Bon Jovi
Algemeen
Vrienden (18)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 23 februari 2016
  • Bon Jovi
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 15.165
  • 0 jaar (17-3-2022)
  • België
  • 18
Persoonlijke berichten
11 maart 2016 om 19:42
#1

Thanx voor de heldere en goede uitleg.

21 maart 2016 om 11:49
#3

Ik heb de wedstrijd jammer genoeg niet kunnen volgen , ik had mijn eerste werkdag. Ik heb natuurlijwel de beelden gezien en kan niet anders zeggen dat we de beker niet verdienden op basis van het vertoonde spel. Diaby heel dom om op die manier rood te pakken , ik verwijt het hem echt.
Verder was ik wel tevreden met Engels en vooral Poulain. Hij speelt hard maar effectief en gaat altijd vol voor de bal.

Ik zou de match nog eens willen zien als Trebel ook rood krijgt , wat een smerige speler. Altijd zeuren en de vermoorde onschuld uithangen , gek word ik er van.
Al bij al gun ik Standard ook wel een prijs , jammer dat het dan ten koste van ons is.

6 april 2016 om 19:02
#4

Waar zijn de mensen zoals jij je hebt heerlijke reacties een discussie ben je razend sterk in.

23 april 2016 om 14:06
#5

Geen probleem weer een goeie reactie van je! Word een gewoonte zo

15 mei 2016 om 17:17
#6

Proficiat met de welverdiende titel! Lekker feesten nu en geniet ervan!

16 mei 2016 om 07:06
#7

Haha dat zou nog eens best kunnen echt een goeie voetballer, Joske zou mooi zijn, een nieuwe Brugge - Juventus zoals enkele jaren terug. Daar teken ik voor

26 mei 2016 om 09:07
#8

Bon Jovi!

Ik las net pas je reactie: "in het begin van het seizoen hadden we nog gewed, Isco, jij zei dat Arsenal uit de top -4 zou vallen en Liverpool boven ons zou eindigen. Is dat even anders uitgedraaid "

Je nick was toen wel anders of niet?

Maar nu je het zegt.. Ik heb die weddenschap inderdaad met je afgesloten? Ging het om geld of niet, want anders moet ik gewoon een man zijn en de weddenschap betalen!
Je hebt inderdaad gelijk gekregen en ik was er stellig van overtuigd dat Arsenal buiten de boot zou vallen. Mede door Chelsea, City, United, Liverpool (waar ik persoonlijk veel van verwachtte) en zelfs United had ik veel van verwacht.

Ik had nooit kunnen bedenken dat zelfs Spurs het zo goed zou doen, laat staan West Ham en Leicester.
Desalniettemin moet ik mijn meerdere erkennen in je en toegeven dat ik vol-le-dig fout zat wat betreft Arsenal.
Is toch wel weer bizar dat Arsenal toch weer tweede wordt.

30 mei 2016 om 13:18
#9

Ha Belgunner/bon Jovi!

Ik dacht al dat je Belgunner was, had het later aangepast op je profielpagina maar het is niet opgeslagen.

Het klinkt inderdaad wel als mij om daar geld op te zetten
Al was het maar een paar euro hahaha!
Maar ik moet je dan de volledige eer geven door te zeggen dat je gelijk had. Congrats!

Ik hoop ook dat Arsenal volgend seizoen weer in de top-4 eindigt, zelfs kampioen wordt weer een keer.
Arsenal heeft al sinds ik een jaar of 6 was mijn interesse. Dat kwam puur door iets simpels. M'n oom had een keer een voetbalshirt achter z'n rug en zei tegen m'n broer en mij: "dit is de beste club van Engeland, als je raad wie het is krijg je het shirtje".
Ik 'gokte' Arsenal en had gelijk.
Sindsdien had Arsenal mijn aandacht en zeker gezien het spel, wat natuurlijk veel weg had van Barcelona toentertijd, was en is het mijn favoriete club uit Engeland.

Het leek misschien niet zo in m'n (negatieve) reacties, maar ik ben altijd heel erg kritisch en realistisch op de ploegen die ik support. Dus vandaar dat ik dacht dat ze buiten de top-4 zouden vallen.

2 versterkingen en 2 breedte aankopen en Arsenal kan kampioen worden. 1 is binnen met Xhaka, al moet hij het mijns inziens eerst maar eens waarmaken.
Ik zal hem in ieder geval in de gaten houden op het EK.

Nogmaals, gefeliciteerd

22 juni 2016 om 07:18
#10

Wel toen Zlatan naar Juve kwam speelde hij ook met veel tierlantijntjes, puur op talent en een beetje gelaten en arrogant, Capello nam hem de tweede training meteen apart en vertelde hem dat hij een tribune speler was, leuk voor de fans, maar hier beland je meteen op de bank, als je niet scoort en werkt, en dat hij maar twee dingen van Zlatan wilde, opjagen van de defensie en scoren scoren scoren, Zlatan moest vervolgens 3 maanden enkel op doel afwerken, hij kreeg de ballen vanuit de meest ondankbare hoeken op de meest ridicule snelheden etc etc toegespeeld en moest niets anders doen dan afwerken, één tijd, twee tijden, kop, voeten binnenkant buitenkant en wreef, borst dijbeen alles, Zlatan heeft toen letterlijk 3 maand amper met de groep getraind, telkens moest hij apart trainen, op de loopband, krachthonk, en bij de spitsentrainers. In Italië is de aanvaller niet de ster, maar de eerste werkmier op het veld, en dat zal voor Batshuayi een hele aanpassing zijn.

Ik plaats het effe hier want ik had gisteravond niet gezien dat je nog gereageerd had hehe.

Aangepast op 22 juni 2016 om 07:20 door AlexDelPiero10.

9 mei 2017 om 22:52
#11

Dacht dat ie gepasseerd werd voor die lompe Raggi, klasse goos!

5 juli 2017 om 22:46
#12

Proficiat met Lacazette! Eindelijk die topspits binnen :D

27 juli 2017 om 11:09
#13

Ik roep al jaren dat mannaert pure brol is maar ik werd op voetbalkrant telkens geband omdat mensen mij melden dat ik te anti was !
Ik heb mannaert persoonlijk aangesproken op westkapelle en wat een arrogante vent !
Ik wist vanaf dag 1!dat club een kwal had binnengehaald die thuishoort bij de nekken
2 gezichten en kent geen reet van voetbal !
Scouting heb ik hem op aangesproken , hij heeft er niks mee gedaan !
Hij gaf contracten aan spelers waarvan ik hem op training zei die zijn niet goed genoeg !
Ik heb hem namen doorgegeven van spelers heeft er niks mee gedaan
Meer dan 60 of 70 transfers onder zijn bewind....wie haalt een dikke A
Ryan en bacca en voor mij persoonlijk victor vazquez wat een geniale voetballer en voor de rest Vormer
Victor vazquez heb ik aangesproken en die zei me dat er niks te winnen valt bij club omdat hij ook direct zag die gasten zijn geen meerwaarde , victor kreeg kritiek omdat hij niet genoeg liep of te vaak geblesseerd was , neen de waarheid was dat hij te goed was en 3 stappen verder denkte dan wat er om hem heen liep !
Hij werd er moedeloos van

27 augustus 2017 om 12:44
#14

Het betalen van te hoge premies aan de spelers is toch wel een grote fout in het beleid van de KBVB.En ik zie de spelers niet snel inleveren integendeel zelfs.Net voor de start van het EK waren er nog achterstallige betalingen aan de spelers in verband met portretrechten van het afgelopen WK.De spelers schakelde zelfs advocaten in tegen de bond om dit op te lossen.Te hoge premies,achterstallige betalingen.Het mag duidelijk zijn dat het een knoeiboel is bij de KBVB.

30 maart 2018 om 12:03
#15

Haha Barcelona en Messi neerhalen?

Waar doe ik dat knul hé? Ik ben juist een groot fan van Messi je lult onzin zodat jij je eigen goed kan praten maar gelukkig zag iedereen wat voor gevalletje jij bent.

5 juni 2018 om 22:34
#16

Hehe ik ben gelukkig ook klaar als de ko fase begint. Ben vandaag nog de fout begaan van de vz-manager app te downloaden en me daar in te verdiepen. Nou ga ik nog meer tijd spenderen aan het wk

Bedankt en jij ook kerel!

5 februari 2019 om 14:08
#17

had een vraagje omdat je een club Brugge supporter bent hoe doet Amrabat het daar?

8 maart 2019 om 19:13
#18

Hey, ik zie je berichtje op mijn profielpagina nu pas.

Ten eerste, dank je. Ja, je had inderdaad gelijk, maar ik ging er zelf ook wel vanuit dat Ajax nog eentje zou inprikken als dat ging gebeuren. Uiteraard een zeer mooie avond en hopelijk kunnen ze dit ook opbrengen tegen de komende tegenstanders in de CL.

21 mei 2019 om 10:29
#19

Hoi,

Weet je nog ergens in februari dat ik je zei dat Clement bij Brugge ging tekenen? Zie zo ;-)

Mvg

Freeza

21 mei 2019 om 13:11
#20

Hoi Bon Jovi,

Ik ben goed bevriend met een selectie-speler uit Genk. Die wist me al in maart te vertellen dat er informele gesprekken bezig waren tussen het bestuur van Brugge en de entourage van Clement. Clement is dan ook een echte Club-man en ziet zo ergens zijn 'droom' verwezenlijkt worden.

16 januari 2020 om 12:12
#21

En, welke gedetailleerde uitleg kreeg je nadat je post verwijderd was?

17 januari 2020 om 09:49
#22

Belabberd is het, niets anders. Ze zullen vast een constante geldstroom hebben, wat ervoor zorgt dat er geen verbeteringen nodig zijn op dit moment. Ik kreeg laatst ook een extra toelichting... Toelichting: [email protected] kun je aanschrijven over titels of geschreven artikelen. Wij moderators schrijven de teksten niet en verwijderen naar gelang het niets toevoegt aan een topic. Het gaat om de volgende reactie: Er zal op de redactie vast hard gelachen worden als er weer iemand het gepresteerd heeft om een Nederlander in een titel te krijgen, wellicht staat er zelfs een prijsje voor? Wij als leden worden niet eens serieus genomen, aangezien er toch nooit iets met kritiek gedaan wordt, zelfs niet als het opbouwend is, maar de redactie mag blijven shithousen. ';';deze reactie is gepost om 12:15 en werd verwijderd om xx';'; Zie mijn profiel voor verder informatie.

30 juni 2020 om 14:19
#23

Jij bent nauwelijks nog serieus te nemen. Zelden zo'n kinderachtige reageerder gezien die op flauwe wijze discussies probeert uit te lokken. Vaak met onjuiste of verdraaide statistieken. Jij geeft cherry pickin een nieuwe betekenis. Ook veelzeggend dat meerdere mensen op dit forum je gezeur zat beginnen te worden, wat wel weer duidelijk werd in de reacties afgelopen weken. Waar ben je mee bezig? Stop gewoon met je obsessieve en hinderlijke manier van aandacht zoeken door nutteloze discussies uit te lokken om vervolgens in de slachtofferrol te kruipen. Beetje jammer dit bon jovi. Gewoon nadenken voordat je jezelf weer voor schut. Ik zeg dit om je te helpen.

30 juni 2020 om 14:49
#24

Volgens mij hebben ze Brian verwijdert man

30 juni 2020 om 14:57
#25

Jij bent met afstand de meest treurige betweter op dit forum. Altijd met je moralistische vingertje proberen mensen naar beneden te praten. Je bent nauwelijks nog serieus te nemen met al je negatieve commentaar. Laat mensen lekker in hun waarde en ga niet op kinderachtige wijze discussies proberen uit te lokken. Schiet niet op dit zielige aandacht zoekende gedrag. Gewoon eerst nadenken voordat je weer eens de lachwekkende betweter gaat uithangen. Capish?

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 19 mei
Manchester City ziet in Kalvin Phillips een geschikte opvolger van Fernandinho. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren