Duke222
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 10 december 2011
  • Duke222
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 3.197
  • 42 jaar (24-5-1979)
  • 2
Persoonlijke berichten
7 april 2014 om 05:16
#1

hey, hoe ist?

wat vind je van Casemiro. hij heeft ook dat ene bal gevoel, de paar korte speeltijd die ik hem heb zien spelen..

wel zonde zoveel concurrentie. en Madrid kennende als ze hem verhuren gaan ze alsnog een ander speler kopen.. terwijl in de selectie en Castilla goede talenten zijn die op kunnen vullen..

klote perez haha

10 april 2014 om 12:17
#2

Hey you!!sorry beetje late reactie haha.
Ja hier gaat prima hoor!!
En met jou??

Ja over Casemiro ik vind hem ook zeker wat hebben ja kan een nuttige speler worden voor Real, echter op t moment komt hij denk ik nog echt te kort om basis te staan en idd vooral vanwege moordende concurrentie. En klopt maar ik hoop dan ook dat Real toch nog geduld met hem heeft want hij is nog lekker jong.en ook ik hoop dus niet opp een verhuur want die zien we dan nooit meer terug (zelfde geldt trouwens voor Morata, als Madrid hem verhuurt zal hij nooit meer terugkomen ben ik bang en ik vind hem echt Real waardig ).

Hahaha ga ook blij zijn als Perez weggaat maar volgensmij kan ik laaaang gaan wachten daarop haha.

Hey maar La Decima moet gewoon kunnen dit jaar maar ik zeg eerlijk elke halve finalist is uitermate gevaarlijk. Ik heb nieteens een voorkeur meer qua tegenstander in halve finale want ze zijn stuk voor stuk lastig te bespelen.
Ik denk dat het best nog is om Chelsea te loten want ik ben van mening dat hoe slim Mou ook is, Carlo toch net iets slimmer is. En dan hoop ik dat deuiteindelijke finale real - bayern word en dat Real hem wint.. dat zou dan voormij persoonlijk gewoon 1 van de vetste verjaardagskado's ooit zijn want ik ben 24mei jarig haha. maar goed we zullen morgen zien wie Real loot.als Real finale haalt heeft Ronaldo iig voordeel dat hij "thuis " speelt haha, en mits Real finale haalt dan denk ik echt voor 99% dat ze het gaan winnen ook!
Nou ik hoor wel weer van je ik moet even verder naar werk. Groetjes

11 april 2014 om 23:28
#3

oh je hebt op je eigen profiel gereageerd. vandaar dat ik geen berichtje kreeg

12 april 2014 om 18:33
#4

Openbaar d8 ik gwn tenzij je instelt.. niet naar gekeken.
Ja ik heb ook angst voor munchen eigenlijk voor alle dui. ploegen, altijd moeilijk tegen hen.
RM is ook nog nietvecht getest. Tegen Juve hadden ze al moeilijk overigens is Juventus mijn 2 de ploeg waar ik angst voor heb & Lyon . A.madrid & Barca van verloren in comp.

Heb dus ook nooit begrepen waarom rm direct tot favo. met Munchen werd gerekend zelfs boven barca de barca die ongeveer 5 jaar europa en liga domineerde. werd nu opeens niet naar gekeken door eigen fans, media etc.
ik zeg altijd waarop is die grootmoed op gebaseerd over rm? gebaseerd opb2002 laatste echt sterke obertuigende rm? Haha
Ik besef heel goed dat Munchen ons waterloo word die kans acht ik groter dan wij doorstoten .

Chelski zou ook moeilijk worden. A.madrid gun ik finale wel drom mochten ze het tegen chelsea proberen xd

Groeten

1 april 2016 om 16:01
#5

Ik las vanmiddag je discussie met een ander lid van voetbalzone over de verschillend tussen het hedendaagse voetbal en het voetbal van vroeger. Ik heb deze discussie hier ook al vaak gevoerd maar het is lastig om aan iemand van een jaar of zestien uit te leggen dat het voetbal in de jaren tachtig een stuk lastiger was dan het nu is. Al de spelregelveranderingen die in de tussentijd hebben plaatsgevonden zijn in het voordeel van de aanvaller geweest. De keeper mag een terugspeelbal niet meer in zijn handen pakken, zoiets als niet hinderlijk buitenspel bestond niet (buitenspel was buitenspel, ook wanneer er op rechts iemand buitenspel stond en de bal helemaal naar links ging), en een rode kaart voor het neerhalen van een doorgebroken speler was ook niet vanzelfsprekend, sterker nog soms werd daar niet eens een gele kaart voor gegeven. Ik heb eens een wedstrijd van Maradona gezien waarin de Italiaanse verdediger Gentile een stuk of twintig overtredingen op hem maakte, waarvan sommige echt zware overtredingen waren, en waarbij Gentile gewoon de wedstrijd volmaakte zonder zelfs maar geel te krijgen. Totaal niet te vergelijken met deze tijd.

21 februari 2017 om 10:45
#6

Ik kan niet op je reageren in een topic door dat ik niet het vereiste niveau 3 heb. Maar ik wil het volgende aanhalen op je post bij Onanna en spreekwoorden tijdens wedstrijd Vitesse:

Je moet misschien moet niet de wijze meneer uithangen en gewoon toegeven dat er wel degelijk waarheid berust in het verhaal van petervermeulen. Een blanke voelt zich niet aangevallen wanneer er geluiden gemaakt worden. Of wanneer ze uitgescholden worden voor kaaskoppen… Dat is de domste vergelijking die ik ooit gelezen of gezien heb.

Er is niets wat een blanken kan raken of aangesproken kan laten voelen in die context. Er ligt geen pijnpunt in dergelijke racistische bewoordingen of scheldwoorden. Lesje geschiedenis? Blanken zoals wij in Nederland zijn nooit het mikpunt geweest van discriminatie of rassenhaat. Wanneer je dat aanhaalt kan je kijken naar nationaliteit of geloof. Zoals Italianen en Ieren niet geaccepteerd werden in Amerika omdat ze in die tijd goedkope arbeidskrachten waren, gelukszoekers, dat Duitsers vrijwel altijd als nazi’s uitgescholden worden en dat er tegenover joden altijd haat en minachting is geweest. Maar er zijn per definitie geen scheldwoorden die blanke bejegen. Ja, wellicht slavendrijvers of iets in die sfeer. En dan nog voel ik me niet aangesproken.

Wanneer jij iemand niet mag en weet dat degene zich aangesproken voelt omdat hij bijvoorbeeld te dik is, het eerste wat in je opkomt is, vetzak of ga afvallen. Daar is iemand vatbaar voor, dat haalt iemand uit zijn concentratie, dat doet diegene pijn. Waarom? Omdat het makkelijk en effectief is. Bij Onnana is dat omdat hij donker is. Hij is een donkere jongen dus wanneer je een aap imiteert en oerwoud geluiden maakt doet hem dat wat. Daarmee haal je iemand uit zijn spel en dat is precies waarom er gezongen wordt. Dat het niet goed te praten is dat klopt. Maar wanneer Onnana een homo of transgender was geweest of simpelweg te klein was of een lelijk moeder had gehad dan hadden ze daar wel over gezongen.

Kortom, racistische opmerkingen horen niet thuis in het voetbal maar alles wordt tegen je gebruikt wat tegen je gebruikt kan worden. Mocht je niet donker zijn dan vinden ze wel iets anders om je proberen te raken.

4 februari 2018 om 12:38
#7

Weet je wat ik oprecht jammer vind, is dat dit een internetdiscussie is. Ik lees heel duidelijk een paar boodschappen in jouw eerste post, die jij blijkbaar niet zo bedoeld hebt. Verder zijn we allebei geirriteerd, dat helpt ook niet. In een echt gesprek zou dit volgens mij heel anders lopen.

Maar goed, we komen er niet uit, dus wat mij betreft laten we het hierbij. Succes verder op dit forum, ook al zijn we het niet eens, ik vind het wel mooi dat je bleef reageren

5 februari 2018 om 09:51
#8

Waar ik het met je eens ben, is dat iedereen vooral zijn mening moet hebben en uiten over 1000 dingen in het voetbal. Wat je favoriete club is, of je een penalty terecht vindt, of de scheidsrechter slecht was, etc etc. Heeft iedereen terecht zijn eigen mening over.

Maar waar ik een verschil zie, en ik oprecht benieuwd ben of jij dat verschil ook ziet (want daar ga je tot nu toe niet op in), is dat dit specifieke geval gaat om de mening van een speler, over zijn eigen carriere. Het gaat erom wat er in zijn hoofd afspeelt. Daar vertelt hij over. En jij trekt het in twijfel. Je zegt niet dat hij liegt, je zegt niet dat je het zeker weet, dat is allemaal waar.

Maar dat verandert er in de kern niks aan. Je zegt bijvoorbeeld wel dat je hem alsnog ziet gaan. Waarom zouden wij een mening kunnen hebben over een puur persoonlijk proces dat zich alleen in het hoofd van een ander afspeelt? Daar heb ik je niet op zien reageren. Vind jij dat hetzelfde als een mening hebben over bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd? Die voetbalwedstrijd kunnen wij met onze eigen ogen zien. Wat zich in het hoofd van een speler afspeelt, kunnen wij niet zien. Ik ben daar dus oprecht benieuwd naar, of jij dat geen verschil vindt.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 23 september
Het is de vraag of Club Brugge Noa Lang in de komende transferwindow kan behouden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren