al een tijdje met hetzelfde probleem. Dan kan je niet meer met de excuus komen van 'oh we konden op z'n korte termijn er niks meer aan doen'.

Waarom heeft Milan trouwens tot drie keer geweigerd te sproeien als ze daar duidelijke afspraken over hadden gemaakt? Of moesten ze daarvoor ook toestemming bij Inter vragen?

29 maart 2012 om 15:27

Milan kan niet zomaar de mat vervangen...dit moet in overleg met Inter

Klaag dan ook gelijk over toeschouwers die volgende keer geen geluid mogen maken stelleltje kleuters..

29 maart 2012 om 11:43

Beetje overbodig dit inderdaad. De grasmat(ten?) in San Siro is al tijdenlang niet goed en je zag duidelijk dat Milan er gisteren minimaal zoveel last van had als Barcelona. Ik heb volgens mij nog nooit zoveel mensen uit zien glijden als gisteren op dat knollenveld.

29 maart 2012 om 11:59

Lionelmessi10,

Waren er maar meer Barca fans zoals jij hier op VZ. Realistisch, eerlijk en oprecht. Gewoon uitgaan van de kracht van je team, en niet zeuren om elk detail.

Ik vond Barca sterker, maar AC had grotere kansen, daardoor kan je een keer gelijk spelen. Weet jij misschien waarom ze zo gefrustreerd zijn, want ze doen nu net of ze uitgeschakeld zijn. Maar volgende week is de return.

29 maart 2012 om 14:21

hij realistich? een wolf in schaapskleren bedoel je
het enige wat hij doet is afkraken van barca met zijn naampje en afbeelding.
volgens mij is het een madrid fan

29 maart 2012 om 16:26

Wahaha , Mooie woorden van een gloryhunter, ga buiten spelen aub als je niet eens objectief genoeg bent om eens je eigen club ongelijk te geven.

Wie wil hier nou zeg maar overkomen als een echte diehard Barcafan voor de duimpjes ? hahahahhaha
Geloof me, je zet alleen jezelf voor schut kleuter..

29 maart 2012 om 12:35

Probeer je te scoren door de objectieve man uit te hangen? Dit is de totale omgekeerde wereld, inplaats van dat men zegt dat het kinderachtig is dat Milan de afspraken niet nakomen is het nu ineens Barcelona die kinderachtig doen omdat ze daar een klacht over indienen. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als iemand in het dagelijkse leven een afspraak met mij maakt en die om onverklaarbare redenen niet nakomt zou ik daar verhaal over gaan halen. Of zou jij stil blijven zitten en niks doen? Omdat het om Barcelona gaat wordt dit dan weer uitvergroot en neemt men de uitspraken van Puyol en Valdés mee die eigenlijk weinig verkeerds hebben gezegd en tot de conclusie kwamen dat ze het bij hun zelf moesten zoeken dat het 0-0 bleef om tot de conclusie te komen dat Barcelona aan het zeiken is als het even tegen zit.

Maar goed, je hebt je duimpjes in ieder geval te pakken, hopelijk ben je nu blij. Je 'objectieve' reactie slaat alleen nergens op.

29 maart 2012 om 13:19

Ayoze,

Iedereen is het met hem eens. Wees eens volwassen en keur dit misselijke gedrag af. Jij weet ook niet waarom AC het veld niet heeft besproeit. Misschien was het veld nog slechter gewees als ze het we l hadden besproeit, want nu gleden ze al continue uit. Uiteindelijk blijft de beslissingen aan Milan, want je kan toch terug komen op je belofte als het niet meer kan.

In jouw ogen doet Barca nooit wat fout en kan het ook nooit fout doen.

29 maart 2012 om 16:29

Neehoor, ik erger me alleen al die beschuldigingen van Barca de laatste tijd. Ze spelen gelijk oke, dus krijgt nu alles en iedereen de schuld ?

Dat het veld niet goed was, oke.. Maar Ac Milan speelde op het zelfde veld. En ze geven ook nog de arbitrage de schuld en blablabla.. Word er nu wel ziek van..

maarja, ik was blijer geweest met die duimpjes als je voor elk duimpje een euro kreeg maar helaas ;

29 maart 2012 om 16:57

Al die beschuldigngen de laatste tijd? Wees eerlijk man, de laatste tijd was er alleen gedoe rondom die rode kaart van Piqué waarna Guardiola hem gelijk ook aanpakte, voor de rest is Barcelona dit seizoen heel netjes gebleven als je ziet wat ze allemaal aan blunders tegen hebben gehad dit seizoen. Dat Barcelona dit doet 'alleen omdat het gelijk bleef' is ook onzin, want toen Piqué die rode kaart kreeg werd er gewoon gewonnen maar toch zei Piqué er iets van. Daarnaast is 0-0 uit bij Milan gewoon netjes, zeker als je ziet wat voor kansen ook Milan wel niet kreeg.

AC Milan speelde op hetzelfde veld, maar volgens mij weet een 2-jarige nog dat Barcelona met zo'n veld 10 keer meer nadeel heeft en ze het bij Milan wel goed vonden zo. Als je dan ook nog eens iets beloofd en dat niet nakomt, is dat helemaal merkwaardig te noemen.

Voor dat stukje dat je zegt dat ze de arbitrage de schuld geven moet je je echt schamen man, waarom probeer je je eigen club hier zwart te maken? Zowel Valdés als Puyol werd gevraagd wat ze van de penalty-momenten vonden en Valdés zei dat hij had gehoord dat het een penalty was en het nog terug moet zien en er daarna gelijk erachteraan dat hij een beetje moe wordt van dat gevraag naar fouten van scheidsrechters en ookal was het een penalty dat niet als excuus gezien mag worden. Ook Puyol zei dat hij vastgehouden werd, maar ook hij zei dat dat sowieso niet als excuus gezien mag worden. Dat ze netjes vertellen wat ze van die situaties vonden moet kunnen.

Dat ze arbitrage de schuld geven is dus een erg lage en vooral onwetende opmerking van je.

Klagen, daar zijn ze voortaan goed in bij Barcelona

29 maart 2012 om 11:51

Helamaal niet, er werd gezegd dat de grasmat 3 x besproeit zou worden, en dat is niet gebeurd. Dus meer dan logisch!

29 maart 2012 om 13:52

Nou, dan heeft Milan er toch net zoveel last van of niet.

29 maart 2012 om 15:26

Dit gaat om een CL wedstrijd om door te gaan. Men wil graag in uitduels scoren omdat deze meer waard zijn. Als je door zo'n slecht veld niet je eigen spel kan spelen en dat er nota bene nog afspraken over zijn gemaakt dan snap ik waarom barcelona erover gaat klagen. Ookal had milan er net zoveel last van misschien als het veld in betere staat was zou barcelona een goal kunnen meeprikken. Maar nu als in Camp Nou een gelijkspel met doelpunten (1-1, 2-2) uitkomt dan gaat AC Milan alsnog door.
Dus nadenken voordat je iets zegt ;

29 maart 2012 om 17:45

Nee Yesvitesse. Snap het nou eens een keer, of doe in ieder geval je best. Een team dat ten alle tijden de bal op de grond houdt, het spel wil maken op balbezit en dynamisch en wendbaar is heeft meer baat bij een fatsoenlijk veld dan een team dat wil verdedigen, tackelen, reageren en lange ballen ramt. Een slecht veld belemmert de partij die het spel wil maken door te domineren met de bal op de grond en dat komt het reagerende team alleen maar goed uit. Dit is niets nieuws overigens, meerdere teams hebben dit gedaan. Vaak overwint Barça alsnog, maar zoals Messi al terecht aangaf speelden ze dit keer op een slecht veld tegen een uitstekende tegenstander.

29 maart 2012 om 18:22

fcbarcafan1,

''maar nu als in Camp Nou een gelijkspel met doelpunten (1-1, 2-2) uitkomt dan gaat AC Milan alsnog door.''

Nou dan is het toch echt hun eigen schuld, als ze thuis niet winnen. Want dan spelen ze op hun eigen veld, die ze zo vaak als ze willen kunnen besproeien.

Groot gelijk heeft Barcelona. Afspraak is afspraak.

Laat ze lekker klagen om het grasveld. deze lach er trouwens ook dramatisch bij zeg. Ik vind dat de uefa vlak voor Cl wedstrijden een keuring moet geven aan het gras veld. Het is stuitend dat clubs naar wens het gras veld kunnen verkloten om het een ander lastiger te maken.

29 maart 2012 om 11:34

En wat dan als de uefa vlak voor zo'n wedstrijd het veld afkeurt? Denk je echt dat de uefa dan die wedstrijd afgelast? Lijkt me niet!

29 maart 2012 om 11:48

Misschien moeten ze het veld voor de wedstrijd door de Uefa onder handen laten nemen ipv door de thuisspelende club? Dat is wellicht een oplossing. Is wel eerlijker.

29 maart 2012 om 11:51

Dan moeten ze keuringen uitvoeren in de week voor een wedstrijd. In ieder geval iets ondernemen om eventueel opzettelijk het veld verkloten te verhelpen. als je voetbal niet met het spelletje kan winnen moet men zich er gewoon bij neerleggen. Maar om het veld erbij te betrekken vind ik zo iets zwaks

29 maart 2012 om 11:52

Ook een goed plan. Hebben die bureaucraten van de Uefa ook weer iets te doen. Gewoon checken die hap zodat misverstanden verholpen kunnen worden.

Ik vind Barcelona echt een misselijke club zeg, bah.. Ik hoop dat Milan ze is even goed te kijk gaat zetten op hun eigen grasmat

29 maart 2012 om 11:29

dan moet milan eerst doen wat ze 90 minunten niet deden, voetballen. als ze zeggen dat ze even goed zijn, wanneer hebben ze dat gisteren dan laten zien. voor eigen publiek met 10 voor het doel en counteren, bah, dat vindt ik weer niet om aan te zien.

29 maart 2012 om 11:32

ach, Robinho en Ibrahimovic hebben prima kansen gehad om te scoren, als die er inlagen was het een ander verhaal geweest.. In dit soort wedstrijden gaat er niet om wie er het mooiste voetbal speelt maar wie er over 2 wedstrijden als winnaar uit de bus komt

29 maart 2012 om 11:33

Beter dan de tikjes zo saai. Mooi voetbal klopt maar zo voorspelbaar en nooit een afstand schot. En zoals ik hier boven al gezegd heb Ibrahimovic heeft niet verdedigd stond heletijd in het midden en voorin

29 maart 2012 om 15:19

ik zie liever tikjes dan dat mijn ploeg de bal helemaal niet heeft. je zit toch op voetbal om lekker die bal te raken, overspelen, enz. niet om achteruit af te wachten. tegewoordig is tactiek belangrijker dan spelvreugde.

29 maart 2012 om 15:52

Ze hoeven in Camp Nou helemaal niet te gaan voetballen, want als ze net als in het begin van de groepsfase 2-2 in Barcelona spelen dan is dat al genoeg. Toen speelde ze ook heel lelijk maar scoorde wel 2 keer. Als ze dat nu weer lukt, ook al spelen ze heel lelijk, dan heeft AC Milan de Catalanen gewoon te kijk gezet hoor.

29 maart 2012 om 17:48

harmajaxfan

Heb jij Iniesta niet tot drie keer toe van buiten de zestien zien schieten? Het was helaas weinig succesvol. Ook Xavi probeerde het nog.

29 maart 2012 om 11:52

@ Panerai

Lieve vriend,

Kijk volgende week dinsdag om 20:45 uur, Nederlandse tijd, alsjeblieft nog een keer goed. Zet je tv op Nederland 3 of Sport 1 en ik garandeer jou dat je een hele andere wedstrijd krijgt te zien. Op een veld dat namelijk wél goed bespeelbaar is, zijn aannames gemakkelijker, kun je gemakkelijker dribbelen en hoef je niet bij elk balcontact na te denken.

Ik weet niet of je zelf voetbalt? Als ik (niet dat ik met dat niveau te vergelijken ben, maar het is maar een voorbeeld) bijvoorbeeld op een trainingsavond op de enorme knollentuin van veld 6 sta, heb ik beduidend meer moeite met mijn balbehandeling dan wanneer ik op een kunstgrasveld sta.

Ik ben met je eens dat Barca er niet al teveel over moet klagen, dat siert ze niet. Maar clubs zien het tegenwoordig als een extra wapen om thuis de grasmat gewoon slecht bespeelbaar te maken wanneer Barca op bezoek komt en dat kan, zeker in de kwartfinale van de CL, echt niet de bedoeling zijn. Ook niet voor ons kijkers thuis.

Maar nogmaals barca moet niet teveel klagen en sceptische mensen, zoals jij, dinsdag hun gelijk bewijzen. Met de voeten.

veld lag er inderdaad vreselijk bij zeg
maar dit vindt ik wat te ver gaan
waarom is er eigenlijk niet besproeit??
en waarom moeten ze een overeenkomst met internationale hebben???

29 maart 2012 om 11:35

Ze zitten allebei in San Siro voor milan San Siro maar voor Internazionale Guiseppe Meazea ze moeten het er allebei mee eens zijn anders gebeurt het niet

29 maart 2012 om 11:35

Omdat ze beiden in hetzelfde stadion spelen.

Kom op zeg dit soort sjit gebeurd toch al sinds voetbal bestaat. En nou, overspelen? Wat zijn Real en Barca toch een ongelofelijke zeikploegen zeg, ze denken echt dat alles om hen draait. Alle kaarten klagen ze aan, alle arbitrage, echt om moe van te worden, stelletje prinsesjes, ga eens gewoon voetballen!

Ennnnn daar komen de Barca haters weerrrr die hun kans grijpen om Barca af te kraken.

Terecht dat ze een klacht indienen. In de kwartfinale van de Champions League waar zoveel miljoenen in omgaan mag je verwachten dat er op een perfect veld gespeeld wordt.

Milan heeft dit gewoon gedaan om de tegenstander te benadelen.

Als het is afgesproken dan is het toch terecht dat je je bedonderd voelt???

29 maart 2012 om 11:35

Haha Grapjas, Barca Zeurt overal over als ze niet hebben gewonnen, dan is het de scheids, dan het veld, dalijk zijn het nog de supporters waar ze over zeuren...

Het Veld mag er dan wel niet in beste staat bij liggen maar om hier een klacht voor in te dienen, absurd.!!

29 maart 2012 om 11:38

Als Barca kan bewijzen dat het was afgesproken dat het veld gesproeid zou worden, dan staan ze in hun recht om een klacht in te dienen. Dus ik zie het probleem niet.

29 maart 2012 om 11:42

Nou en als de klacht ingedient is wat verwacht Barca nu? De uefa kan hier toch weinig mee denk ik zelf.

29 maart 2012 om 12:18

Het lijkt me inderdaad dat de Uefa hier niks meer tegen kan doen. Ik denk wel dat het zal zorgen voor een verslechterde relatie tussen de clubs..

Ja mag toch verwachten dat men afspraken die gemaakt zijn gewoon nakomt?

Verder vind ik wel dat die gasten van zowel Barca als Madrid teveel janken op andere dingen dan gewoon voetbal. Veld dit, scheids dat.. Ga voetballen, je krijgt er genoeg voor!

29 maart 2012 om 14:24

nee jij bent de grapjas romaboy
Het is gewoon een groot nadeel als je het superieur barca spel op een schaatsbaan moet uitvoeren.
Met een goede grasmat was het 0-2 geweest.
a.s. dinsdag is het over met milan 100%

29 maart 2012 om 11:39

Ze mogen het dan wel afgesproken hebben. Maar wordt een ploeg door iemand verplicht om het veld te sproeien dan? Is eigen keuze van Milan toch? Als je op deze manier meer kans heb om door te gaan waarom niet.

En dat van Barca haters vind ik wel meevallen. Mij kan het geen reet schelen of barca of Milaan wint, ben gewoon een voetballiefhebber. Maar vind zelf ook dat Barca niet zo moet zeuren. Gewoon extra motivatie uithalen om in Camp Nou Milaan weg te spelen toch?

Kunnen ze iedere keer wel blijven mekkeren. Iedere club doet het zo, en zodra ze niet het gewenste resultaat halen, schieten ze pas echt door. Maar ja, eerst eens zien of het echt klopt. Hoe dan ook, meerdere spelers haalden het aan. Hopelijk kan Milan ook met een goede grasmat een positief resultaat halen in Camp Nou.

Precies, dit gaat te ver om hier over te beginnen..

Ik ergerde me overigens wel zeer aan het feit dat Messi en Dani Alves met laserpennen in het gezicht geschenen werden! Ik weet dat het moeilijk is om hier iets tegen te kunnen doen, maar het is toch te gek voor woorden dat Dani Alves met 2 handen voor zn ogen een vrije trap moet nemen:s !

Waarom? Wat wil je er mee bereiken? Dat Milan zijn afspraken had na moeten komen dat is logisch, maar wat heeft het voor in om daar nu nog over te gaan lopen mekkeren? Willen ze de uitslag laten aanpassen?

Sowieso moet je als Barca zijnde afvragen of afspraken die gemaakt worden met iemand die Amador Bernabéu heet wel nagekomen worden ;-)

29 maart 2012 om 17:52

Haha tja, dan moeten we ons ook afvragen of onze nummer drie wel de beste bedoelingen heeft of dat zijn rampseizoen toch niets met vorm te maken heeft .

Ik denk dat ze door dit beroep gewoon willen voorkomen dat ploegen dit in het vervolg weer gaan doen. Als je niets doet dan staan we straks elke uitwedstrijd op een waardeloos rotveld te ballen. Als we laten zien het niet te pikken en maatregelen te nemen houden clubs (incl. Milan) zich in het vervolg wellicht wel aan de afspraken. Een boete of andere straf vanuit de Uefa geeft hopelijk een goed signaal af.

Nou inderdaad. Vorig jaar bij Shaktar Donetsk (volgens mij) was de grasmat nog slechter dan in San Siro. Daar maken ze dan ook geen probleem van. Zielige actie van Barcelona, maar laat maar gaan. Laat ze zich eerst maar eens gaan bekommeren over de andere actie van de Fifa over de schulden.

29 maart 2012 om 17:55

Ik weet het niet hoor maar vraag het gewoon, had Barça dergelijke afspraken met Shaktar en zijn de Oekraïners deze niet nagekomen? Als Milan Barça belooft het veld op die drie momenten te besproeien moeten ze dat ook doen. Milan toont zich mijns inziens geen grote club door dit na te laten.

Ze kunnen niet winnen. en dan gaan ze de scheids, grens, vierde man, het veld en ook nog eens een aanklacht. Zielige club al mijn respect verloren.

Kom op zeg het is voetbal. Nu hoop ik echt dat AC doorgaat.

maar ik heb nog niet één speler horen klagen over die irritante laserpennen waar ze mee bezig waren vanaf de tribune.
dat vind ik veel kwalijker wat ik gisteren vooral het eerste half uur heb gezien.

29 maart 2012 om 11:37

Dat klopt ook had de Nos3 reporter gehoord dat daar flinke straffen op staan en de daders worden wel gepakt en krijgen een flinke boeten

29 maart 2012 om 17:56

Mee eens. In de reglementen van de Uefa staat dat clubs hiervoor bestraft kunnen worden. Jammer dat dit nooit gebeurt maar aan de andere kant ook te begrijpen. Er loopt altijd wel een een of andere sneue gek met zo'n pennetje rond en een club kan dit amper vermijden.

In hoeverre is dit waarheid? Ik geloof er namelijk niet veel van. Hoe dan ook, het veld was niet optimaal maar daar hadden beiden last van.

Wel moet ik zeggen dat wanneer mondeling overeen is gekomen dat er besproeid zou worden, het netjes had geweest dit wel te doen.

weet je wat zielig is, antivoetbal praktijken als deze. Milan moet zich schamen, met name de eerste helft om zo voor je thuis publiek te spelen. de wraak zal zoet zijn dinsdag als de eerste bal achter abbiati ligt sluit ik 4 a 5 nul niet uit!

Niets nieuws zijn we ook al gewend van Madrid en consorten die maaiden het gras niet eens voor een aantal dagen. Thuis op een perfect gesproeid veld gewoon oprollen en vergeten maar.

Ik snap de initiele reactie van mensen wel... zo reageerde ik ook, maar aangezien er afspraken gemaakt zijn met de Uefa erbij die genegeerd worden kan ik mij wel voorstellen dat Barca dit wil aankaarten.

typisch italiaans om zo de boel te dwarsbomen en een spelletje te spelen. Nu ook nog de schuld indirect bij inter leggen over nieuwe mat. Niemand heeft het over een nieuwe mat, je moet gewoon je afspraken na komen en sproeien. Dat is je eigen verantwoordelijkheid. Laf van milaan dat ze zo de tegenstander proberen uit hun spel te halen. Net zoals mourinho destijds door het gras extra lang te laten groeien. Volgende week zullen we ze laten zien dat ze gewoon kwaliteit tekort komen.

Weet je wat schandalig is ? dat 2 grote clubs in Italië hun stadion moeten delen.

29 maart 2012 om 11:39

Waarom is dat schandalig denk jij dat ze zomaar ff twee stadions bouwen in milaan nou nee.

Ik vind het heel verstandig dat ze het zo hebben gedaan

29 maart 2012 om 13:18

Als dat in Turijn gaat waarom gaat dat dan niet in milaan

29 maart 2012 om 17:09

Mischien wil de gemeente dat niet betalen of is er geen plek genoeg of te duur

29 maart 2012 om 14:26

helemaal mee eens!
wat nou delen? het ene weekend is het meazza en de week erop san siro. pfffffff
zoveel geld en dan delen dramatisch hoor

29 maart 2012 om 18:14

Nee juist goed dat zijn minder kosten... Zouden ze in Spanje beter doen met hun torenhogen schulden ( Van ploegen en het land )

29 maart 2012 om 18:39

je eigen stadion is je eigen identiteit vrind

29 maart 2012 om 20:28

Ja maar je wil toch niet van die torenhoge schulden als City, Real en Barca.

Dan heb je liever dat je allebei de helft betaald zodat je meer kunt investeren in jeugd en aankopen.

Heb eigenlijk vraagje voor iemand:

Train de jeugdopleiding van Ac op hetzelfde als Inter??

Ik snap het gewoon niet, als ze nu met een flinke stand achter zouden liggen, dan zou ik het heel misschien normaal vinden dat ze zich gaan beklagen over het veld.
Maar nu met een 0-0 stand en de 2e wedstrijd thuis is, moet het toch niet moeilijk zijn om te winnen en door gaan. Nu doen ze al dat ze verloren hebben. Ik vindt nu toch wel, dat ze zich laten kennen als een zielepoot.
Recht je rug en ga er voor, jullie zijn barca, de beste club van dit moment. Reageer dan ook zo.

Wel opvallend dat bijzonder veel eerste aannames heeeel slecht waren bij beide ploegen. Door 't spel dat Barca speelt hebben hun er mee last van gehad als Milan. Toch lijkt 't me voor eigen spelers ook frustrerend, veld was Europees onwaardig, Leek een beetje de oude mat van de Arena nadat de Amsterdam Admirals er een potje American Football hadden gespeeld.

Haha als ze dat doen om die reden dan zijn het echt een stelletje jankers bij elkaar. Misschien moet Inter nu ook nog eens gaan klagen dat ze de sproeiers hebben aangezet nadat zij de finale hadden gehaald ten koste van Barca? Wat een gezeur van deze club, dat deden ze toch ook toen Real Madrid het gras 3 mm hoger liet staan? Man man, vroeg zou zoiets nooit ter spraken zijn gekomen, het begint echt zielig te worden in het voetbal en dan niet alleen bij Barca dat klaagt. Misschien moet Milan ook klagen en tegen de Uefa zeggen dat Barca hun veld wat kleiner moet maken aangezien hun veld iets groter is dan dat van andere..

29 maart 2012 om 11:35

Barcelona zeurde helemaal niet toen Real Madrid het gras 10cm hoger liet groeien vorig jaar. Het was Mourinho die dat in de media bracht en discussies te lokken.

29 maart 2012 om 11:45

bad loosers! Toen Inter jullie uitknikkerde gingen de sproeiers na het fluitsignaal aan om ze te belemmeren bij het vieren

Veld, scheids en recht hebben op winst is wat je nu van Barca kamp hoort. Het veld tegen Arsenal was veel slechter aan toe en toen Arsenal het daarover had werd er gezegd dat men niet moest zeuren.

De grootste kansen waren voor Robinho, Zlatan eerdste helft. Zij hadden ook kunnen scoren. Milan heeft gewoon verdienstelijk gespeeld en puntendeling is terecht

29 maart 2012 om 11:46

Real Madrid heeft nog nooit het gras tien centimeter laten groeien. Real Madrid houdt zich altijd keurig aan de regels en er staat nergens in de regels dat het gras aan de eisen van de verwende Barca voetballers moet voldoen.

Trouwens, ook in Spanje wordt het veld wordt voorafgaand aan de wedstrijd gekeurd door de scheidsrechter en het veld van Real madrid was gewoon goed gekeurd.

29 maart 2012 om 11:49

Natuurlijk zeurde Barca niet, er waren zomaar spelers die waren aan het janken na de match. En tien cm hoger, juist ja, ze waren aan het voetballen in een koeienwei zeker. Bij Barca vangen ze elk punt aan om te klagen over iets als ze niet winnen, dat zal ook wel bij sommige andere clubs zijn maar bij Barca kunnen ze er ook wel iets van.

En bij Barca zijn ze wel degelijk slechte verliezers, het is niet de eerste keer dat ze zeuren en dat als ze verliezen dat ze niet altijd een voorbeeldclub overkomen. Het maakt mij niet uit, een slechte verliezer zijn is helemaal niet erg maar doe dan aub niet zo schijnheilig.

29 maart 2012 om 11:54

Haha dat scheelde toen maar een paar millimeter, dat was het ergste.

29 maart 2012 om 18:00

Barça zeurt ook over een niet nagekomen belofte van de Italianen. Als het nalaten de afspraak na te komen door Milan dan ook nog indirect deze consequenties heeft vind ik het meer dan terecht dat Barça van zich laat horen. Barça piepte misschien niet na Arsenal of wie dan ook, maar wie vertelt mij dat van dergelijke beloftes sprake is geweest?

Het veld hoeft niet te zijn zoals Barça dat wel. Iedere club mag dat bepalen als ze maar binnen de marges en criteria van de desbetreffende bond blijven. Maar als het er op lijkt dat een club bewust het veld heeft gesaboteerd om Barça uit hun spel te houden vind ik dat wel ongelooflijk zwak, zeker van clubs als Milan en Madrid. De grootste clubs in de historie van de Ec1/cl die naar dit soort middelen moeten grijpen.

29 maart 2012 om 18:36

@raulvilla

Mijn 10 cm was ook overdreven, maar een paar mm scheelde het ook niet. Het gras was centimeters hoger dan het al was. Dat bepaalt het hele spel van Barcelona bijvoorbeeld. Daarom vind ik het ook zo knap dat ze er destijds niets van zeiden. Destijds was er veel meer andere gespreksstof (mourinho die Guardiola in het openbaar belachelijk maakte en de dwaze acties van Pepe o.a.)

Het veld is al járen slecht in San Siro.
Maar het grote en heilige Barcelona komt hè
schei toch uit en ga te raden bij je eigen matige spel.

En dan zeiden de Barca-fans dat Real Madrid zieligerds zijn ruzie zoekers zijn etc.. Maar het is zo te zien niet alleen aan ons he.. Want zo te zien doen jullie het zelfde tegen Milan.

Barcelona gaat nu janken, om die grasmat om een penalty om die duwfout op Puyol.. Het blijft doorgaan, maar goed.. Barcelona mag nu spelen op haar eigen grasmat en zien hoe zij het daar doen ik zie Milan scoren in Camp nou en doorstoten.

Hahaha, straks gaan ze nog klagen dat Ambrosini te veel meters maakte

29 maart 2012 om 11:35

Haha Ja, en ze schijnen ook een klacht in te dienen omdat Milan goed verdedigde en ze niet heb laten winnen.
En het publiek was ook te luidruchtig, allemaal niet ten goede van het spel

29 maart 2012 om 11:38

Ze begrijpen ook niet waarom ze per se de wedstrijd in Milan moesten afwerken. Zelf vinden ze dat het best 2x in Camp Nou kan.

29 maart 2012 om 11:36

Echt he, of dat Nesta nog niet met pensioen is aangezien hij één van de weinige is die Messi nog simpel af kan stoppen. Ik had Messi trouwens ook wel willen zien tegen de oude verdediging van Milan met Maldini, Nesta, Stam en Cafu. Met Gatusso ervoor natuurlijk.

Haha als ze niet winnen zijn het zulke jankerds.

29 maart 2012 om 11:42

Heb je dat veld gezien toen Arsenal daar op bezoek kwam? Geloof mij dat was nog 10x slechter dan gister. Daar kon je echt nog de nieuwe lappen gras van de oude onderscheiden. En dan vinden mensen Wenger een zeur als hij subtiel ergens vermeld dat het veld niet het meest ideale veld is. Barcelona dient gewoon een officiële klacht in, dat is zo laag he...

Ik zie Barcelona sowieso niet scoren tegen die defensie. Hun hele spel is erop afgestemd om organisaties kapot te spelen, niet om mandekkers te omzeilen.

29 maart 2012 om 11:52

Ja daar staat het San Siro bekend om volgens mij, natuurlijk wilden ze het niet echt verhelpen tegen die twee clubs haha. Ja het is best treurig maar goed.

Ja hopelijk is Nesta dan fit, en misschien Thiago Silva ook. Al is Mexes wel de betere mandekker hoor. Thiago Silva wordt vooral opgehemeld door zijn voetballende kwaliteiten en snelheid.

29 maart 2012 om 11:56

Het volgende wat Barca gaat doen is pleiten voor een leeftijdgrens tot 34 waardoor ze volgende keer geen last hebben van oa Nesta. Het is echt triestig dat zo'n club zich op deze manier moet laten kennen.

Dat het veld niet al te best is wist iedereen, logisch als er twee teams op spelen en het gras nooit rust heeft. De grasmat is niet zo héél lang geleden vervangen geweest, jammer. Ze denken erover na om synthetisch gras te gebruiken of misschien wel kunstgras waardoor het veld er een pak beter bij moet gaan liggen.

29 maart 2012 om 12:04

@ persiangooner

Ik spreek je volgende week woensdag oke?
Kijken of er niet gescoord is in Camp Nou.

Als jouw clubje er al drie kan maken in een helft, dan Barca zeker niet. Houd toch op man.

29 maart 2012 om 12:10

Ja idd daar dacht ik ook aan. Toen Arsenal er speelde was het veld nog veeeel slechter.

Daar bij Barcelona zijn er geen echte mannen, alleen vrouwen die bij alles moeten zeuren en overdrijven.

29 maart 2012 om 12:17

Tuurlijk winnen ze volgende week, niemand die daaraan twijfelt. Ik heb het over een defensie met Maldini, Stam en Nesta.

29 maart 2012 om 12:22

Kom op zeg. Nesta speelde inderdaad een goede pot gister. Maar verwacht je serieus dat Barca op de grasmat in Camp Nou niet zo'n verschrikkelijk hoog tempo op de mat zal zeggen dat Nesta met een kwartier om een wissel schreeuwt?

En ik ben blij dat Raulvilla door heeft dat het inderdaad best zielig is om je veld er slecht bij te laten liggen omdat Barca op bezoek komt..

29 maart 2012 om 12:47

@raulvilla

'haha als ze niet winnen zijn het zulke jankerds.

Zegt een fan van Rrreal de Madrid. Blijkbaar heb je laatste jaren met oogkleppen rondgelopen, anders had je je geschaamd om een andere club om jankgedrag te betichten.

@pg

Ga je nog inhoudelijk reageren of ga je je deze week als een doorsnee 14 jarige VZ provocateur uitleven?

Mag van een club met de status van AC Milan niet verwacht worden dat ze het veld op zijn minst beetje speelklaar maken?

Je grote voorbeeld Wenger kennende, gebruik je waarschijnlijk dit topic om achteraf je eigen beklaag te doen. Oh wacht, heb je net gedaan

'toen Arsenal daar op bezoek kwam? Geloof mij dat was nog 10x slechter dan gister'

29 maart 2012 om 14:53

@guni_gugu

Het ironische is dat beiden fan zijn van clubs die de grootste jankerds als coach hebben. Ik doel natuurlijk op Wenger en Mourinho. En dat terwijl Barcelona hier gewoon een punt heeft. Een afspraak hoor je gewoon na te komen, belachelijk hoe men Barca hier zwart probeert te maken.

29 maart 2012 om 15:01

Ik weet niet hoe je het voor elkaar krijgt PG, maar je hebt een stel groupies op voetbalzone rondlopen die klakkeloos jouw mening overnemen. Het ergste is nog dat je mening gebaseerd is op een en al speculatie. Je hebt wel degelijk een kijk op het spelletje. Maar dan verwacht je toch wel iets meer dan dit.

Ik heb de wedstrijd overigens nog een keer bekeken en de door jou aanbeden Nesta werd overschaduwd door Ambrosini en Antonini. Maar het is allang duidelijk dat je een of twee momentjes nodig hebt om je klassieke helden te verheerlijken.

29 maart 2012 om 17:13

Kerel flikker is op man met je subjectieve prietpraat, Barca klaagt altijd als ze slecht resultaat behalen, alleen op basis van deze arrogante woorden moet Milan gewoon doorgaan. Barcelona verdient die 1/2 niet op de manier als deze. Meest Arrogante club Award goes to Barcelona !

29 maart 2012 om 19:19

@persiangooner en Raulvilla,
prachtige reacties jullie leggen precies uit hoe barcelona is. Hun imago,spelers zijn geen haar beter dan andere clubs. Stelletje schijnheilige hypocrieten zijn het.

29 maart 2012 om 11:46

Wat speelde die gozer geweldig hey. Prachtig man, die Ambrosini. Ik heb hem wat vervloekt in de afgelopen jaren (vooral toen die die goal maakte tegen PSV in de halve finale van de CL) maar wat een geweldige speler is dat zeg, evenals Nesta en Bonera. Wat een helden.

29 maart 2012 om 11:56

Geniale reactie. En dat Abbiatti de bal te veel naar voren speelde

Barca moet niet huilen lees heel de dag al spelers die aan het huilen zijn. Ze waren gister gewoon niet goed genoeg klaar. Vraag me ook af of het veld niet glad genoeg was veel spelers gleden uit maar ja. Krijg steeds meer het gevoel dat doordat barca altijd het zelfde spelletje speelt, ze steeds meer weerstand krijgen omdat het soms te voorspelbaar is.

alle haters komen weer bovendrijven hoor. Lekker kansloos

als je gister weer ziet hoeveel schoppen messi te verduren krijgt..
daarnaast waren er gewoon 3 situaties waarbij er een strafschop gegeven kon worden, maar o wee als je er iets over zegt hoor want dan ben je zielig. nee iedereen mag kritiek hebben maar barcelona niet.

Jullie haters zeuren overal om, zelfs als puyol en valdes antwoord geven op de vraag van een interviewer. Dat vz die koppen eruit haalt snappen jullie niet eens

barcelona is gewoon de beste club ter wereld met voorbeeldige profs.

29 maart 2012 om 11:45

Net als de Barca supporters ook over andere clubs zeueren hebben andere toch het recht om nu te ''zeuren''...

Dit is ook belachelijk wat Barca hier nu doet..

Hoeveel schoppen Messi te voorduren krijgt?.. Ga niet zeueren daarover dat is het risico dat je loopt als je een snelle speler bent ala Messi.. Of moet iedereen volgens jou aan de kant springen en zeggen van Messi doe je ding maar... (zoals de spelers van Leverkuen bijvoorbeeld?)

Ik kan me nog herinneren dat Messi gisteren ook eens te laat was en op de enkel van Seedorf ging staan... Daar hoor ik ook niemand over.. Maar als een Seedorf te laat zou komen en Messi zo zou raken.. Dan zou men nu 1 maand lang hebben over die ''aanslag'' of ''poging tot enklebreuk'' enzvoort..

Natuurlijk mag Barca zeueren.. maar na een 0-0 en 10 niet benutte kansen.. Dan nog gaan zeueren over het veld... is gewoon triests...

Zoals ik al zei hadden ze gewonnen zou niemand over het veld beginnen..

29 maart 2012 om 11:53

Het gaat erom dat Barcelona blijkbaar geen dingen mag benoemen. Dat is toch onzin?

Er worden afspraken gemaakt over het veld en AC milan komt ze (bewust) niet na. waarom mag daar niks van gezegd worden?

Waarom mogen feiten niet benoemd worden? er waren toch een aantal situaties die op een penalty duidden? De scheidsrechter wordt toch niet voor dief en alles uitgemaakt zoals real laatst deed? Het wordt gewoon op een normale respectvolle manier geuit op vragen van de interviewer

Maar ik snap het wel, er zijn opeens enorm veel barca haters. Mensen gaan dingen zoeken om ze af te zeiken omdat ze zo goed zijn.

Jammer, barcelona schotelt het publiek voetbal voor wat nooit eerder is vertoond.

29 maart 2012 om 12:28

@ Markzor..

Gast zoals ik al zei.. Barca mag zeker dingen benoemen die hun niet aan staan...

Maar het gaat zich nu om het feit dat men na een 0-0 gaat zeuren.. Terwijl ze bij een winst niets zouden zeggen... Dan zou men die afspraak opeens door de vingers zien..

Dit is nu puur en alleen om het feit dat ze niet als winnaar van het veld zijn gestapt en tegen Milan niet hun eigen spelletje konden spelen.. Als de spelers van Milan nu ook zouden zeggen van.. Ja, het veld was slecht.. dan zou ik zeggen ok terechte opmerking van Barca...

En geloof mij maar mensen zeiken Barca niet af omdat ze goed zijn.... Maar omdat Barca altijd het slachtoffertje speelt.. en nooit iets verkeerd doet.. Terwijl ze net zo smerig zijn als zowat elke andere topclub..

En het meest trieste is dat je nog mensen op deze site hebt die al dat ''heiligen'' gedoe geloven..

29 maart 2012 om 11:49

Had je dan niet gezien die trap van Messi op Seedorf en de schwalbe van Alexis, De omhelzing met de voet van Mascherano op Ibra.

Lol denk je dat je slim bent, nou nee je bent gewoon een gloryhunter. Komop zeg barca speelt zo geweldig voetbal zeggen de barca fans maar nouja de eerste twee jaar wel ja maar nu is het gewoon oersaai.

Barcelona is zo heilig joh maar als ze zelf iets doen praat niemand erover. Pff

29 maart 2012 om 11:56

gloryhunter haha wat ben je zelf?

De meeste real fans zijn 'fan' geworden uit haat voor barca. Wat een fan ben je dan. Wat is dat voor club? een bij elkaar gekocht zooitje zonder identiteit.

en nogmaals barca geeft de voetballiefhebber het mooiste voetbal wat ooit bestaan heeft. Als je dat niet kan waarderen ga je lekker naar de graafschap kijken of een standaardwedstrijd in de serie A. Kan je genieten van 11 man die voor de goal liggen

29 maart 2012 om 12:03

Wie zegt dat ik real fan ik vind real een mooie ploeg met beter voetbal als barca maar ik ben nog steeds meer fan van Ajax, Inter, Ac, Real en Barca hoor maar ik begin mijn respect te verliezen voor Barca

En nogmaals in italie heb je diepe spitsen zegt toch wat over jou voetbal kennis(die verdedigen niet)

29 maart 2012 om 11:50

@markzor

Ach ja, het blijkt dat Barca er weer eens niet tegen kan dat ze niet kunnen winnen. De fans steunen ze er nog in ook, ongelovelijk-- Haters gonna hate.

Hahahaha... ongelofelijk..

Nu is het terecht dat ze klagen volgens sommigen.. Maar had Real dit geroepen na een 0-0 gelijk spel dan zou niemand van degene die nu terecht roepen ook maar denken aan het de mogelijkheid dat het terecht is..

Het zou eerder zijn... Ah.. Real... en Mou zoeken weer een excuus omdat ze falen... e.d...

En ik moet zeggen dat Barca zich hier behoorlijk belachelijk op stelt.. En een Messi ook eerder.. Over het veld zeueren gaat gewoon nergens over.. Zowel Barca als ee AC Milan hadden er dan wel beide last van.. Maar hoor ik AC Milan klagen?

Als de spelers scherper waren en de kansen die ze hadden maakten.. Dan zou nu niemand zeueren om ''hoe slecht het veld was''.....

Ik heb Barca wel eens op nog slechtere velden of laat beter zeggen akkers zien spelen... Maar toen wonnen ze wel en was er geen aanleiding om te zeueren en klachten in te dienen...

Dit is diep triest..

Milan heeft toch ook op het zelfde veld gevoetbalt of niet..
Spelers van Milan zijn ook zo vaak uitgegleden, en ik kan me nog een kans voor Barca herinneren die ontstond omdat aan de linker kant de speler van Milan weggleed (was voor Tello volgens mij). Dus het veld had zijn voordelen en ook zijn nadelen maar dat was voor beide teams. Dus niet janken.

Beetje dom om dit direct na zo'n duel te doen, dan kun je beter wachten na deze ronde.
Het veld was echt slecht, dat wel. Niet alleen gleden veel spelers weg, maar als je verkeerd wegglijdt dan kun je daar een lelijke blessure aan overhouden.

29 maart 2012 om 11:52

Er spelen wekelijks uit spelende ploegen op die grasmat en nog nooit heb ik er ook maar één horen klagen. Vind het wel triest dat Barcelona allerlei excusen aan het zoeken is, accepteer het gelijkspel en richt je op de return.

29 maart 2012 om 18:41

Ik kan me niet voorstellen dat die grasmat in San Siro er wekelijks zo bij ligt.. ik heb één keer een slechtere grasmat gezien en dat was in hartje winter bij Rubin Kazan.

stelletje hypocrieten bij Barcelona.

Al die spelers etc. in de media:
Wij wijzen niet na de scheidsrechter, we hebben het aan ons zelf te danken.

En vervolgens komt Puyol en Valdes in beeld dat het wel degelijk aan de scheidsrechter ligt, en dan komt hier weer een officiele klacht tegen Milan vanwege omstandigheden aan het veld.

Beetje trieste zaak vind ik het, en zoeken na een excuus.

Het gaat hier niet om dat Milan het grasmat moet veranderen, maar meer omdat ze zich niet aan de afspraken hebben gehouden..
Als je het veld sproeien voor de wedstrijd, en tijdens de rust, en dat hebben ze niet gedaan..

Haha dat is het zelfde dat ze vorig jaar aan het janken waren omdat Real zijn grasmat zogezegd een centimeter te lang had laten staan.als beste ploeg van de wereld moet je overal kunnen spelen.en daarbij moeten ze niet klagen want Arsenal heeft 3x zo erg gehad.

Dit heeft Barcelona niet nodig.
Gewoon thuis afmaken en dan iets zeggen over de grasmat.
Maak je, en jezelf niet zo belachelijk mee en je maakt je punt nog duidelijker door het thuis af te maken.

Met alle respect, maar ik vind echt dat barcelona hier te zielig doet! je gaat heus wel winnen hoor in camp nou! waar zeur je dan toch over!

Voordat iedereen nog meer afgeeft op Barca, moet je weten dat cadena cope 1/2 maanden geleden een schadevergoeding heeft moeten betalen aan Barca. Dit vanwege de onwaarheden die via deze omroep naar buiten werden gebracht over het vermeende dopinggebruik. Vind het ook wat simpel van vz om dit nu al als waarheid naar buiten te brengen, want vertrouw dat cadena cope voor geen meter.

Als het wel waar is vind ik dat dom. Ze schieten er niets mee op, want de Uefa gaat ze echt niet ineens de overwinning cadeau doen. Bovendien hebben ze thuis nog alle kans om door te gaan en dan maakt het al helemaal niets uit. Maar zoals gezegd geloof ik (nog) niet in een officiële klacht.

Stelletje zeikerds.
Zij gebruikten sproeiers om het feestje van de Inters spelers te verstieren nadat ze eruit lagen in de halve finale van 2010.
Inter heeft toen geen klacht ingediend.
Bij Inter betreft het namelijk mannen en geen jongetjes die bij de meester gaan klagen en verraden.
Ibra heeft gewoon gelijk, koorknaapjes zijn het bij Barcelona. Bah.

Volgende week op een fatsoenlijke grasmat met gemotiveerde spelers en een fatsoenlijke scheidsrechter gaat Milan de bolwasseming van zijn leven krijgen.

Als ik Barcelona was zou ik het veld volgende week dubbel zo erg natspuiten om Ac Milan terug te pakken.

Edit: Dit is wel heel flauw.

Ontopic:
Hoe kan je hier een klaagt over indienen, zijn hier regels voor? Ben je verplicht om het gras te sproeien? spelers gleden uit, dat betekent toch dat het veld juist al nat is? Ljikt mij een droge ondergrond juist niet uitglijd?

Dit is dus ook weer een verschil tussen uit en thuis. Thuis kan je het zo naar je zelf maken en uit ben je afhankelijk van de tegenstander, logisch toch?

29 maart 2012 om 11:52

haha ik denk dat Barca er dan zelf meer last van heeft

29 maart 2012 om 11:53

Dan is het voor ons ook nog leuk! Glijden er nog meer spelers uit! :D

29 maart 2012 om 18:15

Volgens mij moet je gewoon je beloftes nakomen. Je mag binnen bepaalde marges blijven qua veld, de criteria tellen. Maar als je een afspraak houdt dien je je daar toch gewoon aan te houden? Natuurlijk heeft Milan het tot op zekere hoogte voor het zeggen in San Siro maar beloof dan niet dat veld te besproeien.

Ik denk niet dat het nat zou zijn voor vocht, het veld van Barça is altijd goed nat gesproeid en daar glijdt zelden iemand uit. Het was gewoon een grote pollenbende. Je zag de losse stukken overal liggen en daar glij je door weg. Waarschijnlijk lag het gewoon overal wat los, ik ben ook geen expert. Maar het leek in ieder geval op een veld waarop dynamisch positiespel wat moeilijker is dan op een veld waarom een mens blijft staan maar een bal lekker glijdt (goed besproeid dus). Nat gras is iets waardoor een bal doorgaan snel glijdt maar een man met zijn gewicht en noppen geen last van heeft. Tenminste, zo zie ik het. 70-80 kilo met goede noppen zakken door die gladde grassprieten heen en bereiken een goed en stevig gefundeerde bodem - geen probleem. Is de fundering niet stabiel, dan glijdt alles en iedereen uit. Een ander verhaal is een modderpoel als in San Mamés eerder dit seizoen. In zo'n moeras zou zelfs een olifant op harken finaal uitglijden. Daar was de hele bodem instabiel en kleiig.

Er gaat een tijd zijn dat de scheidsrechters geen gele/rode kaarten meer gaat durven gaan geven aan Fc Barcelona omdat ze altijd in beroep gaan en meestal winnen ze hebben dit seizoen al veel rode kaarten ingetrokken door in beroep te gaan echt zielig constant als ze rood krijgen gaan ze in beroep .
En als Real Madrid dit deed was het direct ' Real Madrid zoekt een excuus omdat ze niet gewonnen zijn ' fzo best hypocriet hoor . ik hoop echt dat Milan in de terugronde wint .

29 maart 2012 om 11:55

"er gaat een tijd zijn dat de scheidsrechters geen gele/rode kaarten meer gaat durven gaan geven aan Barcelona"

Gepast hoor dat dit uit de mond komt van een Blanco, die Mourinho wacht scheidsrechters zelfs in een parkeergarage om ze te intimideren. En dan insinueer jij dat Barcelona scheidsrechters probeert bang te maken en dat dit gevolgen zou hebben wat betreft gele en rode kaarten die scheidsrechters niet meer zouden durven geven aan Barcelona.

Haha, geweldig man en dit meen ik oprecht.

29 maart 2012 om 12:26

Bedankt dat u mijn reactie geweldig vind , bedankt en dit meen ik oprecht .
Ga je nu ontkennen ?
De voorbije 3-4 jaar heeft Fc Barcelona maar 3 rode kaarten gekregen normaal waren dat er veel meer maar waarvan er zo'n stuk of 5 zijn ingetrokken door in beroep te gaan , en dat Busquets al meer dan 50 kaarten heeft aangesmeerd aan zijn tegenstanders in zijn carriere is ook opvallend veel .
Deze statistieken spreken voor zich .
De arbiter gaat nu minder snel een geel of rode kaart geven aan Fc Barcelona omdat ze toch in beroep gaan Best zielig hoor vind ik

29 maart 2012 om 12:50

Ik ontken niets ik kom slechts met feiten, in tegenstelling tot iemand anders hier. Ja statistieken spreken ook voorzich dat Barcelona gemiddeld gezien per wedstrijd 75 procent balbezit heeft wat er voor zorgt dat je minder snel een overtredingen begaat en dus ook minder kaarten pakt, gewoon geniaal van Guardiola. Zoals Xavi het al bewonderenswaardig zei: die gene die de bal heeft is de baas over de ander en de meester van het spel. Zo jouw argument kan weer de prullenbak in. Of Busquets spelers nou kaarten aannaait heeft hier helemaal niets mee te maken. Of je het nou zielig vind of niet. Ik zou nu ook over Di Maria kunnen beginnen maar die heeft hier ook niets mee te maken.

29 maart 2012 om 13:02

Aangezien dit artikel gaat over ' Barcelona ' en ' Klagen ' mag ik over alle klagende spelers beginnen in Barcelona dus iedereen in barcelona allemaal klagers .
Oké barcelona heeft 75-80% balbezit maar toch verliezen ze of spelen ze gelijk dat snap ik echt niet , grote mond doen met jullie balbezit 80% balbezit maar geen goals zegt meer als genoeg denk ik . Ik zeg het toch ook zolang je de bal bent ben jij de baas en kan de tegenstander niet scoren en dat past Barcelona ook aan ze hebben constant de bal en als de tegenstander de bal hebt gaan ze direct jagen als hyena's achter de bal . ( ik zeg niet dat dit niet mag of dat dit niet goed is ik vind gewoon de manier hoe ze spelen behoorlijk saai en smerig of gaat u mij aanklagen omdat ik mijn mening niet mag zeggen? )

@ Navarro
ja dat is waar ook, je had gisteren de scheids ook tegen, da's waar ook. Eufa heeft echt de pik op Barca he. Jullie lijken Real Madrid wel, met al dat geklaag.

29 maart 2012 om 11:55

Uefalona heeft niets te klagen. De scheids was grotendeels op hun hand. Veel gelijkwaardige overtredingen werden alleen tegen Milan gefloten, maar nooit voor Milan. Ik was eigenlijk aan het wachten op een onterecht gegeven strafschop voor Uefalona, maar die kwam er tot mijn eigen verbazing niet!

29 maart 2012 om 18:19

Net als tegen Uefarsenal vorig jaar was ook hier gewoon sprake van een prima evenwicht. Gister had Uefalona best twee strafschoppen mogen krijgen, kreeg Uefac Milan speler Uefambrosini zijn gele kaart veel te laat maar op een moment dat hij een keer toevallig niets verkeerd deed. Ondertussen had Uefalona speler Uefayol best een gele en beslissende kaart mogen krijgen waar Uefobinho of Uefateng in de openingsfase onterecht werd teruggevlagd. Prima evenwicht, net als in de confrontaties tussen Uefalona en Uefeal Madrid en vorig jaar en het jaar ervoor tussen Uefalona en Uefarsenal. Tussen Uefalona en Uefater Milaan in 2009-2010 was het evenwicht enigszins verstoord in het voordeel van Uefater Milaan waar Uefalona in 2008-2009 weer goed weg kwam tegen Uefasea. Och wat is voetbal toch een leuke sport.

29 maart 2012 om 19:00

Zo wat kan jij zaken toch goed verwoorden zegt. Je zou een prijs moeten krijgen.

Barcelona klaagt.....

Barca klaagt terecht want ik heb niet een ploeg gezien waar het grasmat er zo mooi bij ligt als in camp nou.. Nou de engelsen komen ook wel in de buurt maar die durven ook wel te voetballen arsenal en man u... Kom op milan speelde zelf alleen lange ballen omdat ze wisten dat het veld niet bespeelbaar was... Maar ja gelukkig houden ze in camp nou van voetbal en spelen ze op een beter veld wat in het voordeel is van beide ploegen hopen op meer vortbal dinsdag..

29 maart 2012 om 12:23

ow kan je je voorstellen dat sommige mensen niet zo erg van het voetbal van barcelona houden en liever kijken naar sunderland - newcastle? gewoon voetballen niet zeiken over de grasmat en als het nodig is gooi je je die bal maar een keer lang.

Als iedereen telkens weg glijdt,dat is het veld toch aardig nat. Een droog veld kan in ieder geval niet. Dus waar hebben ze het over?

Sorry ik neem mijn woorden terug !
Straks gaat Fc Barcelona mij nog aanklagen door mijn reactie en moet ik een grote boete betalen !
Sorry Barcelona klaag mij A.u.b niet aan !

Ik zou het wel smaakvol vinden wanneer iedere club die bij Barcelona op bezoek komt gaat klagen dat de grasmat besproeid is en te kort gras heeft. Dat is duidelijk in het voordeel van Barcelona en niet eerlijk dus.

Het is jammer dat deze club zich naast het uitstekende voetbal ook steeds meer begint te bewegen als een club van zeur neuzen. Continue om kaarten vragen en lopen mekkeren tegen scheidsrechters. Grasmatten die niet goed zijn et cetera.

29 maart 2012 om 12:37

Zo"n artikels vind ik echt geweldig zo kan iedereen zien hoe hard barcelona wel kan zeuren en huilen bij uefa , constant vragen om penalty's rode kaarten constant in beroep gaan kaarten intrekken echt zielig vind ik .
De Media heeft het genoeg bij Real Madrid gedaan nu mogen ze het bij Barcelona doen .

29 maart 2012 om 12:51

Ik ben met je eens dat ze minder moeten zeuren. Is niet sympathiek.

Aan de andere kant kun je wel de keerzijde ervan inzien. Als ze het niet doen, kunnen ze in de toekomst misschien wel alleen nog maar op van die knollentuinen voetballen als ze uit moeten spelen. En hoe je het ook went of keert. Een slecht veld is wel degelijk in het nadeel van Barca.

29 maart 2012 om 12:59

Het oogt inderdaad niet sympathiek.

Verder is het niet aan Barcelona om zich te bemoeien met de grasmat van de tegenstander. Ze kunnen in Camp Nou de grasmat zo maken zoals ze dat zelf willen en niemand die daar een klacht over kan indienen. Want hoe je het ook went of keert, een goed veld is in het voordeel van Barcelona.

Het zou wat zijn als de directie van nec een klacht in zou gaan dienen over de grasmat in de Gelredome.

29 maart 2012 om 13:01

Ook als de mollen er nog net niet in rond kruipen?

Veld was ook gewoon super slecht!!
Je zag Tog de spelers steeds vallen en zelf die can Milan
Volgende week zul je zien wat barca in staat is.. Is de grootste stadion van de wereld!
Met de beste grasmat.. (;

Real spelers zijn de grootste zeikers omdat ze steeds pakslaag krijgen
Van barca.. Heerlijk!!

29 maart 2012 om 11:56

Beste grasmat? Volgens mij heeft het Emirates nog altijd het beste veld ;

29 maart 2012 om 12:14

Nooit in Noord Korea geweest merk ik, of India, of Mexico, of Australië, of Iran, of Maleisië, of Google.

Maar wel de grootste van Europa.

29 maart 2012 om 17:36

Best grasmat nooit in Allianz Arena geweest overduidelijk mooier en betere grasmat.

Die van inter en Ac ook mooi stadion alleen sanitair niet geweldig

Barca moet niet zeuren! Misschien was het wel afgesproken en dan is dat niet netjes van Milan. Maar om daarover je beklag te doen, gaat mij te ver. Gewoon als bestuur zorgen dat je hierover praat met elkaar, zorgen dat afspraken in het vervolg worden nagekomen.

Spelers mogen best even klagen, maar nu weer concentreren op de volgende wedstrijd. Zal nog een lastig potje worden, al denk ik wel dat op de mat in Camp Nou het voordeel voor Barca groter zal zijn.

Denk een 3-1 overwinning en de 3e goal van Barca in de laatste minuten van de wedstrijd, omdat Milan aan het jagen is op de gelijkmaker.

29 maart 2012 om 16:50

Afgesproken? Het veld ligt er al maanden slecht bij, sterker nog het veld van gisteren was nog beter dan de maanden ervoor.

29 maart 2012 om 18:25

En hebben ze het veld op die drie momenten besproeid zoals ze beloofden? Of hebben ze het de kwaliteit van het veld tegen de afspraken in verlaagd?

29 maart 2012 om 19:26

Zoals word aangegeven door Ac Milan, het veld besproeien zou het veld helemaal onbespeelbaar maken wat me ook logsich lijkt.
Wat ik zeg, het veld van San Siro ligt er al maanden slecht bij dus het heeft niets met Barcelona te maken, die op bezoek komt. Wat een arrogantie weer alsof het veld expres slecht is gemaakt voor Barcelona, als je namelijk een beetje de Serie A volgt of de CL wedstrijd tegen Arsenal gezien heb, dan zul je gezien hebben dat het veld op dat moment er nog slechter uitzag.

30 maart 2012 om 00:27

Waarom doen ze die belofte dan in vredesnaam?

30 maart 2012 om 04:09

Belofte of niet, het punt is ze zijn het niet verplicht en daar zou Barcelona boven moeten staan.

Het is te hopen dat Barcelona dan nooit meer uit hoeft te komen in de Europa League. Daar zijn de velden nog veel slechter.

29 maart 2012 om 18:24

Als die tegenstanders zich aan de regels en afspraken houden zal Barcelona geen aanklacht indienen hoor. Zou een stomme aanklacht zijn namelijk. Milan hield zich gister aan de regels maar niet aan de afspraken.

Oke kan me er iets bij voorstellen maar om daarover gaan te janken sorry maar dat gaat me te ver, veel spelers van barca speelde gister onder de maat en ook de spelers van milan hadden last van het veld dus vind het geen excuus

Aaah even een beetje natrappen op Milan. Laat toch gaan. Ik snap de frustratie ook wel. Ik vind vind het alleen beetje onsportief om zo te reageren. Eerst dat gedoe met het schreeuwen om kaarten (xavi) en nu weer de grasmat. Ik bedoel waar gaat het om. Volgende week dan speelt Barca thuis, nou dan kunnen hebben ze een 2e kans om te winnen. Neemt natuurlijk niet weg dat Barcelona wel gelijk heeft, maar om daar nu een officiele klacht voor in te dienen... Wel netjes van Dhr. Galliani om hierop te reageren.

We gaan gewoon voor een mooiere en betere wedstrijd in Camp Nou!

Wordt trouwens wel een beetje moe van het gemekker van Real en Barca. Hoop niet dat mijn club dit ook gaat doen binnenkort.
Het lag volgens Valdes, Puyol, Messi etc. aan het veld, scheids, wilde tegenstanders ga zo maar door.
Maar aan hun zelf, ho maar! Terwijl hun spel gisteren gewoon te zwak was om Milan in eigen huis te kunnen verslaan. Deal with it.

Vond het veld er nog vele malen erger bij liggen in de match tegen Arsenal. Belachelijk dat er dan nog op gespeeld word.

Het is begrijpelijk dat je de omstandigheden wat wilt aanpassen als het best voetballende elftal ter wereld op bezoek komt.
Gaat toch om prestige en vooral blinkende eurootjes.

Barcelona moet niet zeiken en de klus thuis gewoon afmaken op een veld dat door Barca zo is aangepast dat zij daar goed op uit de verf komen! ;

Ik was er erg blij mee want heb een hele leuke pot gezien.
Als je weer keek hoe Seedorf speelde blijft het een raadsel waarom het bij het NL elftal niet gaat.
Sterk aan de bal goede passes en verdedigend goed.
Door dit resultaat hebben we volgende week weer een spannende pot en als dat door de slechte grasmat komt , bedankt!!!

Het slaat nergens op dat ze klagen bij de Uefa.
Als Barcelona won is het voor 99% zeker dat ze niet klagen bij de Uefa.
Ik vind Barcelona echt hele slechte verliezers gezien dit huiliehuilie gedrag.

29 maart 2012 om 12:44

Ze hebben toch niet verloren. Het was gelijk maar klagen over de staat van het gras vind ik eigenlijk ook maar laag. Je kan erover ontevreden zijn maar een officiele klacht?

Wat loopt iedereen te klagen. In deze fase van de CL is iedereen gewend dat je uit en thuis moet. Als je uit moet, mag het thuisteam er alles aan doen om te winnen (nu is het gras niet goed gedaan). Dit alleen om Barcelona het voetballen moeilijker te maken. Dat heeft Milaan keurig gedaan. Over 2 weken heeft Barca het voordeel om hun eigen mat goed te leggen en heeft Milaan weer nadeel ervan !!!

Als je dit jaar nagaat dan heeft Barcelona veel punten gemorst op slecht bespeelbare velden. Het is dan ook geen wonder dat veel tegenstanders het gras laten groeien en niet besproeien om zo een een direct spel te forceren en punten te pakken tegen hen.

Dit komt het tiki taka van Barça niet ten goede maar om hierover te gaan klagen vind ik eigenlijk te gortig en ik zeg dit als echte die-hard fan van Barça.

Beetje jammer dat Barca dit doet. De Uefa zou hier zelf controle op moeten uitvoeren en waarschuwen/beboeten waar nodig. Neemt niet weg dat je meerdere spelers hebt zien weggglijden en ballen weg zien springen/hobbelen. Het veld was een werkelijk drama allesbehalve ideaal voor het spel wat Barca speelt.

Volgende week weer nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Barca maakt het volgende week af in Camp nou

Ja natuurlijk, een losliggend veld gaan besproeien. Nee dat is goed voor de spelers en voor het voetbal! Not. Dan glij je nog veel meer uit!

Barcelona lui beginnen rare vogels te worden. Een uniek soort die eerder kan behoren tot geëmancipeerde vrouwenvoetbal dan mannenvoetbal. Zeuren, vallen om de geringste contact, schijnheilig voorstellen. Het hoort er allemaal bij ''circus Barcelona''.

Altijd wat te klagen hè pfff ze winnen tog wel

Wat me opvalt is dat Barça geregeld klaagt als het ff niet lekker loopt. Neem gewoon dit gelijkspel als echte mannen, accepteer dat Milan weinig onder deed voor Barça en dat je thuis de klus mag (moét) gaan klaren.

ach gut o gut.. ze hebben niet gewonnen.. was de temperatuur van de douche wel goed? en lachen de handoekjes wel netjes? wat een onzin dit!

Dit is spaans voetbal huilen als het niet meezit.

Ze spelen toch beide op het veld, ze hebben beide er last van.
Ze spelen toch in de Sansiro, Barca heeft niks te willen. Milan kan toch ook niet zeggen, ik wil dat er in camp nou geen gras maar een kunstgras wordt aangelegd.

Dit is de eerste keer dat ik een bericht plaats. Waar ik nu echt misselijk van wordt zijn al die barca aanhangers die hun ploeg zo heilig vinden. Zijn julie allemaal vergeten hoe van gaal met de gramatten omging. Hij draaide het om en zorgde ervoor dat alleen barca een goed veld had(in de rust maar een half veld besproeien) . verder het continu vragen om kaarten begint ook zeeer irritant te worden. Dit hebben ze helemaal niet nodig.

Wauw, ik zie ineens veel gerespecteerde leden hier op voetbalzone Barca helemaal afkraken haha. Daar waar ze eerst jaren lang het spel prezen etc, zie je ze Barca nu met de grond gelijk maken. Was dat ook schijnheiligheid al die jaren? Nu Barca net wat minder ongenaakbaar is zie je ze los gaan omdat ze beseffen dat Barca wel degelijk afgestopt kan worden. Maar goed, dit klagen heeft geen zin het spel was gister vooral in de 2e helft veels te slecht. Laag tempo, combinaties die vaak niet lukte en vooral heel weinig diepgang. Cesc zal spelen dinsdag en in een vol Camp Nou zie ik Barca wel losgooien.

29 maart 2012 om 13:41

En de meeste van die gerespecteerde leden zijn mensen die objectief naar zaken kijken. Dat kan ik van jouw niet zeggen. Mensen prijzen natuurlijk het spel van Barcelona. Maar er zijn meer andere zaken die rondspelen waardoor Barca een imago krijgt om niet trots op te zijn. Wanneer het niet lekker loopt bij Barcelona zie je hun ware gezichten en dat is niet de eerste keer.

29 maart 2012 om 14:02

Ik niet objectief? Kom vaker naar voetbalzone alsjeblieft. En elke club heeft van die kwalen als het niet lekker loopt. Bij jou club heb je bijvoorbeeld een trainer die alleen maar loopt te huilen dat ze benadeeld worden. Bij Real doen ze alsof de wereld tegen hun is en draaien ze door of negeren ze de media. Maar waar ik me aan erger is het feit, dat mensen het spel/prestaties van Barca willen bagatalliseren door middel van die randzaken. Je zal nooit horen dat Barca verdiend heeft gewonnen of dat ze beter zijn. Het enige wat je hoort: Uefalona, scheids is voor Barca, Barca naait tegenstander kaarten aan etc. Voorbeelden? Chelsea, Arsenal, Real Madrid terwijl Barca in 90 % van de gevallen verdiend won/doorging. Maar goed, dan komt die objectiviteit om de hoek kijken en kan je zien wie dat daadwerkelijk zijn. Tegen Inter had Barca de scheids ook tegen met die goal van Bojan, maar waren ze terecht uitgeschakeld.

29 maart 2012 om 14:38

Elke club heeft nare streken dat zal ik ook niet ontkennen. Maar waar ik niet tegen kan zijn uitspraken als deze en: ''voetbal heeft verloren, 10 punten achterstand is onverdiend, Arsenal is touristclass Barca businessclass, Barcelona zijn goede verliezers'' en zo heb je meer van zulke uitspraken. Het schijnheilig gedrag daar worden mensen spuugzat van, voordoen als ze voorbeeldige schoolkinderen zijn terwijl het niet zo is. Door zulke dingen kan ik geen sympathie tonen voor de club, maar het voetbal dat gespeeld wordt door de club zal ik niet afkraken, daar ben ik objectief genoeg voor. ;

29 maart 2012 om 14:59

Topreactie, je zegt precies wat ik denk!

Dat gebeurt nu, vroeger keek iedereen naar et spel en dat was mooi en nu nog ook. Maar je ziet dat het smerige gedrag van barca naar boven komen drijven. Dat wat ze lang verborgen hielden komt naar buiten en
dat zijn de mensen zat!

Het zijn echt van die sneaky bastards! En niemand hoeft over Real te beginnen want daar hebben we het niet over! ;

29 maart 2012 om 14:25

wat verwacht je dan...die clubs van hun maken geen kans te barca. Haters gonna hate

29 maart 2012 om 14:56

Dat is em juist, in het begin vond iedereen het spel van barca prachtig (nu nog ook en ik zelf ook vind het top), maar wat je nu naar boven ziet komen is de hypocriete, schijnheilige en sneaky gedrag van de barca mensen.

Dat is zowat iedereen een beetje beu!

29 maart 2012 om 18:29

Misschien heeft het ermee te maken dat vele gerespecteerde leden voorkeuren hebben voor clubs die de afgelopen jaren door Barcelona op de pijnbank zijn gelegd. Natuurlijk mogen ze hun afkeer hebben, maakt me niet zoveel uit. Barcelona heeft ook echt mindere kanten, wie is er om dat te ontkennen? Alves is vrij theatraal en Pedro en Alexis vallen weleens gemakkelijk. Messi en Xavi zijn heefthoofden wanneer het niet loopt en Valdés, Pique en Pinto zijn vaak bij opstootjes betrokken. Ik vraag me af waar iedereen zich zo druk om maakt, geen club ik perfect. Wat ik vind is dat die gerespecteede leden eens wat genuanceerder moeten reageren en niet moeten afgaan op de selectieve en gefilterde informatie op voetbalzone.

29 maart 2012 om 20:17

Dat vind ik dus ook opvallend maar goed. Barca speelt geweldig voetbal en clubs zeuren zodra ze verliezen. Maar zodra Barca tegen hun favoriete club speelt sluiten ze zich ineens aan bij de menigte. Zo had je eerst de chelsea supporters, gevolgd door de Arsenal supporters en sinds mourinho bij Madrid zit heb je ook de Real supporters. Ben benieuwd of we de Milan supporters daarbij kunnen zetten, ik denk het eerlijk gezegd niet. De enige die hun verlies hebben genomen zijn de United supporters. Natuurlijk heeft Barca hun streken maar zoals gezegd heeft elke club die. Maar goed, ik ga me er niet aan ergeren. Zolang Barca goed voetbal speelt ben ik tevreden, of ze nu winnen of niet is minder relevant voor mij. Die hebben me al zoveel trots geleverd de laatste jaren, dat ik die tijden heb mogen meemaken zal k alleen maar koesteren.

Ik kom stilaan gek van deze stomme ''jankende'' mannen, waar slaat dit op ???
Eens de arbiter,dan weer de arbiter dan de grasmat die niet besproeid is... wat word het volgende ? een vogel die ons stoorde terwijl hij boven San Siro vloog ?
Maak het af in Camp Nou en zwijg in de plaats...
Een klacht indienen van dat soort dingen... vindt ik persoonlijk zielig..

Hoop dom geleuter, Real wordt er weer bij gehaald waarom?
Terecht gelijkspel leek mij Ac had in de beginminuten moeten scoren voor de rest Barca iets sterker maar weinig gevaarlijk. Beide teams spelen op een slechte ondergrond dus dat is voor beide gelijk.
Ik heb genoten van Seedorf jammer dat Urby zo zwak inviel. Barca kan thuis op het biljartlaken de klus afmaken, een gelijkspel in een uitduel tegen een sterke tegenstander was vroeger een goed resultaat nu lijkt het net of Barca heeft verloren.
Ik verheug me als voetballiefhebber op Real tegen Bayern en ik denk dat Real daar eruit vliegt. Hoe dan ook een finale Bayern Barca of Real Barca is iets om naar uit kijken.
Als er afspraken over de velden worden gemaakt en die worden niet nagekomen dan is het toch logisch dat daar over geklaagd wordt? Je zal je sterspeler maar verliezen door een blessure die door het veld komt.

Ze spelen 1 keer niet goed en dan lopen ze gelijk alles en iedereen de schuld te geven, Barca gedraag je niet zo kinderlijk en wees professioneel.

Het veld was dramatisch, en Milan heeft er ook last van gehad. Arsenal had er toen ook al last van. Zoals onze Vice President al meld, er moet een overeenkomst met Internazionale komen om een nieuwe grasmat te leggen. Als zij hier niet mee akkoord gaan dan gaat de deal gewoon niet door.
Hopelijk word dit probleem opgelost en hoeven we uiteindelijk niet in een nieuw stadion, niet dat het erg veel invloed zal hebben op de nieuwe stadion plannen

29 maart 2012 om 13:49

Dat was niet de vraag, de vraag was waarom ze het veld niet hadden besproeid?

Tegen Arsenal waren echt precies de flanken kapot, ik weet wel bijna zeker dat Milan niet zoveel moeite heeft gedaan om het veld top te krijgen.

29 maart 2012 om 14:22

Het veld was juist besproeid maar niet op tijd opgedroogd.. denk jij dat er zoveel glijdpartijen zijn als het veld gewoon droog was? Man denk eens na voordat je reageert..

29 maart 2012 om 18:12

Dat was niet Mijn vraag maar die van Barca

Het was een draak van een veld, maar volgens mij had AC er net zoveel last van. Ik vond sowieso dat Barca spelers te veel bezig waren met andere dingen behalve voetbal spelen. Barca hangt telkens het beste jongetje van de klas uit, maar spelen juist zelf ook vieze spelletjes.
Ik ben zelf een barca fan en ben meerdere malen bij wedstrijden geweest, maar stiekem hoop ik dat ze een keertje worden aangepakt!

Hoezo zou Milan Barcelona in de kaart spelen met het besproeien van voor en na de warming-up en in de rust?
Barcelona heeft toch geen enkele reden van klagen? Milan bepaalt toch zelf of ze dat wel of niet doen, het is tenslotte het stadion van Milan.
Barca moet niet zo zeuren nadat ze 1 x slecht gespeeld hebben en niet hebben kunnen winnen, als ze volgende week wel de kansen benutten is er niet aan de hand.
Beetje zielig dit..

29 maart 2012 om 16:09

zucht..ja, Milan bepaald het zelf, maar dan moet je niet vantevoren afsrpeken dat je het wel gaat sproeien.
Waarom maak je die afspraak dan?

Als jouw baas jou over een tijdje beloofd dat je maandelijks 500 euro meer gaat verdienen en hij doet het vervolgens niet.
Zeg je dan ook dat je baas het toch zelf moet weten? Hij is de baas..!

Milan had ook last van het veld? Het veld is al jaren zo. Ik vind het jammer, dat Barcelona zit te klagen. Eerst was het over de scheids en nu over het veld. Je hebt recht natuurlijk, maar nogmaals Milan had er zeker ook last van. Hierdoor blesseerde Robinho zich alweer .
Jammer dat Barcelona alleen op een ''perfecte'' veld kan spelen. Dus zij konden zeker niet tegen Cska hebben gespeeld, want toen speelden Cska/madrid op ''ijs''. Het leek wel op ijsschaatsen. Maarja, daar moet je mee leven. Het zijn omstandigheden, netals het veld San Siro. Als ze geen akkoord hebben bereikt met Internazionale, dan kunnen ze natuurlijk niet zoveel doen.

Als Barcelona de nieuws volgt, dan wisten ze dat Milan er alles aan deed om dit probleem optelossen voor de match van gister.

Jammer dit.

barca was zoals verwacht heer en meester in milan!
iedereen weet toch dat milan dit xpress heeft gedaan om het superieure barca te ontregelen!
lafaards

29 maart 2012 om 16:58

Je hebt groot gelijk. Stelletje lafaards die Italianen. En maar verdedigen... Die keeper (abiati) was nog wel het lafst door enkele doelpogingen van Barca tegen te houden. En dan die tackles op onze goddelijke goden! Hou durven ze te gaan verdedigen! Ze hadden gewoon 1 op 1 moeten spelen zonder keeper op doel!
Is dit het grote Milan? Iedereen is tegen Barca heb ik het gevoel? Voel jij dat ook zo?

29 maart 2012 om 18:37

nee hoor maar ik en alle barca fans zien gewoon dat milan een mourinho trucje wou toepassen.
Eerlijk zijn he! milan maakt geen schijn van kans en dat moet jij met jouw naam wel weten toch?

San Siro niet besproeid , laten ze in Nou Camp het veld onder water zetten.... Hebben ze hun zin..
Iedereen voelt zich thuis in eigen stadion , je hoeft het de tegenstander niet zo gemakkelijk mogelijk te maken...
Wanneer je beter bent , dan ben je beter... Het liep gewoon niet , en dat had niks met het veld te maken..!
Barca kwam ondanks het veld toch gewoon goed door de eerste helft ? Of was dat gedeelte beter ?
Je hebt nooit een minder resultaat , omdat het veld te droog is ....!

29 maart 2012 om 16:13

Je hoeft het de tegenstander ook niet zo makkelijk mogelijk te maken. Zeker niet.
Maar waarom..waarom maak je die afspraak dan wel? Dan moet je dat ook niet doen.

Zeg dan tegen Barca dat je het veld niet gaat sproeien en klaar. Maar nu maak je de afspraak om het te doen in bijzijn van een official..en vervolgens doe je het niet.???

29 maart 2012 om 17:14

Daar zit zeker een kern van waarheid in... Het ging mij meer om het feit dat Barca dit achteraf niet nodig heeft ondanks belofte van AC Milan..
Maar belofte maakt schuld , en Milan had dan gelijk kunnen zeggen we doen het niet...

Ja sproeien is toch niet verplicht? aanstellers!

Als iedereen die hier op dit forum altijd zo ongenuanceerd door hun eigen clubbril onzin loopt uit te kramen ook zo in het echte leven staat, dan lopen er een hoop vervelende, nare, azijnpissende gasten rond in Nederland.

Ten eerste; iedereen kon zien dat het veld slecht was, daar hoef je geen barca supporter voor te zijn. Mijn hond zag zelfs dat het waardeloos gras was, en die rolt er normaal alleen doorheen.
Stop acting like a fking child en geef het gewoon toe ook al heb je een zogenaamde hekel aan barca.

Ten tweede: Barca spelers en supporters zouden het prima mogen aanstippen dat het veld kl*te was maar get over it. Milan stond verdedigend super en het zal niet alleen aan het gras hebben gelegen. Er zijn slechtere grasmatten waar je op moet spelen en daar moet je ook winnen. Zolang Uefa officials de wedstrijd laten doorgaan moet je er gewoon op winnen.

Het merendeel van de reacties gaan altijd over het of totaal afkraken van een club of het blind blijven verdedigen. Alsof er geen middenweg is! Dat slaat nergens op..

Toen ze in de groepsfase 2-3 hebben gewonnen op San Siro heb ik ze niet horen klagen, en ik denk niet dat het veld er toen zo veel beter bij lag.
Dit is ook een veld dat dubbel zo vaak gebruikt wordt als het veld van andere teams omdat Inter ook zijn wedstrijden hier speelt, en dan vraagt ook z'n tol neem ik aan.

Afspraak is wel afspraak daar heeft Barca wel gelijk in en het veld lag er niet geweldig bij wat eigenlijk niet hoort bij zo'n topclub maar misschien moet je daarop gewoon de schoenen afstemmen?

terecht anders doen de tegenstanders tegen barca zelfde veld

Het veld was CL onwaardig. Uefa dient regels te stellen. Het veld is de belangrijkste voorwaarde voor een goede wedstrijd.

Weer zeiken....wordt een beetje irritant zeg van al die 'grote' clubs. Real tegen de scheids, Barcelona over gele kaarten en nu weer zeiken over het veld.

Zoveel had het ook niet uitgemaakt, slappe wedstrijd van Barcelona, maken het volgende week heus wel goed.

Och ze hebben weer iets om op te janken als ze niet winnen. Penalty hier, kaartje daar, veld dit en Milan zo. Neem je gelijkspel als een vent, Milan speelde op hetzelfde veld als Barcelona. Ze kunnen het volgende week weer goed maken door te winnen in eigen huis.

ahhaahahahha typisch die vieze smerige dwergen van die ene lelijke club weer. Altijd janken die lui als ze een keer niet kunnen winnen. Milan gewoon zeeeeer verdiend een punt gepakt en die kindjes moeten niet janken. Vind je het gek dat ze in de wedstrijden tegen Real aan flarden worden geschopt. Milan gaat gewoon door. Volgende wedstrijd scoort Milan een goal en is barca kansloos klaar uit.

Ik wil nooit, maar dan ook echt nooit, meer een Barca supporter horen klagen dat Madrilenen excuses zoeken als ze verliezen. Want dit Barcelona is tienmaal zo zeikerig dan Real. Het enige wat ik de afgelopen 2 dagen heb gelezen is het geklaag over de scheidsrechter en het geklaag over het veld. Kijk als Catalaan eerst maar eens even naar het vertoonde spel, en kom tot de conclusie dat zonder een geniale ingeving van Messi Barcelona als een mak lammetje over het veld heen holt. Zonder Messi is Barca vele malen minder creatief. En die schoten uit de tweede lijn van Xavi zijn al helemaal om te huilen. Klaag eerst maar eens over de eigen trainer, die weigerde Cesc op te stellen, de enige man naast Messi doe nog wel eens iets geniaals bedenkt.

Bij deze hebben al die Catalanen voor de rest van het seizoen hun krediet verspeeld om opmerkingen te maken over Madrid.

Wat voor zin heeft het om klacht in te dienen? Elke ploeg besproeit het veld op een bepaalde manier waarbij altijd rekening gehouden wordt met de tegenstander. Soms te veel besproeid, soms te weinig. Zolang je als thuisploeg daar de enige verantwoordelijkheid over hebt doe je nog steeds wat je wil.

Trouwens het veld heeft niet het verschil gemaakt, Milan presteerde sterk en zal ook in Catalonië niet zomaar ten onder gaan. Spannend!

Gaan ze weer klagen, en dan is Real onsportief volgens alle Barca 'fans' hier, ach schei toch uit. Dit Barcelona moeten ze per direct uit de CL gooien, als ze alleen maar kunnen voetballen op een mooi grasmatje dan donderen ze toch op. Irritante kutclub, Real zal altijd groter zijn. Die klaagden toch ook niet bij het veld van Apoel.

29 maart 2012 om 16:24

Real zal altijd groter zijn? hehehe.
Barca is het beste team van de afgelopen jaren..spelen zo'n beetje het mooiste voetbal wat in tig jaren voorbij is gekomen.
Hebben 1 van de beste elftallen ooit.
Als er 1 club irritant is is het wel die zieke koopclub uit Madrid.
Ben geen fan van Barca of van Real..maar heb wel respect voor Barca wat ze presteren en hoe ze het presteren en met veel spelers uit de eigen opleiding.

29 maart 2012 om 16:56

Hoe goed ze ook spelen, het neemt niet weg dat Barca nu ook excusses zoekt en zich abnormaal gedraagt. Echter wordt dit alleen aangekaart als dit gebeurt bij Real, wanneer het aankomt op Barca komen alle fanboyz alles goed praten.

29 maart 2012 om 17:51

Zielige reactie.. Kan er op verder gaan real heeft niet zoon hoge schuld als barca? Laat ze kopen dan daarbij geeft barca net zoveel uit misschien wel meer de laatste jaren.. Spel heb je gelijk in op het moment, maar dit neemt niet weg tot real nog altijd de grootste club ter wereld is

29 maart 2012 om 20:41

Ik heb in tijden geen onzin reactie als dit gezien, maar maakt niet uit jij bent zo een standaard type die verder niks van real madrid weet. Even om dit te melden ze hebben in de afgelopen jaar zo een 140 miljoen euro besteed aan spelers halen barcelona. Dan noem je Real Madrid zieke koopclub, zeer lachwekkend.

30 maart 2012 om 11:20

Gaat niet om wat voor bedrag je spelers haalt. Hoeveel vanuit de eigen jeugd staan er bij Real en hoeveel bij Barca?.
Real koopt overal de beste spelers vandaan maar kijken over het algemeen niet naar het feit of ze wel in het systeem passen, of in het team. Ze kopen gewoon de beste spelers overal vandaan voor zeer veel geld. Dit doen ze al jaren en jaren.
Heb ik meer respect voor het beleid van Barca om zoveel mogelijk zelf op te leiden en door te laten stromen. En tuurlijk kopen zij ook spelers..welke club niet.

29 maart 2012 om 17:01

Jij loopt hier zelf het hele forum onder te klagen als een klein kind, en jij noemt jezelf Real fan, dus misschien eens in de spiegel kijken..

Net zeggen wel de hele tijd zeiken op Real maar als ze vinden dat ze zelf worden benadeeld moet je ze eens horen. Ze zeiken zelf 10 keer zo hard en met dat geduik de hele wedstrijd door. Bah!! Ben echt blij dat Barca na deze ronde eruit ligt want Milan gaat mooi door. Forza Milan!! per sempre il miglior club del mondo!

Waarom moet Barcelona altijd op een biljartlaken spelen? Als beide teams er last van hebben is het toch eerlijk?!

29 maart 2012 om 16:58

Omdat messi anders niet blij is en dat willen wij niet haha. Veld was gewoon perfect, pas je aan of gtfo!

Hmm, kan Milan dan volgende week dan klagen over het veld dat veel groter is? Dat is het nou met thuisvoordeel Catalaanse koekenbakkers...je probeert voordeel eruit te halen. Dat ze dat doen door het gras niet te besproeien, so be it. Zelf maken jullie het veld toch ook zo groot mogelijk zodat het in jullie voordeel werkt? Zeikerds.

Klagen om zulke randzaken promoveert jouw niet tot een wereldkampioen, maar degradeert het je tot een verliezer. Ik bedoel, de bal ging lekker rond bij Barça, en juist de Milan-spelers vielen vaker neer. Milan met de beste kansen, terwijl Barça domineerde. Wint Barça, hoor je ze niet klagen over de grasmat. Winnen ze niet, zoeken ze altijd een reden. Echt ongelovelijk, wees blij met zo'n grasmat, ik heb in Noord- en Oost-europa aardappelvelden gezien waar erop gevoetbald wordt en niemand die zijn mondje open doet. Zo verspelen ze hun krediet bij de voetballiefhebbers. Vond het vroeger erg leuk om naar Barça te kijken, maar uit protest doe ik dat niet meer, behalve in de CL. Kaarten aannaaien, schwalbes, de gloryhunters die in een ander wereld leven, de scheidsrechters beïnvloeden en ga zo maar door. En dit moet werelds' beste club voorstellen? Misschien wel in de top 5, maar dit Barça dat voor alles en iedereen zeikt kan nooit de beste club ter wereld voorstellen.

Milan speelde nota bene ook op het zelfde veld, echt een schandalige actie dit van Barça. Heb er geen woorden voor.

Barcelona is nu wel heel erg kinderachtig bezig. Ze noemen Real slechte verliezers, maar wat is dit dan? Ze winnen 99% van hun wedstrijden en spelen nota bene gelijk? Prima uitgangspositie lijkt me zo! en het is nog niet genoeg. Nee het was goed dat ze niet wonnen gisteravond, verdienste van Milan. Je kan simpelweg niet alles winnen en records blijven breken. Waar is dan je prikkeling? Barcelona is een super ploeg en zal ook zeker de beste spelers ter wereld hebben. Echter deze gasten lopen zo te zweven dat het nu langzaam aan vervelend begint te worden. Messi is een prima jongen, maar gisteren zag ik bij hem iets wat ik niet van hem verwacht. Zeuren klagen en zelfs schopjes uitdelen. Barcelona heeft verliezen en gelijkspelen nodig zodat deze jongens ff terug op aarde kunnen komen. Verder bedacht ik me gisteren dat ze dit seizoen in principe nog naast elke prijs kunnen grijpen en het gaat echt niet vanzelf bleek gisteren maar eens te meer.

29 maart 2012 om 17:09

Het komt inderdaad kinderachtig over. Iedereen heeft gezien dat het veld niet in een beste staat was, Milan inclusief. Die 0-0 gelijkspel is een prima uitgangspunt voor beide ploegen, misschien een nog betere voor Barca. Dus niet meer over mekkeren en gewoon focussen op de komende wedstrijden.
Ik hoop dan ook dat ze deze wedstrijd aangrijpen om te laten zien waarom ze ook alweer worden beschouwd als het beste team. Als Milan dan ook laat zien waarom het eerste staat in de Serie A en vollop meedoen op dit niveau dan gaan we een mooie wedstrijd tegemoet.

huilen huilen huilen, wat een zielig klein clubje zeg! In Barcelona hadden jullie met jullie perfecte grasmat ook niet van Milan gewonnen, doe niet zo zielig man. De echte losers

San Siro's mat is wel erg slecht hoor... Zoveel spelers gleden uit ik bedoel AC en Inter moeten er echt wat aan doen want dit kan echt niet meer...

Ik lach de ballen uit mn broek als Milan volgende week wint op een besproeid, kort gemaaid veld!

Haat maar, of verwijder maar...

De mat was slecht. Punt, geen verdere discussie.

29 maart 2012 om 17:02

Moet er dan zo gejankt worden ? Wat een zielig kleine club is Barcelona . Altijd maar de schuld afschuiven op het veld scheidsrechters ,wat een zielige club zijn ze......................

Helemaal terrecht dat Barcelona een klacht gaat indienen. Afspraak is afspraak, dat veld zou besproeit worden en dat hebben ze express nagelaten om Barcelona te benadelen! Bah wat een misselijkmakende actie ik hoop dat de Uefa harde maatregelen hiervoor gaat nemen!

29 maart 2012 om 17:06

@barcapsver

Heb je gezien hoe nat dat veld was?! Als ze dat besproeit hadden had je met noppen van 2.50meter nog kans om uit te glijden! Als ze het besproeit hadden dan was er natuurlijk weer de klacht dat het veld te glad was en niet besproeit had mogen worden. Ze hadden het gewoon zelf moeten laten zien! Als ze met 3-0 gewonnen hadden was er geen klacht gekomen, gewoon zielig om dit na de wedstrijd pas te melden. Stap tijdens de warming-up naar de scheids, die kan dat dan tegen de clubleiding zeggen en dan wordt het veld alsnog besproeit. Maar dan liepen ze natuurlijk het risico dat ze een teleurstellend resultaat niet meer reglementair goed konden maken. Voetbal ze gewoon kapot in het camp nou, als je dat niet kunt ben je sowieso niet beter!

29 maart 2012 om 17:07

En de kant waar Milan speelde was van beter kwaliteit ofzo, dus barca benadeelt zeker, komaan he zeg.
Als barca had gewonnen gingen ze nooit klagen over dat veld.
Ja dat veld was van verre van ideaal, dat is waar.
Wat als het veel regende zodat je ook geen mooi voetbal kan spelen?
de schuld van de weergoden dan?
Zo is er altijd iets. te warm to koud, te droog.

Komt erop neer dat beide ploegen op hetzelfde veld spelen met gelijke kansen.

Het veld in Nou camp is groter dan in Milaan. Moeten die van milaan nu een klacht indienen omdat op die manier Barca wordt bevoordeelt?

29 maart 2012 om 17:09

Ga weg joh ,het ligt altijd aan het veld of aan de scheidsrechter ,als Barca slecht heeft gespeeld. Ziekelijk dat huil gedrag van Barcelona................

Wat een zielig clubje is Barcelona , als het niet zoals Barcelona het wilt,dan krijgen anderen dingen de schuld.wat een jank babys is Barcelona toch ,messi te zitten janken om het veld ,terwijl hij in de broekzak zat van Nesta . In plaats van Milan credits te geven voor haar goed optreden ,gaan ze huilie huilie doen . Het is een calimero club ,met spelers die tegenstanders kaarten aan naait .............. In het veld schreeuwen ze met z,n allen op de scheidsrechter ....messi die als een klein dwerg op alles zeurt en huilt ..

29 maart 2012 om 17:04

Bizar trouwens hoe erg die omschrijving ook geldt voor die andere club uit Spanje.
En dat zijn dan de beste twee ploegen van de wereld..

Edit; haha ben jij 37? Of is dat een grap..?

29 maart 2012 om 17:12

Er blijft maar een club zielig ,dat is Barca. Altijd om alles huilen en sneren uitdelen aan iedereen aan Madrid , Milan . Altijd maar janken en janken .

29 maart 2012 om 17:25

Ja Barca heeft daar patent op, zij zijn de enige inderdaad. De rest vraagt nooit om kaarten of iets dergelijks.

Voor iemand van jou leeftijd gedraag je je als een klein kind moet ik zeggen..
Is dit nou een grap van je of ben je serieus?

Hoe dan ook heb je me wel aan het lachen gemaakt, maar ik vrees dat je het serieus meent. Ergens ook weer een beetje treurig..

Dit is best triest van Barca! Is toch logisch dat je het veld een beetje verslechtert omdat je weet dat je tegenstander dan minder kan gaan spelen. Op een top veld zou Barca juist hun spel goed kunnen uitvoeren en dat wil Milan niet.

Is hun goed recht! Dat dan barca gaat huilen zegt genoeg over de club barca.

Barca moet echt stoppen met zeuren, gelukkig voor Barca stond het geen 2-0 in de eerste 5 minuten!!
Of er was nog meer geklaag en gezaag...

Wat onsportief van Barca om een aanklacht in te dienen. Milan speelt er toch ook gewoon op! En het veld is goedgekeurd dus wat zeuren ze nu bij Barca! Is dit een manier om de return op te stoken ofzo?

Het lijkt wel hip om te zeuren over het zeuren van Barcelona. Zeuren over zeuren is ook zeuren en dus ook irritant, kap er gewoon mee.

En ja ik weet dat ik zelf zeur over het zeuren.

Ach Ach Ach wat is Barcelona toch eigenlijk ook een sneu team.
Altijd als ze niet winnen hebben ze over werkelijk alles op en aanmerkingen.
De Scheidsrechter, het veld noem het maar op, het zal nooit aan henzelf liggen.
Iemand anders al opgevallen dat Messi ineens schwalbes maakt zodra het met gewoon voetbal niet lukt?
Nee doe mij maar Real Madrid!

Nou ik vind dit een beetje na trappen van Barça. Als het veld goedgekeurd is door de arbitage dan is het veld bespeelbaar. Kijk dat het veld slecht was ontken ik niet, maar je kunt niet altijd op een goed veld spelen.

Maar ik aan de andere kant begrijp ik Barça dan ook wel weer. Je speeld in de kwartfinale van de Champions League, en dan hoort een slecht veld daar niet bij.

Haha, omdat ze het veld niet besproeien. Je kunt ook altijd het veld wel besproeien om de erehaag van de tegenstander van korte duur te laten zijn.

Kom op, waar is Barcelona nou mee bezig zeg? Laat ze maar eens op Woudestein spelen met alle respect, dan zien ze wat een slecht veld echt inhoudt.
Niet chique van een van de grootste clubs ter wereld.

Veld zal zeker niet optimaal zijn geweest, maar je zag telkens dezelfde spelers uitglijden. Ik denk dat het schoenmateriaal hier een cruciale rol in heeft gespeeld. Robinho, Messi, Pedro, Urby, allemaal zelfde soort noppen

Milan's veld is dringend aan een nieuwe grasmat toe. Hoeveel hebben ze er dit jaar al gelegd. Volgens mij wachten ze als ze slim zijn gewoon tot een week na de match tegen Barça, niet erg toch. Tactiek heet dat, Mourinho deed het ook al. Snap die zever niet.

het veld was echt slecht maar barcelona mag niet klagen.

en ik snap niet waarom mensen zeggen dat barcelona deffensief en offensief speelt

5 van de 11 spelers van barcelona hebben een vrije rol dus als barca de bal heeft pressen ze de tegenstander vanzelf in de 16e en als de tegenstander de bal heeft zetten die 5 spelers meteen druk

en de 5 vrije rol spelers zijn

Messi
Xavi
Iniesta
Alves
Pique

En wéér een smoesje van Barcelona...

feit blijft de veld was gewoon slecht .. die lag er niet zo bij toen ze nog laatst thuis speelden.. dus ze hebben daar zelf expres voor gezorgd om zo de speelwijze te ontregelen.. dat is pas zielig net als madrid die de gras meters liet groeien en ook nog is niet sproeien.. en over klagen gesproken als ze een x niet winnen of gelijk spelen daar is real madrid heer en meester in en dan nog van die vieze overtredingen maken ook nog

Ja, het veld was niet top, maar als het 0-1 was geweest, was er ws niet geklaagd. Nu 0-0, in Camp Nou 1-1 en milan door.

Wel grappig dat mensen hier helemaal los gaan op Barca. Stelletje moraal ridders.

Het is gewoon afkeer tegen de beste, net als Ajax. Real Madrid en Barca zijn de 2 beste clubs van de wereld op dit moment. Als ze vinden dat ze niet correct zijn behandeld laten ze dat horen. Ze kunnen ook niks zeggen, maar daar zijn ze teveel winnaars voor.

Ik vind het een goed teken dat Barca spelers boos zijn. Dat geeft aan dat ze nog steeds hongerig zijn naar de prijzen en daarvoor willen vechten.

Dont mess with Messi, otherwise things will get really Messi. Volgende week zal hij ze allemaal een lesje leren.

29 maart 2012 om 18:05

Dan heeft hij anders nog nooit kunnen doen tegen Milan
Dus als je Barca bekritiseert ben je een moraalridder?
En als je voor Barca bent? (gloryhunter)

29 maart 2012 om 19:50

Het gaat om de manier waarop. Heeft niks met objectiviteit te maken en mensen grijpen elk iets aan om te kotsen op Barca. Nu gaat het over het veld en dan wordt er gelijk van gemaakt dat Barca alles slecht doet.

Ik ben geboren in Catalonië en ben me hele leven al voor Barca. Dus als je bedoeld dat alle mensen die in Nederland wonen en voor Barca zijn gloryhunters zijn dan slaat het nergens op.

We zullen zien wat Barca met Milan in Camp Nou doet volgende week.

29 maart 2012 om 21:12

Nee ik zeg niet dat het allemaal gloryhunters zijn, jij zegt juist dat iedereen die wat zegt in dit topic moraalridders zijn, daarop stelde ik de vraag wat je bent als je op dit moment voor Barca bent.
Het maakt mij persoonlijk niks uit hoor want ik houd niet van de benaming 'gloryhunter'.

Ik ben ook erg benieuwd wat Barca volgende week met Milan gaat doen, of andersom

In reference to the official protest presented to Uefa by FC Barcelona regarding the conditions of the San Siro pitch, AC Milan communicates that:

1) The watering of the field, to be done within one hour prior to the game as agreed in the organisational meeting yesterday morning and per the regulations of the Uefa Champions League in section 14.15, has not been carried out due to the conditions of high humidity on the field.

2) The general conditions of the field, on which FC Barcelona had trained on the night before [pictured above] without raising any questions, have been deemed suitable by both the referee and the delegate from Uefa during their site visit yesterday morning.”

Milan kan het veld moeilijk nog extra besproeien als het al nat ligt en er spelers wegglijden. Beetje flauw natuurlijk om een klacht in te dienen. Milan heeft heus wel gezien dat hun veld slecht was en Galliani heeft al gezegd dat ze een akkoord zoeken met Inter om er iets aan te doen.

Typisch Barcelona weer, ene keer ligt het aan de arbitrage, en de andere keer ligt het weer aan de grasmat. Begin beetje moe te worden als het 0-1 was dan klaagden ze nergens meer over. Ze moeten hun voeten laten spreken en niet klagen.

Sorry hoor maar ik heb de wedstrijd gezien en Barca speelde gewoon in een te laag tempo. Ipv dat zij de bal snel lieten gaan liepen ze een beetje te dribbelen en de bal achteruit te spelen. Met alle respect, maar daar hebben de oudere spelers van AC geen moeite mee. Nesta heerste als vanouds en Seedorf was een echte leider. Wat een genot. Zelfs Bonera had geen enkele moeite om overeind te blijven. Ambrosini was helemaal ''leeg'' zoals het hoort na 90 min. Barca had zeker recht op 1 penalty (puyol) maar daarnaast had AC als zij wat nauwkeuriger waren ook zeker 2 goals kunnen maken. Al met al een terechte uitslag. Dus Barca moet ophouden om het veld de schuld te geven want AC speelde ook op het zelfde veld en die hoor/zie ik niet klagen .....

29 maart 2012 om 19:54

Het verschil is dat Milan meer voordeel bij de grasmat had dan Barca. Als het veld strak was had Barca veel meer combinaties kunnen zetten, omdat het een combinatie ploeg is. Milan moet het hebben van 1 pass op Ibra en dan proberen te scoren.

Maar goed maakt niet uit als Barca in de halve finale wilt staan dan moeten ze kunnen afrekenen in eigen huis met Milan. Dan weten ze in ieder geval zeker dat de grasmat goed is.

Natuurlijk is het veld slecht, maar om nu een klacht in te dienen is erg kinderachtig, dit is slecht voor het imago van Barca!

Weet je wat zo jammer is hiervan.

de eindstand is 0/0 gelijkspel, in mijn visie korte samenvatting. barca meeste balbezit en de toongevende partij, milan sterk gespeeld en de beste kansen. conclusie verdiend gelijkspel.

Barca is niet tevreden en klaagt over de grasmat....

Milan is wel tevreden, maar waarom want ze moeten nog een zware uitwedstrijd spelen...

ik zal je vertellen waarom..

tot voor kort en ook gisteren waren afwezig... thiago silva, van bommel, nesta, seedorf, aquilani, boateng, pato, robinho, nocerino...

allemaal geblesseerd voor lange tijd en veel van hun geforceerd gisteren op het veld. Het team van milan kon onmogelijk top fit zijn dan wel niet westrijd ritme hebben.

en tegen dit gehavend milan als je daar niet van wint dan ligt het aan de grasmat.........!!!

Zelfs in de huidige situatie en met een uitwedstrijd voor de boeg, ben ik zeer benieuwd waar het aan gaat liggen dat volgende week milan door bekert in de CL

het is gewoon altijd wat met die zielige club. Als het besproeid was was het weer te nat. Anders is het gras wel te hoog. De andere keer staat de zon verkeerd. Of zit het publiek aan de verkeerde kant. Triest dat barca zich zo laat kennen. Ze kunnen er gewoon niet tegen dat ze een keer niet winnen.

Barcelona denkt er ook over om een klacht in te dienen, omdat hun clublied niet in het stadion werd gedraaid zoals dat in Camp Nou altijd wel gebeurd en verder waren ze ook ontstemd omdat een grrot deel van het publiek de tegenpartij (milan) aanmoedigde. Daarnaast hebben ze nog een optie bij de Uefa ingediend om de tegenstander niet meer zoveel tegenstan te laten bieden en een beetje met hun mee te werken, zodat ze wat makkelijker door de verdediging kunnen snijden. De scheidsrechters hebben ze tegenwoordig al mee, dus dat is al in de pocket, evenals de pers. Platini heeft verder nog een verzoek van Barcelona op tafel liggen om de tegenstander met minder man te laten spelen als het na de eerste helft nog steeds gelijk is.

Barcelona begint op deze manier, ondanks hun geweldige spel en hun vele prijzen, een zielig groepje te worden. Altijd protesteren. Eerst alleen in het veld met hun vervelende kaartenvragen en doorrollen, maar nu dus ook buiten het veld met het verzoek om kwijtschelding van kaarten (hoe durft de scheidsrechter ze aan hun te geven) en nu de kwalitiet van het veld, wat de scheidsrechter gewoon heeft goedgekeurd. Barcelona, wordt eens een vent zeg.

Het wordt tijd dat dat barcelona eens hard op de bek gaat met schitterend aanvallend spel kijken wat ze dan voor smoes verzinnen. (gebeurt toch nooit maar ja vase hoop is ook hoop).

IK hoop dat barca gwn 98% balbezit heeft en alsnog met 1-1 uit de CL vliegt. Moet een x afgelopen zijn met al die overdreven liefde voor messi en dat kut barcelona.

en jawelll, barca heeft weer is niet kunnen winnen hoor meteen weer dat geklaag en gezeur of het veld of wat dan ook accepteer nou gewoon dat je een slecht seizoen speelt -,-

Er is nog maar 1 ding wat nu ontbreekt aan dit gehuil van Barca...

En dat is een reacties van Papa Pep.. die het volgende zegt..

''de grasmat in San Siro was gewoon in een geweldige staat, het is de beste grasmat van de wereld. Op elke andere grasmat zouden we kansloos zijn, maar hier hebben we gewoon ons spelletje kunnen spelen''..

Zo ziet een typische Pep reactie eruit..

De hele club is aan het huilen en ze willen een klacht in dienen.. Wat ze ermee willen bereiken???????? Zelfs een Messi die met een gefrustreerd hoofd over het veld aan het lopen was.. (vroeger geloofde men er heilig in dat die jonge alleen maar plezier uitstraalde.. Klopt ja, als ze aan het winnen zijn).. was er over aan het zeueren..

Maar Pep zou wat anders volhouden.. Zoals ik al zei.. alleen dat ontbreekt nog.. om het af te maken..

Bovendien zouden dan al die mensen die nu van mening zijn dat het zeueren terecht is.. in een fractie van één seconde van mening veranderen en achter het standpunt van Papa Pep staan... zoals men dat altijd doet en de discussies zou over en uit zijn..

Alleen Pep heeft die gave...

29 maart 2012 om 19:10

@acolinho,

Guardiola heeft de volgende gezegd:
“We willen graag een spektakel bieden aan de supporters. Maar daar moeten wel de omstandigheden voor zijn. De grasmat in San Siro was niet goed. Maar als kampioenen zul je alles moet overwinnen.”

Hypocriet dat jullie zijn sommigen Real fans.
Toen Mourinho iedereen uitschold tijden wedstrijd van Ceska tegen Real toen vonden jullie het allemaal prima. Omdat het jullie zielige trainer was. Zelfs veel van jullie gingen die uitspraken goed keuren.

Was dat veld toen niet goed gekeurd door de arbitrage en de Uefa leden dan/???
Hypocriet en schijnheilig dat men kan zijn, eerst bij jouw club in de keuken kijken voor dat je een mening uit over de anderen.
Jullie spelers en trainer van vorig jaar zijn jullie nu al vergeten? Bizaar hoor.

29 maart 2012 om 19:48

Lol.. denk aan je bloeddruk man.. Haal een paar keer rustig adem..

Ten tweede..

Wat voor een onzin... Ik vertel alleen maar wat voor een reactie ik zou verwachten en wat ik gewend ben van Pep.. Want 9/10 keer is dat toch het geval dat hij met zo iets komt.. (Nu kun jij het ontkennen.. maar het is gewoon zo)..

Ten derde..

Die wedstrijd van Cska.. ik heb daar niet eens 1 reactie op dat hele gebeuren gegeven omdat ik het gewoon onzin vond.. Dus ik weet niet waar jij mij nu voor zit te beschuldigen..

In dat geval dacht ik hetzelfde als dat ik nu over Barca denkt.. Als je je kansen maakt is het zeuren niet nodig.. Real maakte er 1 van de zoveel.. En dan krijgen ze op het laatste nog de deksel op de neus.. Eigen schuld.. Eindstand 1-1 (in de laatste seconde).. En dan kun je het klagen en zeueren al verwachten.. (net zoals tegen Malaga en Villarreal.. dat gaat ook nergens over.. want ook daar benut met 1 van de 10 kansen.. en achteraf zeurt men).. Het is gewoon belachelijk..

Nu is het bij Barca niet anders.. Men heeft zat kansen weet ze niet te maken mede door het schitterend verdedigend werk van AC Milan.. En dan gaat men zeueren over het veld.. Beetje triest.. Hun spelen uit.. en dan moet je niet verwachten dat de tegenstander alles volgens de Barca ''idealen'' klaar legt..

Jij weet ook heel goed dat als Barca gewonnen had... Niemand.. maar ook niemand over het veld zou lullen..

Ohja.. nog 2 dingen..

1. over dat Hypoctiet gebeuren..

Tja.. hypocriet dat sommigen Real fans zijn... dat klopt.... Net zoals (bijna) alle Barca fans hier hypocriet zijn.. (en jij bekleedt een van plaatsen aan de top van dat groepje)..

2. je hebt het over een zielige trainer..

Zielig is iemand die zijn mening niet uit durft te spreken en alleen dat zegt wat mensen willen horen.. Om zo als de perfecte schoonzoon over te komen.. In plaats van te reageren als een man met ballen in de broek.. zoals (alle) andere trainers ala Wenger.. Ferguson.. van Gaal en ja hoor.. Mou de baas doen..

Doei..

29 maart 2012 om 21:15

Mourinho is niet altijd eerlijk zo als hij doet overkomen.
Mourinho gedraagt zich ook al beste jongentje van de klas. Heb jij vorig uitspraak niet gehoord dan. Dat hij niet weet van waar die media stilte komt. Grap van het jaar en zeer schijnheilig en de media voorliegen.\

Hoe kan een trainer die elke wedstrijd een pers moet te woord staan niet weten hoe dat komt. Nee Mourinho zegt altijd wat hij wil.

Nee ik ben niet hypocriet. Ik ben juist eerlijk en ik durf dingen te zeggen en mij club te verdedigen tegen sommigen Real fans die juist hypocriet zijn. Die alles goed vinden rondom hun club maar andere clubs zwart willen maken.

Je vind dat ik de eerste plek bekleed wat betreft hypocriet van van Barca fans. Wat een eer. Dank je wel;

Het veld was gewoon drama, iedereen kon dat zien. Maar ik wil dat niet als excuus gebruiken. Wij moeten geen zorgen maken wat grasmat betreft, dat laten wij juist aan teams over die bang zijn en geen antwoord hebben op ons tiktak spel zo als Real Madrid die de grasmat laat groeien zo dat de bal niet perfect kan rolen.

Maar goed je mag vinden wat je maar wilt. Maar ik blijf ten allertijden mijn club verdedigen. Ik weet dat jullie het niet leuk vinden dat ik paar voorbeelden noem die jullie juist hupocriet en schijnheilig maakt. Maar dat is de waarheid.

Trouwens mijn excuses over het woord " mongolen" Ik neem het terug.

Fijne avond nog

Milan gaat gewoon door en in camp nou de winst pakken met een goal in de 90ste minuut van Zlatan. Barcelona's tijdperk nadert zijn einde. Het Milan tijdperk breekt weer aan Forza Milan!!

Wat een onzin van Barcelona om hierover te klagen. Als het veld wel besproeid was en het nog slechter was hadden ze daar wel weer over geklaagd hoe Milaan het in zijn hoofd haalt om het veld te besproeien. Wat een aanstellertjes bij Barcelona, ook op het veld gisteren. Xavi die om kaarten vraagt, Alexis met een schwalbe. Puyol en Valdez die klagen over de arbitrage. Keita had wel drie gele kaarten kunnen hebben. Grappig ook hoe Messi zich af en toe afreageerde, bv. op Tello, zo blijkt maar dat Messi ook geen heilige is, niks mis mee, emotie mag.

Raar dat barca juist nu ze een keer niet scoren zoveel te zeiken heeft, milan speelde met een veredeld b-elftal en heeft ook nog eens de beste kansen gehad dus gewoon verdient de 0-0, en messi was ook onzichtbaar in de wedstrijd dus zo goed speelde barca ook weer niet.

Och och eerst er op trainen daarna gewoon het veld instappen om vervolgens na de wedstrijd te gaan janken.......zouden ze dat ook hebben gedaan als er gewonnen was?
Begin me steeds meer te ergeren aan dat gejank en dat eeuwig vragen voor een kaart te trekken aan scheids....gister ook weer xavi en daarna gaf de scheids direkt geel wat dat absoluut niet waard was.
De eerste helft van barca was geweldig maar de tweede helft hebben ze het zelf laten liggen.......lijken af en toe wel van die verwende rijkeluis kindjes als ze hun zin niet krijgen.

hahahaha geweldig dit artikel..

kijk...het is heel simpel..

het is inderdaad best wel een "streek" dat Milan een belofte maakt in het bijzijn van zo een Uefa gedelegeerde..
en vervolgens deze belofte niet nakomt..
dus wat dat betreft kan ik me voorstellen dat Barca een klacht wil indienen..

maar..daar tegenover..staat dan weer..dat de Uefa-delegatie..en de arbiters..het veld gewoon goedkeuren..
gevolg? de eerder genoemde belofte..is nu geen must meer...(het mag..maar hoeft niet!)

dus hahah..wat wilt Barca nou eigenlijk gaan doen dan ..ik bedoel wat zullen ze nou opschieten door een klacht in te dienen?
deze klacht zal 100% door de rechters gewezen worden naar de prullenmand!
want ja het is toch echt goedgekeurd..

daarnaast..bedenk voor de gein even dit..
stel..barca moest tegen een bepaald team..een team met een redelijk armzalig veld..ps: ik noem geen clubnaam want dit betreft gewoon een voorbeeldje..laten we voor het gemak deze club...club A noemen uit land A)
en iedereen weet gewoon dat alsje bij hun speelt het veld gewoon slecht is..club A kan gewoon weg zelf niks hier aan doen want ze hebben bijvoorbeeld de financien er niet voor..
(maar..het is uiteraard wel gewoon goedgekeurd voor de wedstrijd begint..)
sorry hoor..maar
in zo een geval..wordt er toch ook gewoon gevoetbald!!!???!

wie gaat dan in godsnaam een klacht indienen ? (alleen maar..omdat er puntverlies is geleden..want durf te wedden dat als er was gewonnen..ze totaal niets hier over zouden reppen)

wat ik uiteraard bedoel is..er is toestemming gegeven om te spelen..punt..
dus dan word er gewoon gespeeld..of het nou een topveld is of een beetje klote veld doet er niet meer toe men dient het dan te accepteren..
en oke..wat wel kan is als er direct na deze toestemming alsnog een klacht ingediend kon worden..kijk dat is een ander verhaal en dan was er vast een kans dat er een 2nd opinion kwam ..

echt waar deze klacht is zoo krom door de bocht van Barca..
achja..!!!!

Sooo hoe veel mensen hier zeker zijn dat Barca niet doorgaat
Maar als Barcelona volgende week Milan helemaal zoek speelt dan zul je 90% van AC Milan/real fans niet meer horen of opeens een nieuwe account zullen maken.
Ik zeg niks maar als een Barca fan was het graag af.

Eerst maar de wedstrijd tegen Bilbao. Het voordeel is dat Bilbao vandaag speelt. Dan zijn zij wat vermoeind voor Barca wedstrijd.
Thiago mag mee doen, lekker rust voor Xavi

Barca krijgt het nog moeilijk tegen een ploeg dat op de counter zal loeren. Barca is gewend om het spel te maken....zodra er ruimte is kan zomaar een counter-attack plaatsvinden met de snelle Robinho of Pato.
Ambrosini, Zlatan, Boateng, Nesta..het zijn beesten..die weten wel raad met kleine mannetjes.

29 maart 2012 om 19:43

Je kan het ook zo zeggen. Maar als 1-0 vroeg valt dan zal Milan komen en wanneer zij komen dan komen er makelijk vrije ruimtes voor Barca.
Aan het gras mat zal het niet liggen en Messi zal zeker schitteren. Eerst paar keer zal stevig worden aangepakt maar na paar geel zal iedereen voorzichtig zijn.
Ik kan niet wachten.

Dit kan je natuurlijk van twee kanten bekijken. Barcelona kan haar gewenste spelletje niet goed spelen. De bal snel laten rond gaan en die mooie steekpaas geven. Dit is dus jammer voor Barcelona. Vrij logisch dat Barcelona dan gaat klagen.

Van het Milan kamp is het een slimme zet. Barcelona kan haar spelletje niet goed spelen dus je pakt je voordeel er mee. Maar het is niet netjes dat ze het veld niet besproeid hebben. Je moet toch je afspraken wel nakomen.

Het is niet netjes van Milan om het gras niet te besproeien. Maar het is ook niet netjes van Barcelona dat ze hier zo op doorgaan. De grasmat was goedgekeurd door de Uefa dus het heeft vrij weinig nut om er tegen in te gaan.

Beetje off-topic is dit maar nu zie ik eigenlijk hoe hypocriet sommige clubs zijn. Barcelona zegt van, wij klagen nooit over de arbitrage. Nou dan zien we hier wel. Dan zegt Madrid, wij klagen nooit over de arbitrage. Nou dat zag je bij Villareal wel.
Zijn natuurlijk maar even twee clubs die ik er tussen uit pak. Er zijn nog meer veel clubs die dit gedrag tonen. Vrij kinderachtig als je er over nadenkt. Maarja.

Bah bah wat een enorme azijnzeikers hier op VZ. Alles afkraken wat met Barcelona te maken heeft. Als je Barcelona haat, lees deze topics dan niet dan kan er tenminste nog een normale discussie gevormd worden. Al die gloryhunters wat hier zaten van Barcelona zijn overgewaaid dit seizoen naar Real. Gelukkig zijn wij ervanaf maar nu snap ik ook waarom die Real fans zo belachelijk konden reageren, kinderen kunnen erg vervelend zijn.

@topic: Het veld was dramatisch slecht, AC had gewoon kunnen sproeien al beweren ze dat het nog slechter zou worden wat ik toch wel betwijfel gezien de stukken mat die telkens omhoog kwamen (droogte van het veld), verder speelde Barcelona zijn slechtste wedstrijd sinds tijden, Ac had gevaarlijkere kansen op 2 van Barcelona na die erin hadden gemoeten en onze spelers moeten zich niet laten meeslepen in het spel van de tegenstander, de druk die Milan gaf in de 2de helft was gewoon de beste strijdwijze, al moet het wel fair blijven natuurlijk. Iets wat gister tot op het randje ging en af en toe erover, maar dat werd ook bestraft. Daarnaast moeten de spelers niet constant naar de scheids kijken, die gaat alleen maar meer door laten spelen bij echte overtredingen. Zoals de uitermate sterke beslissing van de scheids die de "penalty" oploste, een combinatie van een lichte overtreding die geen penalty waard was en door het struikelen van Sanchez waardoor die nipt tegen de terug trekkende armen van Abbiatti aanliep, voor beide partijen geen kaart opleverde, wat duidelijk terecht was voor beiden. Verder was Barcelona veel te laconiek in de afwerking en hadden ze pech dat er een aantal keer goed gestapt werd. De eerste helft vond ik Milan toch wel erg verdedigend spelen, ze tasten teveel af, zoals ze in de 2de helft speelde is veel effectiever en ook leuker voor de neutrale toeschouwers. Barcelona kwam niet goed aan voetballen meer toe en Milan kwam beter in de wedstrijd. De eerste helft was het 9 vs 9 op 5 meter van het penalty gebied. Mensen die zeggen dat voetbal alleen maar tiki taka is en tikje breed en terug snappen er niks van, Barcelona speelt de bal vooruit als dit mogelijk is omdat ze spelen op balbezit. Als de tegenstander ze ruimte geeft tiki takka-en ze hem door de verdediging heen, lukt dit niet dan gooien ze het spel om, iets wat je ook geleerd krijgt als het ergens te druk wordt op het veld. Doordat Barcelona dit positiespel tot in de puntjes beheerd spelen alle ploegen als 1 groot blok voor de goal, hoe kleiner het veld hoe eenvoudiger te verdedigen, les 1 in voetbal vanaf de D jeugd. Als ze eenmaal de bal verliezen jagen ze zoals niemand dit kan om hem terug te veroveren. Dat is pas voetbal!

Barcelona is moeilijk te bestrijden, maar als je zoals ze het gister op studio sport in de pauze uitlegde zou doen en de spelers voeren deze taken secuur en goed uit, kan je van Barcelona winnen. De slag op het middenveld is hierin de belangrijkste, Milan zat er enorm kort op waardoor vooral Iniesta niets klaar speelde en de angel eruit werd gehaald. Xavi en Busquets werden zelfs constant onder druk gezet waardoor het gewoon lastig voetballen was voor Barcelona.

Wat een gezeur weer zeg! Het veld is altijd zo in San Siro en wie klaagt? Het zal vast niet zo slecht zijn, Barcelona zeurt gewoon een beetje. Je ziet de mensen van Milan toch ook niet klagen??

Ik weet niet wat het grappigste is, deze klacht of het gekronkel en gedraai van Barça fans om deze actie goed te praten.

Belachelijke actie natuurlijk. Scheids heeft het veld goedgekeurd en dan wordt erop gespeeld. Zo simpel is het. Al de rest is bijzaak en dat geklaag is gewoon kinderachtig. Milan heeft gewoon het recht (als het al bewust was) om hun veld zo voor te bereiden zodat het voor henzelf het beste uitkomt zolang de scheids het goedkeurt.

Trouwens, het veld viel eigenlijk nog wel best mee. Ik heb in Engeland nog wel ergere dingen gezien hoor. En daar wordt gewoon niet over gezaagd.

29 maart 2012 om 20:31

Bovendien hebben ze gelijk om een veld met een losliggende grasmat niet te besproeien, dat is echt heel slecht. Dan gaat de grasmat namelijk drijven, omdat het water dan vlak onder de mat gaat zitten.. Dat is nog veel en veel gevaarlijker dan een droge slechte grasmat, omdat het gras dan nog losser ligt dan normaal op droog zand.

Milan moet zich nergens druk om maken als de Uefa en de Scheids het voor de wedstrijd al goedgekeurd hebben. Onbegonnen werk waar Barcelona nu mee bezig is Kunnen zich veel beter concentreren op straks de wedstrijd in Barcelona, toen tegen Inter zeiden zo ook al van ze klaren het thuis wel. Ik moet het nog maar eens zien. Ik heb er flink geloof in!

Forza Milan!

Als Milan inderdaad heeft beloofd te sproeien en het niet heeft gedaan, is het logisch dat Barcelona een klacht indient. Misschien is het in een land als Italië niet de gewoonte om je afspraak na te komen, in ons land is dat wel zo en als ze bij de Europese Unie willen blijven kunnen ze zich dat maar beter aanwennen. Los daarvan zou elke club die een vracht geld heeft en op het allerhoogste niveau speelt zich moeten schamen voor een grasmat als deze.

Opvallend is dat onder andere Oscar Carmona (ex-barça, nu Milan) in een radio-interview gezegd heeft dat het veld drie dagen geleden veel beter was. Blijkbaar was er Milan veel aan gelegen er voor te zorgen dat het veld erbij lag als een Oosterse zandbak.

Het is goed dat Barcelona van zich af bijt, nu is dat echter gedaan en moet de focus op Athletic voor zaterdag. Daarna komt de return tegen Milan wel. Mét een goede grasmat.

Wauw, hahah wat een gejank. Schandalig dat een grote club dit moet aanhalen, je speelt toch ook nog thuis? Zorg je toch lekker dat het wel op orde is. Dat is toch het hele idee van thuisvoordeel en nadeel wanneer je uitspeelt. Het veld is nota bene goedgekeurd door de officials...

Wat betreft AC Milan, lekker gedaan. Gaan voor het resultaat, het hoort je ook niks te kunnen schelen wat de rest denkt. Wat nou 70 balbezit etc. Het gaat om het resultaat en ik zag genoeg frustratie bij de barça spelers (dus blijkbaar lukte de taktiek van AC aardig) . Ik sta achter de spelwijze van barca en kan hier wel degelijk van genieten, maar je moet niet zeuren dat deze speelstijl een handicap is. Dan moet je deze niet hanteren toch? Als je een sterke verdediging hebt en messcherp weet te counteren, chapeau! Is ook een kwaliteit.

Laatst nog Algerije in en tegen Gambia gezien, bal was niet over 2 meter te passen zonder dat deze een willekeurige kant opging. Uitgedroogd modderveld, maar daar is ook niet over geklaagd. Dat weet je van tevoren en voor Gambia was dit een groot voordeel met hun kick en rush. Gewoon voetballen en improviseren als dat nodig is.vooral een team als barca, ze zijn toch zogenaamd de beste van de wereld? Dan ga je niet lopen janken om wat water op het veld. Als je zo goed bent kan je het ook op deze grasmat, Punt.

ach ja bij barcelona hebben ze altijd wat te zeiken na een gelijkspel, ze kunnen zich beter op hun eigen spel concentreren en zich niet gek laten maken door die sluwe spaghettivreters (waar ik overigens meer waardering voor heb!)

ik vind wel slim van barca straks gaan alle die mindere teams zo veld maken dat betere ploegen niet kunnen voetballen bijvoorbeeld madrid en barca die hebben goede veld nodige

ach ja! Tuurlijk mag je als club zijnde klagen over een grasmat. en dat Milan haar beloftes niet nakomt is natuurlijk dan extra zuur voor Barca. Daar is uiteraard dan ook geen speld tussen te krijgen, daarentegen is het veld gewoon goed gekeurd door de Uefa. Maar om natuurlijk realistisch te blijven: als Barca hier wel had gewonnen had geen kip eer naar gekraait waarschijnlijk dat het zo'n slecht veld is, maar goed het is en blijft een spelletje, maar of we hier nou veel mee opschieten?........

Met vriendelijke groet Rk20

Milan speelde gewoon slim waardoor Messi en Xavi zelden aan spelen toekwamen en helaas grijpt hier Barca de grasmat om hun mindere prestatie te verklaren, als ze hadden gewonnen had geen haan ernaar gekraait, in Marseille was het veld nog slechter maar omdat Bayern daar won maakte er niemand een zaak van.

Ik weet niet of je het weet maar Fc Barcelona speelt met het meest en beste verdedeging tacktiek en dat is Balbezit !
Zoals cruijff zegt zolang ze de bal niet hebben kunnen ze niet scoren !
Daarom speelt Barcelona met het tika taka systeem zodat de tegenstander niet kan scoren , Ze hebben 70-80 Balbezit bij de meeste wedstrijden dat is = 70-80 minuten de bal hebben . En ja Barcelona is een goede ploeg maar ik moet walgen op de manier hoe ze spelen en hoe ze om kaarten vragen !
Constant tikken en naar achter passen i.p.v Milan of Madrid als ze Bal hebben gaan ze direct in de aanval zo als het hoort .
en Wat zielig hoor ik denk dat dit een 1 april grap is aangezien het bijna 1 april is dit trekt echt op niets Milan aanklagen wegens hun veld , ze moeten Barcelona ook eens aanklagen door ' snel vallen en op de grond huilen '

Ik moet Milan hier gewoon gelijk geven. Er zijn Uefa officials die het veld keuren en daarmee basta. Niet zeuren

en terecht dat barca een klacht indient. voor een championsleague wedstrijd hoort de beste setting te zijn. een grasmat is daar onderdeel van. het is jammer dat het spel van een topper zoals milan-barca door een slecht veld wordt geschaadt. het moet beter.

Als dat echt zo is dan mag Barcelona zeker een klacht indienen. Elke club moet zich aan de regels houden, als dit de afspraken zijn. Het doet me denken aan Stamford ''beach'', het veld van Chelsea dat er bij lag alsof ze net aardappels geplukt hebben. Ze gingen het bovendien nog eens besproeien om het erger te maken. Schandalig gewoon.

Maar goed, dit soort zaken worden gedaan omdat ze een methode zoeken om Barca te kunnen verslaan. Wie zijn tegenstander niet kan trotseren met gelijke wapens, doet dat op een andere manier. Zat voorbeelden in de maatschappij.

Kan ik ook wel een beetje begrijpen , het veld was echt super slecht . Ik zag om de minuut een paar spelers uitglijden !!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren