El Fenomeno
Algemeen
Vrienden (57)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Donderdag, 17 december 2009
  • El Fenomeno
  • 199 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 19.327
  • jaar (--)
  • student
  • 57
Persoonlijke berichten
16 augustus 2012 om 15:09
#176

Het is in ieder geval mooi dat een deel van de mensen ook eindelijk!! inziet dat deze klaploper goed is voor doelpunten en verder niks.

Lachwekkend ook dat hij serieus buitenom zijn goal wat je de definitie van intikker mag noemen werkelijk niks goed heeft gedaan. Haha je had nog gelijk ook, hij zou natuurlijk weer scoren tegen de kleine landen maar dat is alles.

Van Persie gaat eindelijk ook eens laten zien dat hij bij United uit de verf zal komen. heerlijk duo Rooney en Robin, als United fan ben ik opzich wel blij met zijn komst.

oh en Spanjeee is gewoon een Nederlander hè en een provocateur zoals je al aangaf.

16 augustus 2012 om 20:28
#177

Ah graag gedaan. Weet niet meer precies om welke reactie het gaat, maar dat maakt verder niet uit. Ze zijn allemaal van hoog niveau, lees ze graag

18 augustus 2012 om 22:46
#178

Ha die Fenomeno,

Hoe speelde Immers tegen Heerenveen? ( heb alleen de laatste 10 minuten gezien ). Schaken weer gescoord, hij bewijst mijn ongelijk toch wel. Hoor her en daar dat er kansen worden gemist voor de zoveelste keer?

Ik hoop nog steeds op een spits die ze er wel inlegt.

8 september 2012 om 00:00
#179

Nee joh je moet niet balen dat jullie Mathijsen hebben gehaald want je kan hem nog steeds ui de basis halen en alleen al voor de ervaring en in de kleedkamer kan hij nog erg belangrijk worden. Maar Martins Indi gaat een topper worden en wat een zekere verdediger is hij nu al zeg. Fysiek is hij niet te kloppen maar ik denk dat hij nog veel sterker kan worden dan nu en ongeveer als Samba wordt.

5 oktober 2012 om 23:10
#180

Bedankt voor je compliment. Altijd leuk om te lezen dat mijn reacties gewaardeerd worden.

Ik zie dat je Feyenoordsupporter bent. Hoe vindt je dat de Hagenezen het doen bij Feyenoord?

26 oktober 2012 om 00:15
#183

Had jij niet eerst 200 punten?

26 oktober 2012 om 00:32
#184

Wat had je volgens hem verkeerd gedaan dan?

11 november 2012 om 23:21
#185

lol die moderators hier zijn inderdaad klunzen, gebeurt wel vaker en deze site is inderdaad achteruit gegaan, kijk bijv. wie vandaag moderator is geworden...

11 november 2012 om 23:31
#186

Ja, die Barca en Real topics zijn echt kinderachtig. Maar dat is al een tijdje zo, volgens mij sinds dat hele Real(mourinho)-barcelona tijdperk is begonnen. Die trollers zijn er altijd en je hebt verder natuurlijk ook een paar mensen met een volle balkje die helemaal niet objectief zijn en dan krijg je dus zulke topics:)

12 november 2012 om 00:12
#187

Ja, die Real en Barca rivaliteit gaat te inderdaad te ver, maar dat gaan de wedstrijden ook, dus opzich is het in proportie hahah

26 december 2012 om 16:56
#188

hee, ik ga er hier maar even over verder, in dat topic is de reageerknop weg.

in jou schets zit een dubbele dekking voor de verdediger. Dat vind ik overdreven. Als hij wist dat het buitenspel was had hij hem moeten laten gaan (idiote situatie natuurlijk, maar toch). Hij neemt nu zelf het risico en dat pakt totaal verkeerd uit.
Hij haalt zelf de spits uit de baan van het schot, om het maar zo te zeggen, en maakt daarmee de buitenspelval irrelevant.

ik vind het een correcte beslissing, omdat de spits feitelijk geen deelneemt aan het spel. Hij raakt helemaal niks of niemand. Hinder gaat niet op dus. Helaas.

edit. wellicht dat je dat armpje als hinder kan zien. maar dat is dus niet gebeurd..

Aangepast op 26 december 2012 om 16:57 door AFCfokke.

27 december 2012 om 00:24
#189

haha ja daar heb je gelijk in inderdaad:) Maar die gast praat al die Inter spelers omhoog alsof het goden zijn en de haat tegen Messi is veels te groot bij hem

23 januari 2013 om 13:03
#192

Waarom heb je geen Van Persie foto erop, sinds hij bij United speelt heb je die eraf gehaald.:)

26 januari 2013 om 19:53
#193

Sup. Ik ben niet Anita, ik ben Vurn. Ik timmer hard aan de weg om in Oranje te komen, alleen haat Van Gaal mij. Dat lijkt mij duidelijk. Groetjes, Vurn

17 februari 2013 om 11:29
#194

je achtergrond(y)

1 april 2013 om 00:13
#195

Hee grote rotterdamse vriend van me! Hahaha ken je me nog? Had een definitieve ban tot 2015 maar ik heb een verzoek ingedient wat je kan doen na 6 maanden en ze hebben besloten me weer te unbannen Je weet nog wel wie ik ben toch? Hahaha ik herriner me nog vorig jaar rond deze tijd toen wij zo ongeveer de enige 2 op de wereld waren die al maanden riepen dat RvP de nr1 spits is van Oranje en dat al die andere fanboy's bleven roepen om Huntelaar, Grappig om te zien hoe de meningen van bepaalde mensen binnen no-time helemaal kunnen omdraaien!

5 april 2013 om 14:26
#196

Hahah ja ik vond het ook wel redelijk dubieus dat ik een ban had gekregen, Het was tijdens de wedstrijd Heerenveen-ajax toen alderweireld zogenaamd een handsbal maakte waardoor de bal op de stip ging maar het was helemaal geen handsbal, Toen heb ik in het live meepraten topic iets over de scheidsrechter geschreven wat niet helemaal netjes was zodoende hebben ze mij een definitieve ban gegeven. Tsja VZ is ook niet meer wat het is geweest en ik heb wel gemerkt dat je minder aktief ben want ik zag je de laatste maanden zoiezo minder reageren dan in het verleden!

Hahaha het blijft grappig he die discussie over Rvp-huntelaar, Mensen die een jaar geleden schreeuwde om Huntelaar zijn nu ook meestal de eerste om veren in de reet van RvP te steken! Wij waren toendertijd volgens mij zo een beetje de enige op de wereld die echt schreeuwde om RvP in de punt en zoiezo VdV op het middenveld die altijd zorgt voor meer aansluiting bij de spits & veel minder voor zichzelf speelt, Dat hebben we pas tegen Roemenie ook weer heel goed kunnen zien trouwens! Sneijdertje is verleden tijd hij heeft ons mooie dingen bezorgt in 2010 maar hij raakt sindsdien geen pepernoot meer en denkt nog steeds dat hij elke keer de show moet stelen, Dit team moet om RvP heen gebouwd worden maak hem aanvoerder maak hem de leider net als bij Arsenal en je heb geragandeert een van de beste spitsen op het WK lopen! Had jij trouwens ook niet plaatsvervangende schaamte toen Strootman de aanvoerdersband droeg tegen estland&roemenie terwijl er spelers als Rvp&vdv op het veld stonden? Dat is wel echt schandalig een man met meer dan 100 caps word gepasseerd door een waterdrager die PSV niet eens een keer kampioen heeft gemaakt.

Ik ga je zeker tegenkomen in wat topics, en als we het een keer niet eens zijn laat ik het je ook gelijk weten

9 april 2013 om 20:45
#197

Hoe stapje terug? Jij weet dat er tussen de begroting van Twente en Feyenoord (nog) een verschil van 10 miljoen zit in het voordeel van Twente? Het is prachtig dat Feyenoord het goed doet vooral omdat het met de vele jeugdspelers waarschijnlijk een aantal sterke internationals gaat leven.. Maar dat er zoveel jeugdspelers staan is puur omdat er geen geld is/was,dat hoor je dan weer nooit. Feyenoord komt er de komende jaren bovenop en binnen 10 jaar staan qua begroting weer boven Twente, maar de enige reden waarom Feyenoord nu en vorig jaar boven Twente eindigt is alleen, ik herhaal, alleen te danken aan de slechte vorm waar Twente al een jaar mee kampt(mcclaren). De selec,tie is een stuk sterker, ervarener en duurder, de beste speler van Feyenoord ging kort geleden nog naar Twente, en tel daar het verschil op de Uefa ranglijst er maar bij op. (twente 34 Feyenoord 123) Maar toch blijven er blinde Feyenoord fans over die denken dat Feyenoord nu al voorbij Twente is. Ik hoop dat je wat wijzer bent en dat je iets meer respect toont voor de club die de afgelopen zeven jaar 6 maal hoger eindigde. Met je stapje terug....

Je zal nog van me horen next season. Jerry

25 april 2013 om 23:25
#198

Die Turken kunnen niet tegen kritiek,

Ik zie Benfica wel thuis winnen en dan hebben we tenminste een mooie finale.

28 april 2013 om 17:13
#199

Jouw frustratie richting Arsenal kan je echt niet binnenhouden hea. Sneue vent

28 april 2013 om 17:18
#200

Bij bijna elk artikel over Arsenal heb je wel wat aan te merken op van alles en nog wat, niet eens concrete dingen, gewoon een paar laffe zinnetjes hier en daar om reacties uit te lokken. Dus ik vroeg me af waar jouw systematische afzeik reacties vandaan komen

13 juni 2013 om 16:25
#201

Van Persie heeft 1 keer de Nederlandse pers geweigerd. Dat was toen hij een rode kaart kreeg tegen Barcelona. NOS wou hem spreken maar Van Persie wou op dat moment alleen met de Engelse pers spreken.

11 augustus 2013 om 16:40
#202

Haha ik kan er met me hoofd ook niet bij hoe spelers als Immers het gewoon als prof redden laat staan bij Feyenoord spelen, Ik van mij 6e tot mijn 16e voetbal op redelijk hoog niveau en ik kan je vertellen dat ik minimaal het dubbele van het talent van Immers had, Echt waar geloof me je kan van elke willekeurige jongen een Immers maken wat een talentloze voetballer is dat.

En dan komen mensen altijd met het argument maar hij werkt zo hard & doet zo veel belangrijk werk voor de verdediging, Sorry hoor maar als je dat verwacht van een 10 weet ik niet waar we mee bezig zijn in Nederland, spelers als Sleegers & Kongolo maken geen minuten omdat er non-talenten of over the hill spelers op hun positie staan.

25 februari 2014 om 00:53
#205

helaas kan ik niet meer reageren op het topic over pelle maar ik ga jou even citeren 'de 0-1 buitenspel van Immers? Wat erger ik me toch aan dat Ajax gehalte hier die niet objectief kunnen zijn.' op deze foto : http://i.imgur.com/4kzeeny.jpg kan je duidelijk zien hoe immers in de baan van het schot staat en buitenspel staat. misschien kan je alsjeblieft volgende keer zelf objectief blijven en niet andere van subjectiviteit betichten bij voorbaat dank!

22 maart 2014 om 14:52
#206

Heb jij een slecht seksleven ofzo? Ik heb jou nog nooit iets positiefs zien posten op deze site. Of ben je depressief?

22 maart 2014 om 19:12
#207

Jeetje jij ook al een Laatste waarschuwing, ik ook namelijk. Gaat nergens meer over je mag je eigen mening niet geven. Ja knikken met de meuten moet je tegenwoordig.

27 maart 2014 om 17:20
#208

Waarom heb je een laatste waarschuwing als ik vragen mag?

13 januari 2021 om 07:29
#212

Pardon? Hier moet ik even op reageren.. Fortuna supporters succes supporters noemen? Maat, wij hebben de meeste ellende meegemaakt van alle profclubs in Nederland.. Wij zijn op sterven na dood geweest, en zijn 12 van de 15 seizoenen KKD bij de laatste 15 of lager geeindigd. En hebben met man en macht een fusie moeten voorkomen met onze meest gehate rivaal. Ons vertrouwen is ontzettend geschaad over de jaren en ja dat werkt zich door in het aantal bezoekers. Ik mensen met jarenlange seizoenskaarten of meer op zien geven om een statement te maken dat het zo echt niet langer kon. Bij iedere andere club waren de stadia nagenoeg leeg gebleven als jullie dezelfde drama jaar in jaar uit hadden moeten meemaken. Ok, een promo levert meer toeschouwers op, en ok mensen beseffen onze historie niet. Maar hoop dat je het nu beter begrijpt. Bovendien moeten wij altijd lachen als er wordt gezegd dat je het maar zwaar hebt als je supporter van Feyenoord, oja? Laat ons niet lachen..

8 februari 2022 om 20:05
#214

Damn hoezo laatste waarschuwing?

13 mei 2022 om 13:38
#216

Dan zal ik het hier zetten, ook al weten we beiden dat je lult met die nieuwe feature. Ik wil dat je stopt met naar mij verwijzen met koosnaampjes en leugens over mij verspreiden. Zo niet, ga ik je rapporteren.

13 mei 2022 om 13:42
#217

Samcro knap dat je opmaakt dat het over jou gaat. je aversie jegens Fenomeno gaat echt nergens over hij geeft netjes zijn mening. Nogmaals je doet net of je eigenaar bent van vz en dat toontje die je aanslaat bevalt mij nimmer

Ik heb Holding paar keer aan het werk gezien moet zeggen dat ik er niet echt van onder de indruk ben.

11 oktober 2022 om 20:17
#218

Nee dit, meen je toch niet

11 oktober 2022 om 20:19
#219

was iemand met een mening die goed onderbouwde en geen meeloper of jan knikker was, ik baal ervan

8 mei 2023 om 10:25
#220

Wat een oorverdovende stilte weer in het topic over de winst van Arsenal. Bij Utd ben je er maar weer druk mee.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 27 mei
The Gunners zouden verder geïnteresseerd zijn in Feyenoorder Orkun Kökcü. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren