Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona draagt boodschap uit met paars uittenue en iriserend logo

Laatste update:

Barcelona heeft donderdag het nieuwe uittenue gepresenteerd voor het seizoen 2021/22. De ploeg van trainer Ronald Koeman gaat in de nieuwe jaargang spelen in een paars tenue. Op de clubwebsite laat Barcelona weten dat het met het nieuwe tenue een boodschap wil uitdragen met oog op diversiteit en de empowerment van vrouwen. De paarse kleur vertegenwoordigt de strijd voor gendergelijkheid, terwijl het logo op het shirt iriserend is.

De presentatie volgt precies een maand nadat het nieuwe thuisshirt werd gepresenteerd. Op het nieuwe thuisshirt komt in een patroon het clublogo terug. Het logo bestaat al decennia uit een schild met linksboven een wit vlak en een rood kruis en rechtsboven de vlag van het oude koninkrijk Aragón en Barcelona. Deze patronen zijn terug te vinden op de voorkant van het nieuwe thuisshirt.

Wat vind je van het nieuwe uittenue van Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima tenue, al vind ik dat effect op het logo wat minder (op de foto tenminste) Edit: Op het filmpje ziet het logo er al een stuk beter uit.

15 juli 2021 om 09:57

Ik vind het persoonlijk echt het lelijkste shirt dat ik tot nu toe heb gezien.

15 juli 2021 om 10:15

Slangenshirt van Inter vergeten? Of bedoel enkel van de Barca shirts?

15 juli 2021 om 10:38

Eind van de dag is het een simpel paars shirt met een Barça logo. Dat kan je ding niet zijn, maar lelijkste tot nu toe gaat toch wat ver. Dat effect op het logo, tja, dat gaat er op een foto nooit goed uit zien. Maar ik had Ajax liever in zoiets zien lopen dan wat we nu als uitshirt hebben. Ondanks dat licht paars natuurlijk zo onpraktisch als maar wat is met de thuiskleuren van Ajax. En van de Nike leaks bij m'n andere cluppie, Spurs, word ik ook niet vrolijk...

15 juli 2021 om 10:44

Vind je dat uitshirt van Ajax niet mooi? On: vind dit paarse tenue van Barca meer een keepersoutfit

15 juli 2021 om 11:28

Ik vind het shirt juist prachtig haha! Dat paarse vind ik juist heel elegant

15 juli 2021 om 12:28

Thuisshirt van Spurs vindt ik toch wel erg mooi hoor. Afgelopen seizoen was echt afschuwelijk.

15 juli 2021 om 17:16

Thuis is dan ook al bekend. Die is inderdaad beter dan vorig seizoen. Ik heb het over de leaks voor het uitshirt én derde shirt. Nog niks officieel, maar daar komen me toch wat spuuglelijk tie-dye shirts etc. naar voren...

Mooi.. zonder poespas.. ik vind de kleur mooi maar valt idd over te twisten.. iig geen moderne motiefjes erop..

Dit is zo'n kleur shirt waar ik me zolang ik me kan herinneren nog nooit een club in heb zien spelen. En er zal vast een reden voor zijn vind dit persoonlijk geen mooi shirt kan ook komendoor het logo. Maar smaken verschillen.

Best mooi shirt, maar het lijkt alsof het logo niet gezien mag worden? De boodschap zal allemaal wel, tis uiteindelijk toch commercieel zo'n nieuw shirt.

15 juli 2021 om 12:35

Ja boodschap daar gelaten. Ik zie de vrouwen van Barca ook niet hetzelfde verdienen als de mannen. Dus als men komt met gendergelijkheid mag Barca daar dan ook wel aan beginnen . Ik vind die moeilijke boodschappen (ja paars staat voor dat, en die rood/blauwe banden voor zus) altijd toch een beetje onzinnig. Net als dat je met een vrouwen empowerment shirt gaat spelen gesponsord door Qatar :D

15 juli 2021 om 13:15

Joah. Ik vind niet dat vrouwen in voetbal evenveel moeten verdienen puur en alleen omdat ze vrouw zijn. Als het vrouwenvoetbal evenveel oplevert qua commercie mogen ze dezelfde salarissen pakken, wat ook gewoon hoort.
Tot nu toe is het voetbal voor mij niet aantrekkelijk en, in tegenstelling tot de Premier League, ga ik er geen apart zenderpakket voor aanschaffen. Maargoed, wat niet is, kan nog komen.

15 juli 2021 om 14:59

Ik ook niet. Maar ik zeg ook niet:

Op de clubwebsite laat Barcelona weten dat het met het nieuwe tenue een boodschap wil uitdragen met oog op diversiteit en de empowerment van vrouwen. De paarse kleur vertegenwoordigt de strijd voor gendergelijkheid, terwijl het logo op het shirt iriserend is.

Als ze dat zo schrijven en willen uitdragen, maar daar verder inhoudelijk niks mee doen. Ja dan slaat het toch ook nergens op.

15 juli 2021 om 21:56

Haha stond er niet eens bij stil. Een shirt in het licht van gendergelijkheid, met Qatar erop geschreven. Dit lijkt me indirect ook een grote fu naar Qatar. Misschien vind ik het shirtje nu iets mooier geworden..

16 juli 2021 om 09:45

Haha, ja het is toch hypocriet en hilarisch tegelijk? Ik moest er iig wel om gniffelen

16 juli 2021 om 09:45

Dan weet ik overigens niet eens zeker of Qatar nog op dat shirt staat hoor

Mijn mening he : Spuuglelijk! Wat een goedkoop shirt, je wapen/logo wordt weggedrukt in het meest commercieele en Woke boodschap, die niets met voetbal te maken heeft.

15 juli 2021 om 10:51

Dat jij durft te zeggen, na de gebeurtenissen in Engeland, dat Woke niets met voetbal te maken heeft bewijst precies dat het nodig is.

15 juli 2021 om 11:31

'dat je iets weerspreekt is het bewijs dat het waar is' is exact de soort onfalsifieerbare cultlogica waar de woke zo dankbaar gebruik van maken.

15 juli 2021 om 12:08

Jep. If you are not with us you're against us. Een dualistische wereld zonder nuance.

15 juli 2021 om 12:38

na de gebeurtenissen in Engeland

Wat hebben de vrouwen in Engeland gedaan dan?

15 juli 2021 om 12:40

In plaats van populaire termen te gaan strooien kan je ook argumenten gebruiken. Je mag gewoon zeggen dat je racisme in het voetbal niet erg vindt. Ik lees in het comment van Deenb dat dat de voetballerij geen behoefte heeft aan anti-racistische uitdragingen. Want "dat heeft niets met voetbal te maken". Als je dat oprecht vindt na al het racisme van afgelopen week in Engeland en de afgelopen jaren langs de velden dan ben je onderdeel van het probleem. Bewerking: on topic; ik vind het een spuuglelijk shirt.

15 juli 2021 om 12:50

Alleen gaat bovenstaand artikel niet over racisme, en de reactie van Deenb ook niet. En 'als je iets niet beaamt ben je onderdeel van het probleem' is gewoon weer zo'n cultredenering. Als jij niet alle problemen ter wereld beaamt en verbaal bestrijdt ben je er medeverantwoordelijk voor; sorry, maar dat is gewoon emotionele chantage, en je wereldbeeld is een gebed zonder einde, wat natuurlijk wel ideaal is voor als je dit soort cultwaarden onderschrijft.

15 juli 2021 om 23:31

Woke heeft niets met voetbal te maken. Woke heeft met de hele maatschappij te maken en zelfs in de meeste gevallen met aanstellers die niets kunnen hebben en daardoor alles op discriminatie gaan gooien. Want een mens mag zich schijnbaar niet meer gekwetst voelen. Dat wat in Engeland gebeurt is, dat hoort natuurlijk niet, maar het heeft inhoudelijk toch weinig met voetbal te maken. En persoonlijk denk ik ook heel weinig met racisme. Als het 3 roomblanke jongens waren geweest die de penalties gemist hadden, dan waren ze waarschijnlijk ook helemaal verrot gescholden en waarschijnlijk ook op uiterlijke kenmerken. Die berichten hebben een racistische ondertoon, maar zijn niet gestuurd vanwege de huidskleur, maar vanwege het missen van de strafschop. Het hoort niet, maar het is wel zo.

15 juli 2021 om 12:29

@Deenb….. wat een respectloze opmerking. Daardoor bewijst het maar weer dat het juist ook met voetbal te maken heeft. Omdat er in onze hele maatschappij, ook de voetbalwereld mensen zijn zoals jij.
Applaus voor jezelf.

15 juli 2021 om 13:25

Maar denk jij nou echt dat dat logo ook maar iets van bewustzijn creëert bij mensen die het geen reet uit maakt? Zo werkt dat natuurlijk niet. Het is vooral kijk ons eens goed bezig zijn van Barcelona.

Beetje saai uitshirt en het statement dat ze ermee willen maken is leuk voor een keer, maar als ze daar niet steeds aandacht aan besteden gaat men na 1 wedstrijd gewoon weer over tot de orde van de dag.

Vind het thuisshirt wel mooi geworden. Shirtje staat Depay ook wel prima. Ben benieuwd of hij potten kan breken.

15 juli 2021 om 11:37

Ik vind dat het juist kan tegenwerken. We worden ermee doodgegooid.

Jammer van het logo, verder vind ik de kleur namelijk erg mooi. Prima uitshirt, beter dan de dingen die we de afgelopen seizoenen wel eens hebben gezien. Dat diversiteitsgebeuren geloof ik verder wel, dat is in mijn ogen meer voor de buhne.

'de strijd voor gendergelijkheid'. Ik neem aan dat hier 'de gelijkwaardigheid van de genders' bedoeld wordt want de genders zijn niet gelijk, en dat gaan ze niet worden ook. Sterker nog, Barcelona laat dus weten dit oerlelijke shirt te maken voor de 'empowerment' van een heel specifiek gender.

15 juli 2021 om 10:50

Inderdaad. Er is een wezenlijk verschil tussen gendergelijkheid en gelijkwaardigheid. Het eerste zou je niet van af willen komen, terwijl het tweede het doel zou moeten zijn. Mannen en vrouwen zijn gewoon fundamenteel anders en dat zou je juist moeten waarderen. Verder een redelijk shirt, niet hun mooiste, maar ook niet hun lelijkste.

15 juli 2021 om 12:01

Haha, wel willen meepraten over dit soort onderwerpen maar geen idee wat het verder inhoudt.

Gendergelijkheid gaat echt niet over het 'biologisch' gelijktrekken van mannen en vrouwen.

15 juli 2021 om 12:57

Haha, wel snedige opmerkingen maken over wat iemand wel of niet begrijpt maar dan totaal geen duidelijkheid verschaffen over hetgeen begrepen moet worden.

'x gaat echt niet over Y hoor.' Nee? Waarover dan wel?

15 juli 2021 om 17:19

Als we over gelijkheid tussen genders al achterlijke theorietjes gaan krijgen dan is het toch helemaal zoek.

15 juli 2021 om 21:46

@sniewaar Met alle respect, maar dat zijn conclusies die jij trekt en, blijkbaar, fijn vindt om iemand mee te labelen als de mening je niet aanstaat. Het gaat veel verder en breder dan een beetje biologie. Maar dat gesprek mag je verder met een ander voeren, ik weet blijkbaar niet wat dit oh zo moeilijke topic inhoudt en kan dus beter met andere "domme" mensen gaan praten.

Je raakt als club wel ver van je kern( voetbalclub, met tradities) af met dit shirt. Ik vind de kleur niet mooi en jammer van het logo. De boodschap achter het shirt...de afdeling communicatie heeft goed zijn werk gedaan...benieuwd wat volgt richting woke cultuur

15 juli 2021 om 10:41

Woke cultuur? Afgelopen EK gemist? Discriminatie, homofobie, seksisme- het leeft allemaal om de hoek hoor. Je hoeft niet 'woke' te zijn om dat mee te krijgen. Dat Barcelona daar als bedrijf een beetje cynisch op inspeelt is niets nieuws maar doet ook zeker geen kwaad.

15 juli 2021 om 10:59

Woke betekent dat dat veel extremer wordt gemaakt en dat er naar gezocht wordt (in kleine dingen), dan dat het daadwerkelijk aanwezig is.

15 juli 2021 om 12:12

Dat is niet wat dat betekent en dat 'kleine dingen' groter worden gemaakt dan dat ze zijn verdient de nodige onderbouwing, die je handig genoeg niet geeft.

15 juli 2021 om 22:09

Woke was dat in het begin inderdaad niet, maar is met de tijd veranderd samen met zijn cultuur vandaar zijn nieuwe betekenis/interpretatie. Verder zal ik het dan handig voor jou maken en een voorbeeld geven. Een blanke man vraagt aan een donkere man of hij iets voor hem kan pakken. Een woke persoon zou dit zien als ongevoelig zijn tegen de slavernij achtergrond van de donkere man en de dynamiek die in die tijd heerste tussen twee mannen van hun respectievelijke achtergronden. Dit is ontzettend extreem, maar een groot deel van de woke community, te vinden op menig social campus, zal dit zo interpreteren en het als een racistische situatie bestempelen oftewel van iets kleins of nietsbestaands iets groots maken. De woke community is vooral heel sterk in de VS waar identity politics van een hele andere wereld zijn dan in de NL dus zo'n voorbeeld kan ongeloofwaardig overkomen, maar als je discussies en artikelen volgt, zal je zien dat er daadwerkelijk op dat niveau racisme wordt gezocht. Begrijp mij niet verkeerd, ik ben zelf buitenlands én ook nog eens moslim, ik ervaar ook discriminatie in Nederland, maar ik ga geen illusies en niet bestaande problemen voor mijzelf en anderen creëren uit zaken die niets met racisme of discriminatie te maken hebben.

16 juli 2021 om 02:11

Nou, je hebt dus blijkbaar geen enkele notie van wat 'woke' is, vooral hoe intersectionaliteit door een hoop conservatieve mensen getypeerd wordt.

Wat een 'iets' is en wat 'pakken' inhoudt doet er toe in het hypothetische scenario dat jij beschrijft. Ik weet ook niet wat voor discussies en artikelen jij volgt, maar dat lijken mij heel specifieke bronnen waar je op doelt. Identity politics worden letterlijk door iedereen continu bedreven; je voorkeuren hangen samen met als hoe en wat je je identificeert. In de VS, maar ook in Nederland, zijn een hoop aspecten van mensen hun onbewuste identificatieprocessen gelinkt aan structurele economische ongelijkheid die keihard door de samenleving blijft echoën. Dat ligt wel complexer dan 'identiteit a doet iets voor identiteit b, en dat is onderdrukking'.

16 juli 2021 om 08:30

Woke is tegenwoordig iets heel anders dan voorheen. Waar men vroeger woke was als je anderen en andersdenkenden accepteerde en respecteerde, dus ook de mensen die niet woke zijn en zelfs mensen die juist wel aan discriminatie doen vanuit hun opvattingen, is het nu vooral alleen acceptatie en respect voor iedereen die buiten de massa valt. Mensen die niet woke zijn, die worden overal met de grond gelijk gemaakt.

16 juli 2021 om 12:50

Heel interessante visie, maar het is totaal nergens in gegrond. Waar baseer je dit op?

Wat een afgrijselijke tenue zeg. En het idee erachter is misschien nog wel erger. Niet dat ik de boodschap zelf afkeur, maar dat clubs het design van een shirt baseren op zo'n boodschap gaat echt veel te ver.

De boodschap boeit niet, maar best wel een mooi truitje. Volgend jaar eentje maken voor de empowerment van de man

Ik was echt wel een Barca fan, maar de laatste 5 jaar zijn ze dat echt aan het vernaggelen. Sodemieter nou eens op met die boodschappen. T shirt is spuuglelijk. En ze hebben de financien compleet vernaggeld. Kunnen clubs het niet gewoon simpeler houden.

Voor de mensen die dit shirt wél mooi vinden; dan hebben ze je weer te pakken en schaf je weer zo'n uitshirt aan.

15 juli 2021 om 12:04

"voor de mensen die dit shirt wél mooi vinden; dan hebben ze je weer te pakken en schaf je weer zo'n uitshirt aan"
Ik als Barca fan vind het kleur lila en paars een mooi combinatie. Ik zou zo op straat dragen, maar met die boodschap daar achter vind ik dan weer afchuwelijk! Dat heeft mij echt verpest.

15 juli 2021 om 12:12

Inderdaad. De boodschap erachter had van mij niet gehoeven. Vind het verder een prima shirt. De kleur geeft een beetje een Miami Vice achtige vibe bij mij.

15 juli 2021 om 12:04

Je kan het shirt ook gewoon mooi vinden zonder die domme boodschap hoor. Net zoals ik die kostuums van de nazi's prachtig vind, alleen hun filosofie was wel wat minder

15 juli 2021 om 12:17

En tegenwoordig lopen de meesten ook met kapsels die populair waren onder de Duitse manschappen van toen. Dus je kan zeker iets mooi vinden of er inspiratie uit opdoen, ook al heb je wat minder met de filosofie of boodschap erachter.
:'^)

15 juli 2021 om 12:26

Klopt volledig, Supernico.

15 juli 2021 om 12:10

"kunnen clubs het niet gewoon simpeler houden."

Wat is er niet simpel aan dit shirt? Het is een doodnormaal shirt in de kleur lila met een iriserend logo...

Het is verheugend dat de beoogde boodschap/mission statement van dit communicatietool niet wordt ondergesneeuwd door ophef over de kleurstelling.

Ik sluit niet uit dat Memphis Depay op de hoogte was van dit initiatief en het mede doorslaggevend was om te tekenen voor de toeristenclub uit Catalonië.

De boodschap van het thuis- en uitshirt lijken wel symbool te staan voor de club. Respectievelijk lelijk en armoedig. Mijn god, wat is die club zichzelf naar de gallemiezen aan helpen zeg. Vroeger stond Barcelona voor een mooi, sponsorloos tenue met verticale 'blaugrana' gestreept shirt en een standaard blauwe broek; een club die hield van en vasthield aan zijn tradities.

15 juli 2021 om 11:58

Vroeger vroeger vroeger. Denk dat Barca tegen degradatie had moeten spelen als ze vanaf 2011 zonder sponsor hadden moeten spelen. Het voetbal is commercieel geworden en ook Barca moet mee. Get over it

15 juli 2021 om 12:16

Zal best, maar zelfs met sponsor hoef je die tenues toch niet met alle geweld te verkrachten?

15 juli 2021 om 13:19

Dat vind jij he, dat betekend niet dat het ook zo is. Ik vind het een mooi shirt. Zoals ik ons thuisshirt van vorig seizoen ook echt prachtig vond.

Op het oog zijn de qua kleurcombinaties echt prachtig shirt, maar het boodschap daarachter vind ik dan weer echt afschuwelijk...bah! Echt, we worden softie's met al dat internet (social media) tijdperk.

Het is in elk geval niet zo lelijk als het thuistenue. Maar daar is ook alles mee gezegd haha

Ik vind de lila kleur best mooi, niet eerder gezien als uitshirt bij mijn weten. Dat er ook nog van alles mee gezegd wil worden doet mij verder niets. Ik zag voor de E.k. finale de Engelse spelers knielen, een paar uur later werden er drie van met de grond gelijk gemaakt omdat hun huidskleur een aantal a sociale Engelsen niet aanstond. Dan zeg ik, houd maar op met die statements. Wat ik liever heb is dat ze al die gasten die op de betreffende spelers op internet beledigden achterhalen en voor de rechter brengen. Laat ze maar bloeden, ontneem ze het recht in een stadion te komen. Dat beschouw ik als een veel sterker statement dan wat Barcelona nu doet.

Vreselijk tenue. Wat is dat tegenwoordig met grote clubs en lelijkheid? Ook inter dat niet haar mooiste shirt heeft gekozen,MANU met die vreselijke oranje banen…

15 juli 2021 om 11:47

Je doet net alsof lelijkheid iets is dat vast staat? Jij vindt hem lelijk, dat kan. Anderen vinden hem mooi. Waarom jouw mening brengen als iets absoluuts?

15 juli 2021 om 12:16

Het is toch wel duidelijk dat hij gewoon zn mening geeft? Je hoort wel vaker afschuw over de keuze voor nieuwe shirts bij grote clubs. Je hoeft niet zo snel op je woke teentjes getrapt te zijn hoor....

15 juli 2021 om 12:22

"wat is dat tegenwoordig met grote clubs en lelijkheid?" -- Volgens mij is het niet duidelijk dat iemand zijn mening geeft als je iets op deze manier brengt. Gelijk over woke praten terwijl ik enkel vraag waarom hij iets op deze manier brengt. Nice.

Dit shirt staat symbool voor Barcelona van de afgelopen jaren en de aankomende jaren... je mag zelf invullen wat ik daar mee bedoel.

Op zich wel treffend dat er een boodschap van gendergelijkheid (of welke term je er ook aan wil hangen) achter het shirt zit. De vrouwen hebben namelijk beter gepresteerd dan de mannen afgelopen seizoen. Verder trouwens geen lelijk shirt in mijn ogen, vond het er eigenlijk wel goed uitzien op de filmpjes. Maar goed, volgens mij is het wel duidelijk dat ik een andere smaak heb dan de meeste voetballiefhebbers. Vond het zwart-witte moderne shirt van Manchester United bijvoorbeeld niet onaardig, terwijl ik gruwel van die combinatie goud-zwart in het shirt van Ajax of Barcelona.

15 juli 2021 om 13:03

Dan willen we af van de 'ongelijkheid' tussen man en vrouw en alles genderneutraal en dan moeten we een 'vrouwenshirt' gaan maken? Klopt ook geen hol van he.

15 juli 2021 om 16:07

Haha inderdaad. Gelijkheid tussen man en vrouw is blijkbaar hetzelde als meer rechten voor vrouwen

15 juli 2021 om 18:15

Volgens mij begrijp je mijn punt niet helemaal. Het is in mijn ogen een treffend signaal dat de voetbalploegen in een shirt gaan spelen die aandacht moet vragen voor gendergelijkheid. De vrouwenploeg werd bijna ongeslagen kampioen, won de Copa del Reina en won de Champions League voor vrouwen. Wat hebben de mannen gespresteerd? Het is niet vreemd om juist op dit moment in een shirt te gaan spelen met een dergelijke boodschap. Oh, en ben zelf meer voorstander van het nastreven van 'equality of opportunity' dan 'equality of outcome'. Maar dat is een compleet andere discussie.

Wat kunnen mensen overdrijven man met termen als afschuwelijk, afgrijselijk, vreselijk etc. De boodschap erachter boeit mij vrij weinig. Misschien dat de kleur lila voor sommigen wennen is, maar het shirt ziet er gewoon prima uit. Niet al te veel poespas of veranderingen zoals het thuisshirt van Barca of de shirts van Inter.

Met de succesvolle damesploeg is het wel slim om zo'n shirt erbij te hebben. Ik zal het zelf niet kopen maar er is een grotere doelgroep.

Toch interessant dat sommige mensen zo veel moeite hebben met de boodschap van dit shirt. Waar zou dat vandaan komen?

De kleur van het tenue vind ik niet verkeerd, maar dat logo maakt het verschrikkelijk. Het clublogo zou gewoon altijd in de normale kleuren moeten zijn. Ook niet zwart/wit o.i.d. wat je tegenwoordig veel ziet. En die boodschap erachter.... daar zullen we maar geen woorden aan vuil maken

Tof dat Barcelona meedoet aan het empoweren van vrouwen.
Die hebben dat wel nodig, zeker in de sport waar er meer en meer mannen die zich als vrouw identificeren de eerlijke en gelijke strijd verpesten.

15 juli 2021 om 13:08

Hahah mannen die zich als vrouw identificeren....een goeie! Vrouwen op de werkvloer: degenen die succesvol zijn, gedragen zich vaak extreem mannelijk. Dat trekt wel weer recht

De reden erachter vind ik echt goed van Barca. Echter moet ik zeker wel weer even wennen aan de kleur, niet mijn favoriet in ieder geval.

Gefeliciteerd met de eerste prijs van het seizoen Barcelona: niet alleen het lelijkste thuistenue, maar ook het lelijkste uittenue van de eeuw!

Ziet er veel beter uit dan hun nieuwe thuis shirt denk ik. Dat is echt een ratjetoe. Maar is een kwestie van smaak natuurlijk.

Mocht Barca nou echt iets aan genderongelijkheid willen doen in plaats van deze goedkope symboolpolitiek, dan moeten ze ook de salarissen van de mannen en vrouwen gelijktrekken. Gezien de huidige financiële situatie zou ik ze dan adviseren om de salarissen van de mannen gelijk te trekken met het vrouwenteam.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren