Egghead
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 2 september 2011
  • Egghead
  • 115 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.289
  • Onbekend
  • 123
Persoonlijke berichten
31 maart 2013 om 20:36
#7

Weet je wel hoevaak we verslagen/uitgeschakeld zijn door Barca de laatste 3(?) jaar.. dan is het normaal om een trauma op te lopen

27 april 2013 om 11:51
#8

Haha, ik verbaas me ook regelmatig hier over mensen die Maradona niet zo bijzonder vonden. Het is tegenwoordig ook een beetje de mode geworden om aan de hand van statistieken aan te tonen wie de beste speler is. De meesten hier kunnen zich geloof ik niet voorstellen dat de serie A in de jaren tachtig echt een hele zware competitie was waar toen alle grote sterren speelden.

25 september 2013 om 13:31
#9

Hey man,

Bedankt voor je bericht. Waardeer ik!
En ik moet m'n hand in eigen boezem steken als ik zeg dat ik ook niet altijd objectief ben tijdens wedstrijden hoor, of het nou een wedstrijd van Barcelona, Utrecht of Nederland is.. Dan kan ik me tijdens zo'n wedstrijd nog wel eens subjectief laten gaan.
Op een site als deze vind ik echter dat je lang genoeg de tijd hebt om te realtiveren en een normale en respectvolle reactie te kunnen schrijven.

Real fan of Barca fan. We hebben allemaal 1 ding gemeen en dat is voetbal.

En over je stukje over Isco kan ik het alleen maar met je eens zijn! Aan zijn aannames onder andere zie je zijn klasse. Maar ook de rust die deze jongen op zo'n jonge leeftijd op het hoogste niveau uitstraalt is ongekend!

Jouw achtergrond is ook wel echt dik! Hahaha!

Nogmaals, bedankt voor je bericht en de moeite die je hebt genomen om hem te plaatsen!

16 oktober 2013 om 12:58
#10

-

Aangepast op 3 maart 2014 om 14:32 door A Iniesta8.

19 oktober 2013 om 01:40
#11

Wat doet ik fout dan, heb zelden een conflict met Iniesta hoor. ;

24 november 2013 om 23:55
#12

Ben jij dat op die achtergrondfoto?

28 januari 2014 om 01:23
#13

Geweldige reactie man! Aan jou hebben we tenminste wat.

Aangepast op 28 januari 2014 om 01:24 door .

9 februari 2014 om 14:29
#14

Maak jezelf niet belachelijk door naar het niveau van die idioten te dalen. Iedereen die een tijdje op voetbalzone zit weet dat ik een echte madridista ben. Al die idioten zijn Ronaldo fans of gloryhunters. Het is niet provoceren. Het is mijn mening uiten. Dat jullie het verkeerd interpreteren is niet mijn probleem.

9 februari 2014 om 16:14
#15

Gutihaz bagatelliseert elke prestatie van Ronaldo en geilt op zowel Barça als Messi. Een fake-fan dus.

11 februari 2014 om 15:30
#16

Gutihaz, speelt het spelletje zo slim dat ze hem geen ban kunnen geven.
iemand die zo praat kan geen madridista zijn.

als madrista zijnde noem je de verbeter punten op van een speler van je club, je gaat hem niet afbranden en het zwakheden noemen. neppe fan dus.

23 september 2014 om 15:44
#18

Wat een mannetje ben je ook he. 'punt'. Alsof ik me daardoor van de wijs laat brengen. Stakkertje. Niet alleen je kortlopende schulden tellen, ook de langlopende. Dat de Real supporters die alleen maar positief over Real kunnen praten dit niet willen toegeven, is alleen maar triest. Real is bij lange na nog niet uit de schulden en met dit beleid gaan ze ook nooit uit de schulden komen. Leuk dat ze elk jaar winst draaien, maar van die winst worden contracten opgewaardeerd en spelers gekocht in plaats van dat er eens echt afgelost gaat worden. Om het net zo zielig over te laten komen als jij: Punt.

28 september 2014 om 18:31
#19

Je zegt dat ik het niet snap, maar je snapt het zelf niet eens. Jij gaat alleen op de schulden in die Real vermeld in het jaarlijkse verslag. Echter worden hier belastingschulden niet aan toegevoegd omdat dit in Spanje niet hoeft. Real heeft deze schulden echter wel. Er is dus helemaal niet 18% van de schuld verminderd. Ja, van de schulden die in het jaarlijkse verslag staan. Atletico heeft ook amper schulden, maar omdat ook zij diep in het rood staan bij de belasting, zijn die schulden een flink stuk hoger dan iedereen denkt. Dat kwam uitgebreid in het nieuws. Ditzelfde geldt voor Real. Blijkbaar ben jij te dom om iets uit te zoeken en ben jij te dom om te begrijpen hoe het werkt. Kneus.

8 oktober 2014 om 22:25
#20

Heb je het bericht gezien over de schulden van Real? Volgende keer misschien niet meer zo'n grote mond hebben en luisteren als ik zeg dat ze meer schulden hebben dan jij beweerd.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 19 mei
Manchester City ziet in Kalvin Phillips een geschikte opvolger van Fernandinho. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren