Sadjad_RealM
Algemeen
Vrienden (21)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Woensdag, 18 augustus 2010
 • Sadjad_RealM
 • 24 punten
 • Lid
 • Geen ban
 • 704
 • 27 jaar (4-12-1993)
 • Alphen a/d Rijn
 • international business and managment studies
 • student
 • 21
Persoonlijke berichten
25 oktober 2011 om 20:05
#1

Als Real de punten blijft pakken, staat me leven perfect
and you!

7 november 2011 om 16:33
#2

ja madritista broer real madird forever! :D

Aangepast op 7 november 2011 om 16:34 door Michaelh070.

8 november 2011 om 14:06
#3

Zowieso ben ik er is geweest, en jij dan!

13 december 2011 om 22:48
#4

Hey man, even over live meepraten. Je zei dat de Barcafans in dat topic erg positief waren over Ronaldo, en mijn complimenten daarvoor! Ronaldo zit gewoon even in een dipje, hij komt er wel weer overeen. Ik hoop het echt voor jullie Realfans!

13 december 2011 om 23:27
#5

Bedankt, man. Ik doe mijn best. Jij bent ook lekker bezig. Ik vond trouwens dat het heel goed ging tussen Barcafans en Realfans vandaag, ik heb geen kwaad woord gehoord. Goed bezig, dacht ik toch zo! Hoe vond je de Classico? Jammer, ik vond trouwens Real, zoals altijd, erg sterk beginnen, maar helaas verliezen ze het dan toch op het middenveld. Ik hoop voor je dat Real weer een prijs pakt dit seizoen.

28 februari 2012 om 22:20
#7

En waarom dat? De Catalaanse vlag presenteert toch geen jarenlange onderdrukking van onschuldige mensen en een harteloze dictator? Wat is daar slecht aan, het is immers hetzelfde als een Friese vlag als profielfoto.

28 februari 2012 om 23:30
#8

Daar heb je gelijk in, er wordt teveel met twee maten gemeten. Maar bedenk wel, een Catalaanse vlag is iets heel anders dan een foto van Franco. Ik vind trouwens überhaupt dat het niveau op voetbalzone gedaald is. Realfans en Barçafans zetten soms teksten neer, ongelovelijk! Het is echt respectloos aan het worden. Misschien moet er maar eens een ledenstop komen.

12 april 2012 om 17:42
#9

Tegenwoordig krijg elke Madrileen een ban . Barca fanboys mogen wel alles zeggen klootzakken ..

27 april 2012 om 00:32
#10

Weet je waar Real Madrid terug naartoe moet met deze selec,tie, dat is de uitstraling die de Galacticos hadden. Ronaldo, Roberto Carlos en Zidane bijvoorbeeld, het ongenaakbare in het voetbal. Met spelers als Özil, Ronaldo en Benzema is dat zeker mogelijk. Real Madrid moet in mijn ogen terug naar het voetbal, in plaats van spelen voor het resultaat. Een coach als Vicente del Bosque lijkt me dan ideaal. Spelers die onhandelbaar zijn, of juist het niveau niet aankunnen wegsturen en daarvoor klassespelers terughalen. Dus Pepe, Sahin en Altintop eruit en Modric en Javi Martinez erin. Arbeloa kan je houden voor de breedte. Houd vertrouwen in je club, zoals al duidelijk is de laatste tijd, de tijd van Real Madrid komt wel weer. Nu is het maar kijken of bij Barcelona Josep Guardiola aanblijft...

27 april 2012 om 01:16
#11

Daar ben ik inmiddels weer een beetje overheen, ik moet zeggen, ik was ontzettend gefrustreerd na de uitschakeling. Vooral omdat Chelsea eigenlijk geen enkel moment wilde voetballen, waardoor juist het voetbal heeft verloren die avond. Daarnaast waren wij, Barçafans, enorm verwend de laatste jaren met alle prijzen, waardoor dit juist extra hard aankwam. Het is inderdaad zo dat er steeds meer mensen kijken naar de club, in plaats van het voetbal wat er gespeeld wordt. Tuurlijk kan een Barçafan genieten van de fenomenale counter van Real en andersom. Tenzij het in de Clasicó is natuurlijk! ;)) Maar er is wel één voordeel aan deze spannende titelstrijd, de gloryhunters weten niet meer voor wie ze moeten kiezen, dus dat valt weer mee... Xd

18 juni 2012 om 23:32
#12

Toch nog even reageren.

En de verdediging van Nederland is dan beter dan die van Brazilië? Hebben we wel gezien.

2 juli 2012 om 12:58
#13

Hala madrid :D real madrid for ever

7 september 2012 om 22:39
#14

ik madrid haten? (sowieso haten...wat een dom woord als het over voetbal gaat...)
ik vind real madrid een hele mooie club met een fantastische historie.
Ik vind wel dat er nu een aantal mensen binnen de club lopen die afbreuk doen aan die geweldige naam en historie.

en ik heb geen hekel aan buitenlanders..ik heb een hekel aan mensen die altijd verongelijkt doen en altijd ruzie zoeken om niks.
Er zijn idd veel buitenlanders die dat doen, maar jij hebt helemaal gelijk als je zegt dat er nog veel meer allochtonen zijn die dat niet doen. En daarnaast zijn er idd ook genoeg nederlanders die ruzie zoeken om niks. Mijn opmerking was dus iets te generaliserend. excuses

23 mei 2015 om 17:17
#16

Broeder, ik ben het helemaal met je eens. Carlo had geen plan B, hij speelde Kroos als enige CVM waarom hij geen ruimte had om een opening voor hem te vinden en alleen de brede bal te passen. Waar was het duo Khedira-Kroos? Daarnaast was er een grote gebrek aan roulatie, spelers als Jese hebben dit moeten ondervinden. Ancelotti heeft gewoon gefaald en blijkbaar wil (letterlijk) 99 van de 100 man dat niet erkennen. Iedereen roept dat het een domme zet is om hem te laten gaan riep dat ook over Ozil en Angel, zo gaat dat altijd. Volgend jaar beter met een andere coach.

Hala Madrid

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 23 september
Het is de vraag of Club Brugge Noa Lang in de komende transferwindow kan behouden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren