Isco24
Algemeen
Vrienden (24)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 19 maart 2013
  • Isco24
  • 200 punten
  • Lid
    + Bewezen lid
  • Geen ban
  • 7.986
  • jaar (--)
  • 24
Persoonlijke berichten
23 december 2015 om 14:31
#114

http://www.fcbayern.de/de/news/news/2015/jhv-2015-... http://www.fcbayern.de/en/news/news/2015/agm-2015-... Dit zijn de details van de financiële resultaten van Bayern. De details staan in de bijlage vermeld.

24 december 2015 om 14:18
#115

https://www.fcbayern.de/de/news/news/2015/jhv-2015...

Hier is nog eens de link. Het is wel in het Duits

2 januari 2016 om 18:24
#116

Ben je benaderd voor bewezen lid/aspirant mod?

26 mei 2016 om 21:37
#117

Hallo Isco,
ja, ik had vroeger een account genaamd Belgunner. Die heb ik verwijderd maar na een paar maanden miste ik het hier wel en heb ik dus een nieuwe account, Bon Jovi, aangemaakt.

Ik geloof dat het om 5000 euro ging. Dus dat bedrag ontvang ik graag eerstdaags. Haha nee. Ik wed nooit om geld, jij had het wel voorgesteld maar ik ben niet op geldgewin uit, het ging me om mijn eergevoel

Ik had de sterke prestaties van Spurs, West Ham en vooral Leicester uiteraard ook niet verwacht, maar Arsenal eindigt nu al een jaar of 19 op rij in de top -4. Omdat we zo weinig titels pakken is het niet echt iets om trots op te zijn maar het geeft wel aan dat we vrij consistent zijn. Zelfs in een slecht jaar, zoals dit voorbije jaar.

Altijd faalt er wel 1 van de concurrenten, dit seizoen zelfs allemaal (lol) maar Arsenal is een zekerheidje in de top -4. Helaas is het al even zeker dat de hoofdvogel niet wordt afgeschoten. Resultaten uit het verleden zijn in principe geen garantie maar Wenger heeft de ervaring en weet ze altijd wel richting top -4 te loodsen, dus vandaar was ik gewoon héél erg zeker

30 mei 2016 om 15:20
#118

Bedankt Isco

Je oom heeft een goede smaak hehe. Zelf werd ik ook fan van het spel, al was het dit seizoen vaak minder. Mede door de lange blessure van Cazorla.

Persoonlijk denk ik dat we naast Xhaka -die ik ook intensief ga volgen op het EK- nog 2 échte versterkingen nodig hebben. Het is wel duidelijk dat we scorend vermogen missen, dus hoop ik op een topspits die een stuk of 25 competitiegoals kan scoren. Met Özil erachter is dit zeker geen onmogelijke opgave. We worden gelinkt aan Morata maar daar word ik niet wild van. Misschien Higuain, Aubameyang of Lacazette.

Daarnaast vind ik dat we nog steeds een topverdediger missen, naast Koscielny. Een leider met een over-mijn-lijk mentaliteit. Gabriel bezit deze laatste eigenschap wel maar is een kip zonder kop die het spel onvoldoende leest.

10 augustus 2017 om 11:15
#119

Je beschrijft precies wat ik ook wilde zeggen, alleen dan veel duidelijker en compacter weergegeven. Dat is knap, want ik kan het alleen met een lang lulverhaal

24 augustus 2017 om 21:12
#120

Op live meepraten was het niet meer mogelijk om op jouw reactie te reageren vandaar nu mijn reactie hier.

Ik wijs je er alleen maar op. Want jullie Utrecht supporters waren allemaal aan het huilen toen en nu hoor ik jullie niet.

30 januari 2018 om 13:17
#121

Dank voor je compliment!

Overigens nog even over die discussies tussen 'geef Utrecht een boete' versus 'de Knvb moet die nieuwe mat maar betalen, voor schadevergoeding (door de Knvb) moet natuurlijk wel sprake zijn van aansprakelijkheid en toerekenbaarheid aan de Knvb. En gezien dat artikel dat ik in het topic noemde in de reglementen staat de Knvb, letterlijk, in haar recht! De Knvb mag van clubs eisen dat ze alles in het werk stellen wat ze kunnen om een speelveld speelklaar te maken. Dus van die aansprakelijkheid van de Knvb gaat het nooit komen.

Omgekeerd is het ook onmogelijk voor de Knvb om Utrecht op grond van de reglementen een boete op te leggen omdat ze de grasmat niet vervangen hebben vóór de wedstrijden tegen AZ, Feyenoord en Ajax. Simpelweg omdat er geen enkele regeling is die deze bevoegdheid aan de Knvb geeft, vanwege het niet vervangen van het veld. Feit is namelijk dat er gewoon een bespeelbaar veld lag op het moment dat de ploegen moesten spelen. Dat het een knollenveld was, okay. Maar het was natuurlijk gewoon bespeelbaar. Misschien niet voorverfijnd spel, wat dat ook moge zijn. Maar daar is geen regel voor.

Dus mensen roepen maar lekker door, zou ik zegen, het slaat werkelijk nergens op.

20 maart 2018 om 11:08
#131

Allereerst geef je aan dat je op mij gereageerd hebt; iets waar ik simpelweg geen melding van gehad heb, dus dan ligt de fout bij jou / Voetbalzone dat je je uitleg nog niet hebt.

Daarnaast was het 'sentimentele geneuzel' niet specifiek op jou gericht, maar iedereen kiest hier de kant van Ten Hag en hij beging gewoon een gigantische blunder, zeker met de toelichting die hij na afloop gaf. Hoe beloon je iemand met twee(!) luttele minuten in een wedstrijd die al lang gespeeld is? Juist, dat doe je niet. Je beloont, zoals ik in mijn reactie aangaf, een talent met een aantal minuten in het eerste elftal; niet een volwaardig eerste elftal speler en tevens international van Duitsland. Verder keur ik het weigeren van een invalbeurt niet goed, maar ik begrijp Younes volledig in deze kwestie.

Tot slot: respectloos? Wat is er respectloos aan het feit dat ik vind dat mensen eens op moeten houden met dat sentimentele geneuzel? Als je dat al niet kan hebben, heb je volgens mij enorme tenen waar snel op getrapt worden.. Ik zou het probleem dus eerder bij jezelf zoeken als je hier al niet van gediend bent, want ik zeg niet veel boeiends.

12 april 2018 om 11:39
#132

Wederom dank voor je compliment!

In je toelichting zei je echter: 'meestal ben ik het oneens met je maar dit keer...'. Is dat echt zo? Ben je het vaak oneens met mij?

Nee zonder gekheid, dat kan natuurlijk. Maar je reageert niet vaak op mij, bij mijn weten. Heeft dat een reden, of heb je gewoon geen behoefte aan discussie (soms)?

23 november 2018 om 13:48
#133

Thanks man! Hoewel we misschien terug naar Europa gaan i.v.m. werk. Nieuw-Zeeland is een prachtig land, maar als je geen koophuis hebt of familie dan wordt het al lastig. Misschien als ik de jackpot win in de loterij dat ik wat langer blijf. Ik ben echt van ver gekomen. 2-3 jaar thuis gezeten, hopeloos depressief en opleiding niet afgemaakt. Begonnen met papier prikken voor een uitkering, werk gevonden, opleiding afgemaak, iemand online ontmoet en woon nu met een jochie van 5 in Nieuw-Zeeland al 6 jaar inmiddels. Het leven kan gek lopen, misschien heb ik mazzel gehad, een kleine kans gekregen en die volledig gegrepen. Ik volg nog altijd Nederlands en Spaans voetbal en lees graag mee en reageer regelmatig

20 december 2018 om 15:02
#134

Beste Isco24,

Ik wil je bij deze met enige vertraging alsnog bedanken voor het gegeven compliment voor mijn post op het topic over Van Bommel van 14 december j.l. Ik las de notificatie net pas en op de mobiele versie van VZ was het groene randje niet zichtbaar.

Ik moet je eerlijk bekennen, dat ik wat verbaasd was, dat ik uitgerekend van jou een compliment kreeg. We konden in het verleden niet altijd goed door één deur en er waren wat onvriendelijkheden over een weer.

Dat je mij ondanks dat een compliment durft te geven, daar kan ik alleen maar heel veel respect en waardering voor opbrengen. Hopelijk kunnen we wat mij betreft weer met een schone lei beginnen.

Met vriendelijk groet, buitenspelval

Aangepast op 20 december 2018 om 21:59 door buitenspelval.

24 januari 2019 om 11:13
#135

Beste Isco

Geef maar even hier mijn reactie op je vraag, want dat is een klein beetje offtopic.

De grap is eigenlijk dat Strafrecht juist niet mijn ding is. Daar weet ik wel een beetje vanaf, zoals je hebt kunnen lezen, maar ik ben civiel-bedrijfsrechtelijk afgestudeerd. Dus ik ben eigenlijk voor mijn werk als jurist, advocaat en legal counsel altijd civielrechtelijk bezig geweest en vandaar mijn kennis over zaken als het Europees Verdrag en het vrije verkeer van goederen, diensten en personen. Arbeidsrecht, ondernemingsrecht en contractenrecht zijn mijn 'specialismen'.

Maar leuk dat je bij het OM hebt gewerkt, klinkt interessant!

4 februari 2019 om 10:41
#136

Isco

Dank voor je bericht. Er is echter niets dat er gebeurd is in het verleden tussen ons. Ik vond het alleen maar spijtig dat we over persoonlijkheden praten tijdens voetbalonderwerpen. Niet dat het verboden is, maar ik vind dat we teveel randzaken zijn beginnen opzoeken de laatste tijd. Zaken die niets met voetbal te maken hebben. Als we jou moeten geloven is alleen Zidane een voorbeeldtrainer met een goede karakter etc. Dat heeft vast te maken met zijn opvoeding in z`n jeugd, is opgegroeid in een islamitisch gezin en dat verklaart een hoop. Niet dat alle moslims zo zijn, maar daar geloof ik wel in.

Daarbij geloof ik dat je fan van Guardiola bent dus stoorde het me zeer dat ik je nooit betrapt heb op posts over Pep z`n persoonlijkheid. Misschien dat je er in het verleden een uitgebreid betoog over hebt geschreven, maar die ben ik vooralsnog niet tegengekomen.

Als laatste wil ik zeggen dat je mag zeggen wat je wilt en ik mijn excuses aanbied voor m`n ietwat groffe reactie. Het was niet persoonlijk bedoeld en als je dat gevoel krijgt op bij m`n reacties op jouw uitspraken moet je dat vooral negeren. Het leven is te kort om persoonlijke discussies te hebben op een forum.

Groet John

Aangepast op 4 februari 2019 om 10:41 door John Marston.

14 december 2019 om 15:32
#138

''is dat zo? En een penalty die op de paal komt. Die mag je toch wel in de rebound zelf maken?''dat mag dus niet wilde eigenlijk daar reageren maar dat kon niet meer!

14 februari 2020 om 19:43
#139

Gezonde rivalen he!altijd leuk om met iemand van de rivaal vrienden te zijn en normaal te kunnen discussiëren.

19 juni 2020 om 11:28
#140

Hoi Isco, ik kon niet op je bericht reageren op mijn inbox dus ik doe het even hier. Ik had teveel reacties die nutteloos waren volgens VZ dus bij elke kleine overtreding kan ik nu een permanente ban krijgen. Ik vind ook dat ik eigenlijk nooit echt over de schreef ga maar blijkbaar heb ik toch de regels van het forum op de een of andere manier overtreden. Ik moet nu maar erg op mijn reacties gaan letten als ik geen permanente ban wil krijgen. Ik probeer de regels op te zoeken maar het is lastig om precies te zien wat er nu wel echt geoorloofd is en wat niet.

16 augustus 2021 om 12:02
#141

Isco, thanks voor je mooie woorden!

20 oktober 2021 om 15:30
#142

je staat er 3 keer op op moderatie lijst

20 oktober 2021 om 16:34
#143

Ik zag je naam 3 keer verschijnen, zal wel foutje zijn geweest.

3 november 2021 om 17:31
#144

Hey isco wat vindt je ervan dat dembele gaat bijtekenen bij barca goed of geen goed idee? PS: ik zal het waarderen als je terugreageert op mijn profiel

31 december 2021 om 16:45
#145

Ha isco, ik zie de laatste tijd dat je weinig reageert mis jou wel bij de comments, waarom reageer je niet veel meer? Alvast een hele fijne jaarwisseling toegewenst bro, groetjes messi

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 2 december
Feyenoord gaat zich mogelijk versterken met Patricio Pacifíco. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren