King_Eric
Algemeen
Vrienden (142)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Donderdag, 12 april 2007
 • King_Eric
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 9.684
 • 37 jaar (14-8-1984)
 • Brugge
 • 142
Persoonlijke berichten
23 april 2012 om 00:20
#80

Make my day en win het kampioenschap ten koste van City

9 mei 2012 om 17:46
#81

Hey goedendag,

De geruchten gaan dat Sneijder misschien naar United komt.
Hoe denk jij hierover?

Mvg.

Memoires

10 mei 2012 om 10:29
#82

Hey King_eric,
Waarom was jouw reactie uit het topic United bied van Persie een miljoen per maand nou verwijderd??
Toch niet omdat je je afvroeg waarom vz er een apart topic over had gemaakt ?
Gr

10 mei 2012 om 10:52
#83

Inderdaad, ik had zo,n beetje dezelfde gedachtes, sommigen zeiden zelfs dat Sneijder niet onderdoet voor Xavi en Iniesta hoe is het mogelijk...

Verder hoopte ik te zien dat Kagawa zou komen, het middenveld kan wel wat versterking gebruiken. Kagawa is een 10 die nog maar een eenjarig contract heeft dus in principe zou die niet zoveel moeten kosten wat opzich wel handig is in deze tijden waarin een matige speler al 15 miljoen waard is.

Dit zou wel ten koste gaan van Welbeck aangezien Rooney dan weer als diepe spits gaat spelen en Kagawa uiteraard op 10, dat zou ik wel jammer vinden. Welbecks plafond..wie weet waar dat ligt, heb in ieder geval veel vertrouwen in hem dus ik hoop niet dat Kagawa ten koste gaat van Welbeck.

Hazard zou in plaats van Kagawa een betere optie zijn aangezien hij linksbenig is en en uit de voeten kan op de flanken, wat concurrentie voor Valencia zou opzich geen probleem zijn zodat Nani en Young zich kunnen focussen op de linkerflank. Het voordeel van Hazard is ook dat die op 10 zou kunnen 2 vliegen in een klap zou je dus kunnen zeggen, al is het nadeel wel dat die ( ik heb eigenlijk geen idee ) hoeveel die zou moeten kosten, hou het maar op minimaal 35 miljoen.

Modric acht ik onhaalbaar, die zal wel vertrekken naar Chelsea of City tenzij Spurs CL halen dan kunnen ze iedereen wel daarhouden.

Aangepast op 10 mei 2012 om 10:53 door Dreaming.

10 mei 2012 om 14:03
#84

Pff, ik had al zo een vermoeden inderdaad. Bekrompen mensen ( ik heb zelf ook nog een keer een discussie proberen te voeren met de redactie, maar ze doen er niets aan ). Jammer, gaat ten koste van de kwaliteit.

14 mei 2012 om 13:13
#85

In het topic al aangegeven dat ik er faliekant naast zat, schaam me er ook een beetje voor dus wrijf het er niet in .

Tja er gebeuren gekke dingen in de PL, dat is zeker. QPR stak geen poot uit de laatste minuten, de helft van Sunderland vond het prima als Utd zou winnen en enkele spelers van WBA (foster, fulop en ik denk 1 verdediger) waren omgekocht, dat durf ik wel met zekerheid te zeggen. Helaas voorkom je dit soort dingen niet .

Schandalig trouwens dat optreden van Chris Foy. En die zit bij het elite groepje van de Engelse scheidsrechters. Met een goede scheids was Bolton in de PL gebleven. Foy vind ik de slechtste van allemaal, die heb ik nog nooit betrapt op een goede wedstrijd.

Utd heeft wat nieuw elan nodig. X-factor spelers, creatievelingen. City was dit seizoen absoluut de beste in de zwakste PL van de afgelopen 10 jaar, maar eigenlijk zijn ze nog lang niet zo goed als het zou moeten. Arsenal heeft ze vrij makkelijk weggespeeld en ook in Manchester moest Arsenal minimaal gelijk spelen. Daar komt bij dat City niet ieder jaar 5 topspitsen kan hebben, uiteindelijk gaat de helft weg en dan kan Mancini niet meer rekenen op de ene supersub na de ander. Zo ging het ook mis bij Mourinho.

Moet wel zeggen dat Mancini sympathiek overkomt. Spijtig trouwens dat Kompany niet even los mocht gaan op Barton , oh dat zou toch geweldig zijn als die laffe Barton die alleen maar spelers vanachter durft te slaan even een opdonder in zijn eigen taal krijgt.

14 mei 2012 om 18:58
#86

Haha ja de laatste weken is Caroll hun beste speler, enough said .

Nee heb het niet gelezen, ben wel benieuwd, mocht je het vinden stuur het dan. Ik ben erg benieuwd wat Liverpool gaat doen deze zomer. Gaan ze verder met deze coach, en welke spelers komen er. Iets zegt me dat we ons weer flink gaan amuseren .

Heb je trouwens nog een voorkeur bij de CL finale? Modric is sowieso haalbaar als Spurs geen CL haalt, maar dan moet je wel concurreren met Chelsea. Als ze wel CL halen zie ik Tottenham niet zo snel meewerken.

15 mei 2012 om 14:22
#87

Wuhaha wtf . Begrijp ik het nu goed? Dalglish denkt dus dat de kranten bedenken dat de eigenaar van Liverpool hem wil ontslaan, en pareert dat door te zeggen dat de eigenaar vast niet gelooft in dat verhaal (dat nota bene slaat op de eigenaar in kwestie)? Dit is het begin van dementie ben ik bang...

Ergens heb ik wel medelijden met Liverpool supporters hoor. Dat meen ik serieus. Je held valt zo gigantisch hard van het voetstuk waar hij decennia lang op stond. Heel Engeland lacht die oude boerenlul uit om zijn domheid en onkunde terwijl hij een legende is van een van de grootste clubs ter wereld. Hij komt terug, zijn eerste noemenswaardige prestatie is racisme verdedigen, de domme quotes komen aan een stuk door uit zijn mond en hij eindigt ook nog ergens in de middenmoot. De aankopen reken ik hem maar niet aan.. of toch wel.

22 mei 2012 om 17:50
#88

De supporters willen Benitez. Niets geleerd i guess?

7 juli 2012 om 11:24
#89

Ik kan ontzettend genieten van je reacties en je hebt duidelijk verstand van voetbal!

Vrienden worden?

5 augustus 2012 om 21:34
#94

Het schijnt gigantisch te rommelen bij GM vanwege de Chevrolet deal met Utd. Het hoofd van de marketing afdeling die de deal onlangs heeft afgerond is per direct ontslagen. Weet jij daar het zijne van?

Behoorlijke deal trouwens

6 augustus 2012 om 11:12
#95

Ik vermoed dat het wel wat verder gaat dan een onwaarschijnlijke amateuristische fout. Zoals je zelf aangeeft is de deal een stokpaardje van de Glazers om de IPO succesvol te laten verlopen. GM heeft in haar verklaring aangegeven dat Ewanick vaag deed over de financiële details van deze deal. Het zou dus goed mogelijk kunnen zijn dat de sponsordeal prestatiegericht is, terwijl overal het maximaal haalbare bedrag genoemd wordt (nogmaals, met het oog op de Ipo). In de praktijk zal Utd dus veel minder genereren uit deze deal. But then again, dat is maar een theorie.

Het aandeel wordt trouwens genoteerd als Manu;) Amerikanen en voetbal in een notendop.

Het enige voordeel van de beursgang van Man Utd is de openheid van zaken die de Glazers moeten geven. Hoewel ze zijn ongetwijfeld gehaaid genoeg zijnom ook dit naar hun hand te zetten. Bovendien ontlopen ze de Westerse norm en regelgeving door de registratie op de Kaaimaneilanden.

Laten we de Glazers maar bedanken voor het succesvol verne*ken van Man Utd, nu is de PL tenminste nog enigszins competitief.

Vraag me trouwens nog wel wat al die lucratieve sponsordeals van Utd zullen betekenen voor de toekomstige deals van Arsenal. Een stijging van 100 procent lijkt me toch wel haalbaar.

Ander nieuws:

Gazidis heeft nu ook eindelijk een baantje bij de FA. Goed nieuws, wellicht dat we nu weer een keer meer dan 3 penalty's krijgen in een seizoen

16 augustus 2012 om 23:11
#96

Et voilà, weer een artikel verwijderd na het klakkeloos overnemen van Twitterberichten! lol

28 oktober 2012 om 23:25
#97

Ik moet je een compliment maken. Ik snap niet dat je het nog voor elkaar krijgt om netjes te reageren op artikelen over United. Ik weet werkelijk niet hoe je het voor elkaar krijgt telkens alle ongegronde, louter met afgunst doorspekte reakties met feitelijk juiste informatie succesvol bestrijdt. Hulde daarvoor.

22 februari 2013 om 11:50
#101

King_eric,

Als United supporter neem ik aan dat ook jij het laatste nieuws omtrent het naderende aftreden van David Gill hebt gevolgd. Per 1 Juli word Edward Woodward zijn opvolger, naar verluid komt Woodward uit het 'kamp Glazer' als ik het op deze manier min of meer op de juiste manier formuleer. Althans zijn aanstelling komt vanuit Glazers' zijde (corrigeer me als ik het fout heb).

Nu hebben de Glazers na hun overname het gehele voetbaltechnische beleid als fundamenteel onderdeel van het businessplan gelukkig altijd in handen gelaten van het duo Ferguson & Gill. Nu Gill per 1 Juli zijn taken overdraagt aan Woodward en het feit dat Ferguson geen jarenlang manager meer zal zijn zet ik alvast mijn vraagtekens bij de huidige ontwikkeling. Dit zou, heel voorzichting, wel eens de eerste stap kunnen zijn in een heel andere richting. Ik ben heel benieuwd naar jou gedachtegang voor wat betreft deze ontwikkeling. Heb je ook het 'glazerfication' artikel in The Telegraph gelezen?

22 april 2013 om 23:37
#103

Waarom punten in de mindering?

22 april 2013 om 23:53
#104

Och och och voetbalzone ook

29 april 2013 om 00:14
#105

Bedankt voor het compliment! Ik ben pas vrij recent echt begonnen met reacties te plaatsten, dus ik ben blij dat het enigszins gewaardeerd wordt wat ik zeg.

29 april 2013 om 01:24
#106

Hahah Erik, ff serieus de discussies tussen jouw en PG werken echt altijd op me lachspieren.

Jouw reactie ook: ik kan dit vrij lang volhouden hoor

Hahahaah geniaal gewoon haha jullie zijn echt net een oud getrouwd stel hierzo hahaha

3 juni 2013 om 20:47
#107

Gelijk heb je. Al zijn er nog veel te veel chauvinistische Nederlanders die menen te denken dat United de boot gemist heeft betreffende Stekelenburg.

24 september 2013 om 21:06
#108

Voor wat het waard is: je had gelijk over La Liga.

7 oktober 2013 om 18:12
#109

Dat was ik ook met je eens, maar vooral over het gebrek aan mentaliteit van sommige ploegen.

12 oktober 2013 om 10:38
#110

Broer van Dialsquare :)

12 oktober 2013 om 15:12
#111

hahahaha, achja, ik ben al een keer gebant van VZ omdat men dacht dat ik gebruik maakte van een dubbel account ( Dialsquare en dees) , en natuurlijk gelloofden ze het argument van 'broertjes' niet, is wel wat ;)d

maar je hebt natuurlijk wel gelijk, het is zeer onwaarschijnlijk ! :)

3 november 2013 om 03:20
#112

Ik bedoel het niet eens provocerend . Alles wat ik dacht is uitgekomen. Brenda had een week om zich voor te bereiden en presteert het nog om zo voorspelbaar voor de dag te komen. Drie centrale verdedigers heeft geen zin tegen een enkele spits. Want in balbezit heb je dan een man minder die mee doet en bij balverlies moet je middenvelders van diep opvangen, wat 10x moeilijker is dan wanneer je met ze meeloopt vanuit het middenveld. Deze wedstrijd was ideaal voor Ramsey en zou ook ideaal zijn geweest voor Walcott en Wilshere (met Theo stond het 3-0 bij rust).

Volgend weekend is de eerste echte test in de PL. Een getergd en opgang komend Man Utd. Wij doen het altijd in onze broek op OT. Waar de scousers veel te zelfverzekerd naar de wedstrijd van vandaag toe leefden, doen veel Gooners dat naar de wedstrijd van volgend weekend. Ik hoop echt dat we winnen maar voor een gelijkspel zou ik zonder nadenken tekenen.

11 november 2013 om 10:53
#113

http://www.champman0102.co.uk/downloads.php
Lid worden en gaan met die banaan..! Gratis vermaak..!

11 november 2013 om 11:00
#114

Ik heb hetzelfde.. Denk elke keer te gaan gamen en eindig elke keer bij CM 01-02 haha. Vet mooi om te spelen.. Geniet er van zou ik zeggen..!

En als je een leuke opstelling of tactiek hebt gevonden hoor ik het graag van je..

25 januari 2014 om 00:42
#116

Er zullen altijd wel een paar onzin kranten tussen zitten,maar er zijn ook een aantal betrouwbare bronnen die aangeven dat Rooney heel binnenkort een nieuw contract gaat tekenen. Hij gaat nu 300.000 pond per week verdienen.

7 april 2014 om 16:17
#117

Dat snap ik en geef je gelijk ook, alleen geldt dat ook voor elke club en tegenwoordig kan je niks zeggen. Ze zullen je vertellen dat je of onzin zit te vertellen en dat je alleen maar moet accepteren wat zij te vertellen hebben. Mensen moeten eens leren elkaar te respecteren en elkaar te behandelen zoals ze zelf behandeld willen worden. Trollen wordt tegenwoordig vaak serieus genomen. Je reageerde weer pas en het waren meteen goede reactie, al ben ik het met mensen niet eens als ze gewoon goed vertellen waarom ze iets vinden accepteer ik dat en dat mis ik nogal op de site. Ik heb rondgekeken op het forum en je hebt gelijk, het is er inderdaad veel leuker.

Aangepast op 27 april 2014 om 20:10 door .

17 mei 2014 om 15:05
#118

Ik dacht altijd dat Redcafe alles goed op orde had met die newbies etc, valt allemaal reuze mee. Sinds gisterochtend heb ik 3 likes gekregen door reageren op die WC forums waar Newbies en main members zijn. Bij alleen de newbies wordt er nooit gekeken want die 3 reacties van mij waren niet eens zo super bijzonder.

5 juni 2014 om 21:36
#119

Ik ben zo goed als een Full Member nu, zit nu op 9 likes! Eindelijk!

17 februari 2015 om 23:27
#120

King_eric

Geen probleem kerel, ik ben ook meer actief op de app en zie berichten vaak wat later.

Ik verwacht overigens ook dat het vooral volgend seizoen, helemaal goed gaat komen met Manchester United. Maar ik moet er ook bij zeggen, dat ik een grote LvG fan ben en een bewezen vakman is in mijn ogen.

Ik vind het echt knap nogmaals, kan me nog wel herinneren dat jij echt als een van de weinige die arme jongen verdedigde. En het is natuurlijk bitterzoet, dat je nu lekker je gram kan halen. En wat men vergeet, de ene heeft gewoon meer tijd nodig om ergens te wennen en aan te passen. Ik heb zelf in Engeland een sympathie voor Liverpool, maar ik neem jou stukken over die club al jaren erg serieus. En af en toe lijkt het echt alsof je een insider bent, ik vind het prachtig te zien dat iemand zo gek is op een club. Net hoe ik dat ook op Ajax ben, hoe is jou grote liefde eigenlijk ontstaan voor Manchester United?

Van Gaal is altijd koppig geweest, Van Persie en Falcao werkt gewoon niet. Ik neem ook aan dat zijn optie niet gelicht wordt, veel te duur en voegt na zijn zware blessures niks meer toe aan grote clubs vind ik. En ja wellicht moet Rooney in de spits spelen, vind jij het trouwens jammer dan Welbeck een jongen van de club bij Arsenal speelt..

23 februari 2015 om 03:59
#121

Ik ga er vanuit dat jullie in ieder geval bij de eerste vier eindigen, en een clubs als Manu hoort natuurlijk thuis in de champions league. Het is gewoon zaak dat der achterhoede de juiste versterkingen graat krijgen, dat is de eerste prioriteit van de zomer.

Schitterend verhaal man, het gaat ook vaak op generatie van generatie. Veel succes met je cluppie!

Haha en Cantona was idd een geweldenaar, maar zo gek als een deur.

25 februari 2015 om 01:38
#122

Smallig en Jones vind ik ook talanetvol, ze zijn alleen te jong om de verdediging te lijden. Een beetje zoals bij Ajax, alleen hebben wij bijna alleen maar slechte verdedigers. Ik denk dat Hummels een goede aankoop zou zijn, of het gaat lukken is een tweede.

Ik denk dat een Blok van Herrera samen met Blind, en daarvoor weer Carrick het beste zou zijn. En dan Mata als creatieve man, ik hoop dat Louis iig met vier verdedigers blijft spelen. Dat wat hij uithaalde met drie verdedigers, vond ik echt vreselijk.

Falcao zou ik terugsturen, met die rare zaakwaarnemer van hem is nooit meer de oude geworden. Het is jammer dat Reus niet meer beschikbaar is, die heeft verlengd tegen een topsalaris bij Dortmund.

Haha, dat is niet erg man! Als de credits je toekomen, mag jezelf best wel op je borst kloppen naar iedere andere professor op deze website. Het is duidelijk dat er een topspits nodig is, RvP is idd een aflopende zaak en Falcao zoals ik net zei is net niet en duur. Maar ja welke topspits.. ??

14 oktober 2015 om 00:19
#123

Ben druk maar vind dat prima, mag niet klagen. Afgezien van het zoveelste Oranje bloedbad op rij dan, maar ik had me er eigenlijk al mee verzoend. Ga jij fijn daar?

Gefeliciteerd trouwens met de kwalificatie en toppositie op de FIFA-ranglijst. Het kan verkeren!!!

14 oktober 2015 om 00:21
#124

Ps het is een cliché maar time flies realiseer ik me. Wat is de moderator-tijd alweer lang geleden!! (-;)

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 4 december
Newcastle United en West Ham United hebben zich gemengd in de strijd om Arthur Cabral. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren