Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético Madrid slacht verbijsterd Liverpool in historische verlenging

Laatste update:

Liverpool is woensdagavond uit de Champions League geknikkerd door Atlético Madrid. De manschappen van manager Jürgen Klopp waren gedurende de hele wedstrijd de bovenliggende partij en leken ook even op weg naar de kwartfinale na doelpunten van Georginio Wijnaldum en Firmino. Twee tegentreffers van Marcos Llorente en een van Álvaro Morata in de verlenging gooiden echter roet in het eten: 2-3. Het was voor het eerst in de geschiedenis van de Champions League dat er drie doelpunten vielen in één helft van de verlenging.

Bij Liverpool keerden linksback Andy Robertson en aanvoerder Jordan Henderson terug in de ploeg, terwijl Atlético begon met een aanvalsduo gevormd door João Félix en Diego Costa. Laatstgenoemde werd al na vijftien seconden (!) in stelling gebracht door een prachtpass van João Félix, maar de Braziliaanse Spanjaard produceerde na slechts een schot in het zijnet. Na dat moment nam Liverpool de controle over de wedstrijd, maar het duurde meer dan een half uur voordat de Engelsen echt gevaar konden stichten.

In de 34ste minuut kwam die eer toe aan Sadio Mané, die na een inspeelpass van Mohamed Salah vanaf de rand van de zestien mocht uithalen. De poging van de Senegalees was echter niet geweldig en kon vrij gemakkelijk gekeerd worden door doelman Jan Oblak. De Sloveense goalie onderscheidde zich enkele minuten later met een geweldige reflex op een inzet van Firmino op enkele meters afstand van het doel. De Liverpool-spits verlengde een voorzet van Trend Alexander-Arnold en leek te scoren, maar had buiten Oblak gerekend. Toch kwam Liverpool nog voor rust op voorsprong. Alex Oxlade-Chamberlain bereikte met een voorzet vanaf de achterlijn ploeggenoot Wijnaldum, die vervolgens vrij kon inkoppen en de hoek vond: 1-0.

Ook na rust voerde Liverpool op Atlético Madrid flink op, in een poging de beslissende tweede treffer te produceren. The Reds kregen in de eerste fase van de tweede helft grote kansen daartoe, maar werden telkens afgestopt door de uitblinkende Oblak. De mooiste redding van de 27-jarige keeper was toen hij na precies een uur spelen ingreep op een poging van Firmino, die na een indraaiende vrije trap van Alexander-Arnold van dichtbij 2-0 dacht te maken. Atlético probeerde in een spaarzame counter gevaarlijk te worden en slaagde daar een minuut later ook in. Liverpool-keeper Adrián grabbelde op een ogenschijnlijk zwakke inzet van João Félix en kon vervolgens ternauwernood voorkomen dat Ángel Correa de gelijkmaker zou binnentikken.

Liverpool bleef het proberen en was in de 66ste minuut heel dichtbij, maar had de pech dat een kopbal van Robertson op de lat uiteenspatte. Even later bokste Oblak de bal na een afstandsschot van Alexander-Arnold in de voeten bij Robertson, maar Atlético-rechtsback Kieran Trippier voorkwam een tegentreffer. In de absolute slotfase troffen ook een omhaal van Mané en een gevaarlijk schot van Salah geen doel, waardoor een verlenging volgde. Die ontbrandde vrijwel direct, want Roberto Firmino maakte in de 94ste minuut op aangeven van Wijnaldum 2-0. De Braziliaan kopte uit de voorzet van de middenvelder eerst op de paal, maar tikte in de rebound alsnog binnen.

Lang kon Liverpool daar echter niet van genieten, want drie minuten later lag de bal aan de andere kant in het net. Doelman Adrián gaf de bal in de opbouw zomaar aan João Félix, die op zijn beurt Marcos Llorente aan het werk zette. De ingevallen middenvelder probeerde het vanaf de rand van de zestien en zag zijn schot in de verre hoek belanden: 2-1. Het werd nog in de eerste helft van de verlenging een absolute sprookjesinvalbeurt voor Llorente, die wederom op de rand van het strafschopgebied uithaalde en opnieuw scoorde: 2-2. In de tweede helft van de verlenging maakte Morata er op de counter ook nog 2-3 van, door Adrián in de korte hoek te verrassen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat amateuristisch zeg dat Liverpool vandaag. de verdediging liep te slapen en die keeper is ook niks want die laatste twee goals van Atletico in reguliere speeltijd kunnen echt niet op dit niveau. Dan heb je in de verlenging nog 2 minuten te spelen en dan ga je vol op de aanval spelen. Hoe naief kan je zijn? daar gaat mijn voorspelde finale PSG - Liverpool

11 maart 2020 om 23:37

meen je dit? Weet niet of je nou sarcastisch bent of niet. Wrm zou je niet vol op de aanval gaan als je achter staat?

11 maart 2020 om 23:41

@bobo101 ik was sarcastisch want je had het gewoon in reguliere tijd moeten afronden, maar wat was die verdediging van Liverpool slecht vandaag en de keeper ook niet te vergeten. die kerel van Atletico kan zo twee keer vrij inschieten en niemand achterin bij Liverpool legde hem een strobreedte in de weg

11 maart 2020 om 23:45

Sarcasme dan niet echt goed toegepast japie. Verdedigend inderdaad belabberd. Na de fout van adrian zag je het vertrouwen wel verdwijnen helaas. Aanvallend helaas ook zwak qua mane en salah. Makkelie wel echt sterk gefloten trouwens.

11 maart 2020 om 23:38

Je moet 2 goals maken in de verlenging met nog 2 minuten te gaan; wat gaat Japie doen?

11 maart 2020 om 23:38

Natuurlijk ga je in de verlenging vol op de aanval! Alles of niets uiteraard, en het werd helaas niets. Jammer, want Liverpool is een prachtige club. Anti-voetbal heeft vandaag gewonnen al hebben ze The Reds wel een lesje efficiëntie gegeven.

11 maart 2020 om 23:39

Misschien wordt City nog wel kampioen (Neem het met een korreltje zout)? Slim gedaan door Atletico vandaag, en die keeper is echt heel slecht.

11 maart 2020 om 23:39

Hoezo naief? Wat boeit 2-2 of 2-3 nou als je er toch uitvliegt. Dan liever alles of niks voor de 3-2.

11 maart 2020 om 23:43

Echt mooi dat ze juist nog willen aanvallen. Echt de charme van Liverpool en het voetbal. Is gewoon de amateuristische valkuil die we in nederland maar als te goed kennen.

12 maart 2020 om 07:27

Charme van Liverpool?
Bijna elke club die in de verlenging nog moet scoren, zal gaan aanvallen hoor...

11 maart 2020 om 23:44

Heeft niks met waardeloze verdediging te maken. Er is maar 1 man op het veld aan wie het te wijten is dat Liverpool niet door is, en dat is die flapdrol in het doel. Ik dacht dat Karius de slechtste keeper was die ooit in de Champions League gespeeld had, maar Adrian heeft vandaag bewezen dat het dus nog slechter kan. Zelfs met Lamprou op het doel was Liverpool gewoon naar de volgende ronde gegaan. Ik kan er werkelijk met mijn hoofd niet bij dat er geen betere 2e keeper dan dit rondloopt bij Liverpool. Er zou toch minstens in elk jeugdteam een betere rond moeten lopen? En als dit nou de eerste keer was.... Hij is er namelijk in mijn ogen ook verantwoordelijk voor dat Liverpool de ongeslagen status kwijt raakte.

12 maart 2020 om 06:41

Ik wist niet dat atletico in de reguliere speeltijd had gescoord...😔

Wat een rare wissels trouwens. Wijnaldum en Firmino eruit als je 2 doelpunten moet maken? Niet dat het hier aan heeft gelegen, maar logisch waren de wissels niet. Verder was die keeper gewoon echt verschrikkelijk, en was eigenlijk niemand in een goede vorm bij Liverpool. Atletico terecht door ondanks het lelijke voetbal.


Ongelofelijk dat liverpool eruit ligt... waren letterlijk 90 minuten lang heer en meester en hadden het toen al moeten afmaken. Atletico had vandaag net zoveel mazzel als iemand die de Staatsloterij jackpot gewonnen heeft. Walgelijk ploegje dat atletico, je moet er toch niet aan denken dat deze ploeg de finale haalt met alleen maar de bus parkeren😔😔. Maargoed liverpool heeft dit volledig aan zichzelf te wijten, llorente die zomaar 2x vrij kon schieten..

12 maart 2020 om 07:20

Krijgen we weer het fabeltje dat Liverpool de bal niet wilt? Daarom zet Liverpool waar dan ook op het veld veel druk, omdat ze de bal niet willen. Echt iedere ploeg heeft moeite om tegen dit Atletico kansen te creëren, kijk alleen al naar het aantal tegendoelpunten. Liverpool bleef gewoon geduldig de bal rondspelen, versnelde soms op zoek naar een opening en koos ook logischerwijs soms voor een opportunistische bal voor de goal slingeren. Logisch tegen een van de meest hechte defensies. Een enorm sterk blok en dan ook nog eens een absolute wereldkeeper. Desondanks creëerde Liverpool genoeg kansen om het te beslissen. Uiteindelijk vliegen ze eruit doordat Adrian met een cadeautje alle vertrouwen van Liverpool sloopte en Atletico nieuwe moed gaf met uiteindelijk een 3-2 nederlaag tot gevolg en dito reacties daarbij met totaal niet waarheidsgetrouwe beschrijvingen van de wedstrijd en even makkelijk scoren omtrent Liverpool.

12 maart 2020 om 07:20

Dit heeft echt helemaal niets met mazzel te maken; verdedigen is ook een kunst

Heerlijk, Oblak laat vandaag maar weer eens zien waarom hij met afstand de beste keeper ter wereld is. Geweldig, dat arrogante Liverpool afgestraft nadat ze de hele week kritiek hebben gehad op het voetbal van Simeone. Je kan wel leuk voetballen zoals Klopp maar Atleti is wel door en Liverpool zal de kwartfinale thuis op de bank moeten kijken. Salah en Mane ook niets kunnen brengen. Gun het Simeone de Champions League zeker, hij is vaak heel dichtbij geweest.

11 maart 2020 om 23:37

Beetje simpel achteraf geblaat dit. Salah draaide die linksback van Atletico helemaal dol. Mane inderdaad weinig van gezien, maar Liverpool kun je verder weinig verwijten. Atletico heeft de beste keeper ter wereld en daarom zijn ze door, niets meer en niets minder.

11 maart 2020 om 23:39

Je overdrijft Salah draaide helemaal niemand dol, anders stonden ze wel in de kwartfinale.

11 maart 2020 om 23:40

Salah was echt matig

11 maart 2020 om 23:42

Salah was echt slecht vandaag, sorry hoor maar dat slaat nergens op. Ik ben het wel eens met je dat liverpool door de saves van Oblak niet heeft kunnen winnen

11 maart 2020 om 23:43

Verschillen we dan van mening in, ik vond hem goed spelen.

11 maart 2020 om 23:51

@guaje Alsof het éã©n met het ander te maken heeft lol. Je bent gewoon heel blij dat de club die jouw club vorig jaar heeft vernederd is uitgeschakeld. Dat mag, maar zeg dat dan meteen ipv loze uitspraken als ''het arrogante Liverpool''.notabene als Barca supporter waardeer je toch niet het verdedigende anti-voetbal van Atletico of ben ik nou gek?

12 maart 2020 om 00:01

Simpel achteraf geblaat? El_guaje noemt gewoon de feiten. Maanden, maanden moeten lezen wat een geweldig team dit :liverpool wel niet is en dat niemand ze af kon stoppen, maar een Atletico, niet eens zo'n geweldige ploeg als voorheen, met een Oblak in wereldvorm werd ze over twee wedstrijden al te veel. Ze hebben 2x verloren, ook op dat geweldige Anfield. Lekker veel rendement overigens, die Salah die iedereen doldraaide. Gewoon tactisch afgebluft, want Klopp had met zijn weergaloze spel geen antwoord op Simeone's tactiek.

12 maart 2020 om 00:09

op dat geweldige anfield.. denigrerend man. Ben bij beide meermalen geweest maar op anfield is het sfeervoller dan bij barca. Snap dat het lastige tijden zijn als Barça fanboy gezien de laatste 15? Jaar maar ik heb het gevoel dat supporters van de Spaanse clubs het lastig vinden dat ze niet op de voorgrond in europa staan.

12 maart 2020 om 01:12

Wat een onzin man. De tactiek van Simeone ging helemaal nergens over. Zelfs met die ultra verdedigende tactiek gaven ze nog legio kansen weg. Zoals ik al eerder zei, is dit resultaat puur te dank aan de geweldenaar Oblak en de niet zo goede reservekeeper Adrian. Waarom moet je zo denigrerend doen over Liverpool trouwens? Net als Guaje kom je een beetje kleinzielig over.

12 maart 2020 om 04:08

Chefvoetbal.

Ik denk dat de eerste wedstrijd ook van belang is. Daar gaf Liverpool niet thuis en kwam niet eens tot een schot op doel, waar Atlético wel vaker had kunnen scoren. Deze wedstrijd speelde Liverpool veel beter, maar blijken ze achterin toch kwetsbaar. Ze hebben immers drie doelpunten moeten incasseren, en dat waren niet eens alle kansen die ze weggegeven hebben. Oblak is belangrijk geweest, maar je gaat iets te makkelijk over de rest van het duel heen. Atletico was gewoon deze keer gelukkiger, en ook beter.

12 maart 2020 om 10:52

Hoezo tactisch afgebluft door Simeone? Liverpool was gewoon beter en haalt de verlenging. Als ze geen keeper van het niveau 5e reserve klasse op de goal hadden staan, dan was het op zijn minst een penalty-serie geworden.
En dat terwijl de voorhoede van Liverpool ook nog eens slecht speelde.

11 maart 2020 om 23:41

Waar is Liverpool arrogant geweest? En je praat heel stoer met je thuis op de bank kijken. Nog steeds boos over die 4-0. Engnek.

11 maart 2020 om 23:43

Die 4-0 zit mij idd nog dwars daarom geniet ik hier nog extra van.

11 maart 2020 om 23:49

Ik moet wel zeggen dat het sympathieke Liverpool van weleer er niet meer is naar mijn idee. Jongens als TAA en vooral Robertson lopen echt vreselijk arrogant en opgenaaid op het veld. Waar Liverpool twee seizoenen geleden nog op veel sympathie kon rekenen, is dat nu (zeker voor mij) niet meer het geval.

12 maart 2020 om 00:16

Door een B elftal in de FA Cup neer te zetten terwijl 't kampioenschap al binnen is. Naja kan jeje nu op de competitie focussen en nog lekker een flink aantal nutteloze wedstrijd spelen

11 maart 2020 om 23:41

Zo leuk voetbal speelt Klopt niet eens. Het is direct en op een hoge intensiteit. Als t allemaal samenvalt, zoals tot voor kort, dan word er veel verbloemd in het spel. En leuk voetbal is natuurlijk subjectief, het is daarom ook maar mijn mening. City of PSG en misschien Bayern die de beker omhoog zullen gaan tillen.

11 maart 2020 om 23:45

Een beetje apart dat de 4-0 van vorig jaar er nog steeds voor moet zorgen dat je moet provoceren. Een beetje respect is wel op zijn plaats voor een ploeg die twee keer de CL finale achter elkaar gehaald heeft en in de competitie nog maar twee keer puntverlies heeft opgelopen.

12 maart 2020 om 00:45

Dat arrogante Liverpool? Jij als Barcelona-supporter moet dat spel van Atletico toch vreselijk vinden? Verder was het vandaag pure mazzel dat Liverpool niet met scherp schoot, want ze hadden er minstens 4 moeten maken. Echter zul je altijd zien dat dit soort vreselijke ploegen als Atletico dan al het geluk van de wereld hebben. Jammer dat je niet objectief genoeg bent om met een normale reactie te komen. Verder is Oblak een geweldige doelman en tevens de grootste reden dat Atletico zo weinig doelpunten tegen krijgt.

12 maart 2020 om 04:15

Ik ben duidelijk voor Ajax en dat type spel kijk ik het liefst naar, maar ik vind dat het altijd wat subjectief hoe Atletico beoordeeld wordt. Vooral de eerste wedstrijd van dit tweeluik speelde Atletico geweldig en waren ze veel gevaarlijker dan Liverpool. Toen kwam Liverpool goed weg. Nu vond ik Liverpool veel beter en had Atletico moeite om de ruimtes af te schermen en had Liverpool vaker moeten scoren. Maar dan moet je niet als een dwaas recht op de keeper schieten. En als je dan drie goals weggeeft, is de tegenstander dan zo vreselijk? Per definitie vind ik de Barcelona supporters niet objectief, maar ik krijg niet de indruk dat jij dat wel bent.

Wedstrijd van de keepers. Waar de ene een monsterzege voorkomt, deed de ander ongeveer alles fout bij die enkele momenten dat ie iets moest doen. Als Barca er ook nog uitvliegt zijn alle halve finalisten van vorig seizoen al uitgeschakeld.

Geweldig Atletico Madrid, natuurlijk hadden zij de nodige geluk maar een geweldig doelman hebben is ook een wapen. Ik ben als Madridista trots op 'onze' Madridistas die het voor Atletico Madrid hebben gedaan. Morata moet altijd spelen, hij is slim, scherp, sluw maar vooral krachtig en super snel. Mane en Salah drama, letterlijk drama. Adrian deed het slecht maar Mane en Salah gaven het eigenhandig weg.

11 maart 2020 om 23:37

Mane en salah geven het eigenhandig weg? Hoe dan? Verder slim gespeeld door atleti, had het niet verwacht.

12 maart 2020 om 00:39

Haha heerlijke recensy bias wel, Morata nog niets gepresteerd dit seizoen maar vandaag laat hij het wel zien. Fun fact: de laatste keer dat Liverpool thuis verloor was in de Carabao Cup tegen Chelsea een wedstrijd of 42 geleden. Wie toen scoorde? Alvaro Morata.

Respect voor Simeone en zijn mannen! Atletico wint altijd in de CL tenzij ze tegen Ronaldo moeten. Je kunt er niet van winnen haast.

12 maart 2020 om 00:48

Je kunt er prima van winnen als je voorin gewoon scherp bent. Die werden vandaag meer dan 100 minuten volledig omver geblazen en mogen de aanvallers en Oblak bedanken dat het vandaag geen totale afstraffing werd. Liverpool had vandaag minstens vier keer moeten scoren en dat waren nog niet eens alle kansen.

11 maart 2020 om 23:37

Waren 3 uiterst houdbare ballen. Het is vreemd om achteraf te zeggen maar met Alisson ga je hier comfortabel door.

11 maart 2020 om 23:47

Alle drie de doelpunten waren gewoon houdbaar. Hij staat bij alle drie de doelpunten op het verkeerde been, die kan er helemaal niets van.

11 maart 2020 om 23:47

Hangover, die eerste had Oblak wel gepakt. Was gewoon hooudbaar. En door die fout kan Atletico weer haar muur optrekken en moet Liverpool weer aanvallen. Die 2-0 op de counter is dus indirect het gevolg van de 1-0. Valt die eerste niet, dan ook de tweede niet, want dan krijgt Atleti nooit zoveel ruimte. Dus gewoon de schuld van Adrian, die bij de eerste goal niet eenmaal maar tweemaal in de fout gaat. Als je de keepers wisselt wordt het 8-0, denk dat expected goals ook 6 versus 0,5 zijn of zo. Iemand de juiste cijfers?

11 maart 2020 om 23:48

Dus als die de hoek in gaat, gaat de keeper vrijuit? Een beetje keeper houdt die ballen eruit, klaar. De ergste was die derde, hij staat niet eens in de baan van Morata en de goal.

11 maart 2020 om 23:50

Hij staat na die mistrap volledig uit positie. Weet niet meer waar de goal is. Bij die tweede staat ie ook verkeerd.

11 maart 2020 om 23:51

Ik zei het vooraf nog. Atleti heeft weinig scorend vermogen voorin en ik zie ze niet snel scoren, tenzij Adrian weer eens in de fout gaat... Gewoon een matige keeper, die niet zomaar werd weggestuurd bij West Ham.

12 maart 2020 om 00:03

Nou, ik had toch de indruk dat een goede keeper het eerste doelpunt had kunnen voorkomen. Volgens mij stond hij ook niet goed op zijn benen, want hij reageerde traag op het schot. Hoe dan ook, hij heeft een levensgroot aandeel in de niet nodige uitschakeling.

12 maart 2020 om 09:06

Toen hij wilde duiken gleed hij met zijn rechtervoet weg, zodat hij niet ver genoeg de hoek in kon. Niet dat dat uitmaakte, hij had m toch niet gehad

11 maart 2020 om 23:39

Volgens mij gaat het er om dat Adrian die bal weggeeft

Hoe vreselijk ik dit voetbal ook vind, de passie en inzet van Atletico is echt bizar. Ze kunnen ook echt wel goed voetballen, jammer dat ze dat niet altijd doen. Ga er verder niet naar kijken maar wens ze veel succes en natuurlijk de felicitaties.

11 maart 2020 om 23:38

Ik heb geen goed voetbal gezien hoor van atletico.. of kijk ik verkeerd?🙄

11 maart 2020 om 23:46

Jij kijkt altijd verkeerd en kraakt iedereen af. Geen goed voetbal maar toch 3x scoren zeker weer geluk ? Of is verdedigen een kunst ?

11 maart 2020 om 23:57

3 x in de verlenging dan. De spelintentie was niet kijkwaardig. Het werkt (helaas). Atletico heeft zoveel kwaliteit.. ze kiezen er voor om tegen te houden.

12 maart 2020 om 01:01

Dat is hun goed recht en je kunt zeiken wat je wilt maar uiteindelijk zijn zij het team dat doorgaat door uit en thuis te winnen.

12 maart 2020 om 00:50

Dit Atletico is volledig afhankelijk van de individuele kwaliteiten als het op aanvallen aankomt. Er zit totaal geen logisch idee achter en het is gewoon hopen op ingevingen van Joao Felix of Correa. Dan hebben ze normaal gesproken nog Diego Costa die een bal vast kan houden en kan afmaken.

Reclame voor het voetbal zo'n pot. Ik was verbaasd dat Makkelie de wedstrijd kreeg, maar heeft ijzersterk gefloten vandaag. Helaas liverpool niet door maar ze speelden tot de fout van Adrian als vanouds. Hij zal de komende dagen niet slapen gok ik, deed me direct denken aan karius. Oblak liet vandaag weer even zien waarom hij minimaal bij de top 3 keepers hoort.

11 maart 2020 om 23:40

Hij floot inderdaad heel goed. Vol vertrouwen. Die gaat straks nog halve finale fluiten als die zo doorgaat.

We kunnen veel zeggen, maar Simeone is echt een geweldige coach. 3 goals op Anfield in de ET. Alle 3 door invallers.

11 maart 2020 om 23:40

Ja klopt want Llorente met tot dan toe 0 goals in de CL en een spits genaamd Morata die al 3 jaren niet scoort heeft ie uiteraard ingebracht om goals te maken.

12 maart 2020 om 00:33

Dus wanneer Adrian die 3 ballen gewoon opraapt, dan is het een flut coach?

12 maart 2020 om 00:52

Een geweldige coach? Vandaag in ieder geval niet zozeer. Llorente kwam er enkel in om er een penalty-reeks uit te slepen en scoort zeer toevallig twee keer door een falende doelman. Voor hetzelfde geld krijg je er vier of vijf om de oren en ga je met een enorme oorwassing huiswaarts.

En maar klagen over atlectio die salah en mane kunnen er ook wel van en die salah is zooo overrated

Tja. Effectief gedaan door Atletico. Liverpool moet maar gauw een nieuwe tweede keeper zoeken.

Jeetje, zo’n comfortabele pot hebben (ik vond het bizar dat het nog naar een verlenging ging) en Adrian doet een Kariusje en schakelt Liverpool eigenhandig uit. Liverpool was over twee wedstrijden zwaar de betere natuurlijk maar helaas is dit voetbal. By the way, die Thomas Partey vond ik twee keer zwaar de beste speler van Atletico, wat een speler zeg.

11 maart 2020 om 23:48

Echt een beetje een arrogante reactie. Je hebt gewoon uit en thuis verloren van Atletico, dus “zwaar de betere” is dan nogal overtrokken niet?

11 maart 2020 om 23:57

Nou, nee. Dat zou iemand denken die de wedstrijd neit heeft gezien. Iemand die deze wel heeft gezien, kan alleen maar erkennen dat Liverpool inderdaad zwaar de betere was en er maar 1 ploeg de kwalificatie verdiende. Het had zomaar 5-0 of zo kunnen worden. Atletico werd op alle vlakken overklast. Alleen pakte Oblak alles (maradona heeft 1 hand van God maar Oblak heeft er 2) en kostte Adrian Liverpool de kwalificatie. De wedstrijd was eigenlijk onwerkelijk, moest er wel om lachen toen die 2-2 binnen ging en Simeone gek werd. Je houdt het gewoon niet voor mogelijk dat een team zo overklast wordt, en toch met de zege naar huis gaat.

12 maart 2020 om 00:00

Realisme.. verliezen en verliezen.. er kan verschil zijn.. Liverpool beter, Atletico door.

12 maart 2020 om 00:12

Op alle vlakken overklast, behalve het enige vlak dat doorslag geeft. Ik snap ook wel dat de betere ploeg niet altijd wint, en Liverpool was voetballend vanavond inderdaad de betere. Maar al die “het had zomaar”-reacties zijn altijd zo zinloos. Oblak staat nu eenmaal bij Atletico op doel, waarom telt dat dan ineens niet als een verdienste van Atletico?

12 maart 2020 om 00:54

Wat is daar arrogant aan? Hij heeft gewoon gelijk. Die eerste wedstrijd was nog enigszins verwaarloosbaar, maar in de tweede wedstrijd werd Atletico helemaal kapot gespeeld en mag het de aanvallers van Liverpool en Oblak bedanken dat ze er vandaag geen vier of vijf om de oren kregen. Dan heb ik het enkel om de gigantische kansen. Liverpool had er ook nog een hele stapel waar de bal er ook zomaar in had kunnen rollen.

Kan Liverpool en Klopp nu lekker focussen op de PL . Zijn de Liverpool fans nog steeds blij dat hij de FA cup heeft weggegooid?

Dit is gewoon een man die betaald wordt om te keepen. Hij staat bij laatste 2 goals verkeerd hij heeft geen idee waar hij ten opzichte van de goal staat. Wie hier blij mee is houdt niet van voetbal.

Zo zie je maar weer hoe moeilijk het is om alleen al 2x oprij de CL te winnen. Laat staan 3 zoals Real Madrid zeer knap. Wel grappige England domineerde zogenaamd Europa op Man City erna liggen ze er allemaal uit. Een zwaluw maakt nog geen zomer.

12 maart 2020 om 03:07

In before Bayern Chelsea 3-4

De wedstrijd van de 2e keepers.
Waar bij de een het de ploeg op de been hield zorgde de andere voor uitschakeling.

Geef de keeper niet de schuld. De verdedigen van Liverpool was echt matig.. Ze stonden ver uit elkaar.

Llorente meteen die 45 miljoen waard die ze aan real Madrid hebben betaald. Wat een verrassing. Thuis zo onderuit gaan. Die gekke simeone flikt het wel met zijn anti voetbal.

Niet normaal. Wat een wedstrijd zeg! Ik moet er om 0500 uur alweer uit, maar heb die paar uur minder slaap er voor over. Adrian heeft het voor Liverpool verpest. Na karius weer een keeper die er voor zorgt dat ze eruit liggen. AM wad niet om aan te gluren , maar ik vind het erg knap hoe ze dit geflikt hebben. Salah en Firmino waren erg matig en mane speelde af en toe te veel voor zichzelf (Als snap ik dat als je een speler als Salah in je team hevt) de wissel van gini snapte ik niet. Die man kan 300min spelen en was bij beide goals betrokken.MOTM Oblak en Makkelie floot vrijwel.perfect

Zonde. 105 minuten je tegenstander van het kastje naar de muur voetballen en dan uiteindelijk zelfs verliezen. De fout van Adrian leidde de ondergang in, maar Liverpool had al veel eerder afstand moeten nemen. Ik houd absoluut niet van het voetbal van Atletico, maar vanavond heeft het tezamen met een immens portie geluk toch weer goed uitgepakt.

Ik lees overal anti voetbal. Ben ik nou zo scheel of heb ik dat niet gezien? Gewoon een goed Atletico met een prachtige organisatie. Ze scoren ook nog eens 3 goals...

Liverpool aan zichzelf te danken. En ja Oblak, veruit beste keeper ter wereld.

11 maart 2020 om 23:42

Oblak man of the match na een stuk of 27 reddingen noem jij een prachtige organisatie ? Liverpool heeft legio kansen gehad maar verzuimd vroegtijdig afstand te nemen. Van organisatie was weinig sprake als je alleen maar achter de bal aanrent en praktisch je eigen 16 niet uit bent geweest.

12 maart 2020 om 09:08

Doe jij even lekker naïef. Je heb 10 spelers die minder zijn dan de tegenstander, alleen je keeper is beter. Ja wat moet je dan doen op Anfield? Gewoon met je reet in die 16 en hopen dat je keeper een goede dag heb. Eens dat de organisatie vandaag niet top was, maar Atletico staat normaliter als een huis.

12 maart 2020 om 10:36

Wat een onzin Xavikoning. Bijvoorbeeld Real Madrid- Ajax vergeten vorig seizoen? Real is ook op 10 posities beter dan Ajax maar werden volledig weggespeeld in eigen stadion door een team met een aanvallende spelopvatting.alsof het enige wat je dan kan doen verdedigen is, hoe simpel.daarbij wil jij beweren dat een Koke en Saul minder zijn dan een Wijnaldum en Oxlade? Of dat Thomas minder is dan Henderson? Of dat een ingebrachte Morata minder is dan Origi? De surplus aan individuele kwaliteit bij Liverpool in verhouding tot die van Atletico valt reuze mee. Ze lijken zoveel beter door de spelopvatting. Ik weet niet of het je gisteren is opgevallen, maar een Salah en Mané steken allebei in zeer matige vorm. Toch waren ze constant dreigend omdat de aanvoer maar bleef komen. Waardoor? Juist, de spelopvatting.simeone heeft in zijn beginjaren bij Atletico een georganiseerde vechtmachine weten te maken, die destijds ook nog de intentie had in counters te willen scoren. Tegenwoordig, waarbij gisteren een mooi voorbeeld was, is het een kwestie van vrouwen en kinderen eerst en rammen ze iedere bal in bezit zover als mogelijk naar voren.pas nadat ze 95 minuten lang zijn weggespeeld en door een enorme blunder de 2-1 weten te maken, zijn ze iets uit hun schulp gekropen. Maar van organisatie of de hand van de trainer was gisteren geen sprake. Wat dan nog rest is de motivatie en strijdt waarmee ze in het veld stonden. Maar je speelt notabene 8e finale Champions League, ik denk dat motivatie dan al wel redelijk aanwezig is.

11 maart 2020 om 23:42

Liverpool heeft dit te danken aan de keepers van deze partij. Als je de keepers hier omwisselt heb je gewoon een ruime zege voor Liverpool.

11 maart 2020 om 23:42

In de verlenging twee uitvallen en een blunder van de keeper. In de reguliere speeltijd waren ze nergens. Kijk als ze nou geen kansen hadden weggegeven, had ik nog wel waardering kunnen opbrengen voor hun verdedigende werk maar dat is ook niet zo.daarom snap ik jouw verheerlijking niet echt, maar goed.

11 maart 2020 om 23:56

Ik ben het wel met je eens. Uiteindelijk heeft Liverpool gewoon zowel uit als thuis verloren, dan kun je toch bezwaarlijk zeggen dat ze Atleti “helemaal weg hebben gespeeld”.

Niet zo makkelijk he, om CL titel 2/3x achter elkaar te winnen.... Heerlijk voor Atletico dit, en het is ze gegund. Liverpool spelers laten zich echt gaan zeg, wat een onsportief gedrag op het einde. TAA met die kopstoot. Milner met smerige acties. Ik snap dat je wilt winnen maar dit is schandalig. Maar goed, een van de favorieten ligt eruit.

11 maart 2020 om 23:42

Objectiviteit is natuurlijk niet echt te vinden bij jou, maar het gedrag van de spelers van AM verdient ook geen schoonheidsprijs. Maarja,...

11 maart 2020 om 23:43

Vertel, wat hebben ze gedaan dat erger was dan de kopstoot bijvoorbeeld? Mssn heb ik iets gemist (en dat vraag ik oprecht).

12 maart 2020 om 00:03

Roerend met je eens, blink182. Atletico heeft zich niet overmatig aangesteld of de wedstrijd helemaal gesloopt. Hebben gewoon extreem defensief vanuit een bepaalde organisatie gespeeld. De enige manier om Liverpool op Anfield klein te krijgen met deze selectie. Overigens is Liverpool ook al mijn sympathie verloren, het zijn vervelende snertventjes geworden, met Alexander-Arnold en Robertson voorop.

12 maart 2020 om 00:07

Maar je geniet wel van Alba, carvajal, lodi, etc.? Klinkt ietwat hypocriet. Ik denk dat het je voorkeur voor het Spaanse voetbal is...

11 maart 2020 om 23:43

Wat kan jij overdrijven zeg. TAA ging er inderdaad hard in, maar Morata zocht hem op. Milner inderdaad onnodig. Ik vond ze juist netjes spelen vandaag. Beide kanten weinig bijzonderheden als het gaat om contact. Behalve die Correa , wat een clown. Laten we het vooral niet hebben over atl als ze achter staan.

11 maart 2020 om 23:57

Klopt, Morata heeft uitgelokt
Maar dat maakt het niet minder erg? TAA had rood moeten krijgen. Correa is sws vervelend hoor (en zo heb je wel meer) maar vndg was het toch de Liverpool spelers die onsportief bezig waren.

12 maart 2020 om 00:21

Dat maakt het misschien niet minder erg inderdaad, maar dat zegt ook wat over Morata. Ik vind het alleen overtrokken om dan te zeggen dat Liverpool spelers onsportief gedrag vertonen. Vond het juist een clean game op dat moment na. Anders zou je ook kunnen zeggen dat Correa onsportief gedrag vertoont.

Voor het voetbal hoop je dat Liverpool doorgaat, dat zat er ook zeker in binnen de 90min.. Maar man, wat een strijd en passie bij Atletico, het is niet altijd even mooi, maar effectief kun je het wel noemen. Mooie pot voetbal gezien!

12 maart 2020 om 00:05

Exact zoals ik gekeken heb. Dit mag je in Nederland wel als videomateriaal meenemen.. strijd, passie.. onze competitie ontbreekt dat vrijwel structureel.

12 maart 2020 om 00:08

Jaa precies, blijft zonde, heb hier altijd het idee dat ze niet allemaal 100% geven.. Laat ze het idd maar is bekijken, en kijk wat je er als minder voetballend team mee kan bereiken.

Liverpool krijgt wederom 2018 CL flashbacks wat keepers betreft. Echt knap dat dit Atletico, die dit seizoen zo afwisselt speelt van dit grote Liverpool weet tr winnen.

Als we terugkijken naar de clubs die vroegtijdig hun landstitel veiligstellen, dan lijken ze op de cruciale momenten in de CL tegen te vallen. Bayern en Barca overkomt dat ook telkens en nu Liverpool. Misschien ver gezocht, maar dat viel me wel op.

12 maart 2020 om 00:22

Klopt, die teams pieken allemaal te vroeg waardoor ze in de beslissende fase in een dip zitten. Real heeft in haar tropen jaren vaak een slechte seizoenstart gekend waarna ze na de winterstop opeens in vorm raakten. Liverpool dat de CL won idem. Nu zijn ze net even die flow kwijt en ben je in 1,5 week de kans op 2 prijzen verloren. Dus wat je zegt klopt volledig, dat is in historie van de CL veel vaker gebeurd.

Je kan zeggen wat je wil, maar er is niks onverdiend. Je kan het antivoetbal noemen, maar ze scoren nog steeds 3 goals uit en winnen beide wedstrijden. Oblak man of the match. Liverpool te slordig achterin, heb ik al vaker gezegd dit seizoen. Ja, de keeper was niet best, maar als je de verdediging ziet bij die goals, dan valt zijn fout nog mee. De kracht van atletico is de energie die ze van simeone krijgen. Over 2 wedstrijden verdiend door.

Liverpool heeft meer dan 90 minuten gedomineerd en goed voetbal gespeeld, het staat 2 0 en je denkt dat je het kan uit spelen en dan krijg je weer zo een blunder van Adrian. Zo onnodig, dat kost hun gewoon een kwartfinale ticket. Maar ja dat is voetbal, vorig jaar had Atletico heel veel pech tegen Juve en nu hebben ze veel geluk, dat maakt voetbal zo mooi. Toch wel verrassende kwartfinalisten. Leipzig en Atalanta had niemand verwacht en Liverpool was ook favoriet om door te gaan. Daarnaast kunnen Lyon en Napoli ook nog doorgaan.

Haha, El Cholo flikt het weer. Flikt het weer om 1 van de favorieten uit te schakelen. Koester daarom nog altijd de CL finale overwinningen tegen Atletico in 14 en 16. Tis en blijft gewoon een ongelooflijke lastige team om tegen te spelen over twee wedstrijden. Toch wel respect dat Simeone altijd ver komt in de CL met dat anti-voetbal van hem. Zo zie je maar dat de CL 2 keer op rij winnen, te moeilijk is. Laat staan 3 keer.

De halve finalisten van vorige seizoen, op Barca na liggen er nu al uit. voetbal blijft onvoorspelbaar. Ben wel benieuwd of Barca nu er ook uitvliegt tegen Napoli ;

Zo knap van Atletico. Kwalitatief veel minder, maar wat je toch kan bereiken met enorm veel strijd, mentaliteit en discipline. Voorbeeld voor nederlandse teams.

Wie had na 94 minuten verwacht dat Liverpool eruit zou vliegen!? Toch zonde dat wederom door een persoonlijke fout van een keeper de wedstrijd in zijn geheel om zeep word geholpen!! Na de 94e minuut leken ze rijp voor de slacht maar helaas wist EL Cholo door geluk de pot in zijn geheel om te draaien. Toch eeuwig zonde want vanavond heeft t voetbal van t anti voetbal verloren. Ik ga pitten en dromen over t EK wat wij als NL zullen gaan winnen 😉

12 maart 2020 om 06:13

Gozer doe normaal, Atletico heeft geen kans gecreerd in de eerste 90 minuten, ze spelen t mooi uit na dat ruimte onstaan omdat die keeper de bal bij Llorente geeft waardoor ze uit t niets scoren, maar er iks geen bal aan die wedstrijden van Atletico. Zo veel mooie voetballers, ja ze werken zich kapot met resultaat, maar tis niet t mooie spelletje.

13 maart 2020 om 18:13

Heet was zeker een heel andere pot dan in Madrid bijvoorbeeld, maar dat zal ook met Liverpools spel en de ambiance te maken hebben.maar je zal wel ergens gelijk hebben. Eigenlijk raar dat de aanvallende sterren zich helemaal niet lieten zien, knap gedaan door Simeone. Wijnaldum was wel echt goed.

Ten eerste wat een onzin titel, alsof Atleti superieur was aan Liverpool. Ja ze hebben het zeer sterk gespeeld maar Liverpool was de hele match de betere. Maar wel zeker een super prestatie van Atleti en Simeone. Oblak was werelds maar man ook die Partey, wat kan hij voetballen zeg. Wat een beest. Zeer sterk gedaan, hadden weinigen verwacht. Liverpool ook eruit, nou Chelsea zal er ook uitvliegen en Spurs is eruit, blijft niet veel over van de Engelse ploegen. En volgens velen gingen ze Europa domineren, hmm. Een City zie ik helaas wel doorgaan maar laten we het hopen dat Real gek kan doen, alhoewel ik het betwijfel, met name vanwege hun zwakke aanval. Maar dit is wel een topprestatie zeg van Atleti. Ze vochten als leeuwen, abnormaal. Wel zag je dat Liverpool enig creativiteit mist vanuit het middenveld, een speler ala KdB of Coutinho in zijn hoogtij dagen om er doorheen te breken. Het was bijna niet te doen nu. Zeer netjes en complimenten aan Atleti en Simeone.

Dit gun ik vooral Wijnaldum niet met zijn belangrijke goal en assist. Atlético uiteindelijk gewonnen en dat is te danken aan Adrian. Zo onnodig de 2-1. Hierdoor ontstaan er meer ruimtes en volgende de overige doelpunten (netjes afgemaakt) waar Adrian wederom niet vrij uit gaat. Door naar het kampioenschap. Deze wedstrijd snel vergeten.

Lesje efficiëntie van Atleti! Die Llorente echt als een beest ingevallen. Btw, wat is het met al die Real supporters die komen brabbelen over 2/3x CL winnen en blabla? Man wat een trieste vertoning zeg, dit is Liverpool-Atletico heeft Real niks mee te maken. Volgende week hoogstwaarschijnlijk voor 2e jaar op rij eruit in de achtste finales, is dat ook een prestatie? Kennen we dat ook komende jaren blijven aanhalen.

Gefeliciteerd Atletico supporters! Liverpool zal voor hun alsnog de belangrijkste prijs die ze kunnen winnen winnen en dat na 30 jaar!

Ze hadden die goalvogel toch transfervrij opgehaald in Engeland? Dat was toch vanuit nood omdat er geen tweede keeper meer was

Ge-no-ten hiervan. Heerlijk dat Liverpool de deksel op de neus krijgt. Na maanden hypen en drie artikelen per week over de grootsheid van Klopp en zijn team is dit toch wel erg lekker. Ze begonnen ook al sterallures te krijgen, en dan doel ik vooral op Alexander-Arnold en Robertson. Vreselijk, mijn sympathie waren ze al lang geleden kwijt. Je kan Atleti betichten van anti-voetbal, maar een andere manier van spelen was er voor niet als ze enige kans op de overwinning hadden willen hebben.

12 maart 2020 om 00:10

De prestaties waren toch ook fantastisch? Dat is geen 'hypen' .. dat is realistisch verslaan wat er aan de hand is. Het loopt nu wat minder soepel.. dat is inherent aan de sport. Je moet de dingen wel in het juiste perspectief blijven zien hè..

12 maart 2020 om 00:26

Het was geen hypen?! Pardon? Iedere week kwamen er 3-4 artikelen de wereld in over de brille van de spelers van Liverpool, dat staat natuurlijk niet in verhouding tot de werkelijkheid hé. We moesten lezen wat Gini allemaal in de kleedkamer zei, hoe briljant Alexander-Arnold wel niet was en wat een ab-so-lu-te legende Klopp wel niet is. In de groepsfase van de CL was het overigens ook niet groot, met verlies tegen Napoli en nipte overwinning op Salzburg. Maar nee, ik zal het in perspectief blijven zien. Feit is dat ze aan het eind van dit seizoen kampioen worden, dat is ze van harte gegund en fantastisch, maar ik vind de mediastorm erbij niet zo passend. Met beide beentjes terug op aarde.

12 maart 2020 om 08:24

Wanneer Messi een scheetje liet sprak ook de hele wereld over een wonder. Een club die presteert krijgt meer (veel meer) aandacht. Die artikelen zijn gewild. Zo werkt dat nou eenmaal. Datzelfde gold voor Ajax vorig seizoen, voor Twente in 2010, etc. Noem het een hype, okay. Maar het heeft niets met misplaatstheid te maken.

12 maart 2020 om 00:26

Men deed net of Liverpool 2 keer achter elkaar ging pakken, althans dat werd over gesproken, vind Liverpool laatste tijd ook hele arrogant voetballen, alsof alles van zelf gaat alsof ze er niet voor hoeven doen, nu met beiden benen op de grond.

12 maart 2020 om 00:30

Inderdaad ja. De finale was al zo goed als bereikt en de praalwagen stond al voor ze klaar. Het is sowieso misselijkmakend hoe de Engelse media de Engelse ploegen en vooral spelers ophypen. Je kon geen voetbalsite opstarten of de artikelen vlogen je om de oren. Jij zat net als ik denk ik te wachten tot ze de deksel op hun neus kregen en de arrogantie werd afgestraft, dat is gelukkig nu gebeurd.

12 maart 2020 om 14:27

fcb catalunya , de 4-0 doet duidelijk nog bij jou pijn. Alba is erger qua gedrag hoor en ja je sympathie ben je zeker verloren na die avond vorige editie

Fun fact:Cholo Simeone heeft nog nooit een cl ko wedstrijd verloren tegen een team dat geen C.Ronaldo in de gelederen had.BigGamePlayer!!!!

Wat een geweldige speler is die llorente hij maakt twee fantastisch goals, ik wou dat Atleti doorgaan.

Kan iemand uitleggen waarom je in zo'n belangrijke wedstrijd kiest voor je reserve keeper, die duidelijk minder goed is? Op andere posities laat je toch ook de beste spelen (mits fit)?

12 maart 2020 om 06:09

Ja, Allison was dus niet fit...

Van Dijk vond ik slecht. Wilt al het vuile werk door de andere verdedigers laten doen.

12 maart 2020 om 10:07

Van Dijk vond je slecht? Vertel mij dan eens 1 actie waarbij hij een fout maakte of verkeerd opgesteld stond!? V Dijk zat juist overal tussen waar nodig was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren