Xaviola
Algemeen
Vrienden (52)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 28 april 2009
  • Xaviola
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 4.279
  • 33 jaar (13-2-1990)
  • Amsterdam
  • 52
Persoonlijke berichten
18 oktober 2011 om 14:40
#43

Haha, ik heb helaas geen dagelijks contact met de directie, dus zeker weten doe ik niets. ;)) Maar ik weet wel dat hij in de gaten gehouden wordt en dat er aan het eind van dit seizoen nog een laatste optie is om hem voor een vaste prijs terug te halen, ik dacht iets van 5 miljoen of zo. Laten we het hopen!

19 oktober 2011 om 00:42
#44

Lees even mee op het profiel van Periodista. Barcelona had tot juni vorig seizoen de tijd om hem terug te kopen voor 2 miljoen dat hebben ze dus niet gedaan. Die clausule is nu verlopen en ze moeten nu dus 13 miljoen (afkoopsom van Botia) betalen willen ze hem inlijven. Dus ik denk dat ze hem niet meer halen, want anders hadden ze hem wel in juni voor 2 miljoen opgehaald.

26 oktober 2011 om 17:33
#45

Bedankt! Ik lees je reactie op mijn profiel nu pas. Ben het vaak ook met jou eens dus dat komt goed uit. Heb jij nog een beetje vertrouwen in Pedro en met name Villa? Pep was laatst positief over de laatst genoemde maar hij valt mij al heel lang behoorlijk tegen. Behoudens een paar uitzonderingen dan. Misschien ben ik wat pessimistisch gestemd maar ik zie het magische MVP van een jaar geleden niet snel meer terugkeren.

Aangepast op 26 oktober 2011 om 17:34 door Estelada.

1 december 2011 om 20:15
#46

Top bedankt man. Waardeer ik zeker. Ben geen volbloed Madrileen, maar support hun al sinds Zidane Roberto Carlos Hierro en noem maar op en probeer alles zo objectief mogelijk te benaderen. Ga jij ook zo door man!! Vind het leuk om je reacties te lezen. Samen met Lionebarca toch wel 1 van de objectieve leden op VZ.

3 december 2011 om 23:10
#47

Haha prachtig plaatje Na de afgelopen paar jaar werd het inderdaad wel eens tijd dat Barça gekroond werd;))

4 december 2011 om 19:21
#48

Zoals voor iedere topwedstrijd klein beetje nerveus, maar heb er vertrouwen in dat Barça (zoals altijd) er staat als het moet.

Haha maak je geen zorgen om die gloryhunters. Vorig jaar waren ze ook vol vertrouwen dat Real Barça ging slachten, maar we weten allebei hoe dat eindigde,:) (29 november, persoonlijke feestdag)
Xavi is trouwens een baas en speelt iedere topwedstrijd weer geweldig en met Iniesta op het veld hebben we volgens mij al bijna 30 wedstrijden niet verloren. Cesc heeft geniale loopacties en kan afmaken als een spits en Busquets gaat Xaviesta helpen domineren op het middenveld dus aan het middenveld ligt het zeker niet als we niet winnen.

Haha. Ronaldo vs Piqué, Ronaldo vs Puyol, Ronaldo vs Alves en Ronaldo verloor ze allemaal xD

Aangepast op 4 december 2011 om 19:21 door Soulo.

13 december 2011 om 22:28
#49

Je vergeet een mooie: Pep was Mourinho opnieuw te slim af tactisch! Heerlijk! Na 1 minuut lijkt het er al op dat Real Barça eindelijk weer gaat verslaan in een belangrijke wedstrijd, maar Pep draait van 4-3-3 naar 3-4-3 en Barça wint opnieuw. Volgens mij wist Mou niet eens wat Pep daar deed. Zoals je al zei won Barça de slag op het middenveld en Mou wist niet eens wat er gebeurde. In plaats van het middenveld te versterken stuurde hij juist extra aanvallers. Mooi om te zien hoe Pep jaarlijks groeit als tacticus. Ik kan al niet wachten op de volgende Clásico!

20 februari 2012 om 00:03
#52

Ik reageer maar even hier, want anders wordt het teveel off-topic bij het Barca - Valencia topic.

Het was maar een onschuldig grapje, meer niet. Maar in ieder geval, je reageert vaak provocerend tegenover Real Madrid. Dat irriteert mij natuurlijk vanzelfsprekend. Het liefst zie ik alleen maar mensen die veren in de reet van Real stoppen, maar mensen als jij moeten er ook zijn. (niet negatief bedoelt, als je het zo opneemt;)) Niet dat ik niet tegen kritiek kan, maar jouw posts zijn meestal net iets meer provocerend. ;)

Ik kan trouwens ook in de war zijn met jou, of Periodista. Maar ach, wat maakt het ook uit.

20 februari 2012 om 00:43
#53

Het is ongeveer hetzelfde verhaal bij mij. Ik heb me ook dood geërgerd aan gloryhunters, gelukkig voor mij zijn er nu minder Barcelona gloryhunters. Maar je hebt het zelf goed uitgelegd.

Ik volg je reacties niet echt intensief, maar als je wat reageert op Spaanse topics zie je jouw reacties verscheidene keren. Het valt mij dan op dat het vaak provocerend is.

5 maart 2012 om 00:36
#54

Kwam jij nu ook op die Barca vond aanstaande woensdag?

9 mei 2012 om 16:18
#55

Hartelijk dank voor je uitgebreide reactie, waardeer ik zeer, en vind het ook hartstikke leuk om de meningen te weten van de echte Culés op deze site!

De volgende lichting van Barcelona is weer fantastisch, zoals jij al zegt ben ik ook nooit echt een fan geweest van Bartra, van Andreu Fontás weet ik het niet echt, deze jongen is lang geblesseerd geweest en ik hoop dat ze hem kunnen verhuren, de middenmoters van La Liga zullen vast wel oren hebben naar Fontás, als linksback met zijn goede crosspass vind ik hem het best. Vroeger dacht ik altijd dat Albert Dalmau de vaste rechtsback zou worden, behendig, snel beetje stijl Alves, alleen verdedigend minder, dat is nooit geworden en ging in 2011 naar Valencia.. Montoya ben ik echt gecharmeerd van zoals jij al zegt, die jongen kan nu al makkelijk mee en is al opgeroepen voor Spanje, hij is 21 en heeft amper ervaring in het eerste van Barcelona, dat zegt genoeg over zijn kwaliteiten.

De terugkoop opties van Bojan Krkic en Oriol Romeu zie ik niet zo zitten, bij Chelsea vind ik Romeu matig, en Krkic presteert echt niks in Rome, ben ook niet heel erg gecharmeerd van Fabregas overigens, hij scoorde veel, maar die arrogantie tegen Chelsea irriteerde mij mateloos. Gerespecteerde Gunners op deze site maakte zich belachelijk door te stellen dat Cesc de beste middenvelder ter wereld is.

Hoe zit het met Sergi Gomez? Scheen ook een geweldig talent te zijn.

PS: sorry voor de late reactie, internet lag er een tijd uit.

26 mei 2012 om 10:22
#56

Gefeliciteerd man, met gisteren! Heerlijk.

14 juli 2012 om 14:55
#57

Ik kan ontzettend genieten van je reacties! Je bent duidelijk 'n goede lid voor Voetbalzone!

Vrienden worden?

15 augustus 2012 om 00:36
#58

Je bent een goed lid;) nette onderbouwde reacties, intelligent : )

31 januari 2013 om 10:59
#59

Sorry dat ik laat reageer.

Weet je wat ik heerlijk vond aan Real? Dat een clasico eindelijk weer een clasico was. Sinds Mourinho er is zijn alle clasico's een beetje 'saai' en er kwam meer schoppen/iriteren etc. in voor.

Gister niet, gister was het een open wedstrijd en er kwamen telkens kansen voor beide teams. Ik heb eindelijk genoten van een clasico.

Als je het gemerkt hebt.. heb ik sinds Mourinho er is altijd Real aangevallen na een clasico.. en Barca altijd geprezen.. dit maal vond ik dat Real degene is die een schouderklopje verdiende van mij(als je begrijpt wat ik bedoel).

Barcelona is fantastisch.. die komen overal heen om te voetballen, aanvallen en te winnen. Dat vind ik erg bijzonder.. je hebt weinig teams die zo zijn. Ik begrijp ook echt niet waarom men denkt dat ik Barca niet mag.. ik mag ze heel erg.

22 februari 2013 om 21:05
#60

Dankjewel man!! Je bent de eerste barcafan die zo netjes is om te komen feliciteren.

Pazzini heeft zijn ervaring mee en dat zag je ook in de wedstrijd.. controleerde bijna elke bal en wachtte goed af op aansluiting of hij versierde wel een vrije trap..

Hij verdedigde ook zeer goed mee.. en in de laatste fase waren de verdedigers van Barca moe en dan komt een snelle,krachtige talentvolle Niang echt goed van pas.. zie bijvoorbeeld het 2e doelpunt.

Ik begreep het ook niet, maar Allegri heeft het goed gedaan met veel minder materiaal dan Barcelona. Ook petje af voor de spelers.. vooral Ambrosini, die op deze leeftijd laat zien waarom hij de captain van Milan is.

Veel succes in de PD en de volgende wedstrijd!!

Nogmaals bedankt voor je reactie, ik waardeer het echt.

29 mei 2013 om 12:19
#61

Deze had ik nog liggen, werd destijds niet geaccepteerd.

22 augustus 1990. In het Catalaanse Linyola bevalt Maria Lluïsa Pérez van het kind van voormalig Servisch profvoetballer Bojan Krkic Senior, het voetbaltalent van de kleine Bojan Krkic Pérez zat al in zijn bloed. Negen jaar later zou hij toetreden tot de befaamde jeugdopleiding van Barcelona nadat hij uitblonk op één van de vele voetbaltoernooien in Catalonië. Ondanks zijn vaders voetbalverleden bij onder andere Rode Ster Belgrado had niemand verwacht wat hij in La Masía zou laten zien.

De kleine Catalaan zou in de jeugdranken van Barcelona iedereen verbazen met zijn snelheid, verfijnde techniek en bovenal zijn scorend vermogen;) hij is tot op heden de meest scorende speler in La Masía ooit met een duizelingwekkende 961 treffers in slechts 7 seizoenen tijd! De grootste clubs ter wereld stonden in de rij om hem over te nemen van Barça, de club mocht hem namelijk pas vanaf zijn achttiende verjaardag een professioneel contract aanbieden. Bojan wilde ondanks financieel zeer aantrekkelijke aanbiedingen vanuit de Premier League in Catalonië blijven, dichtij zijn familie en vrienden.

Onder de hoede van Carles Ramagoza, zijn coach in de juniorenelftallen, had Bojan in mei 2001 al een duidelijke visie op zijn talenten en zijn toekomst bij de club toen hij voor het eerst verscheen op Barça TV: ‘Ik ben een centrale aanvaller en denk dat ik erg snel ben. Ik kan dribbelen, heb een goed schot in m’n benen en heb een neusje voor de goal. Het duurt nog jaren voordat ik de top bereik, maar als ik zo doorga word ik een grote speler. Ik denk hier niet graag over, of praat ik er liever niet over met mijn teamgenoten anders zal dat misschien wel nooit gebeuren.’

Ook in internationaal verband wist hij het net regelmatig te vinden en presteerde hij naar behoren. Met vijf treffers werd in 2006 hij topscorer van het EK Onder-17 in Luxemburg en kreeg daarmee een plaats in de Europese selec,tie in de strijd om de Uefa/caf Meridian Cup. Met een treffer in het vertrouwde Mini Estadi was hij één van de uitblinkers in de 6-1 winst tegen Afrika Onder-18. Het internationale succes stopte daar niet;) in België was Krkic de grote man op het EK Onder-17 met een treffer in de halve finale tegen het thuisland en een wereldgoal vanaf dertig meter tegen Engeland in de finale. Ook op het WK Onder-17 in Nigeria was hij uitblinker aan Spaanse zijde met vijf doelpunten, maar moest de finale missen door een rode kaart in de slotfase tegen Ghana. Zonder hem verloren de Spanjaarden na strafschoppen van Nigeria. Met het elftal Onder-21 wist Bojan nog het EK te winnen in 2011, al kwam hij niet verder dan invalbeurten.

Ook het debuut van Krkic onder Frank Rijkaard bij Barcelona stelde niet teleur, met een doelpunt tegen het Egyptische Al Ahly werd hij de op één na jongste doelpuntenmaker in de geschiedenis van Barcelona. Het nog altijd maar zestien lentes jonge talent werd al snel vergeleken met de grootste namen in de voetbalhistorie, de verwachtingen waren dan ook hooggespannen bij zijn competitiedebuut. In korte tijd debuteerde hij zowel in La Liga als in de Champions League, tegen Osasuna mocht hij in de tweede helft Giovani dos Santos vervangen en was meteen dichtbij een doelpunt waarbij hij de keeper met een fabelachtige actie omspeelde. Uiteindelijk zou hij dat seizoen 31 wedstrijden spelen en daarin 10 doelpunten maken, op die leeftijd een betere prestatie dan onder andere Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. De verwachtingen waren op dat moment misschien wel hoger dan hij ooit waar zou kunnen maken.

Ondanks zijn veelbelovende start kon Bojan de stijgende lijn niet volhouden, in de jaren die daarna volgden werd Lionel Messi centraal voorin geposteerd en moest Bojan het doen met een plaats op de linkerflank. Ondanks zijn goede dribbel, scorend vermogen en inzicht was hij toch beduidend minder dan voorheen. Het geloof van het supertalent in het slagen bij Barcelona als spits vaagde langzaam weg naarmate Lionel Messi meer en meer scoorde, zijn aantal wedstrijden en productie daarin daalden. De niet langer optimaal functionerende Samuel Eto’o moest vertrekken bij Barcelona, wat kansen bood voor de jonge Catalaan. Tot zijn grote verbazing trok het bestuur van de club, in plaats van het vertrouwen te behouden in Bojan, superster Zlatan Ibrahimovic aan. Eens te meer kreeg het zelfvertrouwen een enorme klap te voorduren en weer bleef hij zichzelf voorhouden: ‘mijn kans komt nog wel’. Nadat de grote Zlatan qua persoonlijkheid niet in de groep bleek te passen, kreeg Bojan dan eindelijk zijn welverdiende kans in de tweede seizoenshelft die hij met beide handen aangreep. Hij liet weer zien waarom het ‘the next best thing’ uit La Masía was, met gevaarlijke dribbels en onnavolgbare bewegingen was hij een echte toevoeging in de voorhoede. Met maar liefst zeven doelpunten in de laatste twaalf wedstrijden was hij een ware sensatie.

Na de komst van David Villa, die voor maar liefst 40 miljoen euro overkwam van Valencia, moest Krkic concurreren met ‘s werelds beste speler in de spits en de topscorer van La Furia Roja op de linkerflank. Ondanks dat hij nog regelmatig invalbeurten kreeg was een vertrek bij Barcelona onhoudbaar. Zijn relatie met succestrainer Josep Guardiola was onderkoeld, de twee spraken naar verluid het laatste halfjaar nauwelijks meer met elkaar. Hij liet zich met behulp van een ingewikkelde constructie transfereren naar AS Roma, de nieuwe club van voormalig Barcelona B trainer Luís Enrique. Hij nam afscheid met de woorden ‘soy y siempre será un cule’, ik ben en zal altijd een cule blijven.

Met pijn in het hart verliet hij zijn vrienden in Catalonië en vertrok met zijn ouders naar Rome, waar hij in de eerste maanden veel last van heimwee heeft gehad. Waar anderen zich daardoor uit het veld laten slaan, werkte Bojan keihard om zo snel mogelijk te acclimatiseren door elke dag Italiaanse taallessen te volgen. Toch had hij het moeilijk in de Serie A;) de verdedigers waren fysiek sterker dan in La Liga, hij werd harder aangepakt in de duels en het vertrouwen van Enrique bleek niet erg groot in de tijd van tegenvallende resultaten. Daarnaast werd hij nog steeds niet op zijn favoriete positie geposteerd, tegen de grote centrale verdedigers had hij ook weinig kans met zijn kleine gestalte. Op links moest hij voor de creativiteit in de ploeg zorgen, een rol waarin hij zich niet prettig voelde maar toch zeer behoorlijke prestaties neerzette. Voor een speler als linkshalf in de Serie A zijn zeven doelpunten in 33 wedstrijden een gemiddelde waar je niet over mag klagen, maar gezien zijn productie in het verleden valt het toch vies tegen.

Toen plots AC Milan interesse toonde, een club waar hij als kind al graag naar keek, was het duidelijk. Bojan zou voor de zwart-rode club uit Milaan gaan spelen, ditmaal kwam hij op huurbasis over. Bij vlagen laat hij nu eindelijk zien wat hij in huis heeft;) technisch gezien is hij één van de sterkste spelers in Italië, maakt toch vanaf links zijn doelpunten en stelt zijn ploeggenoten in staat om te scoren. Echter presteert hij nog wel wisselvallig, waardoor hij nog geen basisplaats heeft kunnen veroveren. Hij kan een voorbeeld nemen aan David Silva van Manchester City, hij blijft tegen de grote Engelse verdedigers toch makkelijk op de been door zijn lichaam slim te gebruiken. Wanneer hij dat onder de knie heeft voorzie ik een sensatie in het San Siro, hopelijk kan hij dit direct na het aanstaande vertrek van Robinho en Alexandre Pato laten zien. Maar bovenal zal ik hem met een applaus ontvangen in het Camp Nou op 12 maart 2013, waar hij het met Milan op zal nemen tegen Barcelona.

29 mei 2013 om 15:08
#62

De reden dat de clubexpert niet geaccepteerd was vond ik ook gewoon logisch hoor, maar dat betekend niet dat ik deze informatie niet meer in een reactie kan gebruiken. Daarnaast is dit stuk een tijd geleden geschreven, voordat het succestrio van dit moment bij Milan werd gevormd. Bojan was toen namelijk nog een vaste wisselspeler die om de wedstrijd eigenlijk geweldig speelde, helaas is hij door die wisselvalligheid nooit echt doorgebroken. Wat het probleem bij die jongen was bij Barça, is dat hij te hoge verwachtingen van zichzelf had en moeite kreeg met het feit dat hij niet meteen in de basis kon starten. Verder wil ik ook duidelijk maken dat ik realistisch ben over de rol van Bojan in het elftal, hij zal echt geen basisplaats verdienen. Maar als wisselkracht denk ik dat hij erg nuttig zal zijn en over meer talent beschikt dan bijvoorbeeld Tello, die maar één jaar jonger is dan Bojan. Alexis is een speler die niet op z'n best functioneert binnen het elftal en de tactiek van Barcelona, hij zal dan namelijk nooit zijn volledige potentieel kunnen vervullen. Verkopen voor 25 miljoen aan Juventus of Internazionale lijkt me een goed idee, al denk ik dat hij nog wel een jaar kan blijven als David Villa vertrekt. Volgend seizoen zou ik dus een voorhoede van Neymar, Messi, Pedro (basis) en Tello, Deulofeu, Bojan, Alexis/villa (bank) een mooi groepje vinden. Wat betreft Marc Muniesa, die moet het echt nu gaan laten zien. In ieder geval blijf ik hem wel prefereren boven Sergi Goméz, die wel een verlenging heeft gekregen.

29 mei 2013 om 15:57
#63

Qua visie verschil je niet zoveel van de mijne, enkel op het gebied van Alexis Sánchez verschillen wij van mening. In mijn ogen is Pedro in vorm de ideale speler voor Barcelona;) snel, technisch sterk, passing sterk, maakt z'n kansen af en werkt ontzettend hard voor de ploeg. Zonder hem zou Dani Alves niet zo aanvallend kunnen spelen en dus niet de aanval kunnen voorzien van voorzetten en steekpasses. Neemt niet weg dat Alexis een geweldige speler is, maar niet voor Barça;) bij een ploeg als Real Madrid of Juventus die toch vaak op de counter spelen zou hij veel beter uit de verf komen. Dat zien de Italianen bijvoorbeeld ook, zij zijn dan ook geïnteresseerd in die jongen.

Wat betreft de voorhoede, Luis Alberto zal waarschijnlijk terugkeren bij Sevilla aangezien Barcelona ook wel inziet dat ze hem niet in het B-elftal kunnen houden. Hij speelde op huurbasis met optie tot koop, die besluit Barça dus niet te lichten. Daarom denk ik dat Bojan een handige breedtespeler zou zijn voor de Catalanen, hij kan goed in de spits spelen als Messi geblesseerd of vermoeid is. Een breker zou echter geen overbodige luxe zijn;) Aduriz of Haedo Valdez zou een handige versterking zijn, maar geen prioriteit. Enkel in het geval van een financiële meevaller zou ik zo'n speler aantrekken

Prioriteit ligt in de verdediging, Alberto Botía zou een uitstekende kandidaat zijn. Persoonlijk zou ik ook geen miljoenenbedrag uittrekken voor een grote naam, ik geef dus de voorkeur aan Botía of Vermaelen, die relatief goedkoop is op te pikken bij Arsenal. Daarnaast denk ik aan een zeer talentvolle verdediger met de naam Marquinhos, hij verbaasd alle Italianen met geweldig defensief spel en voegt voetballend ook nog eens iets toe aan AS Roma.

Verder ben ik het helemaal met je eens, mijn Barça over 3-5 jaar zou er dus zo uitzien:

Courtois/ter Stegen;) Montoya, Botía/marquinhos, Piqué/mascherano, Alba/grimaldo;) Thiago, Busquets/samper, Fàbregas/rafinha;) Pedro/deulofeu, Messi/bojan, Neymar/alexis.

29 mei 2013 om 19:23
#64

Het contract van Muniesa wordt waarschijnlijk niet verlengd, de beste man vertrekt dus waarschijnlijk transfervrij naar Real Sociedad. Thiago kan voor 18 miljoen euro vertrekken vanwege een zeer vreemde clausule in z'n contract, hopelijk blijft hij alsnog. Sergi Roberto heb ik geen hoge pet van op, maar misschien weet hij me te verbazen. Vanavond zal hij waarschijnlijk gaan spelen in de finale van de Catalunya Cup, dus we zullen wel even zien. Espinosa is eigenlijk weinig veranderd, hij moet alleen meer gaan spelen. Een uitleenbeurt zou niet slecht zijn voor die jongen. Wat betreft Marquinhos, die jongen is echt getalenteerd en kan uitgroeien tot het niveau Thiago Silva. Dit is dus het moment om hem vast te leggen, anders is hij weer te duur.

11 juni 2013 om 17:00
#65

Tacticus ! : ) Met jou kun je onder het genot van wat thee heel lang spreken over tactieken en strategieën.

15 augustus 2013 om 10:15
#67

Het lukt me op een of andere manier nooit om in de wandelgangen te reageren, maar op je vraag hoe Mamadou Sakho is wil ik je graag antwoorden.
Hij is verdedigend echt een beest. Kopsterk, erg snel en ongelooflijk sterk. Zijn voetballende kwaliteiten zijn niet te vergelijken met die van Piqué, maar in mijn ogen goed genoeg om in de achterhoede van Barcelona te spelen. Kan zeker met ruimte in de rug spelen en durft ook in te schuiven.
Ik hoop op zijn komst!

15 augustus 2013 om 15:35
#68

Ik ben het met je eens dat Barca een sterke, echte verdediger moet halen. Daarom hoop ik zo op Sakho. Net als Puyol een speler waar je als spits niet graag tegen staat. Hetzelfde geld voor Marquez die je opnoemde. Vooral voor de omschakeling zoals je al zei en ook de duelkracht denk ik dat we zo'n type verdediger nodig hebben.
We hebben nog Caceres gehad en Chygrynskiy, maar die twee zijn beiden uiteindelijk niet geslaagd.
Piqué is opzich niet eens zo traag, maar staat soms behoorlijk te slapen. Ik heb ook altijd het idee dat hij naast Puyol of toenertijd Marquez een stuk beter speelde. Dat hij zo'n type Puyol naast zich nodig heeft om zichzelf scherp te houden.
Over Mascherano ben ik altijd wel tevreden geweest, maar vooral dit seizoen kon je toch vaak zien dat hij van origine geen verdediger is. Regelmatig stond hij lucht te dekken.

16 augustus 2013 om 14:35
#69

Mee eens. Het is ook goed terug te zien aan de vorm van Piqué. Toen Puyol nog fit was waren ze een geweldig centraal duo. De kritiek op Piqué is ook begonnen toen Puyol steeds vaker in de lappenmand lag. Hij ging vaker wisselvallig spelen verloor de concentratie op belangrijke momenten.
Ik denk dat Piqué zich best tot een leider kan ontpoppen, maar dan moet dat nonchalante er uit. De kwaliteiten heeft hij, voetbalt er toch al vrij lang en is een speler waarbij de club in zijn hart zit. Niet zoals Puyol, maar zo iemand komen we waarschijnlijk nooit meer tegen.

16 augustus 2013 om 17:02
#70

Ja, ik vind het ook ontzettend stom dat Barca Muniesa heeft laten gaan. Hij was een speler die enegszins in de buurt kwam van Puyi, maar ik durf niemand te vergelijken met Puyol. Hij is de speler die je wilt hebben voor je club (althans voor mij dan). Ik zie er nu al tegen op wanneer hij stopt.

Gruwelijke achtergrond trouwens.

17 augustus 2013 om 21:04
#71

Ja, maar aan de andere kant deed Tito dat vorig jaar ook. Als ik het goed heb was Agger vorig jaar rond met Barca, maar vertrouwde Tito op de ontwikkeling van Bartra.
Als alle verdedigers volledig fit zijn is er ook geen probleem. Puyol en Piqué centraal en dat afwisselen met Mascherano. Bartra en misschien Bagnack hun minuten mee laten pakken. Helaas is de realiteit dat er de laatste jaren vrijwel nooit een moment is geweest dat alle verdedigers fit waren.
Nu is het inderdaad het moment om Sakho aan te trekken. Ik verwacht dat hij sowieso gaat vertrekken deze periode, dus in Januari zijn we te laat. Ik ben echter bang dat er echt niemand meer gaat komen.

Is die vlag en shawl op je achtergrond van jezelf? Of gewoon een foto?

18 augustus 2013 om 15:06
#72

Ja man dat logo van de Boixos Nois is echt hard. Ik heb zelf ook een paar van dat soort shawls, maar ben ook niet zo anti-madrid. Of ja het is natuurlijk niet m'n favoriete club, maar bij sommige 'barcasupporters' heb ik het idee dat ze meer anti-madrid zijn dan dat ze Barcelonasupporter zijn. Voor mij is het nog altijd sportieve rivaliteit.

Aangepast op 18 augustus 2013 om 15:23 door 1899Siempre.

22 augustus 2013 om 11:10
#73

Gekke Boixos nois achtergrond heb je, ben van plan om er ook 1 te halen

2 november 2013 om 11:21
#74

waarom word ik altijd verkeerd begrepen en gaat iedereen van het negatieve uit?

In jou tekst stond:

' Maar ja, je hebt successupporters en je hebt echte supporters. In zulke situaties kun je die makkelijk van elkaar scheiden.'

En ik zeg:

'nee... de echte supporters zien we wanneer Barcelona geen geld meer heeft, slecht speelt en het met middelmatige spelers moet doen. De supporters van arsenal, milan, inter, en nog een aantal mogen zich supporters noemen. Barcelona is nog elk jaar minimaal 2e en spendeert per jaar minimaal 40-50 miljoen.'

Conclusie:

Ik veroordeel niemand tot een 'gloryhunter', echter zijn die er nog steeds wel(weinig of veel maakt in deze niet uit). Wanneer het heel slecht loopt zul je pas het verschil zien tussen een echte en een neppe supporter.. en niet wanneer Messi en Iniesta een maand minder spelen.

2 november 2013 om 11:22
#75

In plaats van Milan, Inter kan je natuurlijk makkelijk Liverpool en Feyenoord zetten... ik noemde gewoon de 'topclubs' op die het slecht doen en de eersten die in mij opkwamen.

6 november 2013 om 00:25
#76

Ik provoceer niet man.. dat is iig niet mijn bedoeling.. maar ik ben soms 'hard' met mijn mening geven. Maar als je van jezelf weet wat je bent hoef je jezelf er niet druk om te maken. Ik bedoelde jou zeker niet persoonlijk :)

Maar leuk dat we het op een normale manier kunnen oplossen. Veel plezier morgen.. jullie zullen dat hebben, wij milanistas niet.

6 november 2013 om 14:49
#77

Ik teken voor een minimale zege van Barcelona.. maar ik denk dat het misschien zelfs erger word dan de 4-0.

27 maart 2014 om 01:25
#78

Same old song bro...

Najah... Real mag weer achteraan aansluiten.

27 maart 2014 om 19:14
#79

Bedankt. Ik waardeer je mening.

15 januari 2015 om 15:06
#80

Ik vind voetbal net niet interessant genoeg om nogmaals op een discussie in te gaan waar het al duidelijk is dat het voor jou geen discussie mogelijk is. Laat ik het dus over iets anders hebben en kijken of je daar enigzins de moeite neemt om iemand anders serieus te nemen

Mensen die anderen uit beginnen te schelden tijdens een discussie en/of uitlachen zijn vrij schattig. Alleen mensen die zich aangevallen voelen in hun intellect achten het nodig om het op de man te spelen als een kind die de ander een nerd noemt omdat diegene een hoger cijfer behaalt.

Vandaar ook dat je heel graag aangeeft dat ik spelfouten maak. Dit komt omdat ik het op mijn telefoon typ en geen zin heb constant elke fout getikte letter te gaan verbeteren om te voorkomen dat jij bijvoorbeeld mij op de vingers denkt te tikken om mijn spelling, iets wat vandaag de dag nog door de minste, goed gedaan kan worden aangezien de gemiddelde persoon spellingscontrole heeft.

Ik zie ook een lading aan spellings-en interpunctiefouten bij jou. Ik daarentegen hoef dit niet aan te geven aangezien ik er automatisch de fouten filter, aangezien als ik het begrijp, het weinig uitmaakt hoeveel fouten men maakt. Dit is een voetbalforum. Ik verwacht niet van mensen foutloos te typen als tijdens een universitaire spellings-essay. Dat zou vrij arrogant zijn, niet?

Ik vraag me dus ook af waarom je persé naar mij en anderen zo denigrerend moet zijn. Misschien ben jij ook wel een genius en zijn wij allemaal mieren in de ogen van de grote Xaviola, maar waarom zit je dan hier op dit forum met mensen van ver onder je niveau, met spellingsfouten te duscussiëren. Het moge duidelijk zijn dat je het beter weet dan wie dan ook dus ik snap het nut niet.

Misschien moet je dat eens bij jezelf zoeken. Het is in ieder geval niet logisch om te denken dat je discussiërt terwijl jij zeker bent dat jij het beter weet dan de rest. Vooral als je het daarbij nodig vindt gefrustreerd te raken en mensen te beginnen uit te schelden en/of te beledigen.

En ik ben niet van grootspraak. Ik heb zelf op hoog niveau gespeeld onder andere nog met Elvis Manu, Tonny, Kyle Ebecilio, JP en dergelijke, oftewel bij Feyenoord. Daarbij ben ik bevriend met de bekende spelers van Monta Soccer, Edgar Davids, Izzy, Jermaine etc.

Als ik ergens geen verstand van heb, hou ik mijn mond. Ik wil heus wel met je afspreken op een pleintje maar hoeveel nut dat heeft weet ik niet.

Ik geef je in ieder geval een tip. Als je enigzins serieus genomen wilt worden in een discussie, begin dan niet over intellect. Hitler was ook een zeer slimme man. Dat betekent niet dat zijn ideëen over de wereld juist waren.

En begin vooral niet het op de man te spelen. Stel je is voor dat Rutte opeens Wilders een domme lul noemt die slechte spelling heeft en een kleine woordenschat.

Ik vraag me af hoeveel mensen Rutte dan nog serieus nemen. Vast vrij weinig.

26 maart 2015 om 18:55
#81

Dank u voor de uitnodiging mede-culé. Ik lees je reacties altijd met veel plezier

14 mei 2015 om 15:27
#83

Dankjewel man, jullie ook gefeliciteerd!

Dat verwacht ik ook, Barcelona is de torenhoge favoriet, zeker met die voorhoede, maar voor mij is dit seizoen toch al geslaagd, alles wat er nu bijkomt is extra. Nee dat zal Juve niet doen, we zullen terugtrekken en aanvallen wanneer mogelijk, Juve zal proberen fysiek de slag op het middenveld te winnen en haar eigen spel te spelen. Word lastig, maar sowieso een mooie finale.

Tot 6 Juni!

16 mei 2015 om 13:48
#84

Haha wat een bnadem ben jij ook man. Effe je gram halen na een onterechte uitschakeling van Real Madrid. Maar goed je mag nu praten want jouw club gaat waarschijnlijk 3 prijzen pakken en mijn club niks. Het is jullie gegund zo zijn de Madrid fans ook weer wel.

13 juni 2015 om 01:05
#85

Xaviola,
Dank voor je uitnodiging!

8 januari 2016 om 09:27
#86

Hoi, anderhalve geleden zei je dit en ik hoor graag een diepgaandere mening van jou als je het niet erg vindt:

Eentje noemt Xavi overschat en de ander noemt hem Een klasse minder dan Iniesta en Ozil: nooit meer dat iemand jullie serieus kan en zal nemen. Dit is de reden waarom Arsenal nooit een prijs moet winnen: die supporters raken helemaal de weg kwijt. Hoe Xavi het tempo bepaalde, het overzicht en inzicht had dat is van een nog hoger niveau dan Ozil. Iniesta is gelijkwaardig aan Xavi hierin. Niemand kon een middenveld zodanig controleren als Xavi. Man Ozil heeft dit zelf meegemaakt toen hij bij Real speelde. Ozil en Iniesta staan ook dieper op het Middenveld dan Xavi, dus je vergelijking gaat sowieso al de mist in. Xavi is een unieke voetballer!! De koning van het tussen de linies spelen, De meester van het temporiseren, het verlengstuk van Guardiola in het veld. Als je hem zo erg beledigt door Ozil(!) een klasse beter te noemen, moet je jezelf echt snel wegscheren van dit forum, pannenkoek.

Wat je over Xavi zegt, kan ik trouwens ook over Özil zeggen, maar dan op een andere manier. Özil is net zo uniek als Xavi. Özil controleert inderdaad minder, maar creëert veel meer kansen, is directer en ik ben het niet met je eens dat zijn overzicht minder is. Als Xavi's overzicht echt zoveel beter was, zou hij wel meer kansen creëren toch? Bovendien heeft Xavi betere teamgenoten en speelde hij in een team dat perfect in balans was. Özil speelt in een ongebalanceerd team zonder structuur, dus automatismen zitten er bij hem minder in. Alle creativiteit komt ook daadwerkelijk van Özil, hij is degene die zonder structuur toch telkens de juiste keuzes weet te maken. Voordat Guardiola bij Barcelona kwam, was Xavi veel minder dan Özil nu is, mede omdat hij in een ongebalanceerd team zonder structuur speelde (dezelfde situatie als Özil nu), terwijl hij toen even oud was als Özil momenteel is. Je zag dat Xavi daar niet mee om kon gaan, maar Özil kan daar wel mee omgaan. Dat is een van de redenen waarom ik Özil boven Xavi plaats, omdat hij echt het team aanvallend kan dragen. Bij jullie is het toch voornamelijk Messi die dat doet, hij is degene die altijd met enkele briljante momenten de wedstrijd kan winnen voor zijn team, net als Özil dat bij nu Arsenal doet. Özil neemt bovendien veel meer risico dan Xavi, waardoor hij dus ook meer balverlies lijdt. Bovendien vind ik Özils rol moeilijker dan die van Xavi (mijn mening, niet boos worden :)), maar natuurlijk hebben zij verschillende kwaliteiten.

Xavi is een controleur, maar Özil is een spelmaker. Ze vergelijken kan dus eigenlijk niet, maar jij noemde alleen de sterkste punten van Xavi op en niet die van Özil (oké, ik had ook nog niks onderbouwd natuurlijk). Ik snap echter niet waarom je zo verontwaardigd was, ik gaf alleen mijn mening en ik ben geen 'pannenkoek die weg moet uit dit forum'. Ik heb Xavi ook niet beledigd, ik zei ook dat hij geweldig is, alleen dat Iniesta en Özil beter zijn.

Mijn onderbouwing kan nog uitgebreider, maar ik houd het voor nu even hierbij. :)

26 januari 2016 om 19:50
#87

Een ban? Waarom? Jammer dit.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 9 juni
Chelsea en Real Madrid gaan de strijd aan om de handtekening van Lautaro Martínez. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren