Thibaut Van de
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 20 oktober 2012
  • Thibaut Van de
  • 129 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 865
  • 26 jaar (15-6-1995)
  • Burgerlijk ingenieur/Architect
Persoonlijke berichten
5 juni 2013 om 13:47
#2

Valdés heeft aangegeven nog een seizoen te willen blijven, de komst van José Reina is dus uitgesloten. Marc André ter Stegen zou een mogelijkheid kunnen zijn, puur omdat hij dan nog een periode heeft om te wennen aan het niveau en de cultuur van Barcelona.

Mats Hummels is te duur bevonden door Rosell, zeker nu hij met geld heeft lopen strooien voor Neymar. Marquinhos, Iñigo Martinez en Thomas Vermaelen lijken de voornaamste kandidaten om naar Barcelona te vertrekken. Verder ben je Busquets vergeten in je opstelling, maar dat had je waarschijnlijk zelf ook al door.

Montoya, ter Stegen, Song, Mascherano, Puyol, Fàbregas, Tello, Alexis en Deulofeu zouden in deze opstelling lekker door kunnen wisselen. Dan vergeet ik er waarschijnlijk een paar, maar goed.

Valdés
Dani Alves
Marquinhos
Piqué
Jordi Alba
Xavi/Thiago
Busquets
Iniesta
Pedro
Messi
Neymar
5 januari 2015 om 16:51
#4

Er zullen nieuwe verkiezingen moeten komen voor een terugkeer van Laporta, die inderdaad heeft aangegeven zich kandidaat te stellen. Maar voor nieuwe verkiezingen zijn er nog veel meer zaken nodig dan het ontslag van één persoon; neem nou een motie van wantrouwen, een bepaald percentage van de socio's moeten instemmen met het afzetten van het bestuur en daarnaast moeten er nog verkiezingen worden georganiseerd die tijd kosten. Vertrouw me maar, het is nog lang niet zover dat het lek boven is en dat zal in de komende paar maanden niet anders worden.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 26 juli
Nu de overgang van Saúl Ñíguez naar Barcelona afgeketst is, lonkt een overgang naar de Premier League. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren