catalonia_b
Algemeen
Vrienden (5)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 15 oktober 2011
  • catalonia_b
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 1.551
  • 35 jaar (1-12-1985)
  • Amsterdam
  • 5
Persoonlijke berichten
26 januari 2012 om 16:32
#9

Nou jij weet niet eens hoe oud ik ben, dus of ik 16, 13 of 40 ben doet er niet toe.
Ik ben een echte Barca fan, denk ik je dat ik het toe laat dat sommige klein kinderen alles rechting Barcelona.
Dat jij nog durft te zeggen da de beste club ter wereld onsportief is...ik heb Barca twee keer tegen jouw club maar toch nooit probleem of wat dan ook. Of heb je Barcelona betrapt op dingen tegen jouw club.
Of wil je zeggen dat Barcelona onterecht van jouw club heeft gewonnen.?
Real Madrid is de vieze club ooit. Denk aan Pepe waar de hele wereld over heeft gehad de afgelopen dagen

14 februari 2012 om 18:58
#10

Veel succes met de CL vanavond. Jullie gaan vast wel een goed resultaat meenemen naar huis! Ik wacht al heeeel lang op de hervatting van de CL.

14 februari 2012 om 20:43
#11

hahah dank je wel.
Ik hoop dat real het ook goed doet volgende week. Want het is wel een ploeg die je altijd graag wilt hebben in de Cl.
Dus ik hoop op een mooie wedstrijd van Barcelona als is het 0-0

Ik hoop op een mooie spel met 0-0 en noet op 0-3 met een dramatische spel.
Ik kan niet wachten.
veel succes ook met kijken.
Ik hoop dat ik me gelijk kan halen dat barcelona niet gemotiveerd is.

13 maart 2012 om 08:28
#13

Viva Catalonia?!

Ten eerste schrijf het eens correct, ten tweede wat heb jij in godsnaam met Cataluña..?
Heb je er familie wonen, ben je er überhaupt geweest?

Aangepast op 13 maart 2012 om 08:29 door Ivanesp.

13 maart 2012 om 12:49
#14

Ten eerste je gaat me niet vertellen hoe Catalonië/ Cataluña / Catalunya of Catalonha. Schrijft.
Ik heb zelfs voor Catalonia omdat het in het English Catalonia schrijft. (barcelona, Girona etc).

Of ik daar uberhaupt ben geweest? Voor jou een vraag en voor mij een weet.!

15 maart 2012 om 17:55
#16

Mourinho is eerlijk in zijn uitspraken
Hij tenminste rechtuit wat hij denkt.

Ik heb ook liever om met zulke mensen mee om te gaan. Dan weet je tenminste wat je er aan hebt.

Ik woon nu in Zweden en hier hebben ze ook die mentalitieit om nooit rechtuit te zeggen hoe het in elkaar zit. Vriendelijk en beleefd zijn ze hier in overvloed maar een dicussie aangaan oh nee, ze gaan in je aanzicht gewoon beleefd van ja knikken en achter je onder elkaar kraken ze af.

iets waar ik een hekel aan heb.

Daarom heb ik altijd bewondering voor Mourinho, Hij klapt alles er uit wat hij denkt.

15 maart 2012 om 18:13
#17

Freaksoccer,

Mourinho is niet altijd eerlijk zo als jij denkt.
Ik volg het Spaans voetbal beter dan wie dan ook en ik lees alles. Mourinho is eerder met zijn CV bezig dan met een club. Er zijn genoeg reacties van Mourinho waar hij loog.

Hier heb je paar reacties waar in Mourinho zwaar Hypocriet is.

1- Mourinho zei twee jaar terug dat hij zeker bij Inter zal blijven, achteraf is hij naar Madrid gegaan. Hij zei dit in de tijd dat hij bezig was met Perez.

2- Hij zei vorig keer dat Xabi geen geel kaart zou pakken in de CL. Vervolgens pakte Xabi bewust een gele kaart.

3- Vorig jaar zei dat Barcelona moet schamen dat zij op die manier kampioen zijn geworden, terwijl hij zelf op dezelfde manier met Inter kampioen is geworden. Wat ik zwaar hypocriet noem.

4- Vervolgens beweert dat Di Maria gaat spelen terwijl Di Maria zwaar geblesseerd was.

5- Hij beweert dat Pepe niet bewust op Messi de hand ging staan.

Dit zijn slechts paar voorbeelden waarin Mourinho zijn eerlijkheid niet sprak. Dat hij hypocriet is.
Eerst eist hij de WK op zijn naam, maar toen inter super cupa verloor was het niet zijn schuld. Dan ben je toch zwaar hypocriet. Mourinho is zoiezo een slechte verliezer.

7 april 2012 om 17:40
#20

Ja, ik ga er echt van genieten man! Thanks! Succes met Barcelona in ieder geval! Ik had deze winst echt niet aan zien komen, in de verste verte niet. Vandaag ging alles ineens veel beter, en dan ook nog Amauri die scoort, fantastisch.

Mijn weekend en week kan niet meer stuk Ik ga er zeker van genieten!

23 april 2012 om 23:32
#25

Het is toch zo? Ik heb nergens gezegd dat Barcelona geen schulden heeft, ik zeg dat Chelsea alleen maar kan kopen en dat is gewoon een feit. Zeg gewoon eerlijk, een paar jaar terug was Chelsea niks, maar door te kopen, te kopen en nog eens te kopen staan ze waar ze nu staan. Daar doet het feit dat Barcelona schulden heeft niks aan af. De jeugdopleiding is de basis van dit Barcelona, zie de belangrijkste schakels van het team.

Dat je het zogenaamde beperkte spelersmateriaal van Chelsea als excuus gebruikt dat jullie geen fatsoenlijk voetbal op de mat leggen is laf. Chelsea heeft op dit moment een betere selectie dan Barcelona. Haal Messi op dit moment uit het elftal en er blijft weinig meer over. Alle keren dat Messi er niet stond dit seizoen ging het mis. Van Barcelona is vergeleken met vorig seizoen weinig meer overgebleven, vergis je daar niet in.

Abidal heeft weer problemen, Puyol begint ouder te worden, Piqué is zwaar uit vorm, Xavi speelt op halve kracht door al die pijntjes, Villa is er een hele lange tijd uit geweest en was daarvoor zwaar uit vorm, Pedro speelt de laatste tijd aardig maar was ook het hele seizoen zwaar uit vorm en ook Afellay lag er een lange tijd uit... Dan moet je het op een gegeven moment met jongelingen gaan doen, die er op dit moment gewoon nog niet klaar voor zijn. Maar Barcelona zal ondanks alles nooit het soort voetbal dat Chelsea op de mat legt spelen.

Jullie hebben Torres, Drogba, Sturridge, Mata..... en een 10x betere verdediging. Wat wil je nog meer. Het middenveld bestaat ook niet bepaald uit amateurs. Als je het realistisch bekijkt is Barcelona helemaal niet zoveel beter, het is een laffe excuus om jullie te verstoppen. Het is ook geen verwijt, het zegt alleen iets over waar beide clubs voor staan. Desondanks succes morgen, jullie hebben in ieder geval buiten de culés de hele wereld achter jullie staan.

Dit heeft Ayoze een Barca fan gezegd in reactie op mij , wat vind je ervan? Ben je ermee eens dat Chelsea een betere selectie heeft als Chelsea??? Ik ging helemaal stuk van het lachen ahahha

24 april 2012 om 17:01
#26

Je snapt mij niet, wat ik heb getyped is niet van mij he???? Dit is van Ayoze dat zeg ik toch?? Je moet het laatste stukje lezen; Dit heeft iemand naar mij toe gestuurd, ik wou weten hoe jij erover denkt...

24 april 2012 om 17:16
#27

Haha geen probleem Ik weet hoe dat gaat haha Pff je vraagt me wat man.. Chelsea had de vorige keer meer geluk dan wijsheid. Ik vreees echt voor een demonstratie ala Real zoals 5-0.... Maar ik weet het echt niet. Zie Chelsea ook zomaar scoren omdat Barca zich teveel focust op aanvallen...

Ik durf het echt niet te zeggen... Ik hoop natuurlijk Chelsea

24 april 2012 om 17:33
#28

Ja precies, kijk als we de eerste helft kunnen houden op 0-0 dan zal Barca misschien meer paniekvoetbal spelen en meer risico's gaan nemen.. Het is echt gewoon gokken man..

Wens je sowieso veel succes! Moge de beste winnen

25 april 2012 om 15:19
#29

Haha thanks man Ik ben superubergeweldigfantastisch blij jonge, Shittttt gewoon de finale man...

Ik kan het nog steeds niet geloven

27 april 2012 om 21:56
#30

Haha ja man wel sportief ... Nu gaat Chelsea als eerste club uit London de CL pakken, we gonna make historie. Maar die nacht tegen Barca ga ik nooit vergeten, die avond zal me altijd bij blijven als 1 van de mooite avonden ooit met Chelsea..

A night to never forget for Chelsea.

27 april 2012 om 22:32
#31

Haha mooi toch, zo heeft iedere supporters wel zijn momenten.. Ik vind het nog steeds zo ongelooflijk dat we door zijn..

Ja inderdaad het word ongelooflijk moeilijk. Thuishaven van Bayern, tegen nog een ploeg die goed kan voetballen met Robben en Ribery ... Dat word echt een superzware klus maar ik geloof in mijn club en sta erachter, zal mijn longen uit me lijf schreeuwen voor hen Ik geloof erin!!!!!

We gaan Bayern verassen(a)

28 april 2012 om 22:02
#33

Haha ja komt goed joh. We hebben Marin gekocht voor 8 mil, zeer creatieve en lichtvoetige speler van Werder Bremen. Mooie aankoop voor Malouda en Kalou. Nu hebben we al een mooie aanval met technische spelers. Ramires, Mata, Marin en nog 1 aanvallende DM met technische kwaliteiten en we settles to show some great soccer

Kan niet wachten tot volgend seizoen. Zelf hoop ik op Moutinho/javi Martinez

3 mei 2012 om 00:20
#34

haha wat laat jij je kennen in het madrid topic zeg, triest mannetje.

3 mei 2012 om 10:22
#35

Stop aub met provoceren. Wanneer je het zwaar hebt met het kampioenschap van Real Madrid, ga dan de topics erover niet opzoeken. Dat wij kampioen zijn geworden, deal with it!

4 mei 2012 om 11:28
#39

''jullie'' ? Ik sta nog niet eens voor Madrid.

5 mei 2012 om 23:13
#40

Ff serieus Rivaldo is echt uitgefloten in Camp Nou in zijn topjaren. Veel Culers vonden dat hij te weinig inzet toonde. Ik stuur je overmogen de link van het artikel.

6 mei 2012 om 00:04
#41

Ik wil het graag zien. Ik ben benieuwd naar. Als het waar is dan vind ik het nog steeds raar dat hele selectie van Real Madrid icl trainer wordt uit gefloten dan alleen een speler.
Als een speler wordt uitgefloten omdat hij weinig inzet toont dan begrijp ik het.
Maar Real Madrid heeft een fantastische jaar gehad. Vooral toen. Waarom zou je dan de hele team en trainer uit fluiten?

8 mei 2012 om 11:36
#42

Laatste zin van het artikel: http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/archief/archief/art...
Heb ook nog een engels stukje waarin staat dat Rivaldo vaak spreekkoren tegen zich kreeg van de Culers tijden zijn Barca-periode. Als je interesse hebt, stuur ik het. En je hebt nog Rijkaard die na een paar maanden al witte zakdoekjes te zien kreeg.

http://www.nu.nl/sport/1076230/opnieuw-puntenverli...

Neemt niet weg dat het raar is wat er bij Madrid gebeurde met het uitfluiten van Ronaldo en het neemt niet weg dat het Barca publiek nu respectvoller met het team omgaat. Al zou je kunnen zeggen dat ze daar ook meer aanleiding voor hebben. Maar goed, het is dus aan beide kanten wel is gebeurd. Alleen nu onder de Guardiola periode is het bij jullie dacht ik nooit meer gebeurd.

8 mei 2012 om 15:06
#43

Waarom zoek jij mij steeds op, ik snap wel dat je van stoken houd.
Maar dat maakt jou echt niet veel beter je zet jezelf voor schut.
Hou op met die kinderachtige gedoe van je.

15 mei 2012 om 21:10
#44

I know man. Hopen dat het zo blijft. Tnx in ieder geval.

15 mei 2012 om 22:44
#45

Ik vind het geen groot probleem, alleen het staat zo lullig als een 26-jarige met een - volgens jouw dus ik geloof je - goed betaalde baan van die fouten maakt. Het gebeurt mij ook wel eens, want we zijn mensen en die maken fouten, maar het viel me gewoon op. Normaal maak ik van spelling ook geen probleem, maar zag nu heel veel foutje. Om één enkel foutje zal je me nooit horen! ;

17 mei 2012 om 13:33
#46

Oke, dan snap ik het haha. Ik doe het ook wel is snel vanuit me werk, dus weet wat het is!

21 mei 2012 om 17:29
#47

Zo zo laatste waarschuwing wat heb je nu weer geflikt... Lijkt me knap lastig die rode letters en een unban..

21 mei 2012 om 18:49
#48

Boeien je moet jezelf niet veranderen gewoon jezelf blijven ... En al krijg je een ban dan maak je weer een nieuw account aan is zo gepiept... Je hoeft effe te Googelen en klaar.... Moderators zijn hypocriete klootzakken... Als een moderator iets niet in hun straatje valt gaan ze misbruik maken van hun positie helaas... ik kan erover mee praten... Ik ga me echt niet veranderen door die klootzakken dat zijn het... Je moet zo politiek correct zijn dan heb je zo 200 punten .. Ik doe daar niet aan mee...

21 mei 2012 om 23:09
#49

Heb je serieus een laatste waarschuwing gekregen voor dat bericht bij ''montpellier wint eerste titel ooit na bizar duel in Auxerre''. Dat zou echt nergens op slaan. Ben het vaak niet met je eens maar dit wens ik je niet toe.

Jij ook een Ip-ban? Ik ook. Zo makkelijk te omzeilen he. Heb gewoon even een programmatje gedownload en toen kreeg ik ander Ip-adres. Toen nieuw account aangemaakt en ingelogt en toen weer uitgelogd uit dat programma.

Ben het ook helemaal eens met de berichten in de wandelgangen. Gister had je ook een bericht dat Van Persie zogenaamd 320.000 salaris per week eiste. Vandaag weer een bericht en nu was het ineens 350.000 per week. Sowieso is voetbalzone de laatste qua niveau gedaald. Nieuwsberichten en de bezoekers.

Aangepast op 21 mei 2012 om 23:10 door Chimaera.

22 mei 2012 om 19:01
#51

waroom heb je een laatste waarschuwing ???

15 juni 2012 om 15:58
#53

Even op je reactie.
Messi boeit me niet Ronaldo ook niet.
Maar hoe het Nl-elftal speelt verdienen ze het in mijn ogen niet om door te gaan naar de kwartfinale.
Ze moeten een zeperd oplopen om een groot schoonmaak te doen in dat selectie en v. Marwijk moet spelers selecteren op hun kwaliteiten niet op hun status en waar ze spelen.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 23 september
Het is de vraag of Club Brugge Noa Lang in de komende transferwindow kan behouden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren