Panerai
Algemeen
Vrienden (26)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Vrijdag, 3 februari 2012
 • Panerai
 • 200 punten
 • Lid
 • Geen ban
 • 9.529
 • 34 jaar (14-4-1987)
 • Eindhoven
 • HBO
 • Sales Manager
 • 26
Persoonlijke berichten
19 februari 2013 om 12:42
#36

Héér-lijke reactie op het van Hanegem-advocaat topic

11 juni 2013 om 09:30
#45

:-)

21 juni 2013 om 02:31
#50

Haha ik heb echt gelachen om Gemeentepsv

26 juni 2013 om 08:30
#51

De topic van die turkse krant is net verwijderd, maar wilde nog even zeggen.
Het is voetbalzone. ze schrijven de hele dag door nonsens.
Met dit bericht krijgen ze weer 2000 views erbij.

Dus om je druk te gaan maken om een bericht wat totaal niet waar is (wat ik ook wel snap),
dat vind ik gewoon beetje zonde van je energie.

Dus vandaar dat ik er op in ging. Snap ook wel dat die krant onbetrouwbaar is etc hoor.

6 juli 2013 om 12:26
#52

Is het Rotterdams talent Rekik op huur basis naar Psv? Lijkt me wel toch?

25 juli 2013 om 14:47
#54

Die rodenski is inmiddels tegen een 2-dagen ban opgelopen.
Bovendien heeft hij nu 6 punten aftrek gekregen en dat zal hem flink pijn doen.

Ik krijg hem nog wel zover dat hij tegen een ban van twee jaar aanloopt.

12 augustus 2013 om 11:03
#56

hey panarai,
Mij heeft hij ook op zijn negeerlijst staan en schreeuwt altijd van de daken dat ie toch niet op mij reageerd....
Je hebt slappe zakken en je hebt slappe zakken

11 oktober 2013 om 10:58
#57

Blijft het wat mij betreft toch eerder de fout van Duits. Aan de kwade reactie van Koeman kon ik duidelijk merken dat hij kwaad was omdat zijn team fout stond wanneer Duits zou ingooien. Duits stond daadwerkelijk op het punt om te gaan ingooien. Hij deed dit niet omdat Koeman naar hem schreeuwde. Dan zal het bijna ingestudeerd moeten zijn als het alleen om tijdrekken zou draaien. Daar geloof ik niet zo in. Dus dat Koeman alleen PSV probeerde te naaien ben ik het nog steeds niet mee eens. Maar goed ik ben ook niet zo naïef om te denken dat tijdrekken niet in iedereens achterhoofd zat. Dat leek in de geval alleen eerder een mooie bijkomstigheid dan dat het daadwerkelijk het doel was. Valt over te discussiëren.

29 november 2013 om 14:34
#60

Hallo Panerai..

Een aanzienlijke tijd geleden hadden we het over PSV en dan vooral over Sanders en Brands. Jij vond beide heren op dat moment top en had het volste vertrouwen in deze bestuurders.

Zonder dat ik mijn gelijk wil halen, vraag ik mij af of je daar nog steeds zo over denkt?

Groet, Kebm

3 maart 2014 om 10:54
#61

Geen dank hoor, er zijn gelukkig ook nog mensen die het snappen

Waar is je waarschuwing ineens gebleven? Die was verouderd

8 december 2014 om 09:53
#66

Geeft niks, ik ook trouwens niet maar Nederlandse taal is nog altijd mijn vak en het was eerder als een sarcastische opmerking bedoeld naar degene die oorspronkelijk op jou reageerde.

23 maart 2015 om 15:26
#71

Dat is eigenlijk ook niet helemaal waar, soms wel en soms niet maar dat hebben leden ook met mij natuurlijk. Af en toe vind ik je onrealistisch in Ajax topics of erg anti Ajax overkomen, maar dat kan ook een mis interpretatie zijn en bovendien is een ieder een klein beetje gekleurd. En dat is juist goed, het zou een vreselijk saaie boel zijn als een ieder het maar over alles eens zou zijn met elkaar.

Ik heb een tijdje geleden, ergens gelezen dat jij in Singapore woont? Hoe is dat zo gekomen, en zo een streng land als westerling ik had het niet gekund. Zou overigens ook kunnen, dat ik in de war kom met een andere Psv-er in dat geval mijn excuses..

Fijne dag.

24 maart 2015 om 10:01
#72

Ik schreef laatst dat je altijd enkel je anti-Ajax gevoelens kon laten blijken en nogal gekleurd Ajax-spelers beoordeelden. Ik vond dat ook oprecht, maar in je het geval van Boilesen zie ik dat je ook Ajacieden een hart onder de riem kan steken. Mooi om te lezen, hoe je ook door een niet gekleurde PSV-bril kan kijken.

25 maart 2015 om 18:19
#73

Hey kerel,

Dat probeer ik ook precies wat je zegt, zo objectief mogelijk te reageren. Maar natuurlijk lukt dat niet altijd, het belangrijkste is dat men niet ongeloofwaardig wordt. Ik heb ook geen 'echte' haat naar een andere club, ik heb namelijk familieleden die Feyenoord en Psv fans zijn. Moet je die dan disownen, ik vraag me af of die hooligans daar ooit bij stil staan..

Ja jaren geleden, zag ik over je Singapore reppen maar vergat altijd om je over na te vragen. Daar was ik namelijk nieuwsgierig naar, je hoort niet vaak dat mensen uit Nederland daar bivakkeren..
Zo zie je maar weer, dat beeldvorming echt erg actueel is nog ik denk altijd echt aan een belachelijk regime. Goed om te horen dat je het zo naar je zin hebt gehad, en nu nog eventjes daar je ding blijft doen.

Begrijpelijk dat je terugwilt, familie en vrienden zijn het belangrijkst en je wilt natuurlijk je cluppie. Veel succes met alles, alvast gefeliciteerd met de titel! Jij bent toch een van de weinige Psv-ers die ik de titel gun..

Het gaat jou en je gezin goed daar en terug in Nl!

Groetjes Jessey (sulejmanii)

19 april 2015 om 17:37
#76

Panerai

Was vergeten om je te melden in mijn reactie in het kampioenschap topic!

Alsnog van harte gefeliciteerd met het verdiende kampioenschap, en geniet er van..

Groeten Sulejmanii

27 mei 2015 om 09:45
#77

Fijn dat VZ naar andere websites verwijst

http://www.soccernews.nl/news/317030/psv_komt_bij_...

24 juli 2015 om 13:00
#78

Beste Panerai

Ik heb slechts verkeerd verwoord. Het word omzet heb ik foutief gebruikt aangezien het om begroting gaat. Dat krijg je als je iets te snel wilt typen en te veel haast hebt. De begroting van Ajax is 65 miljoen op jaar basis en op basis daarvan mag Ajax deals minder dan 10% (dus 9,99) afronden zonder publicatie. Wanneer het daadwerkelijk 10% van de waarde van de begroting vertegenwoordigd is dit van invloed op de beurs en aandelen koers en is Ajax dit verplicht direct te vermelden. Net zoals ze officieel moeten vermelden dat in gesprek zijn over een speler.

Dit zijn juist een paar redenen waarom een aantal mensen beweren dat Ajax van de beurs af zal gaan. Omdat deze besluitvorming dan makkelijker tot stand kan komen. Alhoewel het daadwerkelijk van de beurs af zal gaan waarschijnlijk niet gaat gebeuren.

16 september 2015 om 12:18
#79

En? Ben je nu overtuigd van de kwaliteiten van Brenet? Had al meerdere malen gezegd dat je de wedstrijd om de JC schaal zou moeten terugkijken. Poulsen haalt zijn niveau niet.

Gefeliciteerd met de overwinning :D

1 september 2016 om 12:54
#80

Hoeveel seizoenen duurde het bij Brands voordat ie eens ging investeren in een verdediging waarmee je een kans had op het kampioenschap.............. Zie je de sinus in het klagen over Td's..... herinner je je de seizoenen onder Advocaat en Rutte nog en hoe blij Iedereen toen was met het werk van Brands wat betreft de verdediging....

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 26 november
Chelsea heeft Nicolás Tagliafico op het oog als vervanger van de langdurig geblesseerde Ben Chilwell. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren