Valencios
Algemeen
Vrienden (6)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 10 februari 2009
  • Valencios
  • 170 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.842
  • 31 jaar (6-12-1990)
  • 6
Persoonlijke berichten
23 mei 2011 om 22:54
#1

Pff niet gelezen nee, zou me niks verbazen.

Je weet waarschijnlijk heel goed hoe sterk je stadsconcurrent thuis wel niet is. En ja ze waren net veilig maar dan zo''n verschil in spel? Je moet gewoon goed spelen voor het publiek wat je heel het seizoen steunt en om de competitie eerlijk te laten verkopen. Dus dat er wat speelde qua geld of iets geloof ik best. Zou wel erg treurig zijn hopelijk wordt het onderzocht.

11 december 2011 om 02:28
#2

Hey Che,

Hoe voeg ik je toe aan 'm'n vrienden'? Laatste tijd is het erg gesteld met onze club, niet?

16 maart 2012 om 13:42
#4

Ik heb gereageerd op je post in artikel over Valencia en Vdw. Ik kreeg zelf een bericht dat ik gereageerd had op mezelf, dus waarschijnlijk heb jij niks gehad.

4 april 2013 om 19:48
#5

Hey, ook een Valencia fan? Ik zoek wat Valencia fans want ik zit zelf op de voetbalkantine.nl en daar bloed het allemaal dood in de Spaanse sectie. Neem eens een kijkje en neem wat Valencia fans mee. Daar heb je meer ruimte voor verhalen etc... Let me know... Saludo... Raul

6 februari 2014 om 11:08
#6

Kan je me iets meer vertellen over de situatie bij Valencia. Ik dacht dat ze in geldnood zaten en nu halen ze Otamendi, is dit door de nieuwe eigenaar?

Succes met je club ze verdienen het om bovenin mee te draaien en cl te spelen

4 oktober 2014 om 20:13
#7

Hoi,

ik als Barcelona supporter wil even met jou praten over jouw club Valencia Cf.

Ongelooflijk dat jullie maar 2 punten achter op Barcelona staan na 7 wedstrijden. En dan is dit de beste Barcelona start aller tijden ofzo. Wat is mijn club goed bezig zeg in de Spaanse competitie. En dan jullie.

Ja, jullie hebben vanaf deze zomer een rijke eigenaar, maar ik irriteerde me er kapot aan dat er geen echte wereldspelers werden gehaald naar Mestalla.

Maar jullie staan gewoon 2 puntjes achter op Barcelona. Als jullie zo doorgaan verwacht ik wellicht een landstitel voor jullie volgend seizoen. Dit seizoen verwacht ik eerlijk geen landstitel voor jullie wegens gebrek aan ervaring. Maar ik heb wel heel erg veel bewondering voor jullie. Echt ontzettend mooi om te zien hoe goed Valencia het doet na 2 zeer magere jaren.
Ik denk serieus dat jullie top kunnen eindigen, want Atletico wint wel vaak, maar heeft toch ook een aantal keer punten verspeelt. Desalniettemin moet Valencia gaan vechten voor een top 4 plaats. Wordt ook al moeilijk want met Sevilla heb je een gevaarlijke concurrent. Ik hoop echt dat jullie weer Champions League gaan spelen.

Ik vind dit zo mooi echt waar. Ik kan dit niet beschrijven. Ik heb ook veel bewondering voor Atletico Madrid, maar jullie veldspel is gewoon zo veel mooier.

Nogmaals, diep respect.

Groet,
Paul

4 oktober 2014 om 20:14
#8

Ik bedoel trouwens dat jullie top 3 kunnen eindigen.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 17 januari
Chelsea heeft de kans om Layvin Kurzawa te contracteren laten schieten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren