Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
Samcro
Algemeen
Vrienden (5)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Donderdag, 16 april 2015
 • Samcro
 • 200 punten
 • Lid
 • Geen ban
 • 18.986
 • 55 jaar (7-6-1968)
 • Charming
 • Mechanic
 • VP
 • 5
Persoonlijke berichten
2 januari 2022 om 12:28
#75

Kijk irritant kneusje, laatst stuurde je me een bericht over dat je zogenaamd mijn brutaliteit had afgeleerd, toch wel een contradictie gezien het feit hoe ik je laatst wéér in de hoek heb gezet en over mijn knie legde om je een pak op je bips te geven. Voor de rest heb je zelf geloof ik niet door hoe jijzelf letterlijk (haha, door dit woordje ben ik account huppeldepup) voor schut zet. En ja, likes interesseren me niet maar ze bewijzen wél waar de meerderheid het mee eens is. En het is dus simpelweg een feit dat nauwelijks mensen het eens zijn met je onzin en opvallend vage beschuldigingen, terwijl aanzienlijk meer mensen het eens zijn met mij. It's not even close. Waarschijnlijk heb je niet door dat mensen het achterbaks en NSB achtig vinden wat jij en je paar vriendjes aan het doen zijn? Ik heb andere mensen dit bij anderen zien proberen toen al vond ik dat oprecht smakeloos, achterbaks en simpelweg verraders streken. (Bijv bij Aqua, ondanks dat ik hem een onsympathieke waardeloze kneus vind) Dus hoe harder en wanhopiger je ook je best doet, het lukt je niet jochie. I'm here to stay. Er is letterlijk (2e keer, heb je geturfd) niks wat jij en je vriendjes hier tegen kunnen beginnen, oftewel je hebt het maar te accepteren. En dat lieve samcro, vind ik nou echt mooi en bevredigend om te zien. Je wanhoop, je machteloosheid, je zichtbare frustratie, je ontelbare pogingen alsof je een vastgelopen plaat bent. Spartelend als een klein kind "boohoo Der Bomberr boohoo Der Bomberr boohoo Der Bomberr Der Bomberr Der Bomberr Der Bomberr ja maar Der Bomberr!!!". Wanhopig mensen oproepen "ga naar zijn account en kijk maar hoor". Hihihi, hilarisch (2e verdachte woord, toch?). Nee, je hebt jezelf op gênante wijze openlijk voor schut gezet, en het bizarre is, dat jij dit zelf letterlijk niet eens beseft. Zelfs nu nog niet. Oftewel je Der Bomberr obsessie/trauma heeft je verblind. Feit blijft dat ik ook in de toekomst in elke discussie makkelijk de vloer met je aanveeg, simpelweg omdat ik qua intelligentie evident een niveau boven je sta, zie je zwakke reacties. Gelukkig voor je dat m'n grammatica nou uitgerekend m'n zwakke punt was op school dus tenminste nog een kans om op dat punt de taalnazi uit te hangen aangezien je natuurlijk als een bloedhond zit te loeren op een kans om me op een fout te betrappen. Weet wel dat bij de eerste misstap die je maakt ik je gelijk wéér een paar tikken op je vingers geef en je dus wederom op je plek zet. Dus bij deze samcro, nogmaals:
I'm here to stay, cry more.

4 maart 2022 om 16:03
#79

13-12-2019 Ozil spreekt zich uit
14-12-2019 Arsenal neemt afstand van de uitspraken van Ozil
15-12-2019 Ozil start tegen City onder Ljungberg
29-12-2019 Ozil start tegen Chelsea in de eerste wedstrijd van Arteta
tm 07-03-2020 Ozil start elke PL wedstrijd onder Arteta, 12 basisplaatsen in 14 duels
17-06-2020 Ozil wordt om tactische redenen buiten de selectie gehouden voor de wedstrijd tegen City.

17 maart 2022 om 16:31
#82

Wat een kleuters om de reacties te verwijderen in het aparte Gravenberch topic, gaat lekker snel naar beneden met mijn punten vandaag.

7 april 2022 om 22:57
#85

Het sneue is dat je ze er ook meteen zo uithaalt he. Xavthegoat is het nieuwe account waar ik na 5-6 reacties over twijfel of het onze grote vriend weer is

10 mei 2022 om 10:03
#86

Hoi, zou je gewoon je hoofd dicht willen houden tegen mij aangezien je een half boek op mijn persoonlijke pagina hebt geschreven vol met dramatisch gejank en wartaal? Ik ken je niet en wil dit graag zo houden. Dank.

Samen met je trouwe billenmaatje Migi ben jij dus de account Gestapo. Speciale commando eenheid op VZ die -deep behind enemy lines- jaagt op eventuele overtreders. Absolute held!

Waarom heb je trouwens een profielfoto van een kruimeldief met het uiterlijk van een heroïne junk uit een B serie over motor kneusjes? (ik vraag dit voor een vriend) 😁

Aangepast op 10 mei 2022 om 10:03 door Jeroentje22.

11 juli 2022 om 16:53
#92

Ik dacht bijna dat de mods verstand en inlevingsvermogen gekweekt hadden!

10 maart 2023 om 16:36
#98

Pak de popcorn, typ in het zoekscherm Perisic en scroll omlaag naar het artikel met de titel: Tottenham doorbreekt grens van 100 miljoen met zesde zomeraanwinst

Veel plezier met de reacties!

26 mei 2023 om 15:23
#104

Nee niet te veel vervuiling, ik heb oprecht perongeluk m'n profiel verwijderd toen ik wilde uitloggen uit de app met een brullende peuter op schoot....

23 juni 2023 om 08:09
#107

Sorry, was op vakantie dus kon enkel via de app reacties plaatsen en dus niet op m'n profielpagina maar weet precies over welk artikel het gaat en je opmerking.
Dat het artikel -welke door de redactie wordt opgesteld en niet door de mods- wordt aangepast, helemaal prima.
Maar dat jij dan een punt mindering krijgt is wel echt heel jammer hoor. Niet dat het je waarschijnlijk veel boeit, maar het klopt van geen kant.

29 juni 2023 om 10:26
#109

Hey Samcro,

Puur ter info: ik zie in een artikel dat Der Kaiser een ban van 2 dagen heeft gekregen. Ik heb hem gemeld omwille van zijn reactie op het artikel van Liverpool en Szobolai. Blijkbaar heeft het gewerkt:-)

Ben het gedrag van die kleuters (derkaiser en El Fenomeno) echt beu. Ik ga er (proberen:-)) niet meer op reageren maar ga ze bij elke misstap gewoon melden.

21 augustus 2023 om 15:39
#110

Ow daar ook al, zag hem gisteren ook al wat Barca fans in de zeik nemen met rare beweringen over Xavi. Het is gewoon het bewust provoceren met rare tegenstrijdige meningen die nergens op gebaseerd zijn. een andere mening hebben is niet erg. Zullen wij ongetwijfeld ook hebben over dingen, maar het niet onderbouwen of er gewoon bewust niet meer op reageren is gewoon vervelend. Ondanks dat het inderdaad vaak vermakelijk is.
Die Feno is inderdaad bijna identiek en je hebt nu ook nog een Gerard die een kopie van hun probeert te zijn.
Dat voetbalprimeur zal die helaas nog niet snel op te vinden zijn, ondanks die laatste waarschuwing.

21 augustus 2023 om 16:02
#111

Hoi Samcro,
Je schreef me eerder, n.a.v. een bericht van mij naar Migi en vice versa, dat geboortedatum 13-08-1960 vermeld staat bij meerdere profielen. Dat lijkt inderdaad te kloppen voor alle (?) profielen en dan vraag ik mij af wat hiervan de reden is. Is de dag willekeurig gekozen voor alle profielen i.v.m. privacy (avg) of is er iets mis gegaan bij een update van een onderliggende database?

21 augustus 2023 om 16:46
#112

Hoi Samcro,
Blijkbaar wordt bij ieder profiel wat ik open dezelfde geboortedatum weergegeven als die bij mijn profiel is vermeld. De geboortedatum is dus waarschijnlijk altijd gelijk aan de datum in het profiel van de persoon die is ingelogd. Het zal wel met privacy te maken hebben.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 26 september
Arsenal en Chelsea overwegen om Ivan Toney los te weken bij Brentford. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren