Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Uitblinkende Hart voorkomt monsterzege Barcelona

Laatste update:

De Champions League gaat verder zonder deelnemers uit Engeland. Manchester City probeerde woensdagavond de Britse eer nog te redden, maar slaagde er niet in om een 1-2 thuisnederlaag tegen Barcelona ongedaan te maken in Camp Nou. City kwam er zeker in de eerste helft totaal niet aan te pas en verloor opnieuw (1-0), mede door een gemiste strafschop van Sergio Agüero. De zege van Barcelona had nog veel hoger kunnen uitvallen, maar Joe Hart keepte een geweldige wedstrijd. Barcelona plaatst zich desondanks voor achtste opeenvolgende keer voor de kwartfinale van de Champions League en lijkt helemaal klaar te zijn voor el Clásico van aankomende zondag.

/

Bij Real Madrid zal men hopen dat Lionel Messi dan wat minder goed op dreef is dan woensdag het geval was tegen City. De aanvaller was simpelweg niet te stoppen en veroorzaakte in de eerste helft al drie gele kaarten voor tackelende City-spelers, terwijl Fernandinho en James Milner heerlijk door de benen werden gespeeld door Messi. Het gebeurde onder het toeziend oog van Josep Guardiola, die op de tribune genoot van het spel van zijn oude ploeg en Neymar al in de zesde minuut de paal zag raken. Barcelona zette City direct onder druk en de tweede kans kwam op naam van Messi, na een fijne combinatie met Andrés Iniesta, maar Hart voorkwam een vroege openingstreffer.

Aan de overkant zorgde Milner nog voor wat gevaar, maar Marc-Andre ter Stegen kon de bal op tijd oppakken en werd in het restant van de eerste helft niet meer aan het werk gezet. Barcelona was heer en meester en Messi schoot twee keer een vrije trap net over. De uitblinker van de avond wist de score dus niet te openen, maar was met een uitstekende assist wel erg belangrijk bij de 1-0: Messi vond Ivan Rakitic, die de bal controleerde met de borst en het speeltuig vervolgens over Hart heen wipte. Voor de Kroaat betekende dit zijn eerste doelpunt ooit in de Champions League. Kort voor rust wist Luis Suárez de marge nog bijna te verdubbelen, maar hij raakte de paal.

/

City bleef dus in leven, maar duidelijk was dat er na rust wat moest veranderen voor de Engelsen. Manuel Pellegrini wisselde Samir Nasri, die in de eerste helft nog was ontsnapt aan een rode kaart na een belachelijke overtreding op Neymar, en hoopte dat Jesús Navas het tij kon keren. In de eerste drie minuten (!) na de onderbreking kreeg Barcelona echter al direct vier aardige kansen om weer tot scoren te komen. Eerst zette Iniesta Hart aan het werk, vervolgens beproefde Rakitic zijn geluk, hierna stuitte Jordi Alba na een geweldige pass van Messi op Hart en tot slot vond de Argentijn de zwetende keeper van City zelf op zijn pad. The Citizens bleven met pijn en moeite overeind en hadden het geluk dat Barcelona zich na deze sprankelende openingsfase van de tweede helft wat leek te willen sparen voor aankomende zondag.

Er werd wat gas teruggenomen en Ter Stegen gaf City bijna nog de kans om op gelijke hoogte te komen, toen hij Manuel Neuer wilde nadoen en probeerde om Agüero aan de zijlijn uit te spelen. Dat lukte niet, maar Agüero wist de fout van de keeper niet af te straffen. Aan de overkant moest Barcelona de wedstrijd vervolgens beslissen, maar Suárez schoot in het zijnet, Hart greep uitstekend in bij kansen van Neymar en Messi en een goal van Jordi Alba werd afgekeurd wegens buitenspel. City kon de wedstrijd vervolgens weer spannend maken, toen Agüero een strafschop verdiende na een vermeende overtreding van Gerard Piqué, maar el Kun miste de penalty zelf. Daarmee vervloog het laatste beetje hoop van City, dat Hart mocht danken dat de nederlaag niet nog veel ruimer uitviel. De doelman keepte de wedstrijd van zijn leven, maar heeft er dus niets aan.

Zie je Barcelona de Champions League winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Joe Hart! Wereldpot!

18 maart 2015 om 22:49

Het had 7-0 kunnen zijn in principe;
wat een match!

18 maart 2015 om 22:51

7-2 dan he!

18 maart 2015 om 23:04

Bij 7-2 had Barcelona aan 30 pct afgewerkt en City aan 100 pct.

Altijd zo makkelijk : de onderliggende ploeg werkt alles af en "gemakshalve" vergeten we de kansen van de ploeg die het meest verdiende van te winnen.

Als City er 2 had moeten maken, dan had Barcelona er 10 moeten maken en zelfs dan hadden de Catalanen nog niet aan 100 pct afgewerkt.

18 maart 2015 om 22:42

Inderdaad.

En voor Messi kom ik weer eens zoveeel woorden tekort. Niet meer normaal, echt waar wat een fenomenale speler...

18 maart 2015 om 22:58

Klassereactie man, echt waar.
Ik ken er heel weinig die supporteren voor Ronaldo en toch kunnen toegeven dat een Messi in vorm nog een niveautje of twee beter is.
Ikzelf vind Cr7 fenomenaal, maar Messi kan zoveel zaken op een voetbalveld..
Ik denk dat we in een hele lange tijd geen speler meer gaan zien zoals Leo, helaas. Gewoon genieten van de twee trouwens, beiden maken het voetbal tot een feest.

18 maart 2015 om 23:48

Haha dat is niet zo moeilijk om te zien.
CR is fenomaal maar je ziet aan alles dat Messi gewoon beter is.

18 maart 2015 om 22:50

Joe hart maakte het wel waar vanavond. Jammer dat de rest van het team dan niet thuisgeeft. Weer aguero die gevloerd wordt, neemt en mist. Vorige ontmoeting idem met messi. Toeval much? Of moet de gevloerde even pas op de plaats maken voor de stip?

18 maart 2015 om 22:58

Die penalty was gewoon superslecht geschoten

Off: weet er iemand toevallig of er na de kwartfinale weeral geloot zal worden is komende vrijdag de laatste en beslissende ?

18 maart 2015 om 23:24

Ik ben ook heel benieuwd, kan iemand helpen?

18 maart 2015 om 23:27

Aguero werd geen eens gevloerd. Ging zelf staan op de voet van Pique.

18 maart 2015 om 23:29

Alleen voor de volgende ronde dit keer

18 maart 2015 om 23:29

24 april wordt geloot voor de halve finale.

18 maart 2015 om 23:59

hij kwam in een sandwich, daar kan hij gegeven voor worden maar kan ook zeker niet. twijfel geval

19 maart 2015 om 07:43

Barca was meer laks in de afwerking. Hart heeft nou niet bepaald exceptionele reddingen gemaakt.

Messi messi messi, wat een levende legende...

18 maart 2015 om 22:47

Ik ben een volledige Real fan. Maar wat is Messi toch in een bizar goede vorm momenteel zeg. In deze vorm staat hij echt (en ik meen dit oprecht) ver boven Ronaldo nog.

Ook al ben ik meer van Ronaldo, Messi is toch echt bizar goed bezig.

18 maart 2015 om 22:48

Het is de beste speler ooit. Niet normaal deze jongen

19 maart 2015 om 00:18

Ik heb voor het eerst dit jaar toegegeven dat ik Messi beste speler ooit vind. Daarvoor altijd Maradona beste aller tijden gevonden. Maar af en toe zie ik filmpjes op de Facebook-pagina van Maradona die ik nooit eerder heb gezien, dan denk ik bij mezelf; Niemand kan tippen aan Don Diego.

Ik ga gewoon stoppen met iemand de beste ooit te noemen en mijn advies voor jou is dan ook, geniet van al het moois wat voetbal te bieden heeft. Stop met 1 speler als de beste ooit te noemen en vergelijk spelers niet met elkaar. Genieten, dat is het woord.

19 maart 2015 om 00:30

Genieten kan ik ook met het vergelijken van spelers. Dat is wat iedereen doet. Messi is de beste speler ooit maar dat betekent niet dat ik niet geniet van andere spelers

Toch een wat onzorgvuldig Barcelona in de eerste helft, ondanks een aantal prachtige combinaties en hoogstandjes van Messi. City komt toch ondanks alle investeringen gewoon tekort tegen de absolute top van de top (real bayern barca).
Barca in de tweede helft wat gas terug en city toch een stuk dreigender.
Messi geweldig, Rakitic begint ook steeds belangrijker te worden. Neymar helaas wat minder maar die zit even in een dipje. Hart keepte ook een geweldige pot
Wat blijft Nasri trouwens toch een vreselijk vervelende speler

18 maart 2015 om 22:43

Nasri doet gewoon zijn ding !!!

18 maart 2015 om 22:46

Nasri had dik rood verdiend ja..

18 maart 2015 om 22:46

Nasri is een geweldige voetballer. Alba haalde hem uit zijn hele concentratie door hem zo maar een tik te geven, wat een vreselijke speler is Alba juist, was nergens voor nodig.

18 maart 2015 om 22:53

Nasri geweldig? Vind het nog steeds een wonder dat deze man überhaupt nog minuten maakt bij City. Voegt niks toe

18 maart 2015 om 23:12

Laten we het erop houden dat het allebei een stel klootzakjes zijn. Want alba doet nu wel de hele wedstrijd schijnheilig maar hij was wel de eerste die handtastelijk werd, maar hoezeer ik ook een hekel heb aan neymar ging nasri zwaar over de schreef en verdiend hij zon schop echt niet en flinke schouder duw in een duel kan ik in komen maar dit was gewoon een schandalige schop.

18 maart 2015 om 23:22

Is het verboden voor een verdediger om iemand af en toe een tik te geven dat doet elke verdediger ter wereld om z'n man uit de wedstrijd te halen, Nasri moest gewoon professioneel blijven en niet gaan natrappen bij Neymar die er overigens niks mee te maken had, had diep donker rood moeten zijn

18 maart 2015 om 23:57

Wel als hij het met zijn handen doet..

19 maart 2015 om 01:20

Ik ben zelf Barcelona fan maar inderdaad, Alba is echt een pestventje op het veld. Altijd dingen willen uitlokken etc. . Is allemaal niet goed voor de reputatie van barcelona.

Maar Nasri ging hier wel heel erg over de schreef. Als hij hem iets harder had geraakt had Neymar z'n spillebeentjes wel kunnen breken. Toch tamelijk vervelend in deze periode van het seizoen. Je zag Nasri ook vol naar z'n benen loeren, geen enkele intentie om op de bal te gaan. Belachelijk.

19 maart 2015 om 08:48

ik geef je helemaal gelijk. maar volgens mij is de reputatie van barcelona bij andere clubs op dit al niet goed om mee te beginnen na het gedrag van hun directeuren en enkele spelers maar alba maakt het er zeker niet beter op.

19 maart 2015 om 16:01

Jaloezie siert de mens niet. "Andere clubs" die jij noemt zijn allemaal het braafste jongetje van de klas?

19 maart 2015 om 17:40

dat zeg ik niet. wat ik wel zeg is dat de goede reputatie van barcelona toch wel redelijk afgetakeld is de afgelopen 18 maanden met hoe een aantal personen van die club zich gedragen en uitlaten over andere clubs. en mag ik vragen hoe jij bij jaloezie komt?

19 maart 2015 om 22:41

Heb je gelijk in hoor, ook al is er ook heel veel in de media opgeblazen.

Pellegrini thanks for the memories, but it's time to say goodbye!! Pellegrini Out!!

18 maart 2015 om 22:59

Als een club verliest is dit jouw standaard zin of niet, ook al bij Klopp.

18 maart 2015 om 23:12

Kerel, City had nooit een serieuze kans tegen dit Barca

19 maart 2015 om 01:25

Typisch City, steeds maar doorwisselen van spelers en trainers. Een club zonder identiteit

19 maart 2015 om 07:56

Dat zegt een barcelona fn. Hoeveel trainers hebben jullie gehad de afgelopen 3 a 4 jaar?
Idem dito voor Real, maar dat is gewoon het nieuwe voetbal geworden. Typetjes als Bony die 30 miljoen kosten. Trainers die de Titel winnen, jaar daar op wat minder presteren, en toch ontslagen worden.

19 maart 2015 om 18:11

City is een gemaakte club, inderdaad zonder indentiteit.....
En hoeveel trainers de afgelopen drie a vier jaar? Volgens mij precies één, Gardiola om precies te zijn.

19 maart 2015 om 03:21

Had dit na Burnley gezegd. Niet na Barca, dat slaagt echt nergens op.

Erg leuke wedstrijd met enorm veel kansen voor Barca en ook wel een aantal voor City. Natuurlijk Barca terecht door.

Hoop echt echt echt op een finale tussen Barca en Bayern. Voetballend zijn deze 2 veruit de beste op de wereld. Natuurlijk hoort Real qua kwaliteiten ook daartussen, maar puur voetballend zijn die andere 2 absoluut genieten.
Oh Messi was vandaag ook weer geweldig. Wat een speler.

18 maart 2015 om 22:46

Lijkt gezien de huidige vorm de mooiste finale als neutrale toeschouwer. Messi was fenomenaal, maar ik neig toch om Hart motm te benoemen. Zonder hem was het hier een pandoering. Verder vond ik Suarez veel minder dan Neymar. Snap de beoordeling daarom ook niet helemaal.

18 maart 2015 om 22:48

Beoordelingen hier zijn nooit zo best. Neymar miste best wat kansen dus is volgens sommige per direct slechter. Zijn er veel die heel zwart wit denken.

Hart sws wel motm, puur omdat het anders 5-0 was geweest. Messi wel weer genieten zeg..

18 maart 2015 om 23:24

Ik vond Neymar wel een beetje tegenvallen, maakte op beslissende momenten vaak de verkeerde keuze, net als Suarez overigens die die laatste bal gewoon moest breed leggen natuurlijk

19 maart 2015 om 01:20

Tegen een Engelse topclub doet Neymar het heel goed. Hij was de verdediging meermaals de baas. Natuurlijk niet altijd, maar dat is niet meer dan logisch. Er wordt ook niet verwacht dat hij alles perfect doet. Voor zijn leeftijd doet hij het uitmuntend. Ook tegen de toppers en de fysiek 'sterke' verdedigers van City.

Hahaha moest wel lachen . Zijn hoer dan weer zoveel van die mensen die zeiden dat Hart niet het niveau van City was. Voorkomt hier gewoon 6 doelpunten ofzo. Geweldig gedaan, maakt soms een foutje maar dat doet elke topper, dit is gewoon zo'n sterke doelman.

Jawel ze hebben een uitstekende team duss kom op barc... Ga uitrusten voor zondaggggg. :-)

Was hart niet lekker bezig, had barca allang 7x gescoord. Man man zeer goed gekeept dor hart.

Milner zoekt nogsteeds die bal.

18 maart 2015 om 22:43

Pff die panna

18 maart 2015 om 22:43

De reactie van Pep sprak ook boekdelen haha

18 maart 2015 om 22:44

Welke ezel komt ook zo in bij Messi haha.

Die Reactie van Pep zegt ook precies hoe dom en pijnlijk het was.

18 maart 2015 om 22:49

Haha idd, zo mooi, dat ook mannen als hij kunnen genieten van het fenomeen, dat panna heet.

Geen verassing, zeg het al vaker keepers pieken vaak tegen Barça omdat ze zoveel schoten tegen krijgen en wakker blijven. Juist lastiger als je niet veel krijgt en dan opeens wel, dan moet je er staan.

Alsnog een topprestatie van Hart, doet daar verder niks aan af.

Oververdiende overwinning van Barca, maar hoeveel kansen hebben ze gemist, niet normaal meer.
Barca moest minstens 5 keer scoren.
Neymar en Suarez waren heel ego vandaag.
Maja ze zijn door, hoop dat ze tegen Real beter met de kansen omgaan, anders kan Barca niet winnen.

18 maart 2015 om 22:57

Neymar ego? Verklaar je nader want hij had een aantal keren wat egoïstischer mogen zijn en dan waren er hoogst waarschijnlijk doelpunten uitgekomen.

18 maart 2015 om 22:57

Onverdiend?!?! Welke wedstrijd heb jij gekeken zeg

18 maart 2015 om 23:00

lezen jongen lezen!

18 maart 2015 om 23:04

Begrijpend lezen hij zegt duidelijk over verdiend

19 maart 2015 om 01:23

Nee hij zegt oververdiende...

Ik moest ook 10x lezen voor ik het juist had trouwens.

18 maart 2015 om 23:15

Zelf ik als een anti neymat persoon vond hem vandaag over collegiaal hij had echt wel op bepaalde momenten voor eigen succes mogen gaan, alleen moet wel zeggen dat neymar vandaag niet lekker aan het voetballen was het leek wat traag en niet geïnspireerd hij mist sinds de winterstop dat beetje extra heb ik het idee.

18 maart 2015 om 23:43

Neymar speelde de ene na de andere man uit, hij was zeer goed .

Zo jammer dat Messi zijn goal tegen een Engelse ploeg niet kan maken (vervloekt) met dank aan een weergaloze Hart. Barça speelde de tweede helft al met de kop bij zondag. Jesus Navas speelde aardig. Messi was weer weergaloos. By far de beste. Schande dat niet iedereen dit ziet.

18 maart 2015 om 22:47

Hij heeft er 10 gemaakt tegen engelse clubs niet verkeerd toch

18 maart 2015 om 22:59

Weergaloos tegen met alle respect ene matig City, dat geen enkel weerstand bied.

19 maart 2015 om 03:23

Twee keer tegen United, tegen Arsenal een paar en ik denk vorig jaar ook tegen City twee keer. Hij heeft het al gedaan, dus er is geen vloek

19 maart 2015 om 06:47

Dus jij vind het een schande dat mensen een andere mening hebben? Er is iets mis met jou.

Een wonder dat het geen 5 of 6 -0 is geworden. Maar het lag niet alleen aan Hart maar ook aan de afwerking aan de kant van Barca.

18 maart 2015 om 22:48

Ik vind dat echt het verschil met Bayern en Barcelona.. Bayern maakt ze dik af.

18 maart 2015 om 23:20

Dat was bayern anders zeker niet gelukt toen ze tegen city speelden hahahah. Op naar de classico. Ik zeg een 5-0 herhaling. 4x messi.

18 maart 2015 om 23:58

5-0 maar 4 goals van Messi?

19 maart 2015 om 00:24

Ja je hebt gelijk ik ben iets te voorzichtig. Laten we dan maar 8-0 zeggen met 6 goals van messi.

Messi werkelijk wauw, dat die man nog vergeleken met andere spelers wordt.

Dramatisch dit, zo veel kansen om zeep helpen

Joe Hart... Wat een keeper

Doodzonde van die penalty van Aguero. Ik werd echt helemaal gek met die misser. Typische City wedstrijd dat Barca alles bleef missen. Je begint er als City fan met al die gekke wedstrijden van ze in te geloven dat het nog kon. Maar helaas, Aguero miste.

Ik heb me enorm vermaakt in ieder geval. Messi was briljant en Hart was geweldig. Volgend jaar hopen op een betere loting dan Barca in de vorm van zijn leven.

18 maart 2015 om 22:45

Hart was ook geweldig

18 maart 2015 om 22:53

@mancityfifa

Ik dacht dat ik dat al benoemd, maar niet dus. Hart was echt geweldig!

19 maart 2015 om 00:07

Sierd de Vos was beter, was weer lachen met zijn commentaar.....
Milner, oude kaasboer.
Boni mee in de arreslee door de sneeuw, we nemen Boni mee, we nemen Boni mee....
En allemaal even opzoeken, Eva Anderson........

19 maart 2015 om 08:02

Smaken verschillen zullen we dan maar zeggen? Wat vind ik hem een waardelose commentator.

19 maart 2015 om 08:02

Waardeloze* iets te snel getypt op me telefoon

19 maart 2015 om 10:01

Frank Snoeks en Leo Driessen, dat zijn waardeloze commentatoren.

18 maart 2015 om 22:47

Het was nog een schwalbe ook... Pique stapte dom in maar trok zn been optijd terug

18 maart 2015 om 22:56

Grappige is nog, Aguero staat op de voet van Pique dus Pique raakt hem juist niet eens.

19 maart 2015 om 01:25

Het deed me een beetje denken aan de penalty tegen Nederland in de eerste wedstrijd van het WK. Waar Costa ook duidelijk op de voet van De Vrij ging staan.

Zonde dat Messi niet wist te scoren en dat Barcelona in zijn geheel kans op kans miste. Maar wat die bij tijd en wijlen weer liet zien was gewoon weergaloos en dat gaan we na het tijdperk Messi ook niet meer meemaken. Ondanks dat City heel open speelde en dat Barcelona in de volgende ronde niet zoveel ruimte zal gaan krijgen kon je wel een aantal hoogstandjes zien. De simpelheid waarmee hij speelt en hoe hij het spel kan lezen en daarop perfect kan anticiperen is gewoon een klasse apart boven de rest.

En dit is nu ook precies het verschil met heel veel aanvallers als Messi niet scoort dan is hij nog steeds de beste speler op het veld en laat hij dingen zien waar voor de rest niemand aan denkt of kan uitvoeren. #genius

18 maart 2015 om 22:47

Misschien heeft Thiago Messi ook Lionel zijn genen / talent.

Wat mij vooral opvalt is dat City voor al dat geld toch een hele povere selectie heeft. Behalve Silva en Aguero is het toch allemaal heel matig.

18 maart 2015 om 22:47

Mwah. Kompany is top, alleen is die de laatste tijd echt zwak. Touré is 't ook niet meer echt, maar wel belangrijk normaal. Fernando en Fernandinho zijn zeer zeer zwak idd. Er klopt iets niet bij City, want ze hebben genoeg kwaliteit om meer te doen dan dit.

18 maart 2015 om 22:51

Kompany vind ik voetballend ook maar beperkt hoor. Inderdaad jammer om Toure zo te zien, die gaat achteruit zeg...

18 maart 2015 om 22:54

Ja dat wel, maar verdedigend was hij geweldig. Dit seizoen, ofja vanaf januari is die echt zwak. Heel onrustig, maakt fouten, doet domme dingen. Echt een grote dip en Demichelis en Mangala zijn ook geen toppers (met name Mangala niet) dus dat maakt 't lastig daar achterin.

Idd, echt zonde. Heb ook niet 't idee dat hij zich daar zo super voelt.

19 maart 2015 om 00:17

@gooner
Kompany heeft een hele lange dip. Speelt nu toch al een jaar niet goed genoeg. Demichelis speelt juist redelijk tot goed. Ook vandaag was hij wederom de betere van de 2.

Demichelis heeft zijn verleden tegen zich. Bij Bayern was het nooit wat en bij het Argentijnse elftal was het tot 2010 een zwakke speler. Echter is hij onder Pellegrini opgebloeid. Eerst in Malaga, waar hij het uitstekend deed en ook bij City staat hij gewoon zijn mannetje. Is veel beter aan de bal dan voorheen en heeft een uitstekende sliding. Het is een goede kopper. Hij is alleen niet zo snel.

Maar los van Demichelis, de aankopen van Pellegrini zijn niet zo goed uitgekomen. Te weinig spelers laten het op het hoogste niveau zien en ik zie City als team ook niet groeien.

Ik hoop wel dat Pellegrini aan mag blijven. Ik vind hem een sympathieke gentleman. Hij moet alleen wel meerdere spelers lozen deze zomer en de jacht openen op echte versterkingen voor het elftal. Daarnaast mag hij meer durven de jeugd te gebruiken.

18 maart 2015 om 22:55

Silva en Aguero zijn wereldtop. Hart, Zabaleta en Kompany zijn ook echte topspelers. Toure is dat niet meer. De Fernando brothers, Nasri en Navas zijn niet echt slecht, maar brengen City niet naar een hoger niveau.

18 maart 2015 om 22:59

Klopt wel ja. Vind de Fernando's wel écht tegen vallen. Fernandinho was vorig seizoen (of daarvoor??) sterk, maar dit jaar zo enorm zwak, komt echt geen zak vanaf. Fernando is ook een waardeloze aankoop gebleken in mijn ogen. Voetballend zwak en gewoon heel lomp.

Spelers als Nasri, Navas moet je er sws bij houden, maar het middenveld moet goed versterkt worden en 1/2 wingers erbij mag ook wel.

18 maart 2015 om 23:13

Zabaleta is inderdaad ook nog wel een leuke speler. Maar dan speelt vandaag die Sagna weer.

18 maart 2015 om 23:14

Fernandinho was vorig jaar echt goed. Dat kwam ook omdat hij toen gemotiveerder was vanwege zijn 1e seizoen voor City en het WK. City mist vooral de wil om te winnen dit seizoen en organisatie.

Daarnaast is City tactisch zwak. Toure moet echt vervangen worden, verdedigd niet mee en is geen schim van zijn oude vorm. Veel City spelers beginnen ook oud te worden. Het is tijd dat er ook jeugd spelers gaan doorbreken. Er zijn wel een paar met veel potentie, maar het is de vraag of ze open staan op bij te tekenen om verhuurd te worden aan subtoppers.

19 maart 2015 om 00:00

Ja het hele middenveld is eigenlijk in elkaar gezakt en niet eens half zo goed als vorig seizoen. Aguero en Silva moeten alles alleen doen.
Zou City sieren als ze jeugdspelers door zouden laten komen en af en toe laten spelen, anders krijg je dadelijk zo'n United praktijken en krijg je een klap.

19 maart 2015 om 08:05

City is zwaar uitvorm. Ze zitten in dezelfde fase als Real Madrid. 2014 top jaar, 2015 een zwak jaar (tot nu toe). En Barca daar in tegen heeft het juist andersom. Waar 2014 wat zwakjes was. Zijn ze weer back in action dankzij de vorm in 2015.

20 maart 2015 om 18:55

Real en Barcelona hebben wel spelers waarmee je denkt het komt wel weer goed als het wat minder gaat. Bij City zie ik die zo niet...

Messi motm (na hart natuurlijk)

Messi is gewoon abnormaal.
Kom niet met Ronaldo en Messi vergelijken, Messi is ver boven.
Aub kijk met je ogen.

18 maart 2015 om 22:53

Je start wel een Ronaldo Messi discussie helemaal nergens voor nodig. En moet wel bij zeggen tegen een matig City dat op Europees gebied niets voorstelt.

18 maart 2015 om 23:17

Niemand gaat de discussie aan. Het is gewoon een feit.

18 maart 2015 om 23:22

Ik denk niet dat er iemand is die die discussie aan durft. Het is overduidelijk dat deze messi ronaldo met 3 klassen overklast. En de ronaldo van nu zelfs met 6 klassen.

18 maart 2015 om 23:32

Ik provoceer niet, ik wil wat duidelijk maken, zelfs real fans kunnen dit toegeven heb ik gelezen, ronaldo is ook genieten met zijn scorens vermogen
Maar Messi blijft boven aan staan aan wat alles hij doet in zijn eentje.

19 maart 2015 om 01:30

Het is niet alsof Ronaldo het beter deed tegen Schalke..

Wat een keeper was hart vandaag. Anders was het allang 4 of 5-0 geweest

Beschamend hoe de Engelse ploegen zijn vernederd. Het gat is groot, een barca op halve kracht is superieur aan de #2 van de PL.

18 maart 2015 om 22:57

Superieur niet. Barca was ook aan het counteren. Als Barca echt op halve kracht speelt, dan zijn ze echt niet superieur. Tijdens oefenwedstrijden speelt men vaak op halve kracht. Dat niveau is vaak om te huilen.

18 maart 2015 om 23:05

Barcelona zou echt niet ieder jaar kampioen worden. Daarvoor missen ze vooral spelers die fiesiek sterk zijn

18 maart 2015 om 23:18

Nee zeker niet superieur, het was gewoon gelijkwaardig ondanks de twaalf 100% kansen voor Barcelona. Het was allemaal net aan, volgend jaar moet het zeker lukken voor city.

18 maart 2015 om 23:19

Natuurlijk zou Barca niet ieder jaar kampioen worden. Succes wordt altijd gevolgd door teleurstellingen. Om de PL te winnen moet je er echt voor gaan.

18 maart 2015 om 23:20

Punt van Youri Mulder na afloop zat wel wat in. Nergens ter wereld spelen ze zoveel wedstrijden als in Engeland. Topclubs die ook Europees actief zijn spelen daar vanaf september standaard 2/3 keer per week.

In weekend competitie/FA, doordeweeks competitie/beker(FA/League Cup/Europees). Daarnaast spelen ze traditioneel ook tijdens de feestdagen dus geen winterstop. Met beetje pech speel je gelijk in FA cup en dan moet je op herhaling.

Engelse vond snijdt zichzelf in de vingers. Moet daar wat veranderen in speelschema willen Engelse clubs Europees weer aanhaken

18 maart 2015 om 23:21

@guni_gugu

Dat zeg ik ook niet. Ik vond het een logische wedstrijd dat als je zoveel ruimte weg geeft, dat je zoveel enorme kansen krijgt. Uiteindelijk stond City goed te verdedigen. Behalve het missen, zorgden de verdedigers er ook voor dat Neymar etc de hoek werden ingedrukt en Hart goed stond om de bal te stoppen.

18 maart 2015 om 23:22

@bobbelman

Wedstrijden in Engeland zijn ook zwaarder dan in veel andere competities. Daarnaast mist City de echte wilskracht op het moment.

18 maart 2015 om 23:24

Jonge, praat die lui bij de NOS niet na. Barca heeft in de 2 helft een paar counters gehad ja... Na een uur had het heel goed 6-0 kunnen staan, zonder 1 counter! Barca speelde met City, City was werkelijk dramatisch.

18 maart 2015 om 23:25

Niet superieur? Als Neymar scherper was ga je hier met een 4/5-0 naar huis. Barca spaarde duidelijk haar krachten voor classico, en toch nog steeds zoveel beter.

18 maart 2015 om 23:28

Silvacity en Guni-guna, sorry maar gelijkwaardig??? Serieus? Hoe kom je erbij? City werd vernederd, kregen billenkoek en werden compleet in de reet geneukt door barca! Het is dat Neymar totaal niet scherp was en Suarez fucking egoïstisch in 2 gevallen, anders was het na een uur 6-0. 6-0! Gelijkwaardig, hahaha

18 maart 2015 om 23:29

@JK-Ajax

Met niet superieur bedoel ik op die opmerking waar je het had over superieur op halve kracht. Dat is grote onzin. Barca was sterker en heeft verdient gewonnen. Dat ontken ik nergens.

18 maart 2015 om 23:31

@noyoforever

Guni-Guna is sarcastisch en ik zeg nergens dat ze gelijkwaardig zijn. Eerst goed lezen. Barca was beter en kregen zoveel kansen door de ruimte die ontstond door City die wilde gaan aanvallen. Tegen Bayern of welke club dan ook hadden ze ook veel counters gekregen, omdat de ander moet komen en 2 goals moet maken in een knock-out wedstrijd.

18 maart 2015 om 23:44

Al verlies je een wedstrijd met 20-0, dan nog kan je over 90 minuten een paar positieve punten eruit halen. Dat is wat jij nu doet. Dit was een wedstrijd dat lang onbeslist bleef en daardoor onnodig spannend bleef, zonder dat City echt kansen kreeg. En dan eindigt de wedstrijd in slechts 1-0 en ga je hoop putten uit feit dat Neymar af en toe in een hoek werd gedrukt, terwijl het een wanprestatie van die verdedigers was dat Neymar 4 keer 1 op 1 op Hart kon doorlopen.

19 maart 2015 om 00:19

Dat is geen wanprestatie van de verdedigers. City gaf bewust zoveel ruimte weg, omdat ze naar voren liepen als team. Dan weet je dat dit gaat gebeuren. Die 1-0 van Barca was wereldklasse. Het is logisch dan Barca dan die kansen gaat krijgen. In de 2e helft verdedigde City individueel gezien vrij aardig. Zeker in de opbouw lukte Barca het moeilijk om er doorheen te komen. Als we samen de wedstrijd opnieuw gaan kijken kan ik je laten zien wat ik bedoel. Maar dat gaat toch niet gebeuren.

19 maart 2015 om 01:37

Het is niet alsof Barca het de 2e helft écht probeerde. Ze stonden te tikken met in hun achterhoofd de wedstrijd van zondag. Ze wisten dat als City op dat moment er vel op ging ze heel even door hoefden te zetten en er weer een 100% kans uit konden persen.

Barcelona is gewend aan tegenstanders die met 10 man staan te verdedigen en geloof mij nou maar wanneer ik zeg dat Barcelona het een stuk lastiger heeft tegen Malaga dan tegen City op gebied van kans creéren.

19 maart 2015 om 01:38

Die 1-0 is wereldklasse? Mooie goal hoor, lekkere pass, maar er loopt gewoon niemand mee van City haha. Als Neymar scherper was ga je dik af terwijl ze duidelijk niet eens vol gas gaven. Zeker superieus, City had totaal niks in te brengen.

19 maart 2015 om 19:49

@JK-AJAX

De 1-0 was een mooie en typische Barca goal. Daar kan ik wel van genieten. Tijdens de wedstrijd viel het me al snel op dat City centraal een muurtje probeert te bouwen, maar de zijkanten van de 16 zijn gewoon helemaal vrij. Dat was ook geen probleem tegen Roma bijvoorbeeld.

Barca was superieur, maar niet op 50%. De grote vraag die daarbij komt kijken is: wanneer speelt een team op 50%? En hoe kan je dat meten? Er is geen enkel team zowat dat echt 90 minuten lang vol gas speelt. Het gaat altijd met flows.

Barca probeerde het tempo uit de wedstrijd te halen ja. Des ondanks concentreerde ze wanneer City aan begon te vallen en in de situaties dat ze het tempo opvoerden.

Mooie pot, Barca is door en een mooie 2e helft gezien. Hart de sterkste vent bij City, Messi bij Barca. Matthieu maakt z'n fouten maar staat er wel samen met Piqué. Ter Stegen mooi de penalty gestopt. Veel gemiste kansen zeg, van beiden ploegen.

18 maart 2015 om 23:35

Mathieu blijft voor mij ee slechte verdediger, we hebben iemand als pique en macherano nodig in hun vorm.

19 maart 2015 om 01:39

Matthieu is juist een goede verdediger. Maakt weinig fouten defensief. Zijn fouten worden pas gemaakt wanneer hij aan de bal is, dan is hij heel zwak en kan je echt merken dat hij moeite heeft met het niveau dat bij Barcelona gevraagd wordt. Maar daarintegen is hij defensief erg sterk gelukkig.

Laten we trouwens even niet vergeten dat alleen Pique meer ballen heeft gewonnen dan Messi..

Leuke oefenwedstrijd voor Barcelona.

Bpl beste competitie? Nou, van die discussie zijn we ook weer even af.

3x spanje
2x frankrijk
1x duitsland
1x italie
1x portugal

18 maart 2015 om 22:48

Zegt niet zoveel, als al ze in al die landen óók doorgaan in de winterstop en in dat tijdsbestek 5/6 wedstrijdjes spelen, dan praten we verder.

18 maart 2015 om 22:50

Als het dat maar is, dan weten ze wat te doen daar in Engeland. Maar neen, traditie zeker en blijven afgaan in Europa.

18 maart 2015 om 23:02

Dat is het grote probleem daar, hoop dat dit een keer de ogen opent..

18 maart 2015 om 23:13

Het grote probleem is dat de echte sterspelers tegenwoordig voor Real, Barca,bayern en psg kiezen. En ook dat ze in engeland geen aandacht geven aan goede verdedigers kopen of opleiden. Als ge een wedstrijd in engeland kijkt
dat is triestig om te zien hoe ze daar verdedigen.

18 maart 2015 om 23:15

Het is eigenlijk wel grappig dat dit altijd gezegd word, Spanje heeft dan wel een winterstop van 12 dagen maar Barcelona speelde in december/januari maar 1 wedstrijd minder dan Chelsea. Atletico speelde vorig jaar ook 4 wedstrijden meer dan Chelsea over het gehele seizoen en 10 meer dan City.

18 maart 2015 om 22:56

Zegt weinig over de competitie. Enige wat 't wel zegt is dat de Engelse top 1/2 klassen minder is dan Bayern, Barca en Real. De laatste jaren was er steeds meer verschil, dit jaar falen de clubs heel erg.

Is wel zo dat ze in Engeland meer wedstrijden spelen en geen rust hebben, heeft er ook zeker mee te maken maar dat is zeker niet de hoofdreden.

18 maart 2015 om 23:18

middelmatige spelers in engeland en ze moeten leren verdedigen daar.

18 maart 2015 om 23:19

Dat de Engelsen meer wedstrijden spelen is ook gewoon een fabeltje, dat was enkel het geval toen Chelsea het WK speelde en 3e werd in de Cl(en de EL won). Anders speelt de Spaans kampioen over het gehele seizoen 9/10x meer wedstrijden dan de Engels kampioen. Atletico speelde er zo vorig jaar al 10 meer dan City.

18 maart 2015 om 23:56

Nee is het niet. De Fa cup zijn al meer wedstrijden dan de Copa Del Rey (stel je voor beide finale). Dan heb je nog de League cup erbij. In de competitie zijn het evenveel wedstrijden.
Zijn er dus sws meer en door die 2 bekers en een Europese competitie wordt het schema al snel heel vol, met name van Oktober t/m Februari is het gewoon abnormaal. Elke competitie heeft hier dan ook een tijd van rust in, maar in Engeland moeten ze weer gewoon door. (bv League cup is een weekend, dan is dat weer geen weekend competitie dus wordt alles verzet en op een hoop gegooid).

18 maart 2015 om 23:57

Tja t.o.v. Real, Barca en Bayern zijn ze kwalitatief allemaal minder ja. Is ook niks gek, die lopen over van kwaliteit.

19 maart 2015 om 00:03

@ Gooner4

Copa Del Rey bestaat telkens uit 2 wedstrijden, de Fa Cup niet (tenzij gelijkspel).

Ik denk wel dat PD top 3/4 meer wedstrijden per jaar speelt dan PL.

19 maart 2015 om 00:13

Lastig om de statistieken te vinden, maar echt geloof me, nergens spelen ze zoveel als in Engeland. De top die Europees actief zijn spelen vanaf ongeveer september 2/3 keer in de week zonder winterstop. Dan heb je nog die traditionele speeldagen tijdens kerst, nieuw jaar etc waarin het nog drukker is.

19 maart 2015 om 00:20

Vergeet niet dat PL ook vroeger stopt dan dan PD. Trouwens er zijn al minstens 2 weekends dat er niet in PL gespeeld werd terwijl de andere competities wel moesten spelen.

Als het toch iets scheelt dan is het max maar 1 of 2 wedstrijden.

19 maart 2015 om 00:33

Atletico speelde vorig seizoen 61 officiele wedstrijden, Chelsea 57 en City 51 en dat zijn gewoon feiten. Sevilla speelde er 59, Real Madrid 60, Barca 59, Bayern 60, Arsenal 56, United 55 en, Bilbao(4e in Liga, geen Europa) 44 Liverpool(2e in Bpl, geen Europa) 43.

La Liga duurt over het gehele seizoen wel 1 week langer, beginnen meestal op zelfde datum maar spelen 1 week langer door en hebben dan in de winter een dag of 10 rust. En als men(zonder extra wedstrijden) zowel de FA Cup als de League Cup wint(/finale haalt) speelt men 3 wedstrijden(eigenlijk 2 i.v.m supercup finale) meer dan wanneer je de Copa Del Rey wint/finale haalt.

19 maart 2015 om 00:43

Dank u Valencios

Ik had ook zoiets in gedachte. Theoretisch kunnen ze wel meer wedstrijden spelen, maar in realiteit spelen Real en Barca ( en Atletico) vaak meer wedstrijden.

19 maart 2015 om 09:54

Zo dus die onzin kan ook de prullenbak in. Haha het Engelse voetbal is de laatste jaren gewoon in crisis. Dat was niet altijd zo, met United, Liverpool en Chelsea die nog wel van betekenis waren in de CL. Maar de laatste jaren is het Engelse voetbal toch echt consequent minder dan dat van andere topclubs. Om ober het Engelse nationale elftal nog maar te zwijgen

Wie zal na Messi ons weer van onze stoelen afspringen..zulke spelers kun je moeilijk vinden.

City had vandaag heel veel geluk nodig voor een wonder, achterin is her gelukt. Wat een wergaloze Hart, geluk dat Neymar en Suarez niet altijd scherp waren. Voorin hadden ze erin gemoeten, dan was vandaag het wonder voltrokken..

18 maart 2015 om 23:34

City heeft vandaag nooit een kans gehad, ze waren de eerste helft een speeltje voor Barcalona en de tweede helft had Barcalona de controle zonder al te veel inspanning te leveren, de enige kans was een scrimmige en een onterechte penalty, ze Mogen Hart bedanken dat het geen 8-0 is geworden...

Eerste helft was niet normaal, dan tweede, city was gewoon nergens.

18 maart 2015 om 22:59

Dat slaat nergens op. City had ook gewoon de 1-1 kunnen maken, waar ze echt zat kansen voor hebben gekregen. Natuurlijk kon Barca ook veel goals maken. Dan kan het zelfs nog alle kanten op gaan door een psychologische boost.

19 maart 2015 om 00:29

Ik zie wat aan je naam, dus ga ik niet verder.

19 maart 2015 om 01:45

Ja maar als Barcelona de eerste helft er al 5 in had liggen had City een stuk minder aangedrongen de 2e helft en was die (onterechte) penalty niet eens voorgekomen misschien. Zoals je zelf al zei, psychologisch gaat er dan iets mis waardoor ze waarschijnlijk het koppie laten hangen.

19 maart 2015 om 10:44

Silvacity,

Het ging beter lopen toen Navas kwam en toen Kolarov meer als vleugelspeler ging spelen. Zo jammer dat Pellegrini niet zo ging spelen in de 1e wedstrijd. Snap nog steeds niet waarom hij Nasri op de vleugel wilde gebruiken tegen die backs... En Milner is geen wapen tegen Barca, hij speelde wel goed tegen Chelsea maar die hanteren dan ook een zeer andere stijl.

Ik zei voor de wedstrijd nog dit wordt een wereldpot van Hart en helaas is dat ook zo geweest. Had Hart nou niet in doel gestaan, maar een andere doelman dan was dit een zware vernedering voor City geweest. Het is ook dat Barcelona tweede helft lagere tempo ging spelen dat de score maar bij 1-0 bleef anders was City hier echt met minstens 5-0 naar huis gestuurd.

Wat een Messi weer joh. Geef die jongen ruimte en alles gaat in slowmotion als hij aan bal is. Ik hoop echt dat Barcelona fysiek fit blijft om dit tegen Real ook te laten zien en dan met meer goals, want 1-0 is voor de verhouding een grote grap.

Geweldig gekeept door Ter Stegen, want een 1-1 verdiende City totaaaaaaal niet hier. Ze kwamen zonder geloof hier voetballen en werden eerste helft suf getikt.

Alles op alles opzich blij met de overwinning, maar wat werd ik vaak gek van die gemiste kansen zeg pfft......

Ik voel me helaas verplicht de vergelijking met Ronaldo te maken. Als je Messi zo ziet ja week in week uit zo ongelooflijk accurate passes geven, mensen blind dribbelen, zelden balverlies lijden, openingen vinden etc hoe kan je dan doodleuk zeggen dat Messi niet de beste is nu?

18 maart 2015 om 22:51

Ja en je wilt een Ronaldo vs Messi discussie starten, houd daar mee op, want er gaat niet over wie de beste is nou maar over de wedstrijd Barca-City!

18 maart 2015 om 22:51

Kan niet.

Die mensen hebben gewoon meer een voorkeur voor Ronaldo qua persoon. Kan natuurlijk, heb ik een tijd geleden ook iets meer gehad. Voetballend vind ik hem echter niet zo veel meer aan. Maakt doelpunten maar dat is t vaak ook.

Messi is gewoon abnormaal.

18 maart 2015 om 23:08

Zouden samen volgens mij wel erg dodelijk zijn. Maar als je een speler wil met de meeste invloed op je team (die het team beter laat spelen) kom je bij Messi terecht.

Joe hart man van de match! Geweldig gekeept

Hart man van de match of toch maar weer Messi ?

Het had 5-0 moeten zijn.

En die sulletjes daar achter het doel die op refs lijken : weg er mee. Ze nemen geen beslissingen of foute beslissingen. Gewoon irritant.

Barca op 75 en alsnog zo spelen pff geen woorden voor, Messi wat een geweldenaar!!

City vond ik zwak spelen, snap niet waarom pellegrini met milner begon wat een drama speler en waarom al die nutteloze voorzetten met een spits van 1,20meter.
Maarja Barca door hopelijk winnen ze ook zondag tegen real.

Hart speelde met durf , de andere 10 spelers speelde als makke schapen en met veel respect angst en gelatenheid...

Wat is Messi geweldig zeg, wat een passes, wat een dribbles, alleen Hart stond de goal in de weg. Neymar had er heel veel kansen op een goal en ook Suarez had kunnen scoren, maar Hart keepte geweldig. Barcelona ondanks de vele missende kansen door en vrijdag hopen op een gunstige loting. Nu eerst richten op de Clasico, hopelijk missen ze dan niet zoveel kansen en wordt t verschil vier punten!

Even lekker warmdraaien voor komende zondag. Even rustig uitlopen en verder oefenen op afronden tot zondag en hopen dat Iker zijn huidige vorm doortrekt.

18 maart 2015 om 22:57

Zo inderdaad! Is het al zondag?!

Messi 1e helft fantastisch, 2e helt goed.

Barcelona speelt weer eerste helft fenomaneel maar de 2e matig, zelden dit seizoen Barcelona 2 helften goed spelen.

Ik heb goede dinges gezien van Barcelona maar ook zwakke en nu ik Barcelona zo zag : Real is helemaal niet kansloos

19 maart 2015 om 00:00

Je avatar zegt genoeg.

19 maart 2015 om 00:10

Real kun je nooit kansloos rekenen tegen Barcelona ongeacht hun vorm. Andersom geldt dat ook. Ik hoop op een mooie pot als vandaag met uitblinker Messi weer en een trieste Casillias die Hart niet na zal doen =p.

19 maart 2015 om 00:19

Lol......oke verder scrollen.

Normaal gesproken ben ik nooit zo overtuigd van de klasse van Hart, maar na vanavond kan je er moeilijk omheen. Daarnaast moet ik zeggen dat dit Barca een stuk aantrekkelijker speelt als het Barcelona onder Guardiola. Drie pure aanvallers en iedereen kent zijn taak. Meer durf in het spel en geen eeuwig tiki-taka.

Wereldwedstrijd van Hart, zeer goed gekeept, was heel alert ook. Barça werkte ook helemaal niet goed af, maar in de tweede helft zag je gewoon dat ze met hun hoofd al bij zondag waren. Messi was vandaag gewoon uitstekend, geen woorden voor.. Neymar en Suarez waren ongelukkig in de afronding en speelden niet hun beste wedstrijd.. achja, laten we hopen dat we zondag ook kunnen winnen tegen Real Madrid en dan is dit een topweek geweest! Rustig naar de loting kijken vrijdag en zien wie we treffen..

Off: Ik heb gehoord van betrouwbare bronnen, dat Milner de bal nog steeds aan het zoeken is...

Die scheidsrechter waarde loos had rood moeten geven eerste helft doet die niet en geeft wel een penalty wat geen was
Messi speelde met city messi denkt ook ik heb al alle records nu ga ik maar eens een andere record breken Iedreen Door de benen spelen prachtig

18 maart 2015 om 23:19

Uhm vriend die rood was rood ja en daar zat hij fout maar die penalty was ook zeker een penalty het was gewoon oerstom van piqué om 2x met zijn knie vooruit in te stappen. Maar overal was deze scheidsrechter niet al te best hij floot heel inconsequent en raar. Beter als deze man geen. Top wedstrijden of belangrijke wedstrijden krijgt

Als je durft ben je tegen niemand opgewassen. Het respect tonen is het opgeven is het passieve boven het actieve. Tegen een Messi moeten ni vrezen oh zo goed hij ook kan zijn altijd vanuit gaan dat het ook een mens is...

19 maart 2015 om 00:01

Hoezo terughoudend uit voor Messi? Drie spelers gewoon op de bon na een tackle op Messi.

Titel van VX doet city tekort. Waren de 2de helft gewoon de betere net als in de heenwedstrijd met gigantische kansen!!! Vandaag geeft in ieder geval hoop voor zondag. Want indrukwekkend was barcelona niet. Enige voor wie ik vrees is die kleine. Helaas in huidige vorm de beste van de wereld. Heb echt genoten van dat rotkind. Motm hart, sagna en messi. Floppen van de dag: suarez, kolarov en neymar.

18 maart 2015 om 22:55

Gigantische kansen ? 1 worsteling voor doel en een strafschop in geschenkverpakking, dat is het ongeveer.

Hart op de blote knietjes danken ; zonder hem was het minstens 5-0 geworden.

18 maart 2015 om 23:13

City de betere?? Welke wedstrijd heb jij gekeken dan? Barca liet City een beetje komen maar dat was het dan. Als ze voorin scherper waren geweest was het 5-0 geworden, met je City de betere!

18 maart 2015 om 23:19

Wowowow gefrustreerde barcelona fans overal! Calma jullie zijn terecht door. Dat je niet meer objectief de wedstrijd kan analyseren en durft toe te geven dat city de tweede helft beter was is jammer maar het is je vergeven man.
Succes zondag.

18 maart 2015 om 23:26

Gefrustreerd? Ik heb een superieur Barca gezien wat de 2e helft het wel prima vond waardoor City iets beter in het spel kwam. Maar beter, no way! Barca heeft 10x meer kansen gecreëerd dan City man, dat je dat niet ziet is echt bijzonder.

19 maart 2015 om 00:23

Pootje praat onzin, heb zijn comment niet eens verder kunnen lezen. Weer zo'n kind in VZ.

19 maart 2015 om 01:01

@club#2 "Weer zo'n kind". Heeft zelf alleen comments van hoogstens 5 woorden en vind zichzelf zo belangrijk dat dat blijkbaar voldoende interessant is. Wat een pannenkoek haha

19 maart 2015 om 01:53

City was ook écht niet de betere. Als de kansen de 2e helft van beide partijen 100% benut waren was het 4-2 geworden voor Barcelona..

tevens speelden ze de 2e helft écht op een laag pitje. Niet teveel hoop krijgen dus want we zijn de wedstrijd tegen Schalke nog niet vergeten, en ik hoop jij ook nog niet.

19 maart 2015 om 11:02

We zijn de wedstrijd tegen schalke nog niet vergeten nee. Maar die vlieger gaat voor iedereen op. Ik ben de wedstrijd tegen malaga ook niet vergeten danmaar??

19 maart 2015 om 22:47

Vind duizend kansen weg geven tegen schalke toch erger dan een eigendoelpunt maken tegen Malaga. Maar we zien Zondag wel wie het laatst lacht toch, ik weet in ieder geval zeker dat het geen herhaling wordt van de vorige clasico.

Helaas voor de wedstrijd dat City geen goal maakt om de spanning en het niveau op te krikken. Al had dat natuurlijk helemaal onverdiend geweest. City kon helemaal niet gevaarlijk zijn. Geen powerplay, geen counters, geen snelle omschakeling. En van Nasri zal ik nooit fan worden.

Messi geen woorden voor. Lijkt zo kinderlijk hoe hij die andere spelers uitspeelt. En dat zijn dan ook nog eens spelers die bij de betere ter wereld horen.

Hopelijk heeft hij zondag een offday als we willen winnen. Want de ruimte die City tussen de linies gaf, zie ik tegenwoordig ook bij Real. En dan zie je zoals vandaag hoe makkelijk het allemaal gaat om aan kansen te geraken. Je mag dan blij zijn met 1-0 verlies.

Lijken mij mooie affiches:
Juventus - Barcelona
Atletico - Bayern
Porto - Monaco
Real Madrid - PSG

19 maart 2015 om 00:03

Inderdaad, dat zijn de best mogelijke affiches. Mooie samenstelling.

19 maart 2015 om 00:47

Als deze teams elkaar tegenkomen in de kwartfinales, krijg je waarschijnlijk prachtige halve finales. Zo kunnen Porto en Monaco zich ook eerst laten zien tegen echte topteams:

Atletico - Bayern
Real - Porto
Barca - Monaco
PSG - Juve

Atletico maakt het elke team moeilijk en ben benieuwd hoe Bayern omgaat tegen een team dat zo gedisciplineerd kan verdedigen als Atletico.
PSG vs Juve zou een mooie wedstrijd zijn, waar 2 outsiders tegen elkaar moeten.

Ik hoop dat Ancelotti goed geeft gekeken vandaag.
Er verandert niet heel veel aan de tactiek.
De tactiek is schakel Messi uit en je schakelt Barcelona uit.
Neymar is zwaar uitvorm en Suarez past niet bij de snelle spel van Barcelona.
En als Piqué en Mathieu gaan spelen dat zullen de BBC zeker kansen krijgen die gaan wel beter met hun kansen om dan City.
Ik zie in de aankomende Clasico gelijkenissen als de wedstrijd tegen Bayern München.
Bayern zou dat Real wel ff wegspelen Robben en Ribery zouden Real wel een lesje leren.
Toen kwam de beest uit Real aankomende zondag hopelijk ook.
De grootste wedstrijd van dit seizoen.
El Clasico Barcelona-Real Madrid!


18 maart 2015 om 22:56

Inderdaad schakel Messi uit, zo simpel is het. Waarom doen die andere clubs dat dan eigenlijk niet als het zo eenvoudig is ?

18 maart 2015 om 22:58

precies. Schakel Messi gewoon effe uit joh. Wat een raar praatje weer, van komdan. Real is uit vorm, Barca in vorm, het heeft de beste papieren om zondag te winnen. We zullen zien. Daarnaast denk ik dat je je over meer zorgen te maken hebt dan alleen Messi.. Lopen daar voorin nog een paar die aardig kunnen voetballen.

18 maart 2015 om 23:02

Ja tegen matig City is het niet echt moeilijk om zo uit te blinken die stellen niets voor.

18 maart 2015 om 23:35

@Jorisdr.
Messi was ook afgestopt eerder dit seizoen in Madrid.
Toen was hij magisch verdwenen van het veld.
Het is gewoon mogelijk hoor? Moeilijk wordt het wel,maar met Suarez die hem in de weg zal lopen en Ramos kort op Messi is dat gewoon mogelijk.

19 maart 2015 om 01:05

"Magisch van het veld verdwenen" hahaha. Niks over messi zeggen man. Barcelona en messi zijn weer in vorm en de fanboys komen bij elk kritiekpuntje massaal uit hun grot gesprongen. Messi is eventjes onschendbaar.

19 maart 2015 om 22:53

Als dat zo makkelijk is, waarom stelde Real dan bar weinig voor tegen de nummer 5 van Duitsland :'

18 maart 2015 om 23:03

Komdan ga aub slapen je praat onzin "schakel messi uit , neymar zwaar uit vorm , suarez past niet bij het spel, bbc maakt pique en matieu af" . ten eerste hoe wil je messi uitschakelen als heeel real madrid uit vorm is ? 2. Suarez past wel bij barca is al zovaak belangrijk geweest met zijn goals en assist. 3. Pique is dit seizoen een van de beste verdediger van de wereld dus bbc gaat niet heel makkelik scoren in het campnou.

19 maart 2015 om 01:06

Real was een aantal jaar terug ook uit vorm maar varane had een messi in topvorm diep in zijn broekzak. Zo dus?

19 maart 2015 om 22:56

In z'n broekzak een aantal jaar geleden? Bedoel je 2009 of 2010?

18 maart 2015 om 23:16

Sorry maar je begrijpt er niet veel van. Tis wel goed dat je positief bent, dat wel.

19 maart 2015 om 00:25

Whahaha komdan zelfs real fans moeten echt niks van jou hebben, je bent letterlijk de grootste grap van voetbalzone. Als het zo simpel was zou barcelona al uitgeschakeld zijn in de copa Primera en Champions League. 1 messi schakel je niet uit tenzij je de hele tijd 5 man om hem heen zet, mocht ancelotti dit werkelijk proberen garandeer ik je dat neymar en suarez een hattrick erin knallen. Wil real winnen zullen ze gewoon van hun eigen kracht moeten uitgaan want real heeft een top selectie.

Haha reactie van pep. Mooi om te zien

Op voetballend gebied is City vandaag kapot gespeeld, helaas uitte dit zich niet in doelpunten door een fenomenaal spelende Hart, Zo goed heb ik die man nog nooit zien keepen, nuja, gewoon door naar de volgende ronde. En natuurlijk de Clasico zondag!

18 maart 2015 om 23:03

City - Dortmund 1-1. Toen was Hart nog beter zelfs

18 maart 2015 om 23:21

het probleem bij alle engelse ploegen is dat ze allemaal tactisch zeer zwak zijn en ze dringend moeten leren verdedigen.

18 maart 2015 om 23:26

@pipita

Verdedigen kunnen ze wel. Maar niet als team. Tactisch slaat het nergens op. Kijk hoeveel ruimte ze weg geven. Dat roep je het al op jezelf af. In Engeland lopen ze naar achter tot de tegenstander al in de 16 staat zowat. Dat kan niet tegen Messi, Neymar, Suarez

18 maart 2015 om 23:30

Ik zie veel wedstrijden van engelse ploegen en ze kunnen echt
wel niet verdedigen. De enige die dat kunnen is chelsea maar dat is enkel
omdat ze bang hebben om te voetballen.

18 maart 2015 om 23:34

Ze maken veel fouten omdat het tempo ook hoog ligt en veel te veel ruimte weg geven. Kompany en Zabaleta zijn individueel goede verdedigers. Koscielny, Skrtel kunnen ook goed verdedigen. Als er dan een verdediger naar Engeland komt hebben ze het altijd zwaar.

18 maart 2015 om 23:52

Ja dat is het probleem, Engelse ploegen kunnen het hoge tempo niet aan waardoor het gewoon opvalt dat de verdedigers middelmatig zijn en ze tactisch falen.

Hart speelde fantastisch, maar veel ballen werden ook zwak afgewerkt, dat kan je niet ontkennen. Mooi voorbeeld is die situatie met Messi. Hij kan de bal rustig in de verre hoek schuiven, maar ramt hem blind tegen de keeper aan en dat deed vooral Neymar ook bij elke kans die hij kreeg.

Prima pot gekeept, maar hij is nog steeds geen topkeeper naar mijn mening. Een incident doet daar weinig aan af.

Verder was Messi echt belachelijk goed. Stel je toch eens voor dat hij samen met Ronaldo zou spelen en hij al die wereldballen aan Ronaldo zou geven. Dan maken ze er samen 500 per seizoen

18 maart 2015 om 23:03

Ronaldo en messi in 1 team? Nee aub niet. Ronaldo zal door zijn ego en de wil om beter dan messi te willen zijn al helemaal niet functioneren.

Hart man of the match. Had makkelijk 6-0 moeten staan, Man City leek wel van het niveau Levante, Messi wandelde er gewoon doorheen.

18 maart 2015 om 23:04

2e helft stond City aardig te verdedigen. Barca kreeg zoveel ruimte en dan nog niet goed uitspelen. Veel onderscheppingen ook

Messi waaauw wat een legende is dat zeg!! Wat een speler, echt genieten als je hem ziet voetballen. Ongekende klasse.

Wat een fantastische pot van Barca, hopelijk spelen ze zondag ook zo dan maken ze toch erg veel kans om met een mooie score van het veld te gaan.
Alleen moet dan het vizier wat scherper staan want dit word tegen Madrid genadeloos afgestraft.

Navas viel goed in, maar Bony heeft tot nu toe echt 0,0 laten zien ....

19 maart 2015 om 00:35

Wie is bony?

Ik ben echt geschrokken van Man City zeg, op geen enkel moment kreeg ik de indruk dat er ook maar iets te halen viel voor City. Hart was fantastisch, maar het spel van City leek helemaal nergens op. Wat was het idee erachter? Normaal gesproken speelt een verdedigende ploeg op de counter, maar elke keer als City de bal veroverde en er ruimte lag speelden ze de bal breed of terug om vervolgens tevergeefs een aanval op te zetten. Dachten ze nou dat ze het spel wel konden maken tegen Barca? Of wilden ze niet voor counterploeg uitgemaakt worden?

Man man man wat een geweldige eerste helft! Hoe goed die was zag je allemaal inde frustratie van Nasri en de rotschop die hij uitdeelde. Dat je daar geen rood voor geeft, dan snap je er echt niets van. Wat was Messi weer goed, die acties, die passing, alleen jammer dat de afwerking niet op scherp stond. Hart top wedstrijd gekeept, anders was het minimaal 3 a 4-0 geworden.

2e helft hoefde het allemaal niet meer, dat zag je aan iedereen. Er werden gewoon al krachten gespaard voor zondag. Dan moeten ze voorin wel scherper zijn anders komt dat je duur te staan!

Ongekend hoe goed Messi weer is. Vrij beangstigend met de wedstrijd van zondag nog voor de boeg.

Barcelona is wat mij betreft samen met Bayen de topfavoriet voor de CL. De rest zit daar allemaal onder. We mogen ons allemaal toch wel gelukkig prijzen dat we het genie Messi mee maken hoor, niet normaal.

18 maart 2015 om 23:23

heb vetrouwen voor zondag !!!! hala madrid

Ajax zal toch echt met betere spelers moeten komen want met dit materiaal wat we nu hebben zullen we Barcelona nooit verslaan. Als je ziet hoe Barcelona Manchester City wegtikt dan zal Ajax zich toch beter moeten versterken komend seizoen. Hopelijk wat betere aankopen dan dat we nu hebben.

18 maart 2015 om 23:15

Zit je aan de paddo's?? Alsof Ajax of welke Nederlandse club dan ook ooit in de buurt komt bij Barca. En begin nou niet over die 2-1, dat was echt een uitschieter die niet snel meer voor zal komen en vooral tot stand kwam dat Barca al door was en het wel prima vond.

18 maart 2015 om 23:20

Ajax zal misschien over 50 jaar een kans hebben tegen Barcelona

Wat een frustrerende wetstrijd want barca had er minimaal 5 moeten maken, Messi was weer grandioos maar wat ik niet snap is dat Suarez 7.5 krijgt en neymar 7.2 want neymar miste kansen maar was vandaag toch veel maar ook veel beter dan suarez waarbij combinerend alles mislukte en ook nog een egoïstisch was. Man of the match Messi en Joe hart. City heeft echt abnormaal veel mazzel gehad als neymar maar ook Messi allebei iets scherper waren was het makkelijk 5 -0 geworden.

Komdan ben je er weer

Ik zal je even uit leggen wat het probleem is messi is niet af te stoppen ook niet Door real defensie
Wie is uit vorm ronaldo of naymar
Als ik ancellotie was dan zouw ik de boel dicht timmeren achter in
Messi naymar sourez die vreten de defensie van madrid
Het had vandaag trouwens 10 tegen 0 moeten zijn en niet 1 nul

18 maart 2015 om 23:20

Als ik jou zo zie typen zou ik niet weten over wie je het hebt zeg.. als je zou zeggen dat het handbalspelers zijn geloof ik het direct.

18 maart 2015 om 23:26

ancelotti gaat inderdaad alles dichttimmeren vanachter en op de counter rekenen met BBC

19 maart 2015 om 00:39

Als hij achterin dichttimmert zal Barca 90% ballbezit hebben.

Weet er iemand of er na de kwartfinale nog een loting zal plaatsvinden?

18 maart 2015 om 23:47

Ja. De loting voor de halve finale zal plaatsvinden op 24 april.

Daar sta je dan, met je honderden miljoenen in je zak, te kijken naar jouw ploeg op bezoek in Camp Nou. Ervan overtuigd de kloof met de echte top tot een minimum herleid te hebben, al even een vaste waarde bovenin de Bpl, en toch zo hard voetballes krijgen van Barcelona.

Over twee wedstrijden gezien heeft City amper vijf minuten de indruk gegeven dat ze het Barcelona moeilijk gingen maken. Messi behandelde de City-spelers als kegeltjes en Pellegrini stond erbij en keek ernaar.

Real maakt uiteraard geen gelijkaardige fouten. Zij weten wel hoe ze een wedstrijd in Camp Nou moeten aanvatten, maar mocht ik Ancelotti zijn, zou ik toch slecht slapen na vanavond. Messi in vorm maakt brandhout van de koninklijke afweer.

Visca el Barca!

18 maart 2015 om 23:55

daar is altijd nog Sergio Ramos en Pepe !!!! In Madrid is het ook gelukt om ze af te stoppen waarom in camp nou niet

Ik irriteer me kapot aan het spel van Mathieu. Geen rust in zijn spel, schiet de bal 9/10x over de zijlijn ipv een medespeler te vinden. Hoop dat Busquets terug is voor de clasico, en Mascherano Mathieu's plek weer overneemt. Voor de rest een heerlijke wedstrijd gezien

18 maart 2015 om 23:57

Ik snap gewoon niet waarom barcelona mathieu en vermaelen heeft gekocht. Middelmatige verdedigers die voetballend gewoon niet goed zijn

19 maart 2015 om 00:42

Iemand die precies denkt als mij, ik snap nog steeds niet hoe Barca dacht mathieu te kopen, ik vind m echt, hij moet blij zijn dat pique naast hem stond en macherano voor hem.

19 maart 2015 om 00:42

Echt slecht*

Als Messi maar speelvreugde heeft, dan zal die altijd een ongekend niveau halen.

Koeral
Weet je niet over wie ik het heb ken jij onze vriend komdan niet die gelooft nog altijd in sprookjes.

Want hij is namelijk de enige real fen die vindt dat ronaldo beter is dan messi

Aaronv1
Ben het met je eens geldt trouwens ook voor alves maakt soms heele domme fouten achter in

Iedere team dat durft aan te vallen tegen barca

Barca maakt gehakt van dat team messi vooral
Dus laat real dan ook maar aanvallen komende zondag
Real 433 opstelling 5 nul voor barca
Want barca is ook vlijm scherm in de counters goed te zien tegen city
Ancellotie durft niet 433 het wordt 442 opstelling zondag .

Pipita
Ik snap ook niet waarom real bale heeft gekocht voetballend waarde loos past beter bij een atlitice ploeg
En wat te denken van carvagal wordt zondag Door naymar weg gespeeld.

Pfff het wordt toch steeds gekker met die kleine vlo uit Argentinië .. Denk je dat het niet beter kan .. Komt ie met zo'n wedstrijd weer op de proppen.. Puur genieten van dat magische wondertje...

Kan niet wachten tot zondag...

Hoe Messi vandaag speelde was te gruwelijk voor woorden. Even serieus, hoe kunnen mensen hem níet de beste ter wereld vinden. Hij heeft in zijn eentje Manchester City, Engels regerend kampioen en nummer 2 van de competitie, vernietigd. Het is dat meneer Hart zijn avond had anders was City in 1 wedstrijd gedegradeerd naar de 4e divisie.

Haha, Real, man man man wat zou ik niet in hun schoenen willen zitten. Aanstaande zondag afreizen naar een uitverkocht Camp Nou, het opnemen tegen dit Barcelona én Messi in vorm. Mijn hemel. We gaan ze net als City alle hoeken van het veld laten zien. Verdienen ze ook. El Clasico wordt van ons, evenals de titel.

Mijn complimenten nog aan Neymar. Als ik hem zo zie voetballen dan zie ik veel progressie in zijn spel ten opzichte van maanden terug of zelfs het begin van vorig jaar. Hij speelt veel volwassener en met ideeën. Zijn talent dat gemixt is met de training en begeleiding die hij bij Barça heeft gekregen heeft krachtig uitgepakt en dit is nog maar het begin. Ik krijg het gevoel dat hij nu de pit in zijn benen heeft gekregen waarmee hij zonder Messi krachtige teams van de kaart kan vegen en dat is goed.

Het enige kutte is dat hij samen met Suarez die balans niet weet te vinden van wanneer ze moeten passen of schieten in een kansrijke positie. Maar goed, daar is Messi voor, die kan het ze leren. Hoop ik.

19 maart 2015 om 00:46

Neymar is goed bezig met bal, maar moet nog slimmer worden in de afronding. Suarez zijn probleem is bal verlies en passing wanneer je het snel moet doen, het wordt veroverd of komt tegen de verdediging aan.
Als hij dat beheerst als neymar zal het feestje compleet zijn voorin.

Ik sluit me graag aan bij het rijtje Messi-fans. Zo dankbaar dat hij bestaat. Elke balbehandeling van Messi is al kunst, een genot om naar te kijken. Voor de echte liefhebber is Messi pure verwennerij. Ik hoop echt dat zijn carriere nog heel lang mag duren. Pure kunst!!!

Naymar moet komende zondag dubbele scheenbeschermers aan doen reken er maar op die wordt weer getakeld Door real spelers net als tegen
Atlitico

Ik weet het zeker bij madrid zijn ze jaloers met een voor hoede zo als die van barca de beste voor hoede van de wereld

Messi overal in het veld is hij de beste

Die arme spelers van city hij heeft ze letterlijk van het kasje naar de muur gestuurd

Laat madrid maar komen messi is er klaar voor

19 maart 2015 om 05:47

Wie is doe Naymar waar je het steeds over hebt?

19 maart 2015 om 05:47

Die*

Heerlijk dit! Dat je na 2 latige seizoen alles weer lekker ip de rit hebt en dit hebben ze zeker verdiend , al had de score nog hoger uit kunnen vallen , maar was okk gewoon geweldig. Nu naar el clasico! Hoop en cerwacht 3-0

De wedstrijden in de premier league zijn ook veeel moeilijker dan in spanje, en de top 10 van spanje is slechter dan de top 10 van Engeland

Inderdaad! Wat keepte Hart een geweldige wedstrijd!
De score had echt veel hoger kunnen uitvallen, wat een kansen.
Niet dat Barca ze slecht afmaakte, dit is echt te danken aan een super wedstrijd van Hart.
Lijkt mij een van zijn wedstrijden uit zijn carierre tot nu toe. Al win je die liever natuurlijk, maar geen schande om van Barca te verliezen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren