MancityFifa
Algemeen
Vrienden (23)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 5 augustus 2014
  • MancityFifa
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 2.453
  • 22 jaar (2-1-2000)
  • Den Haag
  • VMBO Kader
  • 23
Persoonlijke berichten
3 december 2014 om 20:40
#1

Bedankt voor je uitnodiging man! Veel plezier bij Sunderland-City als je die wedstrijd gaat kijken

6 december 2014 om 13:14
#2

Gelukkig is Everton nog niet zo in vorm als ze normaal gesproken zijn en wij hebben Aguero! Ik hoop dat Silva nog een kwartiertje mee kan doen op het einde, zodat hij ritme opbouwt voor tegen Roma. Maar dat risico zal Pellegrini niet nemen. Veel plezier met de wedstrijd!

8 december 2014 om 19:38
#3

Nou, daar ben ik ook zeker blij mee!!
Ik had eigenlijk al verwacht dat hij geen maanden geblesseerd zou raken. Dat gebeurd sowieso heel zelden bij City spelers trouwens. Altijd 2 weken of een maand eruit ongeveer.

Het is alleen jammer, omdat Roma misschien wel de wedstrijd van het jaar voor City is. Zou doodzonde zijn als je niet door gaat, omdat je bent genaaid door de scheids in Moskou toen met Kolarov. Dat Doumbia die rare penalty kreeg dat geen penalty was. Tref je dan Porto of Monaco/bayern Leverkusen, dan heb je nog een goede kans om de kwartfinale te halen met Aguero hopelijk weer in bloemvorm

15 december 2014 om 19:35
#4

Ik vind het vooral jammer dat het weer dezelfde is. Had liever Real Madrid gehad dan. Al was Monaco natuurlijk ideaal geweest. Hoe vet zou het zijn om Barca, Real, Chelsea en Bayern te verslaan om zo de CL te winnen Het wordt tijd dat City opstaat en een echt topteam eruit kegelt.

Barca is qua speelstijl aan de ene kant zwaar klote. Daar bedoel ik mee dat ze full press kunnen spelen en dan gaat City snel de lange bal hanteren. Maar dat is niet hun ding. Aan de andere kant gaat het bij Barca altijd door het centrum. Met ompany, Mangala, Zabaleta naar binnen laten trekken en Fernando & Fernandinho daarvoor... Dan komt Barca er amper door.

Barca gaat in Manchester op balbezit spelen. Als ze dan zo druk kunnen zetten als tegen Bayern zie ik wel kansen. In Spanje moet je gewoon afwachten en counteren met Navas en Aguero. Met Fernando, Fernandinho, Toure en misschien zelfs Milner er ook bij.

21 februari 2015 om 18:51
#5

city staat 2 nul voor city van vind jij yaya ook niet zoo goed

4 maart 2015 om 22:50
#6

Wat betreft de Premier League ben ik zo goed als neutraal. Ik kijk graag naar City, United, Spurs, Arsenal of Chelsea... Het maakt me allemaal niet zo veel uit eigenlijk

22 maart 2015 om 20:42
#7

Dankje wel, ik ga zeker kijken!
Jij ook veel plezier he!

26 september 2015 om 13:01
#8

Bedankt voor de uitnodiging!

24 oktober 2015 om 19:37
#9

Bedankt voor je uitnodiging !

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 5 augustus
Jerdy Schouten staat in de nadrukkelijke belangstelling van Torino. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren