1974
Algemeen
Vrienden (3)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Donderdag, 13 mei 2004
  • 1974
  • 93 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.070
  • jaar (--)
  • 3
Persoonlijke berichten
10 juli 2011 om 01:04
#1

Eindelijk iemand die rationeel kan nadenken over de Neymar kwestie. Compliment voor jou!

14 september 2011 om 00:06
#2

Over welke zender heb je het.

18 december 2011 om 22:10
#3

Heey, ik had wat vragen. Wat is jou connectie met Japan. Ben je zelf Japans of vind je het gewoon een geweldig land. Volg je de competitie ook? En wat vind je van de talenten daar zoals Usami, Haraguchi en Kiyotake. Ik hoop dat je mijn vragen zult beantwoorden. En ik hoop dat ik eindelijk iemand heb gevonden die over de Japanse voetballers mee kan praten.

M.v.g Levy Visser.

19 december 2011 om 16:39
#4

Wat leuk dat je daar hebt gewoond. Dat zal vast een geweldige ervaring zijn geweest! Heb je ook bij Yokohama gekeken in de tijd dat Shunsuke Nakamura er speelde? Persoonlijke vind ik Yuji Ono een geweldige speler. Zo jong en zoveel potentie. Hij is pas 19 jaar, maar kan afmaken als een echte spits. Hoe vond je het om tussen dat geweldige publiek te staan bij Urawa Red Diamonds? Het lijkt mij zo geweldig om tussen alle die mensen te staan en dan de hele wedstrijd door te juichen en te springen. Laatste vraagje. Licht Saitama en Yokohama in Tokyo?

Ik heb niet echt een super goede reden waarom ik van het Japanse voetbal ben gaan houden. Persoonlijk vind ik de fans daar echt geweldig. Elke club heeft een supportersschare die zo groot is. En bij bijna elke club maken de supporters net zo veel geluid als bij Feyenoord en Ajax. Of ze nou laatste, 12de of 1ste staan altijd blijven ze hun club supporten. Het voetbal is daar ook niet heel slecht. Ik denk dat het misschien van iets lager niveau is dan het niveau van de Eredivisie, maar dat maakt het er niet minder leuk op. Er worden zoveel mooie goals gescoord daar. Verder zit er ook geweldig veel talent. Kijk maar naar Haraguchi ( Urawa), Kiyotake ( Cerezo Osaka) en zoals ik net al zei Yuji Ono. Voor de rest zijn er ook al een aantal uit de J-league geplukt zoals Takashi Usami en Takashi Inui en Shinji Kagawa. Voor die laatste 2 heeft het heel goed uitgepakt. Inui is de uitblinker bij Bochum en Kagawa is wekelijks de uitblinker bij Borussia Dortmund. Met Usami komt het wel goed. Maar het is ook moeilijk om überhaupt een kans te krijgen met concurrentie van Robben, Ribery en Muller. Voor de rest zou ik het geweldig vinden om ooit eens naar Japan te gaan. Als ik aan Japanners denk, denk ik altijd aan vrolijke blije mensen die nooit wat te veel hebben. Ze hebben heel veel discipline en zullen nooit zeuren. Ze zijn ook een beetje van de gekke kant. Als je al die filmpjes op Youtube en Dumpert ziet van Japanse gameshows en dat soort dingen kom ik niet meer bij. Ik hoop dat ik er een goed beeld bij heb gekregen. Zo niet, dan kun je het mij met alle genoegen anders beschrijven.

M.v.g Levy Visser

19 december 2011 om 18:25
#6

Waarom ben jij naar Japan gegaan dan? Heb je daar familie of voor je werk of school? Mijn Japans is redelijk slecht. Ik ken gewoon de basis wel. Zoals begroetingen en tellen. Maar waar heb jij Japans geleerd dan. Cursussen? of gewoon een simpel woordenboek? Wat je over Nakamura zegt klopt idd. Hij is mijn lievelingsspeler. Ik denk dat zijn passes de beste zijn van de wereld gecombineerd met zijn geweldige tactische inzicht. Ik heb met veel plezier altijd naar hem gekeken. Jammer, dat hij toender tijd naar Espanyol ging. Dat jaar is helemaal verpest voor hem. Toch zag je nog regelmatig zijn geweldige passes en acties.

M.v.g Levy Visser

22 december 2011 om 16:47
#7

Kun jij misschien een aantal Japanse woorden en zinnen voor me opschrijven en vertalen. Zou het erg op prijs stellen

12 juni 2013 om 11:31
#9

Wat moet je ?

12 juni 2013 om 11:37
#10

Ik hoef geen advies van een domoor.

12 juni 2013 om 11:44
#11

Wat je zegt ben je zelf.

12 juni 2013 om 11:52
#12

nee ik heb je gedist hahahaha

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 16 januari
Internazionale heeft zijn pijlen gericht op Morten Thorsby. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren