Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hoop op oproep van Koeman nog niet opgegeven: ‘Maar ik heb nog niets gehoord’

Laatste update:

Justin Bijlow hoopt nog altijd met Nederland deel te nemen aan het EK in Duitsland, zo zegt de 26-jarige keeper van Feyenoord in gesprek met Voetbal International. De Rotterdamse sluitpost miste de afgelopen vijftien wedstrijden bij de kersverse bekerwinnaar, maar hoopt zich snel weer in de kijker te spelen bij Oranje-bondscoach Ronald Koeman.

Tijdens het uitduel met Fortuna Sittard (0-1) en de bekerfinale tegen NEC (1-0 winst) zat Bijlow weer bij de wedstrijdselectie van Feyenoord. Daarvoor moest hij dertien wedstrijden missen wegens een spierscheuring. Bijlow hoopt dat hij de kans krijgt om zich te bewijzen aan Koeman.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Bijlow hoopt op speeltijd in het restant van het Eredivisie-seizoen.

“Maar ik heb nog niks gehoord”, aldus de achtvoudig international tegenover VI. “Er zijn nog vier wedstrijden te gaan die ik graag wil spelen om inderdaad in de race te blijven voor deelname aan het Europees kampioenschap.”

Bijlow zegt dat er geen afspraken zijn gemaakt. “Garanties daarop heb ik niet. Niet van Feyenoord en niet van de bondscoach. Als ik mág keepen, zal ik sowieso moeten laten zien dat ik een hoog niveau haal. En daarna is het afwachten.”

De afgelopen maanden heeft Bijlow genoten van zijn collega en concurrent Timon Wellenreuther. Van jaloezie is geen sprake. “Ik ben juist blij met Timon. In de bekerfinale tegen NEC keepte hij ook weer goed. Mede door hem staan we nu met die cup in onze handen.”

Bijlow is niet de persoon om een concurrentiestrijd te voeren op het scherp van de snede. “Natuurlijk zou ik wel kunnen proberen een kolerelijer te zijn, maar dan ga ik mezelf verloochenen, zo zit ik gewoon niet in elkaar. Ik ben geen moeilijke jongen. Dat is heel wat anders dan dat ik me erbij neerleg dat ik niet speel.”

“Ik probeer het hem zo moeilijk mogelijk te maken, ook met als doel hem scherp te krijgen en te houden. Ik weet zeker, dat als ik mag spelen, hij dat dan ook doet bij mij. We gunnen elkaar het beste”, besluit Bijlow.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Typisch. Dit soort zaken begrijp ik niet. Hoeveel spelers zouden er op de lijst staan voor het Nederlands elftal. 80, hoogstens? Laten we zeggen dat daarvan 40-50 spelers een serieuze kans maken om mee te gaan afhankelijk van vorm en conditie. Hoe moeilijk is het om deze spelers op de hoogte te houden? Het is nota bene je fulltime baan. Zie het als een leraar die mentor is van 2 klassen op de middelbare school en verder in geen enkele klas les hoeft te geven. Je gaat mij niet vertellen dat die leraar geen tijd heeft om 40-50 leerlingen regelmatig te contacteren.

23 april 2024 om 10:24

Wat moet ie nu tegen m zeggen dan? Dat hij nog in beeld is? Dat zal ie zelf ook wel begrijpen, maar hij moet eerst weer eens gaan keepen. Er zijn nu ook geen wedstrijden, dus hij kan ook niet geselecteerd worden op dit moment

23 april 2024 om 10:30

“Hey Justin, hoe gaat het met de revalidatie? Groetjes Ronald”.

23 april 2024 om 10:40

Ja leuk, Koeman is niets verplicht in dit geval. De ene bondscoach doet het wel, de ander doet het niet. Het zijn allemaal grote jongens en Bijlow heeft op dit moment weinig recht van spreken mbt een plekje bij Oranje.

23 april 2024 om 10:55

Het gaat ook niet om recht van spreken. Het gaat om mensen en in dit geval iemand die voor zijn blessure nog in de basis stond. Dan is het helemaal niet gek om contact te houden. Als een lid van mijn team op het werk ziek wordt dan neem ik ook regelmatig contact op.Wel is het zo dat Hulshof natuurlijk assistent is bij oranje, dus het kan zijn dat hij Koeman op de hoogte houdt

23 april 2024 om 10:57

Is het nou een eer om de selectie te halen? of leven we in een tijd dat de trainer blijkbaar alle spelers een uitleg verschuldigd is?

Bijlow is toch geen Van der Sar en heeft gewoon 2 prima concurrenten met Verbruggen en Flekken? waarom zou je dan iemand meenemen die het meest blessuregevoelig is van alle keepers die je hebt?

23 april 2024 om 11:05

Omdat je 3 keepers moet meenemen?

23 april 2024 om 11:12

en in dat geval kun je dus een andere keeper op het oog hebben die wel wekelijks speelt en ook nog eens puntne pakt voor zijn team, Koeman mag dat zelf bepalen, en Bijlow mag hopen, maar heeft nergens recht op, ook niet om op de hoogte gehouden te worden.

23 april 2024 om 11:14

Het is niet gek om contact te houden, maar het is ook niet heel gek dat hij het op dit moment niet doet. Oranje kan meer dan prima zonder Bijlow, de andere keepers in de selectie zijn minstens even goed.

23 april 2024 om 11:26

Het laat in ieder geval zien wat voor type mensen hier op het forum zitten. "het is toch geen Van der Sar"
"ow er zijn zeker 2 andere gelijkwaardige keepers, dan hoeft de bondscoach geen contact te houden"

Dus volgens jullie moet hij Frenkie nu wel bellen, maar Bijlow niet. Lekker menselijk. Bijlow zat gewoon iedere keer bij de selectie als hij fit was. Dan heeft idd nergens recht op, maar zou het meer dan logisch zijn als hij op de hoogte gehouden zou worden.


23 april 2024 om 11:29

Hij heeft er misschien geen recht op maar het zou Koeman wel sieren. Daarnaast is het gewoon zijn werk, hoe moeilijk is het om contact te houden met spelers die kans maken om geselecteerd te worden. Is toch het minimale wat hij kan doen?

23 april 2024 om 11:37

Hey Justin,

Hoe gaat het met de revalidatie?

Zoals je hebt kunnen zien zijn er afgelopen tijd keepers uit top vier competitie bij Oranje gekomen die het uitstekend hebben gedaan. Dat bekend dat er voor jou helaas geen plaats meer is.

Groetjes Ronald.

23 april 2024 om 11:44

@speedy,
Dat zou een boodschap kunnen zijn.
Toch denk ik dat hij nog wel degelijk in beeld is.
De andere keepers hebben helemaal niet zo duidelijk laten zien dat ze beter zijn. Enkel Verbruggen heeft denk ik een streepje voor en denk dat Flekken zich ook op kan maken voor het EK. De derde plek is allerminst vergeven.

Ik verwacht overigens wel dat Bergwijn, Berghuis en Hato een dergelijk telefoontje gehad hebben



23 april 2024 om 11:49

@Speedy, zou perfect mogen. Maar gewoon niks van je laten horen vind ik altijd zo zwak. Duurt letterlijk een minuutje.

23 april 2024 om 12:05

Ik vermoed dat Koeman de kat even uit de boom kijkt. Mocht er een ban de drie keepers afvallen, dan kan hij meteen Bijlow bellen. Hoeft hij hem niet eerst teleur te stellen.

Verder loopt Koeman het risico dat Bijlow niet meer speelt dit seizoen als hij bekend zou maken dat Bijlow niet meegaat naar het EK.

23 april 2024 om 10:25

Hij is net 2 wedstrijden terug.... beetje overdreven om hem nu alweer te gaan bellen.

23 april 2024 om 10:30

Nou denk dat de keeperstrainer hem wel een keer had kunnen bellen tussendoor. Vragen hoe het gaat en aangeven dat hij nog in beeld is. Zo vreemd is dat niet als je samenwerkt.
Koeman zal Wieffer en Frenkie toch ook wel even bellen?

23 april 2024 om 10:44

Feit dat er niet gebeld is geeft toch aan dat hij niet in beeld is lijkt me.

23 april 2024 om 10:46

@pango, iemand die voor zijn blessure nog in de basis stond is altijd in beeld natuurlijk

23 april 2024 om 11:10

Bijlow stond niet in de basis, Bart Verbruggen kreeg de voorkeur in de EK-kwalificatieduels met Ierland en Gibraltar.

Reactie Koeman:
Koeman laat weten niet te veel meer te willen rouleren. “In maart was het Jasper Cillessen, tijdens de Nations League Finals Bijlow. Flekken keepte tijdens de interlandperiode in september en Verbruggen in oktober.” Koeman vindt het niet ideaal dat er tijdens zijn tweede dienstverband als bondscoach van Oranje al vier verschillende doelmannen hebben gekeept. “maar ze hebben het allemaal vrij goed gedaan. Ik vind het logisch op basis van de afgelopen twee wedstrijden dat Bart keept.”

“Je wil rust op die positie creëren”, vervolgt Koeman. “Het is gek om in de laatste vier periodes steeds een andere keeper te hebben.

Kortom Bijlow stond voor zijn blessure niet meer in de basis

23 april 2024 om 11:19

Dan de interland ronde ervoor, maar hoe graag je het ook wil ontkennen, tuurlijk is Bijlow in beeld

23 april 2024 om 11:31

Het zou bizar zijn als Bijlow niet in beeld is. Hij is ondanks zijn blessures gewoon 1 van de beste keepers die hij tot zijn beschikking heeft.

23 april 2024 om 11:38

@fr010frdam

Je bedoelt aangeven dat hij niet meer in beeld is. Dat doen coaches niet graag want als een van de keepers die wel meegaan zich blesseert, dan wil je Bijlow wellicht achter de hand hebben.

23 april 2024 om 11:39

Ik heb het artikel in VI niet gelezen maar in dit artikel op VZ staat toch nergens dat er niemand van de KNVB interesse heeft getoond in zijn revalidatie? Er staat alleen dat hij niets heeft gehoord wat betreft zijn EK deelname en dat hij geen garanties heeft dat hij meegaat indien fit.

Ik denk dat ze een fitte Bijlow altijd mee moeten nemen, maar lijkt me niet eerlijk naar de andere keepers toe om dat nu all te zeggen.

23 april 2024 om 11:46

@speedy, jij weet net zo goed als ik dat Bijlow gewoon nog in beeld is.
Flekken en Verbruggen zijn wel zeker.
Bizot zeker niet. Onzin om nu te doen alsof die zeker is van zijn plekje

23 april 2024 om 11:55

Hij moet ook in beeld zijn, ook raar dat er geen contact is opgenomen.
Echter heeft hij nog geen wedstrijd gekeept sinds 04-02-24.

Men zal misschien afwachten totdat hij weer eens een wedstrijd keept. Zou hem persoonlijk al eerder polsen naar zijn status maargoed.

Feit is wel dat ik Bijlow geen eerste keeper van NL elftal is lijkt me. Dit was hij voor zijn blessure al niet.

Verbruggen zal hem voorbij zijn gestreefd en daar ben ik het wel mee eens. Laat Bijlow maar eerst weer niveau aantonen en wedstrijdritme op doen, dan kan hij weer de concurrentie aan gaan.

23 april 2024 om 12:07

Als je speelt in een top competitie. Daar derde staat terwijl je alles speelt en al 11 clean sheets hebt vergeleken met een eredivisie keeper die dit seizoen al 40 procent van de tijd geblesseerd is, ik denk dat de keuze allang gemaakt is.

Bijlow is een prima eredivisie keeper maar is echt teveel geblesseerd. Dan wordt je door anderen voorbij gestreefd. Zoals Bizot.

23 april 2024 om 12:12




het lijkt er vooral op dat jij graag wilt dat hij inbeeld is.ik vind hem maar een modale keeper op wie je niet kan bouwen. zie geen reden om hem te selecteren verbruggen en flekken zijn beide beter en bizot presteerd gewoon beter.bijlow verdient het gewoon niet op basis van dit seizoen. We hebben het hier over bijlow niet neuer.



23 april 2024 om 10:25

Alsof Koeman nu met allerlei spelers gaat bellen. Alle spelers hebben nu volle focus bij hun club. Als Koeman de lijst bekend maakt gaat die echt wel contact opnemen met de afvallers. Als speler moet je gewoon je voeten laten spreken. Meer kan je niet doen. Koeman zijn taak is niet alle spelers constant up-to-date houden maar met zijn staf kijken welke 26 spelers ons land gaat vertegenwoordigen op het Ek.

23 april 2024 om 10:32

Het gaat er niet om hoelang iemand al weer terug is. En volle focus bij hun club? Mooi. Gaat een telefoongesprek of een update anderzijds die focus verbreken? Het zijn geen kinderen die met volle aandacht een aflevering van Sesamstraat aan het volgen zijn. Hoe moeilijk is het om eens in de zoveel tijd contact te hebben, ongeacht of iemand geblesseerd is of niet. Ik vind het onprofessioneel om gewoon géén contact te hebben, uiteindelijk ben je als KNVB in bepaalde zin toch werkgever van die spelers.

23 april 2024 om 10:53

Ik vind dat niet per se bij een takenpakket van een bondscoach horen. Niet iedereen is een Ancelotti die persoonlijk vaak belt of zelfs langs komt. Koeman zijn taak is om de beste selectie samen te stellen voor het aankomende EK. Daar kan hij ook al aandachtig mee bezig te zijn door zoveel wedstrijden te bekijken van alle spelers. Contact kan je prima hebben als je wil mededelen dat ze de selectie niet hebben gehaald.

23 april 2024 om 11:34

Tuurlijk hoort dat wel bij het takenpakket van een bondscoach, sterker nog het is één van zijn weinige taken. Je wil toch een gevoel van samenhorigheid creëren? Of de spelers het gevoel geven dat ze in beeld zijn of enigszins betrokken zijn bij het Nederlands elftal. Dit is echt basis management die je moet verwachten van een bondscoach.

23 april 2024 om 11:49

Juist omdat het geen kinderen meer zijn, moet hier niet zo moeilijk over gedaan worden. Wat een ramp dat hij geen berichtje van de bondscoach heeft gehad, als hij er bij zit dan krijgt hij vanzelf een berichtje. Dat gemiep in de media, ga gewoon zorgen dat je fit wordt en weer gaat keepen bij je club.

23 april 2024 om 12:29

Het belangrijkste is dat Koeman zijn tijd stopt in het samenstellen van de beste selectie voor het aankomende EK. Niet om spelers individueel op de hoogte te houden. Ook lijkt het mij handiger dat je de spelers gewoon met rust laat tijdens deze drukke weken in het clubvoetbal. Zeker in het buitenland zijn er wedstrijden om de 3 dagen. Zeker sinds maart stapelen de wedstrijden op omdat het EK in juni al begint.

23 april 2024 om 10:27

Behalve dat die spelers verdeeld zijn over ongeveer evenveel clubs (gok dat van de 50 spelers ze bij 35-40 clubs spelen)... Hij zal vast wedstrijden terugkijken en nu en dan wedstrijden live bezoeken.. Wat hij verder doet weet ik niet maar hij is toch niet verplicht elke speler te contacteren tenzij diegene bij de selectie zit?

Bijlow heeft kans dat hij meegaat maar de kans is dan ook groot dat hij reservekeeper is, wil en kan hij dat verkroppen?

23 april 2024 om 10:32

Denk niet dat Bijlow moeilijk doet met een reserverol bij oranje. Hij zal ook begrijpen dat Verbruggen nu een streepje voor heeft.

Ik zou wel twijfelen om hem mee te nemen als bondscoach gezien zijn fitheid, maar aangezien een geblesseerde keeper altijd gewisseld kan worden zou ik hem wel als 3e keeper meenemen.

23 april 2024 om 10:35

Uiteraard is hij niet verplicht om dat te doen, dat blijkt ook wel gezien hij dit niet doet. Ik begrijp dat alleen niet zo. Lijkt me bij de doorsnee voetballer niet onverstandig. Maar goed, blijkbaar ben ik een van de enigen, dat kan natuurlijk.

23 april 2024 om 10:39

Dat kan en dat is het mooie van een forum, iedereen mag een mening hebben Maar het lijkt mij niet te doen, moet je dan even met iedereen gaan bellen dat je ze niet vergeten bent maar je nu voor anderen kiest? Zodra de staf het van belang acht nemen ze wel contact op...

23 april 2024 om 10:55

Nou ja, niks moet dus. De begeleiding van spelers laat genoeg te wensen over in de voetbalwereld. Verhalen genoeg die dat beeld bevestigen. Ergens hierboven zeg ik dat voetballers geen kinderen zijn, maar daarover kan je bij een flink aantal spelers vragen stellen. Het zijn doorgaans niet de meest zelfstandige en verstandige mensen, ook de begeleidende staf niet. Die kunnen extra begeleiding nou eenmaal goed gebruiken in het algemeen. Ze hoeven niet gepamperd te worden, maar zoiets simpels als af en toe even vragen hoe ze in de wedstrijd zitten.. kleine moeite. Helemaal als je een staf hebt zoals bij het Nederlands Elftal met wie je de taken kan verdelen.

23 april 2024 om 10:47

Niemand heeft de trainer Koeman er ooit van beschuldigd een warme man te zijn.

23 april 2024 om 11:05

Ik denk ook niet dat er in zijn contract staat dat hij dat moet zijn ?

23 april 2024 om 11:25

Nee. Maar dat is wel wat Backcorner van hem verwacht. Daar reageer ik dan ook op. Dit is gewoon hoe Ronald Koeman is: afstandelijk.

23 april 2024 om 13:36

Inmiddels ver weg gezakt in de pikorde, mijn inziens geen 1e keeper meer bij zijn club. Kans dat Cillissen mee gaat is groter dan die van Bijlow, en ook Cillissen gaat niet mee!

Ik blijf dit een lastige kwestie vinden. Ik ben echt een enorme fan van Bijlow en vind hem een geweldige keeper (veel beter dan Wellenreuther ook). Het is alleen enorm jammer van al die blessures, als veldspeler kan je daar nog wel mee weg komen maar als keeper moet er gewoon op je gebouwd kunnen worden en dat gaat nu niet.

23 april 2024 om 10:32

Vertel mij nou eens, want ik zie het echt niet, wat Bijlow momenteel beter bezit dan een Wellenreuther? Ik zie momenteel echt de beste keeper van de eredivisie onder de lat bij Feyenoord staan, fit en wel. Dus ben echt benieuwd welke kwaliteiten Justin meer heeft dan Timon.

23 april 2024 om 10:38

Voetballend, een op een en hoge voorzetten is Bijlow enorm goed, beter dan Wellenreuther. Wellenreuther is ook een hele goede keeper, heeft zich ook verbeterd bij Feyenoord en heeft denk ik een betere reflex. Beide keepers zijn top in de eredivisie, maar ik schat Bijlow ook iets hoger in, vooral vanwege onze manier van spelen.

23 april 2024 om 10:44

Bijlow is vooral een andere keeper dan Wellenreuther. Zeker vorig seizoen was Bijlow een heel stuk beter dan Wellenreuther. En toen hoorde ik deze geluiden ook al, wat ik absoluut niet terecht vond. Dit seizoen ligt het dochter bij elkaar. Bijlow is beter in het meevoetballen, hoge ballen en uiteraard in de 1 op 1. Wellenreuther kan daarentegen beter de lijn achter de verdedigers verdedigen, en heeft af en toe erg goede reflex reddingen. Wat betreft cijfers is het dit seizoen veel meer gelijk getrokken. Ik vind beide keepers erg goed, maar vooral verschillend van elkaar. Bij Timon ziet het er soms vooral wat spectaculairder uit waardoor dat volgens mij voor veel mensen meer bij blijft. Als je de blessure gevoeligheid van Bijlow daarin meeneemt, dan vind ik het heel logisch dat mensen een voorkeur hebben voor Wellenreuther. Maar daarbuiten zijn ze in mijn ogen wel erg gelijkwaardigPersoonlijk is de blessure gevoeligheid van Bijlow ook de reden dat ik een lichte voorkeur heb om Wellenreuther te behouden als eerste doelman.

23 april 2024 om 11:17

Ik vraag mij dat ook steeds af, Bijlow doet mij meer aan Mulder denken eerlijk gezegd.

23 april 2024 om 10:35

Wat ik zie is dat Bijlow wat beter is met hoge ballen voor etc. en wat beter aan de voet, maar Wellenreuther houdt er ballen uit die je eigenlijk al telt. Dat zie ik bij Bijlow zelden gebeuren.
Als ik Slot was zou ik Wellenreuther een goed contract geven en eerste keeper maken,

En tsja dat is iets van kapitaalvernietiging, maar hoe groot is het kapitaal als je bij een keeper niet kan rekenen op zijn fitheid.

23 april 2024 om 11:02

Hoe vervelend ik het ook vind, omdat Bijlow 1. ook een hele goede keeper is en 2. een jongen van onze club is, maar ik ben het wel met je eens. Op basis van dit seizoen is het verschil tussen beide niet heel groot en helaas kun je op de fitheid van Bijlow niet rekenen. Wellenreuther heeft ons de afgelopen 2 seizoen echt op de been gehouden en heeft verschillende cruciale reddingen verricht. Van mij mag hij worden beloond met de vaste plek onder de lat bij onze mooie club.

Ik heb echt met deze jongen te doen. Iedere keer weer een blessure en ook niet dat hij 1 of 2 wedstijden er niet is, maar de laatste seizoenen gaat het iedere keer om een hele hoop wedstrijden. Ook qua het winnen van prijzen, is hij eigenlijk nooit de doelman die daadwerkelijk op het veld staat als de prijzen worden verdeeld. Hij heeft tot nu toe 6 prijzen gewonnen in zijn carrière, maar alleen bij de JC schaal van 2018 stond hij als basisspeler op het veld. Bij de andere prijzen zat hij als jong talent op de bank of was hij geblesseerd. Neem nou vorig seizoen, waar Feyenoord landskampioen werd. De belangrijkste redding van het seizoen was op het einde van de wedstrijd tegen Ajax, in de Arena. Die redding zal voor altijd terugkomen, als er gesproken gaat worden over dat kampioenschap. Echter is het Wellenreuther die de redding maakte en niet Bijlow. Zelfde geldt voor de bekerwinst van dit seizoen. Het is Wellenreuther die de reddingen maakt en niet Bijlow.

Hij maakt wel kans als 3e keeper. Meer niet lijkt me.

23 april 2024 om 10:39

Op basis van zijn kwaliteiten hoort hij wel in de selectie. Alleen normaal gesproken is de enige taak van een derde keeper om fit te blijven voor het geval dat het noodlot toeslaat bij de eerste twee.

Als Flekken en Verbruggen mijn eerste twee keepers zouden zijn dan zou ik denk ik Bizot of Cillessen (vanwege zijn toernooiervaring) meenemen als derde keeper. Wellicht iets minder kwaliteit maar wel een grotere kans dat ze ook aan het einde van het toernooi op de bank zitten.

23 april 2024 om 10:48

@scummyman, voordeel is dat de keeper vervangen mag worden in de selectie bij een blessure, dat zou zijn redding kunnen zijn

23 april 2024 om 11:20

Ja dat is ook wel zo. Maar goed, logisch dat Bijlow graag mee wil. Toch leuk om mee te maken lijkt me.

23 april 2024 om 12:47

@FR010FRDAM

Wist ik niet, als dat betekend dat je bij twee geblesseerde keepers al een nieuwe mag oproepen dan zou het wel kunnen.

Als hij dit seizoen nog (goed) speelt dan kies ik hem toch boven Cillessen. Ook boven de Bizot van Groningen maar die schijnt het in Frankrijk ook prima te doen. Geen idee hoe groot het kwaliteitsniveau tussen die twee is.

23 april 2024 om 11:40

Dat denk ik niet, hij heeft drie keepers uit de top vier competities voor zich. Dus als die niet geblesseerd raken, gaat hij niet mee met oranje.

Geloof dat hij dat zelf nog niet helemaal beseft.

23 april 2024 om 11:47

Leer mij Koeman kennen. Die noemt Bizot toch niet mee. Kent ie niet, dus lust ie niet. Hij had in die zin beter De Boer kunnen heten.

Verder is Bizot volgens mij nog nooit verkozen boven Bijlow alsie fit was, dus het zo stellig zeggen, lijkt me sowieso wat vreemd.

23 april 2024 om 11:57

Koeman wil liever geen spelers uit de eredivisie, is hij altijd erg duidelijk over. Bijlow speelt in de eredivisie en is ook nog eens heel veel geblesseerd. Heeft al een tijdje niet meer gespeelt.

Bizot keept bij de nummer drie van Frankrijk. Speelt alles en doet het daar prima met 11 clean sheets in 29 wedstrijden dit jaar.

23 april 2024 om 11:58

@migi,

Ik vind Bijlow ook als hij fit is niet capabel genoeg om 3de keeper te zijn.

Fun part/
Maar mocht hij toch als 3de keeper mee gaan. Duidelijke afspraken worden gemaakt. o.a. niet meetrainen met de groep. Gewoon in doug-out zitten naar je teamgenoten kijken of netflixen in je hotelkamer.

Het is niet prettig voor een coach als je je 3de keeper geblesseerd raakt in een eindtoernooi.

23 april 2024 om 12:10

hier ben ik het helemaal mee eens. het is gewoon een hele modale keeper die nog helemaal niks bewezen heeft doordat hij altijd op belangrijke momenten geblesseerd is.zijn statistieken laten ook gewoon zien dat het een hele modale keeper is.

zie geen reden om hem erbij te halen.heeft niks gepresteerd het hele seizoen

Wellenreuter was bij Willem 2 top. Hij ging weg en oa daardoor ging het een stuk minder met Willem 2
Wellenreuter of Bijlow zal nu wel vertrekken; beide zijn goed genoeg voor een basisplaats. Ik denk dat Wellenreuter gaat, omdat clubs hem hebben zien keepen de laatste tijd.
Daarom moet iedere voetballer het ijzer smeden wanneer het heet is
Bijlo is hopelijk eerste keeper op het EK, al hebben de andere t het 1 keer goed gedaan

23 april 2024 om 11:20

Ja maar denk dat ze Wellenreuter nu niet willen laten gaan.
Omdat PSV zich heeft gemeld voor hem en hij gaat daar zeker 1e doelman worden omdat Benitez waarschijnlijk zal vertrekken.

Als bondscoach hoor je gewoon even een appje te sturen als iemand die eigenlijk standaard mee gaat terugkomt van een blessure. Gewoon vragen hoe het met de revalidatie gaat en wat de planning is, misschien in samenspraak met de club. Dat geeft de bondscoach inzicht en de speler duidelijkheid. Dit is toch geen hogere wiskunde?

Daarnaast neem ik aan dat de keuze of Bijlow meegaat meer afhangt of hij het prima vindt om geen eerste keeper te zijn. Het probleem voor Koeman is dat hij daarvoor wel eerst contact moet leggen met Bijlow, en dat vindt hij blijkbaar moeilijk.

23 april 2024 om 11:42

Ik ben bang dat het probleem is dat Bijlow helemaal niet standaard meegaat. Hij heeft drie keepers die in een top vier competitie spelen, voor zich. Hij is de nummer vier momenteel dus reserve keeper indien een van de andere drie geblesseerd raakt voor het EK.

Verbruggen is de nummer 1 voor de komende jaren. Flekken op dit EK de nummer 2. Ik zou Bijlow niet meenemen als 3e keeper want is veel geblesseerd geweest. Als hij wel fit zou zijn wordt hij de nummer 2.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren