IFCBI
Algemeen
Vrienden (13)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 17 juli 2011
  • IFCBI
  • 154 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 5.984
  • jaar (--)
  • Limburg
  • Bedrijfseconomie
  • 13
Persoonlijke berichten
18 februari 2015 om 19:22
#1

Pedro
Hij is rechtsbenig, maar hij speelde altijd vanaf links, als hij naar binnen komt liep hij de mensen die vanaf rechts naar binnen komen in de weg, dit geldt trouwens ook voor alle andere spelers die met hun goeie been aan de tegenovergestelde richting staan, nooit echt heel goed begrepen, ik vind namelijk deze voetballer rijkelijk is overgewaardeerd, maar ik weet het niet, misschien is hij wel idd beter dan ik denk

14 mei 2015 om 21:42
#2

Hee, over je comment nog;) kan het waarderen! Je hebt gelijk wat betreft de ettertjes die een veegpartij voorspelden. Uiteraard is het dan lekker om ze weer even op hun plek te zetten

Gefeliciteerd met het kampioenschap en misschien/waarschijnlijk wel de treble. MSN hoort bij de beste aanvalslinies van de afgelopen 20 jaar, wat een kwaliteit en wat een beweegelijkheid. Bizar.

1 juni 2015 om 20:19
#3

Hey, bedankt voor je bericht!

Ik vind het zelf leuk om naar Barcelona te kijken, met name Messi maar kan van heel Barcelona genieten op een paar spelers na maar dat is meer door het verleden.

Neymar is anders geworden, heel volwassen, als je kijkt naar zijn tijd bij Santos was hij toch meer het jongetje voor de show en vaak ook kinderachtig maar dat is weg, hij weet wat hij moet doen bij Barcelona en dat doet hij heel goed.

Ik heb geroepen dat Real van Juve ging winnen maar het mocht niet zo zijn maar ik weet zeker dat Barcelona wel haar kansen gaat afmaken en Juve gewoon helemaal open speelt.

Het blijft een finale maar Barcelona is gewoon in bloedvorm en ze hoeven niet eens een goede pot te spelen, 1 bevlieging van Messi is genoeg, zaterdag wordt het feest voor jullie en zo niet dan is het een mooie prestatie om de finale te bereiken nadat ze tegen alle kampioenen hebben gewonnen.

Over de copa, ik zou op dit moment alles doen om Real die prijs te geven en ik baal echt dat ze niets hebben gewonnen dit jaar en de toekomst ziet er ook niet zonnig uit maarja.

Succes zaterdag en moge de beste winnen.

Gr.
Mace

6 juni 2015 om 22:54
#4

Gefeliciteerd met de CL amico. Mooie pot en hopelijk tot volgend jaar in Milano.

6 juni 2015 om 23:15
#5

Viel mij op dat enkele fans waaronder jij meer realistisch keken naar de finale. Niet een arrogante gloryhunter maar een realistische naar mijn idee echte Cule. En echte fans verdienen dan respect van echte fans. Hoeveel zeer het soms ook doet als verliezer.

6 juni 2015 om 23:28
#6

Wat veel mensen hebben voor Pirlo en Buffon voel ik toch ook diep in m'n zwart-witte hart voor Xavi.

Hoe mooi is dit voor Xavi, de Cule der Cules. Een afscheid van een held. Wij hadden het met Del Piero die bij zijn afscheid scoorde en toen hij werd gewisseld begon het te regenen, alsof de wereld huilde om zijn vertrek. En dan Xavi die bij zijn afscheid de cup in handen krijgt. Wat zal deze held nu voelen. Wauw.

7 juni 2015 om 20:47
#7

Dankje makker, helemaal met je eens hoor, we verweerden ons heftig en met alles wat we hadden maar dit Barcelona is in normale doen te machtig voor eender welk team. Ik voel meer trots dan verdriet, maar het doet pijn. Ik huilde niet tot ik Pirlo zag huilen, toen begon het bij mij ook haha.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 26 juni
Het management van Neymar heeft met Juventus gesproken over een transfer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren