19messi33
Algemeen
Vrienden (13)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Donderdag, 25 november 2010
  • 19messi33
  • 159 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 5.481
  • 31 jaar (11-4-1989)
  • Geleen
  • 13
Persoonlijke berichten
7 juli 2011 om 11:31
#2

jij ziet ze echt vliegen hoor, messi is geen god. als messi iedereen altijd maar kan passeren, waarom kan hij dan bij Argentinië niks voor elkaar krijgen?
volgens mij heb jij teveel verstand van hypes en te weinig van voetbal, want iedereen kan zien dat Messi geen god is en ook gewoon is iets fout doet. het ligt niet altijd maar aan het team, kijk ook is gewoon objectief en je zal zien dat Messi niet zo geweldig is als op jouw rozen wolk.

30 juli 2011 om 21:46
#3

Er heerst nu een bepaalde anti-barca en anti-messi sfeer. Sowieso gaat hij weer de Gouden Bal winnen. Voor de 3e keer achter elkaar. Laat haters maar haten :D. Wij hebben die negatieve energie niet nodig.

Peace kameraad.

19 oktober 2011 om 18:20
#4

Dit stuk wat jij zei bij Barcelona;)

Er zijn zoveel mooie dingen die ik heb meegemaakt, De goal van Iniesta tegen Chelsea. Maar vooral het ware genoegen om getuigen te zijn in mijn leven van een voetballer die buitengewoon is (messi). Iemand die zijn status van kleine jongen heeft opgewerkt naar een ster. Zijn dribbels tegen Atletico Madrid, Athletico Bilbao, zijn Steekpasses naar Villa tegen Real Madrid (5-0) Zijn kopbal in de Champions League finale. Het huilen van Sylvinho na de Champions League finale in de armen van Messi. Maar bovenal de simpelheid waarmee Messi voetbalt, Het maakt hem niet uit wie er voor hem staat. Het ziet er altijd zo simpel uit maar het is het moeilijkste wat er is.

Prachtig om te lezen
Moest het even zeggen.

3 april 2012 om 12:26
#14

Goede reactie op mcjeroen12 in het topic over Vertonghen. Koscielny is een goede verdediger maar het fabeltje dat hij daar weer eens herhaalt wordt een beetje vervelend en je reageerde hier correct op. Koscielny liet die wedstrijd erg sterke dingen zien maar je kunt onmogelijk stellen dat hij Messi in bedwang hier als Messi zoveel gevaar heeft gesticht. Zoals je al vermeldde, was hij scherper en minder zelfzuchtig en had de assistent-scheidsrechter goed opgelet, dan was hij met een hattrick en drie assists naar Camp Nou gevlogen. Het is dat het niet helemaal on topic was en dat je tegenwoordig moet oppassen met het geven van groene randjes anders had ik je er een gegeven.

24 mei 2012 om 08:59
#16

Heeej Eric!

haha ik heb me weer eens ingelogd :P

29 juni 2012 om 22:39
#18

Niveau gaat echt omlaag op deze site, niet normaal...

26 juni 2013 om 22:04
#31

Ik zie dat jij niet echt enthousiast ben over Neymar ik geef je gelijk Messi hoort de sterspeler te zijn aan de kant van de Catalanen.

7 augustus 2013 om 18:17
#33

Rafael Varane Vs Barcelona Home (30.01.2013) - Copa del Rey ! Ik raad je het zeker aan om het te bekijken duurt maar even, dan kan je misschien begrijpen wat ik bedoel.

9 januari 2014 om 00:16
#35

Hoi 19messi33

Ik heb een filmpje van C.ronaldo in zijn jongere jaren,
hier aan zie je dat C.ronaldo zijn spelers voorbij gaat met techniek.
Ik vond hem destijds ook sneller nu is die wat trager dan 2 jaar geleden.

http://www.youtube.com/watch?v=,1jpbdppybz4

6 februari 2014 om 22:52
#36

Hola !

Jouw reacties zijn top. Je hebt overigens gelijk wat betreft Messi;) die is het behoorlijk zat aan het worden in La Liga, telkens door de een man of 5 keihard aangepakt worden is natuurlijk geen pretje.

Ik vind de opponenten ook steeds meer hopeloos worden, die muren worden groter en het spel is niet om aan te zien hierdoor;) vooral omdat ze onder Tata anders spelen.
Ze komen er ook steeds moeilijker doorheen.

6 februari 2014 om 22:53
#37

Hola !

Jouw reacties zijn top. Je hebt overigens gelijk wat betreft Messi;) die is het behoorlijk zat aan het worden in La Liga, telkens door de een man of 5 keihard aangepakt worden is natuurlijk geen pretje.

Ik vind de opponenten ook steeds meer hopeloos worden, die muren worden groter en het spel is niet om aan te zien hierdoor;) vooral omdat ze onder Tata anders spelen.
Ze komen er ook steeds moeilijker doorheen.

16 juni 2014 om 02:55
#38

Ik blijf meestal tot laat wakker alleen om naar Zuid Amerikaanse voetbal te kijken, omda k het mis. Dus beetje lullig dat je mij beschuldigd :)

16 juni 2014 om 18:11
#39

Ik zei dit toch ook tijdens live meepraten? Alleen in andere woorden. Ik zei zoiets van;) Argentinie is een individualistische ploeg. Altijd geweest. En daarom winnen ze zo weinig.
Dit Arg moet het hebben van de individualistische spelers, maar dit neemt niet weg dat ze gewoon de topfavoriet zijn wegens de spelers die ze ter beschikking hebben.

10 februari 2015 om 11:30
#40

Hey, was deze reactie gisteren voor mij bedoeld?

'diego sorry maar ik raad je aan om je eens te verdiepen in de cosmos er is een 13e delige serie beschikbaar dat heet cosmos: a spacetime odessey. Misschien wordt je er dan wat wijzer door. Ik geloof ook niet in een god maar ik respecteer dat jij en vele andere dat wel doen, maar dat neemt niet weg dat ik soms wel eens vragen stel bij bepaalde zaken die worden aangehaald in de heilige boeken.'

Zo ja, kun je mij dan wellicht toelichten waarom je precies denkt dat ik er moeite mee heb dat er mensen zijn die anders denken, of niet geloven of in andere dingen geloven? Ik probeerde gisteren namelijk maar 1 ding te bewerkstelligen;) dat we andersdenkenden niet meteen met drogredenen voor dom / onwetend / ketters gaan bestempelen, juist om een reden te hebben om ons niet in elkaar te verdiepen. Toch?

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 27 januari
Barcelona houdt rekening met het vertrek van Junior Firpo en is daarom op zoek naar een nieuwe linksback. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren