KopiteRed
Algemeen
Vrienden (8)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Donderdag, 12 mei 2011
  • KopiteRed
  • 54 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 4.246
  • 28 jaar (24-7-1993)
  • Deventer
  • HBO
  • 8
Persoonlijke berichten
7 april 2014 om 23:41
#1

10tje Bedankt, Ik ben ook voor elke Engelse club als het gaat om de CL behalve als ze tegen Chelsea spelen of course. Ik ben wel iemand de niet graag ziet dat de rivalen het slecht doen, want ik wil dat Chelsea het moeilijk krijgt. Hoe meer rivalen des te beter, maakt de competitie alleen maar leuker en kunnen de clubs beter spelen in de CL. Ik wil mijn ploeg zien strijden voor de winst en als ze niet winnen is dat jammer, maar heb er altijd vertrouwen in. Ik hoop echt dat United weer top wordt en Arsenal beter wordt. Chelsea hoef ik niet eens op te noemen. Hoop dat Tottenham ook met de top meedoet en Everton al helemaal, want die strijden echt en spelen heerlijk.

7 april 2014 om 23:45
#2

Ik ervaar dat zo precies zo ja, wat schat je in als eindstand in de Bpl?

8 mei 2014 om 01:47
#3

Het is maar wat je beter noemt, tweede en verder niets of vierde en de FA-cup(waarschijnlijk, Hull zonder Jelavic, Long en Brady is toch een minder Hull).

En het maakt geen donder uit of je de titel op een punt of op 20 punten mist. En alsjeblieft zeg, hou eens op met provoceren, Liverpool doet het nu voor het eerst in jaren weer eens goed, en dan krijg je van die trieste figuren die op alle andere clubs af lopen te geven. Voor dit seizoen zou iedereen bij Liverpool blind hebben getekend voor de 4e plek. En ja, er had meer in gezeten voor Arsenal, maar door blessures was dat niet zo. Nee, dat is geen excuus, we moeten komende zomer gewoon eens flink in een Arsenal-lab investeren.

15 juni 2014 om 17:42
#4

Hee,

Kun jij mij vertellen hoe het nu zit met de transfers van Lallana en Alberto Moreno? Dat zijn namelijk 2 spelers die ik graag naar Liverpool zie komen.

Stel dat die twee dan komen;) in welke opstelling gaat Liverpool dan voetballen?

Zo iets?

-------------------Mignolet ---------------
- Flanagan - Skrtel - Sakho - Moreno -
----------- Gerrard ------ Henderson ------
- Sterling -------------------------- Lallana -
------------- Suarez --- Sturridge ------------

20 oktober 2015 om 08:59
#5

Ik lees nu dat je hebt gereageerd op mijn reactie van de prestigestrijd die spelers voeren op een EK en een WK. Wat mij betreft staan deze boven het winnen van een CL. Een EK of WK is er 1 keer in de 4 jaar, als je met een goed team kanshebber of favoriet bent, maar het niet haalt, sta je al snel 7 jaar, 11 maanden en nog wat dagen zonder beker. Natuurlijk is voor een aantal goede spelers een EK of WK winnen niet weggelegd, puur omdat ze bij een land spelen die nooit kans zal hebben. Die willen kost wat het kost een Cl.
Maar wie wil er nou geen prijs. Een CL, EK, WK, landstitel of nationale beker. Wat mij betreft zijn ze allemaal speciaal.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 24 juli
Sergio Peña gaat FC Emmen mogelijk verruilen voor een avontuur in LaLiga. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren