Samur
Algemeen
Vrienden (11)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 26 september 2006
  • Samur
  • 200 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 2.529
  • jaar (--)
  • Brussel
  • 11
Persoonlijke berichten
28 oktober 2010 om 14:45
#2

Heb net je discussie met Edmeastro (van gisteren) gelezen en ik moest er eerlijk gezegd wel om lachen. Enkele dagen geleden had ik net zo''n discussie met hem. Ik zou zeggen verspeel je energie niet aan een discussie met deze ''''pseudo-voetbalkenner.''''

19 mei 2011 om 23:56
#3

Inderdaad

Aangepast op 8 juni 2014 om 23:14 door neutraal111.

1 juni 2011 om 23:54
#4

Ah ok. Spijtig genoeg kan ik er niet bij zijn in het stadion omdat ik geen ticket kon bemachtigen. Maar ik zal de rode duivels steunen vanachter het scherm :)

19 juni 2011 om 20:24
#5

Je hebt goede onderbouwde reacties waarvoor respect. Een aangenaam persoon om mee in discussie te gaan :) ik zie ook dat je half Belg bent maar je volledig Belg voelt en dat je fan bent van de rode duivels.

6 juli 2011 om 16:21
#6

Bedankt vr het compliment

15 augustus 2011 om 16:42
#7

Ik moet zeggen dat jij prachtige reacties schrijft. We hadden al eerder een conflict gehad over het kiezen tussen het land waar je ouders vandaan komen, en het land waar je geboren bent. Het liep nogal uit de hand, maar het was moeite waard gezien ik geinterresseerd was in jouw mening. Ik weet alleen niet of jij dit nog kon herinneren. Alsnog blijven we even goed als vrienden.

16 september 2011 om 22:40
#8

Bedankt Samur! Inderdaad, ik vind dat het fenomeen ver boven de huidige Ronaldo staat. Maar ja, de meeste mensen op Vz zijn van de leeftijd waarop enkel CR gekend is.

Luis Ronaldo was gewoon een klasse apart.

Grtjs

4 maart 2012 om 16:00
#9

Ik verheug me ook op een jaartje Lukaku onder Mourinho bij Chelsea. Die zal hem wél kansen geven, in plaats van Drogba blijven op te stellen.

5 maart 2012 om 20:23
#10

Hey, altijd leuk jouw meningen te lezen.

Je maakt erg goede analyses en je verwoord ze goed, keep up the good work !
Ook leuk dat je zo hevig supportert voor de duivels !

7 maart 2012 om 13:08
#11

Wat denk jij dat Lukaku na dit seizoen moet doen? Bij Chelsea blijven en hopen op meer speelkansen, aangezien hij hij het niveau intussen wel gewend is. Of naar een andere PL club gaan. Of een andere competitie, andere club? O.a. Borussia Mönchengladbach wordt genoemd. Maar daar zou hij concurrent zijn voor De Camargo, dus dat vind ik weer niet zo interessant. Frankrijk? Nederland? Waar zou jij hem het liefst zien spelen volgend seizoen vroeg ik me af.

10 maart 2012 om 20:01
#12

Ik hoop enkel dat het goedkomt met Lukaku en dat hij over 10 jaar een modaal goeie spits is. Ik denk niet dat hij ooit even goed wordt als Drogba, zo pessimistisch ben ik er wel over. Maar goed, Drogba die brak pas door op z'n 28e dus Lukaku heeft nog 10 jaar om te verbeteren en daarna te schitteren. Tot die tijd hoop ik dat we een andere spits hebben bij de Rode Duivels die op het niveau van de rest van de ploeg mee kan en de ploeg wat bijbrengt. De Camargo, Mirallas, Ogunjimi, Vossen.. Allemaal leuke spitsen maar niet goed genoeg voor het niveau dat we willen halen. Enkel over Mirallas ben ik hoopvol. Ik zou die graag eens in de PL zien spelen.

14 maart 2012 om 10:49
#13

Hey, geweldig dat ik met jouw kan discusieren over het nationaal elftal en het belgisch voetbal. Al moet ik wel bekennen dat ik ons voetbal de laatste maanden ietwat heb verloochend. Met het vertrek van Co bij Club , was de voetbal er wel een beetje uit op onze velden. Nu heb je bij club de bekende Daum score. Ze spelen belabberd slecht...

Jouw club Anderlecht wint wss de landstitel wel, maar ik vind niet dat echt voetbal wordt gespeeld. Ik kan me de laatste keer niet herinneren dat Anderlecht reactievoebal speelden. En ik vind niet dat je het de supporters aan kan doen met spelers zoals Mbokani, Jova, Suarez, Biglia,gillet,...er zit veel meer in het elftal.

Overigens heb ik niets tegen de persoon Lukaku, want toen ik met hem speelde bij Boom vond ik het echt een fantastische knul. Hij is erg nederig voor iemand die werd gezien als groot talent, hij is sympathieke jongen. Enkel overtuigde hij mijn niet kwalitatief gezien. Zeker niet als de nieuwe Drogba... Dus hoop ik dat Leekens hem nog een tijdje passeert tot op het moment dat hij er echt niet meer omheen kan. We kunnen inderdaad beter zonder spits spelen nu.

24 juli 2012 om 17:18
#14

Ik vrees een beetje dat zowel Fellaini als Nainggolan het heel moeilijk zullen hebben met een transfer naar een nieuwe club. Beide zijn er aan toe, maar het ziet er niet naar uit dat Everton en Cagliari snel zullen meewerken aan een transfer. Hoge sommen vragen enzo, terwijl niemand van plan is om de volle pot te betalen voor hen.

16 augustus 2012 om 16:27
#15

AC Milan: Pato,cassano en Binho voor 2 positie's, dus dat is nog minder..

Psg: Ibrahimovic en ??

Arsenal: Giroud en Chamakh

Barcelona: Messi,villa,sanchez,pedro 4 voor 3 positie's.. dat is nog minder.. daar worden zelfs kwaliteitmiddenvelders in de aanval gezet door blessures etc.

En ik vergeet heus wel nog wat teams. Torres is gewoon een grote naam, Sturridge is ook gewoon erg goed.. en anders kunnen ze daar vast wel een middenvelder neerzetten als valse spits, dat doen andere teams ook dus jah..

16 augustus 2012 om 21:59
#16

Ik begrijp je punt wel hoor.. maar ben het niet met je eens. Ook al hebben andere clubs meer spitsen, ik zie geen spitsenprobleem. Torres is een geweldenaar en scoort gelukkig weer.. Sturidge en Lukaku zijn naar mijn mening gewoon redelijk goede back ups.

13 mei 2013 om 13:15
#17

Qua voetbal, wat naar mijn idee ook voor een deel te linken is aan niveau was Zulte dit seizoen beter als Anderlecht.. Als je puur dan wilt kijken naar het niveau in termen van kwaliteit binnen de ploeg dan is dat Anderlecht.. Maar hoe dwing je punten af en hoe behaal je die? Deels door kwaliteiten, maar deels ook gewoon door goed voetbal te brengen, de tegenstander bij de keel grijpen en doen wat van je verlangd wordt..

Toch moest Zulte 14 ptn hoger kijken om Anderlecht te vinden?:s He? Waar heb jij het over? Na de gewone competitie stond Zulte maar vier punten achter Anderlecht hoor, geen veertien.. Probleem is dat Anderlecht een veel bredere selec,tie heeft en schorsingen en blessures veel makkelijker kan opvangen.. Zoiets kan je over een heel seizoen een paar punten kosten, zo ook Zulte..

Ik vind Anderlecht bij momenten, ook voor de play offs positioneel soms echt dramatisch.. Je ziet soms hoe spelers verkeerd uitstappen waardoor er een flink gat is.. Spelers die veel te makkelijk uitgekapt worden (nuytinck voorop) en dat soort toestanden. Anderlecht heeft de individuele klasse om uit het niets de match te beslissen ja, mede dankzij dit staan ze er nu zo voor. Zulte wordt qua voetbal niet overhypt, vind dat zowel Anderlecht, Genk, Zulte, Brugge & Standard op waarde worden geschat..

Maar bon, het zou wel lachen zijn als Donderdag of woensdag Brugge wint in Zulte & Anderlecht verliest en zo Brugge alsnog met de titel gaat lopen.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 30 november
Scouts van Ajax, Manchester United, Borussia Dortmund, Internazionale, Southampton, Everton en Rangers waren zondag aanwezig bij Charleroi - Anderlecht. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren