MMA-FAN
Algemeen
Vrienden (7)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 29 januari 2012
  • MMA-FAN
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 1.478
  • 35 jaar (13-10-1985)
  • GRONINGEN
  • sport fan
  • 7
Persoonlijke berichten
12 juni 2012 om 14:29
#1

ik wil jou via deze weg bedanken voor de uitleg over verzuring

15 juni 2012 om 15:06
#2

Doe eens lief.

7 februari 2013 om 15:51
#13

Heeft Nederland nu het WK gewonnen? Je ziet toch dat Italië geen moer geeft om een oefenwedstrijd? En zo speelde ze ook. Ze hoeven maar 5 min aan te zetten en ze scoren.

1 mei 2013 om 14:16
#18

Hey,

Geen probleem, dankjewel! Ja ik volgde eerste Pride altijd, maar de laatste tijd Ufc. Ik download meestal de events via torrent, de tijden komen mij meestal niet uit. Thanks voor de links!

Ik ben een fan van Fedor, maar mijn favoriete vechter op dit moment is Cain Velasquez, bescheiden buiten de ring en dominant binnen de ring, je kunt hem vergelijken met Fedor. Ik hou niet van de vechters als Alistair of Frank Mir, te veel praatjes maar ik vind Chael Sonnen echt hilarisch. Verder volg ik Jon Jones, Anderson Silva en Georges st Pierre. Trouwens er gaat een gerucht dat Anderson Silva een gevecht wil of met Jon Jones of met Georges St Pierre.

En wie is jouw favoriete vechter?

Gr. Kurdishcule

1 mei 2013 om 19:44
#19

Bas Rutten heb ik niet meegemaakt, ken hem enkel van Youtube. GSP tegen Anderson Silva zou echt geweldig zijn, wie gaat winnen denk je? Ik ben het wel met je eens dat Anderson Silva geen kans maakt tegen Jon Jones, die jongen mishandelt zijn tegenstanders, al moet ik wel zeggen dat hij moeite had tegen Belfort. Hij had wel geluk met zijn gebroken teen, want als Sonnen even volhield, dan was hij nu gewoon kampioen haha. Je moet de interviews van hem op Youtube bekijken echt hilarisch die man.

In Nederland heb je weinig MMA fans, het is niet zo populair hier, maar ik zag een keer jouw naam en ik dacht even vragen hoe jij de partijen bekijkt. Ik deed vroeger aan kickboks, maar ben daar al een tijdje mee gestopt. Verder beoefen ik geen andere vechtsport, jij wel?

3 mei 2013 om 01:22
#20

Zo, je hebt veel meer ervaring dan ik in de vechtsport, van waar kende je die jongens en ben je zelf ook een van de bekende? Jammer van je knie! Verder doe je niks nu?

Ik ben benieuwd naar UFC 160, ik weet niet wat ik van Bigfoot moet denken, mijns inziens had hij geluk mee tegen Overeem. Overeem dekte de eerste ronde zijn gezicht niet en dat werd hem fataal, hij onderschatte Bigfoot en werd daardoor arrogant. Cain maakte Bigfoot de vorige keer helemaal af, wat een partij was dat. Pure dominantie. Ik denk dat Cain het gaat winnen en daarna moet hij weer tegen JDS . En wat denk jij?? Over de andere partijen ben ik overigens met je eens.

3 mei 2013 om 21:16
#21

Dat is jammer, maar je gezondheid gaat voor, het is ‘maar’ een hobby. Wel mooi dat je met zulke mannen hebt getraind, je bent zeker niet veel minder dan hun als je het allemaal heb kunnen bijhouden.

Overeem ging na zijn gevecht met Brock Lesnar naar de Blackzillians, alvorens vertrok Bigfoot bij Blackzillians om Overeem te ontlopen. Die twee hebben echt hekel aan elkaar, haha. De organisaties weten ook wel dat Overeem iets gebruikt, maar ze nemen het voor lief, geld gaat voor bij hun. Ik kan me nog herinneren toen ik hem vroeger op tv zag, hij was echt mager en na paar jaar is hij echt een monster geworden. Hij zegt zelf dat het door paardenvlees en haaienvlees komt, haha. Je merkt ook het verschil in zijn body nu. De verlies tegen Bigfoot kwam ook omdat hij ermee ‘gestopt’ was, dat zegt men althans. In Amerika durft men niet te veel te zeggen, want je kan daar voor alles aangeklaagd worden, echt bizar. Hij is nu geblesseerd, anders moest hij tegen Jds. Ik ben benieuwd hoe hij het zou doen tegen de andere rasvechters in de Ufc. Ik wil hem een keer tegen Cain of JDS zien. Hij moet een keer goed op zijn plek worden gezet, want in mijn ogen wordt hij een beetje overhyped, omdat hij zo’n indrukwekkende fysiek heeft.

Wie wordt het denk je tussen Bigfoot en Cain en waarom?

18 mei 2013 om 15:43
#24

Niet zo stoer praten anders doe ik een submission op jou.

19 mei 2013 om 19:03
#25

Hé Mma-fan,

Gister nog UFC gekeken? Vitor tegen Rockhold.

21 mei 2013 om 13:57
#26

Ik heb ook gekeken, maar niet live, het begon om 4 uur 's nachts geloof ik. Ik had hem de dag erna via torrent gedownload en gekeken. Heerlijke partijen inderdaad. Die Rockhold stond er echt onzeker bij en Vitor nog steeds een beest, ondanks zijn 36 jaren.

Aankomende weekend, Cain tegen Bigfoot en Mark tegen Jds, heb er zin in.

19 juni 2013 om 14:40
#27

Ik zie aan je naam dat je MMa fan bent ben je toevallig ook Smackdown fan?

21 juni 2013 om 23:31
#28

ik heb wel paar keer naar UFC gekeken maar ben niet echt een fan die er altijd naar kijkt.. \
Voor de rest volg ik niet echt zulke vechtsporten.

Smackdown en Raw kijk ik de laatste ook amper het begin een beetje te vervelen, om volle shows daar van te kijken.

Aangepast op 21 juni 2013 om 23:36 door Youngblood16.

23 juni 2013 om 17:31
#29

UFC is ook een mooie sport oom naar te kijken is veel spannender dan Smcackdown.
De laatste tijd volg ik ook minder Scmackdown. Mede doordat het bijna altijd het zelfde is ik kijk geen shows meer fan kijk alleen af en toe hoogtepunten op Eurosport.
Begin de laatste meer UFC fan te worden eerst keek ik haast nooit na maar nu kijk er regelmatig na.

Aangepast op 23 juni 2013 om 22:18 door Youngblood16.

8 augustus 2013 om 12:22
#31

Sorry voor me late reactie, (2maanden)

Ik heb 3 jaar een seizoenskaart (sector 9) bij zenit gehad. Ik heb daar namelijk gewoond.
Ook heb ik een jaar in rome gewoond en een seizoenkaart op de curva sud gehad.

Verder vind ik et nergens op slaan als iemand uit bijvoorbeeld venlo, voor ajax is. Dat slaat nergens op en ik irriteer me eraan dat dat soort gasten nog meestal het hardst en arrogantst lopen te verkondigen dat ajax de beste is en weet ik veel wat.
Ajax komt uit amsterdam, is een club voor Amsterdammers en niet voor brabanders limburgers of drenten.

Mazzel

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 3 augustus
Oussama Idrissi heeft een aanbieding van Club Brugge naast zich neergelegd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren