Origami
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 28 november 2012
  • Origami
  • 142 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 4.885
  • 33 jaar (10-10-1988)
Persoonlijke berichten
27 januari 2018 om 22:21
#1

Om me even aan dat kluwen te onttrekken en toch op jouw vraag te antwoorden:

Ik vind van de beste 11 van Barca Ter Stegen, Umtiti, Busquets, Messi en Suarez beter dan hun respectievelijke tegenhangers bij Real Madrid. De andere 6 posities zou ik invullen met Carvajal, Ramos, Marcelo, Kroos, Modric en Ronaldo. Mits iedereen in vorm is natuurlijk. In de huidige vorm zou enkel Modric er in staan in mijn combo opstelling. Iniesta is een discussiepunt voor mij maar vanwege zijn leeftijd en uithoudingsvermogen passeer ik hem.

Maar ik had het natuurlijk over selectie, niet basisopstelling. De basis vind ik namelijk erg aan elkaar gewaagd. De selectie in zn geheel bekeken vind ik (nogmaals: op papier) Madrid echter wel wat sterker. Ze hebben op elke positie een jonge, getalenteerd speler waarvan je zou verwachten dat ie erg hongerig is. Alleen voorin is het te dun en daar heeft Barca wederom het voordeel. Overigens ben ik wel benieuwd wat voor impact Coutinho gaat hebben en of ik mijn mening vanwege hem wat moet bijstellen.

Maar dit is dus enkel en alleen mijn mening. Het is natuurlijk makkelijk praten zo met dat 'op papier'. Momenteel heeft Madrid natuurlijk niets in de pap te brokken. Ik wou alleen even duidelijk maken dat ik begrip had voor wat Zermatt_person zei

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 17 mei
Manchester United heeft een cruciale stap gezet met het oog op de mogelijke komst van Jurriën Timber. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren