Navarro
Algemeen
Vrienden (5)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 7 maart 2007
  • Navarro
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 2.009
  • jaar (--)
  • Eindhoven
  • 5
Persoonlijke berichten
24 juli 2010 om 16:26
#1

ik ben met jou eens en daarom ben ik naar spanje gereisd om oranje te juichen

24 juli 2010 om 16:30
#2

sorry ik heb je reactie niet goed gelezen . mijn excuus voor mijn reactie. helaas om te horen dat zo met jouw huis gebreurd. mijn vrouw is spaans, die mensen zijn kinderachtig en dom.

proficiat met de overwinning en verdiend.

28 april 2011 om 12:42
#3

heej die pep moet gewoon iets nieuws verzinnen ookal hadden gister gewonnen.

7 april 2012 om 09:10
#4

Geweldige reacties over Mourinho en Guardiola.

Is trouwens dat verhaal over Pedro Leon echt gebeurd? Zou wel heel zielig van Mou zijn.

7 april 2012 om 10:12
#5

Ja, dat is echt gebeurd. Pedro Leon was kwaad omdat Mourinho hem niet naar Chelsea en Liverpool wou laten gaan en hem daarna niet eens had opgesteld. Begin dit seizoen zei Mourinho dat hij weg moest want hij kon hem niet gebruiken. Maar hij mocht niet naar een grote club gaan, enkel naar een kleine. Toen zei Pedro Leon, Neen. Hij was zo boos op Real Madrid dat hij zei dat hij bleef. Real wou dat niet omdat zijn salaris extreem hoog was. Dus Mourinho begon hem te pesten op training. Hij moest apart trainen zonder bal. En dan reed hij hem van tijd klem op de parking zodat hij niet naar huis kon rijden. Ik vind dit echt zielig gedrag. Dat een volwassen man dit kan doen, snap ik niet. Ik heb altijd zoveel respect gehad voor Real Madrid en zo hard voor Real gesupporterd. Maar sinds de komst van Mourinho heb ik een hekel aan Real Madrid. Ik hoop dat hij snel weg gaat. Dan kan ik terug voor Real supporteren.

24 mei 2012 om 18:12
#6

Navarro,

Ronaldo stond niet op Alaba, maar op Lahm. Jij vind het intikkers, maar het is ook een kwaliteit om op de juiste plaats te staan.

Over de gouden Bal. Ik kijk puur naar wat er is gepresteerd in een jaar. Ik zei dat Messi hem vorig jaar verdiend heeft gewonnen. 2 jaar geleden vond ik het niet verdiend dat Messi hem won en dit jaar zou ik het ook niet terecht vinden. Op cruciale momenten heeft messi gefaald, ondanks zijn vele doelpunten, zoals de balverlies tegen Chelsea waar de goal uitkwam of de gemiste penalty tegen Chelsea. Thuis tegen Real Madrid scoorde Ronaldo de winnende waardoor de competitie beslist werd.

Messi is nog niet de topschutter van de CL, dat is nog altijd Raul. Over 10 jaar kunnen we het weer bekijken wie nou de topschutter was van de CL, aangezien Ronaldo ook nog niet van plan is om te stoppen.

Als je begint over stijlen, dan zou Messi waarschijnlijk niet de Gouden bal winnen in de toptijd van Ronaldinho, Ronaldo de fenomneen of Zidane, omdat hun stijl veel mooier is om naar te kijken en dan praat ik niet eens over de trucjes. Messi doet nooit trucjes en vind hem heel erg zakelijk in het veld. Misschien komt het door de tikkie takkie voetbal, waardoor het ook snel saai begint te worden.

Wanneer ik voetbal kijk wil ik vermaakt worden en acties zien. Daar kijk ik voetbal voor en niet dat Barcelona 70 min balbezit heeft. Dat is toch niets aan.

Evengoed ik respecteer je mening, maar ik vond Ronaldo dit jaar sterker en dat bewijst ook het kampioenschap van Real Madrid. Ik bedoel hij heeft tegen ieder team gescoord in de PD, iets wat Messi nog niet gepresteerd heeft. Vorig jaar verbrak Ronaldo ook het record van de PD qua goals. Dat vind ik geen reden om speler van het jaar te worden als je team geen belangerijke prijs heeft gewonnen.

13 juli 2012 om 11:49
#7

Of ik snap het volkomen niet en dan daarvoor mijn excuus maar even alles op een rijtje:

Ik betaal belastinggeld, dat geld gaat naar de nederlandse overheid, die betaald de EU zoals elk ander land een bijdrage doet, van die bijdrage wordt ook een gedeelte in het noodfonds gestopt van de EU. Vanuit het noodfonds worden de spaanse banken betaald, de spaanse banken lenen geld aan de spaanse clubs en komen zelf in de problemen. Dan betalen wij toch indirect mee aan de salarissen cq transfergelden?

Of zie ik het nou helemaal verkeerd?

Aangepast op 13 juli 2012 om 11:50 door DonShining.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 20 september
Manchester United wil van Paul Pogba de bestbetaalde speler ooit in de Premier League maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren